معرفی و دانلود کتاب چهار پیمان: رهنمودهایی برای رسیدن به آزادی، سعادت و عشق حقیقی
برای دانلود قانونی کتاب چهار پیمان و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب چهار پیمان: رهنمودهایی برای رسیدن به آزادی، سعادت و عشق حقیقی
دون میگوئل روئیز از نوادگان تولتِکها در کتاب چهار پیمان از پرفروشهای نیویورک تایمز، رهنمودهایی برای رسیدن به آزادی، سعادت و عشق حقیقی از نسلهای گذشته به شما ارائه میکند. او در این کتاب ماندگار شما را با چهار باوری که شادیها را از بین میبرد، رنجها را به وجود میآورد و در نهایت باعث محدودیت انسان میشود آشنا میکند تا رویای مشترک دنیا و انسانها را تغییر دهد.
دربارهی کتاب چهار پیمان:
سرخپوستان تولتِک از فطرت و ادراک انسان آگاهی داشتند. به عقیدهی آنها جسم و روان انسان از هم جدا نبودند. کتاب چهار پیمان (The four agreements) رهنمودهای سرخپوستان تولتِک را به زبانی روان و لحنی امروزی بیان کرده است. شناخت کامل پیدا کردن از خود، خوشبختی را جستجو کردن و در انتها دست یافتن به کمال انسانی از گذشتههای خیلی دور تا به امروز دغدغه بسیاری از انسانهاست. این دغدغه باعث نگارش و تالیف هزاران مقاله و کتاب در این زمینه شده است.
کتاب حاضر نیز اصلهایی برای رهایی انسان از این دغدغهها پیشنهاد میکند. اگر این اصول را یاد بگیرید و در زندگی خود به کار گیرید، عشق، شادی حقیقی، آزادی و آرامش درونی را در حیات خود به دست خواهید آورد.
پیمان اول از چهار میثاق میگوید که با کلامتان گناه نکنید. این اصل به شما میآموزد که کلام تلخ بسیار آزاردهنده است و رنجش روحی آن ممکن است حتی تا آخر عمر باقی بماند و زندگی فرد آسیب دیده را تحت تاثیر قرار دهید. پیمانهای بعدی هم به نوعی برگفته از همین پیمان هستند و اگر همین اصل را فرا بگیرید و در زندگی پیاده کنید تغییرات بزرگی در زندگیتان رخ خواهد داد.
پیمان دوم این است که هیچ چیز را به خود نگیرید! این رهنمود شما را از گزند کلامهای تلخ و آلوده به گناه حفظ میکند. پیمان سوم بیان کننده این پیام است که تصورات بیهوده نکنید؛ این پیمان در مورد باورهایی است که شما در ذهن خود پرورش میدهید و زندگی خود را بر پایه همین باورها پیش میبرید و در نهایت پیمان چهارم این اصل را میگوید که همواره تا جایى که مىتوانید تلاش کنید.
دربارهی تولتِکها:
در جنوب سرزمین مکزیک در هزاران سال پیش مردمانی زندگی میکردند که به تولتکها مشهور بودند. تولتکها بهعنوان یک قوم یا یک نژاد توسط انسانشناسان شناخته شدند. اما در واقع آنها مردمانی بودند که با تشکیل یک جامعه به کشف و حفظ خرد معنوى و آیینهاى کهن مشغول شدند.
آنها بهعنوان استاد (ناوال) و شاگرد در تئوتى هواکان، شهر باستانى اهرام در خارج ازمکزیکو سیتى که به «بشر خدا مىشود» مشهور است، گرد هم آمدند. پس از گذشت سالهاى طولانى، ناوالها مجبور به پنهان کردن خرد باستانى و نگهدارى از آن در خفا شدند. فتح قاره توسط اروپایىها به همراه سوءاستفادهى افراطى تعدادى از شاگردان این ضرورت را ایجاب کرد که آن دانش را از کسانى دور نگه دارند که آمادگى استفادهى عاقلانه از آن را نداشتند، یا آنهایى که ممکن بود عمدا از آن خرد براى اهداف شخصى خود سوءاستفاده کنند.
خوشبختانه، دانش پنهان تولتک توسط دودمان ناوالها جمعآورى و نسلبهنسل منتقل شد. گرچه همچنان در طول صدها سال در پردهاى از اسرار پنهان ماند، پیشگویان کهن پیشگویى کردند که هرگاه بازگشت خرد به مردم ضرورى باشد، این خرد باز خواهد گشت. حالا، دون میگوئل روئیز (Don Miguel Ruiz) (ناوالى از تبار ایگل نایت) هدایت شده تا آموزههاى قدرتمند تولتک را با ما در میان بگذارد.
خرد تولتک همچون تمام سنتهاى محرمانهى موجود در سراسر جهان مقدس، از یکپارچگى ذاتى حقیقت برخاسته است. این مکتب گرچه یک مذهب نیست، به تمام استادان روحانى و معنوى که با علم خود انسانها را آموزش دادهاند، احترام مىگذارد. درحالىکه روح را در بر مىگیرد و به معنویت مىپردازد، بهدرستى بهعنوان راهى براى زندگى و بهویژه در دسترس قرار دادن شادکامى و عشق، تعریف شده است.
کتاب چهار پیمان مناسب چه کسانی است؟
پیمانهای این کتاب بر زندگی افراد بسیاری در دنیا تاثیر گذاشته است، پس اگر به دنبال رسیدن به آزادی، سعادت و عشق حقیقی در زندگی هستید، خواندن این کتاب مشهور و البته اثربخش را از دست ندهید.
دون میگوئل روئیز را بیشتر بشناسیم:
او در خانوادهاى شفادهنده متولد شد و در یکى از روستاهاى مکزیک زیر نظر مادرى شفادهنده و پدربزرگى ناوال رشد کرد. اعضاى خانوادهاش علاقه داشتند که او به سنت شفاگرى و استادى که قدمتى چندصد ساله داشت تداوم ببخشد و امیدوار بودند که دانش و خرد تولتکها را گسترش دهد و آن را به نسلهاى بعدى منتقل کند. اما میگوئل که جذب زندگى امروزى شده بود، تصمیم گرفت به دانشکدهى پزشکى برود. او در این رشته فارغالتحصیل شد و در جراحى تخصص گرفت.
اوایل دههى هفتاد میلادى، یک شب در حال رانندگى به خواب رفت. خودرواش واژگون شد و به دیوارى برخورد کرد. از خواب که پرید، متوجه شد از جسمش بیرون آمده است و این تجربهى مرگ تقریبى زندگىاش را دگرگون کرد.
این حادثه سبب شد که پرسشهایى در ذهنش شکل بگیرد و براى اینکه پاسخ آنها را بیابد، با شدت و جدیت فراوان به تمرین و کسب مهارت در خرد کهن نیاکانش پرداخت. اولین استاد او مادرش بود. سپس یکى از شمنهاى تواناى صحراى مکزیک آموزش او را به عهده گرفت. همچنین از طریق رؤیاهایش، از پدربزرگش که در آن زمان مرده بود، آموزشهایى گرفت.
در آیین تولتک، ناوال استادى است که آدمى را به سمت آزادى شخصى راهنمایى مىکند. دون میگوئل روئیز، ناوالى از تبار «جنگجویان عقاب» است که خود را وقف انتقال دانش تولتکها به دیگران کرده است. او با برگزارى کارگاههاى آموزشى، سخنرانى و سفر به تئوتى هواکان در مکزیک، این خرد کهن را به هنرجویانش منتقل مىکند.
جملات برگزیده کتاب چهار پیمان:
- باید همانى باشیم که هستیم. در اینصورت دیگر نیازى نیست که تصویرى غیرواقعى از خودمان ارائه دهیم.
- آنچه در این لحظه مىبینید و مىشنوید، چیزى نیست جز رؤیا. شما در این لحظه و درعین بیدارى، رؤیا مىبینید.
- هرگز چیزى را به خودتان نگیرید، زیرا در این صورت فقط خودتان را آزار مىدهید، آن هم بابت موضوعى که ارزشى ندارد.
- کلامى که مورد توجهتان قرار گیرد، وارد ذهنتان مىشود. این کلام مىتواند تمام ذهنیت را در جهت مثبت یا منفى تغییر دهد.
در بخشی از کتاب چهار پیمان میخوانیم:
وقتى در مورد مسئلهاى باور مىکنیم که حق با ماست، در این راه آنقدر پیش مىرویم که حاضریم براى دفاع از باورهاى خویش رابطهاى را خراب کنیم.
تصور مىکنیم که دیگران هم زندگى را مثل ما مىبینند. تصور مىکنیم که دیگران همچون ما فکر مىکنند و احساسى کاملاً شبیه احساس ما دارند. خیال مىکنیم مانند ما قضاوت و مثل ما سوءاستفاده مىکنند. این بزرگترین تصور انسانهاست و به همین دلیل، در برابر دیگران مىترسیم که خودِ واقعىمان باشیم. همیشه تصور مىکنیم که دیگران دربارهى ما به قضاوت مىنشینند، قربانىمان مىکنند و از ما سوءاستفاده و سرزنشمان مىکنند، درست مثل رفتارى که ما با خودمان داریم. براى همین، پیش از اینکه دیگران ما را کنار بگذارند و طردمان کنند، ما خودمان را طرد مىکنیم و این روش کار کردن ذهن آدمى است.
تصوراتى نیز دربارهى خودمان داریم که سبب آشفتگى و بىتعادلى درونىمان مىشود. تصور مىکنید که از عهدهى انجام کارى برمىآیید و بعد متوجه مىشوید که توان انجام آن را ندارید. به خودتان بیش از حد اهمیت مىدهید یا خودتان را دستکم مىگیرید. اما درهرحال، این فرصت را به خود نمىدهید که از خودتان پرسشهایى کنید و به آنها جواب دهید. شاید لازم باشد براى موردى خاص، اطلاعات بیشترى گردآورى کنید. یا شاید هم لازم باشد در مورد آنچه واقعا مىخواهید، به خودتان دروغ نگویید.
فهرست مطالب کتاب
تولتک
مقدمه
اهلىشدن و رؤیاى کرهى زمین
پیشدرآمدى بر رؤیایى جدید
پیمان اول: با کلامتان گناه نکنید
پیمان دوم: هیچ چیز را به خود نگیرید
پیمان سوم: تصورات بیهوده نکنید
پیمان چهارم: همواره تا جایى که مىتوانید تلاش کنید
راه تولتکها بهسوى آزادى شکستن پیمانهاى قدیمى
هنر دگرگونى رؤیاى توجه دوم
انضباط جنگجو تسلط بر رفتارهاى خود
تشرف به مرگ در آغوش کشیدن فرشتهى مرگ
دربارهى نویسنده
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب چهار پیمان: رهنمودهایی برای رسیدن به آزادی، سعادت و عشق حقیقی |
نویسنده | دون میگوئل روئیز |
مترجم | سهیلا میرزائی پور |
ناشر چاپی | انتشارات لیوسا |
سال انتشار | ۱۳۹۹ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 112 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-600-340-061-0 |
موضوع کتاب | کتابهای راه و رسم زندگی |