معرفی و دانلود کتاب فرار از زندان عاطفی: گرفتار بازی قدرت دیگران نشویم
برای دانلود قانونی کتاب فرار از زندان عاطفی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب فرار از زندان عاطفی: گرفتار بازی قدرت دیگران نشویم
کتاب فرار از زندان عاطفی اثری دربارهی تاثیر احساسات بر تصمیمگیریها و روابط میان افراد است. ساوریو تاماسلا و باربارا ان اوبر، نویسندههای کتاب، در این کتاب به خواننده کمک میکنند تا عواطف خود را بشناسد و کنترل بهتری بر آن داشته باشد. پس از مطالعهی کتاب حاضر، یاد میگیرید که چگونه گرفتار بازی قدرت دیگران نشوید و زندگی کنترلشدهتری در پیش بگیرید.
دربارهی کتاب فرار از زندان عاطفی
کتاب فرار از زندان عاطفی (L'emprise affective)، خواننده را با تاثیرهای وابستگیِ عاطفی افراد به دیگران آشنا میکند. ساوریو تاماسلا (Saverio Tomasella) و باربارا ان اوبر (Barbara Ann Hubert) نویسندههای کتاب، این واقعیت را با خواننده به اشتراک گذاشتهاند که در رابطههای دوستانه، کاری، خانوادگی و عاطفی، وابستگی به دیگران، از نیاز پنهانِ فرد به تسلط بر دیگری یا تسلیم شدن در برابر او، حکایت دارد. مطالعهی این اثر به خواننده کمک میکند تا از وابستگی عاطفیِ ناخوشایند خود آگاه شود و با کنار گذاشتن این احساس، به رهایی و استقلال برسد.
بر اساس اطلاعات کتاب فرار از زندان عاطفی، گاهی اوقات بدون اینکه افراد بدانند، روابط عاطفیشان در گذشته را در زمان حال نیز با افراد دیگر ادامه میدهند. در برخی شرایط نیز افراد تصور درستی از خود یا تواناییهایشان ندارند و ناخواسته در مسیرهایی که دیگران برای آنها مشخص کردهاند، قرار میگیرند. برای گذر از این مسیر و قدم گذاشتن در راهِ دلخواه، راهنماییهایی کامل در این اثر گنجانده شده است.
مطالب کتاب فرار از زندان عاطفی با توضیحاتی دربارهی اینکه سلطه، چگونه خودش را نشان میدهد، آغاز میشود. در سلطهی عاطفی، یک فرد با استفاده از ابزارهای احساسی مانند ترس، محبت، گناه یا شرم، دیگری را تحت تسلط خود قرار میدهد. این رویکرد در درازمدت، اعتمادبهنفسِ قربانی را به میزان چشمگیری کاهش میدهد. افسردگی، اضطراب و انزوا، بهعنوان دیگر پیامدهای سلطهی عاطفی بهحساب میآید. ساوریو تاماسلا و باربارا ان اوبر، در ادامهی کتاب، شرایطی را توضیح میدهند که در آن، نهاد خانواده تبدیل به زندان میشود. انتقادهای مداوم، تحقیر و ایجاد احساس گناه، نمونههایی از سلطهی عاطفی در خانواده بهحساب میآید.
پس از طرحِ نمونههایی از سلطهی عاطفی، ساوریو تاماسلا و باربارا ان اوبر روشهایی را برای خروج از رابطهی سلطهگرانه در این کتاب آموزش دادهاند. پذیرش واقعیت به همان شکلی که هست، فداکاری نکردن و جلوگیری از تکرار اتفاقها و شجاعت پذیرش ناشناختهها، مفاهیم دیگری است که در ادامهی این اثر گنجانده شدهاند. نکتههایی که نویسندگان به آنها اشاره کردهاند، عواملی کلیدی برای رهایی از وابستگیهای عاطفی مخرب و دستیابی به آزادی فردی هستند. مطالعهی این کتاب به خواننده کمک میکند تا با شناخت الگوهای رفتاری خود، تقویت اعتمادبهنفس و ایجاد روابط سالمتر، از زندان عاطفی رها شود و از توانمندیهای خود به بهترین شکل ممکن، بهره بگیرد.
کتاب فرار از زندان عاطفی را انتشارات پندار تابان، چاپ و روانهی بازار کرده است. حامد حکیمی، بهعنوان مترجم این اثر شناخته میشود.
کتاب فرار از زندان عاطفی برای چه کسانی مناسب است؟
تمامی افرادی که درگیر روابط عاطفی آسیبزا هستند و به دنبال منبعی برای کسب اطلاعات دربارهی چگونگیِ رهایی از این آسیبها میگردند، مخاطبهای کتاب فرار از زندان عاطفی بهحساب میآیند.
در بخشی از کتاب فرار از زندان عاطفی: گرفتار بازی قدرت دیگران نشویم میخوانیم
عوامل بسیاری ممکن است وجود داشته باشد تا ما به مدت طولانی واقعیت یک سلطهی عاطفی را نبینیم و شجاعت لازم برای خروج از آن را نداشته باشیم، مثل ترس از ناشناختهها، ترس از تنهایی، قدرت عادت و همچنین راحتیای که در این روابط سمی تجربه میکنیم. این راحتی اغلب در امتیازات مادی یا جسمی است (مثل لذت تنانه یا چیزهای اعتیادزا)، اما یکی از این امتیازات این است که فکر میکنیم دیگری ما را به رسمیت میشناسد و در نظر او مقامی کسب میکنیم، حتی اگر این مقام طعمهی مفیدی برای آن جلاد باشد، یا مقام قربانی در چشم اطرافیان. نقطهی اوج آن زمانی است که درمانگری که قرار است به این دو نفر کمک کند تا رابطهی متوازنتر و سالمتری داشته باشند، بهجای اینکه سعی کند این سلطه را از بین ببرد، به نفع آن کار کند...
گاهی درمانگری که فکر میکند به دانش شگرفی دست پیدا کرده ممکن است حرفهایی بزند که بیمار را تحت سلطه قرار دهد. بلانش در اولین جلسهای که با روانکاوش داشت، تجربهی دردناکی داشت که روان او را به هم ریخت. شوهر بلانش نزد یک درمانگر میرفت. بعد از یک سال درمانگر پیشنهاد کرده بود که زن و شوهر را با هم ببیند، بعد هم کاملاً دلبخواهی و خودکامه، گاهی جلسات سه نفره و گاهی هم دو نفره با یکی از آنها میگذاشت. یک روز درمانگر با بیاعتنایی به بلانش گفت که دیگر هیچ کاری نمیتواند برای او بکند و منظورش این بود که او «درستشدنی نیست». این درمانگر بیقید تأکید میکند که جلسات درمان شوهر او را همراه با دارودرمانی ادامه میدهد. این نوع درمانگران نهتنها با تصمیمهای یکطرفهای که بهجای بیماران میگیرند آنها را گمراه میکنند، بلکه با ترکیبکردن جلسات درمان فردی و زوجدرمانی قوهی تشخیص آنها را هم مختل میکنند و درنهایت هم، یکی از آن دو نفر را ترجیح میدهند و آن زوجی را که از جلسات بیرون کردند بهتندی محکوم میکنند. بعد آن شخصی که از جلسات طرد شده عمیقاً آسیب میبیند، احساس تنهایی میکند، و تصور میکند که سزاوار هیچ توجه و مراقبتی نیست...
فهرست مطالب کتاب
سخن ناشر
مقدمه
بخش اول: سلطه چگونه خودش را نشان میدهد؟
فصل 1: زیربنای بنبستهای ما
فصل 2: به نام عشق – وقتی خانواده به زندان تبدیل میشود
فصل 3: زندگی قفلشده: وقتی سلطه دائمی میشود
فصل 4: سنگینی وزن والد دیوانه - وقتی الگوی والدین تکرار میشود
بخش دوم: سلطه چگونه متولد میشود و رشد میکند؟
فصل 5: به دام انداختن – دست گذاشتن روی دیگری
فصل 6: تسلیم: فریفتهشدن و متقاعدشدن
فصل 7: حفظ سلطه
فصل 8: حفظ سلطه به شکل دوطرفه
فصل 9: «او قویتر از من است» - ماندن در سلطه
بخش سوم: چطور از یک رابطهی سلطهگرانه خارج شویم؟
فصل 10: پذیرش واقعیت به همان شکلی که هست
فصل 11: فداکاری نکردن و جلوگیری از تکرار اتفاقها
فصل 12: شجاعت پذیرش ناشناختهها
نتیجهگیری
دربارهی نویسندگان
منابع
نمایهی اصطلاحات
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب فرار از زندان عاطفی: گرفتار بازی قدرت دیگران نشویم |
نویسنده | ساوریو تاماسلا، باربارا ان اوبر |
مترجم | حامد حکیمی |
ناشر چاپی | انتشارات پندار تابان |
سال انتشار | ۱۴۰۳ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 192 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-622-281-149-5 |
موضوع کتاب | کتابهای روابط عاطفی، کتابهای روابط اعضای خانواده |