معرفی و دانلود بهترین و پرطرفدارترین داستانهای کوتاه ایرانی
چرا باید داستان کوتاه ایرانی بخوانیم؟
پیش از هر چیز خوب است چیستی داستان کوتاه را بهعنوان یک فرم ادبی بررسی کنیم. ادگار آلن پو، پدر داستانهای کارآگاهی مدرن، داستان کوتاه را روایتی مختصر میداند که بتوان آن را در یک نشست بهطور کامل مطالعه کرد و تمام جزئیات آن حول یک موضوع واحد بگردد. در داستان کوتاه تعداد شخصیتها، گرهها و رخدادهای داستانی محدودند. درواقع داستان کوتاه، مثل دریچهای کوچک است که برای مدت کوتاهی رو به زندگی باز میشود و به شما اجازه میدهد در این بازه، وقایع آن سوی پنجره را از نظر بگذرانید.
تاریخچهی داستان کوتاه ایرانی
همه میدانیم که فرهنگ ایرانی از دیرباز با قصه، حکایت، تمثیل و داستان گره خورده است و حکایتهای گلستان سعدی، سیاستنامه و قابوسنامه از نمونههای برجسته و ارزشمند مجموعه داستان کوتاه ایرانی (البته نه در شکل مدرن و فعلی آن) بهشمار میآیند. آثاری که با چندین داستان کوتاه زیبا و تأثیرگذار، مفاهیم آموزنده و درعینحال جذاب و دلنشینی را به مخاطب منتقل میکنند. با این وجود داستاننویسی به سبک غرب و بهشیوهای که امروز با آن آشنا هستیم، بعد از ترجمهی آثار ادبیات غرب در ایران ظهور پیدا کرد. بسیاری، عبدالرحیم طالبوف تبریزی و محمدباقر میرزا خسروی و پس از آنها، مرتضی مشفق کاظمی را از پیشگامان نثر نوین ادبی در ایران میدانند.
اما با ورود به قرن چهاردهم و اوایل دههی 1300 شمسی، با انتشار مجموعه داستان کوتاه «یکی بود و یکی نبود» به قلم محمدعلی جمالزاده، تحول مهمی در داستاننویسی مدرن ایران رقم خورد. با وجود اینکه ادیبانی همچون علی اکبر دهخدا، کریم کشاورز و علی عمو، پیش از این، آثار شبهداستانی متعددی را به رشتهی تحریر درآورده بودند، اما جمالزاده اولین نویسندهی ایرانی محسوب میشد که با آگاهی و دانش کافی و بهطور جدی به نگارش داستان کوتاه پرداخت، بدون اینکه گرفتار گزارشنویسی شود. خلق داستان کوتاه طنز ایرانی با استفاده از یک فرم روایی نوین، از مهمترین خلاقیتهای محمدعلی جمالزاده بود. در کنار او، تقی رفعت نیز از مهمترین نظریهپردازان ادبی سالهای پس از مشروطه بهشمار میآمد که اعتقاد داشت ادبیات کهن، دیگر پاسخگوی نسل سرخوردهیِ گذرکرده از مشروطه نیست.
پس از آن، صادق هدایت با خلق بهترین داستانهای کوتاه فارسی، ادبیات داستانی ایران را وامدار خود ساخت. داستانهای کوتاه «زنده به گور»، «سایه و روشن»، «لاله»، «علویه خانم»، «سه قطره خون» و «سگ ولگرد»، از جمله داستانهای کوتاهی بودند که در طی سالهای 1300 تا 1320 به دست هدایت نوشته شدند. به این ترتیب جامعهی ادبی ایران از فرم ادبی داستان کوتاه در نسخهی قدیمی آن فاصله گرفت و بهمرور شکلی تازه پیدا کرد. در همین دوران بزرگ علوی نیز با خلق چندین داستان کوتاه عاشقانه و انتشار داستانهای «نامهها»، «ورق پارههای زندان» و «میرزا»، در محافل ادبی و در میان عموم مخاطبان به شهرت رسید.
با عبور از سال 1320 و وقایع مختلفی همچون سرنگونی رضاشاه و آغاز جنگ جهانی دوم، فضای سیاسی حاکم بر ایران و جهان بر فرهنگ و تفکر نویسندگان کشور نیز تأثیر بسیاری گذاشت و در عرصهی ادبیات، موجب ظهور داستانهای کوتاه «خیمهشببازی»، «انتری که لوطیش مرده بود» و «چراغ آخر» از صادق چوبک و داستانهای کوتاه «سه تار» و «زن زیادی» به قلم جلال آل احمد شد. ابراهیم گلستان با آثاری همچون «آذر، ماه آخر پاییز»، «شکار سایه»، «مد و مه» و رسول پرویزی با مجموعه داستان «شلوارهای وصلهدار» نیز در طی دهههای 1330 و 1340، به رشد عرصهی داستان کوتاه ایرانی کمک بسیاری کردند. در طی دههی 1340 شمسی، داستان کوتاه «ماهی سیاه کوچولو» اثر صمد بهرنگی، به مشهورترین داستان کوتاه ایرانی بدل شد. در دهههای 1350 تا 1370، بهتدریج ظهور نویسندگان زن ایرانی، همچون منیرو روانی پور، شهرنوش پارسی پور، زویا پیرزاد و گلی ترقی نیز، پای مسائل و دغدغههای زنان را به دنیای داستان کوتاه ایرانی باز کرد.
رشد عرصهی داستاننویسی و بهخصوص داستان کوتاه ایرانی در دهههای اخیر بسیار قابل توجه بوده است؛ بهطوری که بر طبق آمار در دههی 1390، حدود 400 مجموعه داستان منتشر و روانهی بازار کتاب کشور شده است. «من دانای کل هستم» اثر مصطفی مستور، «بلبل حلبی» به قلم محمد کشاورز، «مردی که گورش گم شد» نوشتهی حافظ خیاوی، «قلب نارنجی فرشته» به قلم مرتضی برگر و «میدان ونک، یازدهوپنج دقیقه» اثر سیامک گلشیری و «چشم سگ» نوشتهی عالیه عطایی، ازجملهی بهترین داستانهای کوتاه ایرانی و مجموعهداستانهای تألیفشده در دهههای 1380 و 1390 بهشمار میآیند که هر کدام، در جشنوارهها و رویدادهای مختلف ادبی، برندهی جوایزی شده و یا عناوین افتخارآمیزی را از آن خود کردهاند.
اهمیت مطالعهی داستان کوتاه ایرانی
مختصر بودن داستانهای کوتاه، یکی از مهمترین مزایاییست که موجب میشود بدون نگرانی از ناتمامماندن این آثار، به سراغ آنها برویم. داستان کوتاه بهترین شروع برای ورود به دنیای مطالعهی ادبیات داستانی است. چراکه در ابتدای راه، کمتر کسی توان و ظرفیت مطالعهی رمانهای حجیم را دارد. بنابراین اگر در ابتدای راه هستید، با مطالعهی داستانهای کوتاه مختلف میتوانید ژانرهای متفاوت را تجربه کنید و سلیقهی خودتان را بهتر بشناسید. به این ترتیب بهمرور متوجه خواهید شد که از این به بعد آثار کدام نویسنده و یا کدام سبک را باید انتخاب کنید تا از مطالعه، لذت بیشتری ببرید.
گاهی هم برای کتابخوانهای حرفهای پیش میآید که به دلایل مختلف، از عادت مطالعه دور شوند. داستانهای کوتاه در این مواقع میتوانند بهترین راهکار برای احیای این عادت پسندیده باشند. از سوی دیگر بهطور خاص مطالعهی کتابهای داستان کوتاه ایرانی، علاوهبر داشتن تمام این مزایا، میتواند در بستر ژانرهای مختلف عاشقانه، اجتماعی، سیاسی، تاریخی، ترسناک، معمایی و... شما را با آداب و رسوم، فرهنگها و تفکرات مردم گوشهوکنار کشورمان آشنا کند و با چاشنی داستان، درک این مسائل را لذتبخشتر سازد.
خواندن داستانهای کوتاه ایرانی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
اگر از آن دسته افرادی هستید که وقت کمی برای مطالعه دارند و یا تازه میخواهند مطالعهی جدی ادبیات را شروع کنند، توصیه میکنیم که کتابهای داستان کوتاه ایرانی را انتخاب کنید. اگر هم از خوانندگان جدی ادبیات داستانی هستید، بنابراین از مطالعهی داستان کوتاه ایرانی بیشتر لذت خواهید برد؛ چراکه دریافت مفهوم نهفته در این فرم ادبی، برای کسانی که با ادبیات بیشتر دستوپنجه نرم کردهاند، لذتبخشتر خواهد بود.
پرطرفدارترین داستانهای کوتاه ایرانی در کتابراه
داستانهای کوتاه ایرانی بهسبب جذابیتهای ویژهی خود طرفداران بسیاری دارند. از این رو کتابراه در تلاش است تا روزبهروز بر تعداد عناوین خود در این حوزه اضافه کند و با انتشار این آثار در نسخههای الکترونیک، صوتی و PDF، مسیر خرید کتاب را برای علاقهمندان آسانتر سازد. در این میان، برخی از آثار مورد توجه تعداد بیشتری از مخاطبان قرار گرفتهاند و افراد بیشتری برای خرید و دانلودشان اقدام کردهاند. برخی از این آثار پرطرفدار عبارتاند از:
- کتاب دال دوست داشتن، اثر حسین وحدانی
- کتاب طعم گس خرمالو، به قلم زویا پیرزاد
- کتاب محلل، نوشتهی صادق هدایت
- کتاب زن زیادی، اثر جلال آل احمد
- کتاب بچههای قالیباف خانه، نوشتهی هوشنگ مرادی کرمانی
پیشنهاد برای دانلود رایگان داستانهای کوتاه ایرانی در کتابراه
کتابراه برای جلب رضایت مخاطبانش، داستانهای کوتاه ایرانی مختلفی در قالب کتاب صوتی، الکترونیک و فایل PDF را بهصورت رایگان منتشر ساخته است. بنابراین اگر شما هم از دوستداران این فرم ادبی دلنشین و جذاب هستید، میتوانید بدون پرداخت هزینه و بهسادگی، با دانلود رایگان این عناوین که تعدادی از آنها را در فهرست زیر آوردهایم، بیش از پیش از مطالعه لذت ببرید.
- کتاب سنگ انداز، نوشتهی آذر نوری
- کتاب سه روز مانده به شهریور، به قلم ناهید سامانی
- کتاب هزارتوهای بنبست (جلد اول و دوم)، اثر گروهی از نویسندگان
- کتاب تعطیلات کجا برویم؟ به قلم فرحناز گلناری
- کتاب ارگنه، نوشتهی صحرا کلانتری
کتاب صوتی بیگناه
- نویسنده: مسعود شامحمدی
کتاب صوتی بیگناه داستانی است دربارهی تبعات یک پنهانکاری زنانه. مسعود شامحمدی در این قصهی کوتاه خلوت یک زن را صادقانه به تصویر میکشد و شنوندگان را در مقام قضاوتِ شخصیت زن داستان خود قرار میدهد. او ضمن روایت یک داستان تکاندهنده و وهمانگیز، ریشههای سنت را واکاوی میکند. دربارهی کتاب صوتی بیگناه کتاب صوتی بیگناه داستانی وهمآلود را در فضای شهری کثیف و غبارگرفته روایت میکند. زنی مثل تمام... ادامه ›
خلاصه کتاب صوتی مهمان: رادیو کابوس - اپیزود هشتم
- نویسنده: حسین مسعودی آشتیانی
کتاب صوتی مهمان: رادیو کابوس - اپیزود هشتم نوشتهٔ حسین مسعودی آشتیانی، داستان زنی به اسم «آماندا» را تعریف میکند که مهندس بازنشسته ارتش آمریکا است. او بعد از جدایی از همسرش به زادگاه خود برای کار در شرکتی برمیگردد اما اتفاقات عجیبی برایش رخ میدهد. این داستان هشتمین اثر از مجموعه رادیو کابوس است. درباره کتاب صوتی مهمان: رادیو کابوس - اپیزود هشتم: یکی از محبوبترین ژانرها در دنیای ادبیات و... ادامه ›
کتاب صوتی همشهری داستان شماره 103
- نویسنده: گیتی رجب زاده
کتاب صوتی همشهری داستان شماره 103، مجموعهای از چند داستان کوتاه ایرانی و خارجی مهیج با مضامینی اجتماعی است که محوریت تمام آنها زنان هستند. همچنین اغلب داستانهای این کتاب توسط زنان نوشته شده است. اولین جملهی داستان همشهری شماره 93 در متن سردبیر به قلم حمید اسلامیراد اینگونه نوشته شده است: ما در داستان زندگی میکنیم و شاید هم میتوان گفت که داستانها در دل زندگی ما شکل میگیرند، یا اینکه... ادامه ›
کتاب صوتی چهار چهارشنبه و یک کلاه گیس
- نویسنده: بهاره رهنما
کتاب صوتی چهار چهارشنبه و یک کلاه گیس نوشتهی بهاره رهنما، مجموعهای دلنشین از یازده داستان کوتاه ایرانیست که همگی فضایی کاملا زنانه دارند. درباره کتاب صوتی چهار چهارشنبه و یک کلاه گیس: بهاره رهنما بازیگر باسابقه سینما و تلویزیون مجموعه داستانی را خلق کرده که تمامی یازده قصه آن حس و حالی زنانه و لطیف دارند و لحن و زبان و دغدغههای تمامی شخصیتها به مسائل زنان مربوط میشود. داستانهای کتاب چهار... ادامه ›
کتاب صوتی همشهری داستان شماره 101
- نویسنده: داود پنهانی
کتاب صوتی همشهری داستان شماره 101، مجموعهای از چند داستان کوتاه ایرانی و خارجی است که در دل تابستان و با تم تابستان روایت میشود. اولین جملهی داستان همشهری شماره 93 در متن سردبیر به قلم حمید اسلامیراد اینگونه نوشته شده است: ما در داستان زندگی میکنیم و شاید هم میتوان گفت که داستانها در دل زندگی ما شکل میگیرند، یا اینکه داستان در ما زندگی میکند، اینگونه است که تمام متون مجله داستان همشهری... ادامه ›
کتاب صوتی هزار و چند شب لیالی
- نویسنده: سید علی شجاعی
کتاب صوتی هزار و چند شب لیالی اثر سید علی شجاعی، مجموعهای از 14 داستان کوتاه و جذاب است که برای مخاطبان خود مضامین و زاویه دید تازهای دربردارد. شجاعی سعی کرده در این مجموعه با وسواس دست به انتخاب مضامین و در ادامه کلمات و جملات برای تبیین آنها بپردازد و به همین دلیل حتی قالب روایت این داستانها نیز تحت تاثیر همین مضامین هستند. ویژگی اصلی این مجموعه را باید در تلاش نویسنده برای پیوند میان آن... ادامه ›
کتاب صوتی ننه کاراته
- نویسنده: سیروس همتی
کتاب صوتی ننه کاراته نوشته بازیگر، نویسنده و کارگردان تئاتر سیروس همتی، دربردارندهی 8 داستان کوتاه و جذاب با موضوعات اجتماعی و خانوادگی است. سیروس همتی در سالهای کنونی بیش از هر چیز در صحنه تئاتر و تلویزیون دیده شده است، داستانهای این نویسندهی درخشان را از چند منظر میتوان اثری دلنشین و جذاب به حساب آورد. او در تازهترین اثر هنری خود، مجموعهای از داستانهای کوتاهش را با عنوان «ننه کاراته»... ادامه ›
کتاب صوتی همشهری داستان شماره 104
- نویسنده: آرش محمودی
کتاب صوتی همشهری داستان شماره 104، مجموعهای از چند داستان کوتاه ایرانی و خارجی است که شخصیتهای اصلی آن به روایت خاطرات زندگی خود میپردازند. اولین جملهی داستان همشهری شماره 93 در متن سردبیر به قلم حمید اسلامیراد اینگونه نوشته شده است: ما در داستان زندگی میکنیم و شاید هم میتوان گفت که داستانها در دل زندگی ما شکل میگیرند، یا اینکه داستان در ما زندگی میکند، اینگونه است که تمام متون مجله... ادامه ›
کتاب صوتی هدیه ولنتاین
- نویسنده: سارا عرفانی
مجموعهای از بهترین داستانهای کوتاه نوشتهی سارا عرفانی در کتاب صوتی هدیه ولنتاین گرد هم آمده است. شیرینی گوش سپردن به این اثر شگفتانگیز تا مدتها پس از به اتمام رسیدن کتاب بر جانتان خواهد نشست. گفتنیست این اثر نامزد جایزه کتاب سال شهید حبیب غنیپور شده است. درباره کتاب صوتی هدیه ولنتاین: سارا عرفانی در کتاب شنیدنی خود، هدیه ولنتاین، بهترین داستانهای کوتاه خود را جمعآوری و در قالب یک اثر... ادامه ›
کتاب صوتی درخونگاه
- نویسنده: پونه شاهی
کتاب صوتی درخونگاه اثر پونه شاهی، مجموعهای از 13 داستان کوتاه و جذاب است که برای مخاطبان خود مضامین اجتماعی و زاویه دید تازهای در بردارد. شاهی در این مجموعه سعی کرده به انتخاب مضامین اجتماعی بپردازد. گاهی بیان داستان تلخی در قالب طنز و گاه بدون چاشنی طنز طوری که بعد از شنیدن داستانها از کنار آدمهای اطرافمان در جامعه بیتفاوت عبور نخواهیم کرد و به همین دلیل حتی قالب روایت این داستانها نیز... ادامه ›
کتاب صوتی همشهری داستان شماره 107
- نویسنده: منیر پشمی
کتاب صوتی همشهری داستان شماره 107، مجموعهای از چند داستان کوتاه ایرانی با مضامینی اجتماعی است که در دل زمستان رقم میخورند، زمستانی که برای همه مملو از خاطره است. اولین جملهی داستان همشهری شماره 93 در متن سردبیر به قلم حمید اسلامیراد اینگونه نوشته شده است: ما در داستان زندگی میکنیم و شاید هم میتوان گفت که داستانها در دل زندگی ما شکل میگیرند، یا اینکه داستان در ما زندگی میکند، اینگونه... ادامه ›
کتاب صوتی من و محمدفری
- نویسنده: امین فقیری
کتاب صوتی من و محمدفری مجموعهای متشکل از هفت داستان کوتاه به قلم نویسندهی پیشکسوت و توانا، امین فقیری است. آثار گردآمده در این کتابْ واقعگرایانه و آکنده از مضامین اجتماعیاند. درباره کتاب صوتی من و محمدفری: از بدو ورود ادبیات روایی مدرن به ایران قاطبهی نویسندگان فارسیزبان، همراستا با خوانندگان خود، بیش از رمان و داستان بلند، به داستان کوتاه روی خوش نشان دادهاند. دربارهی دلایل این امر... ادامه ›
کتاب صوتی شرمنده رفیق
- نویسنده: میر شمس الدین فلاح هاشمی
کتاب صوتی شرمنده رفیق مجموعهای از داستانهای کوتاه نویسندهی معاصر، میر شمس الدین فلاح هاشمی است که مضامینی دینی، عاشورایی و دربارهی دفاع مقدس را دربردارد. شرمنده رفیق حاوی 36 داستان کوتاه و مینیمال است که بیشتر آنها با موضوع عاشورا هستند، روایتی از زندگی و مظلومیت اهل بیت و اتفاقاتی که برای پیروان آنها در طول تاریخ افتاده است. میر شمس الدین فلاح هاشمی در سال 1351 به دنیا آمد. وی در دانشگاه... ادامه ›
کتاب صوتی مترو نوشت
- نویسنده: پدیده ترابی
کتاب صوتی مترو نوشت نوشته پدیده ترابی، روایتگر ماجراهای هیجانانگیزیست که در مترو، شهر زیرزمینی پرجنبوجوش و پویا رخ میدهد. مترو، سامانهای برای جابجایی حجم انبوهی از مسافران درون شهری است. شهری دارای دالانهای تودرتو که قطارها از میانشان به تمامی مسیرهای زیر پوست شهر میروند و جمعیت در حال هیاهو را از میان این دالانهای ساکت و تاریک عبور میدهند و به مقصد میرسانند. مردم برای استفاده از مترو... ادامه ›
کتاب صوتی همشهری داستان شماره 96
- نویسنده: حدیث خیرآبادی
کتاب صوتی همشهری داستان شماره 96، مجموعهای از چند داستان کوتاه ایرانی و خارجی است که طبق روال شمارههای قبلی، زندگی را در دل داستانهایش نشانه میگیرد. اولین جملهی داستان همشهری شماره 93 در متن سردبیر به قلم حمید اسلامیراد اینگونه نوشته شده است: ما در داستان زندگی میکنیم و شاید هم میتوان گفت که داستانها در دل زندگی ما شکل میگیرند، یا اینکه داستان در ما زندگی میکند، اینگونه است که تمام... ادامه ›
کتاب صوتی دبستان دهه ۶۰
- نویسنده: حسام الدین مجیدیانی
کتاب صوتی دبستان دهه ۶۰ برگزیدهای از داستانها و اشعار دوران دهه 60 و 70 است که شما را با خود به خاطرات دوران کودکی و آن سالها میبرد. در این کتاب صوتی داستانهایی از قبیل حسنک کجایی، تصمیم کبری، دهقان فداکار و... روایت میشود. هدف این کتاب یادآوری روزهای خوب کودکی و خاطرههای کوچک آن سالهاست. ادامه ›
کتاب صوتی داستانهای دارابگرد
- نویسنده: پیمان پورشکیبایی
کتاب صوتی داستانهای دارابگرد نوشتهٔ پیمان پورشکیبایی، شامل هفت داستان کوتاه میشود که در هر یک از آنها وضعیت مردم روستایی شهرستان دارابگرد را با زبانی ساده و گویشی محلی روایت میکند. با شنیدن این داستانها از رفتارهای اجتماعی و وضعیت معاش مردم این شهر در روزگاران قدیم اطلاع پیدا میکنید. درباره کتاب صوتی داستانهای دارابگرد: هرچه از عصر مدرنیته میگذرد و بیشتر در زندگی ماشینی امروز غرق... ادامه ›
کتاب صوتی مالیخولیای محبوب من
- نویسنده: بهاره رهنما
بهاره رهنما بازیگر مشهور و محبوب در کتاب صوتی مالیخولیای محبوب من، روایتگر عشق و دلدادگی و ناکامی است. این کتاب که هشت داستان کوتاه را در بر میگیرد، سرگشتگی و تنهایی و شکست زنان در روابط عاطفیشان را به تصویر میکشد. درباره کتاب صوتی مالیخولیای محبوب من: کتاب پیش روی شما هشت قصه با نامهای «اردک زرد، چشمهایی که مال توست، فلامینگو، اعترافات یک عشق، عروس شماره دو، باد میآید با بوی تو،... ادامه ›
کتاب صوتی سومین قدیس
- نویسنده: رضا کوشالشاهی
کتاب صوتی سومین قدیس مجموعه داستانی از نویسندهی جوان ایرانی، رضا کوشالشاهی است. نُه داستانی که در این کتاب آورده شده، حالتهای فراداستانی دارند و ضمن بهرهگیری از اسطورهها، تکنیکهای فرمی و روایی متعددی را به کار میگیرند. حضور خود نویسنده را در جایجای کتاب سومین قدیس میتوان به سادگی حس کرد. دربارهی کتاب صوتی سومین قدیس داستان کوتاه گونهای از ادبیات داستانیست که در مقایسه با رمان حجم... ادامه ›
کتاب صوتی هاملت در نم نم باران
- نویسنده: اصغر عبداللهی
اصغر عبداللهی مشهورترین نمایشنامههای تاریخ ادبیات جهان را دستاویزی قرار میدهد تا روایتهای خاص خود را از ایران دههی بیست، در کتاب صوتی هاملت در نم نم باران به مخاطب ارائه کند. داستانهای کوتاهی که در این مجموعه گردآمدهاند همگی رنگوبویی عاشقانه دارند و با دنیای تئاتر و نمایش گره خوردهاند. دربارهی کتاب صوتی هاملت در نم نم باران چهار داستان کوتاه آن هم از نوع مدرن، ساختار اصلی کتاب صوتی... ادامه ›
کتاب صوتی بیخلوتی
- نویسنده: مریم ساحلی
کتاب صوتی بیخلوتی، مجموعهای با ایدههای داستانی درونی و برونگرای ناب است. در این 19 داستان کوتاه تجربههای مریم ساحلی با بیانی شاعرانه و خاص روایت شده است. در این کتاب صوتی از شور و شادی و بغض و حسرت انسانها سخن گفته شده که در بین آجر به آجر خانهها جای گرفتهاند. مریم ساحلی به روایت داستان زندگی و چشمانتظاری زنان شیردل و عاشقی میپردازد که با وقوع جنگ شور و شوق زندگی در آنها مرده است.... ادامه ›
کتاب صوتی کسی ما را به شام دعوت نمیکند
- نویسنده: احمد آرام
کتاب صوتی کسی ما را به شام دعوت نمیکند مجموعه داستانهایی به قلم احمد آرام است که با طنزی گزنده و در فضایی وهمآلود روایت میشوند. با شنیدن این کتاب میتوانید در فضای داستانهای کوتاه آن غرق شده و پیامهای نهفته در آنها را دریافت کنید. درباره کتاب صوتی کسی ما را به شام دعوت نمیکند: احمد آرام در این مجموعه داستان فضاهای تاریک و روشنی خلق کرده و از طریق آنها شما را به سمت یک طنز تلخ هدایت... ادامه ›
کتاب صوتی حضور آبی مینا
- نویسنده: ناهید طباطبایی
کتاب صوتی حضور آبی مینا اثر ناهید طباطبایی، دربردارندهی چهار داستان مختصر و زنانه است و در دل داستانها مولفههای هویت فرهنگی و خانوادگی را شرح میدهد. ناهید طباطبایی در حضور آبی مینا با لحنی طنزآلود و نثری روان و صمیمی روایتها را به گونهای دیگر شرح میدهد و با جملههای کوتاه و منقطع، وصفی کوتاه و مفید درباره فضاهای حسی داستان خود ایجاد میکند. این کتاب برندهی جایزهی بیست سال ادبیات... ادامه ›
کتاب صوتی پیالهای چای بنوش
- نویسنده: علی کرمی
کتاب صوتی پیالهای چای بنوش اثر علی کرمی، دربردارندهی 133 داستان کوتاه است که با نگاهی طنازانه و ظریف به موضوعات و رویدادهای زندگی میپردازد و آنها را از دید دیگری با صدای زیبای رضا بابک بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون روایت میکند. داستانها پر از لحظههای خوش، گاهی در حد یک جمله و گاهی چندین پاراگراف هستند که در زیگزاگی از موضوعات مختلفی همچون عاشقانه، فرهنگی، اجتماعی جابهجا میشود. این... ادامه ›