معرفی و دانلود کتاب در جست و جوی عادتهای بهتر
برای دانلود قانونی کتاب در جست و جوی عادتهای بهتر و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب در جست و جوی عادتهای بهتر
بعضیها، آدم ناتمام رها کردن مسائل زندگیشان هستند! شما تابهحال این اتفاق را تجربه کردهاید؟ داریوس فوروکس در کتاب در جست و جوی عادتهای بهتر درباره ایجاد عادتهای خوب و شیوههای ماندگار کردن آنها صحبت میکند. اگر از آغازکردنهای نیمهتمام خسته شدهاید، این اثر برای شماست!
دربارهی کتاب در جست و جوی عادتهای بهتر
خیلی از ما در انجام مستمر کارها و ایجاد عادتهای خوب و ماندگار بسیار ضعیف عمل میکنیم! برای مثال اولین روز از هفته را با انرژی بالا و یک لیست دراز و طویل از انواع فعالیتهای مورد نظرمان شروع میکنیم؛ اما این انرژی و رجوع به چکلیست کارهایمان در بهترین حالت تا روز دوشنبه دوام میآورد!
اگر به اتفاقاتی که تا سال 2020 تا امروز رخ داده است دقت کنید، میبینید که کرونا ویروس یکی از مهمترین اتفاقاتی به شمار میرود که توانسته شکل کار، عادات و فعالیتهای مردم دنیا را تغییر دهد! عاداتی که بعضیهایشان مثل ورزشهای خانگی روتین، روی آوردن به کتاب خواندن و یا یادگیری زبان و ... بسیار مثبت هستند؛ اما مسئله اصلی اینجاست که هیچکدامشان دوام و ماندگاری ندارند!
حقیقت این است که رفتارهای ما شبیه به یک کوه یخی بزرگ هستند که خود و اطرافیانمان، فقط نوک قلهی آن را میبینیم! درحالیکه هر رفتار و عمل ما حاصل همان بخشی است که دیده نمیشود و از آن با عنوان ناخودآگاه یاد میشود. دقیقاً مانند آنچه که زیگموند فروید اعتقاد داشت و اکثریت رفتارهای انسانی را ماحصل بخش ناخودآگاه ذهن آدمها میدانست!
داریوس فوروکس (Darius Foroux) با هنرمندی و مهارت خاص خودش در نویسندگی و پرورش کلمات، کتاب در جست و جوی عادتهای بهتر (The Road to Better Habits, Updated and Expanded) را برای کسانی نوشته است که انجام مستمر کارها و تبدیل کردنشان به یک عادت مثبت را بلد نیستند!
با خواندن این کتاب به یک مسیر متفاوت با راهحلهای کاربردی قدم میگذارید که به جای تمرکز روی مقصد نهایی، روی فرایندی که قرار است طی شود متمرکز میشوید. فوروکس در این کتاب، شما را از پیچیدگیهای بیهوده و کلیشهای دور کرده و دستیابی به یک نقشه منجسم و کاربردی برای ایجاد عادات مثبت را برایتان امکانپذیر میکند.
کتاب در جست و جوی عادتهای بهتر برای چه کسانی مناسب است؟
این کتاب برای همه کسانی که میخواهند زندگی خودشان را تغییر دهند و در جهت ایجاد عادتهای خوب و ماندگار حرکت کنند، یک راهنمای کاربردی است.
با داریوس فوروکس بیشتر آشنا شویم
یکی از نویسندگان پرفروش و تاثیرگذاری که در زمینه نگارش کتابهای خودیاری بسیار خوب ظاهر شده است، داریوس فوروکس نام دارد. او تاکنون 7 جلد کتاب روانشناسی و خودیاری را تالیف کرده است که از میان آنها میتوان به کتاب «درست فکرکن» و «برای آزاد بودن به چه چیز نیاز است؟» اشاره کرد.
این نویسنده جوان با نشریات معتبری از جمله تایمز و NBC همکاری دارد و از سال 2015 افکار خودش را با موضوعاتی همچون زندگی، موفقیت وتجارت در وبلاگ پرطرفدارش به اشتراک میگذارد.
در بخشی از کتاب در جست و جوی عادتهای بهتر میخوانیم
تنها افرادی میتوانند به هدف مورد نظر خود برسند که برای مدتی طولانی، کارهای درستی را به شیوه درست انجام داده باشند. به همین دلیل، نیاز داریم تا حس مسئولیتپذیری خودمان را تقویت کنیم. برای افزایش انگیزه، بهتر است به افراد و دیگر عوامل محیطی توجه نداشته باشیم و خودمان محرک اصلی کارهایمان باشیم.
پیشتر گفتم که مهمترین عامل تضمینکننده موفقیت، به تداوم و طولانی مدت بودن آن بستگی دارد. بنابراین همانطور که از نام این بخش میتوان حدس زد، زیرنظر گرفتن مسیر پیشرفت مهمترین فاکتوری است که برای موفقیتهای طولانی مدت و پایدار به آن نیاز داریم.
احتمالاً بارها پیش آمده که عادتی را ایجاد کنید و پس از گذشت چندین هفته یا حتی چندین ماه، از ادامه دادن آن سر باز بزنید. زندگی در چارچوب عادتها، فعالیتی است که به ثبات و انرژی زیادی نیاز خواهد داشت. از آنجایی که پایبندی به عادتها امری دشوار است، هرکسی قابلیت استوار بودن در مسیر را ندارد. امّا شما تا کنون این کتاب را مطالعه کردهاید و این بدین معناست که در مسیر تغییر رویه زندگی، جدی هستید. به عبارتی، سعی دارید تا زندگی خود را دگرگون کنید.
میدانم که این مرحله، کسل کننده ترین بخش فرایندی است که باهم آغاز کردیم. امّا قبل از هرچیز، باید نسبت به آن آگاهی کافی پیدا کنید و بر آن اشراف داشته باشید. نیازی نیست که روند پیشرفت خود را مانند تیمهای ورزشی حرفهای ثبت و بررسی کنید. اگرچه من اطلاع دارم که افراد بسیاری، تمایل دارند تا آمار و اطلاعات زندگی خودشان را به طور دقیق ثبت کنند و برای این موضوع معیارهایی را مشخص میکنند. امّا چرا این نوع اطلاعات ضبط میشوند؟ بسیاری از ما، زمان زیادی را صرف جمعآوری و اندازه گیری اطلاعاتی میکنیم که هیچ گونه نیازی به آنها نخواهیم داشت. آیا این موضوع اتلاف وقت محسوب نمیشود؟ بهتر نیست که تمام مراحل اضافی را کنار بگذاریم و برروی هدف واقعی ثبت تغییرات یعنی «تسلط بر اهداف» تمرکز کنیم؟
فهرست مطالب کتاب
پیشگفتار مترجم
مقدمه
چارچوب عادتهای بهتر
قدم اوّل: عادتهای ایدئال خود را انتخاب کنید
قدم دوم: روی یک عادت تمرکز کنید
قدم سوم: از کم شروع کنید
قدم چهارم: عادتهای بدتان را کنار بگذارید
قدم پنجم: پیشرفت خود را پیگیری کنید
ایجاد چارچوب کاری
عادتهای ایدئال خود را انتخاب کنید
چرا تا این اندازه به نوشتن اصرار دارم؟ به این 5 دلیل
برروی کدام عادتها تمرکز میکنید؟
قدم2: در هر زمینه، تنها یک عادت را ایجاد کنید
یک عادت در هر زمینه
دلیل اهمیت تمرکز در ایجاد عادتها
قدم 3: به خودتان سخت نگیرید
قدرت شروع ناقص
قدم 4: ترک عادتهای بد
راهکاری مؤثرتر
عادتهای بدی که ترک کردم
قدم 5: پیشرفت خود را زیر نظر بگیرید
چگونه عادتهای خودمان را پیگیری کنیم؟
در مواجهه با موانع چه باید کرد؟
یک سبک زندگی متفاوت
ایجاد عادت به سبک پدربزرگ 88ساله
قدم اول: عادتهای موردنظر خود را انتخاب کنید
قدم دوم: ساعت مشخصی را برای انجام عادتهایتان در نظر بگیرید.
قدم سوم: عادات خود را اندازه گیری کنید
قدم چهارم: حداقل یک هفته به عادت خود پایبند بمانید
چگونه دید طولانی مدت داشته باشیم؟
چگونه در طولانی مدت متمرکز بمانیم؟
نکات ژورنالنویسی: 10 سؤال که باید روزانه از خودتان بپرسید
چرا من ثروتمند و مشهور نیستم؟ توهمی در عصر ما
ما رفتارهای دیگران را تقلید میکنیم
چرا من ثروتمند و مشهور نیستم؟
نتایج یکسان نیستند
خودباوری اوّلین قدم برای دستیابی به هرچیزی است
بدترین اتفاقی که میتواند بیفتد چیست؟
تقدیر و تشکر
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب در جست و جوی عادتهای بهتر |
نویسنده | داریوس فوروکس |
مترجم | پوریا دولت آبادی |
ناشر چاپی | موسسه انتشارات فلسفه |
سال انتشار | ۱۴۰۱ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 102 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-622-7857-21-4 |
موضوع کتاب | کتابهای مدیریت ذهن، کتابهای خودسازی |
کتاب خوبی رو شاهد هستیم. کتابی که به موضوع خوبی دامن زده و اونو به خوبی توصیف و تعریف کرده.
از مثالهای کاربردی تا سوالاهایی برای گرم کردن و درگیر شدن در کتاب...
این کتاب از نگارش خوب و قوی برخورداره ک باعث میشه در درک مفاهیم به مشکل خاصی برنخوریم.
قلم نویسنده میشد گفت حرفهای و بود با داستانهای کوچک فهم هر چیزی رو برای ما اسون میکرد
این کتاب در کتابهای عادت یکی از بهترین هاست و میشد بهترین این سری کتاب رو عادتهای اتمی بیان کرد ک واقعا قوی بود
گویندگی صدا هم بکی از نقاط قوت این کتاب بود و همچنین میزان زمانی که داره... نه زیاد نه خیلی کم
حتما این کتاب ارزش خرید بالایی رو داره اما در جاهایی حس میشد که نویسنده رفته تو جاده خاکی و کلام از دستش در رفته اما در مجموع خوب بود
خلاصه کتاب خوبی رو شلهد هستیم و میشد گفت که ارزش خرید بالایی هم داره چون محتوای کاربردی در زندگی روزمره داشت و میشد از اونها استفاده کرد.
موارد مثبت
قلم روان نویسنده
گیرایی ساده
منفی
تناقض در برخی جاها