معرفی و دانلود بهترین و پرطرفدارترین داستانهای کوتاه ایرانی
چرا باید داستان کوتاه ایرانی بخوانیم؟
پیش از هر چیز خوب است چیستی داستان کوتاه را بهعنوان یک فرم ادبی بررسی کنیم. ادگار آلن پو، پدر داستانهای کارآگاهی مدرن، داستان کوتاه را روایتی مختصر میداند که بتوان آن را در یک نشست بهطور کامل مطالعه کرد و تمام جزئیات آن حول یک موضوع واحد بگردد. در داستان کوتاه تعداد شخصیتها، گرهها و رخدادهای داستانی محدودند. درواقع داستان کوتاه، مثل دریچهای کوچک است که برای مدت کوتاهی رو به زندگی باز میشود و به شما اجازه میدهد در این بازه، وقایع آن سوی پنجره را از نظر بگذرانید.
تاریخچهی داستان کوتاه ایرانی
همه میدانیم که فرهنگ ایرانی از دیرباز با قصه، حکایت، تمثیل و داستان گره خورده است و حکایتهای گلستان سعدی، سیاستنامه و قابوسنامه از نمونههای برجسته و ارزشمند مجموعه داستان کوتاه ایرانی (البته نه در شکل مدرن و فعلی آن) بهشمار میآیند. آثاری که با چندین داستان کوتاه زیبا و تأثیرگذار، مفاهیم آموزنده و درعینحال جذاب و دلنشینی را به مخاطب منتقل میکنند. با این وجود داستاننویسی به سبک غرب و بهشیوهای که امروز با آن آشنا هستیم، بعد از ترجمهی آثار ادبیات غرب در ایران ظهور پیدا کرد. بسیاری، عبدالرحیم طالبوف تبریزی و محمدباقر میرزا خسروی و پس از آنها، مرتضی مشفق کاظمی را از پیشگامان نثر نوین ادبی در ایران میدانند.
اما با ورود به قرن چهاردهم و اوایل دههی 1300 شمسی، با انتشار مجموعه داستان کوتاه «یکی بود و یکی نبود» به قلم محمدعلی جمالزاده، تحول مهمی در داستاننویسی مدرن ایران رقم خورد. با وجود اینکه ادیبانی همچون علی اکبر دهخدا، کریم کشاورز و علی عمو، پیش از این، آثار شبهداستانی متعددی را به رشتهی تحریر درآورده بودند، اما جمالزاده اولین نویسندهی ایرانی محسوب میشد که با آگاهی و دانش کافی و بهطور جدی به نگارش داستان کوتاه پرداخت، بدون اینکه گرفتار گزارشنویسی شود. خلق داستان کوتاه طنز ایرانی با استفاده از یک فرم روایی نوین، از مهمترین خلاقیتهای محمدعلی جمالزاده بود. در کنار او، تقی رفعت نیز از مهمترین نظریهپردازان ادبی سالهای پس از مشروطه بهشمار میآمد که اعتقاد داشت ادبیات کهن، دیگر پاسخگوی نسل سرخوردهیِ گذرکرده از مشروطه نیست.
پس از آن، صادق هدایت با خلق بهترین داستانهای کوتاه فارسی، ادبیات داستانی ایران را وامدار خود ساخت. داستانهای کوتاه «زنده به گور»، «سایه و روشن»، «لاله»، «علویه خانم»، «سه قطره خون» و «سگ ولگرد»، از جمله داستانهای کوتاهی بودند که در طی سالهای 1300 تا 1320 به دست هدایت نوشته شدند. به این ترتیب جامعهی ادبی ایران از فرم ادبی داستان کوتاه در نسخهی قدیمی آن فاصله گرفت و بهمرور شکلی تازه پیدا کرد. در همین دوران بزرگ علوی نیز با خلق چندین داستان کوتاه عاشقانه و انتشار داستانهای «نامهها»، «ورق پارههای زندان» و «میرزا»، در محافل ادبی و در میان عموم مخاطبان به شهرت رسید.
با عبور از سال 1320 و وقایع مختلفی همچون سرنگونی رضاشاه و آغاز جنگ جهانی دوم، فضای سیاسی حاکم بر ایران و جهان بر فرهنگ و تفکر نویسندگان کشور نیز تأثیر بسیاری گذاشت و در عرصهی ادبیات، موجب ظهور داستانهای کوتاه «خیمهشببازی»، «انتری که لوطیش مرده بود» و «چراغ آخر» از صادق چوبک و داستانهای کوتاه «سه تار» و «زن زیادی» به قلم جلال آل احمد شد. ابراهیم گلستان با آثاری همچون «آذر، ماه آخر پاییز»، «شکار سایه»، «مد و مه» و رسول پرویزی با مجموعه داستان «شلوارهای وصلهدار» نیز در طی دهههای 1330 و 1340، به رشد عرصهی داستان کوتاه ایرانی کمک بسیاری کردند. در طی دههی 1340 شمسی، داستان کوتاه «ماهی سیاه کوچولو» اثر صمد بهرنگی، به مشهورترین داستان کوتاه ایرانی بدل شد. در دهههای 1350 تا 1370، بهتدریج ظهور نویسندگان زن ایرانی، همچون منیرو روانی پور، شهرنوش پارسی پور، زویا پیرزاد و گلی ترقی نیز، پای مسائل و دغدغههای زنان را به دنیای داستان کوتاه ایرانی باز کرد.
رشد عرصهی داستاننویسی و بهخصوص داستان کوتاه ایرانی در دهههای اخیر بسیار قابل توجه بوده است؛ بهطوری که بر طبق آمار در دههی 1390، حدود 400 مجموعه داستان منتشر و روانهی بازار کتاب کشور شده است. «من دانای کل هستم» اثر مصطفی مستور، «بلبل حلبی» به قلم محمد کشاورز، «مردی که گورش گم شد» نوشتهی حافظ خیاوی، «قلب نارنجی فرشته» به قلم مرتضی برگر و «میدان ونک، یازدهوپنج دقیقه» اثر سیامک گلشیری و «چشم سگ» نوشتهی عالیه عطایی، ازجملهی بهترین داستانهای کوتاه ایرانی و مجموعهداستانهای تألیفشده در دهههای 1380 و 1390 بهشمار میآیند که هر کدام، در جشنوارهها و رویدادهای مختلف ادبی، برندهی جوایزی شده و یا عناوین افتخارآمیزی را از آن خود کردهاند.
اهمیت مطالعهی داستان کوتاه ایرانی
مختصر بودن داستانهای کوتاه، یکی از مهمترین مزایاییست که موجب میشود بدون نگرانی از ناتمامماندن این آثار، به سراغ آنها برویم. داستان کوتاه بهترین شروع برای ورود به دنیای مطالعهی ادبیات داستانی است. چراکه در ابتدای راه، کمتر کسی توان و ظرفیت مطالعهی رمانهای حجیم را دارد. بنابراین اگر در ابتدای راه هستید، با مطالعهی داستانهای کوتاه مختلف میتوانید ژانرهای متفاوت را تجربه کنید و سلیقهی خودتان را بهتر بشناسید. به این ترتیب بهمرور متوجه خواهید شد که از این به بعد آثار کدام نویسنده و یا کدام سبک را باید انتخاب کنید تا از مطالعه، لذت بیشتری ببرید.
گاهی هم برای کتابخوانهای حرفهای پیش میآید که به دلایل مختلف، از عادت مطالعه دور شوند. داستانهای کوتاه در این مواقع میتوانند بهترین راهکار برای احیای این عادت پسندیده باشند. از سوی دیگر بهطور خاص مطالعهی کتابهای داستان کوتاه ایرانی، علاوهبر داشتن تمام این مزایا، میتواند در بستر ژانرهای مختلف عاشقانه، اجتماعی، سیاسی، تاریخی، ترسناک، معمایی و... شما را با آداب و رسوم، فرهنگها و تفکرات مردم گوشهوکنار کشورمان آشنا کند و با چاشنی داستان، درک این مسائل را لذتبخشتر سازد.
خواندن داستانهای کوتاه ایرانی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
اگر از آن دسته افرادی هستید که وقت کمی برای مطالعه دارند و یا تازه میخواهند مطالعهی جدی ادبیات را شروع کنند، توصیه میکنیم که کتابهای داستان کوتاه ایرانی را انتخاب کنید. اگر هم از خوانندگان جدی ادبیات داستانی هستید، بنابراین از مطالعهی داستان کوتاه ایرانی بیشتر لذت خواهید برد؛ چراکه دریافت مفهوم نهفته در این فرم ادبی، برای کسانی که با ادبیات بیشتر دستوپنجه نرم کردهاند، لذتبخشتر خواهد بود.
پرطرفدارترین داستانهای کوتاه ایرانی در کتابراه
داستانهای کوتاه ایرانی بهسبب جذابیتهای ویژهی خود طرفداران بسیاری دارند. از این رو کتابراه در تلاش است تا روزبهروز بر تعداد عناوین خود در این حوزه اضافه کند و با انتشار این آثار در نسخههای الکترونیک، صوتی و PDF، مسیر خرید کتاب را برای علاقهمندان آسانتر سازد. در این میان، برخی از آثار مورد توجه تعداد بیشتری از مخاطبان قرار گرفتهاند و افراد بیشتری برای خرید و دانلودشان اقدام کردهاند. برخی از این آثار پرطرفدار عبارتاند از:
- کتاب دال دوست داشتن، اثر حسین وحدانی
- کتاب طعم گس خرمالو، به قلم زویا پیرزاد
- کتاب محلل، نوشتهی صادق هدایت
- کتاب زن زیادی، اثر جلال آل احمد
- کتاب بچههای قالیباف خانه، نوشتهی هوشنگ مرادی کرمانی
پیشنهاد برای دانلود رایگان داستانهای کوتاه ایرانی در کتابراه
کتابراه برای جلب رضایت مخاطبانش، داستانهای کوتاه ایرانی مختلفی در قالب کتاب صوتی، الکترونیک و فایل PDF را بهصورت رایگان منتشر ساخته است. بنابراین اگر شما هم از دوستداران این فرم ادبی دلنشین و جذاب هستید، میتوانید بدون پرداخت هزینه و بهسادگی، با دانلود رایگان این عناوین که تعدادی از آنها را در فهرست زیر آوردهایم، بیش از پیش از مطالعه لذت ببرید.
- کتاب سنگ انداز، نوشتهی آذر نوری
- کتاب سه روز مانده به شهریور، به قلم ناهید سامانی
- کتاب هزارتوهای بنبست (جلد اول و دوم)، اثر گروهی از نویسندگان
- کتاب تعطیلات کجا برویم؟ به قلم فرحناز گلناری
- کتاب ارگنه، نوشتهی صحرا کلانتری
خلاصه کتاب صوتی فقط پنج دقیقه فرقشه: کاست کابوس - شماره 1
- نویسنده: سیامک گلشیری
سیامک گلشیری در کتاب صوتی فقط پنج دقیقه فرقشه: کاست کابوس - شماره 1، داستان مردی را تعریف میکند که برای رسیدگی به کارهایش سوار ماشینی عجیب میشود و کمکم همه چیز رنگ وحشت و دلهره به خود میگیرد. این اثر نخستین داستان از مجموعه کاست کابوس (داستانهای وحشت) به شمار میرود. درباره کتاب صوتی فقط پنج دقیقه فرقشه: اولین قسمت از مجموعه کاست کابوس (گوشه وحشت) به کتاب صوتی فقط پنج دقیقه فرقشه (از مجموعه... ادامه ›
کتاب صوتی در راه ویلا
- نویسنده: فریبا وفی
کتاب صوتی در راه ویلا نوشتهی فریبا وفی، از 9 داستان کوتاه تشکیل شده که همگی مضامینی اجتماعی و روانشناختی دارند و هرکدام به مشکلات زنان در خانوادههایشان و جایگاه آنها در جامعه ایرانی میپردازد. درباره کتاب صوتی در راه ویلا: فریبا وفی در کتاب صوتی در راه ویلا، قهرمان داستانهایش را از میان زنانی انتخاب کرده که به دلیل وجود جامعه مردسالار و داشتن انواع مشکلات خانوادگی و شخصی، نمیتوانند آنطور که... ادامه ›
کتاب صوتی اعتراف باز
- نویسنده: شهلا زرلکی
کتاب صوتی اعتراف باز نوشتهی شهلا زرلکی، مجموعه روایات و داستانهایی در ژانر ادبیات اعترافی است که نویسنده در آن خصوصیات پنهان زندگی روزمره و خانوادگی خود را به شکلی بیپرده بیان کرده است. درباره کتاب صوتی اعتراف باز: ادبیات اعترافی به ژانری میگویند که نویسنده در آن، لحظات پوشیده و رفتارهای دقیق پنهان خود را برای خواننده فاش کرده و آن را به تصویر میکشد. مخاطبان این گونهٔ ادبی معمولاً با خواندن... ادامه ›
خلاصه کتاب صوتی آپارتمان: رادیو کابوس - اپیزود پنجم
- نویسنده: فیروزه لطفی
کتاب صوتی آپارتمان: رادیو کابوس - اپیزود پنجم نوشتهٔ حسین مسعودی آشتیانی و فیروزه لطفی، داستان واقعی و هیجانانگیز فردی به نام «جودی» را روایت میکند که به همراه دخترش برای یافتن خانهای مناسب به کالیفرنیا مهاجرت میکند. او بعد از پیدا کردن خانهای قدیمی در طبقه چهارم یک مجتمع مسکونی، از همان شب اول اتفاقات عجیبی را تجربه میکند. این داستان پنجمین اثر از مجموعه رادیو کابوس است. درباره کتاب صوتی... ادامه ›
کتاب صوتی جشن طلاق
- نویسنده: علی موذنی
علی موذنی در کتاب صوتی جشن طلاق پنج داستان کوتاه خود را با موضوعات اجتماعی گردآوری کرده و با لحنی صمیمی و دلنشین آنها را برای ما میخواند. مؤذنی این داستانها را در دههی 60 و 70 به رشتهی تحریر درآورده و نام این مجموعه را از داستان سوم اخذ کرده است. دربارهی کتاب صوتی جشن طلاق مجموعه داستان جشن طلاق دربرگیرندهی پنج داستان کوتاه به قلم علی مؤدنی است. این داستانها درونمایههایی اجتماعی دارند... ادامه ›
کتاب صوتی املاک رابینسون
- نویسنده: حامد حبیبی
کتاب صوتی املاک رابینسون مجموعهای از ده داستان کوتاه شنیدنی به قلم حامد حبیبی است که روایتهای جذابی را در فضایی کجومعوج و رازآلود به تصویر میکشد. داستانهای این کتاب جلوههایی از جهان امروزند و شما را به تفکر وا میدارند. دربارهی کتاب صوتی املاک رابینسون داستان کوتاه ایرانی قدمت دیرینهای دارد و به اندازه همان هم طرفداران پروپاقرصی را دور خودش جمع کرده است. امروزه خیلی از افراد ترجیح... ادامه ›
کتاب صوتی خودت را سریع برسان
- نویسنده: زهره فنایی
کتاب صوتی خودت را سریع برسان مجموعهایست از هشت داستان کوتاه به قلم زهره فنایی . داستانها غالباً دارای مضامین اجتماعی هستند و به سبک آثار رئالیستی نوشته شدهاند. تکگوییهای شخصیتها که حالات درونی و دیدگاهشان را نسبت به زندگی نشان میدهد از عوامل جذابیت این داستانهای درونگرایانه به شمار میرود. دربارهی کتاب صوتی خودت را سریع برسان در دنیای پرسرعت امروز، داستانهای کوتاه از پرطرفدارترین آثار... ادامه ›
کتاب صوتی پاییز 32
- نویسنده: رضا جولایی
کتاب صوتی پاییز 32 نوشتهی رضا جولایی، مجموعهای از چندین داستان کوتاه است که ناگفتههایی از دل تاریخ را با صدای جذاب و دلنشین احترام برومند روایت میکند. تمامی داستانهای این کتاب صوتی در سالهای پس از جنگ جهانی دوم تا کودتای 28 مرداد رخ میدهند؛ داستان زندگی انسانهایی که گمنام بودهاند و زخمهای زیادی از روزگار خوردهاند؛ ناگفتههایی از زندگی مردم عادی در دل تاریخ که فراموش شده و یا از... ادامه ›
کتاب صوتی ورق پارههای زندان
- نویسنده: بزرگ علوی
کتاب صوتی ورق پارههای زندان صدای دردهاییست که بزرگ علوی در اجتماع و در زندان قصر زمان خود در سالهای 1316 تا 1320 دیده و آنها را به نگارش درآورده که شاید بخش کوچکی از تاملات، خاطرات و افکار او درون زندان و یا پس از آن باشد. کتاب صوتی ورق پارههای زندان، بیشتر به روایت زندگی، سرگذشت و علت محکومیت زندانیان میپردازد و کمتر به وقایع و جزئیات زندان اشاره میکند. «پادنگ»، «ستاره دنبالهدار»،... ادامه ›
خلاصه کتاب صوتی مردی در اتاق زیر شیروانی: رادیو کابوس - اپیزود سوم
- نویسنده: فیروزه لطفی
کتاب صوتی مردی در اتاق زیر شیروانی: رادیو کابوس - اپیزود سوم نوشتهی حسین مسعودی آشتیانی و فیروزه لطفی، داستان زنی باردار به اسم «جکی» را روایت میکند که تصمیم میگیرد با پسر دوسالهاش به خانه جدیدی اسبابکشی کند. اما او نمیداند چه کسی در آن خانه انتظار او را میکشد. این داستان سومین اثر از مجموعه رادیو کابوس است. درباره کتاب صوتی مردی در اتاق زیر شیروانی: ژانر وحشت و حوادث ترسناکی که برای... ادامه ›
خلاصه کتاب صوتی مسافری به نام مرگ: کاست کابوس - شماره 2
- نویسنده: سیامک گلشیری
سیامک گلشیری در کتاب صوتی مسافری به نام مرگ: کاست کابوس - شماره 2، قصهای مرموز و دلهرهآور را برایتان تعریف خواهد کرد که میتواند ساعتها ذهن شما را درگیر کند و طعم هیجان را به خوبی حس کنید. این اثر دومین داستان از مجموعه کاست کابوس (داستانهای وحشت) به شمار میرود. درباره کتاب صوتی مسافری به نام مرگ: دومین قسمت از مجموعه کاست کابوس (گوشه وحشت) به کتاب صوتی مسافری به نام مرگ اختصاص دارد. فضای... ادامه ›
کتاب صوتی میرزا مقنی گورکن
- نویسنده: علی درزی
کتاب صوتی میرزا مقنی گورکن نوشتهی علی درزی، درباره پیرمردی تنها و روستاییست که نیرویی ماورایی دارد و با استفاده از خیالات و خوابهایی که مدام میبیند، میتواند زمان مرگ همشهریهایش را متوجه شود. درباره کتاب صوتی میرزا مقنی گورکن: پیرمردی تنها و چاهکن به نام میرزا مقنی گورکن در روستایی کوچک به نام جیران زندگی میکند. او مدام خوابهایی عجیب میبیند که در مرز خیال و واقعیت در حرکت هستند و حتی با... ادامه ›
خلاصه کتاب صوتی عروس خانه بروکلین: رادیو کابوس - اپیزود چهارم
- نویسنده: فیروزه لطفی
کتاب صوتی عروس خانه بروکلین: رادیو کابوس - اپیزود چهارم نوشتهٔ حسین مسعودی آشتیانی و فیروزه لطفی، داستان هیجانانگیز فردی به نام «الین» را تعریف میکند که بعد از سالها زندگی در خانهای کوچک با همسرش، تصمیم میگیرند در خانهای بزرگ و قدیمی در بروکلین نقلمکان کنند. خانهای عجیب و مرموز که وقایعی غیرمنتظره در آن رخ میدهد. این داستان چهارمین اثر از مجموعه رادیو کابوس است. درباره کتاب صوتی عروس... ادامه ›
کتاب صوتی همشهری داستان شماره 100
- نویسنده: مسعود فروتن
کتاب صوتی همشهری داستان شماره 100، مجموعهای از چند داستان کوتاه مهیج و غیرقابل پیشبینی ایرانیست که مضامینی اجتماعی دربردارد و برای تمام سلیقهها مناسب است. اولین جملهی داستان همشهری شماره 93 در متن سردبیر به قلم حمید اسلامیراد اینگونه نوشته شده است: ما در داستان زندگی میکنیم و شاید هم میتوان گفت که داستانها در دل زندگی ما شکل میگیرند، یا اینکه داستان در ما زندگی میکند، اینگونه است که... ادامه ›
کتاب صوتی داستانهای خانوادگی
- نویسنده: محمد طلوعی
کتاب صوتی داستانهای خانوادگی حاوی دو مجموعه داستان از محمد طلوعی است. بخش اول با نام «من ژانت نیستم» او را برندهی جایزهی گلشیری ساخته و بخش دوم با اسم «تربیتهای پدر» به زبانهای متعددی ترجمه شده است. هر یک از این روایتها گوشهای از زندگی مردم ایران را به تصویر میکشند و نماینده نسل، طبقه یا گروهی از ساکنین کشور عزیزمان هستند. دربارهی کتاب صوتی داستانهای خانوادگی کتاب صوتی داستانهای... ادامه ›
کتاب صوتی در پی استاد
- نویسنده: پیمان پورشکیبایی
کتاب صوتی در پی استاد نوشتهٔ پیمان پورشکیبایی، شامل سیزده داستان کوتاه طنز میشود که موضوع هریک از آنها آدابورسوم و مسائل فرهنگی ایرانیان است. در هرکدام از این داستانها نکات اخلاقی و آموزندهای گنجانده شدهاند که در عین جذابیت و سرگرمکنندگی مخاطب را به اندیشیدن وامیدارند. درباره کتاب صوتی در پی استاد: بسیاری از آداب و رسومی که در بین ایرانیان جاگرفته است، ریشه در فرهنگ قدیمی و داستانهایی... ادامه ›
کتاب صوتی داستانهای کوتاه از زنان قصهنویس امروز ایران 3
- نویسنده: شهرنوش پارسی پور
در کتاب صوتی داستانهای کوتاه از زنان قصهنویس امروز ایران 3 به چهار اثر از نویسندگانی نامآشنا چون روح انگیز شریفیان، رویا شاپوریان، شهرنوش پارسی پور و سیمین دانشور گوش خواهید سپرد. این آثار به ترتیب عناوین پیش رو را بر خود دارند: «دستهای بسته، گل کوکب، آویزهای بلور، به کی سلام کنم؟» گفتنیست که این قصهها از کتابی به نام «در آستانهی فصلی سرد» برگزیده و در قالب اثری جدا خدمت علاقهمندان ارائه... ادامه ›
کتاب صوتی مردی که گورش گم شد
- نویسنده: حافظ خیاوی
کتاب صوتی مردی که گورش گم شد نوشته حافظ خیاوی، مجموعهای از چند داستان کوتاه ایرانیست که به صورت خاطرهگویی و براساس باورهای مذهبی و مرگ روایت میشوند. این اثر موفق به کسب جایزهی ادبی روزی روزگاری شده است. در سه داستان اول مجموعه، با نامهای روزهات را با گیلاس باز کن، آنها چهجوری میگریند؟ و چشمهای آبی عمو اسد، راوی اول شخص، درگیر اصول و رسوم شرعی گنجانده شده در دل داستانهاست، و نویسنده... ادامه ›
کتاب صوتی داستانهای کوتاه از زنان قصهنویس امروز ایران 1
- نویسنده: شهرنوش پارسی پور
کتاب صوتی داستانهای کوتاه از زنان قصهنویس امروز ایران 1 اثری متشکل از دو داستان کوتاه با عناوین «باغ غم» از میهن بهرامی و «مهدخت» از شهرنوش پارسی پور است. لازم به ذکر است که این دو قصه از کتابی به نام «در آستانهی فصلی سرد» برگزیده و در قالب اثری جدا خدمت علاقهمندان ارائه شدهاند. درباره کتاب صوتی داستانهای کوتاه از زنان قصهنویس امروز ایران 1: ادبیات امروز ایران بسا بیش از آنچه انتظار آن... ادامه ›
کتاب صوتی کلینیک حیوانات
- نویسنده: افشین تل لو
کتاب صوتی کلینیک حیوانات نوشتهی افشین تللو، از بیست داستان کوتاه طنز تشکیل شده که به شکل نمادین درمورد دغدغههای انسانی صحبت میکند. نویسنده از این طریق به بررسی عمیق تعارضات زندگی انسانها میپردازد و آنها را نقد میکند. درباره کتاب صوتی کلینیک حیوانات: افشین تللو در بیست داستان طنز به بررسی تعارضات انسانها پرداخته که در هر یک از این داستانها به یکی از چالشهایی که هر انسانی ممکن است با... ادامه ›
کتاب صوتی در راه ویلا
- نویسنده: فریبا وفی
کتاب صوتی در راه ویلا نوشتهی فریبا وفی، شامل 9 داستان کوتاه است که روایتهای گوناگونی را از مشکلات و دغدغههای زنان ایرانی ارائه میدهد. قهرمانان این مجموعه همگی زن هستند و نویسنده با مهارت و ریزبینی خود، مضامین اجتماعی و روانشناختی را در دل روایتها گنجانده است. درباره کتاب صوتی در راه ویلا: فریبا وفی این بار در کتاب صوتی در راه ویلا، قهرمان داستانهایش را از میان زنانی انتخاب کرده که به دلیل... ادامه ›
خلاصه کتاب صوتی خانه سلی: رادیو کابوس - اپیزود هفتم
- نویسنده: حسین مسعودی آشتیانی
کتاب صوتی خانه سلی: رادیو کابوس - اپیزود هفتم نوشتهٔ حسین مسعودی آشتیانی، داستان زنی به اسم «تونی» را روایت میکند که بعد از بچهدار شدن به خانهای با قدمت 128 سال نقلمکان میکند. اما متوجه میشود در آن خانه روحی وجود دارد که اصلا مهربان نیست. این داستان هفتمین اثر از مجموعه رادیو کابوس است. درباره کتاب صوتی خانه سلی: رادیو کابوس - اپیزود هفتم: یکی از محبوبترین ژانرها در دنیای ادبیات و سینما... ادامه ›
کتاب صوتی خوابهای سفید
- نویسنده: شقایق دهقان نیری
کتاب صوتی خوابهای سفید نوشتهی شقایق دهقان نیری، از هشت داستان کوتاه هیجانانگیز تشکیل شده و با رویکردی جدید و متفاوت، مفهوم مرگ و تاثیر آن بر زندگی انسانها را بررسی کرده است. درباره کتاب صوتی خوابهای سفید: مرگ مقولهای پیچیده است و در طول تاریخ نیز نظرات بسیاری پیرامون آن گفته شده و هنرمندان و نویسندگان زیادی، سوژه اصلی آثار خود را براساس مرگ انسانها و روحهای سرگردانشان خلق کردهاند.... ادامه ›
کتاب صوتی کتابفروش خیابان ادوارد براون
- نویسنده: محسن پوررمضانی
کتاب صوتی کتابفروش خیابان ادوارد براون مجموعهای از دوازده داستان کوتاه به هم پیوسته است. محسن پوررمضانی در این اثر طنز ماجراهای یک کتابفروش را روایت میکند که در تلاش برای جلب توجه مشتریان دست به کارهای عجیبی میزند و وقایعی تلخ را پشتسر میگذارد. دربارهی کتاب صوتی کتابفروش خیابان ادوارد براون تا حالا یک هیولای کتابخوار را از نزدیک دیدهاید، یا هرگز با رابینسون کروزوئه همصحبت شدهاید؟ اثری... ادامه ›