معرفی و دانلود کتاب مقاومت آفرینش است
برای دانلود قانونی کتاب مقاومت آفرینش است و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب مقاومت آفرینش است
مقاومت و پایداری در عرصهی مبارزات مدنی و سیاسی، مبحث بسیار مهمی است که بسیاری از اندیشمندان و فیلسوفان جهان به آن پرداختهاند. کتاب مقاومت آفرینش است، اثر فلورانس اوبنا و میشل بن سایق، اثری بسیار فراگیر و جذاب است که چالشها و سختیهای موجود در راه مقاومت و پایداری را نشان میدهد. نویسندگان این کتاب، با بررسی داستانها و مثالهایی واقعی از افرادی که در راه مقاومت و آزادی گام برداشتهاند، خوانندگان را به ایستادگی مداوم و تلاش برای دریافت حقوق انسانی خود تشویق میکنند.
دربارهی کتاب مقاومت آفرینش است
فلورانس اوبنا (Florence Aubenas)، روزنامهنگار و خبرنگار بلژیکیتبار با همکاری میشل بن سایق (Miguel Benasayag)، مبارز آرژانتینیتبار، کتاب مقاومت آفرینش است (Résister, c'est créer) را به رشتهی تحریر درآوردهاند. این دو نویسنده در کتاب خود، به اهمیت مقاومت و مبارزه در راه آزادی پرداختهاند که یکی از مهمترین و اساسیترین حقوق انسانی است. مطالعهی داستانها و مثالهایی که این دو نویسنده از مبارزان مشهور در طول تاریخ ارائه دادهاند، خوانندگان را به شکل عمیقی وارد ماجرا کرده و چراغی را در ذهن آنها روشن میسازد.
فلورانس اوبنا، انعطافپذیری، امید و الزام اخلاقی را بهعنوان سه اصل مهم برای مواجهه با بیعدالتی اجتماعی معرفی کرده و بر نقش داستانگویی در تشویق کردن مردم به مقاومت تاکید میکند. به باور این روزنامهنگار مشهور، آن چیزی که مقابله با سیستمهای فاسد را امکانپذیر میکند، چیزی نیست جز خلاقیت جمعی. میشل بن سایق نیز متفکری برجسته است که تحت تاثیر آموزههای اسپینوزا، دلوز و لاکان، مقاومت و مبارزه را بهعنوان امری روزمره معرفی میکند که باید با گوشت و پوست ما عجین شده باشد. وی از اعضای فعال جنبشهای نوین اجتماعی – سیاسی در آمریکای لاتین و اروپا بوده است و سعی دارد در کتاب خود، عجز و ناتوانی را با شادمانی و پذیرش مسئولیتهای فردی جایگزین کند. ایدههای اصلی کتاب مقاومت آفرینش است، عبارتند از:
- پایداری و مقاومت: نویسندگان کتاب، همواره خوانندگان را به مقاومت در برابر چالشها تشویق کرده و به ایستادگی در برابر هر گونه تبعیض و بیعدالتی دعوت میکنند.
- تجارب واقعی از شخصیتهای مشهور تاریخ: در فصول مختلف کتاب، داستانهایی از تجربههای واقعی مبارزان مشهور تاریخ ارائه شده است که میتوانند چراغ راهی برای خوانندگان باشند تا با ارادهی قوی و باور قلبی بر مشکلات غلبه کنند.
- نقش قدرتهای درونی برای مبارزه و پایداری: اوبنا و بن سایق در کتاب خود، به اهمیت قدرتهای درونی (ذهن و روح) برای مبارزه با بیعدالتیها و ثابتقدم ماندن در راه مبارزه میپردازند.
- ارائهی راهنمایی الهامبخش: میشل بن سایق و فلورانس اوبنا، در کتاب خود سعی کردهاند نقشهی راهی الهامبخش و پرمعنا را در جهت آموختن مفهوم مبارزه به خوانندگان خود ارائه دهند.
خوانندگانی که با هدف آموختن راه و رسم مقاومت، کتاب مقاومت آفرینش است را ورق میزنند، با مطالعهی تجارب شخصیتهای مشهور، نیرویی امیدبخش را در دل خود احساس کرده و چالشهای این راه پرپیچوخم را به شکل عمیقی درمییابند. این کتاب عمیق و آموزنده، توسط حمید نوحی به فارسی برگردانده شده و به همت انتشارات چرخ، در دسترس شما عزیزان قرار گرفته است.
کتاب مقاومت آفرینش است برای چه کسانی مناسب است؟
مطالعهی کتاب مقاومت آفرینش است، به تمامی افراد حقطلب و دغدغهمند پیشنهاد میشود. دانشجویان رشتههای جامعهشناسی، علوم سیاسی و فلسفه نیز میتوانند آموزههای این کتاب را به زندگی روزمرهی خود وارد کرده و از این طریق، دیدگاه خود را نسبت به مفهوم مقاومت و پایداری توسعه دهند.
در بخشی از کتاب مقاومت آفرینش است میخوانیم
شکمبارگى غربى دوست دارد با یک «نوآوری تمامعیار» شگفتزده شود و درعینحال با بىصبرى تمام از خود بپرسد موج بعدى چه طعمی خواهد داشت. در برابر رادیکالیتهی نوین، غالباً و بهویژه نزد روزنامهنگاران و سیاستمداران، چیزى از این لبخند ملیح پسامدرنیستى بر جا مىماند که زیرلب مىگوید تمامى تجربیاتْ باارزش و تمامى متون برابرند. خلاصه اینکه «ایسمِ» زاپاتیسم هم مىتواند حامل چیزى «فاشیستى» باشد؛ و آیا کسانى که به این جنبش علاقه نشان مىدهند به نوبهی خود بار دیگر به آن دام همیشگى نمىافتند: حق با کسى است که آخر از همه صحبت کند؟ که در نهایت آن هم چند سال بعد به انتقاد از خود خواهد پرداخت…
بااینحال، مسئله فقط زاپاتیسم، چیاپاس و نمادهاى آنها نیست. جنبشهاى دیگرى که از اوایل دههی 1960 ظاهر شدند مىتوانند به تبیین محورهاى رویدادهاى امروز کمک کنند.
مثلاً به فمینیستها نگاه کنیم. اینان به روش خاص خود تصویر جدیدى ارائه دادهاند: نقشها و روابط روزمرهی بین دو جنس را اصلاح میکنند و رفتارهاى جدید را در حوزهی خصوصى و اجتماعى تعریف میکنند. اگر بخواهیم از زبان روز استفاده کنیم، بىشک «ستم به زنان» هنوز هم بر سهچهارم جمعیت کرهی زمین سایه انداخته است. بااینحال، زین پس ظهورِ این وضعیتِ جدیدْ این موقعیتها را غیرقابلتحمل و بهویژه آسیبپذیر کرده است. خلاصه اینکه مىتوان دستاوردها را از بابت کُندى تحولات سنجید و حتى گاهی از بابت عقبنشینىها اظهار تأسف کرد. بااینحال، هیچکس انکار نمىکند که معناى چیزها پس از «جنبش آزادى زنان» همانگونهای نیست که پیشتر بوده، به طورى که زن یا مرد بودن در این دو مقطع مفهومى یکسان ندارد.
فهرست مطالب کتاب
دربارهی نویسندگان
درآمد
1. (بار دیگر) سخن از دگرگونى
2. انکشاف
3. دربارهی مقاومت
4. فرد و رزمنده
5. اقتصاد جایگزین چیست؟
یادداشتها
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب مقاومت آفرینش است |
نویسنده | فلورانس اوبنا، میشل بن سایق |
مترجم | حمید نوحی |
ناشر چاپی | انتشارات چرخ |
سال انتشار | ۱۴۰۳ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 131 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-622-5250-53-6 |
موضوع کتاب | کتابهای فلسفه سیاسی، کتابهای جامعه شناسی سیاسی |