معرفی و دانلود رایگان کتاب پیام امپراطوری

عکس جلد کتاب پیام امپراطوری
قیمت:
رایگان
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب پیام امپراطوری و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب پیام امپراطوری و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب پیام امپراطوری

کتاب پیام امپراطوری اثر فرانتس کافکا داستان فرستادن پیام امپراطور توسط پیک امین و مخصوصش را روایت می‌کند.

در قسمتی از کتاب پیام امپراطوری می‌شنویم:

هنوز سرگرم آن است که ازمیان تالارهای درونی‌ترین قصر، راهی به بیرون پیدا کند. هرگز موفق نخواهد شد که به بیرون برود. اگر هم موفق شود هیچ چیز به دست نیاورده است. همچنان مجبور است که برای فرود از پله‌ها بجنگد. و اگر هم بتواند این کار را انجام دهد، چیزی به دست نیاورده است چون تازه ناچار خواهد بود که از حیاط بیرونی قصر بگذرد. بعد از گذشتن از این حیاط‌ها نوبت قصر دوم خواهد رسید که این قصر را دربر گرفته است و بعد دوباره... از حیاط و پله‌ها و بعد دوباره، یک قصر. و این به درازای هزاران سال به طول خواهد انجامید. اگر هم بلاخره از آخرین دروازه بگذرد (کاری که هرگز-هرگز اتفاق نمی‌افتد)، هنوز پایتخت سلطنتی مرکز دنیا را پیش رو دارد، مدفون زیر انبوه آوارش.

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب پیام امپراطوری
نویسنده
مترجمزهرا میرخائف
ناشر چاپی خانه داستان چوک
سال انتشار۱۳۹۶
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات2
زبانفارسی
موضوع کتابکتاب‌های داستان کوتاه خارجی
قیمت نسخه الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات کتاب پیام امپراطوری

محمدرضا
۱۴۰۴/۰۱/۱۴
کتاب *پیام امپراطوری* اثر فرانتس کافکا با ترجمه زهرا میرخائف، یکی از داستان‌های فلسفی و نمادین است که به‌خوبی مفهوم جستجوی بی‌پایان و بی‌فایده را به تصویر می‌کشد. در این داستان، پیک حامل پیامی از امپراطور، در حالی که خود هیچ‌گاه نمی‌فهمد که پیام چه بوده یا به کجا می‌رود، در سفری بی‌نتیجه گیر این از می‌افتد. مفهوم می‌تواند استعاره‌ای زندگی انسان‌ها باشد که در پی جستجو برای معنا یا هدف‌های بزرگ هستند، اما اغلب در مسیرهای بی‌پایان و بی‌هدف قرار می‌گیرند. ترجمهٔ زهرا میرخائف به‌خوبی توانسته است پیچیدگی‌های کافکا را به زبان فارسی منتقل کند و فضای تاریک و پیچیده داستان را به‌درستی بازآفرینی کند.
سبک نوشتاری کافکا، با وجود سادگی ظاهری، عمیق و درگیرکننده است و باعث می‌شود خواننده درگیر مفاهیم فلسفی و روانشناختی آن شود. ترجمه میرخائف نیز به‌طور مؤثر و با دقت این عمق و پیچیدگی‌ها را حفظ کرده است. داستان شاید برای برخی خوانندگان کمی گنگ و دشوار باشد، اما این ویژگی باعث می‌شود که هر بار آن را بخوانید، لایه‌های جدیدی از معنا برایتان آشکار شود. در نهایت، *پیام امپراطوری* یک اثر ارزشمند است که خواننده را وادار به تفکر و تأمل می‌کند. این داستان به‌ویژه برای علاقه‌مندان به ادبیات فلسفی و نمادگرایانه تجربه‌ای تأثیرگذار و چالش‌برانگیز خواهد بود.
حانا جهانی
۱۴۰۴/۰۱/۰۵
داستان پیام امپراتوری در مورد ارتباط بی واسطه و ناکام بین فرد و قدرت های اجتماعی و سیاسی است. داستان به ارائه پیامی از امپراتوری می پردازد که به صورت غیرمستقیم بر مخاطب تاثیر می گذارد. این متن به تشریح نوعی سرکوب و مانع در برقراری ارتباط مستقیم می پردازد و نشان می دهد که چگونه افراد در تلاش برای و درک پذیرش پیام های قدرت های بزرگ، ممکن است دچار سردرگمی و ناامیدی شوند. سرکوب و ناتوانی: پیام اصلی داستان به سرکوب و ناتوانی افراد در رسیدن به حقیقت و درک ارتباطات پیچیده بین خود و قدرت ها اشاره دارد. کافکا در بسیاری از آثارش به این موضوع پرداخته و در این داستان نیز به خوبی توانسته است این مسئله را نشان دهد. سبک نگارش: زبان کافکا همیشه خاص و پیچیده بوده و در این داستان نیز با استفاده از بیانی ادبی و نمادین به متن روح می بخشد. او با تصاویری غنی و توصیف های دقیق، فضایی ایجاد می کند که خواننده را به تفکر و تحلیل عمیق تری وادار می کند. نمادگرایی: بسیاری از عناصر داستان نمادین هستند و می توانند به عنوان نمادهایی از اوضاع اجتماعی، سیاسی و روانی معاصر کافکا تعبیر شوند. این نمادگرایی بر لایه های معنایی داستان می افزاید. نقاط قوت: عمق فکری: داستان به مباحث عمیق انسانی و اجتماعی پرداخته و خواننده را به تفکر در مورد ارتباطات خود با قدرت ها و جامعه وادار می کند. - **زبان شاعرانه: ** شیوه نگارش کافکا با تصاویر غنی و توصیف های دقیق، جذابیت خاصی به متن می بخشد و از لحاظ ادبی ارزشمند است. - **احساس تنهایی و سرکوب: ** کافکا به خوبی توانسته است احساساتی چون تنهایی، سرکوب و سردرگمی را به تصویر بکشد که به نوعی تجربه ای جهانی در جوامع انسانی محسوب می شود.
م کاظمی
۱۴۰۳/۰۹/۱۴
مثل اینکه امپراطور مستقیما از بستر مرگ برای تو پیامی فرستاده. تو تنها موجود قابل ترحمش، سایه ای کوچک که در برابر خوزشید امپراطوری به دور دست ها پناه برده ای. امپراطور به پیک خود فرمان داده است که در برابر تخت زانو بزند و پیام خود را در گوش او زمزمه کرده. پیامی مهم که از پیک خواسته است آن را در گوشش بازگو کند و خود با تکان دادن سر درستی گفته او را تایید کرده است. و در برابر تمام کسانی که مرگش را تماشا می کردند (همه ی دیوارها فرو ریخته اند و همه بزرگان امپراطوری اش بر پلکان وسیع و بلند گرد آمده اند) پیکش را مرخص کرد. پیک که مردی نیروند و خستگی ناپذیر بود بلافاصله حرکت کرد. او گاهی با این دست و گاه با دست دیگرش راهش را از میان جمعیت انبوه باز می کند. اگر به مشکلی بربخورد، به سینه اش که نشان خورشید روی آن است اشاره می کند. برخلاف دیگران او به راحتی جلو می رود اما جمعیت بسیار متراکم است و خانه و کاشانه آن ها تمامی ندارد. اگر راهش باز بود به پروار در می آمد و تو خیلی زود صدای خوش ضربه ی مشت های او را بر در خانه ی خود می شنیدی. اما به جای آن بیهوده تلاش می کند. هنوز سرگرم آن است که ازمیان تالار های درونی ترین قصر، راهی به بیرون پیدا کند. هرگز موفق نخواهد شد که به بیرون برود. اگر هم موفق شود هیچ چیز به دست نیاورده است. همچنان مجبور است که برای فرود از پله ها بجنگد. و اگر هم بتواند این کار را انجام دهد، چیزی به دست نیاورده است چون تازه ناچار خواهد بود که از حیاط بیرونی قصر بگذرد. بعد از گذشتن از این حیاط ها نوبت قصر دوم خواهد رسید که این قصر را دربر گرفته است و بعد دوباره... از حیاط و پله ها و بعد دوباره، یک قصر. و این به درازای هزاران سال به طول خواهد انجامید.
Kiyavash_
۱۴۰۲/۰۹/۲۰
از نظر من کافکا یکی از نویسندگان بزرگ هست و همین باعث شد که ترغیب به خواندن این کتاب بشم، اما متاسفانه کتاب بد ترجمه شده بود و غلط‌های دستوری و املایی متعددی داشت و حتی خیلی خیلی خلاصه بود. البته دو صفحه بودنش امتیاز منفی به حساب نمیاد. از دیدگاه من پیام‌های داستان اینه:
۱) بعضی افراد با اون که
حالی می‌دونن یه کاری غیر ممکنه، تمام تلاششون رو می‌کنن تا محدودیت‌ها رو کنار بزنن و به امید رهایی و دیدن دنیای پشت دیوار‌های بلند، سعی خودشون رو تا حد اعلا می‌کنن. ۲) دو نفر که فرسنگ‌ها با هم فاصله دارن ولی باز هم انتظار دیدار یا شنیدن پیغامی از هم رو دارن و می‌دونن که از محالات هست، باز چشم انتظار هستن.
به خاطر اینکه پیام داستان رو دوست داشتم این امتیاز رو دادم و گرنه ترجمه تقریبا سراسر از اشکال بود.
پری سامانی
۱۴۰۳/۱۲/۱۹
کتاب «پیام امپراطوری» یه داستان کوتاه و عمیق از فرانتس کافکا نویسندهٔ مشهور آلمانی زبان هست که به فارسی هم ترجمه شده. اگه دنبال یه داستان کوتاه ولی پرمعنا می گردی، این کتاب می تونه انتخاب خوبی باشه! داستان دربارهٔ چیه؟ امپراتور در بستر مرگ، پیامی بسیار مهم رو به یکی از پیک های امین و مخصوصش می تا و سپاره به دست گیرنده ای برسونه. اما مسیر پیک از دل قصرهای پیچیده بی پایان می گذره، طوری که رسیدن به مقصد تقریباً غیرممکن به نظر میاد. این داستان نمادی از تلاش های بی پایان انسان برای رسیدن به مقصوده. چرا این داستان خاصه؟ نمادگرایی عمیق: کافکا با استفاده از نمادها، مفاهیم فلسفی و وجودی رو به تصویر می کشه. سبک منحصربه فرد: فضاسازی خاص و سبک نوشتاری کافکا، تجربه ای متفاوت رو برای خواننده رقم می زنه
📚samira⁦(⁠◕⁠ᴗ⁠◕⁠✿⁠)⁩⁦
۱۴۰۳/۰۴/۲۶
موضوع داستان جالب بود ولی کاش انقدرکوتاه نبود البته مقصود نویسنده فقط این بوده پیام مفهمومی رابه خواننده برساند اینکه یکفرد (پیک رسان) هرچقدرتلاش میکند تا وظیفه ی سخت خود را انجام دهدو شخص دیگر (پادشاه) امیدوار هست وانتظارمیکشد هرچندوه بسیارطول میکشد. امابنظر من پادشاه بایدقبل ازمرگش زودتربه فکر می پیک رسان افتد. ویاپیک رسان فقط یک نفرنبود اگرداستان دوصفحه ای نبودودادن شاخ وبرگهایی به آن میشدداستان رارنگ ولعاب دادمن خودداستان مینویسم واین واقعا موضوع جالبی است که میتوانم بردارم وباافکارخودم تحولاتی دران دهم ولی ازانجایی من هیچگاه متقلب نیستم موضوع نویسنده دیگررانمیدزدم. وهمیشه سعی میکنم درهنگام نگارش داستان ازقوه خودم کمک بگیرم.
سما جعفری
۱۴۰۳/۰۸/۰۳
اصلا خوشم نیامد. صرفا رسیدن مفهوم مهم نیست. این که یک نویسنده مقصود خود را چگونه به نویسنده منتقل میکند نیز، اهمیت زیادی دارد. نه صنعن ادبی، نه لغات زیبا، نه هنر و ظرافتی... اصلا شبیه داستان نیست. فقط میتوان برداشت کرد که برخی افراد برای رسیدن به هدف و حتی آگاهی از موانع، تلاش خود را می‌کنند. و با برخی نیز، اطلاع از غیر ممکن بودن، بدون تلاش و در حالتی منفعل به انتشار برآورده شدن آرزوی خود مینشینند. متن ترجمه نیز کاستی‌هایی داشت و خیلی رسا نبود.
Mahshad
۱۴۰۱/۱۱/۱۶
بسم رب الشهدا و صدیقین
در قالب یک داستان کوتاه
با شخصیت‌هایی کم
میتوانید چند لحظه‌ای را در دنیای افکار پیام رسان پادشاه سفر کنید، به اضطراب‌ها و امیدواری هایش فکر کنید و حتی مهم نباشد که چه هدفی دارد نوشتن این داستان کوتاه...
اما اگر کسی به عنوان نوبسنده‌ای میخواهد اموزش ببیند چطور احساسات در
وجود یک شخصیت را به تصویر بکشد، پیشنهاد خوبیست.
برای اوقات فراغت، استفاده از زمان کوتاه برای خواندن یک کتاب، برای تمرین نویسندگی پیشنهاد میشود.
آرش ابراهیمی
۱۴۰۱/۰۷/۱۵
اصلا خوشم نیومد، مسخ رو خونده بودم و خیلی خوب بود. اما این متن کوتاه اصلا واسم جالب نبود. گاهی اوقات ما خودمون یک موضوع رو بخاطر سایر دستاورد‌های نویسنده اونقدر پیچیده میکنیم که فکر میکنیم طرف هرچی نوشته شاهکاره… اگر به عمیق بودن و مفاهیم و سنگینی ادبی باشه در همین زندگی روزمره ما هزاران مثال وجود داره که از این متن ادبی پرمفهوم تر و زیباتر هستن منتهی ما خیلی بی توجه از کنارشون‌ رد میشیم.
Fateme
۱۴۰۲/۱۲/۲۸
غلط‌های املایی زیادی رو توی متن میشه دید. بهتر بود بیشتر به شیوه نگارش اهمیت داده بشه. از اونجایی که کافکا به قصد کتاب کردن ننوشته ازش ایراد نمیشه گرفت. نمادها خوب انتخاب شده بود و مفهومی که میخواست برسونه رو با اندکی تامل میشه درک کرد. تنها مسئله‌ای که مبهم میمونه اینه که آقای کافکا اون انتظار و تلاشی که مدنظر داشته رو مثبت تلقی میکرده یا منفی. با تشکر از کتابراه و گروه گردآورنده
حسین علی اف
۱۴۰۳/۱۰/۱۷
کتاب در خصوص یک پیام امپراطوری است که ابلاغ می گرددو مأمور اجراع حرکت می کندتا فرمان پادشاه را اجراکند، برای من دوصفحه که بیشترنبود حالایاهدف نویسنده فقط برای بیان ابلاغ بودیااینکه خواننده در ذهن خود مقدمه ای را داشته و بقیه داستان و ماجرا و شخصیت های داستان راخود بسازد و داستان را با نتیجه وپایانی که خودمی خواهد به اتمام برساند و این دیگر نظرشماست که چه تعریف کنید داستان را!
📖 Raha 📖
۱۴۰۳/۰۵/۰۷
از نظر من این کتاب خوب بود یک ستاره کم کردم به دلیل داستان بسیار خلاصه و کوتاه بود و غلط های املایی بسیاری داشت. لطفاً غلط های املایی را کم کنید پیشنهاد میکنم کتاب (مسخ) اثر همین نویسنده رو حتماًبخونید .
Dianera
۱۴۰۳/۰۱/۰۸
داستان خیلی کوتاه ولی مفهومی بود اشاره به این داشت که بعضی موقع ها انسان ها هر چه تلاش کنند و هر کاری از دستشان بربیاید و انجام بدهند اما به چیزی که ممکن نیست نمی رسندو این که دو نفر که منتظر همند و می دانند که ممکن نیست به هم برسند یا خبری از او داشته باشند اما همچنان منتظر و چشم به راه او هستند.
F.Namazi
۱۴۰۲/۰۵/۰۳
داستان‌های کافکا عمدتاً درباره‌ی آن چیزی نیست که در طرح ظاهری داستان ارائه می‌شود. هنگام قرائت بسیاری از داستان‌های او خواننده کاملاً مطمئن است که در آن سوی خوانده‌هایش، با تمام جزئیات آنها، چیز دیگری هست.
سادگی حیرت‌انگیز آثار کافکا، خواننده را به تفسیر آن مجاب می‌کند.
paymanhocynpure hocynpure
۱۳۹۶/۱۰/۳۰
عرض ادب...
یه جورایی تمثیل خدا و رسول مخصوص است...
خداوند از هفت آسمان پیامش را به رسول میدهد قصر اول اسمان اول... اگر بتواند رد شود قصرها یا آسمانهای بعدی بهذهمیندترتیب تا عالم زمینی و داستان سلطنت انسانی که هیچ گاه نمیتوان این رمز را برملا نمود... پیک و امپراطور
مشاهده همه نظرات 78

راهنمای مطالعه کتاب پیام امپراطوری

برای دریافت کتاب پیام امپراطوری و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.