معرفی و دانلود بهترین داستانها و رمانهای اجتماعی ایرانی
چرا باید داستان و رمان اجتماعی ایرانی بخوانیم؟
شاید بپرسید تعریف دقیق رمان اجتماعی چیست؟ داستان یا رمان اجتماعی، یکی از ژانرهای ادبی محسوب میشود که مشکلات و کاستیهای اجتماعی را با کمک روایتی داستانی و در قالبی دراماتیک پرداخت میکند. نویسندگان این ژانر معمولاً با هدف آموزش به جامعه و یا آگاهیبخشی در مورد موضوعات مهم اجتماعی مثل تبعیضهای قومی، نژادی و جنسیتی، اختلاف طبقاتی، فقر، مسائل خانوادگی، خشونت علیه زنان، فساد اداری، رشد جرم و جنایت و... به نگارش داستان مشغول میشوند و از این طریق، به نقد و بررسی معضلات اجتماعی میپردازند. این ژانر ادبی از قرن نوزدهم میلادی و با رمانهای اجتماعی نویسندگانی همچون چارلز دیکنز، مطرح شد و به سراسر دنیا گسترش یافت.
تاریخچهی نگارش داستانها و رمانهای اجتماعی ایرانی
بررسی روند داستاننویسی در ایران نشان میدهد که تا قبل از جنبش مشروطه، توجه به داستانهای اجتماعی بسیار کمرنگ بود؛ بهطوریکه در میان داستانهای کهن ایرانی، آثار اندکی همچون «سمک عیار» وجود دارند که از چنین درونمایهای بهرهمندند. در اواخر قرن سیزدهم هجری و پس از جنگ جهانی اول، توجه نویسندگان ایرانی به نگارش رمان اجتماعی جلب شد و در دورهی مشروطه، نیاز به چنین داستانهایی برای آگاهسازی مردم جامعه بیشتر به چشم آمد.
همانطور که در غرب، وقوع انقلاب صنعتی و تغییرات اجتماعی پس از آن سبب شد که توجه به مسائل جامعه در نگاه نویسندگان اهمیت پیدا کند، در ایران نیز تعاملات سیاسی و تبادلات فرهنگی با غرب و اطلاع از این تغییرات، بهمرور آگاهی مردم را نسبت به زندگی اجتماعی رشد داد. این شد که با آغاز قرن چهاردهم هجری و از اوایل سالهای 1300 هجری، داستانها و رمانهای اجتماعی ایرانی پا به عرصه گذاشتند و توجه به مناسبات اجتماعی و نقصانها و کمبودهای مختلف، در آثار داستاننویسان و رماننویسان ایرانی نمود یافت.
با انتشار مجموعه داستان «یکی بود، یکی نبود» به قلم محمدعلی جمالزاده در سال 1303 و رمان «تهران مخوف» اثر مرتضی مشفق کاظمی در سال 1305 و همچنین داستان کوتاه «آبجی خانوم» نوشتهی صادق هدایت در سال 1309، اولین داستانهای اجتماعی ایرانی متولد شدند. این روند با رمانهایی همچون «روزگار سیاه»، «انتقام» و «اسرار شب» به قلم عباس خلیلی و داستان «در تلاش معاش» اثر محمد مسعود، ادامه پیدا کرد. در طی دهههای 1320 و 1330 شمسی، داستانهایی مثل «دختر رعیت» تألیف م ا به آذین و «مدیر مدرسه» نوشتهی جلال آل احمد، مسائل اجتماعی را بازنمایی کردند.
در سال 1340 علی محمد افغانی با انتشار رمان اجتماعی «شوهر آهو خانم» و شرح زندگی یک خانوادهی ایرانی در آن، توجهات بسیاری را به خود جلب کرد. در دههی 1350، اسماعیل فصیح با «دل کور» و احمد محمود با «همسایهها»، بهترین رمانهای اجتماعی ایرانی را خلق کردند. انتشار رمان «سگ و زمستان بلند» به قلم شهرنوش پارسی پور نیز به نوبهی خود بر نگارش رمان اجتماعی در ایران تأثیر گذاشت.
عباس معروفی در دههی 1360 با خلق رمان «سمفونی مردگان» و به تصویر کشیدن زندگی خانوادهای تحت استبداد پدر در آن، به نقد جامعهی پدرسالار و نخبهکشی در جامعهی ایرانی پرداخت. این نویسندهی پرآوازه، پس از آن نگاه اجتماعی خود را به ماجرایی عاشقانه پیوند داد و کتاب «سال بلوا» را در دههی 1370 منتشر کرد. در این دهه همچنین، رمان اجتماعی «خانه ادریسیها» نوشتهی غزاله علیزاده که خانه و خانواده در آن نمودی از مام وطن بود، توجه و تحسینهای بسیاری را برانگیخت.
در دهههای بعدی، نویسندگان بیشتری به نوشتن در ژانر اجتماعی روی آوردند و داستانها و رمانهای متعددی همچون «طعم گس خرمالو» نوشتهی زویا پیرزاد، «حتی وقتی میخندیم» به قلم فریبا وفی، «آقادار» اثر مریم سمیع زادگان، «بنفش مایل به لیمویی» نوشتهی یاسمن خلیلی فرد، «خون خرگوش» اثر رضا زنگی آبادی و... وارد بازار کتاب شدند و مورد استقبال خوانندگان قرار گرفتند؛ مسیری که رشد و شکوفایی آن همچنان ادامه دارد.
انواع داستانها و رمانهای اجتماعی ایرانی
نویسندگان معمولاً برای روایتپردازی در ژانر اجتماعی، مسائل و دغدغههای مختلف جامعه را با فضاسازیها و عناصر متنوع درهم میآمیزند و زیرژانرهایی را خلق میکنند که برخی از مهمترینهایشان عبارتاند از:
- داستان اجتماعی عاشقانه: در این داستانهای اجتماعی، نویسنده در خلال یک ماجرای عاشقانه، مصائب موجود در روابط، معضلات خانوادگی و مشکلات جامعه را نیز به تصویر میکشد. رمان «چشمهایش» اثر معروف بزرگ علوی، نمونهای از این آثار است.
- داستان اجتماعی تاریخی: داستانهایی که مسائل اجتماعی را در بستر یک دورهی تاریخی مشخص مطرح میکنند، در زیرژانر اجتماعی - تاریخی قرار میگیرند. در اینگونه داستانها، آداب و سنن اجتماعی و عرف و قوانین جامعه در دورهی تاریخی موردنظر بسیار پررنگ هستند. برای مثال شهرنوش پارسی پور در مجموعه داستان «زنان بدون مردان»، وضعیت زنان ایرانی را در دههی 1330 به تصویر میکشد.
- داستان اجتماعی انتقادی: نویسنده در اینگونه از داستانهای اجتماعی، یک معضل غالب و یا فقدان ارزش اجتماعی خاصی را به بوتهی نقد میگذارد و بهشکلی ویژه به آن میپردازد. در داستان کوتاه «سگ ولگرد» نوشتهی صادق هدایت، این نگاه انتقادی بهخوبی نمود پیدا کرده است. نویسنده در این اثر به رفتار ناپسند حیوانآزاری در میان مردم جامعه میتازد و در خلال داستان، به ریشههای آن اشاره میکند.
- داستان اجتماعی سیاسی: در داستانهای این زیرژانر معمولاً به مسائل سیاسی، همچون شیوهی حکمرانی، حقوق بشر، فسادهای سیاسی، عدم وجود آزادی بیان و... بهعنوان ریشهی معضلات اجتماعی اشاره میشود. چنین نگاهی را در مجموعه داستان «از رنجی که میبریم» اثر جلال آل احمد، میتوان مشاهده کرد.
- داستان اجتماعی پرولتری: داستانهای اجتماعیای که تمرکزشان بر مشکلات و مسائل قشر کارگر معطوف است، در ردهی رمانهای اجتماعی کارگری و یا پرولتریایی قرار میگیرند. داستان «گلیه مرد» نوشتهی بزرگ علوی، یکی از نمونههای معروف این آثار است که سختیها و مصائب زندگی کارگران را روایت میکند.
اهمیت مطالعهی داستانها و رمانهای اجتماعی ایرانی
در کنار سرگرمی که هدف اصلی ادبیات داستانی است و ارزش و اهمیتش را هم نمیتوان انکار کرد، ژانر داستان اجتماعی این امکان را فراهم میکند تا خواننده در بستر داستان و روایت، معضلات جامعه را بشناسد، نسبت به دغدغههای افراد اجتماع آگاهی یابد و به توانایی درک و همدلی برسد. مطالعهی رمانها و داستانهای اجتماعی ایرانی، شناخت ما را نسبت به طبقات مختلف اجتماع، دغدغههای زنان و مردان ایرانی و ریشهی مسائل و مشکلات خانوادگی افزایش میدهد و کمک میکند فارغ از نگاههای کلیشهای، دیگران را بهتر درک کنیم. این آثار همچنین روند تاریخی وقایع اجتماعی را برایمان روشن میکنند و ما را نسبت به علت وقوع رویدادهای سرنوشتساز آگاه میسازند. این آگاهی کمک میکند تا مسائل و کاستیهای اجتماعی امروز را ریشهیابی کنیم و برای بهبود آنها، گامهایی اثرگذار برداریم.
خواندن داستانها و رمانهای اجتماعی ایرانی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
اگر تمایل دارید مسائل اجتماعی کشورمان را در طی دورههای تاریخی مختلف شناسایی و ریشهیابی کنید و با دغدغههای اقشار مختلف جامعهمان آشنا شوید تا به قدرت درک بالایی در این زمینه برسید و دلتان میخواهد به موازات دستیابی به این مقاصد، حلاوت داستانخوانی را هم مزهمزه کنید، پس پیشنهاد میکنیم خرید و دانلود بهترین داستانها و رمانهای اجتماعی ایرانی را از یاد نبرید.
پرطرفدارترین داستانها و رمانهای اجتماعی ایرانی در کتابراه
با توجه به اهمیت و جذابیت مطالعهی ژانر اجتماعی، کتابراه بهترین آثار داستانی این حوزه را در قالب کتاب الکترونیک، PDF و صوتی، برای خرید و دانلود در اختیار مخاطبان قرار داده است. گفتنیست که برخی از بهترین رمانهای اجتماعی و ایرانیِ موجود در سایت و اپلیکیشن کتابراه، با بازخورد مثبت قابل توجهی از جانب کاربران مواجه شدهاند و این مخاطبان با خرید و توصیهی مطالعهی آنها به دیگران، بر کیفیت محتوایشان تأکید کردهاند. در لیست زیر تعدادی از این عناوین محبوب را برشمردهایم:
- کتاب شوهر آهو خانم، اثر علی محمد افغانی
- کتاب چراغها را من خاموش میکنم، به قلم زویا پیرزاد
- کتاب چشمهایش، اثر بزرگ علوی
- کتاب سال بلوا، نوشتهی عباس معروفی
- کتاب سالتو، تألیف مهدی افروزمنش
- کتاب محلل، اثر صادق هدایت
پیشنهاد برای دانلود رایگان داستانها و رمانهای اجتماعی ایرانی در کتابراه
چنانچه شما هم برای مطالعهی داستانهای اجتماعی متنوع اشتیاق دارید، اما بابت هزینههای خرید کتاب نگران هستید، میتوانید با مراجعه به سایت و اپلیکیشن کتابراه، تعدادی از کتابهای متنوع و مرتبط با این ژانر را بهطور رایگان و در قالب کتاب صوتی، الکترونیک و PDF دانلود و دریافت کنید و از مطالعه یا شنیدنشان لذت ببرید. برخی از این عنوانهای رایگان را در زیر فهرست کردهایم:
- کتاب عشق خاکستری، اثر شهناز شهبازی
- کتاب انسان معیار، به قلم معصومه چهاردوری
- کتاب سرزمین جعبهها، نوشتهی احسان کیان فرد
- کتاب یه جور ناجور، تألیف زهرا علیرضازاده
- کتاب لالایی نیروانا، اثر آزاده جمشیدپور
کتاب ایشان
- نویسنده: احمد ابوالفتحی
کتاب ایشان، به قلم احمد ابوالفتحی، رمانی پرکشش و واقعگرایانه دربارهی سینا بهرهمند است؛ مردی که میخواهد از ماجراهایی ماوراءالطبیعی که به نظر میرسد، چند نسل است کل خانوادهاش را درگیر نفرینی هولناک کرده است پرده بردارد. داستانی که به مبارزهی تمامقد با خرافات برمیخیزد و نشان میدهد چهطور، فقر، ظلم و خشم فروخوردهی مردم پاییندست جامعه، به خلق اسطورههای عجیب میانجامد. دربارهی کتاب ایشان... ادامه ›
کتاب هر صبح میمیریم
- نویسنده: سید احمد بطحایی
کتاب هر صبح میمیریم اثر سید احمد بطحایی، داستانی در باب گیر افتادن میان دوزخ، برزخ و دنیاست. در این رمان داستان مرد عاشقی را دنبال میکنیم که در بند ۳ زندان محبوس است و در انتظار طناب دار روزهای باقیماندهاش را سپری میکند. دربارهی کتاب هر صبح میمیریم کتاب هر صبح میمیریم نوشتهی سید احمد بطحایی، داستان زندگی احمد است که یک عکاس زندانی است. جسم احمد در زندان است، اما گوشهای از ذهنش در دنیا،... ادامه ›
کتاب آقای مازنی و دلتنگیهای پدرش
- نویسنده: مجتبا هوشیار محبوب
مجتبا هوشیار محبوب در کتاب آقای مازنی و دلتنگیهای پدرش، سعی دارد با در هم ریختن برخی قواعد زبانی و استفاده از مونولوگهای هذیانوار، تصویری جدید و متفاوت از داستان را به ما نشان دهد. این اثر از سوی جایزه ادبی واو به عنوان رمان متفاوت و تحسین شده سال 1391 انتخاب شده است. شاید خیال کنید که در این کتاب کوچکترین اثری از زندگی نمیتوان یافت. یقینا همینطور است. رمان آقای مازنی و دلتنگیهای پدرش،... ادامه ›
کتاب دختر آینهها
- نویسنده: منیر فحیانی
کتاب دختر آینهها نوشتهی منیر فحیانی، داستان دختر سادهای را به تصویر میکشد که با خوش گمانی وارد دنیای کار میشود و زندگی او را با حقایق تلخ و دردناکی مواجه میکند. جامعه آدمهایی را به او نشان میدهد که پر از رمز و رازهای پیچیدهاند که هرکدام برای جنگیدن با سختیهای روزگار دست به کارهای عجیبی میزنند. دربارهی کتاب دختر آینهها: دخترک از همان بدو ورود به محیط کار متوجه فضای مسموم و ناامن آنجا... ادامه ›
کتاب غبار غروب
- نویسنده: مهدیه عشرتی
کتاب غبار غروب نوشتۀ مهدیه عشرتی، داستانی از سرکشیهای دختری جوان است که به زورگوییهای جامعه مردسالار نه میگوید. از شهر و خانوادهاش جدا میشود و به روستای پدری میرود. اما هنوز نمیتواند به میل خودش زندگی کند. غبار غروب، زندگی گیسو سخن میگوید. او گله به صحرا میبرد، گاوها را میدوشد اما با ذهنی روشن برای خواستههایش میجنگد. در بخشی از کتاب غبار غروب میخوانیم: از غلت زدن در جایم خسته شدم،... ادامه ›
کتاب آ
- نویسنده: لیلا صادقی
کتاب آ جدیدترین اثر لیلا صادقی، رمانی جذاب و با فرمی متفاوت است که برش کوتاهی از زندگی شخصیت نمادین و خیالی آ و برخورد او با کسانی که حرف آ در زندگیشان تأثیر دارد را روایت میکند. دربارۀ کتاب آ: این داستان علاوه بر خلق مضامین جدید، به ایجاد نوآوریهای قابل تأملی در زمینه فرم و صورت نائل آماده است؛ همچون روایت یک داستان در قالب یک فرهنگ لغت و ذیل مدخلی مشخص، لیلا صادقی هر شخصیت را همچون یک واژه... ادامه ›
کتاب برادرانه
- نویسنده: زهیر اسکندر
زهیر اسکندر در کتاب برادرانه داستان زندگی یک کودک کار افغان به نام جاوید را به تصویر میکشد که از همان دوران کودکی با سختیها و ناملایمتیهای زندگی مواجه است و بار خانوادهاش را به دوش میکشد. درباره کتاب برادرانه: برادرانه، داستانی کوتاه در مورد دورهای از زندگی یکی از کودکان کار به نام جاوید است که به همراه خانواده به ناچار کشورش، افغانستان را ترک کردهاند. آنها در یکی از محلّههای جنوب شهر... ادامه ›
کتاب مردگان راوی
- نویسنده: مریم ساحلی
مریم ساحلی در تازهترین اثر خود، کتاب مردگان راوی داستانهایی خواندنی و غافلگیر کننده را از زبان کسانی که اکنون دیگر زنده نیستند بازگو میکند و ماجراها و موضوعات خاصی را از دید و نگاه آنها حکایت میکند. درباره کتاب مردگان راوی: این کتاب 9 فصل دارد که از زبان اول شخص روایت میشوند و درباره دختری به نام گل بهار است که در آستانه دهه چهارم زندگیاش به سر میبرد. گل بهار پرستار است و در بیمارستان... ادامه ›
کتاب سرگذشت یک فرشته - جلد دوم
- نویسنده: سارا رجب پور
کتاب سرگذشت یک فرشته - جلد دوم، ادامهی داستان زندگی پرتلاطم و بیسروسامان رستا را روایت میکند. سارا رجب پور در جلد قبلی مجموعه خوانندگان را با رستا، گذشتهی پرآشوب و کودکی سختش آشنا کرد. دیدیم که رستا پس از مرگ مادرش تصمیم به ترک خانه و کاشانه گرفت و با مرواریدی که یادگار مادرش بود و قدرتهای عجیبی که داشت به شهری در دوردستها سفر کرد. در جریان این سفر با پریان و اجنهی مختلفی روبهرو شد و از... ادامه ›
کتاب آبنبات لیمویی
- نویسنده: مهرداد صدقی
خبر خوبی برای طرفداران مجموعهی آبنبات داریم: کتاب جدید این مجموعه، یعنی کتاب آبنبات لیمویی با حضور محسن، نوجوان دههی شصتی بامزه منتشر شد. نوجوان سربههوا و پرهیجانی که در کتاب آبنبات هلدار با او آشنا شدیم، در آبنبات دارچینی بزرگ شدنش را به نظاره نشستیم و در آبنبات نارگیلی ماجرای ورودش به دانشگاه و فضای بزرگسالی را دنبال کردیم. در پایان کتاب آبنبات دارچینی متوجه علاقهی محسن به دریا، خواهر... ادامه ›
کتاب آبنبات نارگیلی
- نویسنده: مهرداد صدقی
کتاب آبنبات نارگیلی داستانی طنز و نوستالژیک به قلمِ مهرداد صدقی است و در ادامهی جلدهای پیشینِ مجموعه یعنی آبنبات هلدار، آبنبات پستهای و آبنبات دارچینی نگاشته شده است. نویسنده در تمامی جلدها روایت زندگی پسرکی به نام محسن را در دهههای شصت و هفتاد به تصویر میکشد. روایتی که برای مخاطب ایرانی با همهی تلخیها و ناکامیهای این دوران، حس آشنا و نوستالژیکی دارد. دربارهی کتاب آبنبات نارگیلی... ادامه ›
کتاب عاشقانه ترنج
- نویسنده: مریم صرافین
کتاب عاشقانه ترنج نوشتهی مریم صرافین دومین رمان این نویسندهی توانا و خلاق است. او در این کتاب داستان زوجی بهنام فرامرز و ترنج را روایت میکند که جایی در میان پیچوخمهای جاده چالوس به یکدیگر دل دادهاند. اما دست روزگار با این دو دلداده همراه نیست و فرامرز در یک تصادف رانندگی جانش را از دست میدهد. در این میان مردی بهنام رامین داورنیا وارد داستان میشود که به گفتهی خود جایی میان واقعیت و... ادامه ›
کتاب انتظار سراب
- نویسنده: کبری اسدی مستقیم
کتاب انتظار سراب نوشته کبری اسدی مستقیم، داستانی بر اساس خاطرات واقعی فردی با نام مستعار «ک.م» است که در طول خدمت دو سالهاش در سپاه دانش در پاییز 1353 نگاشته شده است. این کتاب، با الهام از واقعیتهای زندگی افرادی که در آن زمان در سپاه دانش خدمت میکردند نوشته شده و سعی در دور نگه داشتن جوانان از گزندهایی دارد که متوجه آنها شده است. دربارهی کتاب انتظار سراب کبری اسدی مستقیم در کتاب داستان... ادامه ›
کتاب مترسک (در چهار موقعیت)
- نویسنده: عباس باباعلی
کتاب مترسک (در چهار موقعیت) بهقلم عباس باباعلی مجموعهی چند داستان کوتاه است که جوایز مختلف داستانی را از آن خود کردهاند. باباعلی چندین سال را صرف رسیدن به سبکی شخصی در داستاننویسی و همچنین جهان و نگرش خاص خود کرده و تلاش او بهخوبی در مجموعهی پیش رو مشهود است. دربارهی کتاب مترسک (در چهار موقعیت) عباس باباعلی از نویسندگان توانای ایرانیست. علاوه بر کتاب مترسک (در چهار موقعیت) که متشکل از... ادامه ›
کتاب آن سوی باتلاق
- نویسنده: منصوره متولی
نجلا، دختری زادهی یک شهر کوچک کویری، در خوابگاه دانشگاه، با صدای باران و ناآرامیهای اطرافش بیدار شده است. اما وقتی سایهی یک مرد را پشت پنجره میبیند، همهچیز برایش ترسناک میشود. کتاب آن سوی باتلاق، نوشتهی منصوره متولی، داستانی پر از راز و دلهره است که خواننده را با زندگی و دغدغههای نجلا همراه میکند. دربارهی کتاب آن سوی باتلاق نجلا، شخصیت اصلی کتاب آن سوی باتلاق اثر منصوره متولی، با... ادامه ›
کتاب زن سی ساله
- نویسنده: انوره دو بالزاک
انوره دو بالزاک بین سالهای 1828 تا 1842 شش داستان مجزا و مستقل نگاشت و به چاپ رسانید و سپس همهی آنها را در داستان واحدی تحت عنوان کتاب زن سی ساله منتشر کرد. او زنی زناکار را در این رمان معرفی میکند که برگرفته از شخصیت مادرش است. این زن که در ازدواج خود با ناکامیهایی روبهروست، دل به مرد دیگری میبندد و از او فرزندی به دنیا میآورد که بیش از فرزند مشروعش دوستش میدارد. دربارهی کتاب زن سی... ادامه ›
کتاب باغ ملی
- نویسنده: کورش اسدی
کتاب باغ ملی، مجموعه داستانی به قلم کورش اسدی، یکی از نویسندگان صاحب سبک معاصر است که هشتتا از داستانهای کوتاه متفاوت و اثرگذار دوران ما را در خود جای داده. این مجموعه، که برندهی جایزهی گلشیری سال 1383 نیز شده، داستانهایی با مضامین اجتماعی را در بر میگیرد که هر کدام به نوبهی خود فرم روایی پیچیده، نمادهای تفکربرانگیز و فضاهایی مبهم و وهمآلود دارند. دربارهی کتاب باغ ملی کورش اسدی،... ادامه ›
کتاب سرگذشت یک فرشته - جلد اول
- نویسنده: سارا رجب پور
کتاب سرگذشت یک فرشته - جلد اول، به قلم سارا رجبپور داستان دختر نوجوان زیبایی بهنام رستا را دنبال میکند که پس از تحمل مصیبتها و دشواریهای بسیار، با الههی آب، یعنی آناهیتا روبرو میشود. آناهیتا مروارید کوچکی به رستا هدیه میدهد که قدرت و ارادهی غیرمعمولی برای او به ارمغان میآورد. رستا به کمک مروارید این قدرت را دارد که تمام آرزوهایش را برآورده کند، اما این قدرت برای دختر کوچک و بیپناهی... ادامه ›
کتاب آبی کم جان
- نویسنده: محمدعلی دستمالی
محمدعلی دستمالی در نُه داستان کتاب آبی کم جان، روی مسائلی تمرکز میکند که دغدغههای انسان امروزی هستند: عشق، سینما، کمبود آب، بحران عاطفی و بیماری. او در این مجموعه داستان به نوعی فرم متفاوت داستانی میرسد؛ همین فرم و سبک جدید نیز جایزهی ادبی فرشته را برای او به ارمغان آورده است. دربارهی کتاب آبی کم جان محمدعلی دستمالی از آن نویسندههایی است که از داستانهایش بهراحتی میتوان به روحیهی... ادامه ›
کتاب سورآل و شور فوتبال
- نویسنده: حمید علیدوستی شهرکی
کتاب سورآل و شور فوتبال، نوشتهی حمید علیدوستی شهرکی، داستان جذابی را از دوران باشکوه دفاع مقدس در خود گنجانده است. داستان سورآل و شور فوتبال در جنوب ایران روایت میشود و ماجراهای شیرین یک نوجوان عاشق فوتبال را پیش روی مخاطب قرار میدهد. با مطالعهی داستان این کتاب، به دوران دفاع مقدس میروید و ماجراهای نبردِ جوانِ عاشقِ فوتبالِ این داستان را با دشمن میخوانید. دربارهی کتاب سورآل و شور فوتبال... ادامه ›
کتاب خفاش شب
- نویسنده: سیامک گلشیری
داستانی دربارهی یکی از هولناکترین پروندههای جنایی و یکی از مخوفترین قاتلان زنجیرهای در ایران! سیامک گلشیری در کتاب خفاش شب رمانی جنایی و رازآلود را بر مبنای پرونده و شخصیت غلامرضا خوشرو، معروف به خفاش شب، به رشتهی تحریر درآورده است. دربارهی کتاب خفاش شب: نامش غلامرضا خوشرو بود و در سال 1343 متولد شده بود. از همان جوانی مشغول کارهای خلاف بود و ابتدا در سال 1361 به اتهام سرقت دستگیر شد.... ادامه ›
کتاب در قلبت جایی برای من هست؟
- نویسنده: مریم اسدی علیایی
کتاب در قلبت جایی برای من هست؟ نوشتهی مریم اسدی علیایی، ماجرای احساسی و عاشقانهی دختری را به تصویر میکشد که به اصرار خانواده با پسرعموی خود ازدواج میکند و در شب عروسی، نامهای از عشق گمشدهاش دریافت میکند. رمان جذاب در قلبت جایی برای من هست به زندگی دختری به نام سحر میپردازد که طبق آداب و رسوم خانوادهی پدری باید با پسر عموی خود ازدواج کند اما او درگیر رابطهای پرشور و احساسی با شخص دیگری... ادامه ›
کتاب تاوان عشق
- نویسنده: مریم جعفرنیا یزدی
کتاب تاوان عشق نوشتهی مریم جعفرنیا یزدی، سرگذشت زن جوان و زیبایی به نام افسانه را روایت میکند که به دلیل قتل اعضای خانوادهاش محکوم به اعدام شده است. افسانه، زندگی سختی را پشت سر گذاشته اما آنچه او را به پایان خط رساند، ماجرای عشقی نافرجام است. رمان جذاب و هیجانانگیز تاوان عشق با شخصیت اصلی داستان که افسانه نام دارد آغاز میشود. او دیگر به پایان خط رسیده و در زندان منتظر حکم اعدام خود است. با... ادامه ›
کتاب من منم؟! - جلد اول
- نویسنده: امیررضا آرمیون
امیررضا آرمیون در کتاب من منم؟! - جلد اول با ارائه مجموعه داستانهایی کوتاه و جذاب سعی بر این دارد تا باورهای اشتباه شما را نسبت به زندگی تغییر دهد. کتاب من، منم با بیش از 50 داستان کوتاه، افکار و عقاید انسانها را از دیدگاههای مختلف مورد بحث و بررسی قرار میدهد. در حقیقت اکثر داستانهاى کوتاه ارائه شده در این کتاب از نویسندگانی ناشناس هستند که امیررضا آرمیون پس از صرف ماهها و سالها مطالعات... ادامه ›