معرفی و دانلود کتاب صوتی در راه ویلا
برای دانلود قانونی کتاب صوتی در راه ویلا و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب صوتی در راه ویلا
کتاب صوتی در راه ویلا نوشتهی فریبا وفی، شامل 9 داستان کوتاه است که روایتهای گوناگونی را از مشکلات و دغدغههای زنان ایرانی ارائه میدهد. قهرمانان این مجموعه همگی زن هستند و نویسنده با مهارت و ریزبینی خود، مضامین اجتماعی و روانشناختی را در دل روایتها گنجانده است.
درباره کتاب صوتی در راه ویلا:
فریبا وفی این بار در کتاب صوتی در راه ویلا، قهرمان داستانهایش را از میان زنانی انتخاب کرده که به دلیل وجود جامعه مردسالار و داشتن انواع مشکلات خانوادگی و شخصی، نمیتوانند آنطور که میخواهند زندگی کنند. زبان و لحن به کار رفته در کتاب در راه ویلا، ساده، روان و رئالیستی است و هر مخاطبی میتواند با آن ارتباط بگیرد.
داستانهای کوتاه این مجموعه به خوبی به تنهایی و مشکلات متعدد زنان در جامعه ایرانی اشاره میکند. زنانی که با تمام تلاشی که انجام میدهند، باز هم مجبورند به عنوان یک مادر و همسر، فداکاریهای زیادی کنند و ممکن است باز هم رضایت کافی از خود نداشته باشند.
اولین داستان از کتاب صوتی در راه ویلا، ماجرای زنی را روایت میکند که دو فرزند خردسال دارد و مجبور است به تنهایی و با سختی فراوان زندگی خود را بچرخاند؛ چرا که همسرش مدام در ماموریتهای طولانی کاری به سر میبرد. از طرفی این زن رابطه محبت آمیزی با مادرش نیز ندارد و تقابل دو نسل به خوبی در داستان نشان داده شده است.
هزاران عروس نام دومین داستان این مجموعه است که به زندگی تازه عروسی میپردازد که به تازگی وارد خانواده همسرش شده و از طرف آنها بیمهری فراوانی میبیند. داستان زبانی طنز آلود دارد و زن جوان تمام تلاش خود را میکند تا هویت مستقلی به غیر از عروس بودن را برای خود تعریف کند.
داستان سوم کتاب دهن کجی نام دارد و زندگی زنی را به تصویر میکشد که تمام تلاش خود را میکند تا توجه شوهرش را به خود جلب کند و کارهایی را انجام میدهد که تنها همسرش بپسندد.
کافی شاپ چهارمین داستان این کتاب صوتی است و ماجرای زندگی دختر جوانی را به همراه مادر و ناپدریاش روایت میکند که یک روز برحسب اتفاق، بیرون از خانه با مرد مسنی آشنا میشود و با هم به کافی شاپی میروند.
داستان پنجم حلوای زعفرانی نام دارد و درباره زن مسنی است که اعضای خانواده خود را جمع کرده تا آخرین خواستههایش درباره مراسمهای پس از مرگش را با آنها مطرح کند.
آن سوی اتوبان ششمین داستان کتاب در راه ویلاست و زندگی زنی را روایت میکند که رابطه خوبی با پسرش ندارد و میخواهد برای بهبود شرایط تمام تلاشش را کند. در این ماجرا شما تقابل نسلها را به خوبی مشاهده خواهید کرد.
داستان گرگها هفتمین اثر این مجموعه به شمار میرود و داستان زنیست که برای همسرش از خاطرات قدیم تعریف میکند. در واقع شما در این ماجرا با دو داستان هم زمان مواجه میشوید.
داستان هشتم روز قبل از دادگاه نام دارد و زندگی زنی را تعریف میکند که قرار است از همسرش طلاق بگیرد، اما خانوادهاش میخواهند نظر او را تغییر دهند؛ به همین خاطر روز قبل از جدایی، برای حل مشکلات به خانه او میآیند و احترامی به تصمیم و استقلال فکری زن نمیگذارند.
آخرین اثر از این مجموعه زنی که شوهر داشت نام دارد. در این داستان زنی با شوهر خود دعوا میکند و برای دوری از او، به خانه دوستش پناه میبرد. در این ماجرا شما شاهد تفاوتهای زندگی متاهلی و مجردی خواهید بود.
فریبا وفی را بیشتر بشناسیم:
او در سال 1341 در تبریز متولد شد. علاقهاش به نویسندگی از دوران نوجوانی شکل گرفت و بعضی از آثارش در همان سنین کم، در نشریات گوناگون منتشر شد. نخستین اثر جدی او با عنوان «راحت شدی پدر» در سال 1367 در مجله آدینه چاپ شد که او آن را «خودجوشترین» نوشتهاش میپندارد.
اولین کتاب او مجموعهای از داستانهای کوتاه و جذاب با عنوان در عمق صحنه است که در سال 1375 به چاپ رسید و کتاب دیگر او با عنوان حتی وقتی میخندیم نیز سه سال بعد منتشر شد که دربردارندهی 22 داستان کوتاه است. نخستین رمان فریبا وفی به نام پرنده من در سال 1381 به چاپ رسید و غوغا به پا کرد و جوایز ارزندهای را از آن خود کرد. همچنین این اثر به زبانهای مختلفی از قبیل انگلیسی، ایتالیایی، آلمانی، کردی سورانی و ترکی استانبولی ترجمه شد و در حال حاضر نیز به چاپ 30 رسیده است.
در کل فریبا وفی نویسندهای توانا و موفق است که تا به امروز 5 مجموعه داستان و 6 رمان از خود منتشر کرده و داستانهای کوتاه بسیاری در مجلات گوناگون ادبی به چاپ رسانده است. بعضی از داستانهای کوتاه او به زبانهای مختلفی همانند روسی، ژاپنی، سوئدی، ترکی، عربی، ایسلندی و ... ترجمه و چاپ شدهاند. این نویسندهی پرکار توانسته دیوان اشعار پروین اعتصامی را به صورت نثر برای نوجوانان و جوانان بازنویسی کند که بسیار هم مورد توجه قرار گرفت.
برخی از جوایز ارزندهی فریبا وفی:
فریبا وفی 3 جایزهی ارزنده که عبارتند از: جایزه بهترین رمان سال 1381، جایزه سومین دوره جایزه هوشنگ گلشیری در سال 1382، جایزه دومین دوره جایزه ادبی یلدا در سال 1382 را برای رمان پرنده من اخذ نموده است؛ همچنین این رمان از سوی بنیاد جایزه ادبی مهرگان و جایزه ادبی اصفهان در سال 1382 مورد تقدیر قرار گرفت.
جایزه بهترین رمان دوره ششم جایزه هوشنگ گلشیری در سال 1385 برای رمان رویای تبت و جایزه پرمخاطبترین نویسنده غیرآلمانی مؤسسه ادبی لیبراتور برای رمان ترلان در سال 1396 از دیگر افتخارات اوست.
کتاب صوتی در راه ویلا به چه کسانی پیشنهاد میشود؟
اگر به داستانهای کوتاه ایرانی علاقهمند هستید که با نگاهی زنانه نوشته شده، این کتاب برای شما مناسب است.
در بخشی از کتاب صوتی در راه ویلا میشنویم:
مهیار رفت توی اتاقش و در را محکم بست. صدای ضبط بلند شد و بعد صدای حرف زدن. فریده با صدای بلند غر زد: شروع شد! فکر کرد که تلفن تا نیمه شب مشغول خواهد بود، شاید تا صبح. چند تا چیز را داخل آشپزخانه جابهجا کرد و آمد پشت در اتاق مهیار و خواست مثل همیشه بگوید: پسرم شام! اما فقط گفت: شام. متوجه شد که خیلی وقت است که نمیگوید پسرم. جواب آمد: نمیخورم. فریده غر زد: چه بهتر!
حوصلهی ناز کشیدن نداشت؛ خسته بود و رختخوابش را انداخت جلوی تلویزیون. لیوان آبی بالای سرش گذاشت و به دستها و صورتش کرم زد. میخچهی پایش را معاینه کرد و مثل هرشب با خودش گفت: فردا حتما یک جفت کفش خوب برای خودم میخرم. دراز کشید و کانال را عوض کرد؛ روی یکی که فیلم نشان میداد مکث کرد؛ فیلم پلیسی بود و خوشش نمیآمد. زد روی اخبار، جایی مثل هند یا بنگلادش سیل آمده بود.
فهرست مطالب کتاب صوتی
مشخصات کتاب صوتی
نام کتاب | کتاب صوتی در راه ویلا |
نویسنده | فریبا وفی |
راوی | مریم محبوب |
ناشر چاپی | نشر چشمه |
ناشر صوتی | استودیو نوار |
سال انتشار | ۱۳۹۹ |
فرمت کتاب | MP3 |
مدت | ۳ ساعت |
زبان | فارسی |
موضوع کتاب | کتابهای داستان و رمان اجتماعی ایرانی |
خواننده را وادار به تخیل و جمع بندی داستان میکند را نمیپسندم