معرفی و دانلود کتاب صوتی انسان در جستجوی معنا

عکس جلد کتاب صوتی انسان در جستجوی معنا
قیمت:
۶۰۰۰۰ ۴۲,۰۰۰ تومان ۳۰%
خرید کتاب صوتی
۳۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب صوتی انسان در جستجوی معنا و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب صوتی انسان در جستجوی معنا و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب صوتی انسان در جستجوی معنا

ویکتور فرانکل در کتاب صوتی انسان در جستجوی معنا، خاطرات تاثیرگذار و دردناک خود را در اردوگاه‌های کار اجباری نازی‌ها تعریف می‌کند و از تلاش خود برای حفظ امید و یافتن معنا در آن شرایط سخت می‌گوید. گفتنی‌ست از این کتاب پرفروش و پرطرفدار به عنوان یکی از ده کتاب تاثیرگذار آمریکایی یاد می‌شود.

درباره کتاب صوتی انسان در جستجوی معنا:

بین سال‌های 1942 تا 1945، نیروهای آلمان نازی ویکتور فرانکل را به خاطر یهودی بودن در اردوگاه‌های هولناک کار اجباری زندانی کردند. او در کتاب انسان در جستجوی معنا (Man's Search for Meaning) وضعیت زندگی خود را در این برهه‌ی حساس و سخت توضیح می‌دهد و از اهمیت حفظ امید و روحیه می‌گوید.

از سوی دیگر او در مقام یک روانشناس و روانپزشک، براساس تجربیات شخصی خود، ضرورت جستجوی معنای زندگی را در دشوارترین شرایط برای‌تان شرح می‌دهد. درواقع فرانکل معتقد است که ما نمی‌توانیم از رنج دوری کنیم اما قادریم که چگونگی کنار آمدن با آن را انتخاب کنیم و معنایی جدید و امیدبخش بیابیم.

نویسنده در این اثر تلاش کرده تا خاطرات خود و سایر زندانیان را در اردوگاه‌های نازی‌ها روایت می‌کند و در پس آن‌ها مکتب فکری خود با نام «معنا درمانی یا لوگوتراپی» را به شما معرفی نماید.

کتاب صوتی انسان در جستجوی معنا به خوبی تلاش انسان برای زنده ماندن را به تصویر می‌کشد و سرچشمه قدرتی را به شما معرفی کند که فرانکل را سرپا نگه داشت. چراکه خود او در همان دوران والدین، برادر و همسر باردار خود را از دست داده بود و هیچ امیدی به زندگی کردن نداشت. سرانجام پس از پایان جنگ و آزاد شدن از دست آلمانی‌ها خاطرات و تجربیات خود را نوشت که ثمره‌ی آن شاهکاری است به یادماندنی.

همچنین یکی از نکات جذاب و تاثیرگذاری که با آن مواجه می‌شوید، آن است که در آخرین اردوگاهی که ویکتور زندانی بود، از هر بیست و هشت اسیر تنها یک نفر زنده می‌ماند؛ سایر افراد یا کشته می‌شدند یا خودکشی می‌کردند. او پس از تحقیقات بسیار به این واقعیت رسید که بازماندگان بهترین‌ها نبوده‌اند، بلکه افرادی بوده‌اند که به امید رسیدن به معنای زندگی تا انتهای جنگ زنده ماندند.

نکوداشت‌های کتاب صوتی انسان در جستجوی معنا:

- اثری جاودان. (نیویورک تایمز)
- نکوداشت امید در مواجهه با فقدانی غیرقابل تصور. (Barnes & Noble)
- یکی از تأثیرگذارترین کتاب ها در آمریکا. (Library of Congress)
- اگر شما امسال تنها یک کتاب بخوانید، کتاب دکتر فرانکل باید همان کتاب باشد. (لس‌آنجلس تایمز)

کتاب صوتی انسان در جستجوی معنا برای چه کسانی مناسب است؟

اگر به وقایع جنگ جهانی دوم به ویژه سرنوشت یهودیان در آن دوران علاقه‌مند هستید و علاوه‌بر این مباحث علم روانشناسی برایتان جذابیت دارد، این کتاب با روایت سرگرم‌کننده خود، انتخابی شایسته برای شماست.

ویکتور فرانکل بیشتر آشنا شویم:

او فیلسوف، عصب‌شناس و استاد روانپزشکی دانشگاه پزشکی وین بود که به خاطر نوشتن کتاب مشهور خود و پایه‌گذاری مکتبی جدید در روانشناسی با نام معنادرمانی (لوگوتراپی) شهرت فراوانی در جهان یافت. مجله‌ی روانپزشکی آمریکا مکتب فکری جدید ویکتور فرانکل (Viktor Frankl) را «شاید مهم‌ترین تفکر از زمان فروید و آدلر» نامید.

فرانکل در سال 1905 در کشور اتریش به دنیا آمد و دکترای فلسفه و پزشکی‌اش را از دانشگاه وین دریافت کرد. در دوران جنگ جهانی دوم، او زندگی خود را به مدت سه سال در اردوگاه‌های آشویتس، داخاو و چند اردوگاه دیگر به اسارت گذرانده بود.

اولین اثر او در سال 1924 در مجله‌ی بین‌المللی روانکاوی چاپ شد. در طول حیاتش نیز حدود سی کتاب دیگر چاپ کرد که به بیست‌وسه زبان دنیا ازجمله چینی و ژاپنی ترجمه شدند. او همچنین در دانشگاه‌های هاروارد، سن دیگو و دالاس به عنوان استاد مدعو تدریس می‌کرد.

همچنین ویکتور فرانکل توانست پیش از مرگش، از بیست‌وهفت دانشگاه معتبر دنیا مدرک دکتری افتخاری دریافت کند و از طرف جامعه‌ی روانپزشکی آمریکا مفتخر به دریافت جایزه‌ی اسکار شود.

در بخشی از کتاب صوتی انسان در جستجوی معنا می‌شنویم:

با صدای توپ و تفنگ از خواب بیدار شدیم. نور خمپاره و صدای شلیک خوابگاه را پر کرد. پزشک ارشد وارد اتاق شد و دستور داد کف اتاق دراز بکشیم. یکی از زندانی‌ها از روی تخت بالایی با کفش روی شکمم پرید. با این کارش بلند شدم و بعد فهمیدم که چه شده است.

خط مقدم به ما رسیده بود. تیراندازی کم شد و خورشید طلوع کرد. بیرون اردوگاه روی میله‌ای در دروازه اردوگاه پرچمی سفید در باد تکان می‌خورد. هفته‌ها بعد فهمیدیم حتی در آن دقایق آخر سرنوشت چه بازی‌هایی با ما کرده است. فهمیدیم تصمیمات انسان به خصوص درباره مرگ و زندگی چقدر نامطمئن‌اند.

عکس‌هایی را از اردوگاه دیگر دیدم که با اردوگاه ما فاصله کمی داشت. دوست‌مان فکر می‌کنند که به سمت آزادی سفر می‌کنند. آن شب به آن اردوگاه برده شدند و وقتی در خوابگاه‌شان قفل بود، در آتش سوختند.

فهرست مطالب کتاب صوتی

نمونه
1 دقیقه
معرفی
75 دقیقه
بخش اول:‌ تجربیات اردوگاه کار اجباری - قسمت یک
73 دقیقه
بخش اول: قسمت دو
78 دقیقه
بخش اول: قسمت سه
78 دقیقه
بخش دوم:‌ جان کلام معنادرمانی - قسمت یک
53 دقیقه
بخش دوم: قسمت دو

مشخصات کتاب صوتی

نام کتابکتاب صوتی انسان در جستجوی معنا
نویسنده
مترجممریم حسین نژاد
راویداوود حیدری
ناشر چاپینشر سنگ
ناشر صوتی گروه فرهنگی سماوا
سال انتشار۱۴۰۰
فرمت کتابMP3
مدت۵ ساعت و ۵۸ دقیقه
زبانفارسی
موضوع کتابکتاب‌های صوتی راه و رسم زندگی، کتاب‌های صوتی زندگی‌نامه و خاطرات، کتاب‌های صوتی کتاب صوتی شعر، ادبیات و زندگینامه
قیمت نسخه صوتی
۶۰۰۰۰ ۴۲,۰۰۰ ت ۳۰%
خرید کتاب صوتی

نقد، بررسی و نظرات کتاب صوتی انسان در جستجوی معنا

📚الناز محمدی📚
۱۴۰۲/۰۲/۱۷
🍁کتاب انسان در جستجوی معنا man’s search for meaning، به دو قسمت تقسیم شده؛ بخش اول خاطرات وحشتناک فرانکل از زندگی توی اردوگاه کار اجباری نازیها (آشویتس) و قسمت دوم درباره نظریه روانشناسیش به اسم‌ معنا درمانی یا لوگوتراپی ا. فرانکل توی بخش اول در مورد درونیات و رفتارهای زندانیها تحت فشار صحبت میکنه و به این تاکید داره که تنها امیده که آدمو رو توی چنین شرایطی زنده نگه میداره و عدم وجود امید قطعا موجب تباهی و مرگه.
شرح مفهوم لوگوتراپی، مکتبی که ویکتور فرانکل بنیانگذاری کرده، میگه که هدف از زندگی باید جستجوی معنا باشد و هر هدف دیگری بیهوده س. اون ثابت میکنه که هر کسیکه چیزی برای زندگی داره برای رسیدن به هدفش از هر مخمصه‌ای جون به در میبره.
به خوبی از این کتاب یاد گرفتم که؛
- اگه چرایی زندگی رو بدونم، قطعا چگونگیش رو پیدا خواهم کرد و مشکلات رو‌ناب خواهم آورد!
- دردی که منو نکشه، قویترم میکنه.
- بشر موجودیه که به هرچیزی عادت میکنه.
- طریقه موفقیت اینه که از فکر کردن به اون خودداری کنم و در عوض خودمو غرق در چشم انداز، ‌هدف و آینده کنم.
- میتونیم دربرابر تاثیرات سمی‌ترین محیط‌ها هم مقاومت کنیم.
- محبت رو آدمو میتونه در غافلگیرکننده‌ترین مکانها پیداکنه.
- خنده و شوخ طبعی نگاهمون به زندگی رو تغییر میده!
- طوری زندگی کنم که انگار دارم برای دومین بار زندگی میکنم، و انگار بار اول اشتباهی مهلک مرتکب شدم و حالا دارم درستش میکنم!
melika baradaran
۱۴۰۲/۰۱/۲۹
چه چیزی انسان‌ها رو نگه میداره وقتی که به اعماق تاریکی سقوط کردند؟
چه چیزی ما رو نجات میده؟
ویکتور فرانکل به عنوان یک متفکر با استناد به عقل و تجربه‌ی شخصیش در اردوگاه‌های کار اجباری نازی‌ها پاسخ‌هایی رو برای این سوال‌ها ارائه میده.
وقایعی که ویکتور فرانکل تجربه کرده حتی تصورش برای تقریبا ما
همه‌ی سخته و شکفتن یک فلسفه‌ی زندگی ناب از دل این مرگ قطعی حتی سخت تر.
فرانکل ابتدا به شرح زندگیش و تجربه‌اش در اردوگاه کار اجباری میپردازه. جایی که به گفته‌ی خودش از کابوس بدتر بوده. جایی که هم بندهاش رو به هنگام کابوس دیدن از خواب بیدار نمیکرده چون اعتقاد داشنه هیچ کابوسی نمیتونه تاریک تر از واقعیتی که در اون زندگی می‌کردند باشه. اما فهمیدن این که این آدم چطور از دل سختی‌ها بیرون میاد و یکی از تاثیر گذارترین نظریات روانشناسی رو ابداع میکنه بر عهده‌ی خواننده هست.
در این کتاب فرانکل همچنین به شرح نظریه‌ی وجودی و لوگوتراپی که ابداع خودش هست میپردازه.
این کتاب رو به تمام انواع خوانندگان و مخصوصا دانشجویان روانشناسی و روانشناسان پیشنهاد می‌کنم.
ممنونم از کتابراه برای رایگان کردن و در دسترس قرار دادن این کتاب. واقعا انتظار نداشتم که کتابی به این مهمی و تاثیرگذاری رایگان در اختیار کاربران قرار داده بشه.
حسین لواسانی
۱۴۰۱/۰۴/۳۰
در مجموع کتاب خوبی است. فصل اول و دوم را که شنیدم احساس بدی پیدا کردم و شرایط زندانی را با شرایط امروز مردم در جامعه خودم تطبیق دادم. الان ما هم بی تفاوت شده و به دیدن صحنه دولا شدن یک انسان در سطل زباله برای کسب روزی عادت کرده ایم. قیمت بی حساب ارزاق و عدم تمکن بسیاری برای خرید سبد غذایی مناسب من را بیاد آرزوی یک ملاقه سوپ از ته دیگ می‌اندازد تا نخود هم در آن دیده شود و صرفا استماع این کتاب در حال پیاده روی صبحگاهی برای من قابل تحمل است.
Alireza Mahmoodi
۱۴۰۲/۰۱/۲۲
کتاب خوبی است با صدای استاد حیدری، کلا علاقه خاصی به اتفاقات واقعی جنگ دارم و پیگیری میکنم اینکه چگونه بعضی انسانها دست به جنایاتی وحشیانه و فجیع با هم نوع خود میزنند و وقایعی بوجود می‌آورند که آدم با شنیدنش تمام وجودش به درد می‌آید البته من فیلم‌های زیادی در مورد جنگ جهانی دوم و شکل گیری حزب نازی و قدرت آدلف هیتلر دیده و کتاب‌های زیادی در این مورد خوانده یا شنیده‌ام اما این کتاب داستانی متفاوت فوق العاده تکان دهنده و درسی برای زندگی در سختی‌ها می‌دهد دکتر ویکتور فرانکل روانشناس برجسته وقایع لمس شده توسط خودش به تحریر در آورده این کتاب در دو بخش مجزا نوشته شده است بخش اول مربوط به دوران اسارت و گذر از خطرات جانی با کمی چاشنی شانس و استفاده از قانون خودش که معمولا به تمام سوالات صادقانه جواب می‌داده اگه از سن و حرفه‌اش میپرسیدن می‌گفته و توضیح دیگری نمی‌داده و در بخش دوم در مورد حرفه‌ی خود، روان درمانی و راهکارهای مناسب بیان می‌کند شنیدن این داستان را توصیه میکنم از دست اندرکاران کتابراه کمال تشکر دارم
پریا
۱۴۰۲/۱۰/۲۲
بسیار تامل برانگیز نمیشه کتاب رو خوند و به فکر فرو نرفت.
زندگی همه‌ی آدمها سرشار از رنجها و شادی هاست. اما بعضی از رنج‌ها هستن که آدم رو واقعا از پا درمیارن چی باعث میشه در سخت‌ترین لحظه‌ها آدم روی پاهاش بایسته و ادامه بده؟ وقتی تمام بارقه‌های امید خاموش میشن چی ما رو زنده نگه میداره؟ چی به زندگی
ما معنا
میده؟ این که چطور عده‌ای تونستن از اردوگاههای نازی جون سالم به در ببرن میتونه اندیشه ی ما رو به سوی پاسخ این پرسش هدایت کنه.
ویکتور فرانکل از تجربه ی خودش در اردوگاه‌های نازی میگه از امید و ناامیدی از رویارویی با مرگ و رنج‌هایی که به نظر نمیرسه قرار باشه به پایان برسه.
و از طرف دیگه کتاب نگاه دقیقی داره به از دست رفتن ارزشهای انسانی جایی که انسانها تحت فشارهای خیلی شدید معیشتی و روانی قرار میگیرن.
این کتاب میتونه چشم ما رو به معنا و مفهوم نهایی زندگی باز کنه.
همه‌ی ما نیاز داریم که بدونیم چرا زنده ایم؟ و یافتن پاسخ
!
این پرسش ساده نیست.
ALI REZAEI
۱۴۰۲/۰۹/۳۰
نقد کتاب
: کتابی با موضوع مهم و چالشی
کتاب بسیار کامل و جامعی بود من کتاب‌های ایرانی رو در حوضه موفقیت و روانشناسی زیاد قبول نداشتم اما این کتاب دیدگاه‌ام رو عوض کرد! ابن کتاب تونست تغییر‌های خوبی رو ایجاد کنه چون ک مطالب کاربردی و راهبردی زیاد و با کیفیتی داشت کتاب به خوبی مطالبش رو گام به گام
ارائه میکرد و در ابتدا سعی می‌کرد که موضوعاتی که قراره در ادامه کتاب با آن آشنا شیم رو توضیح مختصری بده. کتاب برای افرادی که قدرت‌های خودشون رو دست کم میگیرن و اعتماد به نفس پایینی دارند مناسب است. نقاط قوت+ نگارش و قلم گیرای نویسنده+ گسترش قابل فهم مطالب + گویندگی عالی + قیمت مناسب نقاط ضعف_ اضافه گویی (گاها کمی بود) _ صمیمیت کم با خواننده (محتوا زیاد گرم نبود و احساس جزوه خواندن میکردی) در کنار این کتاب کتاب چیرگی رو پیشنهاد میدم که به شدت محتوای خوبی داره اما شاید یکم صفحاتش زیاد باشه براتون در نهایت از پرسنل کتابراه تشکر میکنم
ممنون
مریم سبعی
۱۴۰۴/۰۱/۱۱
کتاب "انسان در جستجوی معنا" اثر ویکتور فرانکل، روانپزشک و بازمانده از اردوگاه‌های کار اجباری نازی‌ها، یکی از آثار مهم در زمینه روانشناسی و فلسفه زندگی است. این کتاب به بررسی تجربیات فرانکل در اردوگاه‌های کار و جستجوی او برای معنا در زندگی می‌پردازد.
نقد این کتاب می‌تواند به چند جنبه مختلف تقسیم و
شود:
1. محتوا پیام: یکی از نقاط قوت این کتاب، پیام عمیق آن درباره اهمیت معنا در زندگی است. فرانکل بر این باور است که حتی در سخت‌ترین شرایط، انسان می‌تواند با یافتن معنا، به بقا و امید ادامه دهد. این پیام می‌تواند برای بسیاری از خوانندگان الهام‌بخش باشد و به آن‌ها کمک کند تا در مواجهه با چالش‌ها و بحران‌ها، به دنبال معنا باشند.
2. تجربیات شخصی: فرانکل تجربیات خود را از اردوگاه‌های کار به تصویر می‌کشد و این تجربیات به کتاب عمق و واقعیت می‌بخشند. توصیف‌های او از رنج و درد انسانی، خواننده را به تفکر درباره طبیعت انسان و توانایی‌های او برای تحمل سختی‌ها وا می‌دارد.
3. نقد روانشناسی موجود: فرانکل نقدهایی به روانشناسی موجود در زمان خود دارد و نظریه خود را که "لوگوتراپی" نامیده می‌شود، ارائه می‌دهد. او بر این باور است که جستجوی معنا یکی از اصلی‌ترین نیازهای انسانی است و این موضوع کمتر مورد توجه قرار گرفته است.
4. سبک نگارش: سبک نگارش فرانکل ساده و صمیمی است و او توانسته است احساسات عمیق خود را به خوبی منتقل کند. این امر باعث می‌شود که خواننده به راحتی با او ارتباط برقرار کند.
5. محدودیت‌ها: با وجود تمام نقاط قوت، برخی منتقدان بر این باورند که تمرکز بیش از حد فرانکل بر مفهوم معنا ممکن است باعث نادیده گرفتن دیگر جنبه‌های مهم روانشناسی و سلامت روان شود. همچنین، برخی ممکن است استدلال کنند
MDp
۱۴۰۴/۰۱/۰۵
کتاب «انسان در جستجوی معنا» اثر ویکتور فرانکل، یکی از مهم‌ترین آثار روان‌شناسی قرن بیستم است که بر اساس تجربه‌های شخصی نویسنده در اردوگاه‌های کار اجباری نازی‌ها نوشته شده است. فرانکل در این کتاب، مفهوم «معنا» را به عنوان نیرویی بنیادین در زندگی انسان معرفی می‌کند که می‌تواند حتی در شرایط سخت و فرد فلاکت‌بار، زندگی را ارزشمند و قابل تحمل سازد.
فرانکل در خلال روایت تجربه‌های خود از اردوگاه‌های کار، نشان می‌دهد که چگونه برخی از زندانیان توانستند با یافتن معنای شخصی در زندگی خود، از مرگ ذهنی و روانی نجات یابند. او به‌ویژه به اهمیت هدف داشتن در زندگی و پذیرش مسئولیت در قبال آن تأکید می‌کند. برخلاف دیگر نظریه‌های روان‌شناسی که به تمایل به لذت یا قدرت به عنوان موتور اصلی رفتار انسانی اشاره دارند، فرانکل بر اهمیت جستجوی معنا و وجود هدف‌های شخصی تأکید دارد.
این کتاب به دلیل پیوند دادن روان‌شناسی با فلسفه و تجربه‌های انسانی در شرایط استثنائی، از قدرت بی‌نظیری برخوردار است. اما نقدهایی نیز بر این اثر وارد شده است، به‌ویژه در مورد این‌که برخی ممکن است از آموزه‌های فرانکل به‌طور سطحی استفاده کنند و آن را به نوعی «مثبت‌اندیشی» ساده‌انگارانه تبدیل کنند. با این حال، «انسان در جستجوی معنا» به‌عنوان یک اثر عمیق و انسانی، همچنان یک منبع الهام‌بخش برای کسانی است که در جستجوی معنا و هدف در زندگی خود هستند.
حمید قاسمی نژاد
۱۴۰۴/۰۱/۰۲
کتاب *انسان در جستجوی معنا* نوشته ویکتور فرانکل، اثری است که فراتر از یک روایت تاریخی یا شخصی می‌رود و به یک مانیفست فلسفی برای زندگی تبدیل می‌شود. این کتاب نه تنها داستان بقا در شرایط سخت اردوگاه‌های کار اجباری نازی‌ها است، بلکه سفری درونی به اعماق روان انسانی و توانایی او در یافتن معنا در میان از رنج‌ها است.
فرانکل تجربه شخصی خود برای تبیین نظریه «معنادرمانی» استفاده می‌کند؛ رویکردی که انسان را موجودی جویای معنا می‌بیند، حتی در سخت‌ترین شرایط. این پیام که «اگر چرایی زندگی را بدانیم، می‌توانیم هر چگونه‌ای را تحمل کنیم»، جوهره کتاب است. قدرت این ایده در جهانی که پر از بی‌معنایی‌های ظاهری است، بسیار الهام‌بخش و کاربردی است.
اما از سوی دیگر، برخی منتقدان بر این باورند که تأکید بر یافتن معنا می‌تواند نوعی فشار روانی ایجاد کند، به‌ویژه برای کسانی که در زندگی خود هنوز معنای مشخصی نیافته‌اند. همچنین، سبک نگارش کتاب گاه به سمت تحلیل‌های علمی می‌رود و از حس روایی فاصله می‌گیرد، که ممکن است برای برخی مخاطبان کمتر جذاب باشد.
در نهایت، *انسان در جستجوی معنا* کتابی است که قدرت تأثیر آن فراتر از صفحاتش است. این اثر نه تنها به خواننده کمک می‌کند تا با مشکلات خود مواجه شود، بلکه او را تشویق می‌کند تا از هر موقعیتی، حتی تاریک‌ترین شرایط، معنایی استخراج کند. این کتاب نمایشی قوی از ایمان به زندگی و توانایی تغییر نگرش است.
حسن خیراندیش
۱۴۰۳/۱۲/۲۹
باسلام به کتابراهی‌های عزیز❤️به عنوان کسی که «انسان در جستجوی معنا» را شنیده، می‌تونم بگم که این کتاب صوتی، تجربه‌ای تکان دهنده و عمیق بود. صدای راوی، با لحنی آرام و در عین حال نافذ، داستان زندگی ویکتور فرانکل در اردوگاه‌های کار اجباری نازی‌ها را روایت می‌کرد. بخش اول کتاب، شرحی دردناک از شرایط و و غیرانسانی رنج‌های طاقت فرسایی بود که فرانکل هم بندی هایش تحمل می‌کردند. اما در همین شرایط هولناک، او به دنبال معنایی برای زندگی می‌گشت. این جستجو، محور اصلی بخش دوم کتاب، یعنی معرفی «معنادرمانی» یا لوگوتراپی بود. به نظرم، نکته‌ی کلیدی کتاب این است که حتی در سخت‌ترین شرایط هم می‌توان معنایی برای زندگی پیدا کرد. این معنا می‌تواند در عشق، کار، یا حتی رنج کشیدن باشد. فرانکل به ما یادآوری می‌کند که انسان موجودی است که می‌تواند انتخاب کند، حتی وقتی که به نظر می‌رسد هیچ انتخابی ندارد. شنیدن این کتاب صوتی، باعث شد که به زندگی و مشکلاتم از زاویه‌ای جدید نگاه کنم. یاد گرفتم که به جای تمرکز بر رنج‌ها، به دنبال معنایی در زندگی‌ام بگردم. این کتاب، اثری ماندگار و الهام بخش است که به همه کسانی که به دنبال معنای زندگی هستند، توصیه می‌کنم.
محمد علی رجبی
۱۴۰۳/۱۰/۲۹
فوق العاده آموزنده، نویسنده باور دارد که حتی در سخت‌ترین شرایط، یافتن معنا در زندگی قدرتی بی‌پایان برای تحمل رنج‌ها و دستیابی به رشد درونی به انسان می‌بخشد. همچنین بیان می‌کند که نمی‌توان به سادگی برچسب‌های کلی به گروه‌ها زد. در بخشی از کتاب، اشاره می‌کند که در اردوگاه‌های کار اجباری، رییس آلمانی و اردوگاه با استفاده از پول شخصی خود دارو کمک‌های پزشکی برای زندانیان فراهم می‌کرد، در حالی که حتی در میان زندانیان، کسانی که به عنوان کاپوها به مقام‌های نظارتی منصوب شده بودند و خود تحت فشار بودند، ممکن بود با بی‌رحمی و خشونت رفتار کنند و سایر زندانیان دیگر را شکنجه و تنبیه کنند. در حالی که برخی دیگر از زندانیان در همان شرایط، نشان دادند که می‌توانند با حفظ کرامت انسانی خود رفتار کنند. فرانکل نتیجه می‌گیرد که در هر گروهی هم انسان‌های خوب و هم بد وجود دارند و شرایط بیرونی نمی‌تواند ماهیت فردی افراد را تعیین کند. در واقع انتخاب‌های فردی و نگرش‌ها به موقعیت‌ها هستند که تفاوت ایجاد می‌کنند.
فریبا نوروزی
۱۴۰۳/۰۷/۲۴
این کتاب بسیار عالی خوانده شده بود و بسیار روان بود. این کتاب به دو بخش تقسیم شده بود در بخش اول زندگی دکتر ویکتور فرانکل در آن زندان آشویتس را بیان کرده بود و در بخش دوم راجع به ایماگوتراپی یا معنادرمانی صحبت کرده بود. معنادرمانی نوعی از روان درمانی است که اساس روان آزردگی را تقلای معنوی می‌بیند. در عمل روان درمانی و معنادرمانی جدایی ناپذیرند، زیرا ابعاد روان شناختی، فلسفی یا معنوی آدمی را نمی‌توان از هم جدا کرد. روان درمانی جنبه‌های روان شناختی یک جهان بینی را آشکار می‌سازد. حال آنکه معنادرمانی نقایص مربوط به پایه‌های غیر متعارف چشم انداز بیمار نسبت به جهان را نمایان می‌سازد. هدف معنادرمانی توانا ساختن بیمار برای کشف معنای منحصر به فرد خودشان می‌باشد. معنادرمانی می‌کوشد تا حدود اختیارات و آزادی‌های بیمار را ترسیم کند. معنادرمانی در شکستن چرخه‌های معیوب روان آزردگی موثر است. مشاور و درمانگر معتقد به معنادرمانی می‌کوشند تا به مراجع کمک شود که در زندگی خود هدف و منظوری را جستجو کند، هدف و منظوری که متناسب وجود و هستی وی بوده برای او معنا داشته باشد.
محمد صادق خوشتیپ
۱۴۰۳/۰۷/۱۷
سلام. اول باید تشکر فراوان کنم از عوامل کتابراه که این کتاب رو رایگان در اختیار شنوندگان گذاشتند. در ادامه بیایید انتقادی کنیم از نحوه ترجمه و خوانش کتاب، ترجمه خیلی سنگین بود و جملات طولانی بود جوری که خواننده رو گیج میکرد در حدی که بعضی جملات تا به اخر برسند اولشون رو فراموش میکردم! خوانش راوی رو اقای داوود حیدری این مسئله پوشش میداد (هرچند خوانش ایشون هم خالی از اشتباه نبود که مطمئنم بیشترش بخاطر نگارش سنگین این کتاب هست اما نباید اشتباهات خوانش رو هم فراموش کنیم) ولی خواننده چه گناهی کرده که مجبوره دوساعت فکر کنه اینی که گفت اصن یعنی چی؟! اگر جملات یکم کوتاه تر و مرتبط تر و در حد امکان با کلمات ساده تری میبود، درکش بسیار بسیار ساده تر میشد. اما با اینحال به همه دوستانی که دارن نظر من رو میخونن، توصیه میکنم این کتاب ارزشمند که خط به خطش رو باید با طلا نوشت رو یکباره نه، بلکه ده باره بخونند و بشنوند تا روز به روز درک عمیق تری پیدا کنند و عقاید کتاب وارد ضمیر ناخوداگاهشون بشه. با سپاس
رامین یزدانی
۱۴۰۳/۰۱/۰۲
واقیعت این است که هر ارائه‌ی مستندی جذابیت و تأثیرگذاری بیشتری نسبت به حوزه تخیل دارد که این کتاب از این امتیاز برخوردار بود..
در ابتدا باید دعا کنیم که خدایا هیچوقت و به هیچ بهانه‌ای جنگی بین انسان‌ها صورت نگیره..
کما اینکه در جنگ بین قدرت‌ها بیشترین تخریب و کشتار را موجودات بی گناه از انسان و
حیوان گرفته تا طبیعت دچار خود میکند..
در مورد کتاب یا بهتر بگیم داستان زندگی فرانکل در دوران جنگ جهانی موردی که بیش از هر چیز دیگه‌ای منو بخودش جلب کرد امید به زندگی و به سبب آن ادامه دادن در سخت‌ترین شرایط برای رسیدن به رشد و تعالی انسانی بود..
فکر نمیکنم در طول تاریخ انسان بدتر از دوران جنگ بخودش دیده باشه..
باید به تک تک انسان‌های شریف و شجاعی که این دوران سخت جنگ رو با موفقیت به پایان رسوندن و برای سایرین هم تکیه گاه بودن دست مریزاد گفت و از وجود با ارزش اونا بهترین استفاده رو برای رشد معنوی و روحانی خودمون استفاده کرد
ن د ا ز ر ن د ی
۱۴۰۲/۱۱/۱۸
اولش دلم نمیخواست سه فصل ابتدایی کتاب انسان در جستجوی معنا، اثر ویکتور فرانکل، را بخوانم بس که از این فصل و انرژی های منفی آن، مطلب شنیده یا خوانده بودم. اما وقتی که خواندم و شنیدم دیدم که روال منطقی کتاب از دل همین اردوگاه کار اجباری نازی ها و آشوییتس بیرون می آید و به خودشناسی با روش معنا درمانی و لوگوتراپی می رسد.
شاید هر بار که کتاب را بخوانید دست پر بارتر از قبل بیرون بیایید اما کتاب در هر خوانش شما را به رشد می رساند تفکر و تعقل درباره خویش از محصولات کتاب است. ویکتور فرانکل، کتابی در زمان خودش خاص نوشته است و شاید در این زمانه کتاب های بی‌نظیر دیگری نیز باشد که البته نیز است اما این را در موضوع و رده و زمان خودش باید سنجید و مهارت آن را به کار برد و استخراج کرد. کتاب غیر واقع گرا نیست و تخیل ندارد دردهای امید و رنج حاصلش است که با مخاطب درمیان گذاشته شده است روانی و سادگی کتاب ویکتور فرانکل وینی از اردوگاه کار اجباری برای رسیدن به هدفی است که از بی خبری دیگران و سرنوشت آن ها، برای رسیدن به امید و روزهای بهتر و انتقال آن به دیگران حتی نشأت می گیرد. دردی که رنجش را معنا کرد و از روانشناسی معناگرا و نه روانشناسی تحلیل گرا و گذشته نگر بیرون آمده است. خرسندم که کتابراه این کتاب را صوتی در اختیار ما قرار داد دست مریزاد کتابراه.
مشاهده همه نظرات 560

راهنمای مطالعه کتاب صوتی انسان در جستجوی معنا

برای دریافت کتاب صوتی انسان در جستجوی معنا و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.