معرفی و دانلود کتاب شجاعت عمل: خاطراتی از سالهای بحران و پس از آن
برای دانلود قانونی کتاب شجاعت عمل و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب شجاعت عمل: خاطراتی از سالهای بحران و پس از آن
کتاب شجاعت عمل خاطرات بن برننکی، رئیس سابق بانک مرکزی امریکا، از دوران بحران اقتصادی سالهای 2008 و پس از آن را در برمیگیرد. این اثر یکی از پرفروشترین کتابهای نیویورکتایمز است و در زمینهی رکود مالی و سیاستگذاریهای پولی حرفهای زیادی برای گفتن دارد.
دربارهی کتاب شجاعت عمل
در سال 2006 بن برنانکی (Ben S. Bernanke) به ریاست نهاد فدرال رزرو امریکا (بانک مرکزی ایالات متحده امریکا) برگزیده شد. مدت زیادی از این انتساب نگذشته بود که در سال 2007 حباب بخش مسکن در امریکا ترکید و بحران مالی و اقتصادی و رکود گستردهای با خود به همراه آورد. این رکود آنقدر بزرگ و تأثیرگذار بود که نظام مالی جهانی را در معرض فروپاشی قرار داد. بن برنانکی، برندهی جایزهی نوبل اقتصاد، با واکنش مناسب و به موقع در برابر این رکود، جلوی گسترش بحران را گرفت؛ هرچند که اقدامات او انتقادات فراوانی را به دنبال داشت، تا جاییکه به او لقب «بن هلیکوپتر» دادهاند. بن برنانکی در سال 2015 خاطرات خود را در کتاب شجاعت عمل (The Courage to Act) به رشتهی تحریر درآورد تا از اقداماتش در سالهای بحران اقتصادی دفاع کند و تجربیاتش را در زمینهی سیاستگذاری پولی، آشنایی با ابزارهای پولی نوین و چگونگی بهکارگیری آن در شرایط مقتضی در اختیار دیگران قرار بدهد.
بن برنانکی در کتاب شجاعت عمل به عنوان فردی که در مرکز حوادث قرار داشته، شرحی فراگیر از بحران مالی سال 2008 و رکود گستردهی ناشی از آن مینویسد و یکی از پربارترین و گیراترین کتابها را در این زمینه ارائه میدهد. او معتقد است تصمیماتی که او و همکارانش در فدرال رزرو امریکا برای غلبه بر بحران مالی گرفتند، نیازمند شجاعت و خلاقیت چشمگیر بود و به همین دلیل نام کتاب را شجاعت عمل گذاشته است.
کتاب شجاعت عمل در سه بخش تنظیم شده است. در بخش اول نویسنده از کودکی و پیشینهی خانوادگیاش مینویسد و مسیر تکامل شخصیت خود تا تبدیل شدن به سیاستگذاری مؤثر را ترسیم میکند. با مطالعهی این بخش با ویژگیهای شخصیتی و زمینههای فکری نویسنده آشنا میشوید. در بخش دوم از شروع بحران مالی میگوید و ریشههای بحران و چگونگی مقابله با آن را مورد بررسی قرار میدهد. بخش سوم کتاب داستان فروکش کردن بحران و بهبود نسبی اقتصاد امریکا را برایتان تعریف میکند.
کتاب شجاعت عمل توسط علی حبیبی ترجمه شده و انتشارات دنیای اقتصاد آن را منتشر کرده است.
نکوداشتهای کتاب شجاعت عمل
- بهترین گزارش از نحوهی برخورد دولت و مؤسسات مالی با بحرانی که به آن رکود بزرگ میگوییم. (نیویورک تایمز بوک ریویو)
- کتاب شجاعت عمل استدلالهایی حسابشده، دقیق و شفاف در دفاع از اقدامات تهاجمی فدرال رزرو برای جلوگیری از یک رکود بزرگ دیگر را پیش روی ما میگذارد. (واشنگتن پست)
- دیدگاه برنانکی در مورد اشتباهاتِ رخداده و راههای جلوگیری از تکرار آن اشتباهات، بسیار آموزنده است. (لسآنجلس تایمز)
- کتاب شجاعت عمل پیشدرآمدی قابلفهم و بینظیر بر اندیشهی اقتصادی رئیس سابق فدرال رزرو امریکا است. (وکس)
کتاب شجاعت عمل برای چه کسانی مناسب است؟
مطالعهی این کتاب برای استادان، دانشجویان و دانشپژوهان، کارشناسان بازارهای مالی، برنامهریزان و سیاستگذاران اقتصادی و تمام کسانی که به مباحث اقتصادی علاقه دارند، بسیار سودمند و آموزنده است.
در بخشی از کتاب شجاعت عمل: خاطراتی از سالهای بحران و پس از آن میخوانیم
اما، در واقعیت، یافتن منابع تأمین مالی جایگزین ممکن است چندان ساده نباشد. ورشکستگی یک بانک، که منجر به نابودی بخش زیادی از تجربیات انباشتشده، اطلاعات و شبکه ارتباطی آن میشود، برای خانوارها و بنگاههایی که از آن خدمات میگیرند بسیار پرهزینه خواهد بود. اگر این خسارت را در 9, 700 بانک ورشکسته ضرب کنید متوجه خواهید شد که چرا مختل شدن جریان اعتبارات را میتوان بهعنوان یکی از دلایل مهم شدت گرفتن رکود معرفی کرد. سرانجام، مدتی طول کشید تا در ژوئن 1983، مقالهام بهعنوان مقالهای معتبر در امریکَن اِکونومیک ریویو، معتبرترین نشریه در رشته اقتصاد، چاپ شود. مقاله بعدی، که با همکاری هارولد جیمز، استاد تاریخ دانشگاه پرینستون، نوشتم، نتیجهگیری من درباره دلایل رکود بزرگ را در گسترهای بینالمللی تأیید میکرد. در این مقاله، من و جیمز، تجربه بیستودو کشور را در جریان رکود بزرگ بررسی کرده و به این نتیجه رسیده بودیم که، اساساً، دو عامل بر شدت رکود اقتصادی در کشورهای مورد بررسی تأثیرگذار بوده است. عامل نخست، طول دوره زمانی بود که یک کشور با نظام پایه طلا پیوند داشت. (کشورهایی که نظام پایه طلا را زودتر کنار گذاشتند توانستند امکان افزایش عرضه پول را فراهم آورده و درنتیجه از تورم منفی بگریزند.) این یافته کاملاً با تأکید فریدمن و شوارتز بر عرضه پول سازگار بود. عامل دوم شدت بحران بانکی هر کشور بود، که با دیدگاه من درباره اهمیت اعتبارات و نیز پول، سازگاری داشت.
فهرست مطالب کتاب
دیباچه مترجم
یادداشت نویسنده
سرآغاز، هنوز میتوانم آن را متوقف کنم
بخش اول: پیشدرآمد
فصل اول: خیابان مین
فصل دوم: در چمنزارهای دانشگاه
فصل سوم: عضو شورای حکام
فصل چهارم: در نقش رهبر ارکستر
فصل پنجم: اخگر دوناعتبار
فصل ششم: فصلی نو
بخش دوم: بحران
فصل هفتم: نخستین تکانهها، نخستین واکنشها
فصل هشتم: یک گام به پیش
فصل نهم: شرایط بدتر میشود
فصل دهم: پیر استیرنز: پیش از بازگشایی بازارهای آسیا
فصل یازدهم: فانی می و فردی مک: تابستانی داغ و طولانی
فصل دوازدهم: لمان برادرز: شکستن سد
فصل سیزدهم: گروه بینالمللی امریکا: «این شرکت مرا خشمگین میکند»
فصل چهاردهم: دستبهدامان کنگره
فصل پانزدهم: «نیمی مخالف بودند»
فصل شانزدهم: وزش بادهای سرد
فصل هفدهم: دوره گذار
فصل هجدهم: از بحران مالی تا بحران اقتصادی
بخش سوم: پیامدهای بحران
فصل نوزدهم: تسهیلات مقداری: پایان رویکردهای سنتی
فصل بیستم: پایهگذاری یک نظام مالی تازه
فصل بیستویکم: مرحله دوم تسهیلات مقداری: روزنههای امید
فصل بیستودوم: بادهای مخالف
فصل بیستوسوم: جستوخیزهای شادمانه
سخن پایانی: نگاهی به گذشته، نگاهی به آینده
سپاسگزاری و قدردانی
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب شجاعت عمل: خاطراتی از سالهای بحران و پس از آن |
نویسنده | بن برننکی |
مترجم | علی حبیبی |
ناشر چاپی | انتشارات دنیای اقتصاد |
سال انتشار | ۱۴۰۰ |
فرمت کتاب | |
تعداد صفحات | 758 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-600-497-102-7 |
موضوع کتاب | کتابهای مدیریت بحران، کتابهای اقتصاد، کتابهای زندگینامه و خاطرات |