معرفی و دانلود کتاب صوتی چگونه حال خودمان را بهتر کنیم؟
برای دانلود قانونی کتاب صوتی چگونه حال خودمان را بهتر کنیم؟ و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب صوتی چگونه حال خودمان را بهتر کنیم؟
دکتر نیکول لپرا در کتاب صوتی چگونه حال خودمان را بهتر کنیم؟ رویکردی انقلابی برای درمان ناخوشیهای مداوم روانی ارائه میدهد که با به کار گرفتن آن میتوانید که از قدرت بیهمتای خود برای ایجاد تغییرات پایدار استفاده کنید. این کتاب در زمرهی پرفروشترین آثار نیویورک تایمز قرار دارد.
دربارهی کتاب صوتی چگونه حال خودمان را بهتر کنیم؟
در زمانهای به سر میبریم که جریان یکریز و مداومی از خمودگی و ناخوشاحوالی، بسیاری از ما را به خود مبتلا کرده است. گویی ملودی ملالآور افسردگی و رخوت همواره در زیرمتن زندگی ما در حال پخش شدن است. خاصیت انسان مدرن است یا اقتضای تاریخ و جغرافیایی که در آن زیست میکنیم، در این روزها در خود یا اطرافیانمان کمابیش ناخوشاحوالیهای فکری و روانی را دیدهایم. در خانه خمودهایم. در پیادهرو شانهبهشانهی دیگر خمودگان قدم برمیداریم تا به جمع دوستانی برسیم که آنها هم هر یک به دلیل و علتی با این خمودگی درگیرند. و اینگونه است که زنجیرهای بهپایان از ملال ساخته میشود و اگر به خودمان نیاییم، جهان زیر غباری از رخوت و ملال و اندوه پنهان میشود. اما چگونه میتوانیم این زنجیره را بشکنیم و به داد خود، دیگران و جهان برسیم؟ نیکول لپرا (Nicole LePera) در کتاب صوتی چگونه حال خودمان را بهتر کنیم؟ (How to do the work) برای این پرسش پاسخی رهگشا دارد.
دکتر نیکول لپرا بهعنوان یک روانشناس بالینی اغلب خود را از محدودیتهای رواندرمانی سنتی ناامید میدید. او که در پی ایدههای بزرگتر و کارآمدتر برای بیمارانش بود، سفری پرپیچوخم را برای خلق یک فلسفهی واحد از سلامت ذهنی، جسمی و معنوی آغاز کرد و از خلال این سفر تصمیم گرفت که دیگران را نیز به ابزارهای بینارشتهای لازم برای خوددرمانی مجهز کند. پس از به دست آوردن نتایجی که زندگی دکتر نیکول لپرا را برای همیشه تغییر داد، او شروع به همرسانی آموختههای خود با دیگران کرد و از خلال این تجربهها بود که ایدهی بزرگ او با نام «روانشناسی کلنگر» متولد شد.
اکنون دکتر لپرا آماده است تا در کتاب صوتی چگونه حال خودمان را بهتر کنیم؟ ایدهی پیشنهادی مدنظر خود را با جهان به اشتراک بگذارد. در این کتاب صوتی او هم یک مانیفست برای خوددرمانی در اختیار شما میگذارد و هم یک راهنمای عملی برای ایجاد یک زندگی پرجنبوجوشتر و شادتر. دکتر لپرا با تکیه بر جدیدترین تحقیقات در زمینههای مختلف علمی و روشهای درمانی، به ما کمک میکند تا بفهمیم که چگونه تجربیات نامطلوب و آسیبهای روحی در دوران کودکی با ما زندگی میکنند، در ما رشد میکنند و منجر به اختلالات بسیاری در عملکرد بدن میشوند. این رفتارها و پیامدهای مخرب میتوانند بهسرعت شما را در چرخهای سیاهچالهوار بیندازند. مگر اینکه دانش لازم برای رویارویی و مقابله با آنها را بیاموزید. نیکول لپرا با این کتاب صوتی شما را در این مسیر یاری میکند.
کتاب صوتی چگونه حال خودمان را بهتر کنیم؟ را با ترجمهی سحر غفوری و عباس عبداللهی، و با صدای مهدی فضلی میشنوید. این اثر به همت نشر صوتی جیحون و انتشارات پندار تابان در قالب کتاب گویا تهیه و منتشر شده است.
جوایز و افتخارات کتاب صوتی چگونه حال خودمان را بهتر کنیم؟
- جزو پرفروشترین کتابهای نیویورک تایمز
- کتاب پرفروش بینالمللی
نکوداشتهای کتاب صوتی چگونه حال خودمان را بهتر کنیم؟
- این کتابی است که همهی جهان به آن نیاز دارند! ما همیشه نمیتوانیم اتفاقاتی را که برایمان رخ میدهد کنترل کنیم، اما نیکول به ما یک نقشهی راه میدهد که چگونه به آرامش درونی دست یابیم. (لوئیس هاوس، نویسنده پرفروش نیویورک تایمز)
- این کتاب یک راهنمای عملی و کاربردی برای بهتر شدن شدن حال شماست. دکتر لپرا در این کتاب با شما صحبت میکند و مسیر صحیح زندگی را نشان میدهد. (کارلین پرسیل-مرسیکا، مدیر عامل شرکت KDPM Consulting Group Inc)
کتاب صوتی چگونه حال خودمان را بهتر کنیم؟ برای چه کسانی مناسب است؟
اگر به دنبال راهی هستید که روی پای خودتان بایستید و یکتنه در مقابل ناخوشاحوالیها شمشیر بزنید و آنها را شکست دهید، این کتاب صوتی را به شما پیشنهاد میکنیم.
با نیکول لپرا بیشتر آشنا شویم
نیکول لپرا یک روانشناس کلنگر است که اعتقاد دارد سلامت روان برای همهی آدمها لازم و ضروری است. او موسس مجموعهی شفای ذهنی در مرکز سیتی فیلادلفیاست و تلاش میکند که مولّفههای مهم برای داشتن سلامت روان را به همه مردم جهان و پزشکان آموزش دهد.
در بخشی از کتاب صوتی چگونه حال خودمان را بهتر کنیم؟ میشنویم
من زمانی با مفهوم هشیاری آشنا شدم که کمتر به دنبال آن بودم. زمان سختی بود. بیستساله بودم و برای اولینبار در شهر نیویورک، تنها زندگی میکردم. مقدار زیادی دارو برای درمان اضطراب مصرف میکردم و انواع مکملها و معجونهای معجزهآسا را برای تسکین اضطراب و ناآرامیهای عاطفی و جسمی که مرا احاطه کرده بودند سفارش میدادم. برای کسب درآمد بیشتر در دورهی دانشجوییام، کاری تحقیقاتی در منهتن انجام میدادم و در زمان صرف نهار که کار تعطیل میشد به پیادهروی میرفتم و از این طریق سعی میکردم از وقوع حملهی اضطرابی جلوگیری کنم. به طرف کلیسای رومی زیبای آجری سنت مایکل و مجسمهی فرشتهای میرفتم که در نزدیکی ساختمان امپایر استیت بود. بیرون آن مینشستم، نفسهای عمیقی میکشیدم و به خدا التماس میکردم که از این وضعیت نجاتم دهد.
روزی در میان پیادهرویهایی که برای کنترل حملهی پانیک خودم داشتم، در راه بازگشت از دانشکده خودم را جلوی ساختمانی دیدم که قبلاً به آن توجهی نکرده بودم. این ساختمان موزهی هنر روبین بود، موزهای که در آن هنر و منسوجات ادیان شرقی به نمایش گذاشته شده بود. روی ساختمان تابلویی بود که روی آن نوشته شده بود «ما روزها را به یاد نمیآوریم لحظات را به یاد میآوریم». چیزی در آن عبارت کوتاه توجه من را به خود جلب کرد.
وقتی به خانه رسیدم، آن عبارت را در گوگل جستوجو کردم (منبع آن معلوم شد: چزاره پاوزه شاعر ایتالیایی قرن بیستم) و این جستوجو باعث شد نوشتههای متعددی دربارهی قدرت لحظهی کنونی ببینم. این کنکاش منجر شد سؤالهای زیادی برایم ایجاد شود و درنهایت به مفهوم هشیاری رسیدم. همهی ما این کلمه را بهعنوان اصطلاحی درمانی میشناسیم که به معنای بیداری و آگاهی است. بااینحال در راستای هدفمان به معنای گستردهتری از این واژه اشاره داریم: حالتی از آگاهی که به ما اجازه میدهد تا به خودمان و زندگی پیرامونمان بنگریم و برای ما قدرت انتخاب نیز فراهم میکند.
فهرست مطالب کتاب صوتی
مشخصات کتاب صوتی
نام کتاب | کتاب صوتی چگونه حال خودمان را بهتر کنیم؟ |
نویسنده | نیکول لپرا |
مترجم | عباس عبداللهی، سحر غفوری |
راوی | مهدی فضلی |
ناشر چاپی | انتشارات پندار تابان |
ناشر صوتی | انتشارات کتابسرای نیک |
سال انتشار | ۱۴۰۱ |
فرمت کتاب | MP3 |
مدت | ۱۳ ساعت و ۲۷ دقیقه |
زبان | فارسی |
موضوع کتاب | کتابهای روانشناسی بالینی |