معرفی و دانلود بهترین داستانها و رمانهای اجتماعی ایرانی
چرا باید داستان و رمان اجتماعی ایرانی بخوانیم؟
شاید بپرسید تعریف دقیق رمان اجتماعی چیست؟ داستان یا رمان اجتماعی، یکی از ژانرهای ادبی محسوب میشود که مشکلات و کاستیهای اجتماعی را با کمک روایتی داستانی و در قالبی دراماتیک پرداخت میکند. نویسندگان این ژانر معمولاً با هدف آموزش به جامعه و یا آگاهیبخشی در مورد موضوعات مهم اجتماعی مثل تبعیضهای قومی، نژادی و جنسیتی، اختلاف طبقاتی، فقر، مسائل خانوادگی، خشونت علیه زنان، فساد اداری، رشد جرم و جنایت و... به نگارش داستان مشغول میشوند و از این طریق، به نقد و بررسی معضلات اجتماعی میپردازند. این ژانر ادبی از قرن نوزدهم میلادی و با رمانهای اجتماعی نویسندگانی همچون چارلز دیکنز، مطرح شد و به سراسر دنیا گسترش یافت.
تاریخچهی نگارش داستانها و رمانهای اجتماعی ایرانی
بررسی روند داستاننویسی در ایران نشان میدهد که تا قبل از جنبش مشروطه، توجه به داستانهای اجتماعی بسیار کمرنگ بود؛ بهطوریکه در میان داستانهای کهن ایرانی، آثار اندکی همچون «سمک عیار» وجود دارند که از چنین درونمایهای بهرهمندند. در اواخر قرن سیزدهم هجری و پس از جنگ جهانی اول، توجه نویسندگان ایرانی به نگارش رمان اجتماعی جلب شد و در دورهی مشروطه، نیاز به چنین داستانهایی برای آگاهسازی مردم جامعه بیشتر به چشم آمد.
همانطور که در غرب، وقوع انقلاب صنعتی و تغییرات اجتماعی پس از آن سبب شد که توجه به مسائل جامعه در نگاه نویسندگان اهمیت پیدا کند، در ایران نیز تعاملات سیاسی و تبادلات فرهنگی با غرب و اطلاع از این تغییرات، بهمرور آگاهی مردم را نسبت به زندگی اجتماعی رشد داد. این شد که با آغاز قرن چهاردهم هجری و از اوایل سالهای 1300 هجری، داستانها و رمانهای اجتماعی ایرانی پا به عرصه گذاشتند و توجه به مناسبات اجتماعی و نقصانها و کمبودهای مختلف، در آثار داستاننویسان و رماننویسان ایرانی نمود یافت.
با انتشار مجموعه داستان «یکی بود، یکی نبود» به قلم محمدعلی جمالزاده در سال 1303 و رمان «تهران مخوف» اثر مرتضی مشفق کاظمی در سال 1305 و همچنین داستان کوتاه «آبجی خانوم» نوشتهی صادق هدایت در سال 1309، اولین داستانهای اجتماعی ایرانی متولد شدند. این روند با رمانهایی همچون «روزگار سیاه»، «انتقام» و «اسرار شب» به قلم عباس خلیلی و داستان «در تلاش معاش» اثر محمد مسعود، ادامه پیدا کرد. در طی دهههای 1320 و 1330 شمسی، داستانهایی مثل «دختر رعیت» تألیف م ا به آذین و «مدیر مدرسه» نوشتهی جلال آل احمد، مسائل اجتماعی را بازنمایی کردند.
در سال 1340 علی محمد افغانی با انتشار رمان اجتماعی «شوهر آهو خانم» و شرح زندگی یک خانوادهی ایرانی در آن، توجهات بسیاری را به خود جلب کرد. در دههی 1350، اسماعیل فصیح با «دل کور» و احمد محمود با «همسایهها»، بهترین رمانهای اجتماعی ایرانی را خلق کردند. انتشار رمان «سگ و زمستان بلند» به قلم شهرنوش پارسی پور نیز به نوبهی خود بر نگارش رمان اجتماعی در ایران تأثیر گذاشت.
عباس معروفی در دههی 1360 با خلق رمان «سمفونی مردگان» و به تصویر کشیدن زندگی خانوادهای تحت استبداد پدر در آن، به نقد جامعهی پدرسالار و نخبهکشی در جامعهی ایرانی پرداخت. این نویسندهی پرآوازه، پس از آن نگاه اجتماعی خود را به ماجرایی عاشقانه پیوند داد و کتاب «سال بلوا» را در دههی 1370 منتشر کرد. در این دهه همچنین، رمان اجتماعی «خانه ادریسیها» نوشتهی غزاله علیزاده که خانه و خانواده در آن نمودی از مام وطن بود، توجه و تحسینهای بسیاری را برانگیخت.
در دهههای بعدی، نویسندگان بیشتری به نوشتن در ژانر اجتماعی روی آوردند و داستانها و رمانهای متعددی همچون «طعم گس خرمالو» نوشتهی زویا پیرزاد، «حتی وقتی میخندیم» به قلم فریبا وفی، «آقادار» اثر مریم سمیع زادگان، «بنفش مایل به لیمویی» نوشتهی یاسمن خلیلی فرد، «خون خرگوش» اثر رضا زنگی آبادی و... وارد بازار کتاب شدند و مورد استقبال خوانندگان قرار گرفتند؛ مسیری که رشد و شکوفایی آن همچنان ادامه دارد.
انواع داستانها و رمانهای اجتماعی ایرانی
نویسندگان معمولاً برای روایتپردازی در ژانر اجتماعی، مسائل و دغدغههای مختلف جامعه را با فضاسازیها و عناصر متنوع درهم میآمیزند و زیرژانرهایی را خلق میکنند که برخی از مهمترینهایشان عبارتاند از:
- داستان اجتماعی عاشقانه: در این داستانهای اجتماعی، نویسنده در خلال یک ماجرای عاشقانه، مصائب موجود در روابط، معضلات خانوادگی و مشکلات جامعه را نیز به تصویر میکشد. رمان «چشمهایش» اثر معروف بزرگ علوی، نمونهای از این آثار است.
- داستان اجتماعی تاریخی: داستانهایی که مسائل اجتماعی را در بستر یک دورهی تاریخی مشخص مطرح میکنند، در زیرژانر اجتماعی - تاریخی قرار میگیرند. در اینگونه داستانها، آداب و سنن اجتماعی و عرف و قوانین جامعه در دورهی تاریخی موردنظر بسیار پررنگ هستند. برای مثال شهرنوش پارسی پور در مجموعه داستان «زنان بدون مردان»، وضعیت زنان ایرانی را در دههی 1330 به تصویر میکشد.
- داستان اجتماعی انتقادی: نویسنده در اینگونه از داستانهای اجتماعی، یک معضل غالب و یا فقدان ارزش اجتماعی خاصی را به بوتهی نقد میگذارد و بهشکلی ویژه به آن میپردازد. در داستان کوتاه «سگ ولگرد» نوشتهی صادق هدایت، این نگاه انتقادی بهخوبی نمود پیدا کرده است. نویسنده در این اثر به رفتار ناپسند حیوانآزاری در میان مردم جامعه میتازد و در خلال داستان، به ریشههای آن اشاره میکند.
- داستان اجتماعی سیاسی: در داستانهای این زیرژانر معمولاً به مسائل سیاسی، همچون شیوهی حکمرانی، حقوق بشر، فسادهای سیاسی، عدم وجود آزادی بیان و... بهعنوان ریشهی معضلات اجتماعی اشاره میشود. چنین نگاهی را در مجموعه داستان «از رنجی که میبریم» اثر جلال آل احمد، میتوان مشاهده کرد.
- داستان اجتماعی پرولتری: داستانهای اجتماعیای که تمرکزشان بر مشکلات و مسائل قشر کارگر معطوف است، در ردهی رمانهای اجتماعی کارگری و یا پرولتریایی قرار میگیرند. داستان «گلیه مرد» نوشتهی بزرگ علوی، یکی از نمونههای معروف این آثار است که سختیها و مصائب زندگی کارگران را روایت میکند.
اهمیت مطالعهی داستانها و رمانهای اجتماعی ایرانی
در کنار سرگرمی که هدف اصلی ادبیات داستانی است و ارزش و اهمیتش را هم نمیتوان انکار کرد، ژانر داستان اجتماعی این امکان را فراهم میکند تا خواننده در بستر داستان و روایت، معضلات جامعه را بشناسد، نسبت به دغدغههای افراد اجتماع آگاهی یابد و به توانایی درک و همدلی برسد. مطالعهی رمانها و داستانهای اجتماعی ایرانی، شناخت ما را نسبت به طبقات مختلف اجتماع، دغدغههای زنان و مردان ایرانی و ریشهی مسائل و مشکلات خانوادگی افزایش میدهد و کمک میکند فارغ از نگاههای کلیشهای، دیگران را بهتر درک کنیم. این آثار همچنین روند تاریخی وقایع اجتماعی را برایمان روشن میکنند و ما را نسبت به علت وقوع رویدادهای سرنوشتساز آگاه میسازند. این آگاهی کمک میکند تا مسائل و کاستیهای اجتماعی امروز را ریشهیابی کنیم و برای بهبود آنها، گامهایی اثرگذار برداریم.
خواندن داستانها و رمانهای اجتماعی ایرانی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
اگر تمایل دارید مسائل اجتماعی کشورمان را در طی دورههای تاریخی مختلف شناسایی و ریشهیابی کنید و با دغدغههای اقشار مختلف جامعهمان آشنا شوید تا به قدرت درک بالایی در این زمینه برسید و دلتان میخواهد به موازات دستیابی به این مقاصد، حلاوت داستانخوانی را هم مزهمزه کنید، پس پیشنهاد میکنیم خرید و دانلود بهترین داستانها و رمانهای اجتماعی ایرانی را از یاد نبرید.
پرطرفدارترین داستانها و رمانهای اجتماعی ایرانی در کتابراه
با توجه به اهمیت و جذابیت مطالعهی ژانر اجتماعی، کتابراه بهترین آثار داستانی این حوزه را در قالب کتاب الکترونیک، PDF و صوتی، برای خرید و دانلود در اختیار مخاطبان قرار داده است. گفتنیست که برخی از بهترین رمانهای اجتماعی و ایرانیِ موجود در سایت و اپلیکیشن کتابراه، با بازخورد مثبت قابل توجهی از جانب کاربران مواجه شدهاند و این مخاطبان با خرید و توصیهی مطالعهی آنها به دیگران، بر کیفیت محتوایشان تأکید کردهاند. در لیست زیر تعدادی از این عناوین محبوب را برشمردهایم:
- کتاب شوهر آهو خانم، اثر علی محمد افغانی
- کتاب چراغها را من خاموش میکنم، به قلم زویا پیرزاد
- کتاب چشمهایش، اثر بزرگ علوی
- کتاب سال بلوا، نوشتهی عباس معروفی
- کتاب سالتو، تألیف مهدی افروزمنش
- کتاب محلل، اثر صادق هدایت
پیشنهاد برای دانلود رایگان داستانها و رمانهای اجتماعی ایرانی در کتابراه
چنانچه شما هم برای مطالعهی داستانهای اجتماعی متنوع اشتیاق دارید، اما بابت هزینههای خرید کتاب نگران هستید، میتوانید با مراجعه به سایت و اپلیکیشن کتابراه، تعدادی از کتابهای متنوع و مرتبط با این ژانر را بهطور رایگان و در قالب کتاب صوتی، الکترونیک و PDF دانلود و دریافت کنید و از مطالعه یا شنیدنشان لذت ببرید. برخی از این عنوانهای رایگان را در زیر فهرست کردهایم:
- کتاب عشق خاکستری، اثر شهناز شهبازی
- کتاب انسان معیار، به قلم معصومه چهاردوری
- کتاب سرزمین جعبهها، نوشتهی احسان کیان فرد
- کتاب یه جور ناجور، تألیف زهرا علیرضازاده
- کتاب لالایی نیروانا، اثر آزاده جمشیدپور
کتاب شاعرانههای یک مرد برفی
- نویسنده: محمدعلی قجه
کتاب شاعرانههای یک مرد برفی به قلم محمدعلی قجه، رمانی با مضمون اجتماعی و عاشقانه است و داستان رازآلود شاعر جوانی را به تصویر میکشد که زندگی از هم پاشیدهای دارد و در تلاش است تا دوباره آن را از نو بسازد؛ راهی دشوار و پرپیچوخم که شجاعت زیادی برای به پایان رساندن آن نیاز است. کتاب شاعرانههای یک مرد برفی مناسب چه کسانی است؟ این کتاب به علاقهمندان به رمانهای اجتماعی و عاشقانه ایرانی پیشنهاد... ادامه ›
کتاب بیو بیو بیو
- نویسنده: ابراهیم دمشناس
کتاب بیو بیو بیو نوشتهی ابراهیم دمشناس، داستانی مبتنی بر زبان، فرهنگ و سنتهای رایج مردم جنوب ایران است. نویسنده که خود اهل ماهشهر است، در این رمان گرم و گیرا سنتهای مجالس عروسی جنوبی را از دیدگاه پیرزنان مجلسآرا روایت کرده است. دربارهی کتاب بیو بیو بیو ابراهیم دمشناس، رماننویس جنوبی معاصر، افتخارات بسیاری را با نوشتههایش از آن خود کرده است. از میان آثار او، کتاب «نَهَست» در چهارمین دورهی... ادامه ›
کتاب PDF کادناس
- نویسنده: مونا مزینانی
کتاب کادناس، نوشتهی مونا مزینانی، رمانی است که بر اساس ماجراهایی واقعی نگاشته شده است. واژهی کادنا در زبان اسپانیایی به معنای زنجیر و کادناس به معنای زنجیرهاست و همانطور که از عنوان کتاب پیداست، محتوای این اثر درمورد زنجیرهایی است که وجود ما را به بند میکشند. رمان کادناس روایتگر زندگی فروزان، نیکی و دلناز است که هر سه در نقطهای از زندگی با گرههای گذشتهی خود روبهرو میشوند و درمییابند که... ادامه ›
کتاب بلوتوث (داستانی کوچک برای کودکان سرطانی)
- نویسنده: عبدالرضا مولوی
سایر بچهها، راهی خانه شد. ماهان هر وقت تنها میشد تمام خاطرات گذشتهاش را مرور میکرد و از ناکامیهای زندگیاش دلتنگ میشد. او واقعا نمیخواست که تلخیهای زندگیاش را برای دیگران تعریف کند. آدم تو داری بود و چیزهایی که بقیه از او میدانستند تنها بخشی از قصهی زندگیاش بود. ماهان مهندس کامپیوتر بود و در یک شرکت خصوصی کار میکرد. معمولا سرش تو کار خودش بود و کمتر اهل خوش و بش با دیگران بود.... ادامه ›
کتاب به خاطر دیگری
- نویسنده: زهرا بیگی
کتاب به خاطر دیگری، داستانی بلند و جذاب با محتوایی اجتماعی است که توسط زهرا بیگی به رشتۀ تحریر درآمده. در بخشی از کتاب به خاطر دیگری میخوانیم: عضلات صورت حیدرقلی دستخوش پرشهای عصبی شد، فکش لرزید و نفسش یکهو به شماره افتاد؛ یعنی که طاقت آن اهانت نابخشودنی را ندارد: «نتوانستن در ذات اقدس الهی نیست، خود ما آدمها مانع هستیم. اونها هم که شما میفرمایید، آدمیزاد هستند و آدمیزاد هم جایزالخطاست.... ادامه ›
کتاب او: مجموعه داستان
- نویسنده: محمد عبدالهی ثابت نژاد
گرگ و میش عجیبی بود. اوس کاظم سراسیمه از خانه بیرون زد. از داخل حیاط مسجد صدای مش حسن به سختی درمیآمد و بریده بریده مثل هر صبح دیگر اذان میگفت. به قصد رسیدن به خانه زن حاجی تنها قابلۀ محله، تمامی کوچهها را به سرعت باد میدوید. هنوز چند قدمی تا رسیدن مانده بود که فریاد برآورد: - زن حاجی.. آی زن حاجی، بدادم برس. سینۀ درب را بشدت چند مرتبه با گردۀ مشتش کوبید. - آهای.. کمک.. کمکم کنین. درب چوبی... ادامه ›
کتاب و دوباره زندگی
- نویسنده: نسرین سرومیلی
کتاب و دوباره زندگی به نویسندگی نسرین سرومیلی، روایتی ساده و بدون پیچیدگی با نثری عوامانه که سرنوشت زندگی دختر جوانی به نام رویا را بیان میکند که درگیر احساسات و عواطف اشتباه میشود و مسیر زندگیاش تغییر میکند. در بخشی از متن کتاب و دوباره زندگی (And live again) میخوانیم: آخرین امتحانم رو که دادم خوشحال روانه خانه شدم. خوشحال نه به خاطر اینکه امتحانم رو خوب داده بودم. به خاطر اینکه اگه شانس... ادامه ›
کتاب بیراهههای زندگی
- نویسنده: معصومه حبیبی
کتاب بیراهههای زندگی نوشتهی معصومه حبیبی، در مورد پسری به نام علی است که در گذشته مادرش را از دست داده و حالا با پدرش زندگی میکند. پدرش اخلاق تند و تیزی دارد و علی او را در مرگ مادر مقصر میداند. آشنا شدن با دخترکی بیخانمان او را وارد ماجراهایی میکند. در بخشی از کتاب بیراهههای زندگی (Bypaths of life) میخوانیم: سرما غوغا کرد و با لشگری تمام قد به داخل سالن هجوم آورد، دندانها به هم خورد،... ادامه ›
کتاب مجسمهای به نام نوبر
- نویسنده: حدیث احمدی
کتاب مجسمهای به نام نوبر نخستین کتاب حدیث احمدی روایتی است احساسی از زندگی دختر بچهی ناتوانی که در خانواده و اجتماع تنها و بدون هیچ پشتیبانی مانده است. در بخشی از کتاب مجسمهای به نام نوبر میخوانیم: کوچه مثل همهی جمعه صبحها خلوت بود. برگ درختان روی زمین را زرد کرده بودند، بر خلاف دیروز آفتاب در آسمان بود اما باد همچنان میوزید و شاخههای بید مجنون را به رقص در میآورد. نادر که صبح با... ادامه ›
کتاب ویرانه های هوس
- نویسنده: فریده نجفی
در این رمان کتایون و پریوش دو دختر از خانوادهای متوسط هستند که در یک کلاس تحصیل میکنند. پریوش در مطب پزشک ثروتمندی که اختلاف سنی بسیاری با او دارد مشغول به کار میشود و با هر حیلهای سعی دارد با پزشک ازدواج کند. سالها بعد این دو دوست در حالی که هر یک دارای شوهر و فرزند هستند. یک دیگر را میبینند. پریوش با به دست آوردن تمامی آن چه با پول خریدنی است در زندگی احساس خلاهای بسیار میکند، اما در... ادامه ›
کتاب آ
- نویسنده: لیلا صادقی
کتاب آ جدیدترین اثر لیلا صادقی، رمانی جذاب و با فرمی متفاوت است که برش کوتاهی از زندگی شخصیت نمادین و خیالی آ و برخورد او با کسانی که حرف آ در زندگیشان تأثیر دارد را روایت میکند. دربارۀ کتاب آ: این داستان علاوه بر خلق مضامین جدید، به ایجاد نوآوریهای قابل تأملی در زمینه فرم و صورت نائل آماده است؛ همچون روایت یک داستان در قالب یک فرهنگ لغت و ذیل مدخلی مشخص، لیلا صادقی هر شخصیت را همچون یک واژه... ادامه ›
کتاب یک مغول خوب (مجموعه داستان)
- نویسنده: نظام الدین مقدسی
مردمان را از پیر و جوان از خانهها بیرون آوردندی و مرد و زن به طرف صحرا بردندی. آنگونه که شهر خالی شد و هیچ نماند. آنگاه مردمان را قسمت کردی و هر قسمت بیست نفر شدی. فرمان آمد که هر سرباز بیست نفر با خود به جایی برده و گردن زند تا تمامی هلاک شوند. چنین بشد و هر سرباز بیست نفر از خراسانیان با خود بردی. آوردهاند که سربازی بیست نفر با خود بردی و دستور میداد که صف شوند. آنگاه گفتی که زانو زده سر... ادامه ›
کتاب با تنهایی قدم میزنم
- نویسنده: اکرم بادی
کتاب با تنهایی قدم میزنم نوشته اکرم بادی، روایتگر داستان پر درد و رنج زنی است که همسرش به بیماری سختی گرفتار میشود و زندگیشان ناخواسته دچار چالشهای دشواری میگردد که هر دو را از پا در میآورد و تردید را به جان زن میاندازد. درباره کتاب با تو قدم میزنم: رمان پیش رو داستان زندگی زن جوانی به نام الهه را به تصویر میکشد که زندگی خوبی را با همسرش مصطفی سپری میکند؛ تا اینکه با شروع بیماری مصطفی... ادامه ›
کتاب وارونگی
- نویسنده: مژده اسفندیاری راد
کتاب وارونگی نوشتهی مژده اسفندیاری راد، داستان سه زن و دغدغههای متفاوتشان است. این کتاب در طی سه داستان کوتاه، از سه زندگی مختلف پرده برمیدارد و به شرح اتفاقاتی میپردازد که هر کدام از سه زن، مهشید، افسانه و رویا، را به نقطهی بهخصوصی از زندگیشان کشانده است. دربارهی کتاب وارونگی رسالت داستانها، نه فقط سرگرم کردن خوانندگان بلکه همراه کردن آنها با زندگیهاییست که به سبب کوتاهی عمر... ادامه ›
کتاب هنوز زمستان است
- نویسنده: مژده اسفندیاری راد
کتاب هنوز زمستان است، داستانی واقعگرا نوشتهی مژده اسفندیاریراد است. شخصیت اصلی این رمان زنی دانشجوی دکتری جامعهشناسی است که در تلاش است تا برای نوشتن تز دکتریاش به اطلاعات میدانی مناسبی دست پیدا کند. موضوع رسالهی دکتری او، به مسائل اجتماعی زنان مربوط است. دربارهی کتاب هنوز زمستان است مژده اسفندیاریراد نویسندهی کتاب هنوز زمستان است، در این داستان قصهی زنی به نام سایه را روایت میکند که... ادامه ›
کتاب خیالت راحت رئیس
- نویسنده: احمد پورامینی
کتاب خیالت راحت رئیس رمانی کوتاه نوشتهی احمد پورامینی است که روایتی واقعگرایانه از سربازی و اتفاقات آن به دست میدهد. نویسنده در این داستان تنهایی و دلتنگی و کسالت را توأم با خوشگذرانیها و اتفاقات بامزه پیش چشم خواننده میگذارد. دربارهی کتاب خیالت راحت رئیس کتاب خیالت راحت رئیس، اولین رمان احمد پورامینی، نویسنده و منتقد ادبی است. این کتاب رمانی کوتاه است که به مقولهی سربازی و تلخیها و... ادامه ›
کتاب آن سوی دیوار شیشهای
- نویسنده: زهرا جمالی
کتاب آن سوی دیوار شیشهای مجموعه داستانی کوتاه از زهرا جمالی می باشد. در بخشی از داستان های این کتاب می خوانید: همه جا غرق در سکوت و آرامش بود. انگار صدای خودش هم در گلو خفه شده بود. در گرگ و میش هوا فقط میتوانست تختهسنگهای بزرگ کوهستان را ببیند. آسمان را ابرهای خاکستری غرق کرده بودند، خالی از نور و ستاره. اما آرامآرام رشتههای باریک و سرخرنگی بر جایجایش نمایان میشدند، کمنور و پرنور درهم... ادامه ›
کتاب رمان چه کسی از دیوانه ها نمی ترسد؟
- نویسنده: مهدی رضایی
همه ی آدم ها دیوانه اند. فقط نوع دیوانگی آن ها فرق می کند. شاید همین حرفم کافی است که دیگران بفهمند که خودم چقدر دیوانه ام. هر چند که دیگران همیشه می ترسند که نکند بهشان بگویند دیوانه اما من ترسی ندارم. حتا از دیوانگی خودم لذت هم می برم. اگر لازم باشد روی کاغذ می نویسم و پایش را امضا هم می کنم. خودم هم آن قدر جسور هستم که وقتی کسی را می بینم که رفتار و حرف هایش شبیه عاقل ها نیست در چشمش زل می... ادامه ›
کتاب مردگان راوی
- نویسنده: مریم ساحلی
مریم ساحلی در تازهترین اثر خود، کتاب مردگان راوی داستانهایی خواندنی و غافلگیر کننده را از زبان کسانی که اکنون دیگر زنده نیستند بازگو میکند و ماجراها و موضوعات خاصی را از دید و نگاه آنها حکایت میکند. درباره کتاب مردگان راوی: این کتاب 9 فصل دارد که از زبان اول شخص روایت میشوند و درباره دختری به نام گل بهار است که در آستانه دهه چهارم زندگیاش به سر میبرد. گل بهار پرستار است و در بیمارستان... ادامه ›
کتاب هر صبح میمیریم
- نویسنده: سید احمد بطحایی
کتاب هر صبح میمیریم اثر سید احمد بطحایی، داستانی در باب گیر افتادن میان دوزخ، برزخ و دنیاست. در این رمان داستان مرد عاشقی را دنبال میکنیم که در بند ۳ زندان محبوس است و در انتظار طناب دار روزهای باقیماندهاش را سپری میکند. دربارهی کتاب هر صبح میمیریم کتاب هر صبح میمیریم نوشتهی سید احمد بطحایی، داستان زندگی احمد است که یک عکاس زندانی است. جسم احمد در زندان است، اما گوشهای از ذهنش در دنیا،... ادامه ›
کتاب مینا
- نویسنده: مینا اسحاقی
کتاب مینا، تالیف مینا اسحاقی، داستان دختری است که در اثر ورشکستگی شرکت پدرش و بیماری او دچار شوک عجیبی میشود. در بخشی از کتاب مینا میخوانیم: سرمو انداختم پایین و گفتم: کدوم شرکت؟! باغبانی نامرد همه پولا رو از حساب اصلی شرکت خارج کرده، به خاطر همین بابام الان تو این حال و روزه. همون عمو حسین که این همه بابا بهش اعتماد داشت. + واقعاً؟ - آره عمو! همه چی خراب شده. دیگه یه جورایی هیچی نداریم؛ صبح... ادامه ›
کتاب سفیر درد
- نویسنده: زهرا خردمند
کتاب سفیر درد نوشتهی زهرا خردمند، دربارهی دختری است که در دوران ارباب سالاری زندگی میکند و ارباب با ظلمی که در حق خانوادهاش روا میدارد، مسیر زندگی او را برای همیشه تغییر میدهد، آن هم به بدترین شکل ممکن! دربارهی کتاب سفیر درد: این رمان جذاب و خواندنی در روزگار ارباب سالاری رخ میدهد و شخصیت اصلی داستان، دختر بچهی زیبایی به نام کتایون است که فقط هشت سال دارد. ارباب ظالم، زندگی او و... ادامه ›
کتاب ایشان
- نویسنده: احمد ابوالفتحی
کتاب ایشان، به قلم احمد ابوالفتحی، رمانی پرکشش و واقعگرایانه دربارهی سینا بهرهمند است؛ مردی که میخواهد از ماجراهایی ماوراءالطبیعی که به نظر میرسد، چند نسل است کل خانوادهاش را درگیر نفرینی هولناک کرده است پرده بردارد. داستانی که به مبارزهی تمامقد با خرافات برمیخیزد و نشان میدهد چهطور، فقر، ظلم و خشم فروخوردهی مردم پاییندست جامعه، به خلق اسطورههای عجیب میانجامد. دربارهی کتاب ایشان... ادامه ›
کتاب لحظههای بیتکرار
- نویسنده: الهام دیلمی فر
الهام دیلمی فر در کتاب لحظههای بیتکرار با داستان عاشقانهای که ارائه میدهد به شما کمک میکند تا در سختترین موقعیتهای زندگی هم ناامید نشوید و همیشه برای اهداف خود تلاش کنید. دربارهی کتاب لحظههای بیتکرار: الهام دیلمیفر داستان خود را با داوین آغاز میکند، آن هم در حالی که کنار جاده ایستاده است و میخواهد خود را از روستا به شهر برساند. مایکل او را سوار ماشینش میکند و به او پیشنهاد میدهد... ادامه ›