معرفی و دانلود کتاب صوتی روانشناسی دیکتاتورها: چگونه شخصیتهای خطرناک دموکراسی را از بین میبرند؟
برای دانلود قانونی کتاب صوتی روانشناسی دیکتاتورها و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب صوتی روانشناسی دیکتاتورها: چگونه شخصیتهای خطرناک دموکراسی را از بین میبرند؟
شنیدن کتاب صوتی روانشناسی دیکتاتورها شما را میترساند، نه به این خاطر که از وجود روح و جن در اتاق مجاورتان صحبت میکند؛ به این خاطر که به شما میگوید که کسی که بر شما حکومت میکند یک روانپریش خودشیفته و پارانوید است. نوشتهی ایان هیوز دربردارندهی اطلاعات جامعی دربارهی وضعیت روانی بزرگترین دیکتاتورهای تاریخ همچون استالین، هیتلر، مائو و پل پوت است.
دربارهی کتاب صوتی روانشناسی دیکتاتورها
گاهی هیچ کتابی نمیتواند به اندازهی یک کتاب تاریخی وحشتآفرین و ترسناک باشد، اما ایان هیوز (Ian Hughes) یک نقطهی روشن در انتهای تونل تاریک تاریخ برای ما قرار داده است. او در کتاب صوتی روانشناسی دیکتاتورها (Disordered Minds: How Dangerous Personalities Are Destroying Democracy) به ما یاد میدهد که با شناختن راهورسم زندگی و شیوههای اختلالات روانی دیکتاتورهای بزرگ میتوان از حکومت کردن آنان بر بالای سرمان پیشگیری کرد.
در بخشهای آغازین کتاب صوتی روانشناسی دیکتاتورها، ایان هیوز به شرح، توصیف و موشکافی اختلالات شخصیتی میپردازد که برخی از بزرگترین و مشهورترین رهبران سیاسی جهان دارای آن بودند و اتفاقاً همین اختلالات بهنوعی به آنان کمک کرده است تا به بلندمرتبهترین مقام سیاسی یک ملت تبدیل شوند. روانپریشی، خودشیفتگی و پارانویا از جمله اختلالات شخصیتی مؤثری است که ایان هیوز به شرح آنها میپردازد و اشاره میکند که شرایط اجتماعی و اقتصادی نامساعد این رهبران ظالم نیز زمین حاصلخیزی برای کاشت دانههای اختلالات روانی فراهم آورده است. نویسنده در ادامه به شرح جنایات استالین، مائو، هیتلر و پل پوت میپردازد.
ایان هیوز پس از بررسی اختلالات روانی شخصیتهای رهبران بزرگ نقطهنظر خود را تا به انجام رساندن یک نتیجهگیری بسیار مهم پیش میراند. او با توصیف ماهیت هر اختلال ادعا و سپس اثبات میکند که دونالد ترامپ نیز به هر سه مورد از اختلالات نامبرده مبتلا است. او یک نقطهنظر بسیار مهم دیگر نیز در این باره دارد: رهبران روانپریش قدرت عجیبی برای گرد هم آوردن و نیروبخشی و امتیازدهی به پیروان روانپریش خود دارند. در مورد دونالد ترامپ، ما قبلاً این وضعیت را بهصورتی کاملاً عادیسازی شده، مشاهده کردهایم: ناسیونالیستهای سفیدپوستی که با کلاههای «مگا» رژه میروند، به حاشیه راندن مهاجران، بیتفاوتی نسبت به افرادی که در فقر هستند، ارزشگذاری به مالاندوزی حریصانه، ایجاد احساسات بیگانههراسانه و زنستیزانه و سرمایهداری به قیمت از دستدادن محیطزیست. اینها همه از جمله خطراتی هستند که ایان هیوز در صفحات کتاب صوتی روانشناسی دیکتاتورها به آنها اشاره میکند.
ایان هیوز در بخشهای پایانی این کتاب به پافشاری بر اهمیت دموکراسی و نهادهای دموکراتیک در محافظت از ما در برابر قدرت گرفتن سیاستمداران روانپریش میپردازد. کتاب صوتی روانشناسی دیکتاتورها: چگونه شخصیتهای خطرناک دموکراسی را از بین میبرند؟ نوشتهی ایان هیوز بر اساس نسخهی چاپی انتشارات اندیشه آگاه و ترجمهی میلاد سبزه آرای لنگرودی تهیه شده است. این نسخهی صوتی با صدای دلنشین کیوان فهیمی و با همت نشر صوتی مؤسسه فرهنگی کتابیاران فناور منتشر شده است.
نکوداشتهای کتاب روانشناسی دیکتاتورها
- ایان هیوز دید علمی جدیدی را به یک معمای بغرنج سیاسی اضافه میکند: این که چرا جایگاههای قدرت برای روانپریشان خودشیفته و پارانوئید جذاب است و چطور این جذابیت نتایج وحشتناکی برای بشریت به بار میآورد. (استیون پینکر، روانشناس)
- کتاب روانشناسی دیکتاتورها نوشتهی ایان هیوز یک کتاب ضروری برای مطالعه در دوران قدرتگیری دونالد ترامپ است. ایان هیوز با آگاهیبخشی و شیوایی تمام توضیح میدهد که چگونه رهبران دارای روانپریشی، خودشیفتگی و پارانویا قادرند کنترل جامعه را به دست بگیرند و جنبشهایی به راه بیندازند که به سایر افرادی که این قابلیت را دارند که تحتتأثیر قرار بگیرند، قدرت و توان ببخشد. از نظر ایان هیوز نتایج چنین وقایعی میتواند قتل، کتککاری، فقر و گرسنگی و جنگ باشد. (جفری ساکس، نویسنده و استاد دانشگاه)
کتاب صوتی روانشناسی دیکتاتورها برای چه کسانی مناسب است؟
علاقهمندان به مطالعهی آثار سیاسی و تاریخی میتوانند با شنیدن این کتاب صوتی جذاب، اطلاعات مفید و بهروزی در زمینهی روانشناسی دیکتاتورهای بزرگ تاریخ کسب کنند.
در بخشی از کتاب صوتی روانشناسی دیکتاتورها: چگونه شخصیتهای خطرناک دموکراسی را از بین میبرند؟ میشنویم
هرکدام از این رهبران، ویژگیهای بیشتری را نسبت به مواردی که ذکر شدند به نمایش گذاشت. کاریزما عامل مهمی در توانمند ساختن هر کدام از این دیکتاتورها برای به قدرت رسیدن بود. هر یک از آنها به واسطه قدرت شخصیتی و توانایی استثنایی خود در استفاده از لفاظی برای تأثیرگذاری و متقاعد کردن دیگران، پیروانی به دست آوردند. استالین، مائو، هیتلر و پل پوت همگی خیالپردازیهایی سادهانگارانه داشتند که با ترکیبی از عناصر خودشیفتگی شدید، پارانوئید و ضداجتماعی بودن مشخص میشد. این خیالپردازیها زندگی آنها و رژیمهایی که ایجاد کردند را شکل داد و هر یک از این ستمگران به سوءاستفادههای خودشیفتهوار از قدرت دست زدند تا محیط خود را تغییر دهند و از دیدگاههای پر آبوتاب خود حمایت کنند. هر کدام از آنها از قدرت استفاده کردند تا دشمنان را از بین برده و از انتقادها به خودانگاره متورم و خیالپردازیهای خودشیفتهوارشان جلوگیری کنند. همگی آنها در تجملات نسبی زندگی میکردند درحالیکه هموطنانشان رنج میبردند. آنها باور داشتند که شایسته استثنائاتی هستند که به واسطه سختیهایی که بر دیگران تحمیل میکردند برای خود فراهم ساختهاند؛ شایسته یک زندگی پرتجمل درحالیکه دیگران گرسنگی میکشیدند.
بااینحال، همانطور که قبلاً گفته شد، توضیح نقش محوری که افراد مبتلا به اختلالات شخصیتی خطرناک در خشونت سیاسی دارند، نمیتواند صرفاً بر اساس شخصیت فردی هر یک از رهبران باشد. چنین تبیینی باید شامل هر سه عنصر «مثلث سمی» یعنی رهبران مخرب، پیروان مستعد و محیطهای مساعد باشد.
فهرست مطالب کتاب صوتی
مشخصات کتاب صوتی
نام کتاب | کتاب صوتی روانشناسی دیکتاتورها: چگونه شخصیتهای خطرناک دموکراسی را از بین میبرند؟ |
نویسنده | ایان هیوز |
مترجم | میلاد سبزه آرای لنگرودی |
راوی | کیوان فهیمی |
ناشر چاپی | انتشارات اندیشه آگاه |
ناشر صوتی | موسسه فرهنگی کتابیاران فناور |
سال انتشار | ۱۴۰۳ |
فرمت کتاب | MP3 |
مدت | ۷ ساعت و ۳۴ دقیقه |
زبان | فارسی |
موضوع کتاب | کتابهای صوتی روانشناسی بالینی، کتابهای صوتی تاریخ سیاسی، کتابهای صوتی دموکراسی، کتابهای صوتی روانشناسی عمومی |