معرفی و دانلود کتاب صوتی قضاوتزدایی: شناخت باورهایی که شما را از زندگی خوب باز میدارند
برای دانلود قانونی کتاب صوتی قضاوتزدایی: شناخت باورهایی که شما را از زندگی خوب باز میدارند و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب صوتی قضاوتزدایی: شناخت باورهایی که شما را از زندگی خوب باز میدارند
کتاب صوتی قضاوتزدایی: شناخت باورهایی که شما را از زندگی خوب باز میدارند اثر گابریل برنستین، مناسب برای افرادیست که تمام مدت به قضاوت مشغولند، افرادی که تعداد آنها کم نیست و هر روز بیشتر میشود.
قضاوت کردن باعث دوری ما از حقیقت درونی و یگانگی با خدا میشود و آرامش انسان را از بین میبرد، اگر یاد بگیریم هیچگاه زود قضاوت نکنیم، به بخشی از آرامش دست یافتهایم. گاهی بهصورت ناخودآگاه به ذهن همهی ما افکاری در مورد دیگران و رفتار آنها خطور میکند. این قضاوتها و داوریها، هم موجب ایجاد دغدغهی ذهنی برایمان خواهد شد و هم ممکن است ذهنیت بدی از دیگران در ما به وجود بیاورد. پس بهتر است حتی اجازهی ورود این تفکرات را به ذهن خود ندهیم و از پیدایش آنها جلوگیری کنیم. باید قبول کنیم که هر چقدر در مورد کشمکشهای شخصی خودمان با موضوع قضاوتورزی واقعبینانهتر و صادقانهتر برخورد کنیم، نتیجه بهتری میگیریم.
آیا تا به حال سعی کردهاید چند دقیقهای دست از قضاوت دیگران بردارید؟ به اعتقاد من قضاوت نکردن دیگران بسیار شاد و لذتبخش است، ولی متاسفانه همه ما دیگران را مورد قضاوت قرار میدهیم. کسی که مردم را مورد قضاوت قرار میدهد باعث تنفر مردم نسبت به خود میشود. اگر آماده شروع سفرِ دست شستن از برداشتهای اشتباه نسبت به جدایی و خاص بودن هستید، پس خود را برای ماجراهای پیش رویتان آماده کنید! کتاب قضاوت زدایی (Judgment Detox) مسیری را برای از میان برداشتن الگوی قضاوت به جهت بازگشت به وحدت، صلح و توازن درونی پیش رو قرار میدهد.
اینکه آیا جزو افرادی هستید که دیگران را قضاوت میکنید یا خیر از جمله سوالاتی است که بهتر است به جای آنکه کسی از شما در مورد آن پرسشی کند خودتان آن را پرسیده و آنقدر عادل باشید که پاسخ قانع کنندهای به خود دهید. همه ما به طور ناخودآگاه در طول زندگیمان خواسته یا ناخواسته این کار را انجام دادهایم اما میتوانیم اکنون و با آشنا شدن با برخی از راهکارها از ادامه این روند پرهیز کرده و برای تکامل شخصیت خود در هر سنی که هستیم تلاش کنیم. از لحظه جدایی در خواب ناخوشایندی به سر میبردهایم و عادت قضاوت باعث شده همچنان خواب بمانیم. شفا یافتن از قضاوت به معنای پایان دادن به مشاهده این خواب و بازگشت به صلح و آرامش است. فرآیند بیدار شدن از این خواب وقتی شروع میشود که از ماهیت قضاوت روزانه خود بیشتر آگاه شویم. لحظات ظاهرا بیقصد و غرض و جزئی قضاوتورزی، به همان اندازه منفیگرایی و حمله بیرونی مخرب هستند.
در میان بسیاری از فرهنگها و کشورها قضاوت نکردن دیگران کاری بس دشوار است. کتاب قضاوتزدایی به ما میگوید که، در فرآیند عوض کردن سیستم باورهای قضاوت مدارانه، برای بازگشت به آرامش و صلح درونی تحمل رنج بسیاری لازم است. چرا که حقیقت، شفا میدهد. صرف نظر از اینکه هر کدام از ما چه اندازه انسانی معنوی، مهربان یا دلسوز باشد، همه ما گرفتار قضاوت هستیم. قضاوت امری فراگیر است. اگر میخواهید عادت قضاوت را تغییر دهید بایستی کل سیستم باورهایتان را عوض کنید. هدف ما آن است که راهمان را به مبدا اصلی خود، یعنی عشق، پیدا کنیم.
«نیویورک تایمز» از «گابریل برنستین» به عنوان یک الگو برای نسل جدیدِ جویندگانِ معنویت نام برده است. گابریل برنستین به واسطهی حضورش در شو تلویزیونی خانم اپرا وینفری به عنوان یک آموزگار معنوی نواندیش شناخته شده است. او بارها به عنوان یک کارشناس در برنامهی تلویزیونی شرکت کرده است. او در کتابها و سمینارهای خود به افراد کمک میکند تا بتوانند صدای درونی خودشان را بهتر بشنوند. کتابهای گابریل برنستین جزء پروفروشهای نیویورک تایمز و آمازون است که به چندین زبان ترجمه شده است و طرفداران بسیاری در تمام دنیا دارد. کتاب "کائنات هوایت را دارد" به عنوان راهکاری برای گذر از ترس به سوی ایمان در سال 2017 منتشر شد.
در بخشی از کتاب صوتی قضاوتزدایی میشنویم:
ماهیت واقعی ما عشق است. اما یک جایی در زندگی، که معمولا دوران کودکی است، رویداد بیرونیای رخ داده و موجب جدایی ما از ماهیت راستینمان میشود. جدایی از عشق، احساس خاص بودن یا عدم کفایت را در ما خلق میکند که ما را به سوی تنهایی و در نتیجه ترس سوق میدهد. ما میخواهیم از خود در برابر ترس یاد شده حفاظت کنیم، به همین خاطر ترس خود را در قالب قضاوت بیرون میریزیم.
خود میدانیم موجوداتی دوست داشتنی و واحد و به هم پیوسته هستیم، اما در جدایی خود، در حالت رویا به سر میبریم، و ارتباطمان را با حقیقت دوست داشتنی وجودیمان قطع کردهایم. این جدایی سبب میشود نفس، برداشت از خود کاذب را بر اساس قضاوت شکل بدهد. همزمان با رشد و بزرگتر شدن، برداشتی عمیقا اشتباه در ما ریشه میگیرد که برای کسب حس امنیت در جهان ِجدایی، به همین باور اشتباه خود محکم میچسبیم.
بدین ترتیب بیآنکه متوجه باشیم، در اعماق وجودمان خود را به خاطر جدایی از حقیقت خویشتن قضاوت میکنیم، امری که به خجالت و احساس گناهمان میانجامد. گناه ِناخودآگاهِ یاد شده به اندازهای دردناک است که ما در تلاش برای خاتمه دادن به رنج خود هیچ گزینهای به جز برون فکنی کردن نداریم. با برون فکنی ِقضاوتمان به دیگران، احساس گناهمان را انکار و سرکوب میکنیم. این کار باعث میشود تا به شکل ناخوداگاه حس گناه بیشتری هم کنیم، زیرا میدانیم قضاوتی که انجام میدهیم خود ِواقعیِ ما نیست. حس گناهی که از بابت قضاوت کردن دیگران نصیب ما میشود سپس به خود ما برمیگردد، و این چرخه نامیمون همینطور ادامه مییابد. منظور از چرخه قضاوت نیز همین است.
باز هم تاکید میکنم: قضاوت، اصلیترین دلیلی است که حس انزوا، ناراحتی و تنهایی به ما دست میدهد. فرهنگ عامه و رسانههای جامعه ما نیز ارزش بسیاری برای جایگاه اجتماعی، سر و وضع ظاهری، تفاوت نژادی و مذهبی و ثروت مادی افراد قائل هستند. در واقع ما را وادار ساختهاند حس کنیم از بقیه کمتریم، از دیگران جداییم و به اندازه کافی خوب نیستیم، بنابراین، از قضاوت به عنوان عایقی برای حفاظت از خود در برابر احساس عدم کفایت، عدم امنیت یا بیارزشی بهره میگیریم. برای ما، دست انداختن، نوشتن اظهار نظری آزار دهنده و یا قضاوت شخصی به ازای ضعفی که در وی میبینیم بسیار راحتتر است تا بررسی ریشه حسِ کمبودی که خودمان داریم.
فهرست مطالب کتاب صوتی
مشخصات کتاب صوتی
نام کتاب | کتاب صوتی قضاوتزدایی: شناخت باورهایی که شما را از زندگی خوب باز میدارند |
نویسنده | گابریل برنستین |
مترجم | هنگامه خدابنده |
راوی | سحر چوبدار |
ناشر صوتی | شادن پژواک |
سال انتشار | ۱۳۹۸ |
فرمت کتاب | MP3 |
مدت | ۶ ساعت و ۴۳ دقیقه |
زبان | فارسی |
موضوع کتاب | کتابهای خودسازی، کتاب موفقیت و خودسازی |
اگر بتونیم قضاوت نکنیم، کلی از گفتگوهای منفی درونیمون حذف میشه و کم کم
تمرکزمون از روی موارد منفی برداشته میشه و آرامش در ذهن برقرار میشه.
این که موقع قضاوت کردن، بتونیم ناظر بر حرفها و قضاوتهای خودمون باشیم، برای من خیلی خوب جواب داد و باعث شد موقع قضاوت کردن، مچ فکرمو بگیرم و از این کار، دوری کنم.