معرفی و دانلود کتاب هشت قاعده‌ی عشق: چگونه عشق را بیابیم، آن را حفظ کنیم یا پذیرای از دست رفتنش باشیم!

عکس جلد کتاب هشت قاعده‌ی عشق: چگونه عشق را بیابیم، آن را حفظ کنیم یا پذیرای از دست رفتنش باشیم!
قیمت:
۵۹۰۰۰ ۲۹,۵۰۰ تومان ۵۰%
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب هشت قاعده‌ی عشق و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب هشت قاعده‌ی عشق و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب هشت قاعده‌ی عشق: چگونه عشق را بیابیم، آن را حفظ کنیم یا پذیرای از دست رفتنش باشیم!

جی شتی، به‌عنوان نویسنده‌ی پرفروش نیویورک‌ تایمز در کتاب هشت قاعده‌ی عشق به شما خواهد گفت چطور داستان عاشقانه‌‌ی خود را خلق کنید و به جای آن‌که منتظر بمانید تا عشق بر سر راهتان قرار بگیرد، خودتان به استقبال آن بروید. اثر حاضر می‌تواند زندگی عاطفی شما را دگرگون سازد.

درباره‌ی کتاب هشت قاعده‌ی عشق

همه‌ی شما از کودکی درباره‌ی عشق و پیدا کردن نیمه‌ی گمشده قصه‌های رنگارنگی را شنیده‌اید و احتمالاً شاهد صحنه‌های درام عشق‌ورزی شخصیت‌های محبوب سینمایی بوده‌اید. اما آیا قرار است عشق همچون پرنده‌ی شانس روی شانه‌های شما بنشیند یا مانند تقدیری ازپیش‌معین‌شده بر سر راهتان قرار بگیرد؟ جی شتی (Jay Shetty) سال‌ها به این سؤالات اندیشیده و پیرامون شکل‌گیری عشق و حضور آن در زندگی افراد پژوهش‌های زیادی انجام داده. او سرانجام نتیجه‌ی یافته‌های خود را در کتاب هشت قاعده‌ی عشق (8 Rules of Love) در اختیار شما قرار داده است.

عاشق شدن درست مانند زمانی‌ست که یک جام کریستال زیبا و چشم‌گیر را به دست شما می‌سپارند. این جام به همان اندازه که می‌تواند تماشایی و باارزش باشد، نیازمند نگهداری و توجه شماست تا آن را در برابر هرگونه آسیب احتمالی محافظت کنید. اما متأسفانه بیشتر افراد صرفاً می‌خواهند عشق را در زندگی‌شان به دست بیاورند و مثل قهرمان‌ قصه‌ها نیمه‌ی گمشده‌ی خود را پیدا کنند؛ درحالی‌که مهم یافتن عشق و تصاحب آن نیست، بلکه این تلاش برای ساختن عشق و بنا کردن آن همچون یک اثر هنری زیبا و رشک‌برانگیز است که اهمیت دارد.

جی ستی در کتاب هشت قاعده‌ی عشق به شما آموزش می‌دهد چطور به جای تقلید رفتارهای عاشقانه‌ای که خوانده‌، شنیده و دیده‌اید، رابطه‌ای کاملاً شخصی بسازید که در آن روزبه‌روز برای شکوفاتر شدن عشق خود بیشتر تلاش کنید و به آگاهی‌های خود بیفزایید. او معتقد است برای عاشق شدن ابتدا باید در خود ایجاد آمادگی کنید، سپس به تمرین عشق‌ورزی بپردازید و در نهایت، با محافظت از عشقتان، آن را روزبه‌روز به کمال بیشتری برسانید.

در این اثر یاد می‌گیرید پیش از هرچیز، ظرفیت عشق‌ورزی به خود را در زندگی‌تان ایجاد کند. در قدم اول خوب است به جای آن‌که خود را تنها ببینید و احساس ناامنی کنید، از خلوت با خود لذت ببرید و به ذهنتان اجازه بدهید کنجکاو و رها باشد. در حقیقت آنچه می‌تواند زیربنای شکل‌گیری یک رابطه‌ی عاشقانه‌ی دونفره را بسازد، توانایی خلوت داشتن یا خود است.

برای نوشتن این کتاب از آموزه‌های ودایی و ادیان و فرهنگ‌های مختلف بهره گرفته شده و در خلال فصل‌ها نویسنده گاهی داستان‌هایی واقعی از مراجعان و دوستان خود را روایت می‌کند که به هرچه پربارتر شدن سفر عاشقانه‌ی شما کمک خواهند کرد. در مجموع این اثر راهنمایی مؤثر است که عشق را به منزله‌ی یک فرآیند به شما معرفی می‌کند؛ فرآیندی که می‌تواند در تک‌تک لحظاتتان وجود داشته باشد و به تکامل برسد.

در طول کتاب، ضمن تعریف عشق و انواع و جلوه‌های مختلف آن، با مراحل شکل‌گیری یک رابطه‌ی عاشقانه و تلاش‌هایی که در این راه باید انجام دهید، آشنا خواهید شد. گفتنی‌ست کتاب هشت قاعده‌ی عشق ترجمه‌ی مهسا صباغی است که از سوی نشر میلکان منتشر شده و در دسترس علاقه‌مندان به کتاب‌های خودسازی و موفقیت در روابط عاطفی قرار دارد.

کتاب هشت قاعده‌ی عشق مناسب چه کسانی است؟

اگر می‌خواهید در روابطتان عشق به معنای حقیقی کلمه را تجربه کنید، حتماً این کتاب را بخوانید تا به شناخت بهتری نسبت به خود و شریک عاطفی‌تان دست یابید.

با جی شتی بیشتر آشنا شویم

جی شتی، نویسنده‌ی پرفروش نیویورک‌ تایمز، داستان‌نویس و مجری پادکست است و تاکنون جوایز متعددی را از آن خود کرده. او در گذشته راهب بوده و در حال حاضر زندگی‌اش را وقف کمک به انسان‌ها کرده است. شتی در سال 2017 در لیست «سی فرد برتر زیر سی سال» به انتخاب مجله‌ی فوربز قرار گرفت و ویدئوهای محبوب او تاکنون بیش از ده میلیارد بازدید داشته است. او همچنین سخنران اصلی همایش‌های بسیاری از سوی گوگل، مایکروسافت، نتفلیکس، امریکن‌اکسپرس و... در سراسر جهان بوده است. از دیگر آثار این نویسنده باید به کتاب مشهور و پرفروش «مثل یک راهب فکر کن (Think Like a Monk)» اشاره کرد.

در بخشی از کتاب هشت قاعده‌ی عشق: چگونه عشق را بیابیم، آن را حفظ کنیم یا پذیرای از دست رفتنش باشیم! می‌خوانیم

هیچ‌کس ما را نمی‌نشاند و یادمان نمی‌دهد چگونه عشق بورزیم. عشق همواره ما را احاطه کرده است؛ ولی یادگرفتن از دوستان و خانواده‌ای که خودشان هم از آن سر درنمی‌آورند، کار دشواری است. برخی در جست‌وجوی عشق‌اند. برخی در عشق سردرگم‌اند و پُر از امید و آرزو. برخی شاید درحال قال‌گذاشتن یا فریب‌دادن همدیگرند. برخی با هم‌اند؛ ولی عاشق نیستند. برخی دارند به هم می‌زنند؛ چون نمی‌دانند چگونه باید رابطه را حفظ کنند. و برخی ظاهراً از روابط عاشقانه‌شان راضی‌اند. همه می‌خواهند نصیحتمان کنند: «عشق تنها چیزی است که بدان نیاز دارید. هرموقع نیمه‌ی گم‌شده‌تان را ببینید، ته دلتان می‌فهمید. می‌توانید طرف مقابلتان را تغییر دهید. روابط باید حس راحتی به شما بدهند. افراد متضاد جذب یکدیگر می‌شوند.»

اما تشخیصِ نصیحت درست و دانستن نقطه‌ی شروع، کار دشواری است. نمی‌توانیم انتظار داشته باشیم عشق به سراغمان بیاید، وقتی هرگز نحوه‌ی عشق‌ورزیدن و دریافت آن را یاد نگرفته‌ایم، وقتی نمی‌دانیم چگونه احساساتمان درباره‌ی یک نفر دیگر را کنترل کنیم، چگونه دیگران را درک کنیم و نیز چطور رابطه‌ای بسازیم و چنان پرورشش دهیم که هر دو طرف در آن رشد کنند.

بیشتر پندهای عاشقانه، در یافتن زن یا مرد ایدئال خلاصه می‌شوند. فکر می‌کنیم شخص ایدئال یا نیمه‌ی گم‌شده‌ای در جهان برایمان وجود دارد و اپلیکیشن‌های دوست‌یابی این باور را تقویت می‌کنند. خیلی زیباست اگر این اتفاق بیفتد؛ اما این اتفاق برای همه رخ نمی‌دهد و همیشه در ادامه همان‌قدر بی‌عیب‌ونقص باقی نمی‌ماند. این کتاب با بقیه فرق دارد؛ چون راجع‌به پیداکردن شخص یا رابطه‌ی ایدئال و سپردن باقی قضایا به سرنوشت و تقدیر صحبت نمی‌کند. می‌خواهم کمکتان کنم که به‌جای امید و آرزو و نذرونیاز برای آمدنِ عشق، خودتان به اراده‌ی خودتان عشق بسازید. می‌خواهم کمکتان کنم با چالش‌ها و معایبی که در سیروسلوک عاشقی با آن مواجه می‌شویم، مقابله کنید. می‌خواهم عشقی بسازید که هر روز رشد کند، گسترده‌تر شود و تکامل یابد؛ نه اینکه هدف غایی‌تان صرفاً پیداکردن عشق باشد.

فهرست مطالب کتاب

پیش‌گفتار
بخش اول: خلوت؛ یادگیری عشق به خود
فصل اول: به خودتان زمانی برای تنهابودن بدهید
فصل دوم: کارمای خود را نادیده نگیرید
بخش دوم: تفاهم؛ عشق‌ورزیدن به دیگران را بیاموزیم
فصل سوم: عشق را تعریف کنید؛ پیش‌از آنکه به آن فکر کنید، آن را احساس کنید یا بر زبان بیاورید
فصل چهارم: شریک زندگی‌تان معلم معنوی شماست
فصل پنجم: هدفمندی حرف اول را می‌زند
بخش سوم: شفایافتن؛ یادگیریِ عشق‌ورزیدن از رهگذر دشواری‌ها
فصل ششم: با همدیگر‌ بردن یا باختن
فصل هفتم: با جداشدن فرونپاشید
بخش چهارم: وصال؛ آموختن عشق‌ورزیدن به همگان
فصل هشتم: دوباره و دوباره عشق بورز
سپاسگزاری
یادداشت نویسنده
درباره‌ی نویسنده
منابع
تقدیم به مادرم که عشق بی‌پایان را یادم داد

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب هشت قاعده‌ی عشق: چگونه عشق را بیابیم، آن را حفظ کنیم یا پذیرای از دست رفتنش باشیم!
نویسنده
مترجممهسا صباغی
ناشر چاپینشر میلکان
سال انتشار۱۴۰۲
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات320
زبانفارسی
شابک978-622-254-507-9
موضوع کتابکتاب‌های عشق، کتاب‌های روابط عاطفی
قیمت نسخه الکترونیک
۵۹۰۰۰ ۲۹,۵۰۰ ت ۵۰%
خرید کتاب الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات کتاب هشت قاعده‌ی عشق

آیسو
۱۴۰۴/۰۱/۱۶
کتاب «هشت قاعده عشق» نوشته چیپ کین، یک اثر آموزنده و الهام‌بخش در زمینه روابط عاطفی و عشق است. این کتاب با بررسی اصول و قواعدی که می‌تواند به بهبود روابط عاطفی کمک کند، خوانندگان را به تفکر در مورد عشق و ارتباطات انسانی دعوت می‌کند.
نکات مثبت این کتاب شامل:
1. **تقسیم‌بندی اصولی: ** نویسنده در
این کتاب هشت قاعده مشخص و کاربردی را برای عشق و روابط عاشقانه ارائه می‌دهد که به‌خوبی سازمان‌دهی شده‌اند.
2. **تحلیل عمیق روابط: ** کتاب به تحلیل دقیق و جامع از زمینه‌های مختلف عشق و روابط می‌پردازد، از جمله ارتباطات، احترام به خود و دیگران، و پرورش محبت.
3. **زبان ساده و قابل理解: ** نگارش کتاب به گونه‌ای است که مباحث پیچیده را به زبانی ساده و قابل فهم برای خوانندگان منتقل می‌کند، که این امر موثرتر بودن مطالب را تضمین می‌کند.
4. **کاربردی بودن: ** بیشتر قواعد و توصیه‌های ارائه شده در کتاب عملی و قابل اجرا هستند و می‌توانند به راحتی در زندگی روزمره پیاده‌سازی شوند.
5. **الهام‌بخش: ** این کتاب توانسته است برای بسیاری از خوانندگان انگیزه‌ای برای بهبود روابط خود و ایجاد محبت و صمیمیت بیشتر در زندگی‌هایشان فراهم کند.
در کل، «هشت قاعده عشق» کتابی است که می‌تواند به خوانندگان در درک بهتر عشق و روابط عاطفی کمک کند. این اثر به عنوان یک راهنما برای بهبود کیفیت روابط و پرورش محبت و فهم متقابل در عشق و زندگی زناشویی مفید است. برای افرادی که به دنبال تقویت رابطه‌های عاطفی و بهبود ارتباطات خود هستند، این کتاب یک منبع ارزشمند محسوب می‌شود.
مهیار(محسن) جهان رخشان
۱۴۰۴/۰۱/۱۳
نقد کتاب «هشت قاعده عشق» اثر شتی
«هشت قاعده عشق» (The 8 Rules of Love) اثر شِتی یکی از کتاب‌های پرطرفدار در حوزه‌ی روان‌شناسی و روابط است که به بررسی اصول و قواعدی می‌پردازد که می‌توانند عشق را در زندگی افراد عمیق‌تر و پایدارتری کنند. این کتاب ترکیبی از مفاهیم روان‌شناسی، فلسفه و تجربه‌های شخصی و
است که هدف آن ارائه راهنمایی برای ایجاد روابط سالم‌تر معنادارتر است.
نقاط قوت:
قواعد عملی و کاربردی: شتی در کتاب خود هشت قاعده‌ای ارائه می‌دهد که می‌توانند به‌طور ملموس در روابط عاشقانه و انسانی مورد استفاده قرار بگیرند. این قواعد بیشتر بر اصولی همچون صداقت، احترام و ارتباط عاطفی تأکید دارند.
نگاه عمیق به عشق: برخلاف بسیاری از کتاب‌های مشابه که بر جنبه‌های سطحی عشق تأکید می‌کنند، این کتاب به جنبه‌های فلسفی و روان‌شناختی عشق پرداخته و می‌خواهد خوانندگان را به درک بهتری از عشق و روابط انسانی برساند.
سبک نوشتاری ساده و جذاب: شتی از زبان ساده و قابل‌فهمی استفاده کرده که به راحتی مخاطب را جذب کرده و مفاهیم پیچیده را به‌طور روشن توضیح می‌دهد.
نقاط ضعف:
تکرار برخی مفاهیم: ممکن است برخی از ایده‌ها و توصیه‌های کتاب برای برخی خوانندگان تکراری و قدیمی به نظر برسند.
تمرکز بیشتر بر روابط عاشقانه: اگرچه این کتاب بیشتر بر روابط عاشقانه تمرکز دارد، اما مفاهیم آن برای سایر نوع روابط انسانی (مانند دوستی یا ارتباطات خانوادگی) می‌تواند محدود به نظر برسد.
جمع‌بندی:
«هشت قاعده عشق» یک کتاب ارزشمند برای کسانی است که به دنبال راهنمایی‌های عملی و روان‌شناختی در زمینه روابط عاشقانه و انسانی هستند.
اشکان عجم زاده
۱۴۰۴/۰۱/۱۰
کتاب «هشت قاعده‌ی عشق» نوشته‌ی آرنولد میندل، یک اثر کارآمد و معتبر در حوزه‌ی روابط عاطفی و عشق است. این کتاب به بررسی عشق از جنبه‌های مختلف می‌پردازد و قواعدی را ارائه می‌دهد که به خوانندگان کمک می‌کند تا عشق را در زندگی خود پیدا کنند، آن را نگه‌دارند و در صورت لزوم با از دست رفتنش کنار بیایند. و و
ساختار محتوا
کتاب به صورت منسجم مرحله‌ای سازمان‌دهی شده است و هشت قاعده‌ی اصلی را برای درک و تجربه‌ی بهتر عشق در زندگی ارائه می‌دهد. میندل به‌خوبی به تجزیه و تحلیل مفاهیم عشق، از جمله عشق واقعی، دوستی، وابستگی و جدایی پرداخته و برای هر قاعده، توضیحات و مثال‌های عملی ارائه می‌کند. این رویکرد باعث می‌شود که مفاهیم پیچیده‌ی روابط عاطفی برای خوانندگان قابل فهم و دست‌یافتنی‌تر شود.
سبک نگارش
سبک نگارش میندل در این کتاب بسیار صمیمی و قابل فهم است و او به شکل مؤثری با خوانندگان ارتباط برقرار می‌کند. زبان ساده و روان او توانسته احساسات و چالش‌های مرتبط با عشق را به‌خوبی منتقل کند و از نظر احساسی با مخاطب ارتباط برقرار کند. همچنین، استفاده از داستان‌ها و مثال‌های واقعی به درک بهتر مفاهیم کمک شایانی می‌کند.
مضامین و پیام‌ها
کتاب به موضوعاتی چون صداقت، ارتباط مؤثر، احترام متقابل و انتخاب‌های عاطفی می‌پردازد. میندل بر اهمیت خودآگاهی در روابط تأکید می‌کند و یادآوری می‌کند که توانایی درک خود و فرد مقابل می‌تواند به تقویت روابط عاشقانه کمک کند. او به خوبی نشان می‌دهد که عشق باید یک فرآیند دوطرفه باشد و هر دو طرف باید برای بهبود آن تلاش کنند.
نقاط قوت و ضعف
از نقاط قوت این کتاب می‌توان به چارچوب منطقی و علمی آن اشاره کرد. قواعدی که میندل ارائه می‌دهد، به‌طور عملی و روان‌شناختی توانسته‌اند به ک
MDp
۱۴۰۴/۰۱/۱۰
کتاب «هشت قاعده‌ی عشق» نوشته‌ی جی شتی، اثری است که تلاش دارد تا مفهوم عشق را از زوایای مختلف بررسی کند. شتی در این کتاب نه‌تنها به تجربیات شخصی و جامعه‌شناختی نگاه می‌کند، بلکه به پژوهش‌های علمی در زمینه‌ی روانشناسی و روابط انسانی نیز توجه دارد. یکی از نکات جالب این کتاب، تأکید بر این است که عشق، و یک حس یا احساسی تصادفی نیست که فقط در شرایط خاص یا تحت تأثیر شانس اتفاق بیفتد. شتی معتقد است که عشق را می‌توان به‌عنوان یک مهارت یاد گرفت از آن بهره برد.
او در این کتاب نه تنها راهکارهایی برای بهبود روابط عاشقانه و عاشق شدن بیشتر به طرف مقابل ارائه می‌دهد، بلکه به‌طور خاص بر اهمیت خودآگاهی و توسعه‌ی فردی در شکل‌گیری روابط سالم تأکید می‌کند. برای شتی، عشق تنها در لحظات خوشایند و رمانتیک اتفاق نمی‌افتد، بلکه در لحظات سخت و دشوار نیز می‌تواند پایه‌گذار روابط قوی و پایدار باشد.
با این حال، در کنار محتوای علمی و کاربردی این کتاب، ممکن است برخی از خوانندگان احساس کنند که راهکارهای ارائه‌شده، تا حدی ایده‌آلیستی یا غیرواقعی هستند. در واقع، ممکن است که برای برخی افراد پیاده‌سازی این قواعد در زندگی واقعی چالش‌برانگیز باشد. باوجوداین، «هشت قاعده‌ی عشق» به‌طور کلی کتابی است که می‌تواند به درک عمیق‌تر عشق و روابط انسانی کمک کند.
اعظم آقامحمدی
۱۴۰۴/۰۱/۰۲
سلام
هشت قاعده عشق از جی شتی، کتابی در حوزه خودیاری و رشد فردی است که بر اساس فلسفه و آموزه‌های معنوی، به ویژه از سنت‌های شرقی و تجربیات شخصی نویسنده، راهکارهایی برای ایجاد و حفظ عشق در زندگی ارائه می‌دهد. شتی که پیش‌تر راهب بوده و اکنون به عنوان مربی زندگی شناخته می‌شود، در این کتاب سعی دارد عشق
را به‌عنوان یک مهارت آموزش دهد، نه فقط یک احساس گذرا.
نقاط قوت:
نثر ساده و روان که مفاهیم را قابل‌فهم می‌کند.
استفاده از مثال‌های واقعی و شخصی برای ملموس‌تر شدن مباحث.
ترکیب آموزه‌های معنوی با روانشناسی مدرن.
ارائه راهکارهای عملی که می‌تواند در زندگی روزمره مفید باشد.
نقاط ضعف:
ممکن است برای افرادی که به دنبال تحلیل‌های عمیق روانشناختی هستند، سطحی به نظر برسد.
برخی نکات کتاب شاید برای خوانندگانی که پیش‌تر با موضوعات خودشناسی و روابط عاطفی آشنا هستند، تکراری باشد.
سبک نگارش آن تا حدی تبلیغاتی است و گاهی بیش از حد خوش‌بینانه به نظر می‌رسد.
رضا ارشدی
۱۴۰۳/۱۱/۱۳
کتاب "هشت قاعده عشق" (The Eight Rules of Love) نوشتهٔ جی شتی (Jay Shetty) یکی از آثار محبوب در زمینهٔ خودشناسی و روابط انسانی است که به بررسی مفاهیم عشق، روابط و نحوهٔ ایجاد ارتباطات عمیق‌تر می‌پردازد. این کتاب به ویژه برای کسانی که به دنبال بهبود روابط عاطفی و فهم بهتر از عشق هستند، جذابیت دارد. و
جی شتی با استفاده از تجربیات شخصی آموزه‌های فرهنگی و مذهبی، قواعدی را معرفی می‌کند که شامل خودشناسی، ارتباطات مؤثر، و اهمیت عشق به خود است.
کتاب به صورت منظم و ساختارمند نوشته شده است. هر قاعده به تفصیل توضیح داده شده و شامل مثال‌ها و داستان‌های واقعی است که مفهوم آن قاعده را روشن‌تر می‌کند. این ساختار باعث می‌شود که خواننده به راحتی بتواند نکات کلیدی را درک کند و آن‌ها را در زندگی خود به کار ببرد.
جی شتی با زبانی ساده و قابل فهم، توانسته است مفاهیم عمیق را به صورت جذاب و دلنشین بیان کند. او از داستان‌های شخصی و مثال‌های واقعی برای توضیح قواعد استفاده می‌کند که این امر به ارتباط بیشتر خواننده با متن کمک می‌کند.
ن د ا ز ر ن د ی
۱۴۰۳/۰۶/۱۶
برای فردی که به شناخت خود اهمیت می‌دهد این کتاب خواندنش بی تاثیر نیست و موفقیت برای امور زندگی و روابط و شغلی‌اش حتی، به همراه دارد.
جی شتی هندی، در کتاب هشت قاعده عشق، گویی عرفان شرق را در کتاب خودش به خواننده عرضه می‌کند؛ ارائه کاملا دقیق در مجالی از همین چند صفحه. شاید باید در مسیر رشد و ترقی
روحی باشید تا آن را بتوانید درک کنید. اما جی شتی، لحظات درک شده زندگی خود را با ما در میان نیز می‌گذارد که این رابطه صمیمی و نزدیکی را با خواننده برقرار می‌کند و بهتر به دل می‌نشیند.
جی شتی در کتاب هشت قاعده عشق، در دو طرف سکه عشق، خواننده را هوشیار می‌کند و آگاهی از این کتاب به مخاطب می‌دهد که بهتر درک می‌کند و برایش در زندگی اتفاق افتاده است و ملموس است و کمتر نویسنده‌ای از عشق آن را بیان کرده است. او به بیان فقط عاشق نمی‌پردازد با همراهی از معشوق، عاشق را به عشق امیدوار می‌کند.
کتاب می‌تواند کمی پیچیده و خاص باشد اما در مسیر عشق، سختی نیز گاهی وجود دارد و افتاد مشکل‌ها.
ساغر کاشانی
۱۴۰۳/۰۵/۱۱
نقاط قوت1. ترکیب معنویت و عمل: جی شتی با ترکیب آموزه های معنوی و فلسفی با راهکارهای عملی، به خوانندگان کمک می کند تا درک عمیق تری از عشق و روابط پیدا کنند. 2. داستان ها و مثال های واقعی: استفاده از داستان ها و مثال های واقعی از زندگی نویسنده و دیگران، مفاهیم را ملموس و قابل فهم می کند. 3. زبان ساده و روان: نثر ساده و روان کتاب، آن را برای همه قابل فهم می کند. نقاط ضعف1. کلی گویی: برخی بخش ها بیش از حد کلی هستند و ممکن است برای برخی خوانندگان قابل اجرا نباشند. 2. تکرار مفاهیم: بعضی از مفاهیم چندین بار تکرار می شوند که ممکن است خواننده را خسته کند. 3. عدم عمق کافی: برخی موضوعات به اندازه کافی عمیق بررسی نشده اند و ممکن است خواننده به دنبال اطلاعات بیشتر باشد. نتیجه گیری"هشت قاعده عشق" با ترکیب آموزه های معنوی و راهکارهای عملی، کتابی مفید برای بهبود روابط عاشقانه و رشد شخصی است. با این حال، کلی گویی ها و تکرار مفاهیم، از نقاط ضعف آن به شمار می روند. این کتاب به ویژه برای کسانی که به دنبال راهنمایی های ساده و قابل فهم برای بهبود روابط خود هستند، توصیه می شود.
ALI REZAEI
۱۴۰۳/۰۲/۲۳
نقد کتاب با سلام و خسته نباشید خدمت دست اندرکاران کتابراهاول ناراحتی خودم و بقیه خوانندگان نسبت به تاخیر زیاد در انتشار کتاب صوتی باعث ریزش شدید در مجموع داستان خیلی خوب بود، اما پیچش‌های داستانی به قدری خوب و گیرا نوشته شدن که متاسفانه باعث شده تمرکز نویسنده روی شخصیت پردازی‌ها کمتر بشه، مثل شاه و شخصیت‌هایی بائوباب، سکویا چند نفر دیگه مثل شخصیت شون تو فصل قبلی نبوده، و پختگی فصل قبلی رو نداشتن (درگیری سکویا و صوفیا سر آریا از کسی مثل سکویا بعید بود، یه جاهایی خیلی بچگانه رفتار کردن شخصیت‌های داستان)، حتی علاقه صوفیا به آریا هم خوب توجیه نشده، یعنی دلایل قانع کننده‌ای واسش نبوده، هرچند که خود من دلم میخواست این دو به همدیگه علاقه پیدا کنن و امیدوارم نظر آریا هم به صوفیا تغییر کنه نه اینکه با یه پیچش داستانی تینا برگرده پیش آریا (هرچند که رسیدن تینا و آریا به همدیگه مورد انتظارترین بخش کتاب بود که نویسنده دست روی بد چیزی گذاشت واسه خلق یه تراژدی دردناک، البته اگه یهو همه چی عوض نشه) شده، حداقل از روی نظرات این کتاب صوتی باشمارهای قبلی کاملا مشخص. بعدش فکر میکنم اگر کتاب از روایی به نمایشی تغییر کنه خیلی بهتر میشه تشکر کتابراه
MONSTER .
۱۴۰۳/۰۲/۱۹
نویسنده کتاب پرفروش شماره 1 نیویورک تایمز مثل راهب فکر کن، راهنمای مکاشفه‌ای برای هر مرحله از عاشقانه ارائه می‌کند، که بر اساس حکمت باستان و علم جدید است. و هیچ کس هم ما رو همراهی نمیکنه تا عشق رو بفهمیم جی شتی به جای ارائه عشق به عنوان یک مفهوم اثیری یا مجموعه‌ای از کلیشه‌ها، گام‌های عملی و مشخصی را برای کمک به شما در توسعه مهارت‌های تمرین و پرورش عشق بهتر از همیشه در نظر می‌گیرد. او بینش‌هایی را در مورد اینکه چگونه با هم برنده شوید یا ببازید، چگونه عشق را تعریف کنید و چرا در جدایی از هم جدا نمی‌شوید، به اشتراک می‌گذارد. او با الهام از حکمت ودایی و علم مدرن، به کل چرخه رابطه می‌پردازد، از اولین قرارهای ملاقات گرفته تا حرکت با هم تا جدایی و شروع دوباره. و او به ما نشان می‌دهد که چگونه از گرفتار شدن به وعده‌های دروغین و شرکای نافرجام جلوگیری کنیم. با رعایت هشت قانون جی شتی
فرهنگ
۱۴۰۴/۰۱/۱۰
اگر می‌خواهید در روابط خود از حکمت اندیشمندان باستانی و علم امروزی بهره‌مند شوید، کتاب درستی را انتخاب کرده‌اید. هیچ‌کس، نه پدرمادر، نه معلمان، نه حتی دوستان صمیمی به ما عشق و رابطه را به‌درستی نیاموخته‌اند؛ برای همین ذهن ما پر از کلیشه‌ها و اطلاعات جسته‌وگریخته‌ای است که از فیلم‌ها و کتاب‌های و که عاشقانه اطرافیانی دریافت کرده‌ایم خودشان در روابطشان موفق نبوده‌اند.
جی شتی در این اثر درخشان به جای این‌که همان حرف‌های همیشگی و نخ‌نما را در بسته‌بندی شیک و متفاوتی تحویل‌مان بدهد، از هشت گام مشخص و عملی سخن می‌گوید؛ مراحلی که کاملاً با نیازهای انسان امروزی سازگار است و مهارت ما را در پرورش عشق و غنی‌کردن آن بالا می‌برد. با مطالعه‌ی این کتاب و عمل به هشت قاعده‌ی آن می‌توانید بهتر و بیش‌تر از آن‌چه گمان می‌کردید امکان دارد، به خودتان، عزیزانتان و دنیا عشق بورزید.
جان فورد
۱۴۰۳/۰۲/۲۳
موافق نیستم. رابطه‌هایی که تحت عنوان عشق در بین دو انسان خصوصا از دو جنس مخالف شکل می‌گیرد در واقع ترکیبی از چند ایگو است که تحت تأثیر تبلیغات رسانه‌ها و به قصد کنترل افراد اجتماع شکل گرفته است.
بخصوص در زمان ما که ازدواج تبدیل به شغلی برای زنان و راهی برای ارضای تنوع طلبی برای مردان شده است. پول
زنها دوست و آهن پرست شده‌اند و هنوز با اولی داخل رابطه نشده‌اند که مردانی پول دار تر، زیباتر و خرج کننده تر می‌بینند و انگشت پشیمانی به دندان می‌گزند که چرا با این توی رابطه نرفتم.
منابع مالی و روانی بسیاری از افراد جامعه با نداشتن مهارت‌های زندگی و افتادن در چاه رابطه، تنوع طلبی و اشرافی گیری به در می‌رود.
ازطرف دیگر حتی اگر پای رقیبی اینچنین نیز در میان نباشد دو طرف وقتی از نزدیک همدیگر را کشف می‌کنند بهانه‌های بسباری برای سرد شدن عشق شان بر فرض وجود می‌یابند. گفته‌اند وصال مدفن عشق است.
بنابراین چرا باید به هر قیمتی رابطه‌ای با کسی رابطه‌ای برقرار کرد؟
م کاظمی
۱۴۰۳/۰۹/۱۳
کتاب هشت قاعده عشق نوشته جی شتی که در سال 2023 توسط انتشارات میلکان منتشر شده است. این کتاب که به ویژه در مورد عشق و روابط در ژانر کتاب‌های خودیاری قرار می‌گیرد. این کتاب به دلیل عدم وجود تاکتیک‌های نخ نما و سطحی با رویکردی ساده و بدون قضاوت برای درک عشق رمانتیک ارائه می‌شود.
شتی با الهام از دین
حکمتِ هندو و علم مدرن در این کتاب به ذکر هشت قانون کلیدی عشق می‌پردازد، از اولین قرار ملاقات‌های عاشقانه گرفته تا زندگی مشترک، جدایی و شروع دوباره و در این میان به ما نشان می‌دهد که چگونه گرفتار وعده‌های دروغین و افراد نادرست نشویم.
طرحی برای یک رابطه متعادل با 8 قانون عشق
کتاب هشت قاعده عشق با تاکید بر اهمیت یادگیری عشق به خود آغاز می‌شود، شتی در این کتاب می‌کوشد تا ابتدا افراد را برای عشق آماده کند و سپس آن‌ها را به سمت رابطه درست سوق دهد.
Yasaman Ahmadi
۱۴۰۳/۰۳/۱۲
کتاب بسیار آموزنده‌ای هست و از ترجمه‌ی روانی هم برخورداره.
این کتاب، در واقع به ما یاد میده که چطوری عشق رو بفهمیم و تون رو یاد بگیریم؛ چرا که اغلب ناکامی‌های ما در رابطه‌های عاشقانه، فهم ناکافی و یا حتی نادرست از واژه‌ی عشق است. این کتاب به خوبی سعی در فهماندن مفاهیم و به اصطلاح قاعده‌های عشق که
دارد. موجب درک عمیق ما از رابطه و دوام آن می‌شود. همان‌طور که برت اشاره می‌کند، «مفیدترین چیز برای سیستم عصبی ما یک انسان دیگر است. مضرترین چیز برای سیستم عصبی ما نیز یک انسان دیگر است.»، این نقل قول زیبا پیش زمینه‌ی خوبی به ما از مفهوم و هدف کلی این کتاب می‌دهد؛ اینکه سرنوشت روابط ما به طرز باورنکردنی به جهتی که عشق را از آن خواستاریم، بستگی دارد.
درکل خواندن این کتاب را به کسانیکه سعی در ایجاد یه رابطه‌ی خوب دارند، پیشنهاد میکنم:)
سهیل قهرمانی
۱۴۰۴/۰۱/۱۱
کتاب **"هشت قاعده‌ی عشق"** نوشته **جی شتی** با ترجمه **مهسا صباغی**، اثری الهام‌بخش در زمینه خودشناسی و روابط انسانی است که به شیوه‌ای عملی و کاربردی به بررسی اصول عشق و ارتباطات می‌پردازد.
### **ویژگی‌های برجسته: **
- **تلفیق فلسفه و روانشناسی: ** نویسنده با استفاده از آموزه‌های معنوی و علمی، و
راهکارهایی برای ایجاد روابط عمیق‌تر معنادارتر ارائه می‌دهد.
- **سبک ساده و روان: ** کتاب به زبانی قابل‌فهم و جذاب نوشته شده که برای مخاطبان عمومی مناسب است.
- **تمرکز بر رشد فردی: ** این اثر به شما کمک می‌کند تا ابتدا خود را بهتر بشناسید و سپس روابط سالم‌تری بسازید.
این کتاب برای کسانی که به دنبال بهبود روابط عاطفی و درک بهتر از عشق هستند، یک منبع ارزشمند خواهد بود.
مشاهده همه نظرات 197

راهنمای مطالعه کتاب هشت قاعده‌ی عشق

برای دریافت کتاب هشت قاعده‌ی عشق و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.