معرفی و دانلود بهترین داستانها و رمانهای اجتماعی ایرانی
چرا باید داستان و رمان اجتماعی ایرانی بخوانیم؟
شاید بپرسید تعریف دقیق رمان اجتماعی چیست؟ داستان یا رمان اجتماعی، یکی از ژانرهای ادبی محسوب میشود که مشکلات و کاستیهای اجتماعی را با کمک روایتی داستانی و در قالبی دراماتیک پرداخت میکند. نویسندگان این ژانر معمولاً با هدف آموزش به جامعه و یا آگاهیبخشی در مورد موضوعات مهم اجتماعی مثل تبعیضهای قومی، نژادی و جنسیتی، اختلاف طبقاتی، فقر، مسائل خانوادگی، خشونت علیه زنان، فساد اداری، رشد جرم و جنایت و... به نگارش داستان مشغول میشوند و از این طریق، به نقد و بررسی معضلات اجتماعی میپردازند. این ژانر ادبی از قرن نوزدهم میلادی و با رمانهای اجتماعی نویسندگانی همچون چارلز دیکنز، مطرح شد و به سراسر دنیا گسترش یافت.
تاریخچهی نگارش داستانها و رمانهای اجتماعی ایرانی
بررسی روند داستاننویسی در ایران نشان میدهد که تا قبل از جنبش مشروطه، توجه به داستانهای اجتماعی بسیار کمرنگ بود؛ بهطوریکه در میان داستانهای کهن ایرانی، آثار اندکی همچون «سمک عیار» وجود دارند که از چنین درونمایهای بهرهمندند. در اواخر قرن سیزدهم هجری و پس از جنگ جهانی اول، توجه نویسندگان ایرانی به نگارش رمان اجتماعی جلب شد و در دورهی مشروطه، نیاز به چنین داستانهایی برای آگاهسازی مردم جامعه بیشتر به چشم آمد.
همانطور که در غرب، وقوع انقلاب صنعتی و تغییرات اجتماعی پس از آن سبب شد که توجه به مسائل جامعه در نگاه نویسندگان اهمیت پیدا کند، در ایران نیز تعاملات سیاسی و تبادلات فرهنگی با غرب و اطلاع از این تغییرات، بهمرور آگاهی مردم را نسبت به زندگی اجتماعی رشد داد. این شد که با آغاز قرن چهاردهم هجری و از اوایل سالهای 1300 هجری، داستانها و رمانهای اجتماعی ایرانی پا به عرصه گذاشتند و توجه به مناسبات اجتماعی و نقصانها و کمبودهای مختلف، در آثار داستاننویسان و رماننویسان ایرانی نمود یافت.
با انتشار مجموعه داستان «یکی بود، یکی نبود» به قلم محمدعلی جمالزاده در سال 1303 و رمان «تهران مخوف» اثر مرتضی مشفق کاظمی در سال 1305 و همچنین داستان کوتاه «آبجی خانوم» نوشتهی صادق هدایت در سال 1309، اولین داستانهای اجتماعی ایرانی متولد شدند. این روند با رمانهایی همچون «روزگار سیاه»، «انتقام» و «اسرار شب» به قلم عباس خلیلی و داستان «در تلاش معاش» اثر محمد مسعود، ادامه پیدا کرد. در طی دهههای 1320 و 1330 شمسی، داستانهایی مثل «دختر رعیت» تألیف م ا به آذین و «مدیر مدرسه» نوشتهی جلال آل احمد، مسائل اجتماعی را بازنمایی کردند.
در سال 1340 علی محمد افغانی با انتشار رمان اجتماعی «شوهر آهو خانم» و شرح زندگی یک خانوادهی ایرانی در آن، توجهات بسیاری را به خود جلب کرد. در دههی 1350، اسماعیل فصیح با «دل کور» و احمد محمود با «همسایهها»، بهترین رمانهای اجتماعی ایرانی را خلق کردند. انتشار رمان «سگ و زمستان بلند» به قلم شهرنوش پارسی پور نیز به نوبهی خود بر نگارش رمان اجتماعی در ایران تأثیر گذاشت.
عباس معروفی در دههی 1360 با خلق رمان «سمفونی مردگان» و به تصویر کشیدن زندگی خانوادهای تحت استبداد پدر در آن، به نقد جامعهی پدرسالار و نخبهکشی در جامعهی ایرانی پرداخت. این نویسندهی پرآوازه، پس از آن نگاه اجتماعی خود را به ماجرایی عاشقانه پیوند داد و کتاب «سال بلوا» را در دههی 1370 منتشر کرد. در این دهه همچنین، رمان اجتماعی «خانه ادریسیها» نوشتهی غزاله علیزاده که خانه و خانواده در آن نمودی از مام وطن بود، توجه و تحسینهای بسیاری را برانگیخت.
در دهههای بعدی، نویسندگان بیشتری به نوشتن در ژانر اجتماعی روی آوردند و داستانها و رمانهای متعددی همچون «طعم گس خرمالو» نوشتهی زویا پیرزاد، «حتی وقتی میخندیم» به قلم فریبا وفی، «آقادار» اثر مریم سمیع زادگان، «بنفش مایل به لیمویی» نوشتهی یاسمن خلیلی فرد، «خون خرگوش» اثر رضا زنگی آبادی و... وارد بازار کتاب شدند و مورد استقبال خوانندگان قرار گرفتند؛ مسیری که رشد و شکوفایی آن همچنان ادامه دارد.
انواع داستانها و رمانهای اجتماعی ایرانی
نویسندگان معمولاً برای روایتپردازی در ژانر اجتماعی، مسائل و دغدغههای مختلف جامعه را با فضاسازیها و عناصر متنوع درهم میآمیزند و زیرژانرهایی را خلق میکنند که برخی از مهمترینهایشان عبارتاند از:
- داستان اجتماعی عاشقانه: در این داستانهای اجتماعی، نویسنده در خلال یک ماجرای عاشقانه، مصائب موجود در روابط، معضلات خانوادگی و مشکلات جامعه را نیز به تصویر میکشد. رمان «چشمهایش» اثر معروف بزرگ علوی، نمونهای از این آثار است.
- داستان اجتماعی تاریخی: داستانهایی که مسائل اجتماعی را در بستر یک دورهی تاریخی مشخص مطرح میکنند، در زیرژانر اجتماعی - تاریخی قرار میگیرند. در اینگونه داستانها، آداب و سنن اجتماعی و عرف و قوانین جامعه در دورهی تاریخی موردنظر بسیار پررنگ هستند. برای مثال شهرنوش پارسی پور در مجموعه داستان «زنان بدون مردان»، وضعیت زنان ایرانی را در دههی 1330 به تصویر میکشد.
- داستان اجتماعی انتقادی: نویسنده در اینگونه از داستانهای اجتماعی، یک معضل غالب و یا فقدان ارزش اجتماعی خاصی را به بوتهی نقد میگذارد و بهشکلی ویژه به آن میپردازد. در داستان کوتاه «سگ ولگرد» نوشتهی صادق هدایت، این نگاه انتقادی بهخوبی نمود پیدا کرده است. نویسنده در این اثر به رفتار ناپسند حیوانآزاری در میان مردم جامعه میتازد و در خلال داستان، به ریشههای آن اشاره میکند.
- داستان اجتماعی سیاسی: در داستانهای این زیرژانر معمولاً به مسائل سیاسی، همچون شیوهی حکمرانی، حقوق بشر، فسادهای سیاسی، عدم وجود آزادی بیان و... بهعنوان ریشهی معضلات اجتماعی اشاره میشود. چنین نگاهی را در مجموعه داستان «از رنجی که میبریم» اثر جلال آل احمد، میتوان مشاهده کرد.
- داستان اجتماعی پرولتری: داستانهای اجتماعیای که تمرکزشان بر مشکلات و مسائل قشر کارگر معطوف است، در ردهی رمانهای اجتماعی کارگری و یا پرولتریایی قرار میگیرند. داستان «گلیه مرد» نوشتهی بزرگ علوی، یکی از نمونههای معروف این آثار است که سختیها و مصائب زندگی کارگران را روایت میکند.
اهمیت مطالعهی داستانها و رمانهای اجتماعی ایرانی
در کنار سرگرمی که هدف اصلی ادبیات داستانی است و ارزش و اهمیتش را هم نمیتوان انکار کرد، ژانر داستان اجتماعی این امکان را فراهم میکند تا خواننده در بستر داستان و روایت، معضلات جامعه را بشناسد، نسبت به دغدغههای افراد اجتماع آگاهی یابد و به توانایی درک و همدلی برسد. مطالعهی رمانها و داستانهای اجتماعی ایرانی، شناخت ما را نسبت به طبقات مختلف اجتماع، دغدغههای زنان و مردان ایرانی و ریشهی مسائل و مشکلات خانوادگی افزایش میدهد و کمک میکند فارغ از نگاههای کلیشهای، دیگران را بهتر درک کنیم. این آثار همچنین روند تاریخی وقایع اجتماعی را برایمان روشن میکنند و ما را نسبت به علت وقوع رویدادهای سرنوشتساز آگاه میسازند. این آگاهی کمک میکند تا مسائل و کاستیهای اجتماعی امروز را ریشهیابی کنیم و برای بهبود آنها، گامهایی اثرگذار برداریم.
خواندن داستانها و رمانهای اجتماعی ایرانی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
اگر تمایل دارید مسائل اجتماعی کشورمان را در طی دورههای تاریخی مختلف شناسایی و ریشهیابی کنید و با دغدغههای اقشار مختلف جامعهمان آشنا شوید تا به قدرت درک بالایی در این زمینه برسید و دلتان میخواهد به موازات دستیابی به این مقاصد، حلاوت داستانخوانی را هم مزهمزه کنید، پس پیشنهاد میکنیم خرید و دانلود بهترین داستانها و رمانهای اجتماعی ایرانی را از یاد نبرید.
پرطرفدارترین داستانها و رمانهای اجتماعی ایرانی در کتابراه
با توجه به اهمیت و جذابیت مطالعهی ژانر اجتماعی، کتابراه بهترین آثار داستانی این حوزه را در قالب کتاب الکترونیک، PDF و صوتی، برای خرید و دانلود در اختیار مخاطبان قرار داده است. گفتنیست که برخی از بهترین رمانهای اجتماعی و ایرانیِ موجود در سایت و اپلیکیشن کتابراه، با بازخورد مثبت قابل توجهی از جانب کاربران مواجه شدهاند و این مخاطبان با خرید و توصیهی مطالعهی آنها به دیگران، بر کیفیت محتوایشان تأکید کردهاند. در لیست زیر تعدادی از این عناوین محبوب را برشمردهایم:
- کتاب شوهر آهو خانم، اثر علی محمد افغانی
- کتاب چراغها را من خاموش میکنم، به قلم زویا پیرزاد
- کتاب چشمهایش، اثر بزرگ علوی
- کتاب سال بلوا، نوشتهی عباس معروفی
- کتاب سالتو، تألیف مهدی افروزمنش
- کتاب محلل، اثر صادق هدایت
پیشنهاد برای دانلود رایگان داستانها و رمانهای اجتماعی ایرانی در کتابراه
چنانچه شما هم برای مطالعهی داستانهای اجتماعی متنوع اشتیاق دارید، اما بابت هزینههای خرید کتاب نگران هستید، میتوانید با مراجعه به سایت و اپلیکیشن کتابراه، تعدادی از کتابهای متنوع و مرتبط با این ژانر را بهطور رایگان و در قالب کتاب صوتی، الکترونیک و PDF دانلود و دریافت کنید و از مطالعه یا شنیدنشان لذت ببرید. برخی از این عنوانهای رایگان را در زیر فهرست کردهایم:
- کتاب عشق خاکستری، اثر شهناز شهبازی
- کتاب انسان معیار، به قلم معصومه چهاردوری
- کتاب سرزمین جعبهها، نوشتهی احسان کیان فرد
- کتاب یه جور ناجور، تألیف زهرا علیرضازاده
- کتاب لالایی نیروانا، اثر آزاده جمشیدپور
کتاب به وقت عقرب
- نویسنده: بهاره غفرانی
روایتی گیرا از دنیایی آکنده از ملال و ناکامی؛ کتاب به وقت عقرب، نوشتهی بهاره غفرانی، رمانی اجتماعی با مایههایی از عناصر خیالانگیز است. در این اثر مخاطب سرگذشت زنی به نام شادی خواهید بود. بازیگری معمولی که در پی نومیدی و نارضایتی فراگیری که بدان دچار گشته، تصمیم به ایجاد تغییر در تمام جنبههای زندگی خود میگیرد. غافل از آنکه رویدادها، بنا نیست دقیقاً در تطابق با امیال او پیش روند... درباره... ادامه ›
کتاب صوتی شبیه عطری در نسیم
- نویسنده: رضیه انصاری
کتاب صوتی شبیه عطری در نسیم رمانی زیبا به قلم رضیه انصاری است. موضوع این اثر پیرامون زندگی و دغدغههای سه جوانِ مهاجر ایرانیست که برای مدتی در شهر برلین آلمان ساکن شدهاند. گفتنی است که این کتاب جایزهی مهرگان ادب را برای نویسندهی خود به ارمغان آورده است. درباره کتاب صوتی شبیه عطری در نسیم: ادبیات مهاجرت عنوانی است برای توصیف دستهای خاص از آثار ادبی، که موضوع آنها دربارهی زندگی افراد... ادامه ›
کتاب بیپدر
- نویسنده: مژده سالارکیا
مژده سالارکیا یکی از نویسندگانِ آتیهدارِ ادبیات امروزِ ایران است. در کتاب بیپدر که دومین رمانِ او به شمار میرود، با ماجراهای زنی جوان همراه میشویم، که به مرور و طی اتفاقاتی دلخراش، از واقعیاتی تلخ در باب گذشتهی افراد خانوادهی خود آگاه میشود. درباره کتاب بیپدر مژده سالارکیا یکی از استعدادهای جوانِ ادبیات روزِ ایران است. او که در حوزهی داستاننویسی فعالیت میکند، کار ادبی خود را رسماً با... ادامه ›
کتاب کماکان
- نویسنده: دجله دهیمی نژاد
کتاب کماکان نوشته دجله دهیمینژاد، داستان زندگی پر درد و رنج دختری را به تصویر میکشد که ناچار میشود به عنوان خونبها به ازدواج با مردی تن بدهد و در شکنجهگاه او پا بگذارد تا زندگی مصیبتبارش را ادامه بدهد. درباره کتاب کماکان: رمان پیش رو قصه اندوهبار دختری را روایت میکند که پس از اینکه برادرش به طور غیرعمد مرتکب قتل میشود به عنوان خونبها و به اجبار، با پسر خانواده مقتول ازدواج میکند. این... ادامه ›
کتاب دست سرنوشت
- نویسنده: معصومه ملاک زاده
هیچکس نمیداند چه تقدیری در انتظارش خواهد بود؛ در این میان برنده واقعی کسیست که از درسهایی که روزگار به او میآموزد، پلکانی برای رشد و رویش بسازد. معصومه ملاک زاده در کتاب دست سرنوشت ماجرای زن جوانی را روایت میکند که مرگی غمانگیز، او را از همسر و فرزندانش جدا میکند. این شروع ماجراییست که سرنوشت برای آنها رقم زده است. درباره کتاب دست سرنوشت: سختیهای روزگار از ما انسانهایی سخت میسازد.... ادامه ›
کتاب کورسوی اقبال
- نویسنده: هومن خسروی
کتاب کورسوی اقبال از هومن خسروی، زندگی جوانی به نام اقبال را روایت میکند که اهل افغانستان است و بعد از سالهای سختی که در ایران گذرانده، تصمیم به مهاجرت به ترکیه گرفته است. اما با اتفاقی که برایش رخ میدهد و نجات پیدا کردنش از مرگ، راه جدیدی برای ادامهی زندگی در ایران پیدا میکند که میتواند وضعیت او را زیر و رو کند. دربارهی کتاب کورسوی اقبال زندگی اقبال سیودو ساله، که از چهرهاش اصلاً به... ادامه ›
کتاب سرزمین نوچ
- نویسنده: کیوان ارزاقی
کیوان ارزاقی در کتاب سرزمین نوچ به روایت داستان زندگی زوجی ایرانی پرداخته که در پی مهاجرت به کشور آمریکا، رابطهی خود را در آستانهی فروپاشی مییابند. رمان حاضر یکی از آثار برجسته در حوزهی ادبیات مهاجرت به شمار میرود. گفتنی است که این اثر در سال 1391 جایزهی جلال آل احمد را برای خالق خود به ارمغان آورد. درباره کتاب سرزمین نوچ ادبیات مهاجرت یکی از زیرشاخههای مهمِ ادبیات اجتماعی است. آثاری که... ادامه ›
کتاب خاطرات این سه نفر
- نویسنده: میلاد تشکری
کتاب خاطرات این سه نفر روایتی خواندنی و جذاب به قلم میلاد تشکری است و از اتفاقات تلخی حکایت دارد که یک بار زندگی سمیه، شخصیت اصلی داستان را زیر آوار زلزله مدفون میکند و بار دیگر در آتش جنگ میسوزاند. هفت بخش از این کتاب که با عنوان گناه اول تا هفتم تقسیمبندی شدهاند، از هفت اپیزود مختلف روایی، حکایت دارد. با قهرمان این رمان همراه شوید تا ببینید او چگونه این مسیر دشوار را پشت سر میگذارد.... ادامه ›
کتاب لذتبخشترین رنجی که به آن مبتلا شدم
- نویسنده: غزال شهروان
غزال شهروان نویسندهی کتاب لذتبخشترین رنجی که به آن مبتلا شدم، روایتگر زنهای در آستانهی میانسالی است؛ آنها که میخواهند زندگی یکنواخت و خالی از عشق خود را تغییر دهند. او در این رمان کوتاه، با نگاهی به تجربههای زیستهی دخترهای متولد دههی شصت، به بیان سرگشتگیها، ناکامیها و رنجهای زنی سیوچندساله به نام غزل میپردازد و کوشش او برای دستیافتن به استقلال و هویت را روایت میکند. دربارهی... ادامه ›
کتاب صوتی پدرکشتگی
- نویسنده: سلمان امین
کتاب صوتی پدرکشتگی نوشتهٔ سلمان امین، روایتی است که از حماسه رستم و سهراب الهام گرفته شده و ماجرای مردی را تعریف میکند که پس از مرگ همسرش در هنگام زایمان، پسر به دنیا آمده را مقصر میداند و نمیتواند این موضوع را بپذیرد. درباره کتاب صوتی پدرکشتگی: موضوع داستان از زمانی شروع میشود که پسر به دنیا میآید و تا بزرگسالی او ادامه پیدا میکند. اگر اصطلاح «عقدهٔ ادیپ» را در روانشناسی شنیده باشید،... ادامه ›
کتاب صوتی تافته و ماهرو
- نویسنده: مهرنوش رستم پور
کتاب صوتی تافته و ماهرو اثری از مهرنوش رستمپور، نویسندهی معاصر ایرانی است. کتاب صوتی حاضر، دو داستان کوتاه از این نویسندهی خوشقریحهی ایرانی را در بر دارد. رستمپور در این دو داستان نیز همانند اغلب آثارش، با بیانی جذاب و دلنشین به مضامین اجتماعی و بحرانهای انسانی پرداخته است. دربارهی کتاب صوتی تافته و ماهرو کتاب صوتی تافته و ماهرو، دو داستان کوتاه به نامهای تافته و ماهر از میان داستانهای... ادامه ›
کتاب میعاد
- نویسنده: شهین محمودی
کتاب میعاد به قلم شهین محمودی، داستان پستی و بلندیهای زندگی دختری به نام گلبهار را به تصویر میکشد. در گذرگاه زمان، انسانهایی هستند که با کولهباری از خاطراتی که هرگز بر زبان نیاوردند و رازهای در پرده ماندهشان، هر کدام در کناری به انتظار نشستهاند تا شاید روزی بتوانند برای آشنایی از راه رسیده، راز دل بگویند، بلکه از این طریق مرهمی بر قلب خسته خود بگذارند. آنها چشم انتظار روز میعاد هستند. در... ادامه ›
کتاب صوتی بیخود و بیجهت
- نویسنده: شهلا حائری
کتاب صوتی بیخود و بیجهت نوشته شهلا حائری، روایتگر ملاقات دو زن با یکدیگر است که یکی از آنها در ایران زندگی میکند و دیگری سالهای زیادی را در فرانسه گذرانده است. هر یک از آنها در این ملاقات رازها و ناگفتههای خود را برای شما آشکار میکنند. کتاب صوتی بیخود و بیجهت تحلیل زیبایی از احساسات، زیست و تحول انسانهاست. دیدار دو زن، به نامهای یاسمن که در سرزمین دیگری زندگی میکند و ندا در ایران.... ادامه ›
کتاب مثل ماهیها، مثل نهنگها
- نویسنده: زینب زاهدی
کتاب مثل ماهیها، مثل نهنگها نوشتهی زینب زاهدی، قصهی آدمهایی است که مسیر درست زندگیشان را گم کردهاند، در سردرگمی و پوچی عجیبی به سر میبرند و به دنبال راه نجات به هر کاری دست میزنند. دربارهی کتاب مثل ماهیها، مثل نهنگها: گفتگو و تعامل مسالمتآمیز مشخصترین وجه تمایز آدمی با سایر موجودات است. موهبتی که جایگزین ندارد و بشر به کمک آن توانسته به پیشرفت کنونی برسد. اما آنچه در این رمان بررسی... ادامه ›
کتاب آبیتر از گناه
- نویسنده: محمد حسینی
کتاب آبیتر از گناه یک سال پس از انتشار برندهی دو جایزهی ادبی مهم شد: جایزهی هوشنگ گلشیری و جایزهی مهرگان ادب. این رمانِ محمد حسینی تلفیقی از جنایت، عشق و رویدادهای تاریخی است. راوی کتاب تا پایان شما را در مرز میان خیال و واقعیت نگاه میدارد؛ بهطوریکه هرگز نمیتوانید به او اعتماد کنید. دربارهی کتاب آبیتر از گناه وقتی یک کتاب را برای باز میکنید، دوست دارید به راوی کتاب اعتماد کامل داشته... ادامه ›
کتاب آرام شب به خیر
- نویسنده: راضیه تجار
کتاب آرام شب به خیر مجموعه داستانی از راضیه تجار است که با تمی مختلف به بیان مسائل و مشکلات قشر خاصی از جامعه یعنی زنان میپردازد. این اثر مجموعه داستانهایی است که هر کدام پارههایی از وجود یک زن هستند؛ اما وقتی در کنار هم قرار میگیرند، یک انسان کامل را شکل میدهند؛ این زن الزاماً نویسندهی داستانها نیست؛ بلکه میتواند نماد و نشانهای از همه زنهای یک سرزمین باشد، با رنجها و شادیهایشان، با... ادامه ›
کتاب گورستان مسافران
- نویسنده: عماد لک
کتاب گورستان مسافران به قلم عماد لک در قالب داستانی کوتاه سعی دارد تا تاثیر رفتارهای مختلف افراد را در زندگی دیگران به شما نشان دهد. قصهی زندگی همهی انسانها نظیر یک رمان است و این رمانها نسبت به لحظات حضور اشخاص متفاوت در زندگیشان دارای فصلهایی مشترک هستند. عدهای چند فصل، بعضی چند صفحه و عدهای هم تنها چند سطر ممکن است در زندگی همهی ما حضور داشته باشند. این که چقدر با آدمهای اطراف... ادامه ›
کتاب آپارتمان، دریا
- نویسنده: احمدرضا احمدی
احمدرضا احمدی در اولین رمان خود؛ کتاب آپارتمان، دریا داستان زندگی مردی را به تصویر میکشد که بسیار خیالباف و رویاپرداز است. او که به تازگی از همسرش جدا شده و در خانهای به تنهایی زندگی میکند، روز و شب خود را با رویاها و زندگی خیالی خود میگذراند. دربارهی کتاب آپارتمان، دریا: راوی رمان پیش رو، مرد جوانی است که به تازگی تجربهی تلخ طلاق را پشت سر گذاشته است. با این حال همسرش همچنان به خانهی او... ادامه ›
کتاب سکهها
- نویسنده: عدنان غریفی
کتاب سکهها، به تالیف عدنان غریفی، داستان خانواده فقیری در جنوب کشور است که یک دکه در بازار را اداره میکنند، راوی داستان همان پسر بزرگتر خانواده است که روزانه همراهه برادر کوچکش به کمک پدر، در بازار میروند. روزی متوجه میشوند که کف دکه پر از سکههایی شده که بهطور تصادفی به زمین افتادهاند و ... در بخشی از کتاب سکهها میخوانیم: بازار بزرگ مجموعهای بود از بازارچههای جورواجور، که چون خیلی... ادامه ›
کتاب راز پنهان
- نویسنده: معصومه ملاک زاده
کتاب راز پنهان رمانی جذاب و دلنشین نوشتهی معصومه ملاک زاده است که به زندگی یک دوقلوی تازه متولد شده در هند میپردازد. فرزندانی که به دلیل فقر به خانوادهی ثروتمندی فروخته میشوند و این ماجرا تمام زندگی آنان را دگرگون میکند. روایتی صریح و جذاب از عشق، فقر و فقدان. درباره کتاب راز پنهان: خانوادهی فقیری در شهر بمبئی زندگی میکردند و به تازگی صاحب فرزندانی دوقلو شده بودند. فرزندان کاملاً به هم... ادامه ›
کتاب صوتی داستان تتو
- نویسنده: رضا فیاضی
کتاب صوتی داستان تتو نوشتهٔ رضا فیاضی، در ژانر اجتماعی نگاشته شده و درمورد دختری به نام «ریحانه» است که در سن نوجوانی با بحرانی روبهرو میشود و مدام تلاش میکند تا بتواند خود را در جامعه به اثبات برساند. درباره کتاب صوتی داستان تتو: این داستان درواقع درباره قشر نوجوان است که میخواهد خود را به اثبات برساند، اما بهاشتباه و ناخواسته درگیر مسائل حاشیهای میشود و سرانجامی جز گمراهی و تباهی... ادامه ›
کتاب صوتی مدار شمالگان
- نویسنده: علی دلشاد تهرانی
در کتاب صوتی مدار شمالگان نوشتهی علی دلشاد تهرانی، با گروهی جوان همراه خواهید شد که به کشورهای شمالی اروپا همچون فنلاند سفر میکنند تا بتوانند پدیده شفق قطبی را ببینند. کتابی ماجراجویانه با زمینههای فرهنگی و اجتماعی که در آن دو داستان موازی، همزمان پیش میرود. درباره کتاب صوتی مدار شمالگان: علی دلشاد تهرانی در بخش اول کتاب صوتی مدار شمالگان روایتگر شخصی به نام علی است که به تازگی از سفر... ادامه ›
کتاب راننده تاکسی
- نویسنده: علی رزمجو
کتاب راننده تاکسی نوشتهی علی رزمجو، داستانی کوتاه پیرامون اتفاقی است که برای یک راننده در تهران میافتد و شخصیتهای داستان به شکلی غیرمستقیم همدیگر را کمک میکنند. در بخشی از کتاب راننده تاکسی میخوانیم: رفتم که ازش تشکر کنم و بابت جوونمردیش صورتشو ببوسم. با کمال تعجب دیدم همون جوون هست که امروز بر حسب اتفاق اومده بوده یه چک برای صاحب کارخونهش پاس کنه. اون سر صحنه میرسه و درسا رو میرسونه... ادامه ›
کتاب دوران
- نویسنده: روح انگیز شریفیان
کتاب دوران نوشتهی روح انگیز شریفیان به مسئلهی میانسالی، مهاجرت و زندگی در استرالیا میپردازد. این کتاب، شرح آشنایی دو زن میانسال در شرایطی بحرانی است و همین موضوع، داستان را تبدیل به اثری تأملبرانگیز و جذاب میکند که انسان را به تفکر وامیدارد. داستان با نمایی از زندگی زنی میانسال به نام آریا شروع میشود که با پسرش والی که جوان موفقی است وقت میگذراند. این خانواده در استرالیا زندگی میکنند و... ادامه ›