معرفی و دانلود کتاب دیگه نمیخوام خجالتی باشم
برای دانلود قانونی کتاب دیگه نمیخوام خجالتی باشم و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب دیگه نمیخوام خجالتی باشم
سمیه نوری در کتاب دیگه نمیخوام خجالتی باشم، با ارائهی تمریناتی فوقالعاده و کاربردی، به شما کمک میکند تا کمرویی و خجالت خود را کنار بگذارید و با اعتمادبهنفس و شجاعت، در مسیر تغییر و تحولات درونی قرار بگیرید.
دربارهی کتاب دیگه نمیخوام خجالتی باشم:
همانطور که از نام کتاب پیداست این اثر در مورد خجالتی بودن انسانهاست و برای افرادی که در موقعیتهای مختلف دچار این ویژگی میشوند و نمیتوانند خود واقعیشان باشند پیشنهادی عالی است و از آنجایی که هر کسی در موقعیتی متفاوت از دیگری دچار خجولیگری میشود، خواندن این کتاب میتواند برای همه افراد جذاب و کاربردی باشد.
کتاب دیگه نمیخوام خجالتی باشم متن بسیار ساده و روانی دارد. در این اثر مشکلاتی که حاصل از خجولیگری و نداشتن ارتباطات مؤثر هستند، بهطور کامل بررسی و بهطور موشکافانه توضیح داده شده است.
نویسنده با صبر و حوصله، تمام علل و عوامل مختلف ناآرامیهای ذهنی، حالات روحی و فیزیکی یک فرد خجول را بررسی کرده و بسیار ماهرانه با تمرینهای مهارتمحور در جهت رفع همیشگی معضل خجالتی بودن گام برداشته است.
سمیه نوری با خاطرات و تجربیات شخصی و ارزندهای که آنها را عمیقاً لمس کرده، به طور شفاف تجربیات خود را در اختیار مخاطب قرار داده، به طوری که هر کدام از آنها ممکن است برای شما بارها و بارها پیش آمده باشد و احساس کنید این بخش از کتاب روایت زندگی شماست. بهعلاوه اینکه داستان مسیر تغییر نویسنده از انسان خجالتی به فردی که دیگر خجالتی نیست به جذابیت کتاب افزوده است؛ و ایشان تأکید دارند که اگر یک نفر بتواند یک کار را انجام دهد، قطعاً دیگران هم میتوانند. پس هر کسی که بخواهد میتواند بر خجالتی بودن خود فائق آید.
این کتاب خواندنی از 5 فصل تشکیل شده است؛ در فصل اول به تعریف خجولیگری پرداخته شده و گفته شده که به چه کسی انسان خجول میگویند. در فصل دوم ویژگیهای آدم خجالتی را بیان کرده و در فصل سوم به آسیبها و حسرتهای خجولیگری پرداخته است. در فصل چهارم بررسی کرده است که اساساً چه میشود که ما خجولیگری میکنیم؟ و در فصل پنجم به راهکارهای عملی و فوقالعاده رفع خجالتی بودن پرداخته شده است و شما با بهکارگیری حتی تعدادی از آنها میتوانید به خجالتی بودن خودتان خاتمه بدهید.
کتاب دیگه نمیخوام خجالتی باشم تمام چیزی هست که یک آدم خجول برای رفع خجالتی بودنش به آن احتیاج دارد. یعنی شما با خواندن و عمل کردن به نکات کتاب، میتوانید بهراحتی و برای همیشه به فردی اجتماعی تبدیل شوید.
کتاب دیگه نمیخوام خجالتی باشم برای چه کسانی مناسب است؟
اگر فردی خجالتی هستید و دوست دارید بر کمرویی خود غلبه کنید، این کتاب به شما کمک میکند.
در بخشی از کتاب دیگه نمیخوام خجالتی باشم میخوانیم:
ممکن است از افراد مختلفی شنیده باشید که «حاضرم بمیرم، اما اعتقادم زیر پا نرود یا ارزشی که دارم پایمال نشود.» به همین دلیل، در طول هشت سال دفاع مقدس در برابر جنگ تحمیلی، جوانهای رشید و برومند این سرزمین جنگیدند و مهمترین سرمایۀ خودشان را که جان و عمرشان بود، در راه این مرز و بوم هدیه کردند، اما اجازه ندادند که اعتقادات و ارزشهایشان زیر پا برود. درنهایت هم با شهادت خود به بالاترین پاداشها دست یافتند و در زمرۀ انسانهای بزرگ و سعادتمند قرار گرفتند. پس ارزشهای هرکسی میتواند برایش از هر چیزی در دنیا ارزشمندتر و مهمتر باشد.
فردی را تصور کنید که اعتقادات مذهبیاش برایش بسیار مهم است و هیچوقت نمازش ترک نمیشود، اما وقتی در جمعی قرار میگیرد که در بین آنها احساس خجولیگری به سراغش میآید، برای اینکه در آن جمع متمایز نباشد و کاری نکند که موردِتمسخر قرار بگیرد، تا زمانی که آنجاست نمازش را نمیخواند و از اعتقاداتش میگذرد. یا ترجیح میدهد که تنها بماند و برای حفظ اعتقاداتش، در جمع آن افراد دیگر حضور پیدا نکند. او نمیتواند هر دوی اینها را باهم هماهنگ کند، یعنی هم در اجتماع باشد و هم در زمان مناسب، نماز بخواند.
یا خانمی چادری را تصور کنید که بسیار به چادر علاقهمند است و از اینکه این نوع پوشش را انتخاب کرده خوشحال است. شرایط اقتصادی و خانوادگی او ایجاب میکند که به کاری مشغول شود. از قضا در محیط کاری قرار میگیرد که پوشش دیگران در آن جا به شکلی دیگر است یا از او میخواهند که پوشش خود را تغییر بدهد. اگر او انسان خجولی باشد، احتمالاً پوشش خود را تغییر میدهد و چون از ارزش و اعتقاد خود جدا مانده است، حس و حال بدی را تجربه میکند یا انتخاب میکند که دیگر سر آن کار نرود.
فهرست مطالب کتاب
سخنی با خوانندگان
مقدمه
فصل اول: خجولیگری چیست؟ و فرد خجول کیست؟
سؤالات پرسشنامه
فصل دوم: ویژگیهای افراد خجالتی
زبان بدنِ بستهای دارند
با صدای پایین و زیر صحبت میکنند
کم حرف میزنند
نمیتوانند «نه» بگویند
نمیتوانند از حق خود دفاع کنند
ممکن است پا روی اعتقادات و ارزشهای خود بگذارند
نمیتوانند درخواست بدهند
در مواجهه با افراد ناآشنا و موقعیت جدید دچار استرس و اضطراب میشوند
خود را مشغول نشان میدهند
فصل سوم: آسیبها و حسرتهای خجولیگری
در زندگی خانوادگی
در مدرسه و دانشگاه
در محیط کار
در کسبوکارهای آزاد و غیردولتی
در جمع دوستان
حسرتهای خجولیگری
فصل چهارم: اساساً چرا خجولیگری میکنیم؟
1) خودکمبینی یا همان مشکل بزرگِ کافی نبودن
2) مقایسه
3) کاملگرایی
4) تفسیرهای ذهنی یا ترس از قضاوت دیگران
5) نداشتن فایل درست
فصل پنجم: راهکارهای رفع خجولی
1) باور داشته باشیم که انسان ارزشمندی هستیم.
2) خودمان و دیگران را ببخشیم.
3) از قضاوت انسانهای دیگر نترسیم.
4) تهیۀ لیستی از نقاط قوت خود
5) نوشتن لیست 100 موردی موفقیتها
6) لیستی از ترسهای خود تهیه کنیم.
7) فایل درست بسازیم.
8) با آینه حرف بزنیم.
9) خودمان را بهچالش بکشیم.
10) شاهزادهای در تنهایی
11) سرزنش و احساس گناه ممنوع
12) کمالگرایی خود را درمان کنیم.
راهکارهای پیشنهادی برای رفع کاملگرایی
الف) تکنیک ساعت شنی
ب) به خودتان هدیه بدهید
ج) تعیین تکلیف با بهانهها
د) قانون ۵ ثانیه
13) در کنار زغالهای روشن قرار بگیریم.
14) برچسبزدن ممنوع
15) کمحرفیمان را درمان کنیم.
16) نوشتن دستاوردها و موفقیتها در مسیر تغییر و رفع خجولی
17) داوطلب شویم.
18) افراد بااعتمادبهنفسبالا را شبیهسازی کنیم.
19) سرمان را بالا بگیریم و به چشمانشان نگاه کنیم.
20) راهکارهای عملی و تمرینات مربوطه
پیشنیاز ورود به تمرینات
به دست خودمان ایجاد شوند.
مدتزمانشان طولانی باشد.
بهدفعات انجام شوند.
رفتارهای ایمنیبخش انجام ندهیم.
آهسته و پیوسته جلو برویم.
برای روبهرو شدن با موانع آماده باشیم.
برای مواجهه با استرس آماده باشیم.
هرچه بریدهتر، بهتر
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب دیگه نمیخوام خجالتی باشم |
نویسنده | سمیه نوری |
ناشر چاپی | انتشارات سخنوران |
سال انتشار | ۱۳۹۹ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 222 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-622-215-863-7 |
موضوع کتاب | کتابهای خودسازی |
این کتاب رو به همه توصیه میکنم؛ انسانهای خجالتی؛ پدر مادری که بچه خجالتی دارند؛ مدرسین حتی هر کسی که فکر میکنه خجالتی نیست چرا که خجولی یک رفتاره و ممکنه هر جایی بروز پیدا کنه. برای مثال من ممکنه براحتی در جمع صحبت کنم ولی ترس از صحبت با جنس مخالف داشته باشم و حتی یکی برعکس من باشه.
از سرکار خانم سمیه نوری تشکر کنم بابت کتاب عالی و البته علمی که نگارش کردند.