معرفی و دانلود کتاب چگونه ذهن و بدنی سالم داشته باشیم؟: راهکارهای طلایی بهبود تندرستی
برای دانلود قانونی کتاب چگونه ذهن و بدنی سالم داشته باشیم؟ و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب چگونه ذهن و بدنی سالم داشته باشیم؟: راهکارهای طلایی بهبود تندرستی
از دستوپنجه نرم کردن با شبه بیماریهایی که نمیدانید از کجا آمدهاند خسته شدهاید؟ کتاب چگونه ذهن و بدنی سالم داشته باشیم؟ نگاهی کنجکاوانه به نکات ساده و جالبی میاندازد که عمل کردن و پایبندی به آنها میتواند تغییر شگفتانگیزی در جسم و روح شما داشته باشد. مایکل موزلی برای شما برنامهای تدارک دیده است که از هنگامی که چشم باز میکنید تا زمانی که به بستر میروید با انجام چند کار ساده مثل گرفتن دوش آب گرم یا آواز خواندن، سطح سلامتی عمومیتان را تااندازهای قابلتوجه بالا ببرید و کیفیت زندگیتان را افزایش دهید.
درباره کتاب چگونه ذهن و بدنی سالم داشته باشیم؟
چه کسی فکرش را میکرد که خوردن چغندر و انجام دادن بازیهای ویدئویی در طول روز میتواند تا به این اندازه در حفظ سلامتی جسمی و روحی یک فرد اثرگذار باشند! کتاب چگونه ذهن و بدنی سالم داشته باشیم؟ (Just One Thing: How simple changes can transform your life) توصیههایی است که براساس پادکستی به همین نام نوشته شده که در شبکهی بیبیسی پخش میشد. مایکل موزلی (Michael Mosley) در این کتاب قرار است ما را با توصیههایی روبهرو کند که هم ساده هستند و هم بعد از مدتی تأثیرات بلندمدت خوبی بر جسم و روانمان میگذارند.
همهی ما انسانها در طول زندگی خودمان چه براساس شرایط یا آزمونوخطا، راههایی برای لذت بردن از زندگی و بهبود شرایط خودمان پیدا کردهایم. ممکن است عادتهایی در وجودمان ریشه دوانده باشد که دوستشان نداریم یا بدتر از آن در درازمدت باعث ایجاد انواع بیماریهای قلبی یا عضلانی در ما میشوند. اما اگر بخواهیم آنها را تغییر دهیم، باید از کجا شروع کنیم؟ مایکل موزلی در کتابش میگوید که برای تغییر دادن یک عادت چیزی حولوحوش 18 تا 254 روز زمان نیاز داریم. پس باید برایآنکه دست به چنین کاری بزنیم، دلیلی قانعکننده داشته باشیم! و البته واقعبینانه به قضیه نگاه کنیم.
کتاب چگونه ذهن و بدنی سالم داشته باشیم؟ مجموعهای 30 توصیه است که خود مایکل موزلی در زندگیاش به کار میگرفت. او براساس زمان انجام دادن کارها این توصیهها را مرتب کرده است و تجربهی شخصیاش و همچنین بازخوردهای اطرافیانش را دربارهی هر کدام از آنها شرح داده است. برای مثال شنا سوئدی رفتن و اسکات زدن در ابتدای روز عادتی است که او نمیتوانسته در وقت دیگری از روز انجام دهد؛ اما دلیل بر این نیست که حتماً همه چیز همانطور که او گفته انجام شود. به نظر میرسد نویسندهی کتاب طبع کنجکاوی دارد، او برای رسیدن به سبک زندگی مناسب خودش کارهای عجیبی مثل زالو انداختن یا خوردن انگل هم انجام داده است! و توصیههایی که نهایتاً در این کتاب نوشته شدهاند، آنهایی هستند که واقعاً کار میکنند!
سلامتی جسم و روان را نمیتوان از یکدیگر جدا کرد، روح و جسم انسان با یکدیگر درهمتنیده شده است و در این روزهای پرتلاطم برای بهتر شدن هر کدام باید گوشه چشمی به دیگری هم داشته باشیم. مایکل موزلی بعد از آن که توصیهی مورد نظرش را به شما معرفی میکند، تعدادی از مطالعات موردی در این باره و تحقیقات علمیای که برای آن مسئله انجام شده است را نیز بهعنوان شاهد علمی به مخاطبان معرفی میکند و برای استفادهی فردی شما، هر جا که فکر میکند ممکن است نیاز به نظر پزشک باشد به شما میگوید. بعضی از توصیههای او را نمیتوانید جای دیگری پیدا کنید و با وجود ساده بودن موضوع، این کتاب غافلگیریهای زیادی برای شما خواهد داشت.
کتاب چگونه ذهن و بدنی سالم داشته باشیم؟ با ترجمهی امیرحسین سادات دربند در انتشارات یوشیتا به چاپ رسیده است.
در نکوداشت کتاب چگونه ذهن و بدنی سالم داشته باشیم؟
- «همهی ما به یک دوز از این داروی شگفتانگیز مایکل موزلی نیاز داریم.» (The Times)
کتاب چگونه ذهن و بدنی سالم داشته باشیم؟ برای چه کسانی مناسب است؟
این کتاب برای کسانی که دوست دارند سبک زندگی سالمتری داشته باشند و به دنبال منبعی میگردند که پیشنهادهایی دربارهی این مسئله به آنها ارائه کند، مناسب است؛ برای تمام کسانی که به قدرتی که در عادتهای کوچک نهفته است، ایمان دارند.
در بخشی از کتاب چگونه ذهن و بدنی سالم داشته باشیم؟: راهکارهای طلایی بهبود تندرستی میخوانیم
بیشتر افراد به دلیل کمبود وقت ورزش نمیکنند. بیگمان، بسیاری از ما وقت نداریم طبق برنامهای مشخص و منظم، دوونیم ساعت در هفته، کمی ورزش کنیم. در این صورت، بهتر نیست پیوسته در «کوتاهمدت» ورزش کنیم؟ پژوهشها نشان میدهد تمرینات کوتاهمدت نهتنها برای سلامتی مفید است، بلکه اثر آنها مشابه تمرینات بلندمدت یا حتی بهتر از آن است.
درواقع، اگر در هفته فقط چند جلسهی نیمساعته ورزش کنید، میزان قند و فشارخونتان بهمراتب کمتر میشود. دکتر ماری مورفی، استاد تربیتبدنی دانشگاه اولستر، معتقد است بعد از هر جلسۀ تمرین کوتاهمدت، سوختوساز بدن مدتی افزایش مییابد. او میگوید: «مزیت اصلی ورزش کردن در بازهی زمانی کم، این است که احتمال انجام آن بیشتر است. ورزش کردن بهتر از ورزش نکردن است و بیگمان، تقسیم کردن یک جلسۀ تمرینی بلندمدت روزانه، به چند جلسهی کوتاهمدت روزانه مفیدتر است؛ زیرا بعد از هر جلسه، سوختوساز بدن تا زمان بازیابی توان ازدسترفته سریعتر میشود؛ بنابراین، در مقایسه با یک جلسهی تمرینی نیمساعته، بهاحتمالزیاد در سه تمرین کوتاهمدت دهدقیقهای کالری بیشتری میسوزانید.»
پژوهشها نشان میدهد تمرینات کوتاهمدت برای تناسباندام و قلب و عروق بسیار مفیدند و فشارخون، کلسترول و وزن، بهویژه چربی بدن را کاهش میدهند.
دکتر مورفی میگوید: «شاید هنگام انجام تمرینات کوتاهمدت، احساس کنید کار خاصی انجام نمیدهید یا زیاد ورزش نمیکنید؛ اما در این زمان، ضربان قلب و گردش خونتان افزایش مییابد و بدین دلیل، آنزیمهایی فعال میشوند که به افزایش سوختوساز بدن، کاهش و حفظ میزان قند خون و همچنین، کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 کمک میکنند؛ به سخن دیگر، هنگامیکه عضلاتتان را منقبض میکنید، آنزیمهایی فعال میشوند که به گلوکز اجازه میدهند ابتدا وارد خون شوند و سپس، به عضلات برسند و به آنها سوخترسانی کنند؛ بنابراین، حین انجام تمرینات عضلات بزرگ، مانند عضلات چهار سر ران و باسن، گلوکز بیشتری وارد خون و به عضلات سوخترسانی میشود و درنهایت، قند یا گلوکز خون کمتر میشود یا به سطح طبیعی میرسد.»
فهرست مطالب کتاب
یادداشت مترجم
مقدمه
انتخاب راهکار مناسب
فصل اول: صبح زود
تمرینات هوشمند انجام بدهید
آواز بخوانید
مراقبه کنید
صبحها پیادهروی کنید
فصل دوم: صبحانه
زمان صرف صبحانه را به تعویق بیندازید
آب بنوشید
مقداری باکتری بخورید
روی یک پا بایستید
قهوه بنوشید
فصل سوم: پیشازظهر
استراحت کنید
آرام، عمیق و کنترلشده نفس بکشید
کوتاهمدت، اما پیوسته ورزش کنید
خودباوری داشته باشید
فصل چهارم: زمان صرف ناهار
ماهی روغنی بخورید
چغندر بخورید
هر روز سیب بخورید
آفتابنشینی کنید
چُرت بزنید
فصل پنجم: بعدازظهر
چند گیاه آپارتمانی بخرید
بازی ویدئویی بکنید
در طبیعت قدم بزنید
بایستید
شکلات بخورید
فصل ششم: شب
پایکوبی کنید
مهارتی جدید بیاموزید
با آب گرم حمام کنید
کتاب بخوانید
نعمتهایتان را بشمارید
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب چگونه ذهن و بدنی سالم داشته باشیم؟: راهکارهای طلایی بهبود تندرستی |
نویسنده | مایکل موزلی |
مترجم | امیرحسین سادات دربند |
ناشر چاپی | انتشارات یوشیتا |
سال انتشار | ۱۴۰۳ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 128 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-622-4852-39-7 |
موضوع کتاب | کتابهای راه و رسم زندگی، کتابهای روانشناسی عمومی، کتابهای اصول تغذیه، کتابهای خودسازی |