معرفی و دانلود کتاب دست نوشتههای آکرا
برای دانلود قانونی کتاب دست نوشتههای آکرا و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب دست نوشتههای آکرا
کتاب دست نوشتههای آکرا، اثری ویژه با جملات جادویی و شگفتانگیز از پائولو کوئیلو است. رمانی که در عالم داستان و واقعیت سیر میکند و به روایت حکیم یونانی مشهوری به نام کوپتا میپردازد. دست نوشتههای آکرا قرنها بعد از نگاشته شدن، توسط مردی انگلیسی کشف میشود.
در کتاب دست نوشتههای آکرا (Manuscript Found in Accra) تشخیص بین واقعیت و داستان، آسان نیست و هیچ حد و مرزی برای هیچکدام، به چشم نمیخورد. اساس این دست نوشتهها ارزشها هستند که هرگز نمیتوان آنها را داستان دانست. این ارزشها در طول زمان وجود خواهند داشت و جاری خواهند بود.
در ماه دسامبر سال 1945، دو برادر که در جستجوى مکانى براى استراحت بودند در منطقه حمرا دام در مصر علیا در غارى پناه جستند و در آن جا صندوقى پر از پاپیروس یافتند. به جاى اطلاع دادن به مقامات محلى، آن دو تصمیم گرفتند آنها را یکى یکى در بازار عتیقه بفروشند تا توجه مقامات دولتى جلب نشود. مادر این جوانان که از «انرژى منفى» آنها مىترسید، تعدادى از پاپیروسهاى تازه کشف شده را سوزاند.
سال بعد به دلایلى که تاریخ از آنها مطلع نیست، آن دو برادر با هم دعوا کردند. مادرشان که این نزاع را نتیجه همان «انرژىهاى منفى» مىدانست، پاپیروسها را به یک کشیش سپرد و کشیش یکى از آنها را به «موزه قبطى قاهره» فروخت. در آنجا نام نسخه خطى ناگ حمدى را به این پاپیروسها دادند که این نام هنوز روى آنها هست (ناگ حَمَدى نزدیکترین شهر مصر به مکانی است که این نسخهها در آن پیدا شدند). یکى از کارشناسان موزه، تاریخنویس ادیان، ژان دورس به اهمیت این کشف پىبرد و براى نخستینبار در سال 1948، در مقالهاى به آن اشاره کرد.
سایر پاپیروسها کمکم در بازار عرضه شدند. این پاپیروسها ترجمه یونانى متونى هستند که بین اواخر قرن اول پیش از میلاد مسیح تا سال 180 پس از میلاد مسیح نوشته شدهاند و این مجموعه را «اناجیل اپوکریفال» نیز مىنامند زیرا در اناجیل چهارگانهاى که امروز مىشناسیم جا ندارند. چرا؟
زیرا در سال 170 میلادى گروهى از اسقفها گردهم آمدند و تصمیم گرفتند که کدام متون مىتوانند در «عهد جدید» جا بگیرند. ملاک و ضابطه انتخاب خیلى ساده بود: هر آنچه مىتوانست براى مبارزه با باورهاى کفرآمیز و تفرقهآفرین آن زمان به کار آید، انتخاب شد. چهار انجیلى که اکنون مىشناسیم و نامههاى حواریون و هر آنچه مىتوان «منسجم» نامید و به باور اسقفها مهمترین اصول اعتقادى مسیحیت بودند، در این مجموعه گنجانیده شد. در کتاب موراتورینکانن یا شریعت موراتورین به این گردهمایى اسقفها و فهرست اسامى آنان اشاره شده است. سایر کتابها و نوشتهها، مثل مجموعه متونى که در ناگ حمدى یافت شدند، یا به این دلیل حذف شدند که توسط زنان نوشته شده بودند (مثل انجیل به روایت مریم مجدلیه) یا به این دلیل که مسیح را به عنوان کسى توصیف مىکردند که از مأموریت خویش آگاه بود و به همین دلیل مصلوب شدن او کمتر دردآور و مصیبتبار مىنمود.
در سال 1974 یک باستانشناس انگلیسى به نام سروالتر ویلکینسون یک نسخه خطى دیگر پیدا کرد که به سه زبان: عربى، عبرى و لاتین نوشته شده بود. چون مىدانست که قانون در مورد اسناد یافته شده در مصر چه مىگوید، او متن را به بخش سرپرستى عتیقهها در موزه مصر فرستاد و در پاسخ به او گفته شد که حداقل 155 نسخه دیگر از این سند در جهان پخش شده که سه تاى آن در موزه یافت مىشود و همه آنها تقریبا شبیه هم هستند. پس از تست کربن 14 که براى تعیین عمر مواد آلى به کار مىرود، معلوم شد که این متن تقریبا جدید است و به احتمال زیاد به سال 1370 میلادى برمىگردد. خیلى ساده ردپاى این نسخه را گرفتند و دیدند که به شهر «آکرا» بازمىگردد که در خارج از سرزمین مصر است. به همین دلیل سر والتر اجازه کتبى خارج کردن این متن از مصر را از دولت وقت گرفت و آن را با خود به انگلستان برد...
پائولو کوئلیو (Paulo Coelho) نویسندۀ اهل برزیل است. میتوان گفت تمام مردم جهان کتابهای او را دوست دارند و طرفداران زیادی دارد. کتاب کیمیاگر این نویسنده معاصر، رکورد بیشترین تعداد ترجمه به زبانهای مختلف در کتاب گینس را دارد و همچنین رکورددار پرفروشترین کتاب در تاریخ برزیل است. پائولو جوایز بینالمللی بسیاری را کسب نموده است که از میان آنها میتوان به دریافت نشان شوالیه از فرانسه، جایزه کریستال از انجمن جهانی اقتصاد و جایزه ادبی بامبی از آلمان، اشاره کرد. دست نوشتههای آکرا بیست و دومین اثر پائولو کوئلیو محسوب میشود. آثار وی تاکنون به 73 زبان ترجمه شدهاند و بیش از 140 میلیون نسخه از آنها به فروش رفته است.
جملات برگزیده کتاب دست نوشتههای آکرا:
- باید به عشق اجازه نزدیک شدن بدهى.
- ناکام کسى است که شکست را نمىپذیرد.
- اگر شما هرگز تنها نباشید، نمىتوانید خود را بشناسید.
- هدف بزرگ ما در زندگى عشق است. باقى سکوت است.
- تلاش نکنید که به هر قیمتى دوستتان بدارند، زیرا که عشق قیمت ندارد.
- عشق تنها یک کلمه است تا زمانى که کسى از راه برسد و معنایى به آن بدهد.
- «مشکلات» نام ابزارى قدیمى است که اختراع شده بود تا به ما کمک کند که خود را بشناسیم.
- زخمها مدالهایى هستند که در تن تو داغ آنها به جا مانده است، و دشمن تو از آنها خواهد ترسید.
در بخشی از کتاب دست نوشتههای آکرا میخوانیم:
کلمات زیبا را شاعران مىگویند و روزى کسى خواهد نوشت:
من به خواب رفتم و در رؤیا دیدم که زندگى تنها سعادت است.
بیدار شدم و دریافتم که زندگى وظیفه است.
وظیفهام را انجام دادم و کشف کردم که زندگى سعادت است.
کار تجلى عشق است، عشقى که آدمیان را به یکدیگر پیوند مىزند. از طریق آن درمىیابیم که ما قادر نیستیم بدون دیگران زندگى کنیم، و دیگران نیز به ما نیازمندند.
کار دو نوع است.
یکى کارى که انجام مىدهیم چون ناچاریم نان روزانه خویش را به دست آوریم. در این صورت آدمها بیشتر دارند وقتشان را مىدزدند، و متوجه نیستند که هرگز نمىتوانند این وقت را پس بگیرند.
آنان همه زندگىشان را تلف مىکنند و در رؤیاى روزى هستند که بالاخره خواهند توانست استراحت کنند. و زمانى که آن روز فرا مىرسد، آنان پیرتر از آن خواهند بود که از آنچه زندگى به آنان عرضه مىکند لذت ببرند. آنان مىگویند: «من حق انتخاب ندارم.»
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب دست نوشتههای آکرا |
نویسنده | پائولو کوئیلو |
مترجم | دل آرا قهرمان |
ناشر چاپی | انتشارات ذهن آویز |
سال انتشار | ۱۳۹۳ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 192 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-600-118-140-5 |
موضوع کتاب | کتابهای داستان و رمان تاریخی خارجی |
کتاب کیمیاگر هم اثر این نویسنده اگر اونو و خوندید دوست داشتید این میتونه براتون جذاب باشه.
فقط یه مشکلی که داره اینه که کتاب فهرست بندی نشده
از کتاب: "خرد در پاسخهایی نیست که دریافت میشود بلکه در پرسش هاییست که با غنای خود به چالش کشیده است"