معرفی و دانلود کتاب همه چیز به فنا رفته: کتابی درباره امید
برای دانلود قانونی کتاب همه چیز به فنا رفته: کتابی درباره امید و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب همه چیز به فنا رفته: کتابی درباره امید
کتاب همه چیز به فنا رفته: کتابی درباره امید نوشتهی مارک منسون از عناوین پرفروش نیویورک تایمز، اضطرابها، پریشانیها و دلواپسیهایی را به تصویر میکشد که در لایه لایه زندگیمان نفوذ کرده و هیچ راه فراری از آنها وجود ندارد.
اگر به دنبال کتابی هستید که بعد از خواندن آن تغییرات زیادی در افکار و حالات روحیتان رخ دهد و از زمانیکه آن را مطالعه کردید احساس رضایت عمیقی در شما ایجاد شود؛ کتاب همه چیز به فنا رفته: کتابی درباره امید (Everything is f*cked: a book about hope) را انتخاب کنید.
احساسی که بعد از خواندن این کتاب در شما ایجاد میشود، شبیه حسی است که پس از دیدن یک فیلم خوب دارید با این تفاوت که بعد از خواندن این کتاب، تفکرات و دیدگاه شما به طور کل تغییر میکند و تحولی عظیم در زندگیتان رخ میدهد.
مارک منسون (Mark Manson) در این کتاب با حس شوخطبعی لطیف خود سعی دارد به جای مطرح کردن نتیجهگیری و پاسخهای قطعی و متعصبانه، سؤالات صحیحی را برای شما ارائه نماید و نتیجهگیری را بر عهده خودتان بگذارد. اینکه آیا بدون داشتن امید، میتوان زندگی کرد؟ چطور داشتن امید میتواند زندگیمان را در مسیری صحیح قرار دهد و از ما انسانهای بهتری بسازد؟
تمام پیشفرضهای کتاب همه چیز به فنا رفته، مطابق مطالعات و مشاهدات علمی و تفکرات متفکران بزرگ تاریخ است. بدون شک یکی از علتهای اصلی موفقیت کتابهای مارک منسون، همین دقت نظر و توجه به شعور شما به عنوان مخاطب است که منجر شده اولین کتابش به عنوان پرفروشترین آثار جهان شناخته شود.
وقتی مطالعه این کتاب را آغاز مینمایید دیگر دلتان نمیخواهد آن را زمین بگذارید و برای خواندن آن لحظه شماری میکنید. این کتاب، کتاب زندگی است و تفکرات اندیشمندان بزرگی چون نیچه، کانت و افلاطون را در معرض قضاوت شما قرار میدهد.
مارک منسون در این اثر میگوید بهتر است امید را رها کنید و سختیهای پنهان در زندگی را بپذیرید. منسون تعاریف ما از شادی، آزادی، ایمان و امید را نقض میکند.
نکوداشتهای کتاب همه چیز به فنا رفته؛ کتابی درباره امید:
- کتاب همه چیز به فنا رفته، فراخوانی است برای مشارکت در ساخت دنیایی بهتر و تنها همین کتاب، برای رسیدن به این مقصود، کافی است. (رایان هالیدی، نویسنده دو کتاب پرفروش نیویورکتایمز)
- مارک منسون، در تحریک ذهن و نوعی درونبینی غیرمعمول و خاص خودش استاد است. سادهنویسی او در این کتاب وادارتان میکند ساعتها به طور ناخودآگاه، آن را ورق بزنید. (جیمز کلیر، نویسنده کتاب پرفروش خرده عادتها)
همه ما از شرارتهای دنیا در هراسیم و مارک به ما نشان میدهد که چهطور از وجه تاریک خود دوری کنیم. کتابی پر از بصیرت و شوخطبعی که همه ما باید در اولین فرصت، آن را بخوانیم. (شان پاریش، بنیانگذار Famam street)
کتاب همه چیز به فنا رفته: کتابی درباره امید اینگونه آغاز میشود:
در منطقهای کوچک حومۀ شهری آرام در اروپای مرکزی، از میان انبارهای سربازخانههای قدیمی ارتش، شیطانی به پا خواهد خاست و خرابیهایی به بار خواهد آورد که در تاریخ بشریت بیسابقه است. در این محل، در طول چهار سال، بیش از یکمیلیون و سیصدهزار نفر از مردم، دستهدسته به بردگی گرفته شده، شکنجه شده و به قتل خواهند رسید. همۀ این اتفاقات در محوطهای کمی بزرگتر از پارک مرکزی مَنهَتَن رخ خواهند داد و هیچکس هم تلاشی برای متوقف کردن آن نخواهد کرد.
به جز یک نفر.
این داستان نیز مشابه افسانهها و کتابهای مصور است: قهرمانی با بیپروایی به قلب آتش جهنم یورش میبرد تا با غول شیطانی داستان رودررو شود. او شانسی برای پیروزی ندارد. امید به پیروزی او مضحک است. با این حال قهرمان شگفتانگیز ما هرگز شک و تردید به خود راه نمیدهد. هرگز شانه خالی نمیکند. با شجاعت و با اعتماد به نفس میایستد، سر اژدها را میبرد و مهاجمان اهریمنی را درهم میکوبد. دنیا را نجات میدهد، شاید حتی یک یا دو شاهزاده را نیز نجات دهد.
و مدتی کوتاه، امید زنده میشود.
اما این داستان راجع به امید نیست، این داستان دربارۀ این است که همه چیز کاملاً به فنا رفته است، آن هم در حدی که من و شما که از وایفای رایگان و پتوهای تنپوش لذت میبریم به سختی میتوانیم تصور کنیم.
در بخشی از کتاب همه چیز به فنا رفته: کتابی درباره امید میخوانیم:
در دهۀ 1920، زنها سیگار نمیکشیدند - یا اگر میکشیدند، به خاطر این کار بهشدت قضاوت میشدند. یک تابو بود. مردم آن زمان معتقد بودند که سیگار کشیدن مثل فارغالتحصیل شدن از کالج و انتخاب شدن در کنگره، کاری مردانه است. «عزیزم، ممکن است به خودت آسیب برسانی یا بدتر از آن ممکن است موهای قشنگت را بسوزانی.»
این وضعیت، از دید صنعت تنباکو یک معضل به حساب میآمد. پنجاه درصد جامعه سیگار نمیکشیدند، فقط بهخاطر اینکه مُد نبود یا بیادبی تلقی میشد. اما اوضاع باید تغییر میکرد. همانطور که جرج واشنگتن هیل، رئیس وقت کمپانی تنباکوی آمریکا گفت: «انگار در حیاط خانهمان یک معدن طلا داریم.» این صنعت بارها تلاش کرد تا سیگار را به زنان هم عرضه کند، اما به نظر میرسید هیچ راهی اثر ندارد. تعصب فرهنگی حاکم که علیه سیگار کشیدن زنان بود، بیش از اندازه استوار و عمیق بود.
در سال 1928، کمپانی تنباکوی آمریکا، ادوارد برنیز را استخدام کرد، بازاریابی جوان و خبره با ایدههایی هیجانانگیز و کمپینهایی که حتی از ایدههایش هم هیجانانگیزتر بودند. تکنیکهای بازاریابی برنیز، در آن زمان در صنعت تبلیغات بینظیر بودند.
در اوایل قرن نوزدهم، بازاریابی صرفاً روشی برای معرفی فواید واقعی یک محصول، به سادهترین و ملموسترین و خلاصهترین حالت ممکن بود. در آن زمان این اعتقاد وجود داشت که مردم محصولات را براساس حقایق و اطلاعات مربوط به آنها خریداری میکنند. اگر کسی میخواست پنیر بخرد، شما باید با ذکر واقعیت به اطلاع او میرساندید که چرا پنیر شما بهتر است (تازهترین شیر بز فرانسوی، عملآوریشده در دوازده روز، حمل شده در یخچال!). در آن زمان، مردم به چشم افراد عاقلی دیده میشدند که خریدهای منطقی میکنند. همان فرضیۀ کلاسیک در کار بود: مغز متفکر در رأس امور است.
اما برنیز سنت شکن بود. او باور نداشت که بیشتر تصمیمهای مردم، منطقی بودند. کاملاً برعکس، او معتقد بود که مردم احساساتی و هیجانی هستند، اما در مخفی کردن این ویژگیها تبحر دارند. به عقیدۀ او، مغز احساسی در رأس امور بود و کسی هنوز متوجه این موضوع نشده بود.
فهرست مطالب کتاب
بخش اول: امید
فصل اول: حقیقت تلخ
فصل دوم: خویشتنداری یک توهم است
فصل سوم: قانون احساسات نیوتن
فصل چهارم: چگونه تمام رؤیاهایتان را به واقعیت تبدیل کنید
فصل پنجم: امید به فنا رفته است
بخش دوم: همه چیز به فنا رفته
فصل ششم: فرمول انسانیت
فصل هفتم: درد، ثابت جهانی است
فصل هشتم: اقتصاد احساسات
فصل نهم: مسلک نهایی
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب همه چیز به فنا رفته: کتابی درباره امید |
نویسنده | مارک منسون |
مترجم | محمد خلعتبری، فاطمه بلدی |
ناشر چاپی | انتشارات کتاب کوله پشتی |
سال انتشار | ۱۳۹۹ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 232 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-600-461-322-4 |
موضوع کتاب | کتابهای راه و رسم زندگی |
این کتاب، دربارهی امیدواری یا امیدبخشی نیست. کتابی نیست که به هنگام ناامیدی، ثابت موندن و احساس نیاز به تغییر، فکرهای منفی یا خودکشی، به شما امید به زندگی و معنا ببخشه. این کتاب، یک تلنگر و نقد فلسفی به بشر هست و برای ایستادن درمسیر تاریخ، بازبینی اعمالُ عملکرد خود. برای پذیرفتن تاریکیها آگاهی از سیستمهای خود-گول-زنی درونی انسان. این کتاب درمانی نیست. این کتاب، انتقادی به دلخوشیهای ساده و پتک محکمی بر مکانیزم دفاعیهای روزمره انسانی هست که اگر، اگر خواننده، بتونه بعد از خوندن این کتاب دوباره از خاک برخیزه، قطعا قوی تر از قبل خودشه و رشد کرده و طبیعتا این مسیر، آسان نیست. فارغ از ترجمه عالی و قلم خاص آقای مارک منسون، درحالیکه حین مطالعه هر فصل، با تفکر نقادانه، یک یا چند صفحه نقد در یادداشت گوشیم ثبت میکردم با ابعاد مختلف این کتاب رو به رو شدم: اینکه نویسنده از تکنیکهایی استفاده میکنند که ۱. خواننده به واسطه نوعی از همدردی و کنجکاویِ همزمان، جذب خوندن بشه ۲. مقاومت هاش در هم بشکنه و با عجز، تسلیم نویسنده و عقایدش بشه، اصطلاحا طرفدارش بشه. ۳. همراه با ۸۰درصد حرف حق و منطقی، ۲۰ درصد سم و ویروس فکری رو وارد ذهن خودش کنه. ۴. اعترافهای نویسنده به تکنیکهای استفاده شده رو بخونه ولی عین خیالش نباشه. ۵. نتیجتا پذیرای بدیهیها و فرضهای بعضا غلط و قابل تامل و قابل بحث نویسنده بشه که هرکدومش جا داره که یک یا چند صفحه در نقضشون نقدی نوشته بشه. (که خارج از امکانات این بخشه - ۱۵۰۰ کلمه حداکثر)؛ پیامهای ارزشمند این کتاب: عدم اجتناب از درد. پذیرش احساسات خود. نقد خود. واقع نگری. تشکر و سپاس.