معرفی و دانلود بهترین کتابهای صوتی آموزش زبان کودک
چرا باید کتابهای آموزش زبان کودک بخوانیم؟
در سراسر دنیا و در میان مردم جوامع مختلف، آموزش زبانهای خارجی بینالمللی و بهخصوص زبان انگلیسی، به امری مهم و ضروری بدل شده است و افراد بسیاری در هر سنی، در تلاشاند تا بهغیر از زبان مادری خود، به یک یا چند زبان دیگر مسلط شوند. با توجه به اینکه فرایند یادگیری در کودکان با سرعت و کیفیت بهتری صورت میپذیرد، از این رو بسیاری از والدین سعی دارند تا شوق یادگیری زبان را در فرزندان خود برانگیزند. از سوی دیگر در دنیای مدرن، ارتباطات جهانی چنان گسترده و پرشتاب شده است که برای جدا نیفتادن از این دور ارتباطی، ناچار به یادگیری یک یا چند زبان متفاوت هستیم تا بتوانیم زندگی آگاهانهتر و نوعدوستانهتری داشته باشیم و چه بهتر که بتوان این یادگیری را از کودکی و سنین پایین شروع کرد.
تفاوتی ندارد که کودک در حال یادگیری زبان انگلیسی است یا مشغول فراگیری زبان آلمانی، فرانسوی، ایتالیایی، ترکی، عربی و... است؛ زیرا در هر صورت مسیر آموزشیای که طی میکند باعث رشد مغز او میشود. چراکه دستوپنجه نرم کردن با قواعد دستوری و گرامر جدید و کلمات و واژگان تازه، توانمندیهای ذهنی مختلفی مثل تفکر شناختی و قدرت حل مسئله را در او رشد میدهد. تقویت حافظه و بهبود اعتمابهنفس، از دیگر مزایای یادگیری زبان برای کودکان محسوب میشوند. افزونبر اینها، کودکان با یادگیری یک یا چند زبان متفاوت میتوانند آیندهی تحصیلی و شغلی بهتری داشته باشند، ارتباطات بهتری را شکل دهند و از موقعیت اجتماعی بهتر و مقبولیت بیشتری برخوردار شوند.
دستهبندی کتابهای آموزش زبان کودک در کتابراه
اغلب اوقات دغدغهی مهم بزرگترها یافتن بهترین کتاب آموزش زبان کودکان است؛ کتابی که هم مناسب سن کودک باشد و هم اشتیاق یادگیری را در او افزایش دهد. بههمین سبب وبسایت و اپلیکیشن کتابراه، آثار کاربردی این حوزه را در قالب نسخههای الکترونیک و PDF گرد آورده و با طبقهبندی آنها در دستههای «آموزش زبان انگلیسی به کودکان»، «آموزش زبان انگلیسی به نوجوانان»، «آموزش زبان فرانسوی به کودکان»، «آموزش زبان آلمانی به کودکان»، «آموزش زبان روسی به کودکان»، «آموزش زبان ایتالیایی به کودکان»، «آموزش زبان ترکی به کودکان»، «آموزش زبان اسپانیایی به کودکان» و «آموزش زبان عربی به کودکان»، راه خرید و دانلود کتاب موردنیاز مخاطبان را بسیار ساده کرده است.
شما بسته به هدفتان میتواند به دستهی مخصوص مراجعه کنید و از میان کتابهای متنوع آن، مناسبترین عنوان را انتخاب کنید. برای مثال اگر قصد دارید کودکتان را بهسمت یادگیری زبان ایتالیایی سوق دهید، میتوانید کار را با کتاب «آموزش لغات ایتالیایی (Flashcard Ebook)» از نشر ویبوکیا شروع کنید. کتاب «واژه نامه انگلیسی فارسی Family and Friends (Book 2)» اثر تارا باقرزاده لاکانی نیز گزینهی مناسبی برای آموزش زبان انگلیسی به کودکان است و کتاب «داستانهای دو زبانه» به قلم زینب سادات موسوی معلم، برای تقویت زبان انگلیسی آنها بسیار کمککننده خواهد بود.
کتابهای متنوع دیگری مانند «آموزش زبان فرانسه برای کودکان» و «آموزش زبان اسپانیایی برای کودکان» از تألیفات سارا تابنده و کتابهای دوزبانهی «ماجراهای والدو و خرگوشهای شیطون» نوشتهی هانس ویلهلم و«ماجراهای روباه مکار» به قلم ی. م. دیدکوفسکایا و ولادیمیر آلکسی یویچ مایف نیز امکان آموزش زبانهای مختلف دیگری به کودکان را برای شما فراهم میکنند. گفتنیست که این آثار اغ لب با تلاش ناشران معتبری مانند موسسه فرهنگی آرمان رشد، راین و عصر اندیشه، تهیه و عرضه شدهاند و از اینرو میتوان به محتوای باکیفیت و کاربردی بودن آنها اعتماد کرد و یادگیری زبان برای کودکان را بهسادگی ممکن ساخت.
خواندن کتابهای آموزش زبان کودک را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
والدین، معلمان و مربیانی که دغدغهی آموزش زبان به کودکان را دارند و در پی بهترین کتابهای آموزش زبان انگلیسی، ترکی استانبولی، آلمانی و... به کودکان هستند، و بهطورکلی هر فردی که در تلاش است تا به بهترین شکل کودکان را به یادگیری زبانهای خارجی علاقهمند سازد، با خرید و دانلود کتابهای الکترونیک آموزش زبان کودک از کتابراه، میتوانند به اهداف خود دست یابند.
پرطرفدارترین کتابهای آموزش زبان کودک در کتابراه
به سبب اشتیاق والدین و مربیان برای یافتن روش مناسب آموزش زبان به کودکان، در میان کتابهای پرشمار این حوزه که در وبسایت و اپلیکیشن کتابراه بهشکل نسخههای الکترونیک، PDF و صوتی ارائه شدهاند، برخی آثار با جلب توجه شمار بیشتری از مخاطبان به آمار خرید و دانلود بالایی دست پیدا کردهاند و مفاهیم آموزشی کاربردی را بهصورت خلاقانهای در اختیار مخاطب قرار دادهاند. از میان این کتابهای پرطرفدار، میتوان به عناوینی چون «آموزش زبان انگلیسی برای کودکان» اثر سارا تابنده و کتابهای دوزبانهی «درخت بخشنده» و «برخورد قطعهی گم شده با دایرهی بزرگ» به قلم شل سیلور استاین اشاره کرد.