معرفی و دانلود کتاب صوتی دختر بابا: موهبت‌ها و مصیبت‌های دختر بابا بودن

عکس جلد کتاب صوتی دختر بابا: موهبت‌ها و مصیبت‌های دختر بابا بودن
قیمت:
۸۴,۰۰۰ تومان
خرید کتاب صوتی
۳۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب صوتی دختر بابا: موهبت‌ها و مصیبت‌های دختر بابا بودن و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب صوتی دختر بابا: موهبت‌ها و مصیبت‌های دختر بابا بودن و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب صوتی دختر بابا: موهبت‌ها و مصیبت‌های دختر بابا بودن

کتاب صوتی دختر بابا: موهبت‌ها و مصیبت‌های دختر بابا بودن نوشته‌ی مورین مورداک، رابطه‌های پیچیده و باارزش پدر و دختر را مورد تحلیل و بررسی قرار می‌دهد؛ روابطی که تأثیر بسیاری در سرنوشت و آینده‌ی دختران می‌گذارد.

مورین مورداک (Maureen Murdock) در کتاب صوتی دختر بابا (The hero's daughter) به بررسی تمامی مدل‌های پدران می‌پردازد و پیامدهای عاطفی و اجتماعی آن‌ها را شرح می‌دهد.

در جامعه‌ی امروز روابط بین پدران و دختران کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد؛ رابطه‌ای که مملو از توقع و حسرت، تحسین و چشم‌پوشی است. چگونگی روابط دختر با پدرش، تأثیر به سزایی در روابط آینده او با جنس مخالف دارد، جنس مخالفانی که همسر، دوست، معشوق، رئیس و یا همکار او هستند. همچنین این رابطه‌ها روی موضوعاتی مثل اعتماد به نفس، روابط اجتماعی، جنسیت، خلاقیت، معنویت و نیز توانایی او برای ابراز خود و توانایی گفتن عقایدش در جهان تأثیرگذار است.

پدری کردن برای فرزندان شیوه‌های گوناگونی را دربردارد که هر یک از آن‌ها موضوعات مخصوص به خود را دارند. در این میان، شیوه پدر خوب بودن بسیار دشوار نیست و از کمترین پیچیدگی برخوردار است؛ چنین پدری دخترش را بدون هیچ دلیل و توقعی دوست دارد و تلاش می‌کند در آینده به بانویی مستقل و موفق مبدل شود و هنگام روبه‌رو شدن با مردان، خودش باشد.

نوع دیگر، شیوه «پدر غایب» است. این شیوه مشکلات و چالش‌های بسیاری دارد. چنین پدری از لحاظ عاطفی از دخترش دور می‌شود، در حقیقت او یا دخترش را نادیده گرفته یا از دنیا رفته است؛ کلیه این موارد نشان دهنده‌ی این است که پدر دخترش را رها کرده و موجب شده تا احساسات دخترش جریحه‌دار شود و همیشه در تکاپوی جستجوی عشق باشد.

شیوه دیگر «پدر نازپرور» است؛ چنین پدرهایی با دخترشان مثل یک کودک رفتار می‌کنند، هر چه دخترش احتیاج دارد را در اختیارش می‌گذارند، در حقیقت این پدران می‌خواهند با رفتارهایشان، وابستگی دختران‌شان را به خودشان بیشتر کند.

مدل «پدر منفعل»، پدری است که از اصلی‌ترین وظیفه‌اش یعنی سرپرستی و رهبری خانواده سرپیچی می‌کند. دختر چنین پدری خودش جواب تمامی پرسش‌هایش را پیدا می‌کند و دیگر برای بزرگترها و منابع قدرت ارزشی قائل نمی‌شود.

مدل «پدر اغواگر»، مردی است که رابطه‌هایی هوس‌انگیز با دختر خود برقرار می‌کند و حتی اگر نتواند دخترش را مورد سوء استفاده جنسی قرار دهد، دخترش را به گونه‌ای نامناسب به خودش وابسته می‌کند.

مدل «پدر سلطه‌گر»، تنها خواسته‌اش از دخترش پیروی و اطاعت است که این امر موجب می‌شود دخترش همیشه حس ترس و ناامنی را در خود احساس کند.

مدل «پدر اعتیادآور» فقط دستور می‌دهد و از دخترش در این موضوع سوء استفاده می‌کند، در نتیجه دختری کمال‌گرا را تربیت و وارد جامعه می‌کند که توانایی مراقبت از خودش را دارد.

در نهایت مدل «پدر آرمانی»، مردی است که دخترش به همسر و دیگر فرزندانش اولویت دارد و دخترش احساس خاص بودن می‌کند. این دختر سوگلی پدر است و دختر بابا نام دارد.

جملات برگزیده‌ی کتاب صوتی دختر بابا:

- آن که زن را از بند پدر می‌رهاند، مادر نیست. مادران، دختران خود را در ناآگاهی باقی گذارده‌اند. (کارولین ج. هلبران)
- هر پدری، ناگزیر، تجسم کهن‌ الگوی پدر است. پدر، قدرت فریبنده‌اش را از همین کهن‌ الگو وام می‌گیرد. (کارل گوستاو یونگ)
- اگر خانه پدری را ترک کنیم، مجبوریم خودبسنده و متکی به خود شویم. در غیر این صورت، دوباره در خانه پدری دیگری می‌افتیم. (ماریان وودمن، کتاب "ترک خانه پدری‌ام)
- ای پدر که در بهشت سکنی داری و نامت مقدس و پاک است. همان طور که در قلمروی تو - بهشت - نظم حکمفرما بود، زمین نیز بر نظم تو استوار خواهد بود. (گزیده‌ای از یک نیایش)
- ما از پدر استقلال، خودمختاری و فردیت طلب می‌کنیم. اما غالباً به محض این که روی زانوی پدر می‌نشینیم، از خواسته خود دست می‌کشیم. پدر، پلی به سمت دنیا نیست، او خودِ دنیا است. (سیگن هامر، کتاب دلبستگی‌های پرشور)
- پشت سر هر پدری، کهن‌الگوی پدر ایستاده و در این کهن‌الگوی پیش‌زیسته، راز و رمز قدرت پدر نهفته است. همانند قدرتی که پرنده را وادار به مهاجرت می‌کند. پرنده خودش این قدرت را خلق نمی‌کند، این قدرت از نیاکان او سرچشمه می‌گیرد. (کارل گوستاو یونگ)

در بخشی از کتاب صوتی دختر بابا می‌شنویم:

هنگامی که دختربچه نسبت به تمایلات و امیال خود، آگاه‌تر می‌گردد آغوش خود را به روی خلاقیت می‌گشاید و گویی خلاقیت، او را بارور می‌سازد؛ او در چنین مقطعی ممکن است احساس کند به نقاشی، رقص یا ویولن علاقمند شده، دوست دارد ژیمناست شود یا اپرا بخواند. دختربچه برای درک تکانه‌های خلاقانه خود لازم است مدتی طولانی برانگیختگی و چالش‌هایی را تجربه کند که استعدادهایش را فرا می‌خوانند، او همچنین نیاز به حمایت والدین دارد تا برایش فرصت‌هایی فراهم آورند که بتواند موفقیت را تجربه کند.

همانگونه که پیش از این دیدیم پدر همچون پلی از دنیای درون به دنیای بیرون (به عبارت دیگر از دنیای امن پیوند با مادر به دنیای استقلال و گسستن از مادر) است. اغلب اوقات، پدر در اولین نقش مستقیم خود در رابطه با استقلال دختر همچون بیگانه‌ای جذاب عمل می‌کند که دختر را اغوا می‌نماید تا از پیوند با مادر به سوی استقلال روی آورد. در واقع فریبندگی نقش پدر، دختر را اغوا می‌کند. دختر می‌خواهد مانند پدرش فردی خاص باشد، در حالی که مادرش را کاملاً متضاد با پدر و فردی معمولی می‌بیند.

ماری گوردون در کتاب نویسنده زندگی خویشتن به این موضوع اشاره می‌کند که او به این دلیل نویسنده شد که پدرش (که از نظر ماری فرد خلاق خانواده بود) می‌خواست دخترش دقیقاً مثل خودش باشد. با وجودی که پدر ماری، نویسنده‌ای ناموفق بود اما خودش را نویسنده می‌دانست و علاقمند بود دخترش نیز نویسنده شود. ماری گوردون هرگز نمی‌خواست از مادرش تقلید کند چون مادرش یک منشی بود که برای کمک به خانواده کار می‌کرد.

مادر ماری به عنوان یک کارمند دفتری کار می‌کرد تا پول در بیاورد و همین موضوع ماری را متقاعد کرده بود که مادرش فردی معمولی است. اما در مقابل، او پدرش را فردی درخشان می‌دید. پدر، به او آموخته بود که هرچه مربوط به دنیای بانوان است تحقیر کند. هنگامی که ماری هفت سال داشت پدرش از دنیا رفت و او را با این اعتقاد رها کرد که ماری دختر پدرش است نه دختر مادرش. هنگامی که ماری بزرگ شد، نظرش تغییر کرد. او متوجه شد که بیشتر دختر مادرش بوده تا دختر پدرش و دختر مادر بودن تأثیر بسزایی در سبک نگارش او گذاشته است.

فهرست مطالب کتاب صوتی

نمونه
13 دقیقه
مقدمه
14 دقیقه
بخش اول: دختر بابا چگونه فردی است؟ - فصل یک: دختران بابا - قسمت اول
13 دقیقه
فصل یک - قسمت دوم
16 دقیقه
فصل یک - قسمت سوم
14 دقیقه
فصل یک - قسمت چهارم
16 دقیقه
فصل دوم: هویت فردی: دختر بابا بودن یعنی چه - قسمت اول
15 دقیقه
فصل دوم - قسمت دوم
14 دقیقه
فصل دوم - قسمت سوم
17 دقیقه
فصل دوم - قسمت چهارم
16 دقیقه
فصل سوم: دختر بابا و تمایلات جنسی - قسمت اول
14 دقیقه
فصل سوم - قسمت دوم
15 دقیقه
فصل سوم - قسمت سوم
16 دقیقه
فصل سوم - قسمت چهارم
16 دقیقه
بخش دوم: دختران بابا در دنیا - فصل چهارم: پدر قهرمان / دختر تقدیر - قسمت اول
15 دقیقه
فصل چهارم - قسمت دوم
16 دقیقه
فصل چهارم - قسمت سوم
16 دقیقه
فصل چهارم - قسمت چهارم
16 دقیقه
فصل چهارم - قسمت پنجم
16 دقیقه
فصل پنجم: مراقبت یا قطع خلاقیت - قسمت اول
15 دقیقه
فصل پنجم - قسمت دوم
12 دقیقه
فصل پنجم - قسمت سوم
11 دقیقه
فصل پنجم - قسمت چهارم
17 دقیقه
فصل ششم: بانوان و قدرت - قسمت اول
16 دقیقه
فصل ششم - قسمت دوم
16 دقیقه
فصل ششم - قسمت سوم
15 دقیقه
فصل ششم - قسمت چهارم
16 دقیقه
فصل ششم - قسمت پنجم
16 دقیقه
فصل ششم - قسمت ششم
12 دقیقه
فصل ششم - قسمت هفتم
18 دقیقه
فصل هفتم: بانوان و معنویت - قسمت اول
16 دقیقه
فصل هفتم - قسمت دوم
16 دقیقه
فصل هفتم - قسمت سوم
16 دقیقه
فصل هشتم: دیگر نمی‌خواهم دختر بابا باشم - قسمت اول
16 دقیقه
فصل هشتم - قسمت دوم
18 دقیقه
فصل هشتم - قسمت سوم
17 دقیقه
فصل هشتم - قسمت چهارم
17 دقیقه
فصل هشتم - قسمت پنجم
16 دقیقه
فصل هشتم - قسمت ششم
9 دقیقه
فصل هشتم - قسمت هفتم
10 دقیقه
فصل هشتم - قسمت هشتم
17 دقیقه
فصل نهم: آشتی با پدر - قسمت اول
15 دقیقه
فصل نهم - قسمت دوم
16 دقیقه
فصل نهم - قسمت سوم
12 دقیقه
فصل نهم - قسمت چهارم
6 دقیقه
پیوست
2 دقیقه
سخن راوی

مشخصات کتاب صوتی

نام کتابکتاب صوتی دختر بابا: موهبت‌ها و مصیبت‌های دختر بابا بودن
نویسنده
مترجمساره سرگلزایی
راوینرگس فولادوند
ناشر صوتیانتشارات بنیاد فرهنگ زندگی دیجیتال
سال انتشار۱۳۹۸
فرمت کتابMP3
مدت۱۱ ساعت و ۱۴ دقیقه
زبانفارسی
موضوع کتابکتاب‌های روابط اعضای خانواده
قیمت نسخه صوتی

نقد، بررسی و نظرات کتاب صوتی دختر بابا: موهبت‌ها و مصیبت‌های دختر بابا بودن

سحر باقرپور
۱۴۰۲/۰۸/۰۵
من خیلی این کتاب رو دوست داشتم چون بهم نشون داد علت اینکه من این همه تلاش میکنم برای رسیدن به چیزایی که علاقه‌ای بهشون ندارم یا کارایی میکنم که مورد تایید دیگران باشم چیه؟ ولی متاسفانه راهکار عملی بابتش نداده که چطور میشه از این تله‌ها و کامپلکس بابا بیرون اومد، هرچند ادم وقتی متوجه بشه مسیله و مشکلش کجاست میره تو مسیر اصلاح
samane m
۱۴۰۲/۰۷/۲۰
این کتاااب عالیه برای خودشناسی و رهایی آزادانه از خیلی ترس‌ها کمکتون میکنهاین کتاب شما را از وابستگی‌های ذهنی و عاطفی نسبت به والدین بخصوص پدر آگاه میکنه و بهت میگه این وابستگی‌ها چه پیامدهای منفی و طولانی‌ای در زندگی آینده فرد را به دنبال داره
فیروزه میرزایی
۱۴۰۲/۰۶/۱۰
یکی از بهترین کتاب‌هایی بود که گوش دادم،، نویسندگی توانا و گویندگی فوق‌العاده و مسائلی که واقعا احتیاج هست بدونیم، کتاب رو جذاب و خاص کرده است، ممنون از کتابراه
مریم صالحی
۱۴۰۲/۰۲/۰۴
دیر متوجه شدم که این کتاب کمکی به من نمی‌کنه چون من در کودکی دختر بابا نبودم، بیشتر دختر مامان بودم ولی قطعا کتاب مفیدی برای دختران بابا هست.
Majd 1999
۱۴۰۰/۱۲/۲۳
کتاب خوبیه، وقتی شروع می‌کنید به گوش کردن اول ممکنه یکم تدافعی فکر کنید و حتی عصبانی بشید ولی وقتی کتابو پیش برید، متوجه عمق دیدگاه نویسنده می‌شید
مائده حبیبی
۱۴۰۲/۰۸/۱۸
من تازه ازدواج کردم و پیش هر روانشناسی رفتم میگفت سیاست داشته باش حالم از این حرف بهم میخورد تازه فهمیدم چرا ممنونم صوتیش معرکه شده عالییی
محبوبه سنچولی
۱۴۰۲/۰۳/۲۹
کتاب خوبی برای آگاهی از رفتارهایی است ک در طول زندگی کردی و نمیدانیتی اشتباه ایت. البته من کامل نخواندم چون میگویند آخر کار داهکار می‌دهد
Nazanin Khademifar
۱۴۰۱/۰۳/۲۴
کتاب خوبی بود. تن صدا و لحن صدا پیشه رو زیاد نپسندیدم. گویی فقط از روی کتاب باید می‌خواند تا تمام شود. بدون هیچ حسی.
راضیه شهنه زادگان
۱۴۰۰/۰۳/۰۴
کتاب خوبی بود هر چند خیلی از مواردش زیاد بدرد تربیتهای ما و شکل خانواده‌های ما نمیخوره
Ana M
۱۳۹۹/۰۹/۰۱
کتاب عالی بود، صدای گوینده رو خیلی دوست داشتم باعث میشه مطالب کاملا تو ذهن بشینه
sara ghaempanah
۱۳۹۹/۰۴/۱۲
کتاب خیلی خوبیه خیلی به کسانی که در ارتباط با پدرشون مشکل دارن کمک میکنه
اعظم ناقری
۱۴۰۱/۰۷/۲۸
کتاب جامع و کامل و خلاصه البته بهتر است کتاب را چند بار بخوانید چون متوجه آن در بار اول نخواهی شد
Maryam Msh
۱۳۹۸/۱۰/۰۸
کتاب دوس داشتم و ب همه دخترا توصیه میکنم بخونن و لذت ببرن
نسرین رحمتی
۱۳۹۸/۱۰/۰۷
خیلی خوب بود... بنظرم بهترین چیزایی بود که یک دخترو وصف میکنه
طیبه ربانی
۱۴۰۰/۰۱/۲۷
کتاب خیلی خوبیه واسه خانم‌هایی که آرکتایپ شخصیتیشون آتنا هست.
مشاهده همه نظرات 27

راهنمای مطالعه کتاب صوتی دختر بابا: موهبت‌ها و مصیبت‌های دختر بابا بودن

برای دریافت کتاب صوتی دختر بابا: موهبت‌ها و مصیبت‌های دختر بابا بودن و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.