معرفی و دانلود بهترین داستانها و رمانهای اجتماعی خارجی
چرا باید داستانها و رمانهای اجتماعی خارجی بخوانیم؟
خوب است پیش از هر چیز پاسخ این سؤال را دریابیم که: رمان اجتماعی چیست؟ داستانها و رمانهای اجتماعی، آثار ادبی جذابی هستند که در دل روایت داستانیشان به شرح مسائل مختلف جامعه مانند مشکلات سیاسی، خلأهای اقتصادی، آسیبهای اجتماعی، نقصانهای فرهنگی و... میپردازند. درواقع این گونهی داستانی، ساختار و شرایط اجتماعی یک یا چند دورهی زمانی مشخص را به تصویر میکشد و به بوتهی نقد میگذارد. نویسندگان داستانها و رمانهای اجتماعی از پتانسیلهای داستان برای بیان دلمشغولیهای خود دربارهی مسائل جامعه و مطرح کردن انتقادهایشان استفاده میکنند.
داستانها و رمانهای اجتماعی اغلب با برخورداری از سبک رئالیسم، تصاویری واقعگرایانه از شخصیتها و محیط ارائه میدهند و در تلاشند که با تأثیر بر افکار عمومی، برای ایجاد آگاهی و روشن شدن جرقههایی برای بحث در باب مسائل اجتماعی، در جهت اصلاح یا تغییر قوانین تبعیضآمیز و ناکارآمد و ارزش و عرفهای آسیبزای جامعه قدم بردارند. برای مثال رمان «سفر به انتهای شب» اثر لویی فردینان سلین که یکی از بهترین رمانهای اجتماعی خارجی بهشمار میآید، با استفاده از سبک رئالیسم به نکوهش جنگ میپردازد. جی اشر نیز در رمان «سیزده دلیل برای اینکه»، با نگاه واقعگرایانه، آسیبهای اجتماعی و تأثیر آن بر نوجوانان را واکاوی میکند. برخی نویسندگان هم در بستر ژانر عاشقانه، به شرح اوضاع اجتماعی و یا نقد ارزشهای جامعه میپردازند؛ همانند آنچه که جین آستن در رمان «غرور و تعصب» به نگارش درآورد. تعدادی دیگر نیز با ورود به ژانر وحشت و یا ایجاد فضایی رازآلود و معمایی به نقد هنجارهای اجتماعی دست میزنند، بدون آنکه از سبک رئالیسم دور شوند.
با این وجود بعضی نویسندگان هم ترجیح میدهند با فاصله گرفتن از این سبک و بهرهگیری از دنیای فراخ تخیل، اجتماع خود و یا جوامع بشری را نقد کنند. مانند جورج اورول که در رمان «1984» با ارائهی تصویری پادآرمانشهری و خلق یک رمان اجتماعی - سیاسی جذاب، نتیجهی سیاست غلط یک حکومت را به تصویر کشید یا برعکس، مانند آلدوس هاکسلی و رمان تخیلیاش «دنیای قشنگ نو» که در آن با به تصویر کشیدن یک آرمانشهر، عواقب آرمانگرایی اجتماعی انسانها را یادآور شد. از اینرو، نمیتوان با یک دستهبندی کلی تمامی داستانها و رمانهای اجتماعی را در دستهی آثار واقعگرایانه قرار داد.
نقطهی آغاز داستانها و رمانهای اجتماعی خارجی
منشأ شکلگیری رمان اجتماعی در بریتانیا را اغلب به انقلاب صنعتی و سالهای 1733 تا 1913 میلادی نسبت میدهند. در این برههی زمانی پیشرفتهایی سریع در تولید رقم خورد، کارخانهها رشد کردند و ماشینآلات جدید برای پاسخگویی به تقاضاهای روزافزون تولید شدند. اگرچه صنعت با سرعت زیادی در حال رشد بود، اما زندگی برای اکثر مردم جامعه و بهخصوص قشر کارگر، با همان سرعت بهبود پیدا نکرد. دستمزدهای پایین، بیکاری و عدم توازن ثروت، بسیار نگرانکننده و شرایط زندگی اسفبار بود. استفاده از کودکان بهعنوان نیروی کار در مشاغل سخت و خطرناک، آلودگی زیاد و فقر و بیماری، از دیگر معضلاتی بود که در داستانها و رمانهای اجتماعی آن دوران نمود پیدا کرده و تجربیات مردم آن زمان را نشان دادهاند. بههمین دلیل پیش از هر چیز، رمان اجتماعی در بریتانیا، در میان طبقهی کارگر مورد توجه قرار گرفت.
انتشار رمانهایی مانند «روزگار سخت» نوشتهی چارلز دیکنز و «شمال و جنوب» اثر الیزابت گاسکل در نیمهی دههی 1850 میلادی، بهشکل برجستهای در ادبیات انگلیسی قرن نوزدهم تحول ایجاد کرد. آثاری که همچنان از بهترین رمانهای اجتماعی خارجی بهشمار میآیند. دیکنز در رمان روزگار سخت، از شرایط غیرانسانی کار در کارخانهها، فقدان آموزش و پیامدهای آن بهشدت انتقاد میکند. او همچنین در سایر رمانهای خود با نقب زدن در دل زندگی طبقهی کارگر، از مبارزات این قشر در دورهی ویکتوریایی پرده برداشت و توجه مردم دنیا را به بیعدالتیهای موجود در جامعهاش جلب کرد. بههمین دلیل، جای تعجب نیست که بسیاری، چارلز دیکنز را پدر رمان اجتماعی میدانند.
در کشور فرانسه، رمان «بینوایان» ویکتور هوگو به یک رمان اعتراضی اجتماعی در قرن نوزدهم اروپا بدل شد. «آخرین روز یک محکوم به اعدام» اثر مهم دیگری از این نویسندهی فرانسوی است که در راستای تلاشهای او برای لغو قانون اعدام به رشتهی تحریر درآمده است. از میان سایر نویسندگان فرانسوی، امیل زولا نیز با رمان «ژرمینال» خود به بیان مصائب زندگی طبقهی کارگر پرداخته است. نویسندهی شهیر ادبیات روسیه، لئو تولستوی نیز با نگارش شاهکار اجتماعی خود یعنی «جنگ و صلح»، اثری شگفت و جذاب آفرید و از این طریق بر اهمیت اصلاح کشور بهخصوص در زمینهی آموزش تأکید کرد. نیکلای گوگول نیز از دیگر مشاهیر روس است که در رمان «نفوس مرده» خود به شکاف طبقاتی جامعهاش پرداخته است.
رمانهای «کلبه عمو تام» اثر هریت بیچر استو که در سال 1852 منتشر شد و داستان «ماجراهای هاکلبری فین» که مارک تواین آن را در سال 1884 به نگارش درآورد نیز، بهعنوان اولین رمانهای اجتماعی قرن نوزدهم آمریکا شناخته میشوند. آثاری که هریک به شیوهی خود، به سنت نژادپرستانهی جامعهشان تاختند. در همین راستا رمان «خوشههای خشم» به قلم جان اشتاین بک که در سال 1939 منتشر شد، یکی از موفقترین و بهترین رمانهای اجتماعی قرن بیستم بهشمار میآید. رمانها و نمایشنامههای جیمز بالدوین نیز از مهمترین داستانها و رمانهای اجتماعی خارجی محسوب میشوند که با درهمآمیختن مسائل اجتماعی و روانشناختی، توجهات بسیاری را به خود جلب کردهاند. برای مثال او در رمان «اتاق جووانی» نوشتهشده در سال 1956، پیش از رواج توجه به حقوق همجنسگرایان، به این موضوع پرداخته است.
اهمیت مطالعهی داستانها و رمانهای اجتماعی خارجی
داستانها و رمانهای اجتماعی خارجی با به تصویر کشیدن وقایع و شرایط جوامع مختلف، ما را با اندیشهها، تفکرات و شیوههای متنوع زندگی آشنا میکنند. ازاینرو موجب وسعت یافتن جهانبینی ما میشوند و از تعصبات و پیشداوریهای ما میکاهند. شناخت معضلات اجتماعی و آشنایی با دغدغههای افراد در جوامع مختلف به ما کمک میکند تا به آگاهی بیشتر و درک بهتری نسبت به جهانی که در آن زیست میکنیم، دست یابیم. از سوی دیگر با مطالعهی بهترین داستانها و رمانهای اجتماعی بهطور غیرمستقیم با روشهای مقابله با مشکلات اجتماعی آشنا میشویم و از همین جهت، این کتابها میتوانند به روشنگری و افزایش آگاهی افراد در جامعه کمک کنند.
خواندن داستانها و رمانهای خارجی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
اگر از آن دسته افرادی هستید که به شناخت مسائل اجتماعی کشورها و جوامع مختلف علاقه دارند و دلتان میخواهد در قالب داستانی خواندنی و جذاب، نسبت به این مسائل مهم آگاهی پیدا کنید، یا اگر دوست دارید بدانید مردم کشورهای دیگر چگونه از مشکلات اجتماعی خود عبور کردهاند تا از این طریق بتوانید قدمی برای بهبود جامعهی خود بردارید، پس توصیه میکنیم خرید و مطالعهی داستانها و رمانهای اجتماعی خارجی را از یاد نبرید.
پرطرفدارترین داستانها و رمانهای اجتماعی خارجی در کتابراه
داستانها و رمانهای اجتماعی خارجی، یکی از مهمترین بخشهای ادبیات داستانی جهان محسوب میشوند که بهسبب برخورداری از روایاتی جذاب، مخاطبان بسیاری دارند. ازاینرو، کتابراه بر آن است که با توجه به اهمیت این گونهی داستانی، آثار متنوعی در این ژانر را در نسخههای الکترونیک، صوتی و PDF در دسترس علاقهمندان قرار دهد تا راه خرید و دانلود بهترین رمانهای اجتماعی خارجی را برایشان سادهتر کند. کتابهایی که برخی از آنها با اقبال ویژهای از سوی مخاطبان مواجه شدهاند و آمار بالای خرید و دانلودشان، نشان از محبوبیت آنها دارند. در ادامه تعدادی از این عناوین محبوب و موجود در وبسایت و اپلیکیشن کتابراه را برایتان فهرست کردهایم:
- کتاب مزرعه حیوانات، اثر جورج اورول
- کتاب قمارباز، به قلم فئودور داستایوفسکی
- کتاب 1984، نوشتهی جورج اورول
- کتاب بادبادک باز، تألیف خالد حسینی
- کتاب عقاید یک دلقک، اثر هاینریش بل
پیشنهاد برای دانلود رایگان داستانها و رمانهای اجتماعی خارجی در کتابراه
از آنجا که خرید و پرداخت هزینه، یکی از دغدغههای مهم بسیاری از افراد کتابخوان محسوب میشود، کتابراه با فراهم کردن امکان دانلود رایگان تعدادی از بهترین داستانها و رمانهای اجتماعی خارجی در قالب کتاب صوتی، الکترونیک و فایل PDF سعی دارد این دغدغه را برای شیفتگان کتاب، کمرنگ کند. بنابراین شما میتوانید این کتابها را بدون هیچگونه نگرانیای بابت پرداخت هزینه، بهطور رایگان دانلود کنید و از مطالعه یا شنیدنشان، لذت ببرید. تعدادی از این آثار رایگان عبارتاند از:
- کتاب مأمور راه آهن، اثر اریک لومکس
- کتاب پدر جودی آشغالی است، نوشتهی ماتیو لیچت
- کتاب مقام رسمی، به قلم ویلیام سامرست موآم
- کتاب آخرین روز یک محکوم به اعدام، نوشتهی ویکتور هوگو
- کتاب پرتقال کوکی، اثر آنتونی برجس
کتاب هوای تازه
- نویسنده: جورج اورول
جورج اورول در کتاب هوای تازه داستان زندگی مردی میانسال را در آستانهی جنگِجهانی دوم روایت میکند. مردی که سعی دارد برای فرار از زندگی کابوسوارش به کودکیاش پناه ببرد و آن را بازیابد. این کتاب داستانی اجتماعی، سیاسی و البته بدبینانه از برههای پرآشوب در حدفاصل دو جنگِجهانی در انگلستان است. دربارهی کتاب هوای تازه جورج بولینگ فروشندهی بیمه، مردی 45ساله و از طبقهی متوسط است که با همسرش هیلدا... ادامه ›
کتاب اربابها
- نویسنده: ماریانو آزوئلا
ماریانو آزوئلا یکی از بزرگترین چهرههای ادبی مکزیک در کتاب اربابها، دوران حاکمیت دیکتاتورترین و بیرحمترین رئیسجمهور کشورش را به تصویر میکشد. او که خود تجربهی زیست در این دوره را داشته، به خوبی توانسته است فضای خفقان و سیاه آن تاریخ را به نمایش بگذارد. دربارهی کتاب اربابها: داستان رمان پیشرو در دوران ریاستجمهوری فرانسیسکو مادرو طی سالهای 1911 تا 1913 میگذرد، آن هم بعد از انقلاب... ادامه ›
کتاب آس و پاسهای پاریس و لندن
- نویسنده: جورج اورول
کتاب آس و پاسهای پاریس و لندن اولین نوشتهی جورج اورول نویسندهی نامآشنای انگلیسی است. این کتاب از تجربیات واقعی اورول از خیابان خوابی و زندگی با بیخانمانهای پاریس و لندن میگوید و برای علاقهمندان به قلم او فرصتی است تا با زاویهی دیگری از زندگی او آشنا شوند. جورج اورول (George Orwell) در این رمان به شرح حال مردم فقیرِ دو شهر بزرگ اروپایی میپردازد؛ مردمی که هیچ ندارند و حتی داشتن یک زندگی... ادامه ›
کتاب رژهی پیروزی در بندر آرتور: داستانهای کوتاه ژاپنی از آغاز تا امروز
- نویسنده: یوکو اوگاوا
کتاب رژهی پیروزی در بندر آرتور، برگزیدهای است از همهی دورههای داستاننویسی ژاپن، از آغاز تا امروز: دورهی کهن (باستان)، دورهی کلاسیک، دورهی میانه، دورهی پیشامدرن، و دورهی مدرن و پسامدرن. در این کتاب، سعی شده تا از هر دوره، داستانهایی ترجمه شود، تا خوانندهی فارسیزبان بتواند سیر تحول داستاننویسی ژاپن و بالاخص داستان کوتاه ژاپنی را دنبال کند، با این نکته که هر داستان نیز نمایانگر دورهی... ادامه ›
کتاب صد سال تنهایی
- نویسنده: گابریل گارسیا مارکز
در کتاب صد سال تنهایی، گابریل گارسیا مارکز، به شرح زندگی شش نسل خانواده بوئندیا پرداخته است که نسل اول آنها در دهکدهای به نام ماکوندو ساکن میشود. ناپدید شدن و مرگ بعضی از شخصیتهای داستان به جادویی شدن روایتها میافزاید. صعود رمدیوس به آسمان درست مقابل چشم دیگران کشته شدن همه پسران سرهنگ آئورلیانو بوئندیا که از زنان در جبهه جنگ به وجود آمدهاند توسط افراد ناشناس از طربق هدف گلوله قرار دادن... ادامه ›
کتاب قمارباز
- نویسنده: فئودور داستایوفسکی
کتاب قمارباز، یکی از برجستهترین آثار فئودور داستایوفسکی است که در سن ۴۵ سالگی وی، تنها در مدت ۲۶ روز و با استخدام تندنویسی به نام «آنا» و با انگیزهی خلاصی از مضیقهی مالی که در آن گرفتار آمده بود، نگاشته شده است. این اثر ۲۶ روزه به خوبی نشان دهندهی نبوغ داستایوفسکی است. کتاب قمارباز (The Gambler) دربرگیرنده مناسبات و روابطی است که تمامی انسانها در زندگی روزمره با آن مواجه هستند و مشغلههای... ادامه ›
کتاب الینکای عزیز و چند داستان دیگر
- نویسنده: آنتون چخوف
الینکای عزیز و چند داستان دیگر اثری از آنتون چخوف، اشارۀ مستقیم به داستانهای کوتاه روسی دارد که در اینجا شامل؛ «مرد چاق، مرد لاغر»، «آفتاب پرست»، «ماسک»، «وانکا»، «شوخی»، «سرگذشت ملال انگیز» و «النیکای عزیز» میباشد. در «الینکای عزیز» (1884) که یکی از داستانهای معروف دور اول داستاننویسی چخوف است، با صراحت شگفتآوری چاپلوسی را به شکل سنجیده ای نشان داده شده است. در این جا نه با بیان صریح، بلکه... ادامه ›
کتاب اتاق شگفتیها
- نویسنده: ژولین ساندرل
کتاب اتاق شگفتیها نوشتهی ژولین ساندرل به زیبایی عشق مادر به فرزند را به تصویر میکشد. این کتاب در مدتی بسیار کوتاه یه یکی از پرفروشترین آثار کشور فرانسه در سال 2018 تبدیل شد و پر از لحظههای شگفتانگیز و دوست داشتنی است. ژولین ساندرل (Julien Sandrel) در اولین تجربهی نویسندگی خود به سراغ مادر و پسری میرود که به تنهایی با هم زندگی میکنند. تلما مادری شاغل است وقت زیادی ندارد تا با پسرش لوئیز... ادامه ›
کتاب فرشته سکوت کرد
- نویسنده: هاینریش بل
کتاب فرشته سکوت کرد نوشته هاینریش بل، داستان فرار از جنگ سربازی به نام هانس را روایت میکند که به شهر ویران شده خود برمیگردد و در پی سرپناه و نانی برای خوردن است. جنگ جهانی دوم را میتوان یک نقطه عطف در تاریخ جهان دانست. جنگی که در آن بیش از 80 میلیون انسان کشته شدند و میلیونها نفر دیگر آواره و درگیر مشکلات پس از جنگ شدند. داستان کتاب فرشته سکوت کرد (The Silent Angel) از سال 1945 و همزمان با... ادامه ›
کتاب آنان که میروند و آنان که میمانند
- نویسنده: النا فرانته
کتاب آنان که میروند و آنان که میمانند سومین جلد از مجموعهی چهارگانهی ناپلی است که النا فرانته در آن، مقطعی متفاوت از زندگی دو دوست به نامهای النا و لیلا را روایت میکند. در جلدهای قبل، دوستی پرفرازونشیب دو زن را از مدرسه تا جوانی شاهد بودیم و حالا در این جلد از مجموعه ناپلی، صفحهی جدیدی از زندگی آنها را ورق میزنیم. گفتنیست این مجموعه از جمله آثار پرفروش نیویورک تایمز به شمار میرود.... ادامه ›
کتاب خنده سرخ
- نویسنده: لئونید آندریف
داستانی سورئال، هذیانمانند، تبآلود، هولناک، تکاندهنده و آمیخته با جنون که مو بر تنتان سیخ میکند. کتاب خنده سرخ، روایت سربازی است که پس از جنگ به خانه بازگشته؛ اما جنگ هیچوقت او را رها نمیکند. این اثر تاریکترین تجربههای بشری را توصیف میکند؛ تجربههایی که انسان را به ورطهی جنون میکشاند. لئونید آندریف این داستان را که در سال 1905 منتشر شد، به یاد و خاطرهی آنتون چخوف تقدیم کرد. دربارهی... ادامه ›
کتاب قلب چرخان
- نویسنده: دونال رایان
کتاب قلب چرخان اولین رمان نویسندهی خلاق ایرلندی، دونال رایان است که پس از انتشار، با محبوبیت کمسابقهای مواجه شد. نویسنده در این داستان با بهرهگرفتن از 21 شخصیت که دارای 21 صدای متفاوت هستند، وضعیت یکی از شهرهای ایرلند را پس از سقوط اقتصادی این کشور، روایت میکند. کتاب قلب چرخان افتخارات بسیاری، از جمله جایزهی کتاب اول گاردین را از آن خود کرده است. دربارهی کتاب قلب چرخان دونال رایان (Donal... ادامه ›
کتاب معیوبها
- نویسنده: تام رکمن
کتاب معیوبها نوشتهی تام رکمن، یکی از پرفروشترین رمانهای سراسر دنیاست که تاکنون به سی زبان ترجمه شده است. نویسنده، تلاش برای بقای یک دفتر روزنامه در عصر تکنولوژی را با مشکلات شخصی کارمندان درهم آمیخته و از این طریق به داستانی فوقالعاده دست یافته است. این کتاب با نثر متفاوت و برجستهی خود موفق شده علاوه بر مخابرهی پیام نهفته در داستان، با خلق شخصیتها و روایات پیچیده و درعینحال پرکشش، در... ادامه ›
کتاب داستان یک نام جدید
- نویسنده: النا فرانته
کتاب داستان یک نام جدید مجلد دوم مجموعهی چهارگانهی ناپلی، اثر نویسندهی معاصر ایتالیایی، النا فرانته است. در این اثر پرفروش نیویورک تایمز لیلا و النای شانزده ساله راهی جدا برای دنبال کردن سرنوشت خود انتخاب کردهاند. لیلا با یک مرد ثروتمند ازدواج میکند و النا بهسراغ تحصیل در دانشگاه میرود... دربارهی کتاب داستان یک نام جدید اگر کتاب دوست اعجوبهی من را خوانده باشید، احتمالاً دلتان میخواهد... ادامه ›
کتاب داستان زن آدم خوار
- نویسنده: ماریز کنده
کتاب داستان زن آدم خوار، رمانی اجتماعی نوشتهی نویسندهی برجستهی فرانسوی، ماریز کُنده است. این رمان که نامزد دریافت جایزهی هِرستون/رایت در سال 2008 نیز بوده، حول شخصیتی به نام رُزِلی شکل گرفته است که زندگیاش پس از به قتل رسیدن شوهرش برای همیشه دگرگون میشود. ماریز کنده در کتاب داستان زن آدم خوار، زندگی در آفریقای جنوبی پس از رژیم آپارتاید را بهشکلی ماهرانه تصویر میکشد. دربارهی کتاب داستان... ادامه ›
کتاب مرگ به سراغ اسقف اعظم می آید
- نویسنده: ویلا کاتر
کتاب مرگ سراغ اسقف اعظم میآید در نظرسنجی مجله «تایم» در ۲۰۰۵، عنوان بیستمین رمان بزرگ قرن بیستم را به خود اختصاص داده است. «مرگ به سراغ اسقف اعظم می آید» یک رمان فوق العاده و پر از فضاسازی است. ویلا کاتر از بطنِ تخیلِ پُربار و احساسِ همدلانهاش، یک اثرِ نابِ ادبی را بیرون داده، که از تندادن به هرگونه ردهبندی سر باز میزند، و برجستگی و شاخصبودن آن نیز به همین دلیل است. ویلا کاتر این... ادامه ›
کتاب دارا و ندار: جلد اول
- نویسنده: ایروین شاو
کتاب دارا و ندار: جلد اول به قلم ایروین شاو، داستان یک خانواده آمریکایی در نیویورک را روایت میکند که هر یک از شخصیتهای این داستان نقدی بر وضعیت اجتماعی خانوادههای آمریکایی در دهه 70 میلادی است. این اثر یکی از پرفروشترین کتابهای داستانی نیویورک تایمز به شمار میآید. درباره کتاب دارا و ندار: جلد اول: یک داستان سه جلدی واقعگرایانه، برآمده از متن زندگی روزمرۀ آمریکایی! داستان دارا و ندار (Rich... ادامه ›
خلاصه کتاب آشیانه اشراف و پدرها و پسرها
- نویسنده: ایوان تورگنیف
کتاب آشیانه اشراف و پدرها و پسرها، خلاصهی دو داستان متحیرکننده از نویسندهی بزرگ روسی، ایوان تورگنیف است. در کتاب آشیانه اشراف از عشق و وعدههای تحققنیافته میخوانیم. لاورتسکی که از همسرش خیانت دیده، سرخورده، فقیر و شکستهدل به ملک خانوادگی خود برمیگردد. جایی که عشق بار دیگر به سراغش میآید. کتاب پدرها و پسرها تصویریست بیانتها از درگیری و کشمکش دو نسل. داستان مرد جوانیست که به تازگی... ادامه ›
کتاب شبهای روشن (بخشی از خاطرات مردی رویایی)
- نویسنده: فئودور داستایوفسکی
کتاب شبهای روشن، اثر فئودور داستایوسکی، همچون دیگر آثار داستایفسکی، داستان یک روایتکنندهی اول شخص بینام و نشان است که به تنهایی در سن پطرزبورگ و میانهی سدهی نوزدهم زندگی میکند. او قادر به تغییر دادن زندگی خود نیست و این موضوع او را بسیار میرنجاند. این شخصیت نمونهی اولیهی یک خیالباف دائمیست. او در ذهن خود زندگی میکند، در حالی که خیال میکند پیرمردی که همیشه از کنارش رد میشود اما... ادامه ›
کتاب سالها
- نویسنده: ویرجینیا وولف
کتاب سالها، اثر ویرجینیا وولف، حکایت بیهودگی زندگی یک خانواده و سالهایی غیرقابل تحمل که مملو از درد است. وولف در این کتاب مینویسد: اگر حقیقت را در مورد خود نگویید، نمیتوانید آن را درمورد دیگران بیان کنید. از نگاه ولف یکی از بدترین جنبههای بزرگ شدن این بود که نمیتوانستند با هم درد دل کنند. همچنین مرگ از نگاه او وقوع حادثهای بیهمتا است؛ درست مثل خود ناب زندگی. آدمهای داستان وولف مصنوعی... ادامه ›
کتاب آزادی
- نویسنده: مارگارت اتوود
کتاب آزادی منتخبی از حکایت کنیز و تخم و ترکهی عجوزه، نوشتهی مارگارت النور اتوود است و مردان و زنانی را که به شکل استعاری در زندان به سر میبرند و فریاد آزادی میزنند را به تصویر میکشد. مارگارت النور اتوود (Margaret Elenor Atwood) در کتاب آزادی (Freedom)، از کابوس آبادها و جزایر جادویی که تصویر خیالی نفسگیری است، آیینهای پیش روی شما میگذارد. مارگارت اتوود از جمله نویسندگان و منتقدانی به... ادامه ›
کتاب من لوسی بارتون هستم
- نویسنده: الیزابت استروت
کتاب من لوسی بارتون هستم به قلم الیزابت استروت از عناوین پرفروش نیویورک تایمز و آمازون، ماجرای پر فراز و نشیب زنی جوان به نام لوسی را به تصویر میکشد که به دلایلی در کودکی زندگی سختی را گذرانده و سالها دور از پدر و مادرش زندگی کرده است. موضوع کتاب «من لوسی بارتون هستم» چیست؟ لوسی زن جوانی است که در خانوادهای فقیر متولد شده و دوران کودکی سختی را پشت سر گذاشته است، او خاطرات تلخی از پدر و مادرش... ادامه ›
کتاب دوران سخت
- نویسنده: چارلز دیکنز
تاجری متمول در انگلستان و فرزندانش که آنها را بهشیوهای خاص تربیت میکند. کتاب دوران سخت نوشتهی چارلز دیکنز رمانیست دربارهی تضاد طبقاتی و زیادهخواهی قشر ثروتمند در جامعهی انگلستان در اواسط قرن نوزدهم. این رمان واقعگرایانه از آثار برجستۀ سبک ویکتوریایی محسوب میشود. دربارهی کتاب دوران سخت: توماس گردگریند، تاجر ثروتمند و بازنشسته در شهر صنعتی کوکتاونِ انگلستان، زندگی خود را وقف فلسفهی... ادامه ›
کتاب خانه
- نویسنده: تونی موریسون
کتاب خانه نوشتۀ تونی موریسون (برندۀ جایزه نوبل ادبیات) اثری پرفروش، کوتاه و درعینحال تأثیرگذار است که داستان یک سرباز سیاهپوست آمریکایی را پس از جنگ و در بازگشت به خانه روایت میکند. موریسون در خلال این داستان به موضوعات مرتبط با نژادپرستی و تبعیضهای اجتماعی پرداخته. گفتنیست این اثر جوایز متعددی را برای نویسندهاش به ارمغان آورده است. دربارۀ کتاب خانه کتاب خانه (Home) دهمین رمان منتشرشده از... ادامه ›