معرفی و دانلود کتاب سه دختر حوا

عکس جلد کتاب سه دختر حوا
قیمت:
۳۶۰۰۰ ۱۸,۰۰۰ تومان ۵۰%
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب سه دختر حوا و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب سه دختر حوا و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب سه دختر حوا

کتاب سه دختر حوا با دورنمایه‌ای فلسفی و عاشقانه در زمره پرفروش‌ترین آثار الیف شافاک قرار دارد. این رمان زندگی سه دختری را به تصویر می‌کشد که از هر لحاظ باهم تفاوت دارند، دخترانی که از نقاط مختلف جهان برای ادامه تحصیل به دانشگاه آکسفورد آمده و در آن جا با یکدیگر آشنا می‌شوند.

الیف شافاک (Elif Shafak) در کتاب سه دختر حوا (Three daughters of Eve) با خلق سه شخصیت جذاب به اسم‌های پری، شیرین و مونا توانسته داستانی را به رشته‌ی تحریر درآورد که طرفداران بسیاری داشته باشد. شخصیت‌های این داستان هر کدام به سبب شرایط زندگی متفاوت از هم عقاید و افکاری گوناگون دارند.

پری اصلی‌ترین شخصیت این رمان پرکشش است. او که در یکی از محله‌های فقیرانه ترکیه بزرگ شده، در حال حاضر با جدالی درونی دست و پنجه نرم می‌کند. پدر خانواده با وجود دائم‌الخمر بودنش عاشق پری است و برایش آرزوهای بزرگی در سر می‌پروراند. اما مادر پری فردی مذهبی بوده و این تفاوت شخصیتی والدین، دختر را دچار دوگانگی می‌کند.

شخصیت دوم این داستن شیرین نام دارد، او یک مهاجر ایرانی با روحیه‌ای ماجراجویانه است و به مسائل سیاسی و اجتماعی بسیار علاقه دارد. همین موضوع باعث اتفاقات گوناگون بسیاری در دانشگاه آکسفورد برای او می‌شود. اما مونا شخصیت سوم این کتاب، دختری آمریکایی است که اصالتی مصری دارد و از عقاید فمینیسم حمایت می‌کند.

در حقیقت شافاک در این رمان به بررسی جنبه‌های متفاوت روانشناسی و جامعه‌شناسی زندگی این دختران می‌پردازد. به طور کلی داستان از عصر تا نیمه ‌شب یک ضیافت در شهر استانبول اتفاق می‌افتد، اما بازگشت به عقب و آینده در طول داستان، ماجرا را گسترده‌تر خواهد کرد. به بیان الیف شافاک زندگی در جهان امروز سراسر مغایرت است و دوگانگی، اما این رمان سعی دارد تا خارج از این دوگانگی‌ها درباره‌ی ایمان و تردید به شکلی متفاوت سخن بگوید.

در طول تاریخ، همیشه موضوعات سیاسی و تاریخی بسیاری دو کشور ایران و ترکیه را به هم وصل کرده است. در سال‌های اخیر تقابل سنت و مدرنیته هم جزو همین موضوعات محسوب شده تا جایی که در ادبیات این دو کشور نیز رسوخ کرده‌اند. شما قطعا نقاط مشترک فرهنگی زیادی در رابطه با این دو کشور در آثار شافاک خواهید دید تا جایی که بعضی اوقات فراموش می‌کنید که نویسنده‌ی این رمان فردی غیرایرانی است.

الیف شافاک را بیشتر بشناسیم:

تردید نباید داشت در این که ادبیات ترکیه شهرتش را مدیون آثار گرانبهای شافاک است. زنی که در شناساندن ادبیات ترکیه به مردم سرتاسر دنیا نقشی شگفت‌انگیز داشته و تا به حال جوایز متعددی را از آن خود کرده است.

در بخشی از کتاب سه دختر حوا می‌خوانیم:

تعطیلات تابستانی رسیده بود. پری در استانبول به سر می‌برد. هر روز که از خواب بلند می‌شد، باید تعریف پسرهای فامیل و آشنا را از مادرش می‌شنید. از نظر سلما، رفتن پری به آکسفورد به این منزله بود که او خودش را برای ازدواج آماده کند، نه اینکه در طلب دانش‌اندوزی باشد. سلما اکثر اوقات، عصرها، از خانه به امامزاده‌ها می‌رفت تا برای دخترش دخیل ببندد و برای کامیابی‌اش به آن‌ها توسل کند.

یک روز، در حالی که سلما مشغول پاک کردن سبزی بود، گفت: «مدتیه که یه همسایه جدید واسه‌مون اومده. اونا یه پسر تحصیل‌ کرده کار دست دارن که...»

پری وسط حرف مادرش پرید و گفت: «دوباره واسم شوهر پیدا کردی؟» در همین حین، پری مشغول مرتب کردن موهایش در جلوی آینه بود. انگار بعضی جاهایش با هم تقارن نداشتند. بعید نبود که مادرش، چند تار موی او را یواشکی در حین خوابش کنده باشد تا به امامزاده دخیل ببندد.

منصور که روی صندلی نشسته بود، گفت: «زن، دست از سر این دختر بردار. بگذار به درس و دانشگاهش برسه، فعلاً نمی‌خواد حواسش رو پرت شوهر کنی.»

سلما با لحنی اعتراض‌آمیز گفت: «این پسری که معرفی کردم، خودش فارغ‌التحصیل دانشگاهه. فعلاً با هم عقد می‌کنن، بعدش که درس پری تموم شد، یه عروسی مفصل می‌گیرن. مگه چی از پری کم می‌شه؟»

پری فوراً جواب داد: «هیچی، فقط جوونی‌ام می‌ره رو هوا.»

بحث بر سر ازدواج پری فعلاً مختومه شد.

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب سه دختر حوا
نویسنده
مترجممحمدامین جندقیان بیدگلی
ناشر چاپینشر روزگار
سال انتشار۱۳۹۹
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات406
زبانفارسی
شابک978-622-233081-1
موضوع کتابکتاب‌های داستان و رمان روانشناسی خارجی، کتاب‌های داستان و رمان اجتماعی خارجی
قیمت نسخه الکترونیک
۳۶۰۰۰ ۱۸,۰۰۰ ت ۵۰%
خرید کتاب الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات کتاب سه دختر حوا

لاله Totonchi
۱۴۰۰/۰۲/۳۰
سلام به همه دوستانی که این کتاب رو خوندن
داشتم نظرات شما رو میخوندم و متوجه شدم که اکثرا به این نکته اشاره دارین که چرا انتهای کتاب نامفهومه و نمیشه نتیجه خاصی از اون برداشت کرد؟!
تا حدودی موافقم اما اگر دوباره فقط صفحه اخر کتاب رو بخونید متوجه منظور نویسنده خواهید شد...
اگر بخوام کتاب رو از و
نظرمفهوم تقسیم بندی کنم شامل دو قسمت کلی میشه:
۱) بخش اعظم کتاب که دو نظریه کلی در رابطه با دین (صرفا دین نه نوع خاصی از اون) رو بیان میکنه: افراط تفریط و این سوال رو مطرح میکنه که کدوم یک درسته؟
۲) در بخش انتهایی پری به این نتیجه میرسه که درواقع هیچکدوم از این دو درست نیست و چیزی که درسته مفهومیه که بین این دو قرار داره و این رو به استادش، ازور هم یاد میده
در حقیقت من هم بعد از خوندن این کتاب دقیقا نمیدونستم الیف شافاک چه مفهومی رو میخواسته برسونه...
و درست فردای روزی که خوندن کتاب رو به اتمام رسوندم به طور اتفاقی به قصیده از ثنایی غزنوی به نام” تیغ عشق” برخوردم که این بیت اولش هست:
مکن در جسم و جان منزل که این دون است و ان والا
قدم زین هر دوبیرون نه، نه اینجا باش و نه انجا
و فکر میکنم نتیجه شایسته‌ای برای این کتاب باشه.
پریناز ع
۱۴۰۰/۰۳/۲۱
من این کتاب رو تموم کردم و از اواسط کتاب پی بردم که نویسنده اسم جذابی برای کتابش انتخاب نکرده چون داستان کاملا بر اساس زندگی و تفکر پری نوشته شده و شیرین و مونا فقط به عنوان دو شخص، با عقاید کاملا متفاوت در داستان حضور داشتند که بحث هاشون بی نتیجه باقی می‌موند و بوی تعصب هم گاهی به خودش میگرفت. هم سوال‌های زیادی برای خواننده پیش اومد که مثلا دلیل خودکشی پری چی بوداین باید مشخص میشد یکی دیگه اینکه طبق داستان، پری با پسری که توی مهمونی آزور بود رابطه برقرار کرد ولی دیگه صحبتی ازش نشدو سوالاتی دیگر که دوستان در نظراتشون بهش اشاره کردند. پری کلا بین دوراهی شک و ایمان بود و هزار جور فکر فلسفی که من حدس زدم قراره به جواب سوالاش تا حدودی برسه ولی عشق ناگهانیش به آزور داستان رو تغییر داد و به آشفتگیش اضافه کرد. درکل انتظارهمچین کتابی رواز الیف شافاک که نویسنده‌ی ملت عشق با اون همه سر وصدا و جذابیت بود، نداشتم.
Azar
۱۴۰۳/۰۴/۲۲
خطر اسپویل :
نوشته های الیف یه فضایی از عشق و شهوت و عرفان و شکه. این کتابش هم درمورد دختری به نام پری که یک دختر ترک استانبولی است نوشته است؛ که از دوران کودکی باابهام و تردید در مورد خدا و یه جور دوگانگی دست و پنجه نرم میکند وتلاش میکند عشق حقیقی را بیابدو به حقیقت راستین برسد اما در همین مسیر و
دچار شهوت حسادت وکینه میشود. ودرپایان نویسنده داستان را با پایانی باز رها میکند و خواننده را با قوه تخیلش تنها میگذارد کتاب خوبی بود ولی شخصیت اول داستان برخلاف بقیه رمان ها و قصه یک شخصیت ضعیف بود و در نوعی شک و ابهام به سر می برد وهرچه بیشتر به دنبال جواب می گشت فقط سوال هایش بیشتر می شد اما فضای داستان یک فضای دل انگیز و امید بخش و پر از معنا است و نویسنده تلاش میکند گذشته و حال را به هم پیوند بزند و در پایان داستان این موقعیت پیدا می شود وجایی در گذشته و امروز داستان پایان می یابد در کل کتاب خوبی بود و از خوندنش لذت بردم وپیشنهاد میکنم بخونیدش چون بعد از خوندنش به جای غرق شدن در بیرون درون خودتون غرق میشید
مهدیه قائمی
۱۴۰۲/۰۹/۱۴
سلام و خدا قوت خدمت کتابراه
رمان سه دختر حوا به نظرم اصلا شبیه کتابهای شافاک نیست... این یک رمان طولانی به صورت زندگینامه دختری از کودکی تا میانسالی که بیشتر دستخوش اختلافات مذهبی پدر و مادرش و همچنین اختلافات سیاسی خانواده‌اش مخصوصا یکی از برادرانش شده است... همین اختلافات، اعتقادات سر در گمی را
برایش در جوانی ومیانسالی فراهم می‌کند....
سه دختر حوا در واقع اعتقادات سه دختری هست که با هم فرق دارد و در نحوه زندگی و انتخاب همسر و آینده و شغلشون اثر گذاشته..
از طرفی میشه گفت سه دختر حوا سه دختر را در نسل‌های مختلف به تصویر کشانده که هر کدوم مسیر زندگی کاملا متفاوتی دارند.
از شافاک انتظار بیشتری داشتم... برعکس کتاب ملت عشق که خیلی منسجم و شسته رفته بود این کتاب خیلی طولانی و نامنسجم بود وخیلی از جاها مبهم و خیلی از جاها باور نکردنی بود.... ودر نهایت به بدترین شکل که اصلا هیچ توضیحی و توجیهی نداشت تمام شد.... ولی کتابی بود که دوست داشتم بخونم اسم خیلی جذابی داشت و فکر میکردم حتما کتابی بسیار آموزنده و ماندگار هست که نبود...
تشکر از کتابراه
م مسعودی
۱۴۰۱/۰۳/۲۱
نوشته‌ای متفاوت با آن‌چه از اسم کتاب در ذهن متصور میشه. دوستان گفته بودند چرا سه دختر در حالی‌که بیشتر به شرح حال یک دختر می‌پردازه؟
من شخصاً فکر کردم شاید نویسنده اصلاً منظورش شرح‌حال سه دختر دانشجو نبوده. می‌تونیم این طور برداشت کنیم که حوا استعاره‌ای هست از پیدایش زن و سه دختر حوا در مورد سه و
نسل از زنان در طول پیدایش تقابل این سه نسل با رویدادهای زمانی و مکانی هست که در آن زندگی می‌کنند.
پری به عنوان نسل میانی که زندگی کاملا متفاوت با مادر و دخترش داره.
مادر در زمان خودش ازدواجی داره تماماً سنتی و با اختلاف روشی کاملا متفاوت با همسر. ثمره این ازدواج ۴ فرزنده که یکیش دچار حادثه میشه و دوپسر و یک دختر باقی‌مانده در رویارویی با تضادهای والدین هر کدام دیدگاه‌های خودشون را دارند بدون هیچ درک و تفاهمی در مورد بقیه اعضا خانواده.
پری که نسل میانی است بین مدرنیته و سنت دچار تناقض شده و با پشتکار و مطالعه و همراهی پدر وارد دانشگاه آکسفورد میشه و مطالعات آکادمیک گیج‌ترش می‌کنه و دنیز دخترش که از همان کودکی آزادتر در انتخاب مسیر هست
چیزی که برایم جالب بود نزدیکی فرهنگ و زندگی در ترکیه و ایران بود که اگر نام نویسنده نبود حتم داشتی که این اتفاق‌ها در ایران روی‌داده.
پیشنهاد پروفسور آزور برای هم‌زیستی دو یا چند طیف فکری متفاوت و مخالف در کنار هم برای تاثیر پذیری‌شان از یکدیگر نیز جالب بود‌
و در نهایت برای کشف حقیقت لازمه که بدون هیچ تعصب و پیش‌داوری ایدئولوژی‌های مختلف را بررسی کرد و اطاعت کور کورانه آرامش لازم و کافی و امنیت فکری به همراه نداره و زندگی را که حق مطلب هست و بایدبا خوشی و هم‌دلی با دیگران طی بشود محدود می‌کند و راه را برای انتقاد و سوء نگرش فرصت‌طلبان باز می‌گذارد. 🙏🙏🙏
Maryam
۱۴۰۰/۰۷/۲۰
کتاب جذابی بود، نویسنده حالا با مهارت زندگی افرادی رو در داستان بازگو میکند که با شرایط خودشون در گیرن بخصوص با معنی ومفهوم اعتقادات، معنی ومفهوم بودن، یه جورایی نویسنده داره ما رو به چالش با خودمون دعوت میکنه که بودن در اعتقادات بودن در نوع زندگی بودن در نوع رفتارها واحساسات چه شخصیتی رو برای ما رقم میزه، شخصیت‌هایی که راه خودشون رو با اطمینان در مسیر درست یا غلط خودش انتخاب کرده بودند اما قصه ادمهایی که در شرایطی دوگانه قرار دارن شخصیتی بی هدف، شکاک یا بیتفاوت شکل میگیرند که در مسیری پوچ مسیری در کشاکش درست چیست غلط چیست ناچار به انتخاب است انتخابی که عقاید دیگر اورو به چالش میکشه ویه جورایی در حال رنج کشیدنه، کتاب خوبی بود حداقل ما از خودمون سوال میکنیم ما با خودمون در چه جایکاهی هستیم وایا واقعا اونچه که میخواهیم هستیم وایا اینی که هستیم برامون رضایت بخش هست یا خیر یا واقعا چیزی رو کم داریم یا خیر.......
باران حسینی
۱۴۰۰/۰۱/۲۷
کتاب چند جا تناقض داشت تصویری که از استانبول ارائه میداد شهری بود بدون نکته مثبت و البته با ادم‌هایی عصبانی و متعصب متحجر برام جای تعجب داره واقعا مردم ترکیه از این کتاب خوششون اومده یانه؟؟؟ به طرز جالبی محو اکسفورد و فرهنگ اونها بود ولنگاری براش یه امتیاز تلقی میشد و الته مسلمان‌ها ادم‌هایی با و و تعصبات جاهلانه به دور از تعقل بودن تمام عملیات تروریستی و نا امنی‌ها به مسلمان‌ها نسبت داده میشد!!!! مونا مصری و شیرین ایرانی قصه هیچ کدوم تو کشور خودشون زندگی نکرده بودن و در نهایت انگار هیچ راهی برای شک پری نبود!!! چی دلیلی داشت این قصه نه اغاز داشت نه پایان. مطالعه‌اش رو توصیه نمیکنم من قبلش کتاب شرق بهشت و خونده بودم و این دو تا رمان کنار هم مثل نوشته یه پیش دبستانی کنار نوشته یه استاد بود.
MoonRiver
۱۴۰۱/۱۲/۱۰
کتاب دوست داشتنی بود و چقدر راحت می‌تونستم پری رو درک کنم، خیلی‌هامون این شکلی هستیم، بین دو راهی ایمان و بی‌ایمانی گیر افتادیم، به قول کتاب دین‌مون انگار برزخ شده! کسایی رو می‌بینیم که به اسم خدا و اسلام هزارتا کار گناه انجام میدن و بیشتر تو خودمون فرو میریم که دین واقعا چیه؟! ایمان چیه؟! کی با و ایمان کی بی ایمان؟! نقاب‌هایی که آدم‌های امروزی بر صورت دارن، راه‌مون رو سخت میکنه، بین این نقاب‌ها دنبال واقعیت خدا هم گشتن سخت خواهد بود و پیدا کردن هدف خلق شدنت هم سخت‌تر! تو یه فیلمی می‌گفت‌ که این همه جنگ و جدایی و عشق و نفرت و خیلی چیزهای دیگه اتفاق نیفتاده که تو با ناامیدی و سرشکستگی روزهات رو سپری کنی، مطمئنا برای هدفی خلق شدی، به خودت بیا!
نیلوفر معتبر
۱۴۰۰/۰۱/۳۱
وقتی به اسم کتاب بر می‌خوری، فکر می‌کنی که قراره داستان سه دختر رو بخونی اما قسمت خیلی کوتاهی از این کتاب، به داستان زندگی مونا، شیرین و پری پرداخته بود و بقیه داستان، صرفاً حول محور زندگی پری می‌چرخید!
وقتی داداش پری مرد، پری سه سالش بود اما تا بزرگسالیش، یادش نمونده بود و از حرفای پدرش که مست و
بود، متوجه قضیه شد عذاب وجدان گرفت؟!
چی شد که پری از آکسفورد اومد بیرون؟ چی شد که تصمیم گرفت با عدنان ازدواج کنه؟ کجا با عدنان آشنا شد؟ نسبتشون با صاحب مهمونی چی بود و چرا رفته بودن به اون مهمونی؟ معنی اون حرفی که فالگیر به پری زد، چی بود؟ قضیه اون گروگان گیرا چی بود؟ آخر داستان چی شد؟!!!! و ده‌ها سوال دیگه!
مهدیه عباسپور
۱۴۰۰/۰۲/۰۳
گیرایی داستان واقعا خوب بود و کاملا برای ادامه داستان ترغیبت میکرد. من قبلاً کتاب ملت عشق رو از این نویسنده خونده بودم و کیف کرده بودم
اما این داستان با اینکه منو به ادامه دادن ترغیب کرد ولی در پایان بدون اینکه خواننده جواب خیلی از سوالاتش رو بگیره تموم شد. اینکه پری چرا از آکسفورد انصراف داد، با
چطوری انصراف داد، چطور عدنان آشنا شد، توی اون مهمونی چه اتفاقی برایش افتاد، اون تفنگداران کیا بودن، اصلا اونجا چیکار میکرد، نتیجه اون همه کشمکش ذهنی در مورد خدا و اسلام چی بودو...
به نظرم آزور هم الکی اخراج کردن. چون در اون لحظه شهادت ندادن دلیل بر تایید اتفاقات نیست و آبکی اخراجش کردن
narges moradi
۱۴۰۰/۰۱/۲۹
من تمام کتابهای این نویسنده رو خونده بودم، ولی واقعا این کتاب پراز پرگویی وتناقض بود، عدنان همسرش فقط به عنوان یک شبح در بعضی قسمتهای داستان خودنمایی میکرد، شخصیتهایی که بدون هیچ هدفی وارد داستان میشوند و در طول داستان کمرنگ میشوند. حتی کسی که به عنوان استاد خداشناسی معرفی میشود درک درستی از خدا و ندارد حتی بازی با کلمات هم نتوانست به شخصه من را مجاب کند. بنظرم نویسنده خواسته که انتهای کتاب ونتیجه گیری را به عهده خواننده بگذارد ولی زمانی اینکار میسره که داستان و شخصیتهایش تا یک جایی پیشروی کنند و دورنمایی کلی ازداستان ارائه شود، آنوقت قضاوت به عهده خواننده میشود
بیتا محصل
۱۴۰۲/۱۱/۱۸
من تا حالا کتابی از این نویسنده نخونده بودم ولی با توجه به معروفیتش انتظار داشتم حداقل با یک کتاب متوسط رو به رو بشوم، قهرمان داستان یک شخصیت ضعیف، بی مایه، گیج و بدون جذابیت بود، درسته که نویسنده می‌خواست ما با شک و تردید پری همراه بشویم ولی برای این کار باید شخصیت داستان رو برای خواننده جذاب کنه، ولی پری‌ که در کتاب هست اصلا پرداخت خوبی نداره، همین طور بقیه شخصیت‌ها، نه با عشقشون همراه میشی نه با اعتقاداتشون، سوالات در مورد خدا کلیشه‌ای و غیر اورجیناله، اوایل کتاب برایم جالب بود، فکر می‌کردم داره پیش زمینه‌ای برای داستان اصلی ارائه میده ولی در ادامه حتی دعواهای پدر و مادر هم لوس و بی مزه و قابل پیش بینی بود
Ali Mohammdi
۱۴۰۱/۱۰/۲۶
سه دختر حوا داستان زندگی زنی است که میان عشق و باور هایش قرار گرفته است. باورهایی که نمی‌ دونه کدامشان درست و کدامشان غلط است. جست و جوی او برای درک مفهوم زندگی و عشق، او را به ورطه‌های تازه و ماجرا‌های گوناگون می‌کشاند. ما در عصر دوگانگی زندگی می‌کنیم. اختلافات ما در دو چیز خلاصه می‌شود؛ ایمان و و شک. ما به هر دوی آن‌ها نیاز داریم. مقداری ایمان مقداری شک تا هم‌دیگر را به چالش بکشند. این رمان فراتر از دوگانگی ‌ها سعی می‌ کند درباره دو چیز حرف بزند که همان ایمان و شک است. دختران حوا درمورد سه دختر مسلمان در آکسفورد است که الیف شافاک از آن‌ها به عنوان سه سمبل «ایمان، گناه و تردید» استفاده کرده است.
س ر
۱۴۰۰/۰۳/۰۵
سلام
بنظر من یکی از تو ذوق زننده‌ترین رمان‌هایی بود که تا بحال خوندم خوندشو پیشنهاد میکنم نه از اون جهت که رمان بدون ایراد و عالیه بلکه از اون جهت که ایراد نویسندگی رو درک کنید، موضوع خیلی جذاب بود ولی از نیمه رمان چنان عجولانه و بدون تفکر سر و ته داستان رو بصورت کاملا غیر حرفه‌ای هم آورده‌اند که
هر خواننده بی تجربه‌ای هم اینو درک میکنه و اصلا نمیتونی به یک نتیجه گیری کلی برسی یه جاهایی که یهو میپرید که آدم احساس می‌کرد سانسور شده، اصل موضوع داستان که میخاد بگه خداشناسی رو با دین قاطی نکنید جذابه ولی حیف بود این موضوع جذاب اینطوری تموم بشه.
P. Rezaee
۱۴۰۳/۰۱/۲۲
خب باید بگم این کتاب به خوبی کتاب ملت عشق نبود پس سطح توقع تون رو پایین بیارید. درواقع اومده زندگی 3 تا دختر با عقاید متفاوت رو نشون داده که چطور سرنوشت شون تغییر کرده. داستان بیشتر درمورد سردگمی‌های فکری یکی از دختر هاست که بین دین و ایمان و شک و عشق و درس واعتقاد ات خانوادگی و سیاست‌های زمان خودش گیر کرده و یک جاهایی تصمیم اشتباه گرفته و داره دنبال برطرف کردن ضرر و زیانش میگرده و فک میکنم چیزی هست که ممکنه برای هر کسی اتفاق بیفته و تا حدودی بتونید درکش کنید. پایانش از نظر من کمی نامفهوم و غیر منتظره بود. ولی ارزش یک بار خوندن رو داره
مشاهده همه نظرات 208

راهنمای مطالعه کتاب سه دختر حوا

برای دریافت کتاب سه دختر حوا و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.