معرفی و دانلود کتاب صوتی نامه‌هایی در تربیت زیبایی شناختی انسان

عکس جلد کتاب صوتی نامه‌هایی در تربیت زیبایی شناختی انسان
قیمت:
۸۹,۰۰۰ تومان
خرید کتاب صوتی
۳۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب صوتی نامه‌هایی در تربیت زیبایی شناختی انسان و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب صوتی نامه‌هایی در تربیت زیبایی شناختی انسان و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب صوتی نامه‌هایی در تربیت زیبایی شناختی انسان

کتاب صوتی نامه‌هایی در تربیت زیبایی شناختی انسان از فریدریش شیلر اثری کلاسیک در حوزه‌‌ی فلسفه است که طبع نخست آن به سال 1794 بازمی‌گردد. تلاش نویسنده در این کتاب کم‌حجم اما پرمغز و غنی، تعریف امر زیبا و برشمردن تمایزات آن از امر اخلاقی و معرفت‌شناختی بوده است.

درباره کتاب صوتی نامه‌هایی در تربیت زیبایی شناختی انسان:

فریدریش شیلر (Friedrich Schiller) نامی بزرگ در تاریخ اندیشه‌ی غربی‌ست. این آلمانیِ خوش‌ذوق و باذکاوت، پیش از هر چیز یک هنرمند راستین بود؛ شاعر و نمایشنامه‌نویسی با قریحه و صاحب سبک که مجموعه‌ی آثار ادبی‌اش از شمار کلاسیک‌های ادبیات آلمانی‌زبان به شمار می‌روند. با این حال، شیلر تنها ادیبی بزرگ نبود؛ بلکه فیلسوف و متفکری صاحب صلاحیت نیز بود.

شهرت او در مقام فیلسوف، پس از انتشار کتاب نامه‌هایی در تربیت زیبایی شناختی انسان (Letters Upon the Aesthetic Education of Man) آغاز گشت. این کتاب که رساله‌ای‌ست کوچک و کم‌حجم، به زعم فردریک بیرز، متخصص فلسفه‌ی آلمانی، منسجم‌ترین و نظام‌مندترین اثر فلسفی نویسنده است. شیلر در این کتاب تحلیلی عمیق و پیچیده از امر زیبا به دست داده و نسبت آن را با امر اخلاقی، امر اجتماعی و البته، امر سیاسی، بررسی نموده است.

دنبال کردن رشته‌ی طویل استدلال‌های فلسفی شیلر، ممکن است برای مخاطب مبتدیِ فلسفه دشوار بنماید. این دشواری خصوصاً برای فارسی‌زبانان دوچندان است؛ چرا که شیلر، برخلاف کانت، هگل و حتی فیشته، چندان مورد توجه مؤلفین و مترجمینِ ما نبوده است. در نتیجه، در زبان فارسی آثار چندانی درباره‌ی شیلر تألیف یا ترجمه نشده. با این همه، شیلر متفکری مهم است و مطالعه‌ی آثار و غور در اندیشه‌هایش، امری ضروری. البته فلسفه‌ی شیلر، خصوصاً زیبایی‌شناسی او، تا حد زیادی وامدار فلسفه‌ی کانت است. با این حال، چنانکه سید مسعود حسینی، مترجم فارسی کتاب نامه‌هایی در تربیت زیبایی شناختی انسان متذکر شده، دیدگاه‌های شیلر ابداً رونوشتی از اندیشه‌های کانت نیست. بلکه در نوشته‌های شیلر، جابه‌جا به ایده‌هایی متفاوت و چه بسا مخالف با ایده‌های موجود در فلسفه‌ی کانت برمی‌خوریم.

باری، از آنچه گفته شد نتیجه می‌گیریم که اثری مهم و البته دشوار را پیش رو داریم؛ کتابی سخت‌خوان که باید با دقت و صبر و حوصله‌ی فراوان به مطالعه‌اش بنشینیم. زیرا در غیر این صورت، احتمالاً نصیب چندانی از آن نخواهیم برد.

گفتنی‌ست که ترجمه‌ی فارسی کتاب نامه‌هایی در تربیت زیبایی شناختی انسان توسط نشر بیدگل روانه‌ی بازار گشته، و نسخه‌ی صوتی آن به همت شرکت توسعه محتوای لحن دیگر تهیه و تولید گشته است.

در نکوداشت کتاب صوتی نامه‌هایی در تربیت زیبایی شناختی انسان:

- مطالعه‌اش ضرورت دارد. (New Society)

کتاب صوتی نامه‌هایی در تربیت زیبایی شناختی انسان مناسب چه کسانی است؟

علاقه‌مندانِ جدی آثار فلسفی مخاطبین اصلی کتاب نامه‌هایی در تربیت زیبایی شناختی انسان از فریدریش شیلرند.

با فریدریش شیلر بیشتر آشنا شویم:

فریدریش شیلر (1805 - 1759) شاعر، نمایشنامه‌نویس و فیلسوفِ بلندآوازه‌ی اهل آلمان بود. او را در کنار گوته از بزرگ‌ترین مفاخر ادبیات آلمان به شمار می‌آورند. آثار شیلر، خصوصاً اشعار و نمایشنامه‌هایش، از زمان نگارش تا به امروز، همواره مورد توجه طیف وسیعی از سخن‌شناسان قرار گرفته و بر نسل‌های گوناگونی از هنرمندان تأثیر نهاده‌اند. از میان آثار نمایشی فریدریش شیلر می‌توان به عناوینی چون «دون کارلوس» و «راهزنان» اشاره کرد، و از آثار فلسفی‌اش می‌توان عنوان‌هایی چون «نامه‌هایی در تربیت زیبایی شناختی انسان» و «آزادی و دولت فرزانگی» را برشمرد.

در بخشی از کتاب صوتی نامه‌هایی در تربیت زیبایی شناختی انسان می‌شنویم:

اگرچه قصد شیلر در اصل این بود که نامه‌ها دربردارنده‌ی تحلیل او از امر زیبا باشد، درخور توجه است که نامه‌های اصلی متضمن چیزی شبیه به شرح متأخر او از این موضوع نیست. آن نامه‌ها صرفاً از موضوعاتی نظیر ارتباط هنر با سیاست، تأثیرات هنرها بر اخلاق و نقش هنرها در تاریخ بحث می‌کنند. این مطلب نه تنها در مورد پنج نامه‌ی موجود، بلکه حتی در مورد همه‌ی هفت نامه‌ی اصلی هم صدق می‌کند؛ زیرا، هنگامی که شیلر بعدها محتوای همه‌ی نامه‌ها را تلخیص کرد، مشخصاً بیان کرد که آن‌ها شامل مفهوم زیبایی نیستند. او محتوای این نامه‌ها را صرفاً تربیت زیبایی‌شناختی و تأملی عام درباره‌ی پیوند احساس‌های زیبا با فرهنگ به طور کلی توصیف کرد. محتوای این نامه‌ها دقیقاً -گرچه با تغییراتی مهم- با نه نامه‌ی نخست و پنج نامه‌ی آخر نسخه‌ی منتشرشده در هورن مطابقت دارد.

فهرست مطالب کتاب صوتی

نمونه
1 دقیقه
پشت جلد کتاب
18 دقیقه
پیشگفتار مترجم
53 دقیقه
مقدمه (قسمت یک)
55 دقیقه
مقدمه (قسمت دو)
27 دقیقه
مقدمه (قسمت سه)
42 دقیقه
مقدمه (قسمت چهار)
5 دقیقه
نامه‌ی اول
5 دقیقه
نامه‌ی دوم
7 دقیقه
نامه‌ی سوم
9 دقیقه
نامه‌ی چهارم
6 دقیقه
نامه‌ی پنجم
20 دقیقه
نامه‌ی ششم
5 دقیقه
نامه‌ی هفتم
6 دقیقه
نامه‌ی هشتم
11 دقیقه
نامه‌ی نهم
12 دقیقه
نامه‌ی دهم
8 دقیقه
نامه‌ی یازدهم
7 دقیقه
نامه‌ی دوازدهم
8 دقیقه
نامه‌ی سیزدهم
6 دقیقه
نامه‌ی چهاردهم
12 دقیقه
نامه‌ی پانزدهم
8 دقیقه
نامه‌ی شانزدهم
7 دقیقه
نامه‌ی هفدهم
6 دقیقه
نامه‌ی هجدهم
12 دقیقه
نامه‌ی نوزدهم
5 دقیقه
نامه‌ی بیستم
5 دقیقه
نامه‌ی بیست و یکم
12 دقیقه
نامه‌ی بیست و دوم
10 دقیقه
نامه‌ی بیست و سوم
15 دقیقه
نامه‌ی بیست و چهارم
10 دقیقه
نامه‌ی بیست و پنجم
18 دقیقه
نامه‌ی بیست و ششم
22 دقیقه
نامه‌ی بیست و هفتم

مشخصات کتاب صوتی

نام کتابکتاب صوتی نامه‌هایی در تربیت زیبایی شناختی انسان
نویسنده
مترجمسید مسعود حسینی
راویسیاوش اکبریان
ناشر چاپینشر بیدگل
ناشر صوتی شرکت توسعه محتوای لحن دیگر
سال انتشار۱۴۰۱
فرمت کتابMP3
مدت۷ ساعت و ۳۳ دقیقه
زبانفارسی
موضوع کتابکتاب‌های فلسفه
قیمت نسخه صوتی

نقد، بررسی و نظرات کتاب صوتی نامه‌هایی در تربیت زیبایی شناختی انسان

Paria Naghavipoor
۱۴۰۲/۱۲/۰۶
به نظرم کتابی هست که خوندنش برای کسی که میخواهد فهم سیاسی خودش رو افزایش بده لازمه
مشاهده همه نظرات 1

راهنمای مطالعه کتاب صوتی نامه‌هایی در تربیت زیبایی شناختی انسان

برای دریافت کتاب صوتی نامه‌هایی در تربیت زیبایی شناختی انسان و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.