معرفی و دانلود کتاب کاپیتالیسم را دوباره خواندن
برای دانلود قانونی کتاب کاپیتالیسم را دوباره خواندن و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب کاپیتالیسم را دوباره خواندن
گروه نویسندگان مؤسسهی مدرسهی زندگی در کتاب کاپیتالیسم را دوباره خواندن به بررسی مشکلات سرمایهداری مدرن میپردازند و راهکارهایی برای بهبود ساختار آن ارائه میدهند. نویسندگان این کتاب باور دارند که مشکلات سرمایهداری، بیش از آنکه به مسائل مالی یا سیاسی مرتبط باشد، به مسائل روانشناسی و انسانی مربوط است. در این کتاب خواهیم خواند که با تمرکز بر نیازهای پیشرفتهتر انسانها، میتوان سرمایهداری را به نظامی معنادارتر و انسانیتر تبدیل کرد.
دربارهی کتاب کاپیتالیسم را دوباره خواندن
زمانی که با غمها و واماندگیهای ناشی از نظام سرمایهداری مدرن روبهرو میشویم، اغلب اینطور به نظر میآید که گزینههای جایگزین آرمانگرایانه و دور از دسترس هستند. ولی طراحی نظام سرمایهداری در ذات به گونهای است که میتواند اصلاح شود و تغییر کند. آنچه نویسندگان مؤسسهی مدرسهی زندگی (The School of Life) در کتاب کاپیتالیسم را دوباره خواندن (How to Reform Capitalism) عنوان میکنند، این است که ریشه و بنیان نظام سرمایهداری پول و قانون و سیاستها نیست، بلکه این نظام از روان انسانها تغذیه میکند و دقیقاً اینجا همان نقطهای است که میتواند از نظامی ظالمانه به نظامی پویا تغییر کند.
گروه نویسندگان جستارهایی در زمینهی نظام سرمایهداری را در کتاب کاپیتالیسم را دوباره خواندن گردآوری کردهاند و در بخشهای مختلف با موضوعات گوناگون به معضلات این نظام پرداختهاند. بهعنوانمثال در بخشی از کتاب تحت عنوان هنرمندان و غولهای سوپرمارکتی میخوانیم که در گذشته، هنرمندان آثار خود را با کوشش و پشتکار بسیار با اندازهای معمولاً بین یک تا دو متر، خلق میکردند تا جهانبینی و احساساتشان را در قالب هنر ارائه دهند. اما امروزه، پروژههای بزرگتر و کلانتر عمدتاً به شرکتها و دولتهایی واگذار شده که معمولاً با اهداف سطحیتر و مادیتر عمل میکنند. این تغییر به جای پیشرفت، نوعی شکست فرهنگی و تجاری محسوب میشود، هرچند که اغلب بهعنوان امری طبیعی پذیرفته شده است.
در بخش دیگری از کتاب کاپیتالیسم را دوباره خواندن از ظهور مصرفگرایی آگاه میشویم و میخوانیم که جوامع چطور به این سمت و سو هدایت شدند. در قرن هجدهم، دورهای که اقتصاد رشد کرد و مردم توانستند کالاهایی فراتر از نیازهای اساسی خود خریداری کنند، مصرفگرایی به تدریج گسترش یافت. این تغییر، که به اولین انقلاب مصرفگرایان معروف است، باعث شد که صنایع جدید و تولید انبوه کالاهای متنوع رونق بگیرند. در این دوران، خرید و مصرف بیشتر به رشد اقتصادی و افزایش درآمد انجامید. نویسندگان مؤسسهی مدرسهی زندگی بیان میکنند که مدها و کالاهای مصرفی، از لباسها و مبلمان گرفته تا مدل مو و کلاهگیسهای تزیینی، تغییرات چشمگیری داشتند. کلیسا این تغییرات فرهنگی و اقتصادی را قبول نداشت و از آنها انتقاد کرد، چراکه آنها را بهعنوان نماد مادیگرایی و دوری از ارزشهای معنوی میدانست و مصرفگرایی را به شدت محکوم میکرد. در نهایت، این انقلاب مصرفگرا باعث ایجاد تغییرات روشنفکری شد که نقش مصرفگرایی را در اقتصاد به شکلی تازه و متفاوت تعریف کرد.
در نهایت، در کتاب کاپیتالیسم را دوباره خواندن با نظریهی سلسلهمراتب نیازهای مازلو آشنا میشویم و میبینیم که سرمایهداری هنوز پتانسیلهای زیادی برای رشد دارد. با تمرکز بر نیازهای بالاتر مانند خودشناسی، خلاقیت و معنا، سرمایهداری میتواند به نظامی تبدیل شود که هم برای مصرفکنندگان و هم برای تولیدکنندگان رضایتبخشتر باشد. این تغییرات میتوانند به ایجاد صنایع جدید و رشد اقتصادی منجر شوند. نویسندگان مؤسسهی مدرسهی زندگی در این کتاب به دنبال ارائهی راهحلهایی هستند که نظام سرمایهداری را به نظامی انسانیتر و معنادارتر تبدیل کنند.
سما قرایی با ترجمهی کتاب کاپیتالیسم را دوباره خواندن که انتشارات هنوز آن را چاپ و روانهی بازار کرده است، این فرصت را برای شما فراهم آورده تا با خواندن این اثر بتوانید با جنبههای دیگر نظام سرمایهداری آشنا و دانشتان را از کاپیتالیسم افزایش دهید.
کتاب کاپیتالیسم را دوباره خواندن برای چه کسانی مناسب است؟
این کتاب برای افرادی که قصد دارند دیدگاه وسیعتری نسبت به نظام سرمایهداری به دست آورند و با جنبههای دیگری از کاپیتالیسم آشنا شوند، منبع ارزشمندی خواهد بود.
در بخشی از کتاب کاپیتالیسم را دوباره خواندن میخوانیم
معتقدان به اصول اخلاقی اغلب ظنی غریزی به برندها دارند. از حق نگذریم، برندها هم این ظرفیت را دارند که به دلایلی بسیار نفرتانگیز شوند: حضور فراگیر دیوانهکنندهای دارند (در راه کوهپایه یا در بدو ورود به کشوری که اصلاً برای تجربۀ فرهنگ متفاوتش آن را انتخاب کردهایم ناگهان نشانههایشان غافلگیرمان میکنند)؛ جای جایگزینهای مستقلی را که اغلب هم از برندها کیفیت بهتری دارند تنگ میکنند و به آنها مجال بروز نمیدهند، و ارزشهایی را منتشر میکنند که به نظرمان قلابی، اغراقشده یا صرفاً ابلهانهاند. پس طبیعی است که تصور کنیم دنیای آرمانی دنیایی بدون برند است.
حس چندان عجیبی هم نیست چون به هر حال در دنیایی زندگی میکنیم که برندهای بد احاطهمان کردهاند. با این حال، نکتۀ مهمی در مفهوم اساسی برندها مغفول مانده: اقتصاد خوب اقتصادِ بیبرند نیست، اقتصادی است که برندهای بهتری دارد.
به معنای دقیقتر، برند نشانی بصری است که خاستگاههای محصول یا خدمات را اعلام میکند. در معنای وسیعتر، برند به ویژگی بنیادین یا خصوصیت هر کمپانی اشاره دارد. برندها، به طور فشرده، دورنمایی جامع از شکل زندگی ارائه میدهند. این دورنما ممکن است چنان فریبنده باشد که میل ما به خرید نه از سر نیاز به محصول یا خدماتی خاص، بلکه از آرزوی نزدیکتر شدن به فلسفهای باشد که مثل هاله آنها را فرا گرفته است. مضاف بر این، از برندها توقع میرود که انسجام و پیوستگی به همراه بیاورند. ما انتظار داریم که زیر چتر برند، اتفاقات مشابهی در کشورها، و همینطور برای کارکنان و محصولات، بیفتد. برندها امکانی فراهم میکنند تا خصوصیات و طرز فکرها با قدرت تمام در سراسر دنیا تکثیر شوند.
این مشکل بزرگی است، چون برندها تهدیدیاند برای تکرار بلاهت در ابعادی صنعتی و در هر کجا. ولی با دیدی درست و همهجانبه میفهمیم که مقصر اصلی هرگز صرفاً مسئلۀ تکرار نبوده است. اعتراض ما باید متوجه چیزی باشد که دارد تکرار میشود.
فهرست مطالب کتاب
1: نوتیلوس و کاپیتالیسم
2: هنرمندان و غولهای سوپرمارکتی
3: ظهور جامعۀ مصرفگرا
4: نیازهای متعالی، هرم نیازها و کاپیتالیسم
5: وعدۀ تبلیغات
6: رکود جامعۀ تجاری
7: آیندۀ برندها
8: آیندۀ فروش
فهرست نامها
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب کاپیتالیسم را دوباره خواندن |
نویسنده | گروه نویسندگان |
مترجم | سما قرایی |
ناشر چاپی | انتشارات هنوز |
سال انتشار | ۱۴۰۰ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 81 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-622-7255-47-8 |
موضوع کتاب | کتابهای سرمایه داری، کتابهای مقاله و جستار اجتماعی |