معرفی و دانلود کتاب صوتی جنگ چهره‌ی زنانه ندارد

عکس جلد کتاب صوتی جنگ چهره‌ی زنانه ندارد
قیمت:
۱۷۳,۰۰۰ تومان
خرید کتاب صوتی
۳۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب صوتی جنگ چهره‌ی زنانه ندارد و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب صوتی جنگ چهره‌ی زنانه ندارد و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب صوتی جنگ چهره‌ی زنانه ندارد

کتاب صوتی جنگ چهره‌ی زنانه ندارد نوشته‌ی سوتلانا آلکسیویچ، یکی از پرفروش‌‌ترین کتاب‌های دنیاست که روایتی عجیب و زنانه از جنگ جهانی دوم ارائه می‌دهد. در این اثر زنان اهل شوروی پس از سال‌ها از تجربیات‌شان می‌گویند؛ اینکه در زمان جنگ به عنوان سرباز در کنار مردان جنگیده‌ و تجربیات تلخ و سختی را از سر گذرانده‌اند. آلکسیویچ که برنده جایزه نوبل نیز شده، تاکنون تاریخ‌نگاری‌ها و روایات مختلفی از موضوع جنگ نوشته است.

درباره کتاب صوتی جنگ چهره‌ی زنانه ندارد:

از جنگ‌های جهانی اول و دوم کتاب و فیلم و آثار هنری متعددی ساخته و روایت شده است اما کتاب صوتی جنگ چهره‌ی زنانه ندارد (The Unwomanly Face of War) قصه‌ای عجیب و متفاوتی برای شما دارد. مونولوگ‌هایی از زنانی که در جنگ حضور داشته و به عنوان پرستار، تک‌تیرانداز، خلبان، رخت‌ شور، پارتیزان، بی‌سیم‌چی و… تجربه خود را از جنگ جهانی دوم به عنوان شاهدان عینی بیان می‌کنند. این رمان بارها تجدید چاپ شده و بیش از دو میلیون نسخه از آن به فروش رفته است.

کتاب جنگ چهره‌ی زنانه ندارد یک اعتراف، سند و ثبت حافظه افراد به شمار می‌رود که بیش از 200 زن در آن توصیف می‌کنند که چگونه دختران جوانی که آرزوی عروس شدن و زندگی معمولی را داشتند، در سال 1941 به عنوان سرباز راهی جبهه‌های جنگ می‌شوند.

براساس تاریخ، بیش از 500000 زن اهل شوروی در جنگ جهانی دوم، با مردان در نبردها مشارکت داشتند. زنان نه تنها مجروحان را نجات داده و بانداژ می‌کردند، بلکه با اسلحه تک تیرانداز شلیک کردند، پل‌ها را منفجر کردند، دشمنان را شناسایی کردند و آن‌ها را کشته‌اند.

آن‌ها دشمنانی را کشتند که با شقاوت بی‌سابقه‌ای به سرزمین، خانه و کودکان‌شان حمله کرده بودند. سوتلانا الکساندرا آلکسیویچ نویسنده این کتاب، چهار سال بر روی این اثر کار کرد و با بازدید از 100 شهر و روستا و ضبط داستان‌ها و خاطرات زنان جانباز جنگ، این کتاب فوق‌العاده را گردآوری کرد.

سوتلانا الکساندرا آلکسیویچ را بیشتر بشناسیم:

سوتلانا الکساندرا آلکسیویچ (Svetlana Alexievich) روزنامه نگار، مقاله نویس و مورخ شفاهی بلاروسی است که به زبان روسی می‌نویسد. او جایزه نوبل ادبیات را در سال 2015 دریافت کرد و آکادمی سوئد او را به خاطر روایات چندصدایی که مظهر رنج و شجاعت در روزگار معاصر است، شایسته نوبل دانست. آلکسیویچ اولین نویسنده‌ای از کشور بلاروس به شمار ‌می‌رود که این جایزه را دریافت کرده است.

سوتلانا آلکسیویچ در سال 1948 در ایوانو فرانکیفسک، اوکراین متولد شد و بیشتر عمر خود را در اتحاد جماهیر شوروی و بلاروس امروزی گذراند و مدت طولانی در اروپای غربی تبعید بود. او با شروع کار روزنامه‌نگاری، ژانر داستان‌نویسی خود را توسعه داد و لحظات خاص تاریخی را مبتنی بر گفته‌ها و مشاهدات شاهدان توصیف و روایت کرد. در این روند، او تاریخچه‌ شفاهی چندین واقعه دراماتیک در تاریخ اتحاد جماهیر شوروی را نوشت که عبارتند از: جنگ جهانی دوم، جنگ افغانستان، سقوط اتحاد جماهیر شوروی و فاجعه چرنوبیل.

از جمله کارهای او می‌توان به آخرین شاهدان (1985)، پسران زینکی (1990)، صداهایی از چرنوبیل (1997) و زمان دست دوم (2013) اشاره کرد.

کتاب‌های آلکسیویچ از طریق کلاژ و چسباندن مصاحبه‌های دقیق شاهدان وقایع، تاریخ شوروی و مردم آن را ترسیم می‌کند. به گفته دیمیتری بیکوف نویسنده و منتقد روسی، کتاب‌های این نویسنده مدیون ایده‌های نویسنده بلاروسی آلس آداموویچ است، چرا که او احساس می‌کرد بهترین راه برای توصیف وحشت قرن بیستم با نوشتن داستان رقم نمی‌خورد، بلکه ثبت شهادت شاهدان بهترین روش است.

کتاب‌های او پس از سال 1993 توسط انتشارات دولتی بلاروس منتشر نشده، در حالی که ناشران خصوصی در بلاروس فقط دو کتاب او یعنی صداهایی از چرنوبیل و زمان دست دوم را منتشر کرده‌اند. در نتیجه سایر نقاط جهان او را بیشتر از بلاروس می‌شناسند.

او خود را یک روزنامه‌نگار نمی‌داند بلکه به قول خودش ژانر انتخاب شده‌ی او ادبیات مستند است؛ یعنی ارائه هنری از اتفاقات واقعی با چاشنی تعبیرهای شاعرانه.

نکوداشت‌های کتاب صوتی جنگ چهره‌ی زنانه ندارد:

- شرح آلکسیویچ از جنگ جهانی دوم که از نگاه صدها زن روایت‌ می‌شود، یک اثر خارق العاده است. موفقیت او به همان اندازه تحسین برانگیز است که تجربیات این زنان نفس‌گیر به شمار می‌رود. (گاردین)

- آلکسیویچ به ما نشان می‌دهد که چگونه زنان ارتشی در طول جنگ و پس از آن حضور داشته‌اند. این صداها، به لطف این نویسنده خود بخشی از تاریخ شده‌اند. (فایننشال تایمز)

- باشکوه.. او پس از گذشت سال‌ها از جنگ که مردانی درباره مردان می‌نوشتند و جنگ آنگونه به خاطر سپرده می‌شد، قصد دارد صدایی را به گوشی نسلی از زنان برساند که علاوه بر قصه گو بودن، جانباز، مادر و همسران کسانی بودند که در جنگ حضور داشتند. آلکسیویچ به خوبی یک تاریخ شفاهی ساده از جنگ جهانی دوم ارائه می‌دهد. (The New York Times Book Review)

- دلهره آور و هیجان انگیز... آلکسیویچ با روایت این داستان‌ها، خدمتی بزرگ انجام داد. این کتاب داستان زنان فراموش‌شده را بیان می‌کند و به نقش پررنگ و مهم آن‌ها را اعتبار دوباره می‌دهد. (واشنگتن پست)

- ما باید تصمیم بگیریم که این کتاب را در کنار گزارش‌‌ها و اخبار جهان بخوانیم. خانم آلکسیویچ هرگز سعی در ساده سازی ندارد و بدون قضاوت او گوش می‌دهد، رنج می‌برد و زندگی می‌کند. برای یافتن و ضبط تمام شهادت‌ها، زمان زیادی طول کشید و مسافت‌های زیادی طی شده است. ما هنوز احساس می‌کنیم که کنار او نشسته ایم؛ همراه با او خاطرات پارتیزان‌ها، مبارزان چریکی را که در پشت خط گیر افتاده اند، می‌شنویم. (وال استریت ژورنال)

کتاب صوتی جنگ چهره‌ی زنانه ندارد برای چه کسانی مناسب است؟

اگر به کتاب‌های تاریخی، مخصوصا دوران جنگ جهانی دوم علاقه‌مند هستید و دوست دارید قصه‌ای زنانه و متفاوت را بشنوید، این کتاب به شما توصیه می‌شود.

در بخشی از کتاب صوتی جنگ چهره‌ی زنانه ندارد می‌شنویم:

در طول این چندسال صدها داستان نوشته شده است، روی قفسه‌های کتابخانه‌ام، صدها نوار کاست ضبط شده و هزاران صفحه مطلب رو هم قرار گرفته‌اند. این نوارها را گوش می‌دهم و این صفحات را مطالعه می‌کنم. دنیای جنگ بیش از پیش، روی غیرمنتظره خود را به من نشان می‌دهد؛ پیش از این از خودم چنین سوال‌هایی نمی‌کردم؛ مثلا چطور ممکن است که انسان سال‌ها در سنگر یا در کنار آتش و روی زمین خالی بخوابد، شنل بپوشد و چکمه به پا کند و بالاخره نخندد و نرقصد.
لباس‌های زنانه و تابستانه به تن نکند، کفش‌های زیبای زنانه نپوشد و گل‌ها را فراموش کند. آن‌ها همه‌شان هجده، نوزده ساله بودند، عادت کردم فکر کنم که جنگ جای زن‌ها نیست؛ زندگی زنانه در جنگ ممکن نیست، تقریبا ممنوع است اما اشتباه می‌کردم. خیلی زود در دیدارهای اولم با آن‌ها متوجه شدم که زن‌ها از هرچه سخن بگویند حتی از مرگ، همواره زیبایی را به خاطر می‌آورند. زیبایی بخش غیر قابل انهدام وجودشان بود.

فهرست مطالب کتاب صوتی

نمونه
1 دقیقه
معرفی
4 دقیقه
مقدمه مترجم
3 دقیقه
زن‌ها کی برای اولین بار در تاریخ وارد ارتش شدند؟
38 دقیقه
انسان بزرگ‌تر از جنگ است؛ از دفتر خاطرات روزانه/ بخش اول
15 دقیقه
انسان بزرگ‌تر از جنگ است؛ از دفتر خاطرات روزانه/ بخش دوم
28 دقیقه
انسان بزرگ‌تر از جنگ است؛ از دفتر خاطرات روزانه/ بخش سوم
39 دقیقه
نمی‌خواهم حتی به خاطر بیاورم
32 دقیقه
دخترها، بزرگ شوید، بالغ شوید، شما هنوز خامید
29 دقیقه
بوی ترس و چمدان آب نبات / بخش اول
16 دقیقه
بوی ترس و چمدان آب نبات / بخش دوم
30 دقیقه
درباره شرایط زندگی و زنده بودن / بخش اول
26 دقیقه
درباره شرایط زندگی و زنده بودن / بخش دوم
29 دقیقه
درباره شرایط زندگی و زنده بودن / بخش سوم
22 دقیقه
درباره شرایط زندگی و زنده بودن / بخش چهارم
32 دقیقه
گوشی تلفن که تیراندازی نمی‌کند / بخش اول
26 دقیقه
گوشی تلفن که تیراندازی نمی‌کند / بخش دوم
24 دقیقه
گوشی تلفن که تیراندازی نمی‌کند / بخش سوم
23 دقیقه
گوشی تلفن که تیراندازی نمی‌کند / بخش چهارم
29 دقیقه
من این چشم‌‌ها را امروز هم به خاطر می‌آورم / بخش اول
23 دقیقه
من این چشم‌‌ها را امروز هم به خاطر می‌آورم / بخش دوم
32 دقیقه
من این چشم‌‌ها را امروز هم به خاطر می‌آورم / بخش سوم
19 دقیقه
درباره بُلبِرینگ‌های ذوب شده و فحش روسی
22 دقیقه
نیاز به سرباز بود اما من می‌خواستم زیبا هم بمانم / بخش اول
32 دقیقه
نیاز به سرباز بود اما من می‌خواستم زیبا هم بمانم / بخش دوم
13 دقیقه
درباره وحشت خاموش و زیبایی تخیل / بخش اول
27 دقیقه
درباره وحشت خاموش و زیبایی تخیل / بخش دوم
34 دقیقه
فقط یک بار دیگر ببینمش؛ و حالا از عشق سخن خواهد رفت
24 دقیقه
زمان جنگ
27 دقیقه
درباره تنهایی گلوله و انسان / بخش اول
17 دقیقه
درباره تنهایی گلوله و انسان / بخش دوم
18 دقیقه
درباره مادرها و پدرها
23 دقیقه
درباره زندگی کوتاه و ایده بزرگ
22 دقیقه
مامان بابا یعنی چی؟
30 دقیقه
درباره کلاه قرمزی و شادی از دیدن گربه در جبهه
32 دقیقه
درباره روزهای پایانی جنگ، زمانی که حالت از کشتن بهم می‌خورد
14 دقیقه
درباره وطن، استالین و پارچه چیت سرخ
29 دقیقه
ناگهان به شدت دلم خواست زنده بمانم

مشخصات کتاب صوتی

نام کتابکتاب صوتی جنگ چهره‌ی زنانه ندارد
نویسنده
مترجمعبدالمجید احمدی
راویمهسا ملک مرزبان
ناشر چاپینشر چشمه
ناشر صوتی رادیو گوشه
سال انتشار۱۳۹۹
فرمت کتابMP3
مدت۱۴ ساعت و ۴۵ دقیقه
زبانفارسی
موضوع کتابکتاب‌های داستان و رمان واقعی خارجی
قیمت نسخه صوتی

نقد، بررسی و نظرات کتاب صوتی جنگ چهره‌ی زنانه ندارد

مهدی حمیدی
۱۴۰۳/۰۸/۲۹
در ابتدا به خود لازم می دانم از خوانش زیبا و تلفظ های بی نظیر سرکار خانم ملک مرزبان به نیکی یاد کنم چرا که در ایجاد و خلق فضاهای کتاب بسیار مفید فایده می باشد. همچنین ترجمه جناب احمدی نیز با بیان شیوا و روان، انتقال دهنده روح کتاب و ارتباط آن با خواننده می گردد. بحث کلی کتاب را شاید خیلی از ما یا تاکنون نشنیده حتی بدان فکر نکرده باشیم و از دید ما بسیار غریب از ذهن باشد و آن اینکه دخترانی کم سن و سال یا زنانی که قبلاً به بچه داری یا شوهرداری یا کارهای زنانه می پرداختند به صورت داوطلبانه به جبهه رفته و در سخت ترین وظایف ایفای نقش نمایند و پس از جنگ با روحی خسته و تنی مجروح به زندگی بازگشته، ولی هیچگاه مدال ها و افتخارات خود را دستمایه زندگی نکرده و حتی آن ها را مخفی نمایند چرا که در زندگی زناشویی یا روزمره زندگی باعث غرور و افتخاری برای ایشان نخواهد بود. به تمامی دوستان این کتاب را پیشنهاد می نمایم
محمد مهدی عابدی
۱۴۰۲/۰۱/۳۰
کتاب به شکل چندین داستان از چندین زن مختلف که در جنگ شرکت کرده‌اند است. تا قبل از این بنده کتابی درباره جنگ جهانی نخوانده بودم، اما اگر بخواهم با دید کتاب به جنگ روسیه و آلمان نگاه کنم. استالین آدم پستی است اما مردمش آدم‌های بزرگواری هستند یا حداقل دارند. و اما چهره‌ای که کتاب از آلمان ترسیم کرده و بود این بود که هیتلر حداقل به سربازان خودش رحم میکرد اما استالین نه. مردم آلمان هم آدم‌های پستی بودند...
و در کل اگر بخواهم در مورد خواندن یا نخواندن کتاب به شما حرفی بزنم باید بگویم که من از شنیدن این کتاب گاهی دلم می‌شکست از ظلم‌هایی که حد ندارند
اینکه با اسیر آلمانی هر کاری میکردند و همینطور بر عکس...
ای کاش جاهای خیلی خیلی خشن کتاب حذف می‌شدند و کسی آنهارا نخواند.
غلام رضا آقاخانی
۱۴۰۰/۰۶/۱۱
سلام. کتاب جذابی است، اما کاملاً یک سویه. روسها اگر بیشتر از آلمان‌ها جنایت نکرده باشند، کمتر هم نبوده، این کتاب برای کسانی که جنگ را ندیدند بسیار جذاب است. گاهی جنایتکاران جنگی را می‌بینیم که سال‌ها مردم یک کشور را به خاک و خون کشیدند و موقع خروج با چند عکس به ظاهر انسان دوستانه میخواهند جنایات را خود بپوشانند. نویسنده با تمام یک جانبه نگری، فقط در یک بخش از کتاب به جنایات روس‌ها اشاره می‌کند، آنهم برای باور پذیر کردن کتاب است، چون آش بدجور شور شده است. اگر به کتاب سردار جنگل مراجعه کنید، درست در همین زمان، روس‌ها در کشور ما در حال جنایت بودند. در مجموع، بیشتر شبیه یک داستان رمانتیک بود، تا یک مستند نگاری.
محمد اسائیان
۱۴۰۱/۱۲/۱۴
وقایع دهشتبارترین جنگ تاریخ بشر به شدت غم انگیز، هیجان انگیز و آموزنده است. بخصوص وقایع این کتاب که صرفا در خصوص حضور زنان در جنگ است. به راستی بعضی مسائل قابل درک نیست مثلا چه حس و قدرتی در انسان نهفته است که یک مادر را وا میدارد علیرغم عشق و مهر قدرتمند مادری، نوزاد خود را در باتلاق خفه کند تا او صدای را ببرد و موجب کشته شدن همرزمانش نگردد؟ این اوج شجاعت و از خود گذشتگی است. کتاب بسیار جالبی بود و از شنیدن آن لذت بردم
سپاسگزار
جلال آسائیان
۱۴۰۱/۱۲/۱۲
سپاس فراوان از زحمان شما عزیزان
کتاب خوبی بود و نویسنده به زیبای زن‌ها را نشان داده بود در کل جنس زن را که چقدر در مواقع دشواری میتونه محکم و استوار باشه و در عین لطافت و ظرافت میتونه از مردها محکمتر و نترس تر باشن و چقدر میتونه امیدبخش و آرامش بخش باشن.
از نظر بنده کتاب سلیقه‌ای هست
هر کسی یک برداشتی میتونه داشته باشه از این کتاب زیبا.
دورودو دوصد بدرود...
ایلار نامی
۱۴۰۱/۱۲/۱۱
مسایل این کتاب خیلی تکراری هست برای من خسته کننده بود یه آن میره تو بچگی و دوباره میاد تو حال که این خسته کننده میشه برای مخاطب صدای گوینده عالی بود بنظرم اول باید خاطراتشو تعریف میکرد و بعد میرفت تو جنگ و حتی تو زمان جنگ هم نیست سه حالت داره حرفای نویسنده یکی بچگیش یکیش زمان جنگ و یکیش حال حاضرش که دایم ابنا رو با هم میگه باعث سردرگمی خواننده میشه
نیوشا عدالت
۱۴۰۰/۰۵/۱۷
واقعا کتاب حیرت انگیزی
یه چیزایی تعریف میشه که به ذهن آدم هم نمیرسه کتاب دردناک و تاثیرگذاری بنظرم این کتاب درس بزرگی که بدونیم با اینکه وضعیت خوبی نیست ولی در سال‌های جنگ جهانی مردم چقدر فلاکت می‌کشیدن و چ زندگی اسف باری دارن
گوینده هم عالی بود قشنگ حس زنان خشک روشی رو انتقال میداد حتما بخونید عالیههههه
علیرضا کیانی
۱۴۰۱/۰۵/۲۰
کتاب در نوع خودش جالبه و بخوبی نشون میده جاه طلبی دیکتاتوری مثل هیتلر چگونه زندگی و روح و روان یک ملت را به هم می‌ریزد. البته یادمون باشه زنان با شهامت خودمون در جنگ اگرچه کمتر اسلحه بدست گرفتند ولی نقش بی نظیری در پیروزی ما در هشت سال دفاع مقدس داشتند. کاش یه نفر پیدا می‌شد خاطرات اونا را هم کتاب می‌کرد.
Monir Naghikhani
۱۴۰۰/۰۸/۱۱
بسیار بسیار کتاب جالبی است، در باره چهره زشت جنگ، قحطی، بیماری، دردو رنج انسانهای بی گناهی که بازیچه دست دیوانگان ابر قدرت میشوند، ودر ضمن باز هم طبق معمول همیشه هرچه فریاد دارید برسر زنان بزنید چون آن‌ها ضعیفن وهمیشه هم خواهند ماند، فکرنکنم چیزی دراین مورد عوض شود، قانون جنگل است متأسفانه همیشه زور به همه چی می‌چربد.
Hanie Tavasoli
۱۴۰۰/۰۷/۰۶
کتاب بسیار زیبایی بود ولی به شدت تلخ. واقعا دلم می‌سوزه واسه زنان که در گوشه گوشه‌ی جهان، هر کاری می‌کنند، فرقی نداره چه خوب چه بد، دائما از سوی جامعه قضاوت و گاها سرزنش میشن.
به نظرم نویسنده‌ی این کتاب واقعا لایق جایزه‌ی نوبل ادبیات بوده. باید اضافه کنم از خوانش و صدای روای نیز به شدت لذت بردم.
mohammad reza sabetian
۱۴۰۰/۰۴/۰۴
کتاب مدام درحال روایت جنگ از دهان دختران مختلف هست و واقعا خیلی عجیب به نظر میرسه بخاطر تفاوت تعریف جنگ از دید کتاب‌های تاریخ و از دهان دختران جنگ. خیلی متفاوت هست درواقع ابعاد دیگری از جنگ رو میتونید ببینید. کتاب هم که به صورت صوتی هست خیلی باکیفیت هست و مناسب.
پریناز
۱۴۰۲/۰۱/۲۹
من برای بار دومه که دارم این کتاب و میخونم.. و هربار حیرت میکنم از چیزایی که میشنوم.. خیلی عجیبه که این دنیا گاهی انقدر میتونه وحشتناک بشه.. و مطالب گفته شده واقعا قابل تامله.. پیشنهاد میکنم که حتما کتاب رو مطالعه کنید واقعا فوق العادست.. از گوینده عزیز هم تشکر میکنم
Saba Foroughi
۱۴۰۱/۰۵/۱۲
کتاب در مورد جنگ روس‌ها و آلمانهاست، اما بیشتر از جنگ به زن‌ها پرداخته شده و به اینکه چقدر میتونن قوی باشن حتی قوی تر از مردها، چقدر میتونن در سختی‌ها مقاوم باشن. به عنوان یه زن وقتی این کتاب رو گوش دادم در کنار ناراحتی یه حس انگیزه و قدرت هم به من القا شد.
hanane haka
۱۴۰۱/۰۴/۰۶
کتاب بسیار آموزنده و خوب است. نوشتن این کتاب چهره واقعی جنگ رو از نگاه زنان نشون میده و آدم خودش رو جای اونها میزاره و آرزو میکنه هیچ وقت جنگ نباشه. صدای راوی هم خوبه ولی‌ی مقدار کتاب رو باید با احساس تر میخوند خیلی حالت روخوانی معمولی داشت
البرز قیتانی
۱۴۰۱/۰۳/۰۴
بی نظیر
این کتاب دومی بود که از این نویسنده گوش می‌دادم و از هر دو بسیار لذت بردم. نویسنده علاوه بر تبیین تجربه زیسته مصاحبه شوندگان، مختصات مناسبی از شرایط جامعه شوروی سابق و بعد از آن را به نمایش می‌گذارد که به واقع روشنگر است.
مشاهده همه نظرات 63

راهنمای مطالعه کتاب صوتی جنگ چهره‌ی زنانه ندارد

برای دریافت کتاب صوتی جنگ چهره‌ی زنانه ندارد و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.