معرفی و دانلود کتاب تقدیر زنان کجا رقم میخورد؟ چگونه میتوان آن را تغییر داد؟
برای دانلود قانونی کتاب تقدیر زنان کجا رقم میخورد؟ چگونه میتوان آن را تغییر داد؟ و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب تقدیر زنان کجا رقم میخورد؟ چگونه میتوان آن را تغییر داد؟
کتاب تقدیر زنان کجا رقم میخورد؟ چگونه میتوان آن را تغییر داد؟ نوشتهی ورنا کست، به شما یاد میدهد که اگر زن هستید و آنطور که باید از زندگی خود لذت نمیبرید باید از عقدههای کودکی خود رها شوید و به دنبال روانی مستقل از پدر و مادر خود باشید.
عقده به چه معناست؟
عقده همان گذشتهی شما میباشد. همه انسانها گذشتهای داشتهاند بنابراین به طور ناخواسته از داشتن عقدههای دوران کودکی رنج میبرند. شما چگونه پدر و مادر خود را درک میکنید؟ در واقع درکی که شما از پدر خود دارید منجر به شکلگیری عقده پدر و درکی که از مادر خود دارید باعث ایجاد عقده مادری در درونتان میشود. عقده پدر و مادر دو موضوع اصلی و مهم در ناخودآگاه شماست و قادر است زندگیتان را کاملاً تحت سلطه خود ببرد.
همهی انسانها در حال زندگی در دنیاهای متفاوتی هستند و تفاوتهای بارزی در بین آنها وجود دارد. همه افراد به دنیا از دیدگاه ذهن و روان پدر و مادرانشان مینگرند. همه شما وقتی در سن کودکی بودید برای یافتن حقایق و شناخت دنیا باید به حرفهای پدر و مادر خود گوش میکردید و مسیر زندگی خود را بر اساس راه آنها ادامه میدادید.
اگر شما را به بیعرضگی متهم میکردند، بدون شک رگههای این بیعرضگی را در بخشهایی از زندگی خود خواهید دید. حال فرقی ندارد که به خاطر از بین بردن این بیعرضگی عمری را گذراندهاید و شدیداً تلاش کردهاید که دیگر اینگونه نباشید، یا این که با همین ویژگی بیعرضگی یا بیهویتی در حال گذراندن ادامه زندگی خود میباشید.
دربارهی کتاب تقدیر زنان کجا رقم میخورد؟ چگونه میتوان آن را تغییر داد؟:
قطعا در یک خانواده دنیای افراد با هم تفاوت دارد و هیچگاه شباهتی بین خواهر یا برادرها وجود ندارد، با اینکه مدت زمان طولانی در کنار هم زندگی کردهاند. کلام و رفتار پدر و مادر چنان اثری بر زندگی شما خواهد گذاشت که قادر است مسیر زندگی شما را تا انتها به صورت ناخواسته مشخص کند. همچنین ممکن است تاثیر نامطلوب پدر و مادر خوب داشتن، به همان اندازه باشد که یک پدر و مادر بد برای فرزندانشان دارند.
پدر و مادر به صورت ناخواسته در قسمتهای مهم زندگی مانند انتخاب شغل، انتخاب همسر، روابط زناشویی و رابطه با فرزندان تأثیر میگذارند. ولی موضوعی که مهم میباشد این است که خارج از خوب یا بد بودن پدر و مادر، باید بتوانید تاثیرات آنها را روی خودتان تشخیص دهید تا از اثرات مخرب برخی از ویژگیهای آنان که میتوانند مانع رشد روحی - روانی، ایجاد افسردگی، بیانگیزگی و ناکارآمدی، عقب افتادن در زندگی و تولید اضطرابهای بیهوده و بینتیجه شود، جلوگیری کنید.
امروز که کتاب تقدیر زنان کجا رقم میخورد؟ چگونه میتوان آن را تغییر داد؟ (From the Father-Daughter, Mother-Son) در دستان شما قرار دارد، مطمئنا زمان آن رسیده که خودتان را از فشار بار روانی که گذشته به شما تحمیل کرده، رها کنید.
ورنا کست را بیشتر بشناسیم:
ورنا کست (Verena Kast) روان تحلیلگر یونگی است و در رشتهی روانشناسی در دانشگاه زوریخ فارغالتحصیل شده است. او بیشتر از 20 عنوان کتاب در زمینهی روانشناسی عمقی یونگ نوشته و در همین حوزه نیز بسیار سخنرانی کرده است.
در بخشی از کتاب تقدیر زنان کجا رقم میخورد؟ چگونه میتوان آن را تغییر داد؟ میخوانیم:
عقده پدر و مادر در طول دوران نوجوانى دختر نیز اهمیت مىیابند. عقده پدر، که سرشار از اَشکال «آنیموسى» مرتبط با آن است، وارد صحنه مىشود. ویژگىها و خصوصیاتى که دختر در رابطه با پدر تجربه کرده است، به نامزد، همسر یا فعالیتهاى حرفهاىاش انتقال مىدهد، همچنین ویژگىهایى را هم که در پدرش نمىیابد در چنین حوزههایى دنبال مىکند.
دختران به یکى از این دو طریق در مسیر انسجام اجتماعى مىافتند: یا خیلى زود درگیر رابطه با جنس مخالف مىشوند یا اینکه خود را وقف دنیاى ذهنیات مىکنند که در این صورت گاهى درمىیابند که ارتباط با بدن براىشان دشوار است. اما به دلیل تأثیر مثبت عقده مادر، حتى هنگامى که این عقده ناخودآگاه باقى مىماند، دخترها غالباً مىتوانند بهراحتى و بدون تلاشهاى بىمورد، نسبت به بدن خود آگاهى داشته باشند. دنیاى ذهن، که این دخترها احساس مىکنند به سمت آن جذب مىشوند، مىتواند براى آنها قلمرویى جذاب و الهامبخش و انباشته از تحقیق و تفحصهاى عقلانى و تجربههاى معنوى باشد، یا مىتواند چکیدهاى از دانش بشرى را براى آنها فراهم کند. براى دستیابى به هر یک از این دو مورد، حساسیت و هوش لازم است.
گاهى اوقات هر دو شکل انسجام اجتماعى در یک فرد دیده مىشود. در هر دو شکل، پیوند با عقده پدر حفظ مىشود و بنابراین ایدهآلسازى ناخودآگاه حقیقت پدر نیز باقى مىماند.
فهرست مطالب کتاب
سخن ناشر
فصل اول: رهایى از بند والدین
«مىخواهم همه کارها را به شیوهاى متفاوت انجام دهم.»
نوجوانى زن
پذیرش مادر
فصل دوم: عقدهها و خاطرات اپیزودیک
«دلیلى ندارد که کارى انجام دهم»
فصل سوم: عقده مادر مثبت در زنان
«تو از عهده هر کارى مىتوانى بر آیى، چون خوب غذا خوردهاى»
«فقط همین قدر از من تشکر مىشود؟» باربارا
«همه چیز به طریقى حل مىشود» اگنس
«فقط کافى است بچه کوچکى باشى، تا همه چیز روبراه شود»
عدم آمادگى براى فقدان و جدایى
فصل چهارم: زندگى کن و بگذار دیگران هم زندگى کنند
ویژگىهاى معمول عقده مادر مثبت
نه جدایى و نه تصمیمگیرى
مصائب و مشکلات
وعدهاى که هرگز به آن عمل نمىشود
عقده مادر مثبت و گرایش به افسردگى
اندوه به شادى تبدیل مىشود
الهه مادر یک انحراف
فصل پنجم: پرخاشگرى و سوگوارى
رشد وراى عقده مادر مثبت
دختر غازچران
فصل ششم: دختران مطیع
عقده پدر مثبت در زنان
«مردان جالبتر از زنان هستند» - نورا
«کارهایى که آدم بهخاطر مردها انجام مىدهد»
شکلگیرى و تأثیر عقده پدر
«کسى که خونگرم نیست و رفتار صمیمانهاى با دیگران ندارد» آن
«کسى که نمىتواند این موضوع را درک کند، آدم بىمصرفى است»
شکلگیرى و تأثیر این نوع عقده پدر
دانشآموزانى سختکوش
صفات مشترک زنانى که دچار عقده پدر مثبت هستند
نظم و قانون مهربان و بخشنده
خدایان پدر: یک انحراف
پدر بهعنوان «دیگرى»
نقش پدر در روانشناسى رشد
غریبه افسونگر
رشد آنیموس
فصل هفتم: عقده مادر منفى در زنان
«فردى بد در دنیایى بد»
«هیچ حقى براى زندگى کردن ندارم» هلما
«دنیا سرد است» راهکارهایى براى بقا
مادران زیادهخواه
چطور یک عقده مادر منفى رخ مىدهد
فصل هشتم: عقده پدر منفى در زنان
«من به هیچ دردى نمىخورم»
«از همین حالا مىدانم که تو هرگز نمىتوانى آن کار را انجام دهى» کارین
«تو هرگز زن شایستهاى نخواهى شد»
پیشینه این عقده
هلن
فصل نهم: قلمرویى در سرزمین ناشناختهها
نتیجهگیرى
آمادگى براى تولد دوباره
مشارکت یا کسب موفقیت - دو اصل متضاد
مراجع
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب تقدیر زنان کجا رقم میخورد؟ چگونه میتوان آن را تغییر داد؟ |
نویسنده | ورنا کاست |
مترجم | ساره سرگلزایی |
ناشر چاپی | انتشارات بنیاد فرهنگ زندگی دیجیتال |
سال انتشار | ۱۳۹۵ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 134 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-600-6268-58-3 |
موضوع کتاب | کتابهای روابط اعضای خانواده |