معرفی و دانلود کتاب صوتی عصبانیت‌های عصر ما

عکس جلد کتاب صوتی عصبانیت‌های عصر ما
قیمت:
۱۴۹۰۰۰ ۱۰۴,۳۰۰ تومان ۳۰%
خرید کتاب صوتی
۳۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب صوتی عصبانیت‌های عصر ما و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب صوتی عصبانیت‌های عصر ما و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب صوتی عصبانیت‌های عصر ما

کتاب صوتی عصبانیت‌های عصر ما یک ریشه‌یابی علمی و اساسی درباره‌ی علل و عواملی‌ست که به عصبانیت انسان منجر می‌شود. کارن هورنای، از روانکاوان برتر قرن بیستم پاسخ‌گوی سوالات ما در‌این‌باره خواهد بود. او در این اثر راهنما از زمینه‌هایی می‌گوید که به برآشفتگی روان انسان و به‌ویژه در عصر امروز منجر شده و در ادامه توضیح می‌دهد که چگونه عناصر فرهنگی و اجتماعی بر آرامش ذهنی انسان اثر گذاشته و رفته‌رفته روان‌ او را رنجورتر از قبل کرده‌اند.

درباره‌ی کتاب صوتی عصبانیت‌های عصر ما

چرا عصبانی می‌شویم؟ شاید این سوالی به‌ظاهر ساده باشد؛ اما اگر از منظر علم روان‌شناسی به آن نگاه کنیم احتمالاً پاسخ قطعی به این آسانی‌ها به دست نیاید. کارن هورنای (Karen Horney) نظریه‌پرداز بزرگ دنیای ذهن و روان، جزو معدود کسانی‌ست که به خود اجازه‌ی ورود به این وادی پر‌پیچ‌وخم را داده؛ درباره‌ی کتاب صوتی عصبانیت‌های عصر ما (The Neurotic Personality of Our Time) صحبت می‌کنیم، اثری که حاصل سال‌ها تحقیق و مطالعه‌ی یکی از روانکاوان برتر جهان بر مقوله‌ی خشم است.

از وقتی چشم به جهان باز می‌کنیم، دیر یا زود با نوعی آشفتگی ذهنی رو‌به‌رو می‌شویم؛ احساسی که از عدم‌رضایت برمی‌خیزد و اطرافیانمان آن را خشم یا عصبانیت می‌نامند. آن‌گاه متوجه خواهیم شد که راهی برای فرار از این حس ناخوش‌آیند در زندگی نیست و گرچه گه‌گاه، اما مجدداً به سراغمان می‌آید. بسیاری از افراد دربرابر این هیجان منفی مقاومت‌تر‌اند؛ ما اغلب آن‌ها را افرادی آرام یا صبور خطاب می‌کنیم. برخی دیگر نیز زود‌به‌زود به آن دچار می‌شوند و گروهی دیگر چنان تحت سلطه‌ی خشم خود قرار می‌گیرند که ابعاد دیگر زندگی‌شان به‌سرعت تحت‌تأثیر آن قرار می‌گیرد.

معرفی و دانلود کتاب صوتی عصبانیت‌های عصر ما

در‌هرصورت، خشم احساسی‌ست که همه‌ به آن دچار می‌شوند. تا به این جای کار می‌توان عصبانیت را بخشی از طبیعت و روند تکاملی هر انسانی دانست. اما بحث زمانی پیچیده خواهد شد که این آشوب ذهنی را در ابعاد زندگی امروزی و عصر مدرن بررسی کنیم. این درست همان نقطه‌ای است که نویسنده‌ی کتاب صوتی عصبانیت‌های عصر ما بر آن دست می‌گذارد. ابهام و چالش اصلی او در این مقوله این است: چرا با وجود بالا رفتن رفاه و سطح زندگی انسان، میزان خشم او کاهش پیدا نکرده و بلکه بیشتر از چیزی شده که نیاکان گذشته‌ی ما تجربه می‌کردند؟

کارن هورنای در طول پانزده فصل کتاب شنیدنی خود این موضوع را از زوایای مختلف بررسی می‌کند و ابعاد گوناگون آن را می‌سنجد. او عوامل و شرایطی که انسان امروز را به چنین حجمی از نفرت و خشم دچار کرده، معرفی می‌کند و به نقد و چالش می‌کشاند. حقیقت آن است که الگوی زندگی امروزی ما بیش از آنچه که تصور می‌کنیم با سبک زندگانی در گذشته متفاوت شده و فشارهای هنجاری و اجتماعی، پیچیدگی در روابط و حجم انبوهی از وظایف تازه، پیکره‌ی زندگی کنونی ما را تراشیده و آن را به این شکل تازه درآورده.

در کتاب صوتی عصبانیت‌های عصر ما، سبک زیستی معاصر را از دریچه‌ی نگاه یک روان‌کاو تماشا می‌کنیم و تبعات و معضلات روانی آن را از نو بازمی‌شناسیم. نویسنده‌ی این اثر در ابتدا شمایلی کلی درباره‌ی مقوله‌ی خشم و تعریف آن در روانکاوی ارائه می‌دهد و در فصل‌های بعد کم‌کم بر ابعاد اجتماعی بحث خود می‌افزاید تا در آخر به نقطه‌ی اتصال میان آشفتگی انسان عصر امروز می‌رسد. او ریشه‌ی خشم و عصبانیت را در ناکامی نیازهای تازه جست‌وجو می‌کند و سپس به شرح این نیازهای مغفول‌مانده می‌پردازد.

کتاب صوتی عصبانیت‌های عصر ما را می‌توان پل اتصالی میان علم روان‌شناسی و جامعه‌شناسی دانست. این کتاب از ارتباط تنگاتنگی که میان عوامل فرهنگی و اجتماعی با رشد و تکوین شخصیت افراد وجود دارد می‌گوید و نشان می‌دهد که ما چگونه از خشم به عنوان ابزاری دفاعی دربرابر تناقض‌های زندگی استفاده می‌کنیم. به عبارتی، کارن هورنای خشم را نوعی راه مقابله برای دوام آوردن در برابر یورش‌های فکری و روانی جامعه‌ی امروز می‌داند و ریشه‌ی این سلب آرامش ذهنی را در عواملی خارج از ذهن می‌جوید.

مرور کتاب صوتی عصبانیت‌های عصر ما می‌تواند از جنبه‌های مختلفی برای دوست‌داران دنیای روان‌شناسی جذاب باشد. این کتاب که اولین‌بار در سال 1937 منتشر شده، به‌عنوان یکی از اولین آثار تخصصی است که در باب خشم و کاوش علمی آن نوشته شده و هنوز هم به‌عنوان اثری مرجع در حوزه‌ی روان‌شناسی خشم شمرده می‌شود. همچنین کارن هورنای در این کتاب صوتی به‌نوعی خلاف جریان فکری همتایان خود عمل کرده و نه‌تنها تئوری جسورانه‌ای ارائه داده، بلکه پای را فراتر نهاده و عقاید پدر علم روانکاوی را نیز به نقد کشانده و دلایل تازه‌ای برای رد نظریات او بر میز گذاشته است.

درنهایت کتاب صوتی عصبانیت‌های عصر ما را می‌توان سفری به جهان روان انسان و پیچیدگی‌های شگفت‌انگیز آن دانست؛ کتابی که علاقه‌مندان عام و خاص وادی خودشناسی را تا پایان با مطالب جذاب خود همراه خواهد کرد. این کتاب با همکاری انتشارات علمی و فرهنگی و تلاش نشر صوتی آوانامه به دست شما می‌رسد. ترجمه‌ی اثر را ابراهیم خواجه نوری برعهده داشته و شما می‌توانید نسخه‌ی شنیداری آن را با صدای گیرای مهرناز محافل بشنوید.

کتاب صوتی عصبانیت‌های عصر ما برای چه کسانی مناسب است؟

شنیدن این کتاب صوتی را به‌ علاقه‌مندان دنیای روان‌شناسی پیشنهاد می‌کنیم. دوست‌داران مطالعات اجتماعی نیز از مرور موضوعات جذاب این اثر لذت خواهند برد.

در بخشی از کتاب صوتی عصبانیت‌های عصر ما می‌شنویم

مشکل است بگوییم عشق و محبت چیست، ولی عکسش را دقیقاً می‌توانیم تعریف کنیم؛ یعنی بگوییم چه چیزهایی عشق و محبت نیست. شخصی ممکن است واقعاً و صمیمانه مشتاق محبت دیگری باشد، مع‌الوصف بعضی‌اوقات هم ممکن است نسبت به او سخت خشمگین و عصبانی شود، به خواسته‌های او توجهی نکند و بخواهد او را ترک گوید. ولی تفاوت بسیار است بین عصبانیت جزئی و گذران این شخص با حالت کسی که دائماً مجهز و آمادۀ دشمنی و خصومت با دیگران است؛ یعنی شخصی عصبی که احساس می‌کند هر نوع توجه و ابراز علاقۀ محبوبش نسبت به شخصی ثالث، در حکم بی‌اعتنایی و کم‌محلی به اوست، هر تقاضایی را تحمیل می‌پندارد یا هر انتقادی را به قصد اهانت و تحقیر خود تصور می‌کند، تفاوت بسیار است. حالت و احساسات چنین شخص عصبی‌ای نسبت به دیگران محققاً عشق و دوستی نیست؛ چون رفتار شخصی را که انتقادات خیرخواهانۀ خود را نسبت به دوستش ابراز می‌کند و واقعاً ممکن است موجب رفع نقایص او گردد و به حال او مفید باشد، هرگز نمی‌توان خلاف مفهوم دوستی و محبت دانست؛ ولی ازطرف دیگر البته توقعات بیجا و مفرط شخص عصبی را مبنی‌بر اینکه دوستش حتماً باید یک انسان کامل و بی‌نقص باشد، نمی‌توان نمونۀ صحیحی از یک دوستی و محبت واقعی دانست. حتی باید معتقد شد که محبت و توقع او شامل و حاوی مقدار زیادی خشم و عناد است. همچنین دوستی کسی را که صرفاً برای رفع احتیاج یا به دلیل هدف‌های معینی است، نمی‌توان محبت صادقانه و واقعی نامید؛ مثلاً اگر مردی برای ارضای شهوت و لذت خویش زنی را بخواهد یا به ‌منظور کسب احترام و تشخص علاقه‌مند به ازدواج با زن متنفذی شود، البته نمی‌توان خواستۀ او را محبت و دوستی نامید.

فهرست مطالب کتاب صوتی

نمونه‌ی یک
نمونه‌ی دو
نمونه‌ی سه
42 دقیقه
فصل اول: اثرات اجتماعی و روانی عصبیت‌ها
26 دقیقه
فصل دوم: علل بحث از «عصبانیت‌های عصر ما»
49 دقیقه
فصل سوم: اضطراب
45 دقیقه
فصل چهارم: رابطۀ اضطراب و عناد
54 دقیقه
فصل پنجم: ساختمان اساسی عصبیت
35 دقیقه
فصل ششم: احتیاج عصبی به محبت
48 دقیقه
فصل هفتم: سایر مشخصات احتیاج عصبی به محبت
32 دقیقه
فصل هشتم: طرق جلب محبت و عذاب‌های ناشی از شکست در تحصیل آن
26 دقیقه
فصل نهم: نقش امور جنسی در احتیاج عصبی به محبت
70 دقیقه
فصل دهم: عطش قدرت و حیثیت و ثروت
41 دقیقه
فصل یازدهم: رقابت عصبی
63 دقیقه
فصل دوازدهم: اجتناب از رقابت
65 دقیقه
فصل سیزدهم: احساس گناه عصبی
46 دقیقه
فصل ‌چهاردهم: رنج ‌و عذاب ‌عصبی
26 دقیقه
فصل ‌پانزدهم: رابطۀ فرهنگ و عصبیت

مشخصات کتاب صوتی

نام کتابکتاب صوتی عصبانیت‌های عصر ما
نویسنده
مترجمابراهیم خواجه نوری
راویمهرناز محافل
ناشر چاپیانتشارات علمی و فرهنگی
ناشر صوتی آوانامه
سال انتشار۱۴۰۴
فرمت کتابMP3
مدت۱۱ ساعت و ۷ دقیقه
زبانفارسی
موضوع کتابکتاب‌های صوتی عصب شناسی
قیمت نسخه صوتی
۱۴۹۰۰۰ ۱۰۴,۳۰۰ ت ۳۰%
خرید کتاب صوتی

نقد، بررسی و نظرات کتاب صوتی عصبانیت‌های عصر ما

هیچ نظری برای این کتاب ثبت نشده است.

راهنمای مطالعه کتاب صوتی عصبانیت‌های عصر ما

برای دریافت کتاب صوتی عصبانیت‌های عصر ما و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.