معرفی و دانلود کتاب چنین گفت زرتشت

عکس جلد کتاب چنین گفت زرتشت
قیمت:
۵۹,۰۰۰ تومان
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب چنین گفت زرتشت و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب چنین گفت زرتشت و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب چنین گفت زرتشت

کتاب چنین گفت زرتشت، مهم‌ترین و مشهورترین اثر فریدریش ویلهلم نیچه است. شخصیت اصلی این رمان فلسفی شخصی به نام «زرتشت» است که نامش از زرتشت پیامبر گرفته شده‌ است. نیچه در این کتاب عقاید خود را از زبان این شخصیت بیان داشته‌ است.

کتاب چنین گفت زرتشت (Also Speach Zarathustra)، که مهم‌ترین اثر نیچه است حاوی نظریاتی چون «ابرانسان»، «مرگ خدا» و «بازگشت جاودانه» به کامل‌ترین صورت و مثبت‌ترین معنی خود است. زرتشت پس از ده سال عزلت در کوه‌های آلپ احساس می‌کند که می‌خواهد شهد خرد خویش را به انسان‌ها بچشاند، پس به شهر فرود می‌آید؛ اما مردم به صدای برخاسته از الهام گوش نمی‌دهند، زیرا جز به کف زدن برای بندبازی‌های یک بندباز توجه ندارند و به سخنان او که آن‌ها را نمی‌فهمند می‌خندند. پس زردشت باید حواریونی برای خود برگزیند که بتواند «گفتارهای» خویش را که تحقیر آرمان‌های کهن است و به سبک کتاب‌های مقدس کهن چون اوستا و انجیل می‌باشد، خطاب به آن‌ها بیان کند. نخستین گفتار تمثیلی است با عنوان «سه دگردیسی» که در آن می‌توان چگونگی تحول روح انسانی را درک کرد، از اطاعت که با نماد شتر نشان داده می‌شود گرفته تا نفی شدید که با نماد شیر مجسم می‌شود، و تصدیق محض که کودک تجسم آن است.

در گفتارهای بعدی به موضوعات بسیار متنوعی پرداخته می‌شود: فریدریش ویلهلم نیچه (Friedrich Wilhelm Nietzsche) با ضعف نفس آدم‌های کم‌مایه‌ای که به رخوت آرام اخلاق پناه می‌برند؛ با متافیزیک، که جهان را با موعظه تجرید بی‌اعتبار می‌کند؛ با جمود کتابی فرهنگی که بیش از حد در خود فرورفته است؛ با ریاضت‌کشی که انسان را به فکر مرگ می‌اندازد؛ با کیش دولت‌پرستی که انسان‌ها را با تبدیل آن‌ها به بردگان دستگاهی غیرشخصی خفه می‌کند؛ و سرانجام با ابتذال اندیشه به مبارزه برمی‌خیزد. گفتارهای دیگر برعکس حاوی تصدیقاتی تهییج کننده است: یکی جنگ را به مثابه محرک انرژی انسان‌ها می‌ستاید؛ دیگری در دوگانگی شخصیت که ثمره عزلت و تأمل است زیباترین صورت دوستی را مشاهده می‌کند؛ دیگری در مقابل ارزش‌های مجرد، ارزش زندگی را می‌نشاند که غایت خود را در خود دارد؛ و سرانجام در آخرین گفتار، آن سخاوتمندی وافر فضیلت سالم را که دوست دارد به خود ببخشد تعلیم می‌دهد.

با توجه به تألیفات بسیاری که نوابغِ عالم درباره نیچه نوشته‌اند، معلوم می‌شود که برخی از آنان او را شخصیتی سرگشته و حیران می‌دانند و برخی دیگر باور دارند که آن سوی هر جمله از سخنانِ او معانی‌ای ژرف نهفته است که جز خردهای نافذ و اذهانِ تیزبین به عمق آن راه نمی‌برند، امّا همگی در یک موضوع هم داستانند که او اندیشمندی توانمند است که در پیِ همه‌چیز حتی مبادی‌ای که خود به آن قایل است، حقیقت را می‌جوید.

در بخشی از کتاب چنین گفت زرتشت می‌خوانیم:

چون به دروازه شهر رسید. گورکنان را دید که چراغى فرا راهش داشتند چون زرتشت را باز شناختند تا مى‌توانستند او را به ریشخند گرفتند و گفتند: اى زرتشت، دل خوش دار. اینکه خود گورکن شده‌اى. چرا که سگى مرده بر دوش دارى. کار شایسته‌اى کردى؛ زیرا دست‌هاى ما پاک‌تر از آن است که به نعش او آلوده گردد. اى زرتشت، گویا مى‌خواهى از شیطان لقمه‌اش را بربایى، نوشت باد! و پیروز باشى! امّا شیطان از تو تردست‌تر است. چه بسا هر دوى شما را برباید و یک لقمه خود سازد و آنگاه سرهاشان درهم کرده و [هاهاها] خندیدند.

فهرست مطالب کتاب

پیشگفتار
دیباچه
سرآغاز
کتاب اول: گفتار زرتشت
دیگردیسى در سه مرحله
منا بر فضیلت
بازخواست دلباختگان سراى دیگر
خواردارندگانِ تن
خوشى‌ها و خواستنى‌ها
بزهکارِ رنگ‌باخته
خواندن و نوشتن
درخت بالابلندِ کوهستان
واعظانِ مرگ
جنگ و جنگجویان
بت جدید
مگسان بازار
پارسایى
دوست
هزار و یک هدف
عشق همسایه
راه‌هاى نوآفرین
پیرزنان و دخترکان جوان
نیشِ مار
فرزند و ازدواج
گزینش مرگ
فضیلتِ بخشنده
کتاب دوم
کودک آینه به دست
در جزیره‌هاى نیکبختى
مهرورزان
کشیشان
فاضلان
فرومایگان
رتیلان
فرزانگانِ نامدار
ترانه شب
ترانه پایکوبى
سرود گورها
پیروزى بر خویشتن
بزرگان
سرزمین فرهنگ
شناختِ پاک
دانشمندان
شاعران
رویدادهاى سترگ
فالگیر
نجات
زیرکىِ بشرى
خاموش‌ترین لحظه‌ها
کتاب سوم
سرگشته
شهود و معمّا
شادمانى ناخواسته
پیش از برآمدنِ خورشید
فضیلتِ خواردارنده
بر کوهِ زیتون
گذر بر کناره
از دین برگشتگان
بازگشت
سه شرّ
جانِ سنگینى
الواح نوین و کهن
شفا یافته
اشتیاقِ بزرگ
سرودى دیگر براى رقص
هفت مُهر یا سرودِ آغاز و پایان
کتاب چهارم
انفاقِ انگبین
فریادخواهى
گفتگو با شاهان
زالو
جادوگر
بازنشسته
زشت‌ترین مردمِ جهان
گداى خودخواسته
سایه
در نیمروز
سلام
عشاى ربّانى
انسانِ برتر
آوازِ اندوه‌ها
دانایى
با دخترانِ دشت
بیدارى
جشن درازگوش
سرود مستانه
نشانه

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب چنین گفت زرتشت
نویسنده
مترجممسعود انصاری
ناشر چاپیانتشارات جامی
سال انتشار۱۳۹۵
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات384
زبانفارسی
شابک978-964-5620-60-0
موضوع کتابکتاب‌های فلسفه
قیمت نسخه الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات کتاب چنین گفت زرتشت

FARIBA AKBARI
۱۳۹۹/۰۸/۲۳
بنظرم هر ایرانی باید این کتاب را بخونه جملاتش چنان با شکوه است که حس عظمت را به انسان القا میکند و مهمتر از ان تو را به فکر میبرد که آفریننده باشی نه دنباله رو نیچه ارزشهای هزاران ساله را که انسان را از بزرگی باز میدارد زیر سوال میبرد در جایی گفته آیا تو کسی هستی که شایستگی فرار از قید یوغ اسارت را داشته باشی؟ چه بسیارند کسانیکه با از دست دادن یوغ اسارت خود بکلی ارزش خود را از دست داده‌اند. و در جایی دیگر گفته یکبار زرتشت فکر خود را به ورا انسان رسانید و مانند کسی که از خارج جهان بر آن مینگرد برآن خیره شد / آنگاه جهان بنظرش کار یک خدای رنج کشیده بیمار آمد.
آنگاه جهان در نظرش بصورت یک خواب و یک اثر خیالی و بسان ابخره‌ای رنگین در مقابل چشم یک خدای ناراضی جلوه نمود. خدای ضعیف از نظر نیچه باید رد شود و انسان خدایی قدرتمند داشته باشد تا احساس قدرت داشته باشد مخصوصا خدای مسیحیت را رد کرده خدایی که رنج کشیدن را فضیلت میداند از نظر او این خدا روح بشر را رنج میدهد و حس قدرت و تغییر و تحول جهان را از او میگیرد به هر حال این کتاب روی من تاثیر فوق العاده‌ای گذاشت پیشنهاد میکنم حتمن بخوانید
شایان عبدی بسطامی
۱۴۰۱/۰۴/۱۸
اول که شروع به مطالعه کردم حقیقتا هیچی از کتاب متوجه نشدم، چون با این دید شروع به مطالعه کردم که این کتاب رو باید مثل یک رمان خوند
ولی توصیه من به دوستان اینه که کتاب رو زمانی بخونید که تمرکز کافی دارید و کاملا با حوصله بخونید که بتونید از نکات جالب و ارزشمندی که نیچه بهتون میگه بهره مند بشید. به
صورت کلی پس از خوانا و روان بودن ترجمه راضی هستم، اما بنظرم همچین کتابی نیاز به پاورقی بیشتری داره که متاسفانه مترجم به خوبی رعایت نکرده این قضیه رو ولی در امتیاز دهی این قضیت رو چشم پوشی کردم.
به طور کلی اگر میخوایید با عقاید و افکار نیچه آشنایی کلی پیدا کنید پیشنهادم اینه که این کتاب و کتاب غروب بت هاش رو مطالعه کنید که این کتاب عقاید کلیش هست و در غروب بت‌ها به نقد باقی فلاسفه میپردازه.
با تشکر از کتابراه بابت قرار دادن همچین آثار ارزشمندی
چوپان
۱۴۰۳/۰۵/۲۶
فردریش نیچه یکی از شناخته شده ترین نویسندگان و فیلسوفان عصر جدید در میان ایرانیان است. کتاب چنین گفت زرتشت را نیز می توان شناخته شده ترین و محبوب ترین نوشته ی وی در میان فلسفه دوستان ایرانی به شمار آورد. این کتاب که دارای بن مایه های فلسفه ی اگزیستانتیالیستی است، یکی از بهترین نوشته ها و رمان های و فلسفی است که البته شاید خواندنش برای خوانندگان تازه کار قدری سنگین پیچیده باشدکتابیست برای دگرگونی انسان کسی که آن را درک کند به حقیقت زندگی و هستی خواهد رسید. در ابتدای کتاب جمله زن ستیزانه که پیرزنی به زرتشت می گوید به سراغ زنان می روی تازیانه را فراموش نکن که خودم نیز باور کردم که نیچه زن ستیز باشد ولی در ادامه کتاب منظور نیچه را فهمیدم به سراغ زنان می روی تازیانه را فراموش نکن. تازیانه را بر زمین میکوبند و آوای رقص می زنند و پایکوبان می رقصند
FARIBA AKBARI
۱۳۹۸/۰۸/۱۳
من خدایی را میپرستم که رقصیدن را بداند - مذهبی‌ها از چه چیز نفرت دارند؟ از کسی که جدول ارزشهای آنان را به هم ریزد - من برای خلق ارزشهای جدید دنبال افریننده هستم نه دنباله رو -
reza reza
۱۳۹۷/۰۸/۰۶
خیلی کتاب خوبیه. با وجود اینکه من دیوونه‌ی نیچه هستم. خوندن این کتاب صبر زیادی می‌طلبه. البته نه اینکه خسته کننده باشه اتفاقا شما رو جذب می‌کنه ولی سنگین هست بعضی از گذار ها.
معین صادقی
۱۴۰۱/۰۴/۰۳
کتاب چنین گفت زرتشت با ادبیات منحصر به فرد و خاص خود به گونه‌ای مخاطب را جذب میکند که گویی تشنه‌ای را برای یافتن آب در مسیری به پیش میبرد، در نهایت خواننده میماند و اندیشه‌های پیغمبر خیالی نیچه که نمیدانی آیا حقیقت را بازگو میکند یا خیال را جار میزند.
سید نادر علوی
۱۳۹۷/۱۱/۱۴
نظریات نیچه در حوزه ابر مرد یا ابر انسان و همچنین در بخش "خدا مرده است" واقعاً زیباست و تامل برانگیز.
من این کتاب را دفعه چهارم که میخونم ولی بازهم نکات تازه از اون دریافت میکنم. بخوانید به دیگران هم توصیه بکنید. با تشکر علوی
محمد جواد ...
۱۴۰۰/۰۲/۱۶
کتاب را کامل نخوندم ولی دیباچه و کتاب اول چنین گفت زرتشت غوغیاست در فکر و اراده انسان
کتاب قابل تامل و ارزشمندی هست برای بررسی مسائلی که مطرح میکند
حس میکنم نیچه از بندگان خوب خداست هر چند که خود باور دارد خدا مرده (که البته این عبارت هم داستان‌ها و تاویل‌های مختلف دارد)
مجتبی سلطانی
۱۴۰۱/۰۳/۰۵
آثار نیچه واقعا بینظیر هستند، مخصوصا این کتاب. برعکس کسانیکه فکر میکنند نیچه انسان ضد خدا و دین بوده، من فکر میکنم در نوشته هاش به خوبی میتوان خدا رو پیدا کرد. لطفا تعصب بیجا نشان ندهید.
مهری رضازاده
۱۳۹۷/۰۱/۲۳
فوق العاده زیبا ورسا
کلمات حقیر من در مقام تعریف از این کتاب ناب نیست. باید خواند تا لذت برد وفهمید وفهمید لذت برد.
Ata Baghghal
۱۴۰۱/۰۸/۲۸
به نظر خودم اشتباه کردم که انتخاب اولین کتاب فلسفی و شروع فلسفه من این کتاب بود اما همچنان با خواندن این کتاب لذت می برم و بیشتر به شخصیت عمیق نیچه و ژرف اندیشی او پی می بریم
مهدیه سلیمانی
۱۴۰۱/۰۸/۲۲
ترجمه کتاب زیاد روان نبود اما کتاب‌های نیچه برای من همیشه جزو اولویت هام برای خوندن بوده چون به صحبت از مفاهیم از نگاه متفاوتی میپردازه که وادار به تفکر میکنه ادمو.
میمم صادم
۱۴۰۱/۰۱/۰۶
«خلوت گزین نمیتواند هم فراموش کند «و» هم به ستمگر ستم کند.» قسمت اول-گزند مار
و اما متن انگلیسی
“How could an anchorite forget! How could he requite! ” استفاده از «و» درست نیست
P D
۱۳۹۹/۰۴/۱۷
امروز خواندن کتاب چنین گفت زردشت را آغاز کردم، خواستم از جملات طلایی کتاب یادداشت برداری کنم، دیدم باید بار دیگر همه کتاب را در دفترم بنویسم.
کتاب عجیبی است.
رایدن دانشور
۱۴۰۱/۱۰/۲۰
کتاب فوق العاده ایه ولی اگه سخت با کتابای غیر فیزیکی ارتباط میگیرید این کتاب رو از اینجا تهیه نکنید چون‌ سخت خوانه و نمیتونید‌ متوجه بشید
مشاهده همه نظرات 54

راهنمای مطالعه کتاب چنین گفت زرتشت

برای دریافت کتاب چنین گفت زرتشت و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.