معرفی و دانلود کتاب تاب آوری در سیلی واقعیت: یافتن رضایتمندی هنگام مواجهه با موانع و سختیهای زندگی
برای دانلود قانونی کتاب تاب آوری در سیلی واقعیت و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب تاب آوری در سیلی واقعیت: یافتن رضایتمندی هنگام مواجهه با موانع و سختیهای زندگی
کتاب تاب آوری در سیلی واقعیت مملو از نکات و آموزههایی است که راس هریس مبنیبر تحقیقات علمی خود، گردآوری کرده است. او در این اثر به انسانها یاد میدهد که چطور در مقابل مشکلات و مسائل زندگی تاب بیاورند و آمادگی خود را مواجهه با شکست افزایش دهند. مباحث کتاب در چهار قدمِ اصلی، مخاطب را تا رسیدن به رضایتمندی در زندگی همراهی میکنند.
دربارهی کتاب تابآوری در سیلی واقعیت
گاهی اوقات، ممکن است احساس کنید که شکستها و چالشهای زندگی پایانی ندارد. این واقعیت مدام به صورت شما سیلی میزند و دردی ایجاد میکند که شما آمادگی لازم را برای تحمل آن ندارید. سیلیِ واقعیت میتواند اشکال مختلفی داشته باشد؛ از مرگ یکی از عزیزان گرفته تا از دست دادن شغل، تنهایی و طرد شدن. تحمل درد در هر شکلی سخت و دشوار است. کتاب تابآوری در سیلی واقعیت (The Reality Slap) با روشهای سازندهی مبتنیبر تحقیقات علمی و روانشناختی، ابزارهایی را در اختیار انسان قرار میدهد تا زندگی خود را بازسازی کند و پس از شکستهای بسیار، دوباره از جا برخیزد.
راس هریس (Russ Harris)، نویسندهی اثر، مجموعهای از تکنیکهای مؤثر در مواجهه با چالشهای زندگی را ارائه میدهد. او به مخاطب نشان میدهد که چگونه روشهای علمی اثباتشده را برای بالا بردن پذیرندگی و تعهد در زندگی روزمرهی خود به کار بندد. کتاب تابآوری در سیلی واقعیت درمانی مناسب برای زخمها و همچنین بازیابیِ قدرت درونی به شمار میرود. این اثر اموری را به انسانها میآموزد که فقط با تجربهی درد و رنج به دست میآیند. بنابراین با آموزهها و نکاتی که هریس در اختیارمان میگذارد، با آمادگی بالاتری با مشکلات مواجه میشویم و از احتمال وقوع درد و رنج میکاهیم.
بعد از اینکه از واقعیت سیلی میخوریم، چه اتفاقی میافتد؟ ما با یک شکاف روبهرو میشویم؛ به این معنا که در جایی ایستادهایم که یک طرفمان واقعیتی است که وجود دارد و طرف دیگر واقعیتی است که دوست داریم وجود داشته باشد. هرچقدر این شکاف عمیقتر شود، تجربهی ما از درد نیز عمیقتر خواهد بود. ما از بدو تولد، تواناییِ مدیریتِ احساسات و رسیدن به رضایتمندی را نیاموختهایم و کسی نیز مستقیماً از این مهارتها با ما سخن نگفته، اما در هر سنی که هستیم برای پیشگیری از عمیقتر شدنِ این شکاف، باید اقدام به یادگیری کنیم. ازاینرو کتاب تابآوری در سیلی واقعیت، بهعنوان راهنمایی کاربردی به ما کمک میکند تا در برابر هر سیلی بتوانیم مهار احساسات خود را در دست داشته باشیم.
این اثر همچنین اقداماتی را که بعد از سیلی خوردن از واقعیت باید انجام دهیم، مورد توجه قرار داده است. راس هریس به نقل از دکتر الیزابت کوبلر، مراحلِ پنجگانهی سوگ را اینطور عنوان میکند: انکار، خشم، چانهزنی، افسردگی و پذیرش. آموزههای این کتاب در جهت رسیدنِ هرچه زودترِ ما به مرحلهی پذیرش است، بدون آنکه چیزی را انکار و از مرحلهای پرش کند.
کتاب تابآوری در سیلی واقعیت همچنین استراتژیای شامل چهار قدم را معرفی میکند که در مواجهه با هر نوع شکاف واقعیت، اعم از کوچک و بزرگ، یاریرسان است. این چهار قدم شامل «با خود مهربان باشید»، «لنگر بیندازید»، «موضع بگیرید» و «گنج را بیابید» میشوند.
ذهن ما در ذاتِ خود خشن و خودانتقادگر است. برای رشد کردن نیاز داریم که افکار منفی خود را کنترل کنیم و شفقتورزی نسبت به خود را یاد بگیریم. این قدمِ اول از استراتژی کتاب است. در گام بعدی، باید یاد بگیریم در طوفان لنگر بیندازیم. به این معنی که در بروز مشکل یا ایجاد شکافی عمیق سعی کنیم محکم و پایدار بایستیم تا به هنگام پایان یافتن طوفان، خود را نجات دهیم. ما مواضع متفاوتی میتوانیم نسبت به یک مسئله اتخاذ کنیم. این انتخاب ماست که از زندگی دست کشیده و ناامید شویم یا چیزی را در اعماق قلبمان بیابیم که ارزش تحمل درد و رنج را داشته باشد. در قدم آخر، پس از گذار از طوفان، چیزهایی ارزشمند در زندگی کشف میکنیم که تابهحال آنها را ندیده بودیم و میتوانیم بابتِ داشتنِ آنها شکرگذار باشیم.
انتشارات سبزان، کتاب تابآوری در سیلی واقعیت را با ترجمهی یاسمین قریب و کتایون دانشوریان منتشر کرده است.
نکوداشتهای کتاب تابآوری در سیلی واقعیت
-
این کتابِ تکاندهنده ما را به درونِ خود هدایت میکند و اجازه میدهد با سفری درونی، تغییر را در زندگی خود آغاز کنیم. پس از خواندن این کتاب، از دل هر طوفانی به سلامت خواهید گذشت. (دکتر پروفسور پائول گیلبرت، نویسندهی کتاب «ذهن مهربان»)
-
این کتابِ حکیمانه نه یک تسکین موقتی، بلکه عاملی مؤثر در رشد و بازپروری شماست. این همان اثرِ خردمندانهای است که میتوانید به آن چنگ بزنید. (استیون هیز، استاد بنیاد روانشناسیِ دانشگاه نوادا)
-
جان هریس معلمی قابل در زمینهی درمانِ مبتنی بر تعهد و پذیرش است که در کتاب تابآوری در سیلی واقعیت، نحوهی کنار آمدن با جنبههای تاریک زندگی را به ما میآموزد. (دکتر نیکولاس تورنکه، نویسندهی مشترک کتاب الفبای رفتار انسان)
-
اگر میخواهید ذهنآگاهی، معناداری و هدف را در زندگی خود ایجاد کنید و توانایی مدیریت درد و رنج را در خود رشد دهید، سراغ کتاب مناسبی رفتهاید. (دکتر تاد بی کاشدان، نویسندهی کتاب طراحی روانشناسی مثبت)
کتاب تابآوری در سیلی واقعیت برای چه کسانی مناسب است؟
اگر شما هم احساس میکنید که در مواجهه با مشکلات زندگی ناتوانید و رضایتمندی واقعی را در زندگی طلب میکنید، خواندن این کتاب را از دست ندهید.
در بخشی از کتاب تاب آوری در سیلی واقعیت: یافتن رضایتمندی هنگام مواجهه با موانع و سختیهای زندگی میخوانیم
مهم نیست چقدر سختی و دشواری وارد زندگی شما میشود، شما همیشه هستید. حتی اگر هیچکس دیگری در دسترس نباشد، شما هستید و همیشه میتوانید به خودتان کمک کنید (حتی اگر ذهنتان بگوید که نمیتوانید).
ایجاد یک رابطهی خوب با خویشتن برای رضایتمندی درونی امری حیاتی است، بهویژه زمانی که در یک شکاف واقعیت بزرگ قرار گرفتهایم. متأسفانه، این رابطه به صورت طبیعی ایجاد نمیشود. اکثر ما در پذیرفتن خویشتن، قدردانی، توانمندسازی، حمایت، تشویق، و دلسوزی برای خود، خوب عمل نمیکنیم. بیشتر از معمول، خودمان را سرزنش میکنیم، با سختگیری قضاوت میکنیم، یا خودمان را نادیده میگیریم و از خودمان ناامید میشویم. و متأسفانه، زمانی که با این شکافهای واقعیت بزرگ مواجه میشویم، تمایل داریم به جای انتخاب واکنشهای دلسوزانه از لیست اول، بیدرنگ به استراتژیهای لیست دوم هجوم ببریم. صحت این موضوع را برای خودتان بررسی کنید: هر دو لیست را دوباره بخوانید و تخمین بزنید که تمایل به استفاده از واکنشهای کدامیک از فهرستهای اول و دوم را دارید.
اکنون، برای یک لحظه تصور کنید که شما میتوانید این رابطه را با خودتان تغییر دهید و به بهترین دوست خود تبدیل شوید. (ذهنتان ممکن است بگوید، این به نظر چرند و غیرعملی میرسد، اما اگر تلاش کنید و همچنان به خواندن ادامه دهید، سرانجام متوجه خواهید شد که اینطور نیست. اکنون فقط اجازه دهید ذهنتان هر چه میخواهد بگوید.) زمانی که یاد بگیرید چگونه این کار را انجام دهید، موقعیت فوقالعادهای خواهید داشت.
فهرست مطالب کتاب
مقدمه: سیلی و شکاف
بیست و دو مرد نابینا
بخش اول: بعد از سیلی
فصل اول: چهار قدم
قدم اول: با خود مهربان باشید
قدم دوم: لنگر بیندازید
قدم سوم: موضع بگیرید
قدم چهارم: گنج را بیابید
فصل دوم: حضور، هدف و امتیاز
حضور
هدف
امتیاز
بستر مرگ اسکینر
بخش دوم: با خود مهربان باشید
فصل سوم: دست حمایتگر
دست یافتن به شفقتورزی با خود
یک دست دلسوز
دو مؤلفه
فصل چهارم: بازگشت به زمان حال
رابطه
مانند یک درخت باش
فصل پنجم: صدای ارباب
فضای مهآلود
هنر توجه کردن
فصل ششم: فیلم را متوقف کنید
فصل هفتم: مشغول زندگی خود باش و رهایش کن
یک نفس بگیرید، آن را حبس کنید و رهایش کنید
نفس بگیرید و تا سه بشمارید
فصل هشتم: شیوهی سوم
کنترل کردن یا کنترل شدن
انبساط
یک آزمایش چهار مرحلهای
فصل نهم: یک نگاه کنجکاو
افکار، احساسات، هیجانات، عواطف
عواطف
به احساس خود توجه کنید
برای احساس خود اسم انتخاب کنید
به درون احساس خود نفس بکشید
به احساس خود اجازه ورود دهید
حضورتان را بسط دهید
فصل دهم: عینک نارضایتی را بردارید
فصل یازدهم: حکمت مهربانی
تمرینی برای شفقتورزی با خود
1: حضور داشته باشید.
2: پذیرش داشته باشید.
3: با مهربانی آن را در آغوش بگیرید.
4: با مهربانی صحبت کنید.
همدردی با کودک درون
کوچک فکر کنید
بخش سوم: لنگر بیندازید
فصل دوازدهم: خود را محکم نگه دارید
لنگر بیندازید
رشک و حسادت
احساس تنهایی
برچسبهای تشخیصی
آیا قادر به تشخیص داستان "NGE" هستید؟
فصل سیزدهم: بازگشت به خانه
بخش چهارم: موضع بگیرید
فصل چهاردهم: هدف من چیست؟
یافتن معنا
فصل پانزدهم: رنج و معنا
لحظه شیرین
سه محور عشق
رابطه و معنا
فصل شانزدهم: چه چیزی واقعاً اهمیت دارد؟
فصل هفدهم: چهار رویکرد
فرمول تابآوری: چهار رویکرد برای هر موقعیت مشکلساز
1: ترک کردن موقعیت
2: ماندن و تغییر دادن آنچه که میتواند تغییر کند
3: ماندن و پذیرفتن آنچه که نمیتواند تغییر کند و زندگی کردن مبتنی بر ارزشها
4: ماندن، از تلاش دست کشیدن و انجام کاری که شرایط را بدتر کند
فصل هیجدهم: در دست گرفتن زغال داغ
فصل نوزدهم: هیچگاه دیر نیست
بخش پنجم: گنج را بیابید
فصل بیستم: این یک امتیاز است
یافتن قدردانی
تنفستان را گرامی بدارید
فصل بیست و یکم: ایستادن و نظاره کردن
فراغت
لحظات حضور در زمان حال
ذهنآگاهی صداها
لیزا و قورباغهها
حضور با مردم
حضور با لذت
فصل بیست و دوم: تبدیل درد به شعر
پیوستها
پیوست 1: تکنیکهای جداسازی و خنثیسازی
تکنیکهای خنثیسازی بصری
تکنیکهای خنثیسازی شنیداری
به وجود آوردن تکنیکهای خنثیسازی شخصی
پیوست 2: ذهنآگاهی تنفس
پیوست 3: شفافسازی ارزشها
نگاهی سریع به ارزشهایتان
پیوست 4: تعیین هدف
برنامهی پنج مرحلهای تعیین هدف و اقدام متعهدانه
مرحلهی اول: شناسایی ارزشهای هدایتگر خود
مرحلهی دوم: تعیین کردن یک هدف هوشمند (SMART)
مرحلهی سوم: شناخت مزایا و سودمندیها
مرحلهی چهارم: شناسایی موانع
مرحلهی پنجم: ایجاد تعهد
نکات مفید دیگر برای تعیین هدف
پیوست 5: ABA، RFT و رشد کودک
منابع
نمایه
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب تاب آوری در سیلی واقعیت: یافتن رضایتمندی هنگام مواجهه با موانع و سختیهای زندگی |
نویسنده | راس هریس |
مترجم | یاسمین قریب، کتایون دانشوریان |
ناشر چاپی | انتشارات سبزان |
سال انتشار | ۱۳۹۶ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 264 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-600-117-223-6 |
موضوع کتاب | کتابهای خودسازی |