معرفی و دانلود بهترین و پرطرفدارترین داستانهای کوتاه ایرانی
چرا باید داستان کوتاه ایرانی بخوانیم؟
پیش از هر چیز خوب است چیستی داستان کوتاه را بهعنوان یک فرم ادبی بررسی کنیم. ادگار آلن پو، پدر داستانهای کارآگاهی مدرن، داستان کوتاه را روایتی مختصر میداند که بتوان آن را در یک نشست بهطور کامل مطالعه کرد و تمام جزئیات آن حول یک موضوع واحد بگردد. در داستان کوتاه تعداد شخصیتها، گرهها و رخدادهای داستانی محدودند. درواقع داستان کوتاه، مثل دریچهای کوچک است که برای مدت کوتاهی رو به زندگی باز میشود و به شما اجازه میدهد در این بازه، وقایع آن سوی پنجره را از نظر بگذرانید.
تاریخچهی داستان کوتاه ایرانی
همه میدانیم که فرهنگ ایرانی از دیرباز با قصه، حکایت، تمثیل و داستان گره خورده است و حکایتهای گلستان سعدی، سیاستنامه و قابوسنامه از نمونههای برجسته و ارزشمند مجموعه داستان کوتاه ایرانی (البته نه در شکل مدرن و فعلی آن) بهشمار میآیند. آثاری که با چندین داستان کوتاه زیبا و تأثیرگذار، مفاهیم آموزنده و درعینحال جذاب و دلنشینی را به مخاطب منتقل میکنند. با این وجود داستاننویسی به سبک غرب و بهشیوهای که امروز با آن آشنا هستیم، بعد از ترجمهی آثار ادبیات غرب در ایران ظهور پیدا کرد. بسیاری، عبدالرحیم طالبوف تبریزی و محمدباقر میرزا خسروی و پس از آنها، مرتضی مشفق کاظمی را از پیشگامان نثر نوین ادبی در ایران میدانند.
اما با ورود به قرن چهاردهم و اوایل دههی 1300 شمسی، با انتشار مجموعه داستان کوتاه «یکی بود و یکی نبود» به قلم محمدعلی جمالزاده، تحول مهمی در داستاننویسی مدرن ایران رقم خورد. با وجود اینکه ادیبانی همچون علی اکبر دهخدا، کریم کشاورز و علی عمو، پیش از این، آثار شبهداستانی متعددی را به رشتهی تحریر درآورده بودند، اما جمالزاده اولین نویسندهی ایرانی محسوب میشد که با آگاهی و دانش کافی و بهطور جدی به نگارش داستان کوتاه پرداخت، بدون اینکه گرفتار گزارشنویسی شود. خلق داستان کوتاه طنز ایرانی با استفاده از یک فرم روایی نوین، از مهمترین خلاقیتهای محمدعلی جمالزاده بود. در کنار او، تقی رفعت نیز از مهمترین نظریهپردازان ادبی سالهای پس از مشروطه بهشمار میآمد که اعتقاد داشت ادبیات کهن، دیگر پاسخگوی نسل سرخوردهیِ گذرکرده از مشروطه نیست.
پس از آن، صادق هدایت با خلق بهترین داستانهای کوتاه فارسی، ادبیات داستانی ایران را وامدار خود ساخت. داستانهای کوتاه «زنده به گور»، «سایه و روشن»، «لاله»، «علویه خانم»، «سه قطره خون» و «سگ ولگرد»، از جمله داستانهای کوتاهی بودند که در طی سالهای 1300 تا 1320 به دست هدایت نوشته شدند. به این ترتیب جامعهی ادبی ایران از فرم ادبی داستان کوتاه در نسخهی قدیمی آن فاصله گرفت و بهمرور شکلی تازه پیدا کرد. در همین دوران بزرگ علوی نیز با خلق چندین داستان کوتاه عاشقانه و انتشار داستانهای «نامهها»، «ورق پارههای زندان» و «میرزا»، در محافل ادبی و در میان عموم مخاطبان به شهرت رسید.
با عبور از سال 1320 و وقایع مختلفی همچون سرنگونی رضاشاه و آغاز جنگ جهانی دوم، فضای سیاسی حاکم بر ایران و جهان بر فرهنگ و تفکر نویسندگان کشور نیز تأثیر بسیاری گذاشت و در عرصهی ادبیات، موجب ظهور داستانهای کوتاه «خیمهشببازی»، «انتری که لوطیش مرده بود» و «چراغ آخر» از صادق چوبک و داستانهای کوتاه «سه تار» و «زن زیادی» به قلم جلال آل احمد شد. ابراهیم گلستان با آثاری همچون «آذر، ماه آخر پاییز»، «شکار سایه»، «مد و مه» و رسول پرویزی با مجموعه داستان «شلوارهای وصلهدار» نیز در طی دهههای 1330 و 1340، به رشد عرصهی داستان کوتاه ایرانی کمک بسیاری کردند. در طی دههی 1340 شمسی، داستان کوتاه «ماهی سیاه کوچولو» اثر صمد بهرنگی، به مشهورترین داستان کوتاه ایرانی بدل شد. در دهههای 1350 تا 1370، بهتدریج ظهور نویسندگان زن ایرانی، همچون منیرو روانی پور، شهرنوش پارسی پور، زویا پیرزاد و گلی ترقی نیز، پای مسائل و دغدغههای زنان را به دنیای داستان کوتاه ایرانی باز کرد.
رشد عرصهی داستاننویسی و بهخصوص داستان کوتاه ایرانی در دهههای اخیر بسیار قابل توجه بوده است؛ بهطوری که بر طبق آمار در دههی 1390، حدود 400 مجموعه داستان منتشر و روانهی بازار کتاب کشور شده است. «من دانای کل هستم» اثر مصطفی مستور، «بلبل حلبی» به قلم محمد کشاورز، «مردی که گورش گم شد» نوشتهی حافظ خیاوی، «قلب نارنجی فرشته» به قلم مرتضی برگر و «میدان ونک، یازدهوپنج دقیقه» اثر سیامک گلشیری و «چشم سگ» نوشتهی عالیه عطایی، ازجملهی بهترین داستانهای کوتاه ایرانی و مجموعهداستانهای تألیفشده در دهههای 1380 و 1390 بهشمار میآیند که هر کدام، در جشنوارهها و رویدادهای مختلف ادبی، برندهی جوایزی شده و یا عناوین افتخارآمیزی را از آن خود کردهاند.
اهمیت مطالعهی داستان کوتاه ایرانی
مختصر بودن داستانهای کوتاه، یکی از مهمترین مزایاییست که موجب میشود بدون نگرانی از ناتمامماندن این آثار، به سراغ آنها برویم. داستان کوتاه بهترین شروع برای ورود به دنیای مطالعهی ادبیات داستانی است. چراکه در ابتدای راه، کمتر کسی توان و ظرفیت مطالعهی رمانهای حجیم را دارد. بنابراین اگر در ابتدای راه هستید، با مطالعهی داستانهای کوتاه مختلف میتوانید ژانرهای متفاوت را تجربه کنید و سلیقهی خودتان را بهتر بشناسید. به این ترتیب بهمرور متوجه خواهید شد که از این به بعد آثار کدام نویسنده و یا کدام سبک را باید انتخاب کنید تا از مطالعه، لذت بیشتری ببرید.
گاهی هم برای کتابخوانهای حرفهای پیش میآید که به دلایل مختلف، از عادت مطالعه دور شوند. داستانهای کوتاه در این مواقع میتوانند بهترین راهکار برای احیای این عادت پسندیده باشند. از سوی دیگر بهطور خاص مطالعهی کتابهای داستان کوتاه ایرانی، علاوهبر داشتن تمام این مزایا، میتواند در بستر ژانرهای مختلف عاشقانه، اجتماعی، سیاسی، تاریخی، ترسناک، معمایی و... شما را با آداب و رسوم، فرهنگها و تفکرات مردم گوشهوکنار کشورمان آشنا کند و با چاشنی داستان، درک این مسائل را لذتبخشتر سازد.
خواندن داستانهای کوتاه ایرانی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
اگر از آن دسته افرادی هستید که وقت کمی برای مطالعه دارند و یا تازه میخواهند مطالعهی جدی ادبیات را شروع کنند، توصیه میکنیم که کتابهای داستان کوتاه ایرانی را انتخاب کنید. اگر هم از خوانندگان جدی ادبیات داستانی هستید، بنابراین از مطالعهی داستان کوتاه ایرانی بیشتر لذت خواهید برد؛ چراکه دریافت مفهوم نهفته در این فرم ادبی، برای کسانی که با ادبیات بیشتر دستوپنجه نرم کردهاند، لذتبخشتر خواهد بود.
پرطرفدارترین داستانهای کوتاه ایرانی در کتابراه
داستانهای کوتاه ایرانی بهسبب جذابیتهای ویژهی خود طرفداران بسیاری دارند. از این رو کتابراه در تلاش است تا روزبهروز بر تعداد عناوین خود در این حوزه اضافه کند و با انتشار این آثار در نسخههای الکترونیک، صوتی و PDF، مسیر خرید کتاب را برای علاقهمندان آسانتر سازد. در این میان، برخی از آثار مورد توجه تعداد بیشتری از مخاطبان قرار گرفتهاند و افراد بیشتری برای خرید و دانلودشان اقدام کردهاند. برخی از این آثار پرطرفدار عبارتاند از:
- کتاب دال دوست داشتن، اثر حسین وحدانی
- کتاب طعم گس خرمالو، به قلم زویا پیرزاد
- کتاب محلل، نوشتهی صادق هدایت
- کتاب زن زیادی، اثر جلال آل احمد
- کتاب بچههای قالیباف خانه، نوشتهی هوشنگ مرادی کرمانی
پیشنهاد برای دانلود رایگان داستانهای کوتاه ایرانی در کتابراه
کتابراه برای جلب رضایت مخاطبانش، داستانهای کوتاه ایرانی مختلفی در قالب کتاب صوتی، الکترونیک و فایل PDF را بهصورت رایگان منتشر ساخته است. بنابراین اگر شما هم از دوستداران این فرم ادبی دلنشین و جذاب هستید، میتوانید بدون پرداخت هزینه و بهسادگی، با دانلود رایگان این عناوین که تعدادی از آنها را در فهرست زیر آوردهایم، بیش از پیش از مطالعه لذت ببرید.
- کتاب سنگ انداز، نوشتهی آذر نوری
- کتاب سه روز مانده به شهریور، به قلم ناهید سامانی
- کتاب هزارتوهای بنبست (جلد اول و دوم)، اثر گروهی از نویسندگان
- کتاب تعطیلات کجا برویم؟ به قلم فرحناز گلناری
- کتاب ارگنه، نوشتهی صحرا کلانتری
کتاب صوتی مردی به نام مادر
- نویسنده: مجید اوریادی زنجانی
کتاب صوتی مردی به نام مادر نوشتهی مجید اوریادی زنجانی، ماجرای زنی به نام راضیه را روایت میکند که فرزندش صحبت نمیکند و همسرش نیز به این موضوع توجهی ندارد. درنهایت، راضیه تصمیم میگیرد فرزندش را نزد پزشک ببرد تا بفهمد ریشهی مشکل از کجاست. دربارهی کتاب صوتی مردی به نام مادر: مجید اوریادی زنجانی ماجرای مادری جوان را به تصویر میکشد که راضیه نام دارد. اتفاقات کتاب صوتی مردی به نام مادر در منزل... ادامه ›
کتاب میهمانی
- نویسنده: نویدا هادیان
کتاب میهمانی مجموعه داستانهای کوتاه، خانوادگی و اجتماعی است که به قلم نویدا هادیان در بیست و سه داستان کوتاه نگاشته شده است و به جرات میتوان گفت که در همه ماجراهای کتاب، اول شخص داستان با واقعیتهای تلخ زندگی روبرو میشود. یکی در میهمانی و دیگری به هنگام بازنشستگی و آن یکی با شهید شدن فرزندش و از همه تلختر، روبرو شدن فردی با مرگ خودش. مخاطب در همه قصههای کتاب میهمانی بهصورت اول شخص و سوم... ادامه ›
کتاب گنبد کبود
- نویسنده: کورش اسدی
کتاب گنبد کبود دربردارندهی هشت داستان کوتاه از کورش اسدی است که همگی فضایی مهآلود و تار دارد و در جهانی غریب، خیالی و وهمگون میگذرند. اسدی که از مهمترین و پیشروترین نویسندگان داستان کوتاه معاصر محسوب میشود، در این مجموعه به سراغ خطهای داستانی ساده و آدمهایی معمولی رفته ولی این قصهها و شخصیتها را در موقعیتهایی بکر و متفاوت قرار داده و کوشیده در آنها کندوکاو کند و به معنای جدیدی برسد.... ادامه ›
کتاب روزگاری که هوا خوب نبود
- نویسنده: رضوان کردی
کتاب روزگاری که هوا خوب نبود نوشتهی رضوان کردی، دردها، رنجها و گفتگوهای درونی مادری را به تصویر میکشد که پسر خود را از دست داده است. شما با خواندن این کتاب احساساتی مانند عشق، تنهایی، امید و سرگردانی را تجربه میکنید و وارد دنیایی میشوید که شاید در واقعیت هیچ وقت تجربه نکنید. ادبیات داستانی جایی برای لذت و تجربه احساسات مختلف است جایی که شما دنیاهای تازه را تجربه خواهید کرد. در بخشی از... ادامه ›
کتاب صوتی ژانوار
- نویسنده: وحید وحدت
کتاب صوتی ژانوار نوشتهی وحید وحدت، مجموعهای از دوازده داستان کوتاه است که در ژانرهای گوناگون ادبی نگاشته شده و از زبانی استوار و توصیفاتی قوی و خیالانگیز برخوردار است. درباره کتاب صوتی ژانوار: داستان کوتاه همواره یکی از ژانرهای پرطرفدار در میان کتابخوانان بوده و امروزه به خاطر کمبود وقت و درگیریهای روزانه زندگی، شنیدن مجموعهای از داستانها میتواند برای علاقهمندان به ادبیات، گزینهای مناسب... ادامه ›
کتاب اسبها بر صحنهی شکارگاه
- نویسنده: شیرین داوودیان
کتاب اسبها بر صحنهی شکارگاه نوشتهی شیرین داوودیان، مجموعهای از داستانهای کوتاه با بیانی ساده و دلنشین است. در بخشی از کتاب اسبها بر صحنهی شکارگاه میخوانیم: روی یکی از قفسهها یک عکس هست؛ چهار نفر ایستادهاند وسط برف. پایشان تا ساق در برف فرو رفته. دو نفرِ سمت چپ، یک پایشان را از برف بیرون آوردهاند. از این چهار نفر، یکیشان کودکی هفت یا هشت ساله است که در برف فرو نرفته. نفر وسطی دختر... ادامه ›
کتاب خفاشها وارونه نمیخوابند
- نویسنده: ستاره خورشید
کتاب خفاشها وارونه نمیخوابند به قلم ستاره خورشید روایتی کوتاه است با محتوای احساسی و جملاتی تاثیرگذار که به خوبی میتواند با شما ارتباط برقرار کند. در بخشی از کتاب خفاشها وارونه نمیخوابند میخوانیم: چشمهایم را مالیدم، خودم را از روی تخت کندم لباسهایم را عوض کردم پوتینهایم را پوشیدم، کلید را چرخاندم و با بندهای باز کفش و همان موهای ژولیده از لانهام خارج شدم. به سمت گل فروشی آن طرف... ادامه ›
کتاب آسیمه دهر
- نویسنده: حسین یارمرادی
کتاب آسیمه دهر به قلم حسین یارمرادی، داستان زندگی اهالی روستایی در اطراف کرمانشاه را روایت میکند که به کشاورزی مشغولند و برای راهله یکی از افراد روستا مشکلی پیش میآید که روند داستان را به نحوی متفاوت پیش میبرد. حسین یارمرادی با قلم شیوا و روان زندگیِ روستایی را کاملا باورپذیر و واقعی به تصویر کشیده است، به گونهای که شما زندگی روستایی و کشاورزی را از نزدیک احساس میکنید و پس از مدتی با اهالی... ادامه ›
کتاب بازگشت به دوزخ
- نویسنده: حیدر شجاعی
کتاب بازگشت به دوزخ، دربردارندۀ مجموعه نگاهها و تأمّلات حیدر شجاعی است. در بخشی از کتاب بازگشت به دوزخ میخوانیم: آنکه درمییابد دیگر حق ادامهی حیات ندارد، دست به خودکشی که نوعی گریز است میزند. و آنکه چنین ستمی بر خود میکند ناچار است به دوزخ بازگردانده شود. و چون پردهی ابهام برافتد، سایهها به رقص در میآیند و از دلهایشان، شعلههای آتش بالا و بالاتر میرود و آنها را در خود فرو میبرد.... ادامه ›
کتاب آیلین
- نویسنده: فرخنده حق شنو
کتاب آیلین، متشکل از ده داستان کوتاه از فرخنده حقشنو است که همگی فضایی زنانه و رئالیستی دارند و میکوشند دغدغهها و احساسات زنان را بازتاب دهند. نویسنده در این مجموعه داستان، به سراغ زنان طبقهی متوسط و شهرنشین رفته و تلاش کرده زندگی واقعی و روزمرهی آنان را روایت کند و از ترسها، شادیها، اوهام و امیدهای آنان بگوید. دربارهی کتاب آیلین به اعتقاد برخی از منتقدین، داستانهای کوتاه ریشههایی... ادامه ›
کتاب پرستو بدون پاسپارتو
- نویسنده: نوذر اسمعیلی
کتاب پرستو بدون پاسپارتو مجموعهای از چند داستان کوتاه به قلم نوذر اسمعیلی است که با الهام از زندگی خود و در قالب قصههایی بامزه و جذاب به نگارش در آورده. کتاب پرستو بدون پاسپارتو برای چه کسانی مناسب است؟ اگر به داستانهای کوتاه ایرانی علاقهمند هستید، این کتاب برای شماست. در بخشی از کتاب پرستو بدون پاسپارتو میخوانیم: بچه که بودم مثل پسربچهها از درختان بالا میرفتم. آن بالا که میرسیدم... ادامه ›
کتاب سرزمین درون
- نویسنده: پانته آ مقدم
کتاب سرزمین درون نوشتهی پانته آ مقدم، سرگذشت فردی است که فقط جنبههای منفی مسائل را میبیند و در رنج و اندوه به سر میبرد، تا اینکه روزی با کشف حقیقت درون خود، به خداوند نزدیکتر میشود و طعم شیرین آرامش را در زندگیاش میچشد. دربارهی کتاب سرزمین درون: هماکنون که در قرن بیست و یکم هستید بدون شک با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم میکنید و به دنبال راهی برای رسیدن به آرامش هستید. شاید روزهای خیلی... ادامه ›
کتاب عاشقی در مقبره
- نویسنده: حسن اصغری
کتاب عاشقی در مقبره دربردارندۀ 15 داستان کوتاه است که حسن اصغری در نگارش آنها از سبک نگارشی جدیدی استفاده کرده. حسن اصغری نویسنده و منتقد، متولد 1326 در گیلان است. وی فعالیت ادبیاش را از سال 1355 با چاپ مقالهها و نوشتههایی درباره نقد ادبی و داستان کوتاه در نشریات آغاز کرده و هماکنون سردبیری مجله ادبی “کلک” را برعهده دارد. او از نویسندگان خطه شمال کشور است که در مضمون و فرم داستانهایش تابع... ادامه ›
کتاب رگبار
- نویسنده: میثم کیانی
کتاب رگبار، نوشتۀ میثم کیانی، مجموعهای از یازده داستان کوتاه فارسی است. نویسنده در این اثر با ترکیب واقعیت و خیال، روایتهایی خواندنی را از بطن زندگی مدرن و شهری، در قالب داستانهایی کوتاه به مخاطب ارائه میکند. دربارۀ کتاب رگبار کتاب رگبار نخستین اثر منتشر شده از میثم کیانی، نویسنده جوان ایرانی است. او در این مجموعه یازده داستان کوتاه را گرد هم آورده است که فصل مشترک آنها روایتهایی از مسائل... ادامه ›
کتاب روایتهای زنانه
- نویسنده: رضا فیاضی
قصههایی صمیمانه و بیپرده از عشق، بیوفایی و فداکاری. کتاب روایتهای زنانه مجموعهای از داستانهای کوتاه رضا فیاضی است که عمیقترین تجربیات درونی را با زبانی ساده به اشتراک میگذارد و شما را به دنیایی مسحورکننده و زنانه دعوت میکند... . دربارهی کتاب روایتهای زنانه مجموعهای از پنج داستان کوتاه که هر کدام گوشهای از سرنوشت زنان این سرزمین را به تصویر میکشند.. ماجراهای کتاب جدید رضا فیاضی که... ادامه ›
کتاب صوتی روی شعله کم اجاق
- نویسنده: آزاده جمشیدپور
کتاب صوتی روی شعله کم اجاق، داستانی کوتاه نوشته شده توسط آزاده جمشیدپور است. در این داستان، زنی به مرور خاطرات دوران گذشته و سالهای تحصیلش در دانشگاه میپردازد. لحن ساده و صمیمی آزاده جمشیدپور در این داستان و روایت رئالیستی از حسرتها و فرصتهای از دسترفته، جذابیت ویژهای به این داستان کوتاه داده است. دربارهی کتاب صوتی روی شعله کم اجاق داستان کوتاه از دید برخی از نویسندگان، چیزی جز «برشی از... ادامه ›
کتاب صوتی شاه پر
- نویسنده: مهدی عبدالله پور
کتاب صوتی شاه پر روایتی داستانی از مهدی عبدالله پور است. عبدالله پور در این داستان راوی حکایت دو دوست به نامهای رحیم و متین است که یکی کفتربازی حرفهای و دیگری در حال یادگیری از اوست. رحیم رسم و آداب نگهداری از کبوترها را به متین توضیح میدهد تا او هم بتواند از پرندههایش نگهداری کند اما متین تا یاد گرفتن زیر و بم این کار خیلی فاصله دارد. دربارهی کتاب صوتی شاه پر مهدی عبدالله پور در کتاب صوتی... ادامه ›
کتاب فریاد توحش در مرداب
- نویسنده: کازیوه معروفی
کتاب فریاد توحش در مرداب اثر کازیوه معروفی، شامل 21 داستان کوتاه با مضامین متفاوت اجتماعی است. در بخشی از کتاب فریاد توحش در مرداب میخوانیم: کد خدا گفت: همه اینا واسه اینه که زن گلی مثل گلی خانم نصیبم شده. سپس رو به دخترش کرد و گفت: دخترم مامانت همیشه مثل یه مشاور تو زندگی پیشم بود... منم حرفاشو به گوش گرفتم، شهلا از این که پدر و مادرش رابطهشان خوب و صمیمی است با صورتی گلگونش در پوست خود... ادامه ›
کتاب صوتی عشق خاکستری
- نویسنده: شهناز شهبازی
کتاب صوتی عشق خاکستری نوشتهی شهناز شهبازی، داستان کوتاه عاشقانهای است که بیشتر از آنکه بوی عشق بدهد، رنگ خشونت و مردسالاری را به خود گرفته. در این داستان ماجرای دختر جوانی را میشنویم که دور از چشم پدر سنتی، عاشق همکلاسی برادرش شده... دربارهی کتاب صوتی عشق خاکستری وقتی نام داستان عاشقانه به گوشمان میخورد، همه به یاد دلتنگی و تبوتاب عاشقانهی دو نفر برای رسیدن به هم و شیرینیهای این حس... ادامه ›
کتاب تنها همین کلمات
- نویسنده: گروه نویسندگان
کتاب تنها همین کلمات مجموعهای از داستانهای کوتاه در باب عاشورا است که توسط جمعی از نویسندگان ایرانی به نگارش درآمده است. در واقع این کتاب سعی دارد روایات متفاوت و متنوعی در باب واقعهی عاشورا به عنوان یک پدیدهی تاریخی، مذهبی و فرهنگی ارائه دهد. این کتاب برآمده از مجموعه داستانهایی است که نویسندگان جوان ایرانی در طول یک ورکشاپ داستاننویسی در آکادمی زیتون تحت نظر سید علی شجاعی به نگارش... ادامه ›
کتاب صوتی داستان ساندویچ
- نویسنده: قباد آذرآیین
کتاب صوتی داستان ساندویچ، نوشته قباد آذرآیین در مورد پژمان پسری بازیگوش است که موجب نگرانی پدر مادرش شده است. کتاب صوتی داستان ساندویچ برگرفته از مجموعه داستان شراره بلند است که در سال 1380 منتشر شد. عموما در آثار قباد آذرآیین مشاهده میکنیم که او بدنبال بیان مشکلات موجود در مسجدسلیمان است. قباد آذرآیین درسال 1327 در مسجد سلیمان متولد شد. نخستین کتابش را در سال 1357 به نام «پسری آن سوی پل» برای... ادامه ›
کتاب هاشور مداد B6
- نویسنده: شبنم پاشایی
کتاب هاشور مداد B6 به قلم شبنم پاشایی، شامل داستانهایی کوتاه است که موضوعاتی غیرواقعی اما متأثر از نمونههای مشابه در زندگی اجتماعی و خانوادگی انسانهای امروزی را دنبال میکند. سبک داستان کوتاه، سبکی بدیع و بدون خستگی زیاد در اثر خواندن متوالی است. در این سبک نویسنده سعی بر این دارد تا داستانی با موضوع واقعی یا غیر واقعی انتخاب و در مورد آن داستانسرایی کند. کتاب حاضر نمونهای کامل و جامع از... ادامه ›
کتاب 20 تا داستان بیست تومن
- نویسنده: شهلا ظهوریان
کتاب 20 تا داستان بیست تومن نوشتهی شهلا ظهوریان، متشکل از 29 داستان نوستالژیک و آموزنده است که هرکدام از آنها به بیان یکی از مشکلات روز میپردازد. این مجموعه اثری متعهّد به ارزشهای انسانی است که شهلا ظهوریان نویسنده کتاب در شرح داستانها قصد دارد علاوه بر بردن شما به گذشته و تازه کردن خاطرات شیرین آن، شما را با قسمتهایی از زندگی و درون انسان آشنا کند که بیشتر اوقات نسبت به آنها غافل... ادامه ›
کتاب صوتی عدل
- نویسنده: صادق چوبک
کتاب صوتی عدل نوشته صادق چوبک داستان کوتاهی در مورد اسب بیچارهای است که زیر بار درشکه، دست و پاهایش شکسته و رهگذران هر کدام نظری برای نجات اسب بیچاره میدهند، بدون اینکه اقدامی عملی انجام بدهند. صادق چوبک نویسنده ایرانی بود. او را همراه بزرگ علوی و صادق هدایت، پدران داستاننویسی نوین ایرانی میدانند. از آثار مشهور وی میتوان از مجموعه داستان انتری که لوطیاش مرده بود، رمانهای سنگ صبور و تنگسیر... ادامه ›