معرفی و دانلود کتاب سرمایه داری پس از کرونا: گفت و گو با 21 اقتصاددان

برای دانلود قانونی کتاب سرمایه داری پس از کرونا و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب سرمایه داری پس از کرونا و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب سرمایه داری پس از کرونا: گفت و گو با 21 اقتصاددان

کتاب سرمایه داری پس از کرونا تألیف لوئیس گاریکانو به مصاحبه‌ با چند تن از سرشناس‌ترین اقتصاددانان مدرن پرداخته و نمایه‌ای تمام و کمال را از وضعیت سیستم کاپیتالیسم در عصر حاضر ارائه می‌دهد. این کتاب در واقع سعی دارد نشان دهد که دوران پس از کرونا از چه ساختارهای خرد و کلانی شکل گرفته و ما در این دوره شاهد چه تغییراتی بوده‌ایم. با خواندن این کتاب، با بیست‌ویک اقتصاد برتر دنیا در عصر معاصر نیز آشنا خواهید شد.

درباره‌ی کتاب سرمایه داری پس از کرونا

دنیا پس از دوران کرونا تاکنون تغییرات اساسی و بنیادینی را تجربه کرده است. از زمان شیوع ویروس کرونا، سبک زندگی اکثریت مردم در سراسر جهان تغییر کرد و به دنبال آن سیستم کاپیتالیسم یا همان سرمایه‌داری نیز تحولات مشخصی را تجربه کرد. کتاب سرمایه داری پس از کرونا (Capitalism after Covid) اثری از لوئیس گاریکانو (Luis Garicano) است که می‌تواند مرجعی برای تحلیل‌گران و کسانی باشد که در زمینه‌ی اقتصاد مطالعه و پژوهش می‌کنند. در این کتاب، شما در توضیحات یک مفسر اقتصادی را که به بررسی وضعیت موجود پرداخته، نمی‌خوانید. بلکه اثر پیش رو یک مصاحبه است که در آن نظرات بیست‌ویک اقتصاددان برتر و فعال در عصر حاضر بیان شده و در اختیار شما قرار گرفته است. لوئیس گاریکانو به مصاحبه‌ با افرادی چون مارکوس برونرمایر، جان کاکرین، ژسوس فرناندز-ویلاورده، اوریانا باندیرا، استفانی استانچوا و... پرداخته و هرکدام از این افراد یکی از ابعاد کلیدی سرمایه‌داری در عصر حاضر را بررسی کرده‌اند.

معرفی و دانلود کتاب سرمایه داری پس از کرونا

دوران کرونا، این فرصت را به اقتصاددانان و تحلیل‌گران داده تا بار دیگر یک بازنگری موردی از سیستم‌های تجاری و مالی داشته باشند. این کتاب که از طریق مصاحبه با بیست‌ویک صاحب‌نظر گردآوری و تألیف شده، به ما می‌گوید فرصت‌ها و استراتژی‌های مناسب‌تری نیز برای بهبود سیستم‌های اقتصادی وجود دارند. بسیاری از نظریه‌پردازانی که ایده‌هایشان را در این کتاب می‌خوانیم، در مباحث کلیدی با یکدیگر اتفاق نظر دارند. این نظریه‌پردازان در تلاش‌اند به معرفی راه‌هایی بپردازند که از طریق آن می‌توان از موقعیت پیش‌آمده بهتر استفاده کرد و از آن در جهت بهبود سیستم سرمایه‌داری بهره برد. به‌عنوان مثال، استبان روسی هانسبرگ به آسیب‌شناسی و بررسی این پرسش می‌پردازد که آیا کار در خانه باعث نابودی شهرها می‌شود؟ و در ادامه پیشنهادات کاربردی خود را در این‌باره ارائه می‌کند.

در کتاب سرمایه داری پس از کرونا، مطالبی را در مورد آینده‌ی شغل‌ها در خانه، مبارزه با فقر در ساختارهای کلان، زنجیره‌های ارزش در سراسر دنیا، تغییرات اقتصادی در زمینه‌ی آب‌وهوا و وضعیت کره‌ی زمین با دغدغه‌‌های محیط‌زیستی، موقعیت‌ سرمایه‌ای در زمینه‌ی پلتفرم‌های دیجیتال و همچنین مسئله‌ی کسب و حفظ قدرت می‌خوانید. در این کتاب درمی‌یابید که اقتصاددانان چگونه سعی می‌کنند به بررسی سیاست‌گذاری‌های گوناگون در بخش‌های مختلف بپردازد و با تحلیلی که ارائه می‌دهند، شهروندان را نیز آگاه می‌کنند. گفتنی‌ست که کتاب سرمایه داری پس از کرونا نقش و اهمیت شهروندان را نیز در سیستم سرمایه‌داری مورد بررسی قرار می‌دهد.

کتاب سرمایه داری پس از کرونا اثری است که می‌تواند ایده‌های دقیق و راه‌گشایی را برای فهم دنیای امروز به مخاطبان ارائه دهد. این کتاب به تمام دغدغه‌های اجتماعی و فرهنگی که با اقتصاد سیاسی پیوند دارند، می‌پردازد و راه‌حل‌های ریشه‌ای برای مقابله با آن‌ها ارائه می‌دهد. باید گفت که خواندن این کتاب نه فقط برای اقتصاددانان یا دانشجویان، بلکه برای تمام افراد تحصیل کرده‌ای که می‌خواهند در مورد وضعیت جهان و اقتصاد بدانند، مناسب خواهد بود. این کتاب توسط لوئیس گاریکانو در قالب بیست‌ویک مصاحبه در اختیار مخاطبان قرار گرفته است و آن را با ترجمه‌ی رامینه سلیمان زاده و علی اصغر قائمی نیا می‌خوانید. چاپ و نشر این اثر برعهده‌ی انتشارات دنیای اقتصاد بوده است.

کتاب سرمایه داری پس از کرونا برای چه کسانی مناسب است؟

این اثر به کسانی که به مطالعه در باب سیستم سرمایه‌داری و مباحث مربوط به اقتصاد سیاسی علاقه دارند، پیشنهاد می‌شود.

در بخشی از کتاب سرمایه داری پس از کرونا: گفت و گو با 21 اقتصاددان می‌خوانیم

ممکن است این حرف مبالغه‌آمیز به نظر رسد، اما به نظر می‌رسد بلاک‌چین، با تسهیل پرداخت‌ها، بتواند منجر به اجرای بهتر قراردادها شده و هزینه‌های مبادله را به‌ویژه برای معاملاتی مانند معاملات بین‌المللی که فاقد قراردادهای رسمی‌تر هستند، کاهش دهد. نظر عموم بر این است که خودکارسازی، از طریق فناوری‌هایی مانند ربات‌های صنعتی یا چاپ سه‌بعدی، احتمالا به جهانی‌شدن دامن می‌زند. به نظر می‌رسد این استدلال بسیار منطقی است. در گذشته، شرکت‌ها به دلیل پایین بودن دستمزدها برای سرمایه‌گذاری به چین می‌رفتند، اما اگر اکنون از ربات‌ها استفاده کنند، ممکن است در کالیفرنیا بمانند. دلیلی برای تولید در چین وجود ندارد.

به نظر من این دیدگاه به لحاظ مفهومی چندان واضح نیست. مطمئنا یک اثر جایگزینی وجود دارد، اما ربات‌ها تمایل به افزایش زیاد بهره‌وری شرکت دارند. پس از خودکارسازی، می‌توانید مقیاس را به‌آسانی افزایش دهید. تا جایی که بسیاری از بخش‌های تولید از نیروی کار استفاده می‌کنند، و تا جایی که هنوز مزیت رقابتی برای برخی از آن چیزهایی که در خارج از کشور ساخته می‌شوند وجود دارد، این اثر بهره‌وری نیز وجود خواهد داشت. اساسا با افزایش بهره‌وری شرکت‌ها، ممکن است تقاضا برای نهاده‌های خارجی افزایش یابد. در واقعیت این اثر بهره‌وری می‌تواند بسیار بزرگ باشد.

ما این گفته را به‌گونه‌ای دیگر به کار بردیم. برای مثال، در مقالاتم نگاه برون‌مرزی داشتم. در مقاله خودم و در مقاله اخیر مشترک با ترزا فورت و فلیکس تینتل، بررسی کردیم که بسیاری از شرکت‌هایی که در خارج از کشور چین فعالیت می‌کنند، تمایل به افزایش خرید کالاهای واسطه‌ای خود از عرضه‌کنندگان محلی ایالات متحده، مکزیک یا آلمان داشتند و ممکن است فکر کنید آن دسته از شرکت‌های آمریکایی که خارج از کشور هستند، اساسا برخی از مشاغل یا برخی از خریدهای واسطه‌ای را که به‌صورت محلی در ایالات متحده انجام می‌شد از چین خریدند. اما طبق داده‌ها، آنچه در واقعیت رخ می‌دهد این است که شرکت‌هایی که به چین می‌روند، تمایل به افزایش خرید کالای واسطه‌ای خود از عرضه‌کنندگان محلی ایالات متحده، مکزیکی و آلمانی دارند.

فهرست مطالب کتاب

موسسات جهانی قدرتمند
منابع
وندی کارلین: قطب سوم
پارادایم‌های اقتصادی
قطب سوم
منابع
لوکرسیا رایکلین: دموکراتیزه‌کردن سیاست اقتصادی
معمای ایتالیایی
پول هلیکوپتری و تسهیل مقداری
تعادل بین دولت و جامعه: دولتی که دوستدار شهروندان است
منابع
کارول پروپر: اهداف و ترس
پیامدهای بلندمدت کووید برای سلامتی
سیستم‌های بهداشت و درمان پس از همه‌گیری
منابع
رافائلا سادون: مدیریت به‌منظور بازیابی
منابع
ترویج نوآوری و کاهش قدرت غول‌های دیجیتال: فیلیپ آگیون: آیا سرمایه‌داری «جانی و خبیث» نوآورتر است؟
آیا زمان اجرای یک سیاست صنعتی جدید فرا رسیده است؟
معامله بین تخریب خلاقانه و بیمه
منابع
جان ون رینن: انیشتین‌های ازدست‌رفته
انیشتین‌های ازدست‌رفته
آیا ایده‌ها تمام می‌شوند؟
منابع
فیونا اسکات مورتون: در مورد فناوری بزرگ چه باید بکنیم؟
پرونده ضدتراست علیه فیس‌بوک
پرونده ضدتراست علیه گوگل
قدرت ضدرقابتی سرمایه‌گذاران نهادی
منابع
مبارزه با گرمایش جهانی: نیکلاس استرن: نرخ رشد صفر انتشار
ضریب مالی سرمایه‌گذاری‌های اقلیمی: چگونه برای بازیابی سرمایه‌گذاری کنیم
تغییر آب‌و‌هوای جهانی
منابع
مایکل گرینستون: اینجا دشمن واقعی کربن است
محاسبه هزینه کربن
آیا می‌توانید آن اعداد و ارقام را به انگلیسی ساده ترجمه کنید؟
آیا معامله سبز ناهار رایگان است؟
مکانیسم‌های تنظیم مرز کربن
پیامدهای توزیعی مالیات بر کربن
منابع

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب سرمایه داری پس از کرونا: گفت و گو با 21 اقتصاددان
نویسنده
مترجمرامینه سلیمان زاده، علی اصغر قائمی نیا
ناشر چاپیانتشارات دنیای اقتصاد
سال انتشار۱۴۰۲
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات260
زبانفارسی
شابک978-600-8591-37-5
موضوع کتابکتاب‌های سرمایه داری
قیمت نسخه الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات کتاب سرمایه داری پس از کرونا

هیچ نظری برای این کتاب ثبت نشده است.

راهنمای مطالعه کتاب سرمایه داری پس از کرونا

برای دریافت کتاب سرمایه داری پس از کرونا و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.