معرفی و دانلود کتاب عشق صدر اعظم
برای دانلود قانونی کتاب عشق صدر اعظم و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب عشق صدر اعظم
اگر رمان معروف سه تفنگدار به قلم الکساندر دوما را دوست دارید، کتاب عشق صدر اعظم او نیز شما را به وجد خواهد آورد. دوما در این کتاب پر از توطئه و ماجراهای عاشقانه، یک سرگذشت تاریخی جذاب، شیرین و بسیار مشغول کننده را به تصویر میکشد که در مورد اوضاع روز فرانسه، شرافت، جوانمردی، عشق و... سخن میگوید.
درباره کتاب عشق صدر اعظم:
داستان مشهور و محبوب سه تفنگدار که کتاب عشق صدر اعظم (The Red Sphinx) دنبالهی مستقیمی از آن است، رشادتهای سه تن از تفنگداران پادشاه فرانسه، لویی سیزدهم را به نامهای آتوس، پورتوس و آرامیس به تصویر میکشد و قسمت کوچکی از تاریخ این کشور را با مهارتی منحصر به فرد به شما نشان میدهد.
آتوس، پورتوس و آرامیس در ابتدای قصه با جوان دلیری به نام دارتانیان که به تازگی به عضویت تفنگداران سلطنتی درآمده، درگیر میشوند و قرار دوئل میگذارند اما قبل از اینکه دوئل را آغاز کنند چند سرباز که از گارد کاردینال ریشیلیو هستند سر میرسند و به بهانه غیرقانونی بودن دوئل برای این چهار نفر دردسر درست میکنند. در ادامه داستان سه تفنگدار و دارتانیان علیه این سربازان که دشمن مشترکشان هستند، میجنگند و دارتانیان با از بین بردن چند تن از این سربازان شجاعتش را اثبات میکند. همین موضوع باعث میشود که این چهار تن با هم پیمان دوستی ببندند و به یکدیگر قول دهند که در همهی اتفاقات سخت، یار و دوست هم باقی بمانند.
الکساندر دوما (Alexandre Dumas) که در داستان سه تفنگدار، قسمت کوچکی از تاریخ فرانسه را نیز با به کارگیری قدرت نویسندگیاش، به تصویر میکشد، اکنون قصد دارد تا در داستان عشق صدر اعظم که با عنوان ابوالهول سرخ نیز معروف است شما را به اعماق تاریخ برده و ماجرای جذاب دیگری را خلق کند.
داستان عشق صدراعظم درست در همان جایی که سه تفنگدار تمام شده است، ادامه مییابد و داستانهای کاردینال ریشلیو، ملکه آن و پادشاه لوئی سیزدهم را ادامه میدهد. دوما این بار در این داستان مهیج سعی دارد تا یک قهرمان جدید جذاب را معرفی میکند. داستانی جذاب دربارهی کاردینال ریشیلو که عاشق ملکه آن اتریش، همسر لویی سیزدهم شده است و سعی دارد به هر طریقی که شده دل او را به دست آورد. اما هنگامی که به مقصودش نمیرسد، سعی میکند تا آن اتریش را از چشمان لویی بیندازد. در ادامه داستان نیز، روزی کاردینال تصمیم میگیرد نامهای به آن اتریش بنویسد و قصر جدیدش را به او تقدیم کند. نامهای که ربوده شد و سرآغاز داستان عشق صدر اعظم و ماجراهای مهیجش را رقم زد...
در پایان باید بدانید، الکساندر دوما نخست 75 فصل از رمان عشق صداعظم را به رشتهی تحریر درآرود، اما هرگز آن را به طور کامل به اتمام نرساند، بنابراین داستان پیش رو تقریبا صد سال قبل از انتشار نخستین کتاب در فرانسه ناقص بود. دوما هرگز این کتاب را تمام نکرد اما پیش از آن یک رمان جداگانه با عنوان کبوتر نوشت که ماجراهای پایانی مورت و کاردینال ریشلیو را به تصویر میکشد. اکنون برای نخستین بار در یک روایت منسجم، کتاب عشق صدراعظم و کبوتر خط داستانی کامل و راضی کنندهای را خلق کردهاند.
نکوداشتهای کتاب عشق صدر اعظم:
- رمانی با شیوهای سلطتنی برای طرفداران داستانهای تاریخی. (Bookreporter)
- یک داستان حماسی بسیار سرگرم کننده. (Publishers Weekly)
- عشق صدر اعظم داستانی زنده و خوش ساخت ، مملو از شخصیتهای رنگارنگ و جذابیتی مقاومت ناپذیر است. (Tony Cliff)
کتاب عشق صدر اعظم مناسب چه کسانی است؟
اگر به مطالعه رمانهای تاریخی با درونمایههای عاشقانه علاقهمند هستید، این کتاب برای شماست.
الکساندر دوما را بیشتر بشناسیم:
او در سال 1802 در روستایی در نزدیکی پاریس دیده به جهان گشود. پدر الکساندر دوما که ژنرالی در ارتش ناپلئون بود به دلایلی مورد خشم این ارتش قرار گرفت و همین موضوع باعث شد تا کم کم فقر گریبانشان را بگیرد.
هنگامی که الکساندر 4 ساله بود پدرش را از دست داد و مادر وی به سختی هزینه تحصیل او و دیگر فرزندان را تأمین میکرد. مادر همواره از شجاعتها و رشادتهای پدر در زمان جنگ برای الکساندر تعریف میکرد و به او دید روشنی از ماجراجویی و دلاوری میبخشید.
او که ملقب به سلطان پاریس است، یکی از محبوبترین نویسندگان فرانسوی محسوب میشود که علاوه بر نویسندگی خبرنگار توانمندی نیز بوده است. او از پیشگامان مکتب رمانتیسیسم بود و بعضاً در کتابهایش آثاری از مکتب رئالیسم دیده میشود. الکساندر دوما نویسنده پر کار و پر تلاشی بود و این موضوع را از سیصد عنوان کتابی که از وی منتشر شده است به وضوح میتوان حس کرد.
ذبیح الله منصوری را بیشتر بشناسیم:
پرکارترین مترجم تاریخ ادبیات ایران، ذبیح الله حکیم اللهی دشتی مشهور به ذبیح الله منصوری (Zabih Allah Mansuri) است که در سال 1278 زاده شد و در سال 1365 از دنیا رفت. او علاوه بر ترجمه در نویسندگی و روزنامهنگاری هم دستی بر آتش داشت. منصوری در مدرسهای دوزبانه در سنندج درس خواند و از همان ابتدا زبان فرانسه را به خوبی آموخت. او در سال 1299 به تهران مهاجرت کرد و در همان سالها بود که پدرش را از دست داد. در ابتدا قصد داشت در رشته دریانوردی تحصیل کند اما کمکم به ادبیات و ترجمه روی آورد. در سال 1301 فعالیت ادبی خود را به عنوان مترجم در روزنامهی تازهتاسیس کوشش آغاز کرد و پس از آن با روزنامه و نشریات مختلفی چون اطلاعات، کیهان، ایران ما، خواندنیها، تهران مصور، سپید و سیاه، دانستنیها و... همکاری نمود. ذبیح الله منصوری در طول زندگی پرافتخار خود چیزی در حدود 1200 عنوان داستان، کتاب و مقاله ترجمه و منتشر کرد.
او از پیروان مکتب بسط و اقتباس در ترجمه بود و به پروراندن داستان در ترجمه اعتقاد داشت؛ نکتهای که باعث شده بود بسیاری از منتقدین از جمله رضا براهنی و حسینعلی مستعان نقدهای جدی به او وارد سازند. او علاوه بر مترجمی، نویسنده و روزنامهنگاری پرکار بود. به جرأت میتوان منصوری را یکی از تأثیرگذارترین چهرههای فرهنگی ایران در سالهای 1300 تا 1365 قلمداد کرد. اسماعیل حدادیان مقدم از نگاه ترجمهپژوهی آثار او را شبه ترجمه معرفی میکند. «سینوهه، پزشک مخصوص فرعون»، «خداوند الموت»، «غرش طوفان» و «خواجه تاجدار» از آثار ماندگار و درخشان ذبیح الله منصوری است.
در بخشی از کتاب عشق صدر اعظم میخوانیم:
قلعۀ متین و مستحکم باستیل که تا پایان جهان نامش مظهر زندان خواهد بود و هرکس اسم این قلعه را بشنود منظرۀ محبسی مخوف را که فرار از آن غیرممکن است، و در آن حبس شدن فرقی با زنده در گور رفتن ندارد، در نظر مجسم خواهد کرد، در آن عهد زندان لوکس دولتی به شمار میآمد.
قبل از دوران لویی سیزدهم، پادشاه فرانسه، و صدارت وزیر او، ریشلیو، محبوسین را در قلعۀ باستیل زندانی میکردند، ولی آن قلعه یک زندان رسمی نبود و در دورۀ سلطنت لویی سیزدهم رسمیت یافت و جایگاه محبوسین دولتی و به اصطلاح امروز محبوسین سیاسی شد.
دربارۀ این قلعه آنقدر صحبت کردهاند که هرچه در اینجا بگوییم تکرار گفتههای پیشینیان خواهد شد؛ معهذا سیاق سرگذشت ما را وامیدارد به اختصار این قلعۀ مخوف را به خوانندگان معرفی کنیم و این را هم مزید میگوییم که بعد از انقلاب کبیر فرانسه نویسندگان و تذکره نویسان، دربارۀ وضع زندگی محبوسین در این قلعه راه مبالغه پیمودند. در اینکه باستیل قلعهای ستبر بود تردیدی وجود ندارد و در اینکه بسیاری از محبوسین در این قلعه مردند بدون اینکه نامی و نشانی از آنها باقی بماند باز تردیدی نیست.
ولی وضع زندگی محبوسین در این قلعه، نسبت به وضع زندگی زندانیان در بعضی از زندانهای این عصر، نه فقط بد نبود، بلکه میتوان گفت جالب توجه بود، زیرا، جز در موارد مخصوص که محبوسین را شکنجه میکردند و طبق دستور مقامات عالیه جز نان و آب غذا و آشامیدنی دیگر به آنها نمیدادند، محبوسین در این قلعه به آسودگی زندگی میکردند و اشراف حق داشتند نوکر یا آشپز خود را به قلعۀ باستیل ببرند تا در خود باستیل اغذیۀ مورد تمایلشان برای آنها طبخ شود.
فهرست مطالب کتاب
سخنی با همراهان
یک شب طوفانی
آکادمی ترنکاول
در قلعۀ باستیل
بازگشت به خانه
در رستوران «آشپز زیبا»
در میان توطئهگران
ترنکاول سوگند خورد
وقتی که حسادت فرمان میراند
در خانۀ ییلاقی تالیران
گزارش جاسوسان به صدراعظم فرانسه
در خانهای دورافتاده
دوشیزه رز مدیر مدبر «آشپز زیبا»
یک دختر جوان و بیپناه مقابل صدراعظم فرانسه
جوان شمشیرزن و دوشیزه آنائیس
کاردینال دو ریشلیو در حضور لویی سیزدهم پادشاه فرانسه
از سردابخانۀ آنائیس تا سالن کاخ کاردینال
همه به سوی کاخ «فلوری» میروند
دوک دانژو در کاخ لوور
فرار
گفتوگوی صدراعظم فرانسه با پدر روحانی ژوزف
طغیان در ایالت برتانی
ریشلیو با برادران ناتنی لویی سیزدهم چه کرد؟
آنائیس و صدراعظم فرانسه
تالیران، قربانی بزرگ
چگونه کاردینال تسلیم شد؟
نتیجۀ کتاب
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب عشق صدر اعظم |
نویسنده | الکساندر دوما |
مترجم | ذبیح الله منصوری |
ناشر چاپی | انتشارات تاو |
سال انتشار | ۱۴۰۰ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 720 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-622-973-475-9 |
موضوع کتاب | کتابهای داستان و رمان عاشقانه خارجی |
ممنون از کتابراه دوست خوبم