معرفی و دانلود کتاب عکاسی پس از پست مدرنیسم: بارت، استیگلیتس و هنر خاطره

عکس جلد کتاب عکاسی پس از پست مدرنیسم: بارت، استیگلیتس و هنر خاطره
قیمت:
۱۵۶,۰۰۰ تومان
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب عکاسی پس از پست مدرنیسم و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب عکاسی پس از پست مدرنیسم و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب عکاسی پس از پست مدرنیسم: بارت، استیگلیتس و هنر خاطره

عکاسی به‌عنوان یکی از مهم‌ترین رسانه‌های تصویری در دنیای امروز، نقشی کلیدی در شکل‌دهی به فرهنگ، هویت و ارتباطات اجتماعی ایفا می‌کند. دیوید بیت در کتاب عکاسی پس از پست مدرنیسم، به بررسی تغییرات و تحولاتی می‌پردازد که عکاسی را از یک هنر و رسانه‌ی ساده به ابزاری قدرتمند برای تاثیرگذاری اجتماعی تبدیل کرده است. عکس‌ها ابزاری قدرتمند برای ثبت تاریخ و ایجاد حافظه‌ی جمعی هستند. با مرور اخبار و رسانه‌های اجتماعی، متوجه می‌شویم که عکاسی چه جایگاه ارزشمندی در سیاست، فرهنگ و هنر پیدا کرده است.

درباره‌ی کتاب عکاسی پس از پست مدرنیسم

دیوید بیت (David Bate)، عکاس، پژوهشگر و نویسنده‌ی برجسته‌ای در زمینه‌ی عکاسی است و کتاب‌های جامع و کاربردی را در زمینه‌ی تئوری عکاسی و فرهنگ تصویری ارائه داده است. این نویسنده در کتاب عکاسی پس از پست مدرنیسم (Photography after Postmodernism: Barthes, Stieglitz and the Art of Memory)، موضوعات جذابی را درمورد نقش‌های مهم عکس و عکاسی در عصر حاضر ارائه می‌دهد. به باور این نویسنده، عکاسی امروزه، گذشته از ارزش هنری، جایگاه ویژه‌ای را در فرهنگ، سیاست و زندگی اجتماعی ما پیدا کرده. تاثیر اجتماعی عکس‌ها، موضوع بسیار مهمی است که برت در کتاب خود به آن پرداخته است. عکس‌ها به ثبت تاریخ و خاطرات جمعی کمک می‌کنند و از این طریق می‌توانند روایت‌های تاریخی و اجتماعی را شکل دهند.

تقویت هویت اجتماعی را می‌توانیم به‌عنوان یکی از مهم‌ترین آثار عکاسی در دنیای امروز معرفی کنیم. تصاویر، هویت‌های فردی و اجتماعی را تقویت کرده و می‌توانند ابزاری قدرتمند برای تغییر رویکرد جوامع و درک آن‌ها از خود باشند. برای فهمیدن این موضوع، کافی است به تصاویر پرانتشار در رسانه‌های خبری، فرهنگی و اجتماعی نگاهی بیندازید. به بیانی دیگر، تصاویر در دنیای امروز حامل پیام‌های اجتماعی و سیاسی هستند و از این نظر اهمیت بسیاری دارند.

معرفی و دانلود کتاب عکاسی پس از پست مدرنیسم

دیوید بیت در کتاب عکاسی پس از پست مدرنیسم، رولان بارت و آلفرد استیگلیتس را به‌عنوان دو شخصیت کلیدی در تاریخ و تئوری عکاسی معرفی می‌کند. رولان بارت به‌عنوان یکی از نظریه‌پردازان برجسته در زمینه‌ی نشانه‌شناسی و تحلیل فرهنگی، تاثیر عمیقی بر درک ما از عکاسی داشته است. برت در کتاب خود، به تحلیل دیدگاه‌های بارت درباره‌ی معنا، حافظه و زمان در عکاسی پرداخته و نشان می‌دهد که چگونه نظریات او می‌تواند به فهم بهتر عکس‌ها در دوران پس از پست مدرنیسم کمک کند.

آلفرد استیگلیتس یکی از پیشگامان عکاسی هنری در اوایل قرن بیستم بود و نقش مهمی را در ارتقای عکاسی به‌عنوان یک هنر مستقل ایفا کرد. دیوید بیت، تاثیر عکاسی استیگلیتس را بر هنر و فرهنگ مورد بررسی قرار داده و به تحلیل آثار و دیدگاه‌های او در زمینه‌ی هنر خاطره و فرهنگ تصویری می‌پردازد. بارت، استیگلیتس و هنر خاطره، عنوان فرعی کتاب عکاسی پس از پست مدرنیسم است. این کتاب توسط محمدرضا ابوالقاسمی به فارسی برگردانده شده و به همت نشر گیلگمش، در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است.

کتاب عکاسی پس از پست مدرنیسم برای چه کسانی مناسب است؟

مطالعه‌ی کتاب عکاسی پس از پست مدرنیسم به تمامی علاقه‌مندان به هنر عکاسی پیشنهاد می‌شود. پژوهشگران هنری، جامعه‌شناسان و دانشجویان هنر نیز از مطالعه‌ی این کتاب، لذت خواهند برد.

در بخشی از کتاب عکاسی پس از پست مدرنیسم: بارت، استیگلیتس و هنر خاطره می‌خوانیم

نویسنده روایت می‌کند که نوربرت در اوهام هذیان‌آلودش گرادیوا را می‌بیند و به سویش می‌رود و به زبان‌های لاتین و یونانی، زبان‌هایی آشنا برای باستان‌شناسی چون او، با دختر صحبت می‌کند. چه جای تعجب که گرادیوا از او می خواهد به زبان مادری‌اش یعنی آلمانی با او سخن بگوید. تغییر به زبان آلمانی نکته‌ی درخور توجهی است. در داستان می‌خوانیم که گرادیوا در واقع چهره‌ی مبدل دختری است به نام زوئه برتگانگ که نوربرت در دوران کودکی دلبسته‌ی او بوده است. ادامه‌ی داستان کشمکشی بین زوئه و نوربرت برای شناخت هویت واقعی اوست (چیزی شبیه وسواس اسکاتی در فیلم سرگیجه‌ی آلفرد هیچکاک). زوئه، برای به دست آوردن دل نوربرت، چونان بانوی خرامان برایش راه می‌رود تا شیفتگی او را به تصویر گرادیوا و نحوه‌ی راه رفتنش فرونشاند. در آخر داستان نیز آن‌ها به یکدیگر دل می‌بازند. در سطرهای پایانی این داستان کوتاه می‌خوانیم:

حالتی شاد و شعف‌ناک و طناز گِرد دهان یارش نقش بسته بود و گرادیوای جان‌گرفته در قامت زوئه برتگانگ با دست چپ دامان لباسش را کمی بلند کرد و در برابر نوربرت که با چشمانی غرقه در رؤیا به او می‌نگریست زیر نور خورشید با گام‌هایی آرامْ خرامان از روی سنگ‌فرش‌ها به سوی دیگر خیابان رفت.

داستان یِنسن، که مملو از بُت‌وارگی مردانه‌ی آن دوران است، وسواس معطوف به جایگزینی را در قالب تصویر نقش‌برجسته‌ی زن رومی و تمرکز بر آن متجلی و متحقق می‌کند. دلبستگی وسواسی به این تصویر در کار او (باستان‌شناسی) اشتیاق پنهان و خیال‌پردازی روایی دیگری را آشکار می‌سازد. باستان‌شناس از تحقیقی تاریخی چیزی را دریافته که انتظارش را نداشته است؛ چیزی درباره‌ی خودش.

فهرست مطالب کتاب

فهرست تصاویر
درباره‌ی کتاب و نویسنده
سپاس ‌گزاری‌ها
مقدمه
1: پس از پست‌مدرنیسم؟
2: رولان بارت و اتاق روشن
3: بازگشت تابلو
4: شیردهی معنا: جف وال
5: آلفرد استیگلیتس و مهاجرت معنا
6: رؤیای آرشیوی
7: اپیستمه‌ی عکاسی
یادداشت‌ها
کتاب‌نامه
نمایه

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب عکاسی پس از پست مدرنیسم: بارت، استیگلیتس و هنر خاطره
نویسنده
مترجممحمدرضا ابوالقاسمی
ناشر چاپیانتشارات گیلگمش
سال انتشار۱۴۰۳
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات323
زبانفارسی
شابک978-622-8391-08-3
موضوع کتابکتاب‌های فلسفه هنر، کتاب‌های آموزش عکاسی
قیمت نسخه الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات کتاب عکاسی پس از پست مدرنیسم

هیچ نظری برای این کتاب ثبت نشده است.

راهنمای مطالعه کتاب عکاسی پس از پست مدرنیسم

برای دریافت کتاب عکاسی پس از پست مدرنیسم و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.