معرفی و دانلود کتاب آزمونهای سنجش آمادگی جسمانی، مهارتی و روانی ورزشکاران نخبه رشتههای مختلف ورزشی
برای دانلود قانونی کتاب آزمونهای سنجش آمادگی جسمانی، مهارتی و روانی ورزشکاران نخبه رشتههای مختلف ورزشی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب آزمونهای سنجش آمادگی جسمانی، مهارتی و روانی ورزشکاران نخبه رشتههای مختلف ورزشی
کتاب آزمونهای سنجش آمادگی جسمانی، مهارتی و روانی ورزشکاران نخبه رشتههای مختلف ورزشی برای رفع مشکل کمبود آزمونهای اختصاصی برای بررسی آمادگی ورزشکاران نوشته شده و آزمونهای مختلفی برای سنجش روانشناختی عملکرد ورزشی را دربردارد.
دربارهی کتاب آزمونهای سنجش آمادگی جسمانی، مهارتی و روانی ورزشکاران نخبه رشتههای مختلف ورزشی:
به طور منطقی هدف هر پژوهشی که انجام میشود، رفع یک نیاز و حل یک مشکل است. به بیان دقیقتر یکی از مراحل تاثیرگذار در هنگام آمادهسازی ورزشکاران نخبه کشور، ارزیابی عملکرد قهرمانان است که تحقق آن با اجرای آزمونهای مربوطه امکانپذیر است.
تا چندی پیش توجهی به استفاده از این آزمونها به عنوان ابزار اصلی نمیشد. خوشبختانه با رشد علمی که در دانشگاهها و به طور کلی جامعه ورزش ایران مشاهده میشود، به مرور مفاهیمی مانند ارزشیابی عملکرد، علم تمرین، آزمون، نورم (هنجار) مورد توجه قرار گرفته است.
آزمونهای آمادگی جسمانی به دو شکل اجرا میشوند: آزمایشگاهی و میدانی و با توجه به نظر و اهداف مربی یا ورزشکار، به دو صورت زیر بیشینه و دیگری بیشینه میتوانند انجام شوند. پیش از اجرای برنامه آزمونهای مختلف چند سوال مطرح میشود: آیا آزمونهای مورد استفاده معتبر هستند؟ آیا آنها پایا هستند؟ آیا هنجاری برای آزمونها وجود دارد؟ آیا آنها مؤثر و مفید هستند؟ به عبارت دیگر آزمونی مناسب است که به این سوالات به خوبی پاسخ داده و تمامی این موارد را پوشش دهد.
آزمون معتبر، متغیر یا فاکتور مد نظر را با دقت مورد سنجش قرار میدهد. پایایی ازمون به این معناست که امکان سنجش متغیر برای دفعات مختلف وجود داشته باشد اما در هر ارزیابی نتایج، مشابه باشند. به بیانی دیگر، پایایی یک آزمون، تکرارپذیری نتایج یک آزمون را نشان میدهد.
مقیاسی که میزان و مقدار پیشرفت افرادی که مورد مطالعه قرار گرفتهاند، بر اساس آن ارزشیابی میشود، نورم (هنجار) است که تشریح و ارزشیابی نتایج آزمون را عملی میکند.
تعاریف ارائه شده از آمادگی جسمانی به طور عموم همهی جنبههای آمادگی جسمانی را شامل نمیشود. متغیرهایی مانند اراده، خستگی و لذت بردن به راحتی مورد ارزیابی قرار نمیگیرند.
تعاریفی که از آمادگی جسمانی شده، عموما همه جنبههای آمادگی را در بر نمیگیرد. متغیرهایی مانند اراده، خستگی و لذت بردن به راحتی مورد سنجش قرار نمیگیرند. برای تفهیم بهتر آمادگی جسمانی باید عناصر و اجزایی را که میشود به طور مجزا مورد اندازهگیری قرار داد، تفسیر کرد.
کتاب آزمونهای سنجش آمادگی جسمانی، مهارتی و روانی ورزشکاران نخبه رشتههای مختلف ورزشی به چه کسانی پیشنهاد میشود؟
محتوای این کتاب برای ورزشکاران و مربیان ورزشی با هدف تقویت تفکر برنامهای و حرکت در جهت فرآیند علمی شدن ورزش، کاربردی و سودمند است.
در بخشی از کتاب آزمونهای سنجش آمادگی جسمانی، مهارتی و روانی ورزشکاران نخبه رشتههای مختلف ورزشی میخوانیم:
تکواندو از شکلهای گوناگون هنرهای رزمی کره باستان سرچشمه میگیرد. سیستم تکنیکهای رزمی از اواخر دهه 1950 شکل گرفته و پیوسته ورزش مشهوری در سرتاسر جهان شده است. در حال حاضر، این هنر رزمی ملی کره ایها به دو شکل انجام و تحت حمایت دو سازمان اداره میشود. شکل سنتی تر آن زیر لوای فدراسیون بین المللی تکواندو (ITF و شامل تکنیکهای مبارزهای و خرد کردن اشیا به طرق گوناگون و هنرهای رزمی دفاعی میباشد. بر عکس، فدراسیون جهانی تکواندو (WTF) تاکید بیشتر خود را بر اجرای ورزش قرار داده است. متون فیزیولوژیک و طب ورزشی، عمدتا توجه خود را به تکواندوی WTF معطوف ساختهاند و به رویدادها و مسابقات تکواندوی سنتی ITF کمتر پرداختهاند (هلر، 1998).
هنرهای رزمی شامل چندین رشته مسابقاتی است: مسابقه مبارزهای یا ماتسوجی، مبارزه شبیهسازی شده یا تول که یک تکنیک شبه کاتا است، تکنیکهای ضربه زدن و خرد کردن تی - کیو ویروک و رشته نسبتا مستقل هوسین - سول. چنین به نظر میرسد که کلیه رشتههای هنر رزمی تکواندو تا حد زیادی به بیشتر گروههای عضلانی نیاز داشته باشند (پیتر، 1991). آن گونه که متون نشان میدهند، اطلاعات پیرامون نیازمندیهای عملکردی و انرژی رشته و پاسخهای فیزیولوژیک ورزشکاران تکواندو به هنگام مسابقات نسبتا اندک است (تامپسون و وینوزا 1991؛ پیتر و پیتر، 1995). همچنین، در متون فیزیولوژی ورزشی و طب ورزشی، نیمرخهای فیزیولوژیک ورزشکاران زن و مرد تکواندو به خوبی مستند شده است (ریلی، 1990 پیتر، 1991، در ابنیک، 1995).
فهرست مطالب کتاب
بخش اول: آزمونهای آمادگی جسمانی
فصل اول: راهنمای نحوه اندازهگیری آمادگی جسمانی
فصل دوم: ویژگیهای جسمانی - فیزیولوژیک و آزمونهای رشته بسکتبال
فصل سوم: ویژگیهای جسمانی - فیزیولوژیک و آزمونهای رشته تکواندو
فصل چهارم: ویژگیهای جسمانی - فیزیولوژیک و آزمونهای رشته فوتبال
فصل پنجم: ویژگیهای جسمانی - فیزیولوژیک و آزمونهای رشته کاراته
فصل ششم: ویژگیهای جسمانی - فیزیولوژیک و آزمونهای رشته کشتی
فصل هفتم: ویژگیهای جسمانی - فیزیولوژیک و آزمونهای رشته والیبال
فصل هشتم: ویژگیهای جسمانی - فیزیولوژیک و آزمونهای رشته وزنهبرداری
بخش دوم: آزمونهای آمادگی مهارتی
فصل اول: آزمونهای مهارتی رشته بسکتبال
فصل دوم: آزمونهای مهارتی رشته تکواندو و کاراته
فصل سوم: آزمونهای مهارتی رشته فوتبال
فصل چهارم: آزمونهای مهارتی رشته کشتی
فصل پنجم: آزمونهای مهارتی رشته والیبال
فصل ششم: آزمونهای مهارتی رشته وزنهبرداری
بخش سوم: آزمونها و هنجارها برای سنجش روانشناختی عملکرد ورزشی
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب آزمونهای سنجش آمادگی جسمانی، مهارتی و روانی ورزشکاران نخبه رشتههای مختلف ورزشی |
نویسنده | رضا قراخانلو، محمدرضا کردی، عباسعلی گایینی، محمدحسین علیزاده، محمدکاظم واعظ موسوی، مجید کاشف |
ناشر چاپی | انتشارات حتمی |
سال انتشار | ۱۳۹۸ |
فرمت کتاب | |
تعداد صفحات | 360 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-600-5751-34-5 |
موضوع کتاب | کتابهای آمادگی جسمانی، کتابهای علوم ورزشی |