نقد، بررسی و نظرات کتاب صوتی وقتی نیچه گریست - اروین یالوم

مرتب‌سازی: پیش‌فرض
Mobin Kouchaki
۱۳۹۷/۰۸/۱۹
این کتاب رو فقط افرادی می‌فهمند که دروغ‌هایی که خودشون به خودشون گفتن رو پیدا کردن...
سوال کردن از خودمون و اینکه آیا واقعا میتونیم از خودمون در برابر خودمون دفاع کنیم...
من به راستی چیستم؟
سایه‌ای از دروغ‌های شیرین
یا لجنی از حقیقت‌های تلخ
یا بهتر بپرسم...
دوست دارم کدام باشم؟؟؟!
محمد مهدی زرین دست
۱۳۹۹/۰۱/۱۲
بی اغراق شاید زیباترین کتابی باشه که تا الان گوش دادم؛ جدا از اینکه این کتاب باعث میشه فکر کنید و ذهن‌هایی رو که دنبال چالش هستند سیراب می‌کنه اما در ارتباط با سبک کتاب و نثر اون قطعاً اساتید فن باید نظر بدن چون کتاب دارای بار روانشناسی-فلسفی بالاییه. اما من به عنوان یه کتابخوان نه چندان حرفه‌ای با یک پیش زمینه صرفاً فکری مرتبط از ساختار زیبای کتاب، صحنه پردازی و شخصیت پردازی به جا و دیدگاه روانشناسی-فلسفی اون غایت لذت رو بردم. اما چیزی که در این میان باعث این حد از شیفتگی من به این اثر شد صداپیشگی و گویندگی آقای آرمان سلطانزاده بود. به نظر من صدای گیرا، کلام آهنگینی که به هیچ عنوان شنونده را نه اذیت می‌کند و نه خسته و صداپیشگی با صدا و لحن متفاوت به جای تمام شخصیت‌های داستان، روحی ست که به کالبد زیبا اما بی‌جان سطور و صفحات کتاب دمیده شده. من این اثر رو دوبار گوش دادم و گوش دادن اون رو به همه توصیه می‌کنم.
شیما رحمانی
۱۳۹۸/۱۲/۲۱
به چند دلیل خیلی کتاب خوبی بود:
۱. صدای گوینده بسیار عالی بود و آدمو توی اون حال و هوا قرار میداد مخصوصا با صداگذاریهای مثل صدای سم اسب، راه رفتن روی سنگ فرش و.... که امیدوارم در کتابهای صوتی بیشتری از مهارت بالای ایشون استفاده بشه.
۲. من که در رشته روانشناسی تحصیل کردم تا حدودی با فروید و بروئر و مسمریسم آشنایی داشتم. هیچ پیش زمینه قبلی در مورد کتاب نداشتم و نمیدونستم به نوعی با این اشخاص در ارتباط باشه. که برام جالب بود.
۳. آشنایی با شخصیت اعصاب خردکن نیچه هم خالی از لطف نبود.
۴. در طول مدت شنیدن کتاب برام سوال بود که این داستان واقعیه یا تخیلی. که در قسمت آخر توضیح داده بود کجاهای داستان واقعیه و کجای اون تخیلی.
۵. تنها حالت کسالت آور کتاب درگیری بیش از حد شخصیتهای اصلی با زن و حول این محور بود که خب البته با جریان واقعی‌ای که سالیان قبل برای این شخصیتها اتفاق افتاده بود پیش میرفت و کاریش نمیشد کرد.
در کل خوب بود
Maedre
۱۴۰۰/۱۱/۲۷
درباره اثر باید بگویم بسیار عمیق‌تر و زیباتر از آن است که هر کامنتی بتواند نقل کند. این کتاب شما را با علم روانکاوی و ریشه‌های آن آشنا خواهد کرد، و نویسنده آن دکتر یالوم با شناخت و درک مطلوبی که از شخصیتهای نام برده در کتاب دارند رهنمون شما در آشنایی هرچه بیشتر با آن‌ها می‌شوند. زیگموند فرویدِ جوان و دانشجو، یوزف برویر سرخورده و درمانده، و نیچه که می‌گرید.
نحوه روایت داستان دیالوگ محور و عموما در قالب گفتگوهای پی در پی است، و جناب سلطان زاده بخوبی نیاز آن به گویندگی شفاف و طمانینه را برآورده کرده‌اند. از ترجمه زیبا و وزین آن نیز نمی‌توان گذشت، حقا که این ترجمه و روایت دست مریزاد دارند.
نکات ارزنده‌ای در‌خصوص اتفاقات پیشروی کارکترها پس از وقایع کتاب و آینده آنها، لابلای خطوط کتاب گنجانده شده‌اند که درصورت آشنایی مخاطب با این شخصیت‌های بزرگ تاثیرگذاری هرچه بیشتری خواهند داشت.
فقط میتوانم خواندن آن را توصیه کنم؛ با احتمال غریب به اطمینان به خودشناسی عمیق‌تری دست پیدا خواهید کرد.
sadaf khd
۱۴۰۱/۱۰/۲۷
این کتاب واقعااا و به حق یکی از بهترین کتاب هاییه که خوندم!!!
در سبک خودش بینظیر و بهترینه!
اول میخوام بگم که صداپیشگی اقای سلطان زاده بینهایت عالی و ترجمه هم قوق العاده خوب بود.
موضوع کتاب در سبک خودش واقعا عالیه در این کتاب شاهد تقابل فلسفه و علم رواشناسی و علم طب هستیم!
رویارویی یکی از بهترین پزشک‌های اون زمان و فیلسوف بزرگ نیچه که دانش خودشونو باهم به اشتراک میذارن و تمام جملاتی که گفته میشه همشون آموزنده و ماندگاره!
بیشتر گفتگو‌ها و جملاتی که گفته میشه باید هایلایت کرد و به خاطر سپرد...
این کتاب رو کامل گوش کردم و قطعا تو برنامم هست چندین بار هم بخونمش!
اکثر چیزهایی که داخل کتاب ازش صحبت میشه واقعیت داره که خیلی خیلی به خوب بودنش اضافه‌ میشه
واقعا همش فک میکنم نویسنده چقدر وقت گذاشته چقدر مطالعه کرده چقدر خلاقیت داشته نه تنها کتاب حاوی اطلاعاتیه که صحت داره بلکه یک رمانه بر پایه‌ی آموزش رواشناسی و اونقدر روون و قایل فهم و شیرینه که همه میتونن ازش درس بگیرن و لذت ببرن...
پیشنهاد میکنم حتما یا بخونید یا گوش بدید جفتشون خالی از لطف نیست و بهترین کاریه که میتونید وقتتونو باهاش پر کنید..
ممنونم از کتابراه
📚الناز محمدی📚
۱۴۰۱/۱۰/۱۰
🍁این کتاب؟ بزرگ‌ترین شانس‌زندگیم! یالوم مدرّس روان‌درمانی در دانشگاه استنفورده که روان‌شناسی اگزیستانسیال رو پایه‌گذاری کرده و در ۲۰۰۲ جایزه‌ی «انجمن روان‌پزشکی آمریکا» رو برنده شده. در این داستان دکتر یوزف برویر دکتر مشهور روانشناسی است. او زنی دارد (ماتیلده) که رابطه سردی با هم دارند. او شکست عشقی از برتا یکی از مریضانش و‌ اوا منشی‌اش خورده است، و‌لی آن‌ها همچون رویاهای عذاب اور و شیرین در ذهن دکتر هستن.
در شروع این داستان مهیج فلسفی؛ دکتر برویر مشغول استراحت در ونیز است که یادداشتی دریافت می‌کند. در این یادداشت که از طرف زنی به اسم ‘لو سالومه’ آمده، عنوان شده که آینده‌ی فلسفه‌ی آلمان درخطره و لو باید هرچه زودتر دکتر را ببیند.، همین مورد من رو‌حریصتر برای شنیدن کرد تاکتاب رو کشف کنید. لوسالومه عاشق‌ نیچه بود، اما به دلیل دخالتهای سمی خواهر نیچه، الیزابت، آن‌ها از هم جدا شده اند، و با دوست نیچه پل ره زندگی میکند، اما او می‌خواهد به نیچه کمک کند. (به گفته نیچه؛ آن‌ها یک فیثاغورث عشقی داشتند، نیچه، لوسالومه، و پل!). چه زمان‌هایی که بلویر با زیگی فروید حرف میزد و چه با نیچه تمام زمان فکر میکردم دو ابرقدرت دارن با هم شطرنج بازی میکنن! جملاتی که هرگز فراموش‌ نمیکنم:
دکتر بلویر به نیچه بعد آر بهبود بیماری‌اش می‌گوید: یقین دارم که قویترین عامل بهبودی‌ام شناسایی و‌درافتن با ‌دشمن راستین زمان، پیری و مرگ بود! آن زمان متقاعد شدم که همسر زندگی‌ام نه رقیب است و نه نجات دهنده! بلکه مسافریست که در چرخه زندگی پابه پای من و با خستگی راه میسپرد! خوب زندگی کردن یعنی ابتدا آنچه را که ضروریست اراده کنی و‌سپس آنچه را اراده کرده‌ای دوست بداری!
آریا آزادپور
۱۴۰۳/۰۸/۲۱
وقتی نیچه گریست، اولین رمان از اروین یالوم استاد روان‌پزشکی در دانشکده پزشکی دانشگاه استنفورد و نویسنده اولین متن مهم در روان‌درمانی گروهی و همچنین روان‌درمانی اگزیستانسیال است. هرروز یک‌قدم نزدیک‌تر (با جینی الکین) و جلاد عشق، کتابی از داستان‌های واقعی درباره بیماران یالوم و خودش است؛ و آخرین کتابش، وقتی نیچه گریست، در برداشت ایده‌های فردریش نیچه در مورد چهار معضل بزرگ وجودی انسان حرف‌هایی برای گفتن دارد که این ۴ معضل به‌این‌ترتیب هستند: مرگ، آزادی، تنهایی و مسئله یافتن معنا در زندگی، یا همان ملالت از رنج پوچی. درحالی‌که نیچه آدمی متکبر، خشک و خشن و دلخراش است، همان‌طور که در زندگی واقعی‌اش هم همین‌طور بود؛ اما از نگاه یالوم، دلسوز، قانع‌کننده و به طرز عجیبی جذاب است. حتی طرح‌های یالوم از زیگموند فروید و ماتیلد بروئر و زندگی شخصی آن‌ها از نظر تاریخی واقعیت دارند، اما یالوم در صفحات بعدی کتابش مشخص می‌کند که عمده علاقه او بحث درباره مقوله جبرگرایی و دامنه آن است. کتاب با ترجمه عالی خانم حبیب و گویندگی فوق العاده آرمان سلطان زاده اثری فاخر برای ایرانیان به وجود آورده که تا سالها نیاز به هیچ بازخوانی و بازنویسی در این اثر دیده نمیشود. بخوانید لذت ببرید و زندگی کنید.
مصطفی عزیزی
۱۴۰۳/۰۶/۳۱
با درود فراوان خدمت دوستان کتابخوان و گرامی، وا محشراااا. این کتاب به جرات جز ۳ کتاب برتری هست که تا به الان مطالعه کرده ام. آقای یالوم که دیگه نیازی به تعریف و تمجید ندارند و این اثر ایشون که در قالب یک رمان داره پیامی ره بر اساس فلسفه و نکات ریز روانشناسی که فوق العاده ست به تمام معنا. در این کتاب نکات بسیار مهمی گفته شده که واقعا باید با تامل به تک تکشون درکشون کنیم همینجور که عنوان می‌کنه، 🌟زندگی آزمونیست که پاسخی صحیح ندارد. 🌟آنچه که تورا نکُشد قوی ترت می‌کند. 🌟شکستن پیمان زناشویی بهتر از شکسته شدن به دست آن است. جایی که صدای تورا نمی‌شنوند باید فریاد کشید. محشر بود گفتگوی نیچه عاااالی. صدا پیشگیری آقای سلطان زاده باعث میشه خودتو تو اون لحظه ببینی و حس کنی همه‌ی لحن‌ها و دیالوگ‌هایی که گفته شده بین نقش‌های اصلی. فوق العاده بود هم ترجمه هم خوانش و هم انتخاب موسیقی. سپاس از تیم خوب کتابراه برای این کتاب عالی
محمدعلی کلوندی
۱۴۰۳/۰۶/۰۳
چند فصل ابتدایی کتاب به بیان کلیتی از زندگی دکتر برویرو نیچه پرداخته می‌شود و دکتر برویر یک روانشناس یهودی است که از نیچه درخواست می‌کندکه به نزد دکتر برود تا بتواند درمانش کند ونیچه هم ضد یهود وفقیر است.
اولین اتفاق مهم کتاب در فصل۷و۸رقم می‌خورد که برویر به قصد کمک به نیچه به تفکراتش حمله می‌کند وآن‌ها را
کم اعتبار وحتی بی اعتبار می‌کند ودرمقابل نیچه هم با دفاع از تفکرات خود برویر رابه چالش می‌کشد و بعد از این دوفصل نیچه وبرویر به درک متقابل نسبی می‌رسند وجزئیات بیشتری درفصل‌های بعد ازطرفین بیان می‌شود.
درفصل ۱۵به نظریه‌ها وجهان بینی نیچه وبرویر که همان یالوم است پرداخته می‌شود ونقشه فکری هردو به صورت تغریبا کامل در اختیار خواننده قرار می‌گیردودر ادامه‌ی کتاب به این مسئله می‌پردازد که چون هردوطرف یعنی نیچه و برویر به این دلیل نمی‌توانند بر یکدیگر تاثیر بگذارند ونسبت به عقاید خود نقد پذیر نیستند ودرعین حال طرف مقابل را نقد می‌کنند این است که هرکدام با تحقیق وجستوجو‌ی از نظرخود کامل به این افکار وعقاید رسیده و حاضر به پذیرش نقد ویا اشتباه خود نیستند.
در یکی از تقابل‌های تفکری خود نیچه به برخی از اشتباهات خود پی می‌برد وبه همین خاطر گریه می‌کند واسم کتاب هم از اینجا می‌اید.
نیچه درکتاب جملات جالب توجه زیادی دارد که بیترین انها این جمله است: «همیشه فقط صبرکردن میتونه تورو به کسی برسونه که برای تو ساخته شده».
خود نویسنده درآخر کتاب جمع بندی کاملی از کتاب دارد که عالی است و در آخر هم اجرای آقای سلطان زاده عالی ودرجه یک بود وچون ایشان این کتاب را اجرا کرده بود کتاب را تهیه کرده وشنیدم وپیشنهاد می‌کنم این کتاب را فقط با صدای ایشان بشنوید
Javidan
۱۴۰۳/۰۴/۰۷
اگر اثار یالوم وخونده باشید والبته برای شما لذت بخش وقابل فهم بوده باشه مسلما از مطالعه این کتاب لذت میبرید ماجرا چیزی نیست که امکان خلاصه نویسی داشته باشه منتها انسان وبا به فکر بردن و کشاندن به درون وجود وادار به تفکر میکنه که چه دروغها و اشتباهاتی در قبال خودش و وجودش انجام داده من چون سبک تفکر و شیوه نگارش کتابهای یالوم البته با ترجمه اساتید متبحر در امر ترجمه را خیلی میپسندم بسیار کتاب جالب وپرمحتوی به نظرم اومد جسارتا انتقاد برای چندمین بار یاد اوری میکنم نمیدونم واقعا استودیو های صدا برداری چه فکری میکنند. صدای متن با صدای شیوا ورسا ضبط میشه بعد با فرکانس متفاوت وبسیار بالا موزیک غیر مرتبط چیزی شبیه به تماشای فیلم جنایی در زمان تنفس یا تغییر فصلهای کتاب پخش میشه اصلا برای منه شنونده این شیوه جالب نیست یعنی هیچ وقت امکان نداره این کتاب و به راحتی در ارامش گوش کنید مدام باید تن صدا وکم زیاد کنید وموزیک به هیچ عنوان با داستان هماهنگ نیست موزیک فیلم های الفرد هیچکاک برای متن به فرض سیاسی گنجانده شده. هر چند خواننده کتاب فوق العاده خبره و مسلط به متن هستند منتها به شخصه فقط منتظر بودم موزیک با صدای بلند بخش بشه یا رد کنم یا صدای اسپیکر و کم کنم. امیدوارم با دقت بیشتر لذت مطالعه و در شنونده وخواننده کتاب افزایش بدید
نسرین ناصح
۱۴۰۱/۱۰/۲۱
گمانم تعداد بالای آرا و کامنتها و پرفروش بودنش، بخاطر اسم تجاری هوشمندانه‌ی کتاب هست، روایتگری اقای سلطان زاده، و اینکه خیلی وقته ارایه شده و جدید نیست. در طی زمان مخاطباش زیاد شده. در دسته‌ی رمانهایی که خوندم، واقعا پیشنهاد اول من نیست. قصه ایست با دیالوگهای با موضوع روانشناسی و فلسفه. گمانم کتابی با ادعاهای درشت.
این دومین نظریه که مینویسم. در اولی مفصل ۵ مورد نوشتم. الان فقط یک مثال بزنم. انگار بگن کتاب، روایت حافظ و مثلا شاعرالشعرا از گیلان هست. هر دو در قرن هشتم زندگی میکردند. که باهم دیداری دارند و یک ماه همنشینی اینها رو که تحول بزرگی در ادبیات اتفاق افتاد رو میگه. بعد میفهمی همش قصه پردازی بود که شاید گیلانیا خواستن بگن ما بودیم که باعث شدیم حافظ، کتابشو بسراید! اگه الان این دو زنده بودن، نمیدونم چی بر سر نویسنده میاوردن!
انقدر یادداشت نویسنده بعد از تمام شدن کتاب، حالمو گرفته که تاثیر خیلی از دیالوگای خوب کتاب، پریده!!
م ظ
۱۴۰۱/۰۹/۰۴
خیلی برایم جالب بود که چگونه یک نویسنده به خود چنان جسارتی میدهد که با اشخاص حقیقی چنین داستانی خیالی بیافریند، اگر این اتفاق در اینجا می‌افتاد احتمالا بازخوردهای شدیدی دریافت می‌کرد، اما به نظر من حرف در آوردن و شایعه سازی در مورد افرادی که دستشان از دنیا کوتاه است و نمیتوانند از خود دفاع کنند، کار قشنگی نیست. از این مسئله بگذریم کتاب از نظر شخصیت پردازی قوی است و داستان بسیار جالب روایت شده، به خصوص در مورد خود درگیریها و ناتوانی در رها شدن از آن ودر عین حال خود را درمان گر و صاحب نظر دانستن، واینکه بخواهیم به دیگری کمک کنیم، در حالی خود در منجلاب افکار ناپسند و حتی رغت انگیز در حال دست و پا زدن هستیم. در مورد بخش اعتقادی باید توجه داشت که وجود ویا عدم وجود خالق بحثی بسیار سنگین و پیچید است و نباید تنها به نظر وافکار افرادی که خود، بسیار نا متوازن هستند و چه از لحاظ اخلاقی، شخصیتی و چه از نظر اجتماعی دچار نقصان وتزلزل بوده‌اند تکیه کرد. در کل تاریخ بشر افراد زیادی بوده در جوانی منکر خدا شده و بسیار مطالب در باره آن گفته و بسیار ادله بر آن آورده‌اند ولی پس از مدتی درباره ایمان آورده اند، اما کمتر در مورد قسمت دوم آن‌ها شنیده ایم. به هرحال تامل و تدبر در این زمینه بسیار دشوار است و این نکته که چه کسی با چه درجه از فهم و دریافتی در حال نظر دادن است و افسار افکار و احساسات اطرافیان خود را در دست گرفته است هم باید مورد توجه قرار بگیرد، زیرا متاسفانه قسمت زیادی از مردم به ویژه نوجوانان و جوانان اصلا هیچ توجهی به قسمت اصلی انسان، یعنی ذهن و روح ندارند وفقط تنها به ظاهر و جسم می‌پردازندو هیچ هزینه‌ای چه مای و چه معنوی برای آن نمی‌کنند.
زهرا محسن زاده
۱۴۰۱/۰۴/۲۵
در ابتدا تشکر میکنم از آقای آرمان سلطان زاده بخاطر خوانش بسیاااااااااااااااااار زیبا و با احساس.
خوانش ایشان حالت یک نمایشنامه به این کتاب داده بود. تصور نمی‌کردم که دارم یه کتاب صوتی میشنوم بلکه انگار در سالن تئاتر نشستم و یک نمایش تماشا میکنم. کاملا می‌تونستم در ذهنم تصویری سازی کنم
مکالمه بین ژوزف و فردریش می‌تونست بسیار خسته کننده باشه اگر آقای سلطان زاده با تبحر، تنوع در مکالمه ایجاد نمی‌کرد.
محتوای کتاب برای من که مخاطب عام هستم جالب بود. نکات روانشناسی و فلسفی جالبی بیان کرده بود.
از جمله کتابهایی بود که به شدت منو به‌خودش مشغول کرده بود و از هر فرصتی برای شنیدنش استفاده میکردم.
به همه مشتاقان کتاب توصیه میکنم فایل صوتی را گوش بدهند چون بعید می‌دونم فایل متنی تا این اندازه جذاب باشه.
با تشکر از کتابراه
Shahin Movafaghnezhad
۱۴۰۰/۰۳/۱۵
واااااااااااااای کفم و خونم بریده از این کتاب واااااااااای. به خدا قسم من فقط وقت گل زدن تیم مورد علاقم بایرن مونیخ و آلمان اونم توو جای حساس با تمام توانم فریاد میزنم از خوشحالی و تا الان هر نظری که خواستم واسه کتابهایی که تا کنون خونده‌ام بدم، گزاشتم کتاب کامل تمام شود و بعد نظرمو بدم، ولی مباحثه‌ی نیچه و بورویر انقدر عالیه که همین الان انگار تیم ملی آلمان گل زده توو جام جهانی و من دارم ۳ دقیقست از هیجان فریاد میزنم وااااااای. فقط میتونم بگم واااااااای. اصلا نمیتونم این کتابو یک لحظه هم ول کنم. بنظر من کسی که این کتابرو نخونه و بمیره مثل این میمونه که اصلا زندگی نکرده و همان به که بره به جهنم. بازم وااااااااااااای. چه شطرنجی بازی میکنند این ۲ تا. جونم مشاهیر و فیلسوفان و بزرگان و دانشمندان آلمان که همیشه یه طرف بودند و کل دنیا یه طرف💪❤️👏
___ MARYAM ___
۱۳۹۹/۱۲/۰۳
“ حقیقت خود مقدس نیست
مقدس آن جستوجوییست که برای یافتن حقیقت میکنید
آیا کاری مقدس تر از خودشناسی سراغ دارید؟
دید من مرتباً تغییر میکند اما یکی از جملات ماندگار من اینست
بشو آنکه هستی!!
بدون حقیقت چگونه میتوان فهمید
کیستیم و چیستیم؟ “
دوستان این کتاب یک اثر فاخر است و چنان شمارا به چالش میکشید که ساعتها در تفکری ژرف غوطه ور خواهید شد بدون آنکه گذر زمان را بفهمید
بخش کوچکی که از کتاب نقل کردم تاثیر گذارترین دیالوگ برای من بود..!
مدار آگاهی و تفکراتتان را با این کتاب به آسانی میتوانید تغییر دهید.
با تشکر از کتابراه بی نظیر.
مهشید ستاری
۱۴۰۳/۰۸/۱۴
کتاب بسیار سلیس و روان (ترجمه عالی)، صدا و خوانش جناب سلطان زاده بی نظیر بود. کتاب برمی گردد به سال ۱۸۸۲ میلادی و گفتگویی عمیق میان یک پزشک یهودی و یک فیلسوف مسیحی، که به خداوند ناباور شده است. برخی افکار و جملات مغایر با باور ها و عقاید مسلمانان است. شخصیت های داستان جناب د یالوم حقیقی و حوادث و ریزه کاری های فردی شخصیت ها نیز حقیقی و عین واقعیت است، فقط جناب د یالوم داستانی زاییده ذهن خود و بر اساس دیدگاه های شخصی شان حول محور این شخصیت ها به رشته تحریر درآورده است. آنچه توجه من را بیش از پیش به خود جلب نمود: ۱. گفنگوی عمیق دو شخصیت اصلی داستان۲. شرایط یهودیان در آن سالها و دیدن یک خانواده یهودی از نزدیک۳. توجه نیچه به زرتشتو در نهایت کتاب مرا بر آن داشت که به تفکر عمیقی فرو روم که بسیار لذت بخش بود.
محبوبه نصیرفر
۱۴۰۳/۰۴/۱۷
نمی دانم چه بگویم از هم اروین یالوم و نوشته‌های بسیار بسیار جذاب او که انسان را تا مدت‌ها درگیر گفته هایش می‌کند. از آثار دیگر او کتاب مسئله اسپینوزا را خوانده بودم جای تعجب که نه شگفتی دارد که یک نویسنده چقدر باید توانا باشد ه در نوشته هایش این چنین یلسوفان برجسته و دانشمندان بزرگ و انسان‌های مشهور را به ورطه تخیل خود و در مراوده با هم به نقش داستان بکشدو اما صدای آقای آرمان سلطان زاده که که شاید بهترین انتخاب برای خواندن کتاب بوده چقدر به جذابیت کتاب صوتی کمک کرده بود. دلم می‌خواهد بارها بارها آن را دوباره گوش کنم ملات کتاب آنقدر فوق العاده است که می‌توان از آن هزاران بار نت برداری کرد و صدا آنقدر شیوا جملات را بیان کرده است ه انسان هرگز از شنیدن مجدد آن خسته نمی‌شود ممنون کتابراه جان
Shima Torabi
۱۳۹۹/۰۲/۱۵
متن روان وترجمه‌ی فاخر کتاب تحسین برانگیز است. علیرغم موضوع که بر مبنای مباحث روان شناختی دونفره شکل گرفته است وعلی القاعده باید کسل کننده باشد قصه از چنان قناعی برخوردار است که خواننده وشنونده را مشتاقانه تا به انتها همراه خود میبرد. این کتاب بار دیگر ثابت میکند که علیرغم همه‌ی ادعاهای فیلسوفان واندیشمندان برای حل مسایل انسانی وعلیت جهان هستی، چگونه مشکلات روزمره وظاهرا پیش پا افتاده ونیز خلق وخو وتربیت انفرادی این مدعیان بشدت در شکل گیری فلسفه، هنر وحتی الهیات عنصر اصلی ونهایی ست. در پایان نمیتوانم از اجرای استادانه وهنر مندانه‌ی جناب اقای سلطانزاده بعنوان یکی از ارکان اصلی جذابیت این اثر نام نبرم.
afsaneh mousavi
۱۳۹۸/۰۷/۲۳
برای کسایی که مثل خودم قبل از خرید کتاب میان نظرات رو می‌خونن باید بگم صدا و خوانش راوی عااااالیه شاید اگه بخواین نسخه‌ی چاپی کتاب رو بخونین ممکنه بعضی جاها بخاطر کاربرد زیاد اصطلاحات پزشکی کسل بشین ولی گوینده با فراز و فرودهای صداش از اینکه حواستون پرت بشه جلوگیری میکنه. کتاب به چیستی زندگی، وجود یا عدم وجود خدا، فلسفه و... اشاره داره شاید وقتی در قسمت یادداشت‌های نویسنده بشنوین که تمام شخصیت‌های کتاب در دنیای واقعی وجود داشتن ازش لذت بیشتری ببرین
مهسامحمدی
۱۴۰۲/۰۱/۰۶
رمان وقتی نیچه گریست اثر اروین یالوم استاد روان‌پزشکی دانشگاه استنفوردهست،. اروین یالوم در خلال این رمان آموزشی به توصیف درمان‌های رایج برای وسواس فکری که در هر دو شخصیت اصلی رمان (دکتر بروئر و نیچه) به نوعی گرفتار آن هستند می‌پردازه. اروین در پایان کتاب توضیح میده که چه مطالبی از روی واقعیت بوده و چه قسمت‌هایی ساخته ذهن خودش، بنابراین، رمان ترکیبی از خیال و واقعیت هست.
حتی اگر دانش روانشناسی نداشته باشین خوندن این کتاب بسیار آموزنده هست.
مطالب فلسفی و روانشناختی در قالب رمانی جذاب میتونه خیلی لذت‌بخش باشه.
نسخه صوتی هم با صدای آقای سلطان زاده بسیار به جذابیت زمانی که برای شنیدن این کتاب صرف میکنین افزایش میده. ممنون از کتابراه
مریم مهدی
۱۴۰۰/۰۷/۰۴
این کتاب یکی از بهترین داستان‌هایی بود که در زندگیم خوانده بودم، کتابی بسیار پر معنا در وادی روانشناسی و فلسفه. دیدگاه کلی‌ای از فلسفه نیچه بهم داد که قطعا باید به جزء و دقیق تر واردش شوم. فضای زندگی جامعه اروپا را در سال در آن دوره زمانی (300 سال پیش) بسیار زیبا تشریح کرده است. پر از جملات نغز و پرمعناست. آقای یالوم مهارت بسیار شگفت انگیزی در توصیف و روایت دارند. صدای گوینده، استاد سلطانی و طرز روایتشون، همچنین موسیقی متن داستان جذابیتش را صد برابر کرده. اگر اهل معانی عمیق و فلسفی زندگی هستید به هیچ وجه این کتاب را از دست ندهید. کتابی است که هرگز از خاطر نخواهید برد. ممنون از کتابراه
Pejman Pirmoradi
۱۳۹۷/۰۸/۱۲
نمیخوام مته به خشخاش بگذارم و یا با این نگاههاى تئورى توطعه نقد کنم، اما... عادت به کتابهاى روانشناسى و امثالهم ندارم و این کتاب رو از باب اسم نیچه و با این فکر که نقد روانشناختى طرز فکر نیچه رو واکاوى خواهد کرد دانلود کردم ولى.. با اثرى در خصوص تبرئه و براعت تفکر مرتجع یهودیان ارتدکس قرن نوزدهمى اروپا روبه رو شدم که قصدشان تصاحب افکار نیچه به نفع یهودیت و اهمیت شالوده عصر مدرن بر تفکراتى از این دست که فى الواقع یهودیت مبدع و آغازگر آن بوده و نیچه دنباله رو همین نگاه زیونیسمى میباشد!!! جن الخالق که جایى نیست که از دست اینان در امان مانده باشد به خوب یا بد بودن اندیشه ایشان کارى ندارم و قضاوت نمیکنم اما اندیشه اى که محق باشد نیاز به این همه زمینه چینى ندارد، مخلص کلام اینکه کتاب حاضر هیچ دخلى به نیچه نداشته و تنها سوء استفاده از عقاید مردى مرده و کمتر شناخته شده است
سارا گرمنجانی
۱۴۰۳/۰۷/۱۶
کتاب وقتی نیچه گریست از اروین دی. یالوم با صدای دلنشین آرمان سلطان‌زاده تجربه‌ای خاص و عمیق رو به شنونده ارائه می‌ده. داستان دیدار خیالی بین نیچه و روان‌پزشک رینهولد ماسی، نه تنها ما رو با دنیای فلسفی و روان‌شناختی این دو شخصیت بزرگ آشنا می‌کنه، بلکه ما رو به تفکر در مورد مسائل عمیق زندگی و معنا و هدف وجود دعوت می‌کنه.
صدای گرم و گیرا و بیان احساسی آرمان سلطان‌زاده، هر لحظه از داستان رو زنده می‌کنه و احساسات شخصیت‌ها رو به بهترین شکل منتقل می‌کنه. بحث‌های فلسفی و روان‌شناختی که در داستان مطرح می‌شه، با این روایت جذاب، عمق بیشتری پیدا می‌کنه و شما رو درگیر تفکرات عمیق‌تری می‌کنه!
saMira.d
۱۴۰۲/۰۵/۱۹
اثری بی نظیر از د. یالوم گذشتن نام چند تن از روانکاو‌های بزرگ آن عصر بطور همزمان، دیالوگ‌های ماندگار و گفت و گوهای عمیقی که بین هم رد و بدل میشد برایم بسیار لذت بخش بود نیچه توصیف بسیار زیبایی از سردردهای شدید میگرنیش داشت او این افکار را نتیجه زایش افکار نو میدانست شخصیت سخت مغرور معطوف ناپذیر و درعین حال مهربانی پنهان نیچه برایم بسیار جذاب می‌آمدو همچنان تجربه‌های سخت و آزار دهنده‌ای که او از اطرافیانش داشت باعث شده بود خود را به انزوا بکشاند افکار او تاحدودی برایم قابل درک و تفهیم شده بود بطوری که در طول داستان خودم را بسیار نزدیک به شخصیت نیچه تصور میکردم.....
نیلوفر سعادتی
۱۴۰۲/۰۵/۰۷
با سلام
بسیار لذت بردم از گوش سپردن به این کتاب. سالها قبل کتاب را خوانده بودم. ولی صدا پیشگی بیشتر از عالی و شیوای گوینده و نحوه چیدمان آواها، نواها، انتخاب مناسب موسیقی متن و... مرا محو داستان کرد.
با تمام مشغله کاری یک روز تعطیل را تماما غرق در جادوی این اثر برجسته شدم و مجددا نیز شروع به مطالعه متنی کتاب برای یادداشت برده‌داری کردم تا شاید بقول نویسنده " بشوم آنچه که هستم " و "جوری زندگی کنم که از مرگ ترسی نداشته باشم".
سپاس از همه کسانی که برای کتابخوان کردن ما دستی بر آتش دارند بویژه گوینده بسیار توانای این کتاب. عمرتان مستدام و دور از گزند ایام و روزگار
Eti Atshani
۱۴۰۱/۰۳/۱۴
کتابی، با گفتگو‌های، جذاب و خردمندانه و روانکاوانه از طرف دو انسان خردمند که بسیار تاثیر گذار است. اما کتابی مردانه، در انچه میجویند زنان را همچون موجودی در کنار مردها وعامل خشنودی وگرفتاری انها مطرح میکند، بنظر میرسد هر زنی در این داستان بوده، تاثیرش بر روی مرهای قصه مهم بوده نه افکار و زندگی خودشان، درست است پیچیدگی شخصیت زنان شگفت انگیز است، موجودی به لطافت کودکان و قدرت مردان که جاذبه و ایجاد همبستگی در ذاتشان است، البته در فصل آخر کتاب اشاراتی به این موضوع شده ولی بنظرم گویا نبوده
ممنون از همگی شما که باعث ارتقا دیدو فکر ما میشوید🙏
کاربر ع
۱۳۹۹/۰۲/۰۴
وای بی‌نظیره واقعا لذت بردم هر لحظه ش رو تصور کردم با گویندگی و موسیقی فوق العاده زیبا و نویسندگی جذاب آقای یالوم تونستم لحظات شیرین و ارزشمندی رو تجربه کنم و لذت ببرم. آیا این کتاب اندیشه و دانش من رو تغییر داد؟! بله من رو دگرگون کرد. اشتیاق شدیدی پیدا کردم به اینکه آثار آقای نیچه رو عمیقا مطالعه و بررسی کنم. و بله خوندن این کتاب رو به همه دوستان پیشنهاد می‌کنم. بخونید تا با خودتون و تکانه‌ها و انگیزه هاتون بیشتر آشنا شید و از این طریق هر روز قدرتمندتر از روز قبل قدم بردارید. ما باید بیشتر به شناخت جوهر انسان بپردازیم و با سرزمین پهناور درونمون آشنا شیم.
منا صالح
۱۳۹۷/۰۷/۲۸
کتاب خیلی خوبی بود... سبک نویسنده خیلی تاثیر گذاره و قسمت یادداشت نویسنده واقعا منو تحت تاثیر قرار داد برای نوشتن این کتاب نویسنده خیلی وقت و انرژی صرف کرده وتاثیرش رو هم میشه در کتاب دید.. صدای و لحن خوانش آقای سلطانزاده هم که دیگه شناخته شده اس و نیاز به تعریف نداره... در کل واقعا عالی بود
امیر داعی
۱۴۰۲/۱۲/۲۹
گوینده عالی بود. موزیک درجه یک و مناسب حال و هوای کتاب انتخاب شده بود. دلیل اصلی که این کتابو انتخاب کردم در واقع اسمش بود، خیلی اسمش رو شنیده بودم و بالاخره دل رو زدم به دریا و بعد از چندین بار منصرف شدن از خوندنش امشب تمومش کردم.
راستشو بگم بد نبود، جوری هم نبود که بگم اگه نمیخوندم چیزی رو از دست میدادم. صرفا خوشحالم از اینکه بگم " آره منم کتاب وقتی نیچه گریست رو خوندم".
برای منی که کلا کتاب جنایی /معمایی /علمی تخیلی میخونم خیلی جالب نبود شاید برای کسایی که فلسفه یا روانشناسی دوست دارن جالب به نظر بیاد.
در کل از 10 بنظرم 7
مرسی که خوندین🌹
مهراج مرتضی پور
۱۴۰۲/۱۱/۲۹
رمان روانشناختی جذابی است که فروید و نیچه را در یک زمان و رخداد در کنار هم قرار داده است. ترکیبی از واقعیت و خیال، عشق و تقدیر و اراده است. نیچه قصد درمان پوچی گرایی و روزمرگی بروئی (از پایه‌گذاران روانکاوی) را دارد و بروئر درمان میگرن نیچه را. در ادامه داستان زخم‌های که هر دو شخص از آن‌ها رنج میبرند سر باز میکنند و متوجه درد‌های روانی که داشته‌اند میشوند که از آن بی خبر بوده‌اند. این رمان در جهت روانکاوی بسیار نکات و مفاهیم ابتدایی و پایه اساس روانشناختی امروزه و حتی درد مخفی که ممکن است هر کدام از ما از آن رنج ببریم و ندانیم چیست، روایت می‌کند.
زهرا حمیده
۱۴۰۱/۰۵/۱۰
“ازدواج پیوندی سترگ است، اینکه دو نفر تا ابد عاشق هم بمانند سترگ است؛ زناشویی مقدس است، ولی شکستن این پیمان مقدس، بهتر از شکسته شدن توسط آن است”.
جمله‌هایی نظیر این که در سراسر کتاب موج می‌زند، عبارات وسوسه‌انگیزی که ذهن آشوب‌زده را قلقلک می‌دهد؛ به اجازه‌نامه‌ای می‌مانند که انسان خستهء امروزی را به تفکر وا می‌دارد، تفکری میان پایبند بودن به تعهد و یا متعهد بودن به المان‌های انسانی خود.
یکی از بی‌نظیرترین کتاب‌های صوتی‌ای بود که با گوش جانم نیوش کردم؛ هیچ انتقادی بر خوانش این کتاب روا نیست.
از تمام مجموعه سپاسگزارم.
M R
۱۴۰۰/۰۴/۲۷
مثل بقیه آثار یالوم، زیبا جذاب و خواندنی بود، بخصوص برای علاقه مندان به روانشناسی وفلسفه. ممکنه برای کسی که به آثار کلاسیک علاقه نداره کمی خسته کننده باشه اما اگر علاقه داشته باشید همراه با مفاهیم روانشناسی با حال وهوا وسبک زندگی حدود دویست سال قبل اروپا آشنا بشین در خلال روایت داستان میتونید به اون زمان سفر کنید. علاوه بر داستان جذاب و تامل برانگیزی که این کتاب داره، یکی از نقاط قوت قوی این اثر خوانش بسیار زیبا و بدون نقص گوینده هست که لذت شنیدن داستان رو چندین برابر کرده. در نهایت از شنیدن این اثر بسیار لذت بردم وپیشنهاد میکنم مطالعه کنید یا بشنوید.
شکیلا
۱۴۰۲/۰۷/۲۳
کتاب‌های یالوم فوق العاده هستن. اگه به ژانر روانشناسی و روانکاوی علاقه دارین حتما عاشق نوشته‌های یالوم میشین و به نظرم گل سر سبد کتاب‌های این نویسنده حتما این کتابه‌ی داستان که شامل شخصیت‌های واقعی اما اتفاقات و واقع غیرواقعی که حاصل ذهن خلاق نویسنده هستش برای شروع به نظر من باید از دروغگویی روی مبل شروع کنید و بعد این کتاب و... آخرین کتاب نویسنده هم که چگونه پروانه شدم ب نظرم بی نهایت زیبا و تاثیر گذار بود واقعا باعث شدن من عاشق کتاب خواندن بشم و لذت ببرم از نوشته‌ها همینطور بسیار آموزنده برای همه‌ی فرهنگ ها
Same var
۱۴۰۱/۱۰/۱۴
به نظر من شخصی که به دنبال رمان خوندن مخصوصا از نوع فلسفیش هست، پیشنهاد میکنم این کتاب رو بخونه، بسیار قوی تر از رمان‌های دیگه هست، اما خیلی کشداااار بود، تا فصل بیستمش که اصلا نظرمو جلب نکرد، اما دو فصل آخر واقعا جذاب بود، در کل به نظر من وقت هدر دادن هست که آدم رمان گوش کنه، البته این رمان بر اساس شخصیت‌های واقعی بوده، و من چون دوست داشتم کمی با شخصیت نیچه آشنا بشم این رمان رو گوش دادم
در ضمن صوتی بودن این کتاب جذابیتش رو نسبت به متنی بودنش خیلی بالا میبره.
صدای راوی بسیاااااار عالی بود
Afsaneh n
۱۴۰۱/۰۸/۲۷
این کتاب رو به پیشنهاد یکی از دوستان شروع کردم و چون اهل خوندن چنین کتابایی نبودم ترجیح دادم صوتی گوش کنم که باید بگم گوینده فوق العاده بود و شاید اگه کتاب متنی میخوندم نمیتونستم متوجه بعضی از قسمت‌ها بشم. اما درباره متن کتاب، زندگی دکتر برام جالب بود.. همه چیز داشت و در عین حال راضی نبود.. اتفاقی که ممکنه برای خیلی از ما رخ بده، همواره ناراضی بودن از زندگی که روح و روان انسان و دستخوش تغییر و آزار میکنه. به نظرم یکبار گوش دادن این کتاب خالی از لطف نیست و میتونه دید متفاوتی به هرکس درباره زندگی بده
صدیقه عبدالهی
۱۳۹۷/۱۰/۱۰
اگه اهل رمانهای فلسفی و به چالش کشیدن باورهاتون نیستین قطعا این کتاب براتون خسته کننده خواهد بود و در همون فصلای اول کنارش میزارین. اگه اهلش هستین باید بهتون بگم که سه فصل اخر شما رو شوکه خواهد کرد! همه ما ممکنه در میانسالی گرفتار مشکل ژوزف بشیم احساس کنیم که در جایی غلط ایستادیم و دچار دوگانگی و تردید خصوصا در زندگی مشترک بشیم. برای من واقعا احساسات ژوزف ملموس و قابل درک بود. یه چیز جالب دیگه م این بود که ژوزف خودشم در آخر با مسمریسم خودشو نجات داد درحالیکه نیچه به روش درمانی مسمریسم باور نداشت!
سجادعسگری
۱۴۰۲/۱۱/۰۳
به نظرم به جز داستان خوب و قوی که داشت یک کارگاه انسان سازی بود این اثر چه قدر یاد گرفتم من واقعا زمانی که دکتر برویر هیپنوتیزم شده بود دقیقا خودم رو جای دکتر گذاشتم و به همان نتیجه‌ای که دکتر رسید من هم رسیدم. چه قدر لذت بردم از جای جای داستان. جناب سلطان زاده هم که قابل گفتن نیست چقدر خوب و حرفه‌ای کتاب رو خوانش کردند. میشه یادداشت برداری کرد از خیلی قسمت ها و تا سال‌های سال مطالعشون کرد و درس گرفت. هر کسی چه علاقه به کتاب داشته باشه چه نداشته باشه باید این اثر رو گوش بده و درس بگیره. سپاس فراوان
محمد شمس الدین
۱۴۰۲/۱۰/۱۲
یاد ثانیه‌های کم تکراری افتادم که نه برای رفع تشنگی، بلکه صرفا برای تکرار طعم خواستنی و دلچسب یک نوشیدنی، جرعه جرعه‌اش رو آرام و حریصانه زیر زبون مزه کردم و نوشیدم. برام مثل لمس عریانی ظریف و عمیق احساسات توسط دست لطیف حضور، وسط چهار فصل درهم و برهم ذهنم بود، زیبا بود لذت بخش. عجیب نیست، شاهکاری از استاد یالوم با این ترجمه فوق العاده از سرکار خانم حبیب و صدای جادویی آرمان سلطان زاده، باید که چنین وجد و سروری رو به سادگی مثل یک رقص درونی و به یاد ماندنی خلق کنه، سپاسگزارم.
رویا +
۱۴۰۱/۰۳/۰۱
خوب بود متن کتاب را قبلا خوانده بودم با شخصیتهای داستان آشنایی داشتم، جالب که یالوم چه تبحری در روایت همزمان تاریخ و داستان دارد. راوی خیلی خوب داستان را روایت کرد و متن خوب ترجمه شده. اینها نکات مثبتش ولی یک نکته ناخوشایند این فایل موسیقی زمینه است هم انتخابش می‌توانست بهتر باشد و هم تنظیم صدا، صدای موسیقی نسبت به صدای راوی خیلی بلند و گوشخراش بود. هر بار مجبور بودم بین فصلهای داستان صدای موسیقی را کم کنم وگرنه با صدای بلند و جیغ مانندش نقش سوهان روح بازی می‌کرد.
اسیه مرادی
۱۳۹۹/۱۲/۰۹
چهار بخش اول گوش دادم نمیدونم چرا منی که عاشق کتابم واینقدر کتاب تو حوزه راون شناسی خوندم از این چند بخش اول اصلا لذت نبردم وکلا قیدگوش دادنش زدم. باعث شد عصبانی بشم. حالم بد کرد. من کتاب ملت عشقم که خوندم حالم بد شد. فکر کنم موضوع جذب شدن دکتر به زنان دیگه با وجود داشتن همسر منو اذیت میکنه کلا خیلی حساسم. شایدم باید چاپیش بخونم تا بفهممش. اماکلا ممنونم از اقای سلطان زاده وکتابراه. از نظرات دوستان میفهمم کتاب عالیه ومن نمیتونم هضمش کنم. شاید الان وقتش نیست وبعدها ازش لذت برم.
Zahra
۱۴۰۲/۰۶/۰۷
در حالی که قسمت‌هایی از کتاب هیچ گاه در واقعیت اتفاق نیفتاده‌اند ولی با این حال اتفاقات طوری کنار هم چیده شده‌اند که خواننده کوچکترین شکی در مورد آن‌ها به خود راه نمی‌دهد. دو مطلبی که در کل کتاب به آن تاکید شد و من خیلی دوست داشتم یکی "بشو هر آنکه هستی" و دیگری "تقدیرت رو برگزین و آن را دوست بدار " بود. بی شک خوانش آرمان سلطان زاده نیز در تاثیرگذاری کتاب موثر است. در کل پس از خواندن این کتاب نظرتان در مورد خودتان و حتی اطرافیانتان تغییر خواهد کرد.
فریماه پیرهادی
۱۴۰۲/۰۳/۱۸
هیچ کتابی رو نمیشه بد خواند، اما هر کتابی هم ارزش وقت گذاشتن نداره. کتاب بسیار است و عمر کوتاه،، بنده به کسانی که مسائل مذکور براشون مهمه توصیه میکنم بجای این کتاب که واقعا قوی محسوب نمیشه کتاب "چنین گفت زرتشت" رو بخونین البته با نگاهی به معنای واقعی ژرف و برای کسانی که کتاب فلسفی بسیار خوندن توصیه میکنم؛ چون همونطور که میدونین خواندن سطحی کتاب‌های فردریش نیچه چنانچه با آگاهی بالا نباشه نه تنها مثبت نیست میتونه برای تازه کارها مخرب باشه
طاهره قهرمانی
۱۴۰۲/۰۱/۱۵
کتاب خوبی بود جوری که دوست داشتم تا آخرش گوش کنم، در طی مسیر کتاب اولش با دکتر برویر احساس همدردی میکردم ولی کم کم به نیچه حق دادم، واقعا داستانی پر کشش هست، و دقیقا فضا سازی عالی انجام شده، و جمله که گفته: بارگیری این همه اطلاعاتی به وسیله دریچه سه میلیمتری وسط عنبیه، چه رنج بی پایانی، برام خیلی جذاب و قابل تامل بود، به نحوی که بیشتر در طی شکرگزاری هام نسبت به داشتن چشم‌های سالم شکرگزار هستم و من تا حالا از این زاویه به مهم بودن داشتم چشم نگاه نکرده بودم
حسین براری
۱۴۰۱/۱۱/۲۴
صدای گوینده مثل تمامی کارهایی که قبلا از ایشان شنیده بودم، فوق العاده بود هر چند صداگذاری قدم زدن در گورستان، شنیدن یکی از بهترین فصل‌های کتاب را آزاردهنده کرده بود.
نویسنده از جملات کلیدی نیچه حین پردازش داستان به خوبی استفاده می‌کند و شخصیت‌های واقعی را در غالب یک داستان خیالی به بهترین وجه ممکن بازسازی می‌کند. هر چند نگارش فصل‌های ابتدایی و استمرار آن در فصل‌های بعدی، موجب این می‌شود که خواننده منتظر پایان باشکوه تر و نتیجه گیری منطقی تری باشد.
هاله نخبه
۱۴۰۱/۱۰/۰۳
اولا که صدای آقای سلطان زاده فوق العاده زیبا هست و جوری صداشون رو برای هر کاراکتر عوض میکنن که آدم فک میکنه 5 نفر آدم هست برای صدابرداری... جوری آدم رو تو جو کتاب فرو میبره صداشون خیلی میچسبه... در مورد کتاب هم که عالیه، خیلی عکیق و فلسفی، من نیچه رو اینجوری نمیشناختم، فکر میکردم شخص پوچ گرایی هست ولی نه درست برعکس سعی در نسخه پیچی دوباره برای زندگی انسان هست، نگرشی خیلی ژرف به زندگی داره، به همراه دکتر برویر هم که عالی میشه... حتما تهیه بکنید🌹🌹🌹
فرح حقیقی
۱۳۹۹/۱۱/۱۷
از بحث‌های فلسفی و روانشناسی بین نیچه و دکتر برویر لذت بردم ولی متاسفانه در کتاب لاقیدی و بی بندوباری و عدم تعهد به اصول به معنای آزادگی تعبیر شده و اینجاست که اهمیت گفتار خداوند در قرآن که به مردان هشدار می‌دهد که از نگاه حرام بپرهیزند و از زنان می‌خواهد که پاکدامنی پیشه کنند و زینت‌های خود را جز بر محارم خود آشکار نسازند هر چه بیشتر آشکار میشود،
قرآن کتاب قانون برای داشتن زندگی سعادتمند است.
صداگذاری خوب بود فقط تو فصل بیستم صداهای مربوط به قدم زدن پروفسور نیچه و دکتر برویر بشدت آزاردهنده بود و مانع از تمرکز بر روی صحبت‌های آنان میشد.
Bahareh D
۱۳۹۹/۰۵/۰۷
ای وای که هر چقدر زیبایی این کتاب و گیرایی صدا و تسلط آقای سلطان زاده بر متن کتاب بگم کم گفتم...
هزااار برابر هزینه‌ای که برای این کتاب میکنید ازش لذت میبرید. واااقعا ارزش خریدن و ارزش بار‌ها و بارها گوش دادن داره این کتاب. مخصوصا با صدای اقای سلطان زاده.
با تشکر از کتابراه بابت قرار دادن این کتاب صوتی.
اگر میشد صدهزار امتیاز میدادم. سپاسگزارم.
ای کاش تمام کتابهای خوب دنیا با صدای اقای سلطان زاده خونده میشدن.
مهدی حمیدی
۱۴۰۲/۰۵/۲۲
آقای یالوم و کتاب‌هایش برای تمامی طرفداران کتابهای روانکاوی نامی بسیار آشنا می‌باشد. او در این کتاب ما را به زمانی از تاریخ می‌برد که شاید اتفاق می‌افتاد و با روایت شیوا و جذاب خودش هم داستانی زیبا را تعریف می‌کند و هم نکات روانکاوی مورد نظرش را بیان می‌کند. تعویض جای مریض و پزشک در این کتاب از نکات بسیار مثبت روایت می‌باشد که کشش عمیقی را در پی دارد. ترجمه شیوا و روان کتاب و خوانش استادانه هم لذت کتاب را دوچندان نموده است.
فاطمه ارجمندی
۱۴۰۱/۰۹/۱۶
کتاب بسیار آموزنده و عالی بود به عقیده من کتاب بایدبه بار علمی ما بیفزایدکه این کتاب از این مستثنی نیست من از دو بخش آخر کتاب بسیار لذت بردم مخصوصا از جاهایی که برام جالب بود شخصیت دکتر برویر که با اینکه خودش همه چیز دان بود بازم نظر خواهی می‌کرد از دوستش فروید که حتی از نظر سن از او کوچکتر بود و حتی از نظر علمی ما هم باید یاد بگیریم که در هر ضمینه‌ای نظر خواهی کنیم فقط عقیده خودمان حاکم نباشد... ممنونم از کتاب راه
یحیی عوض پور
۱۳۹۹/۱۰/۰۹
حرف‌های تأمل برانگیز و بی تاب فرار یک ذهن همراه با جزئیاتی مو به مو که از به هم پیوستگی افکاری رازآلود نشأت گرفته و در پایان به کتاب‌های بزرگی بدل میشوند که رمان می‌نامیم، همیشه جذاب نیستند اما گاهی به صورت راهنمود‌های ژرف گونه‌ای به افکار گسسته و ناپدار شخصی می‌تازند که بی گمان حاوی پیامی است که فقط همان فرد توان رام کردنش را دارد زیرا با چرایی افکار او هم پنداری دارد. «این فقط نظر شخصی بنده به رمان هاست همین و بس»
1 2 3 4 5 6 >>