معرفی و دانلود بهترین و پرطرفدارترین داستانهای کوتاه ایرانی
چرا باید داستان کوتاه ایرانی بخوانیم؟
پیش از هر چیز خوب است چیستی داستان کوتاه را بهعنوان یک فرم ادبی بررسی کنیم. ادگار آلن پو، پدر داستانهای کارآگاهی مدرن، داستان کوتاه را روایتی مختصر میداند که بتوان آن را در یک نشست بهطور کامل مطالعه کرد و تمام جزئیات آن حول یک موضوع واحد بگردد. در داستان کوتاه تعداد شخصیتها، گرهها و رخدادهای داستانی محدودند. درواقع داستان کوتاه، مثل دریچهای کوچک است که برای مدت کوتاهی رو به زندگی باز میشود و به شما اجازه میدهد در این بازه، وقایع آن سوی پنجره را از نظر بگذرانید.
تاریخچهی داستان کوتاه ایرانی
همه میدانیم که فرهنگ ایرانی از دیرباز با قصه، حکایت، تمثیل و داستان گره خورده است و حکایتهای گلستان سعدی، سیاستنامه و قابوسنامه از نمونههای برجسته و ارزشمند مجموعه داستان کوتاه ایرانی (البته نه در شکل مدرن و فعلی آن) بهشمار میآیند. آثاری که با چندین داستان کوتاه زیبا و تأثیرگذار، مفاهیم آموزنده و درعینحال جذاب و دلنشینی را به مخاطب منتقل میکنند. با این وجود داستاننویسی به سبک غرب و بهشیوهای که امروز با آن آشنا هستیم، بعد از ترجمهی آثار ادبیات غرب در ایران ظهور پیدا کرد. بسیاری، عبدالرحیم طالبوف تبریزی و محمدباقر میرزا خسروی و پس از آنها، مرتضی مشفق کاظمی را از پیشگامان نثر نوین ادبی در ایران میدانند.
اما با ورود به قرن چهاردهم و اوایل دههی 1300 شمسی، با انتشار مجموعه داستان کوتاه «یکی بود و یکی نبود» به قلم محمدعلی جمالزاده، تحول مهمی در داستاننویسی مدرن ایران رقم خورد. با وجود اینکه ادیبانی همچون علی اکبر دهخدا، کریم کشاورز و علی عمو، پیش از این، آثار شبهداستانی متعددی را به رشتهی تحریر درآورده بودند، اما جمالزاده اولین نویسندهی ایرانی محسوب میشد که با آگاهی و دانش کافی و بهطور جدی به نگارش داستان کوتاه پرداخت، بدون اینکه گرفتار گزارشنویسی شود. خلق داستان کوتاه طنز ایرانی با استفاده از یک فرم روایی نوین، از مهمترین خلاقیتهای محمدعلی جمالزاده بود. در کنار او، تقی رفعت نیز از مهمترین نظریهپردازان ادبی سالهای پس از مشروطه بهشمار میآمد که اعتقاد داشت ادبیات کهن، دیگر پاسخگوی نسل سرخوردهیِ گذرکرده از مشروطه نیست.
پس از آن، صادق هدایت با خلق بهترین داستانهای کوتاه فارسی، ادبیات داستانی ایران را وامدار خود ساخت. داستانهای کوتاه «زنده به گور»، «سایه و روشن»، «لاله»، «علویه خانم»، «سه قطره خون» و «سگ ولگرد»، از جمله داستانهای کوتاهی بودند که در طی سالهای 1300 تا 1320 به دست هدایت نوشته شدند. به این ترتیب جامعهی ادبی ایران از فرم ادبی داستان کوتاه در نسخهی قدیمی آن فاصله گرفت و بهمرور شکلی تازه پیدا کرد. در همین دوران بزرگ علوی نیز با خلق چندین داستان کوتاه عاشقانه و انتشار داستانهای «نامهها»، «ورق پارههای زندان» و «میرزا»، در محافل ادبی و در میان عموم مخاطبان به شهرت رسید.
با عبور از سال 1320 و وقایع مختلفی همچون سرنگونی رضاشاه و آغاز جنگ جهانی دوم، فضای سیاسی حاکم بر ایران و جهان بر فرهنگ و تفکر نویسندگان کشور نیز تأثیر بسیاری گذاشت و در عرصهی ادبیات، موجب ظهور داستانهای کوتاه «خیمهشببازی»، «انتری که لوطیش مرده بود» و «چراغ آخر» از صادق چوبک و داستانهای کوتاه «سه تار» و «زن زیادی» به قلم جلال آل احمد شد. ابراهیم گلستان با آثاری همچون «آذر، ماه آخر پاییز»، «شکار سایه»، «مد و مه» و رسول پرویزی با مجموعه داستان «شلوارهای وصلهدار» نیز در طی دهههای 1330 و 1340، به رشد عرصهی داستان کوتاه ایرانی کمک بسیاری کردند. در طی دههی 1340 شمسی، داستان کوتاه «ماهی سیاه کوچولو» اثر صمد بهرنگی، به مشهورترین داستان کوتاه ایرانی بدل شد. در دهههای 1350 تا 1370، بهتدریج ظهور نویسندگان زن ایرانی، همچون منیرو روانی پور، شهرنوش پارسی پور، زویا پیرزاد و گلی ترقی نیز، پای مسائل و دغدغههای زنان را به دنیای داستان کوتاه ایرانی باز کرد.
رشد عرصهی داستاننویسی و بهخصوص داستان کوتاه ایرانی در دهههای اخیر بسیار قابل توجه بوده است؛ بهطوری که بر طبق آمار در دههی 1390، حدود 400 مجموعه داستان منتشر و روانهی بازار کتاب کشور شده است. «من دانای کل هستم» اثر مصطفی مستور، «بلبل حلبی» به قلم محمد کشاورز، «مردی که گورش گم شد» نوشتهی حافظ خیاوی، «قلب نارنجی فرشته» به قلم مرتضی برگر و «میدان ونک، یازدهوپنج دقیقه» اثر سیامک گلشیری و «چشم سگ» نوشتهی عالیه عطایی، ازجملهی بهترین داستانهای کوتاه ایرانی و مجموعهداستانهای تألیفشده در دهههای 1380 و 1390 بهشمار میآیند که هر کدام، در جشنوارهها و رویدادهای مختلف ادبی، برندهی جوایزی شده و یا عناوین افتخارآمیزی را از آن خود کردهاند.
اهمیت مطالعهی داستان کوتاه ایرانی
مختصر بودن داستانهای کوتاه، یکی از مهمترین مزایاییست که موجب میشود بدون نگرانی از ناتمامماندن این آثار، به سراغ آنها برویم. داستان کوتاه بهترین شروع برای ورود به دنیای مطالعهی ادبیات داستانی است. چراکه در ابتدای راه، کمتر کسی توان و ظرفیت مطالعهی رمانهای حجیم را دارد. بنابراین اگر در ابتدای راه هستید، با مطالعهی داستانهای کوتاه مختلف میتوانید ژانرهای متفاوت را تجربه کنید و سلیقهی خودتان را بهتر بشناسید. به این ترتیب بهمرور متوجه خواهید شد که از این به بعد آثار کدام نویسنده و یا کدام سبک را باید انتخاب کنید تا از مطالعه، لذت بیشتری ببرید.
گاهی هم برای کتابخوانهای حرفهای پیش میآید که به دلایل مختلف، از عادت مطالعه دور شوند. داستانهای کوتاه در این مواقع میتوانند بهترین راهکار برای احیای این عادت پسندیده باشند. از سوی دیگر بهطور خاص مطالعهی کتابهای داستان کوتاه ایرانی، علاوهبر داشتن تمام این مزایا، میتواند در بستر ژانرهای مختلف عاشقانه، اجتماعی، سیاسی، تاریخی، ترسناک، معمایی و... شما را با آداب و رسوم، فرهنگها و تفکرات مردم گوشهوکنار کشورمان آشنا کند و با چاشنی داستان، درک این مسائل را لذتبخشتر سازد.
خواندن داستانهای کوتاه ایرانی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
اگر از آن دسته افرادی هستید که وقت کمی برای مطالعه دارند و یا تازه میخواهند مطالعهی جدی ادبیات را شروع کنند، توصیه میکنیم که کتابهای داستان کوتاه ایرانی را انتخاب کنید. اگر هم از خوانندگان جدی ادبیات داستانی هستید، بنابراین از مطالعهی داستان کوتاه ایرانی بیشتر لذت خواهید برد؛ چراکه دریافت مفهوم نهفته در این فرم ادبی، برای کسانی که با ادبیات بیشتر دستوپنجه نرم کردهاند، لذتبخشتر خواهد بود.
پرطرفدارترین داستانهای کوتاه ایرانی در کتابراه
داستانهای کوتاه ایرانی بهسبب جذابیتهای ویژهی خود طرفداران بسیاری دارند. از این رو کتابراه در تلاش است تا روزبهروز بر تعداد عناوین خود در این حوزه اضافه کند و با انتشار این آثار در نسخههای الکترونیک، صوتی و PDF، مسیر خرید کتاب را برای علاقهمندان آسانتر سازد. در این میان، برخی از آثار مورد توجه تعداد بیشتری از مخاطبان قرار گرفتهاند و افراد بیشتری برای خرید و دانلودشان اقدام کردهاند. برخی از این آثار پرطرفدار عبارتاند از:
- کتاب دال دوست داشتن، اثر حسین وحدانی
- کتاب طعم گس خرمالو، به قلم زویا پیرزاد
- کتاب محلل، نوشتهی صادق هدایت
- کتاب زن زیادی، اثر جلال آل احمد
- کتاب بچههای قالیباف خانه، نوشتهی هوشنگ مرادی کرمانی
پیشنهاد برای دانلود رایگان داستانهای کوتاه ایرانی در کتابراه
کتابراه برای جلب رضایت مخاطبانش، داستانهای کوتاه ایرانی مختلفی در قالب کتاب صوتی، الکترونیک و فایل PDF را بهصورت رایگان منتشر ساخته است. بنابراین اگر شما هم از دوستداران این فرم ادبی دلنشین و جذاب هستید، میتوانید بدون پرداخت هزینه و بهسادگی، با دانلود رایگان این عناوین که تعدادی از آنها را در فهرست زیر آوردهایم، بیش از پیش از مطالعه لذت ببرید.
- کتاب سنگ انداز، نوشتهی آذر نوری
- کتاب سه روز مانده به شهریور، به قلم ناهید سامانی
- کتاب هزارتوهای بنبست (جلد اول و دوم)، اثر گروهی از نویسندگان
- کتاب تعطیلات کجا برویم؟ به قلم فرحناز گلناری
- کتاب ارگنه، نوشتهی صحرا کلانتری
کتاب هیهی - جبلی - قمقم
- نویسنده: رضا دانشور
کتاب هیهی - جبلی - قمقم اثر نویسندهی معاصر رضا دانشور، با مضامینی متفاوت در قالب بیش از بیست داستان کوتاه به رشتهی تحریر در آمده است. هیهی - جبلی - قمقم در دو بخش تنظیم شده که بخش نخست، بینام اما بخش دوم عنوان «قصههای مهمل تلخک» را به خود اختصاص داده است. نویسنده در این اثر با استفاده از تکنیکهای زبانی خاص و زبانی روان و ساده، لطمهای به روانخوانی داستان نزده و توانسته است قصههایی... ادامه ›
کتاب داستانهای کوتاه با اهالی وارش
- نویسنده: حمیدرضا اکبری
کتاب داستانهای کوتاه با اهالی وارش به اهتمام حمیدرضا اکبری دربرگیرندهی 9 داستان کوتاه از اهالی مازندان است که موضوعات مختلفی را شامل میشود. داستانهای این مجموعهی جذاب و خواندنی با زبانی ساده و روان نگاشته شدهاند و به مسائل بومی مردم ساکن استان مازندران توجه دارند. مجموعهی لیراو بعد از چاپ چندین کتاب در حوزهی شعر، اکنون قصد معرفی داستاننویسان استانهای مختلف ایران را دارد. از این رو کتاب... ادامه ›
کتاب تمام شد
- نویسنده: اشکان فرجاد
در کتاب تمام شد مخاطب بیست و سه داستان کوتاهِ خواندنی از اشکان فرجاد خواهید بود که جملگی، از فضاهایی غریب و کاراکترهایی پیچیده و نامأنوس تشکیل شدهاند. درباره کتاب تمام شد ماسک را میگیرم، برمیگردم و میگذارم روی صورتش. راه میافتیم. شاد است. برای مردم متعجبی که از کنارمان رد میشوند، ادا درمیآورد. میرسیم پای پل عابر پیاده. میایستد. ماسک را از روی صورتش برمیدارد. جدی میشود. تمامرخ میشود.... ادامه ›
کتاب باران در مترو
- نویسنده: مهدی افروزمنش
کتاب باران در مترو دربردارندهی چهار داستان از مهدی افروزمنش است که هر کدام از آنها با قصههایی مجزا، درون مایهای از خشونت و دلهره دارند؛ داستانهایی بدیع در سبک رئالیسم سیاه که قصه فرو افتادن انسانها، جبر و خشونت نهفته را در زندگی به تصویر میکشد. دربارهی کتاب باران در مترو: داستانهای این کتاب که هر کدام قصهای متفاوت از هم دارند به شکل غیر خطی روایت میشوند و عنصر اصلی همهی آنها خشونت و... ادامه ›
کتاب PDF روشنتر از آفتاب
- نویسنده: زهرا جمالی
کتاب روشنتر از آفتاب، مجموعه داستانی اثر زهرا جمالی است. در یکی از داستانهای این کتاب میخوانید: ساعت دوازده شب بود، سالن فرودگاه جای سوزن انداختن نبود، با کلی بدبختی فرزندم را روی شانهام خواباندم. منتظر بودیم تا شمارهی پروازمان را اعلام کنند. دقایقی نگذشت که در کمال ناباوری نام مرا از پشت میکروفن اعلام کردند: خانم نسرین مشکاتی به حراست فرودگاه، خانم نسرین مشکاتی به حراست فرودگاه. تعجب کردم،... ادامه ›
کتاب دژم
- نویسنده: ملیکا شمشیریان
کتاب دژم نوشتهی ملیکا شمشیریان، داستانی جذاب از جدال میان شخصیت اول داستان با ضمیر ناخودآگاهش است که یک سری گفت و گوها و اتفاقاتی را از روزمرگیهای خودش به تصویر میکشد. کلمهی دُژَم که بر روی اسم کتاب نیز گذاشته شده لغتیست فارسی اصیل که در حال حاضر متأسفانه کاربرد خودش را از دست داده است. این لغت یعنی کسی که همزمان خشمگین و غمگین است. در بخشی از کتاب دژم میخوانیم: دیدی وقتی ناخن انگشت... ادامه ›
کتاب دریاروندگان جزیره آبیتر
- نویسنده: عباس معروفی
کتاب دریاروندگان جزیره آبیتر مجموعهای از 33 داستان کوتاه نوشتهی عباس معروفی است. این کتاب از چهار بخش عطر یاس، آخرین نسل برتر، برشهای کوچک و داستانهای دیگر تشکیل شده و دربردارندهی داستانهایی است که نویسنده از سالهای 57 تا 75 هجری شمسی به نگارش درآورده. پس از خواندن داستانهای این مجموعه، با زندگی مردم ایران در آن سالها بیشتر آشنا میشوید. دربارهی کتاب دریاروندگان جزیره آبیتر بیشتر... ادامه ›
کتاب 63 داستان کوتاه (با نتیجه)
- نویسنده: سید ابوالقاسم حاجی میر
کتاب 63 داستان کوتاه (با نتیجه) به قلم سید ابوالقاسم حاجی میر، دربردارندهی داستانهای کوتاه آموزنده با مضامین گوناگون است. در پایان هر داستان نتیجهگیری شده و با یک جمله پرسشی خاتمه مییابد تا ذهن شما برای دریافت بهتر داستان و نتیجه آن فعال شود. در قرن اخیر، مطالعهی داستان کوتاه در مقایسه با دیگر آثار ادبی بیشتر رایج بوده است. شاید انسان دیگر ذوق و یا فرصتی برای رمانهای بلند چند جلدی ندارد؛... ادامه ›
کتاب تلخون
- نویسنده: صمد بهرنگی
کتاب تلخون مجموعهای از داستانهای آذربایجان با موضوعات مختلف است که صمد بهرنگی آنها را گردآوری و تدوین کرده. «تلخون»، یکی از این قصههاست که ازدواج پرماجرای دختر یک تاجر را به تصویر میکشد. داستانهای این کتاب سرشار از ماجراهای عجیبوغریب و طنزآمیز هستند که نکات زیادی را دربارهی فرهنگ مردمان گذشته در اختیار شما قرار میدهند. دربارهی کتاب تلخون ادبیات عامیانه سرشار از قصههای رنگارنگیست که... ادامه ›
کتاب فتنه
- نویسنده: علی دشتی
کتاب فتنه دربردارندهی مجموعهای از حوادث خانوادگی و نامههایی است که علی دشتی به دیگران نوشته و یا دیگران به او نوشتهاند. داستان فتنه که نخستین داستان از مجموعهای به همین نام است ابتدا در شمارههای آخر اسفند ماه سال 1321 در مجله مهر ایران انتشار یافته و سپس به صورت کتاب درآمده و انتشارات امید فردا آن را به چاپ رسانده است. علی دشتی را بیشتر بشناسیم: «پیر مطبوعات ایران»، استاد شیخ علی دشتی، به... ادامه ›
کتاب گریخته: هفت روایت در باب مرگ
- نویسنده: م. ر. ایرم
چنانکه از عنوان کتاب گریخته: هفت روایت در باب مرگ پیداست، در این اثر مخاطب هفت قصهی کوتاه با محوریت مضمون مرگ خواهید بود. داستانهای این مجموعه که هر یک به قلم نویسندهای مجزا به نگارش درآمدهاند، جملگی به ادبیات ژانر تعلق دارند. درباره کتاب گریخته: هفت روایت در باب مرگ مرگ؛ دیوی مهیب یا فرشتهای آرام و زیبا؟ ارمغانآور نیستی یا پلی به جهانی غنیتر و زیباتر؟ مایهی هراس و وحشت یا منشأ خیر و... ادامه ›
کتاب واگن مخصوص: داستانکهای رضوی
- نویسنده: مصطفی خدامی
کتاب واگن مخصوص: داستانکهای رضوی به قلم مصطفی خدامی، مجموعهای داستانی به سبک مینیمال است و از معجزات امام رضا (ع) و لحظات روحانیای سخن میگوید که احساساتتان را برمیانگیزد. درباره کتاب واگن مخصوص: این کتاب شامل داستانکهایی از حوادث و تجربیات افراد مختلف از زیارت بارگاه امام هشتم است که خدامی آن را با قلمی ساده و شیوا، هنرمندانه به تصویر میکشد. ساختار هر کدام از مینیمالها و فضای آن به... ادامه ›
کتاب با شهرزاد در شبهای کردستان: آنتولوژی داستان کوتاه کردستان ایران از آغاز تا امروز
- نویسنده: رضا کریم مجاور
کتاب با شهرزاد در شبهای کردستان: آنتولوژی داستان کوتاه کردستان ایران از آغاز تا امروز نوشتهی رضا کریم مجاور، علاوه بر نقد و بررسی ادبیات کردستان ایران به آثار تعدادی از داستاننویسان کرد مانند جلال ملکشاه، عطا برفی، ژیلا حسینی، کامران حامدی، بریا کاکه سوری، خالد خاکی و... نیز پرداخته است. کردستان ایران سرزمینی است در بخش غربی فلات ایران که شمال آن به حوالی ارومیه و جنوب آن به منطقهی ایلام... ادامه ›
کتاب هنر دوستیابی و ارتباط موثر در قالب داستانهای واقعی و کوتاه
- نویسنده: محمدنور امین فر
محمدنور امین فر در کتاب هنر دوستیابی و ارتباط موثر در قالب داستانهای واقعی و کوتاه، راههای ارتباطگیری موثر و دوستیابی را در قالب داستانهای قابل فهم برای رده سنی سال هشتم به بالا نوشته است. جذابیت کتاب به داستانهایی است که مربوط به افراد حقیقی و واقعی منطقه بندر خمیر و اطراف و خصوصا از افراد موثر ارتباطگیر منطقه روایت گردیده است. جهت کنجکاوی خواننده اسامی افراد همراه با داستان نبوده و این... ادامه ›
کتاب عمود 878
- نویسنده: مریم برزگر
کتاب عمود 878 به قلم مریم برزگر، داستانی خواندنی از زندگی اکبر صورتگر، یکی از اعضای گروهک تروریستی اوایل انقلاب است که پس از کشف دفترچه شخصیاش به رشته تحریر در آمد. این اثر شگفتانگیز توانست رتبۀ نخست جشنواره عبرات را در سال 1387 کسب کند. دربارۀ کتاب عمود 878: این داستان هیجان انگیز، زندگی منافقین و اعضای گروهکهای تروریستی را به زیبایی و از دریچهای متفاوت روایت میکند. ماجرای عمود 878 با کشف... ادامه ›
کتاب صدای گنجشکها صدای زندگیست
- نویسنده: کوثر زنبوری
کوثر زنبوری (معجزهی شرقی) در کتاب صدای گنجشکها صدای زندگیست از نابهسامانیهای زندگی مردی سخن میگوید که در گذشته مادرش را به بدترین شکل از دست داده و حالا با کابوس از دست دادن همسرش که بسیار به او عشق میورزد، زندگی میکند. دربارهی کتاب صدای گنجشکها صدای زندگیست در این داستان شاهد ذهنیات و دغدغههای شخصیتی به نام مجید هستید که در کودکی از آغوش امن مادرش محروم شده و مرگ، میان او و اولین زن... ادامه ›
کتاب چهار سوق: حکایت حسین کرد شبستری
- نویسنده: سید امین موسوی زاده
کتاب چهار سوق: حکایت حسین کرد شبستری اثر سید امین موسوی زاده، به دو حکایت چهار سوق و ترخون میپردازد. داستان حسین کرد شبستری روایتی از دوره صفویه است. حسین کرد یکی از چوپانزادگان و پهلوانان ایرانی است، که شاگرد پهلوان مسیح تکمه بند تبریزی از پهلوانان دربار شاه عباس صفوی بود. حسین کرد پس از این که با همسر مسیح به اختلاف میخورد، تبریز را ترک میکند و در اصفهان به جمع پهلوانان شاه عباس میپیوندد.... ادامه ›
کتاب انحنای رابطه
- نویسنده: حمزه برمر
کتاب انحنای رابطه نوشتهی حمزه برمر، متشکل از داستانهای کوتاه جذاب و خواندنی است که با نثری روان و ساده موضوعاتی پیچیده و مهم را به تصویر میکشد. تصویرسازیهای داخل کتاب کاملاً مطابق با محتوای این اثر طراحی شدهاند که با وجود سادگیشان پیچیدگیهای محتوای کتاب را نشان میدهند. همچنین حمزه برمر در مسابقه ادبی صادق هدایت در سال 1390 به واسطهی داستان «انحنای رابطه» موفق به دریافت این جایزهی ادبی... ادامه ›
کتاب هضم رابع
- نویسنده: ﻣﺮﺗﻀﻰ ﻓﻘﻴﻪ ﻧﺼﻴﺮی
کتاب هضم رابع مجموعه داستانهایی کوتاه با موضوعات اجتماعی است که ﻣﺮﺗﻀﻰ ﻓﻘﻴﻪ ﻧﺼﻴﺮی آنها را به رشته تحریر درآورده است. این اثر در عین روایت قصههایی جذاب، به معضلات و مشکلات روز جامعه اشاره میکند. کتاب هضم رابع مناسب چه کسانی است؟ اگر به داستانهای کوتاه ایرانی علاقه دارید، خواندن این کتاب را به شما پیشنهاد میکنیم. در بخشی از کتاب هضم رابع میخوانیم: دﺳﺘﻢ را روی زﻣﻴﻦ ﻓﺸﺎر دادم و ﺧﻮدم را ﺑﻪ زﺣﻤﺖ... ادامه ›
کتاب میخواهم بمانم
- نویسنده: وجیهه سامانی
آفرینش یک موجود در عین پیچیدگی و نظم، زیباترین هدیه طبیعت بهشمار میآید. وجیهه سامانی در کتاب میخواهم بمانم آثار برگزیده مسابقه داستان کوتاه «نه به سقط عمدی جنین» سال 1398 را گردآوری کرده است. داستانهای متفاوت این مجموعه در یک چیز اشتراک دارند، آن هم این موضوع که سقط جنین بدون دلیل منطقی، جنایتی خودخواهانه محسوب میشود. درباره کتاب میخواهم بمانم: مادر یا پدر شدن تجربه نابیست که افراد در... ادامه ›
کتاب داستان زندگی یک مرد
- نویسنده: زهرا لعل یغمائی
زهرا لعل یغمائی در کتاب داستان زندگی یک مرد، سرگذشت زندگی پدربزرگ و مادربزرگش را روایت میکند. داستان در مورد مردی به نام حسین است که در تبریز زندگی میکند. او بعد از ازدواج با اصرار همسرش راهی تهران میشوند اما این مهاجرت قصهی پرفراز و نشیب و متفاوتی را رقم میزند. این کتاب به شما نشان میدهد که هیچ خیانت و ظلمی در این دنیا بیجواب نمیماند و خداوند جواب خیانتکار، ظالم، جنایتکار و انسان منفی... ادامه ›
کتاب شب در «از ما بهترانیه»
- نویسنده: حمیدرضا نجفی
کتاب شب در «از ما بهترانیه» مجموعه داستانی به قلم حمیدرضا نجفی، نویسندهی صاحبْسبک ادبیات ایران است. این مجموعه نُه داستان کوتاه را در بر میگیرد که عمدتاً فضایی رازآلود و چهبسا ترسناک دارند. درباره کتاب شب در «از ما بهترانیه»: حمیدرضا نجفی در کتاب شب در «از ما بهترانیه» به روایت نه داستان میپردازد که عمدتاً حس ترس، رازآلودگی و وحشت را در ذهن مخاطب تداعی میکنند. گویی شخصیت اصلی داستان در... ادامه ›
کتاب تلخ و شیرین
- نویسنده: معصومه مرتقی قاسمی
کتاب تلخ و شیرین دربردارندهی داستانهایی واقعی و آموزنده به قلم معصومه مرتقی قاسمی است که هر کدام از آنها نکات مهمی به شما یاد میدهند تا بتوانید با پستی و بلندیهای زندگی راحتتر از گذشته کنار بیایید. کتاب تلخ و شیرین (Sweet And Bitter) برای چه کسانی مناسب است؟ خواندن این کتاب به افرادی که به داستانهای کوتاه و واقعی علاقهمندند، توصیه میشود. در بخشی از کتاب تلخ و شیرین میخوانیم: زمستان... ادامه ›
کتاب آدمکهای ابری
- نویسنده: پوریا کریمی
کتاب آدمکهای ابری نوشتهی پوریا کریمی، مجموعه داستانهای کوتاهی است که هر یک روایتگر زندگیهای متفاوتی هستند؛ تجربههایی که شاید در زندگی خودتان آنها را از سر نگذرانید، نویسنده با قلم و زبانی روان آنها را با شما در میان گذاشته است. کتاب آدمکهای ابری برای چه کسانی مناسب است؟ اگر به داستانهای کوتاه ایرانی علاقهمند هستید، این کتاب برای شماست. در بخشی از کتاب آدمکهای ابری میخوانیم: ساعت... ادامه ›