معرفی و دانلود کتاب مقابله با آدمهای مشکلدار به زبان ساده
برای دانلود قانونی کتاب مقابله با آدمهای مشکلدار به زبان ساده و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب مقابله با آدمهای مشکلدار به زبان ساده
کتاب مقابله با آدمهای مشکلدار به زبان ساده یکی از آثار معتبر و کاربردی در حوزهی روابط است که کمک میکند کنترل زندگیتان را در دست بگیرید. ارلن ماتیوس اوهل در شش بخش به بیان خصوصیات افراد دشوار و روش رفتار با آنها میپردازد تا با آگاهی، مهارت و اعتمادبهنفس چالشهای ارتباطی را پشت سر بگذارید.
دربارهی کتاب مقابله با آدمهای مشکلدار به زبان ساده
زندگی کردن آنقدرها هم که کارشناسان تلویزیون میگویند سخت نیست: شما بلدید چطور از فروشندههای بدقلق تخفیف بگیرید، در دعواهای بچههایتان واسطه شوید و حتی چند وقت یک بار میزبان خوبی برای مادرشوهر یا مادرزنتان باشید. اما وقتی نوبت به آدمهای دشوار میرسد انگار همهی این تواناییها دود شده و به هوا میرود، همان اشخاصی که در برخورد با آنها مضطرب و سردرگم میشویم و حس میکنیم باید زرهای آهنی بپوشیم. اما قدرتی که به این افراد میدهیم تا چه حد واقعی است؟ ارلن ماتیوس اوهل در کتاب مقابله با آدمهای مشکلدار به زبان ساده (The Complete Idiot's Guide to Coping with Difficult People) باورهای شما در این زمینه را از صافی علم و تجربه میگذراند و با نتیجهگیریهای خود شما را شگفتزده میکند.
این اثر کاربردی راهنمایی کامل است که به تسهیل روابط شما کمک میکند. فرقی نمیکند میخواهید دربارهی افزایش حقوق خود مذاکره کنید یا چهارپایهای که به همسایه قرض دادید را پس بگیرید، در هر صورت آموزههای کتاب مقابله با آدمهای مشکلدار به زبان ساده به یاریتان میآید. افرادی که با رفتارشان شرایط را برای ما دشوار میکنند در همهجا وجود دارند، همانهایی که پشت سرشان میگویید «دیگر دارم دیوانه میشوم!». اغلب افراد ترجیح میدهند آنها را نادیده بگیرند اما بیایید صادق باشیم. اگر رئیس، همکار یا همسرتان هم جزء این گروه باشد، تا کجا میتوانید به چشمپوشی ادامه دهید؟
کتاب مقابله با آدمهای مشکلدار به زبان ساده احساسات و تجربهی شما را را تایید میکند. بله، کسی که علاقه دارد همهچیز در بهترین شکل ممکن انجام شود تقریبا هیچوقت از عملکردتان راضی نمیشود، یک کنترلگر در همهی جنبههای کار و زندگیتان سرک میکشد و فرد خودشیفته به توجه و محبتی دائمی نیاز دارد. اما واقعیت این است که افراد مشکلدار، زمانی در آزار ما موفق میشوند که به آنها این اجازه را بدهیم. با این حساب، حالا زمان آن رسیده که پشت فرمان بنشینیم و اوضاع را کنترل کنیم.
اگر شما هم با چنین افرادی سر و کار دارید و دیگر از تاثیری که آنها در زندگیتان میگذارند خسته شدید، پس باید بدون تامل کتاب مقابله با آدمهای مشکلدار به زبان ساده را آغاز کنید. ارلن ماتیوس اوهل (Arlene Uhl) که خود رواندرمانگر است، با ذکر تجربیات واقعی به شما کمک میکند بهترین ذهنیت را در مواجهه با افراد دشوار اتخاذ و زندگیتان را کنترل کنید. این اثر سودمند میتواند سرنوشت هر خوانندهای را دگرگون کند، مخصوصا افرادی که مطمئنند به هیچ راهنمایی برای بهبود روابطشان نیاز ندارند!
کتاب مقابله با آدمهای مشکلدار به زبان ساده مناسب چه کسانی است؟
مطالعه این اثر آموزنده را به تمام افرادی که تصمیم دارند کیفیت روابطشان را بهبود ببخشند و مرزهایی سالم در زندگی داشته باشند توصیه میشود.
در بخشی از کتاب مقابله با آدمهای مشکلدار به زبان ساده میخوانیم
وقتی میگوییم کسی نارسیست یا خودشیفته است، احتمالاً منظورمان این نیست که از او بهخوبی یاد کرده باشیم. این کلمه به معنی تحقیر کردن است و مفهومش این است که کسی با این خصوصیات یک انسان خودمدار و خودخواه است. خودمداری مانند بسیاری از خصوصیات منشی و شخصیتی روی یک پیوستار قرار دارد. احترام گذاشتن به خود اگر از حد اعتدال فراتر نرود، خصیصهای مثبت است (اگر مراقب خود نباشیم، کسی دلش برای ما نمیسوزد).
احترام گذاشتن و دوست داشتن خود اگر در حد اعتدال باشد، رکنی اساسی و ضروری برای روان سالم است. این خصوصیت به ما امکان میدهد با دیگران روابط خوبی داشته باشیم. دوست داشتن خود بر اعتمادبهنفس ما میافزاید و به ما نگرشی میدهد که به پیشرفتمان کمک میکند، اما کسانی که توجه به خود سالم نداشته باشند، خودشان را تخریب میکنند و رفتاری مازوخیسمی را به نمایش میگذارند (در فصل سیزدهم دربارۀ مازوخیسم مطالب بیشتری به شما عرضه میشود).
خودمداری خارج از حد اعتدال یک مسئله است که توهم ایجاد میکند. کسی که خودشیفته است، میل و اشتهایی سیرنشدنی دارد. اگر در زندگی شخصی در محل کار و بهطورکلی در جهان با خودشیفتهها روبهرو هستید، متوجه میشوید که خودشیفتگی بعضیها برای شما مسئله ایجاد میکند.
خودشیفتههایی که با آنها برخورد میکنیم، نشانههای مسلمی از حرص زدن و محتاج و نیازمند بودن را بروز میدهند، اما فکر میکنند که آدمهای خاصی هستند؛ سوای دیگراناند؛ بنابراین، آنها خود را محق میدانند که چیزهایی را داشته باشند که دیگران ندارند و همچنین دیگران چاپلوسی آنها را کنند. میگویند قواعد و مقررات لازم هستند، اما برای دیگران. این قاعدهها لزوماً مشمول آنها نمیشوند. آنها استثنایی هستند و بنابراین شایستۀ آناند که از احترام و وفاداری کور دیگران بهره داشته باشند.
فهرست مطالب کتاب
مقدمه
بخش 1) الفبای «آدمهای دشوار»
فصل 1- آنها همهجا حضور دارند یا اینگونه به نظر میرسد!
فصل 2- شناسایی افراد مشکل
فصل 3- اصول اولیۀ راهکارهای حمایت از خود
بخش 2) خودشیفته
فصل 4- همهچیز در من خلاصه میشود
فصل 5- مقابله با خودمحورها در محل کار
فصل 6- برقراری رابطه با خودشیفتهها در یک رابطۀ زناشویی
فصل 7- با نارسیستهای حاضر در جامعه چه باید کرد
بخش 3) کنترلکنندهها
فصل 8- آنچه دربارۀ کنترلکننده باید بدانید
فصل 9- مقابله با کنترلکنندگان در محیط کار
فصل 10- کنترل کردن خودتان با کنترلکنندگان روابط
فصل 11- برخورد با سلطهجویان در جهات مختلف
بخش 4) کارشکنها
فصل 12- آنچه دربارۀ کارشکنها باید بدانید
فصل 13- مقابله با کارشکنها در محل کار
فصل 14- برخورد با کارشکنها در روابط زناشویی
فصل 15- غلبه بر موانع اجتماعی
بخش 5) واقعاً سمّی
فصل 16- عبور از خط
فصل 17- واکنش به ظلم در محل کار
فصل 18- دفاع از خود در روابط زناشویی
فصل 19- واکنش به غریبههای خطرناک
بخش 6) نگرش پیشرفته
فصل 20- برخورد با گونههای مختلف آدمهای مشکل
فصل 21- وقتی آدمهای خوب روزهای مشکلی دارند
فصل 22- از آدمهای مشکل یاد بگیرید
فصل 23- مشکل نباشید
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب مقابله با آدمهای مشکلدار به زبان ساده |
نویسنده | ارلن ماتیوس اوهل |
مترجم | مهدی قراچه داغی |
ناشر چاپی | انتشارات نسل نواندیش |
سال انتشار | ۱۴۰۱ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 368 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-622-220-734-2 |
موضوع کتاب | کتابهای روابط اجتماعی |