معرفی و دانلود کتاب مردی به نام اوه

عکس جلد کتاب مردی به نام اوه
قیمت:
۳۵,۰۰۰ تومان
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب مردی به نام اوه و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب مردی به نام اوه و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب مردی به نام اوه

کتاب مردی به نام اوه نوشته‌ی فردریک بکمن، از عناوین پرفروش نیویورک‌تایمز، داستانی تراژیک و همزمان کمدی پیرمردی پنجاه و نه ساله را به تصویر می‌کشد که بعد از مرگ همسرش به تنهایی زندگی می‌کند و دچار افسردگی شده است.

فردریک بکمن در کتاب حاضر زندگی پیرمردی عبوس به نام اُوِه را شرح می‌دهد. اُوِه مردی می‌باشد که تمام عمرش را بر اساس قوانین خود زندگی کرده و به تمام آن‌ها پایبند بوده است. اما در دنیای امروز همه چیز در حال پیشرفت و دگرگونی بود و دیگر قوانین او به کار نمی‌آمد. بنابراین اُوِه در این شرایط دگرگونی جهان شغلش را از دست می‌دهد و به بهانه‌ی داشتن سن بالا او را بازنشسته می‌کنند. اُوِه عاشق شغلش بود و بعد از اینکه همسرش را از دست می‌دهد تنها امید او ارتباط داشتن با محیط بیرون بود که آن را هم از دست رفته می‌بیند.

سرانجام، اُوِه تصمیم می‌گیرد تا خودکشی کند اما دقیقا در همان زمان همسایه جدیدی به نام پروانه وارد داستان زندگی‌اش می‌شود. پروانه زنی باردار و ایرانی است که دارای دو فرزند می‌باشد. از همان ابتدای داستان دوستی عمیقی بین پروانه و اُوِه شکل می‌گیرد و تمام ماجراهای جذاب و فریبنده رمان مردی به نام اوه (A man called Ove) از همین دوستی شروع می‌شود.

چرا باید رمان مردی به نام اُوِه را بخوانیم؟

این کتاب در تمام دنیا بسیار پرطرفدار می‌باشد و به 30 زبان ترجمه شده و به عنوان یکی از پرفروش‌ترین کتاب‌های سال سوئد و سایت آمازون در سال 2016 برگزیده شده است. در ایران نیز از این کتاب بسیار استقبال شده و خوانندگان زیادی را به خود جذب کرده است.

مهم‌ترین دلیلی که منجر به جذب شما در خواندن این کتاب می‌شود، شخصیت اصلی داستان یعنی همان اُوِه است. اُوِه که دارای شخصیتی خشن و جدی است با مرور زمان خصوصیات اخلاقی او طوری تغییر می‌کند که تبدیل به ماندگارترین شخصیت‌های داستان می‌شود.

از طرف دیگر، یکی از شخصیت‌های اصلی دیگر داستان، پروانه همان زن ایرانی است که با حضور او فرهنگ ایرانی در یک کتاب سوئدی دیده می‌شود و بخاطر همین موضوع بسیاری از خوانندگان ایرانی را جذب خود کرده است.

اقتباس سینمایی مردی به نام اوه:

در سال 2016 فیلم مردی به نام اُوِه ساخته و از پرفروش‌ترین فیلم‌های سال محسوب شد. موضوع قابل توجه در این است که این فیلم یکی از رقبای فیلم فروشنده‌ی اصغر فرهادی در سال 2016 بوده است.

فردریک بکمن را بیشتر بشناسیم:

فردریک بکمن (Fredrik Backman) در دوم ژانویه 1981 در استکهلم چشم در جهان گشود. او در سال 2012 کتاب مردی به نام اوه را به رشته‌ی تحریر درآورد و به وسیله‌ی آن به شهرت جهانی رسید البته تا قبل از آن هم به دلیل وبلاگ‌نویسی چهره‌ی شناخته شده‌ای به حساب می‌آمد. فردریک بکمن همسرش ایرانی است بنابراین ردپای فرهنگ ایرانی را می‌توان در آثار او دید.

در بخشی از کتاب مردی به نام اوه می‌خوانیم:

ساعت، پنج دقیقه به شش صبح بود که اوه و گربه برای اولین بار همدیگر را دیدند. گربه از دیدن اوه اصلاً خوشش نیامد. حسی که به نظر می‌رسید کاملاً دو طرفه باشد.

اوه مثل همیشه تازه ده دقیقه بود که از خواب بیدار شده بود. اصلاً نمی‌توانست افرادی که زیاد می‌خوابند و می‌گویند: «ساعت زنگ نزد» را تحمل کند. اوه هیچ‌وقت در زندگی‌اش ساعت زنگ‌دار نداشته است. او همیشه ساعت یک ربع به شش بیدار می‌شود و کار‌هایش را شروع می‌کند.

تقریباً در چهل سالی که در این خانه زندگی کرده، هر روز صبح دستگاه قهوه‌ساز را روشن می‌کند و همیشه هم یک مقدار خاص قهوه در آن می‌ریزد و بعد یک فنجان قهوه با همسرش می‌خورد. یک قاشق برای هر فنجان و یک قاشق اضافه هم برای قوری، نه بیش‌تر، نه کم‌تر. مردم دیگر نمی‌دانند چطور قهوه خوب دم کنند. درست مثل اینکه این روزها دیگر کسی نمی‌تواند با قلم چیزی بنویسد. چون الان همه جا کامپیوتر و دستگاه‌های ساخت اسپرسو وجود دارد. چه بلایی سر دنیا می‌آید اگر مردم نتوانند با قلم بنویسند یا یک قوری قهوه دم کنند؟

تا قهوه به صورت درست دم بکشد، اوه کت و شلوار آبی‌اش را پوشید، کفش‌های چوبی‌اش را پا کرد و دست‌‌هایش را در جیب شلوارش فرو کرد. درست مانند مرد میان‌سالی که دنیا برایش ارزشی ندارد و ناامید کننده است. بعد بررسی روزانه و همیشگی‌اش در اطراف محل را شروع کرد. وقتی از در بیرون رفت، خانه‌های ردیف شدۀ محل در سکوت و تاریکی فرو رفته بودند و هیچ کس در خیابان‌ها نبود. اوه این را خوب می‌دانست. در این محل کسی به خودش زحمت نمی‌داد قبل از یک ساعت خاص که مجبور است، بیدار شود. این روزها همه کار خودشان را داشتند و بقیۀ کسانی هم که اینجا زندگی می‌کردند، اعتبار خاصی نداشتند.

فهرست مطالب کتاب

1: مردی به نام اوه، کامپیوتری می‌خرد که کامپیوتر نیست.
2: مردی به نام اوه، محله‌اش را بررسی می‌کند.
3: مردی به نام اوه، با ماشین یدک‌کش دنده عقب می‌گیرد.
4: مردی به نام اوه سه کرون اضافی را نمی‌پردازد.
5: مردی به نام اوه.
6: مردی به نام اوه و دوچرخه‌ای که باید در جای مخصوص دوچرخه‌ها گذاشته شود.
7: مردی به نام اوه دیوار را برای نصب قلاب سوراخ می‌کند.
8: مردی به نام اوه و جا پای پدر می‌گذارد.
9: مردی به نام اوه رادیاتور را هواگیری می‌کند.
10: مردی به نام اوه و خانه‌ای که ساخت.
11: مردی به نام اوه و مرد لاغر و دراز که نمی‌تواند بدون افتادن از نردبان، پنجره را باز کند.
12: مردی به نام اوه و روزی که دیگر صبری برایش نمانده بود.
13: مردی به نام اوه و دلقکی به نام بیپو.
14: مردی به نام اوه و دختری در قطار.
15: مردی به نام اوه و قطاری که تأخیر داشت.
16: مردی به نام اوه و کامیونی توی جنگل.
17: مردی به نام اوه و گربه گیرکرده در کپه برف.
18: مردی به نام اوه و گربه‌ای به نام ارنست.
19: مردی به نام اوه و گربه‌ای که از قبل حال و روز خوبی نداشت.
20: مردی به نام اوه و یک مزاحم.
21: مردی به نام اوه و کشور‌هایی که در رستوران‌های‌شان آهنگ خارجی می‌زنند.
22: مردی به نام اوه و یک نفر توی گاراژ.
23: مردی به نام اوه و اتوبوسی که هرگز به جایی نرسید.
24: مردی به نام اوه و بچۀ لوسی که با مداد شمعی نقاشی می‌کشد.
25: مردی به نام اوه و یک ورق ایرانیت فلزی
26: مردی به نام اوه و جامعه‌ای که دیگر هیچ کس نمی‌تواند یک دوچرخه را تعمیر کند.
27: مردی به نام اوه و آموزش رانندگی.
28: مردی به نام اوه و مردی به نام رونی.
29: مردی به نام اوه و یک جوان منحرف
30: مردی به نام اوه و جامعه‌ای بدون او
31: مردی به نام اوه دوباره یدک‌کش را دنده عقب پارک می‌کند.
32: مردی به نام اوه که دوست ندارد خانه‌اش تبدیل به هتل شود.
33: مردی به نام اوه و بازرسی روزانه‌ای که مثل همیشه نیست.
34: مردی به نام اوه و پسر همسایۀ بغلی.
35: مردی به نام اوه و بی‌کفایتی اجتماعی
36: مردی به نام اوه و یک نوشیدنی
37: مردی به نام اوه و کلی فضول که توی زندگی‌اش سرک می‌کشند
38: مردی به نام اوه و پایان داستان
39: مردی به نام اوه
40: مردی به نام اوه و حرف‌های آخر

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب مردی به نام اوه
نویسنده
مترجممحمدجواد نعمتی
ناشر چاپیانتشارات یوشیتا
سال انتشار۱۳۹۷
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات352
زبانفارسی
شابک978-622-999-842-7
موضوع کتابکتاب‌های داستان و رمان طنز خارجی
قیمت نسخه الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات کتاب مردی به نام اوه

Narges Shahbazi
۱۴۰۲/۱/۱۰
این کتاب خیلی دوست داشتنی بود. اوایلش حوصله‌ام سر می‌رفت نمی‌فهمیدم ما به دنبال چی ایم. زندگی نامه یه پیرمرد غرغرو؟ و بعدش دیدیم که بله حتی یه پیرمرد غرغرو هم می‌تونه قلب قشنگی داشته باشه. ضرب آهنگ تند نداره پر از حوادث هیجان انگیز که ضربان قلب تون بره بالا نداره یه کتاب آرومه و جاهایی باعث میشه و بخندید بعضی جاها گریه کنید بعضی جاها لطافت قلب‌های مهربونم کارکتر‌ها احساسات تون رو بغل کنه و چشماتون پر اشک بشه و لبخند بزنید. من دوستش داشتم. همه ما آدم‌ها که نباید یه شکل باشیم همه که نباید تحت موازین خاص اخلاقی حرکت کنند هر کسی یک جوره یکی مثل اوه یکی مثل پروانه و همه آدم‌ها کنار هم قشنگ میشن. این رمان طوریه که حس میکنید شما هم با اونها توی اون محله زندگی کردید. و بعدش دلتون براش تنگ میشه... یادمه آخرش چقدر گریه کردم و از طرفی خیلی غمگین نبودم انگاری دلم گرفت فقط. رمان خوبیه من ازش مهربونی یاد گرفتم
صبا باوفای حقیقی
۱۴۰۳/۴/۱
اوایل کتاب یکم برام خسته کننده بود. شیوه نگارش رمان شبیه به یک گزارش از نگاه شخص سوم هستش. اما در عین حال شخصیت پردازی و گسترش اتفاقات داستان انقدر جذاب و پر کشش هست که انسان رو ترغیب میکنه کتاب رو ادامه بده. شخصیت اوه خیلی خوب به تصویر کشیده شده بود. چون اوایل داستان خواننده نگاه سوال برانگیزی به اوه پیدا میکنه ولی در طول روال داستان کم کم به عمق این شخصیت پرداخته میشه و خواننده احساس رابطه عمیق با اوه پیدا میکنه و همین نکته جذاب داستان هست. نکات مثبت شخصیت اصلی ارام ارام روی نکات منفیش رو میپوشونه و قلب خواننده رو به تصرف خودش در میاره تا جایی که در هنگام ناراحتی قلبی اوه همزمان با شخصیت مکمل اوه یعنی پروانه خواننده ممکنه دچار پدیده اشک ریختن هم بشه در مجموع رمان بسیار خوبی بود ممنون از کتابراه و مترجم توانا
محمد مرادی
۱۴۰۲/۷/۱۰
کتاب خیلی دلچسب و ساده ایی بود. نقدایی که توی سایتای مختلف نوشته شده بود رو خوندم و واقعا زوایای خیلی جالب و گیرایی از کتاب و ابعاد ساده اون رو به آدم تفهیم کرده بودن. از اول کتاب که با شخصیت به ظاهر بداخلاقی سروکار داریم تا عقب گردی که به زندگی اون شخصیت زده میشه و ورود ادمای جدید به زندگیش و به و تغییر خلقیاتش زمانی که به قول خودش با بودن خانمش تو زندگیش تونسته زندگی بکنه قبل اون زندگی نمیکرده.
کتاب برای من خیلی خیلی دلچسب و دوست داشتنی بود. استفاده از حس همذات پنداری از طرف نویسنده توی کتاب خیلی توی خوندن و تاثیر کتاب روی روان ادمیزاد تاثیرگذار هست.
بانو اسکندری
۱۴۰۰/۵/۱۴
من منتقد خوبی نیستم ولی کتاب خیلی دوس دارم تو این کتابایی که خوندم خیلی شخصیت‌های خاص که تو یاد آدم بمونه و دوس داشته باشه که این جور آدما هارو از نزدیک ببینه کمه اما آقای اوه کسی هست که دوس داشتم ببینمش بخصوص کنار ماشین سابش این کتاب خیلی ساده عشقی زیبا و ماندگار رو تعریف میکنه عشق وفاداری و قلبی بزرگ که بدون هیچ منتی به دیگران داده میشه
این کتاب رو بخونید چون خیلی خوبه و بهتون حسی از آرامش و عشق میده با اینکه آخرش با رفتن اوه اشک من در اومد سلام منو به سونیا برسون
Mehr
۱۴۰۲/۳/۲۵
اول که شروع به خوندن کردم از غرزدن و کارهایی که به خاطر نداشتن انگیزه و سرگرمی انجام میداد، بدم اومد‌. جوری که دلم نمیخواست خوندنش رو ادامه بدم. یکم جلوتر که رفتم و متوجه مشکلاتش شدم دوباره برگشتم از اول و با دید یه ادم سختی کشیده که انگیزه‌ای برای ادامه‌ی زندگی نداره شروع کردم به خوندنش. دلم نمیخواست زود تمام بشه...
fatemeh hiva
۱۴۰۱/۵/۱۹
اوایل چند صفحشو خوندم داشتم ناامید میشدم بعد گفتم بزار ادامه بدم ببینم چی میشه و واقعن ارزش یکبار خوندن رو داشت خیلی قشنگ بود شخصیت اوه برخلاف چیزی که بقیه میدیدین خیلیم مهربون بود و برای کسی که دوسش داشت خسیس نبود...
فاطمه ایرجی
۱۳۹۹/۶/۲۵
کتاب نسبتا خوبی بود رفتن به گذشته و استفاده از زمان حال ب گونه‌ای بود ک رشته کلام از دستم خارج نمیشد تمثیلات زیادی گاه فلسفی و گاه طنز وجودداشت ک شوق خواندن رو بالا میبرد. اوه شخصیت جالبی داشت و ازخواندن کتاب لذت بردم
هلیا سنجابی
۱۳۹۹/۳/۱۵
این کتاب کم نظیره. در عین حال که طنز دلنشینی داره بعضی قسمتا هم اشک ادمو درمیاره. و در کنار اینها احساسات انسان در خالصانه‌ترین نوع خودش در روابط با همدیگه. عجیب حس خوبی داره این کتاب. از دستش ندید
Mery
۱۴۰۳/۱/۲۵
به نظرم وقتم رو با خوندنش هدر دادم، همش فکر می‌کنی چیز خاصی قراره پیش بیاد اما کتاب بی هیجان و تقریبا ناراحت کننده‌ای هست، و از نظر من ارزش خوندن نداره.
نرگس حریزاوی
۱۳۹۹/۶/۳
زیبا و پر از معنا... قلم نویسنده مدام لبخند به لب می‌آورد خصوصا جاهایی که میخواهد حالات چهره را به چیزی تشبیه کند... و اتومبیل ساب... و اوه عزیز
اتنا کاربخش
۱۴۰۱/۹/۱۵
اینقد این کتاب قشنگه
اینقد با خوندنش عاشقه شخصیت اصلی داستان میشید🥺
من که به همه معرفی میکنم این کتاب رو بس که خوب بود حتما بخونیدش
الهام سلیمانی
۱۴۰۱/۷/۳۰
خیلی قشنگ بود اوایل خیلی ارتباط برفرار نمیکردم باهاش ولی بعدش کم کم اوه به یه دوست تبدیل شد برام و شخصیتش خیلی جالب بود. ممنون😍
Elham Ekhtiari
۱۴۰۱/۳/۱۴
عالی بود. وقتی شروع به خواندن کنید محال است بتوانید آن را زمین بگذارید. از خواندن کتاب بسیار لذت بردم، با آن خندیدم و اشک ریختم.
معصومه کاطمی
۱۳۹۹/۱۰/۱۳
عالی بود. کتابی جذاب و خواندنی. رمانی که یک پس زمینه‌ی کمدی را همراه دارد و از شخصیت عبوس و مقرراتی، اما مهربان یک پیرمرد تنها حکایت میکند.
Kimia samady
۱۳۹۹/۴/۱
من خود این کتاب رو دارم که واقعا خیلی آموزنده هستش هزار بارم بخونیم بازم کمه چون با هر خوندمش یه مطلب تازه بدست میاریم👌👌👌
مشاهده همه نظرات 45

راهنمای مطالعه کتاب مردی به نام اوه

برای دریافت کتاب مردی به نام اوه و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.