معرفی و دانلود کتاب راهبی که فراریاش را فروخت
برای دانلود قانونی کتاب راهبی که فراریاش را فروخت و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب راهبی که فراریاش را فروخت
ممکن است یک روز عادی از خواب بیدار شوید و حتی از انعکاس خودتان در آینه، راضی نباشید و معنای عمیقتری را از زندگی طلب کنید. کتاب راهبی که فراریاش را فروخت در مورد همین احساس و لحظهی اساسی از زندگی انسانهاست. رابین شارما، نویسندهی محبوب و تحسینشدهای که در میان مخاطبان ایرانی نیز از شهرت بالایی برخوردار است، در این کتاب انگیزشی داستان وکیلی را روایت میکند که پس از یک تجربهی نزدیک به مرگ، تصمیم میگیرد عازم هندوستان شود.
دربارهی کتاب راهبی که فراریاش را فروخت
در زندگی هر شخص، یک اتفاق بهخصوص میتواند دیدگاه وی را بهکلی نسبت به هویت فردی و جایگاهش در جهان هستی تغییر دهد. اکثر افراد، با گذر از سالهای جوانی و پس از تجربهی انواع موقعیتهایی که لذتهای مادی به همراه دارند، نوعی فقدان درونی را تجربه میکنند. اما همانطور که اشاره شد، ممکن است یک اتفاق غیرمنتظره و نابههنگام در زندگی شخص رخ دهد و تغییراتی بنیادین را برای او به دنبال داشته باشد. این اتفاقات نابههنگام ممکن است از دست دادن یک عزیز، جدایی از همسر، مرگ والدین یا تصادف رانندگی و دیگر تجربیات مشابه و نزدیک به مرگ باشد. برای شخصیت اصلی کتاب راهبی که فراریاش را فروخت (The Monk Who Sold His Ferrari) به قلم رابین شارما (Robin Sharma)، این اتفاق غیرمنتظره به یک ایست قلبی بازمیگردد که تجربهای قریب به مرگ را برایش به ارمغان آورده و برای همیشه زندگی او را دگرگون میکند.
این اتفاقات نابههنگام قادرند در درون افراد احساس نیاز به نوعی معنا و هدف جدید را ایجاد کنند. شخص با خود تصور میکند که تابهامروز اشتباه زیسته و هدفگذاریهای بیاهمیتی برای خود برگزیده است؛ هدفهای فانی و مادیگرایانهای چون کسب ثروت، موفقیتهای شغلی یا دیگر جلوههای دلربا و مقامهای عالیرتبه، که با مرگ شخص یا رسیدن به لحظات پایانی زندگی، دیگر آن اهمیت خود را از دست میدهند. میگویند که در بستر مرگ کسی در مورد پولهایی که در حساب بانکی دارد حرف نمیزند یا افراد در آن وضعیت که در حال ترک حیات هستند، نام شرکتها و مدالهایی که بهدست آوردهاند را به زبان نمیآورند. آن لحظه، انسان فقط موقعیتهایی که واقعاً زندگی کرده را به یاد میآورد و از خود میپرسد که این زندگی برایش چه معنایی داشته و او چگونه به یادها خواهد ماند.
ویل دورانت در کتاب خود تحتعنوان «درباره معنی زندگی»، عنوان میکند که اجتماع، نیاز به نوعی معنویت دارد. او اشاره میکند که بحث بر سر حقیقت داشتن یا نداشتن امر والا نیست، بلکه معنویت برای احساس خوشبختی جمعی مورد نیاز است. او باور دارد که حتی اگر افرادی باشند که میتوانند بدون معنویت، خوشبختی خود و دیگری را رقم زنند، اما در رویکردی کلی، انسان برای حیاتی لبریز از امید و روشنایی، به معنویت نیاز دارد. در کتاب راهبی که فراریاش را فروخت اثر رابین شارما، میخوانید که چگونه یک انسان به نهایت انحطاط میرسد، از درون ویران میشود، تا نزدیکی مرگ قدم برمیدارد، اما در نهایت رستگاری خود را رقم میزند و به منبع الهامی برای افراد دیگر بدل میگردد. هر شخصی میتواند خود را از موقعیت نابهسامان زندگیاش نجات دهد؛ تنها اگر کمی برای زندگی عمیقتر تلاش کند.
کتاب راهبی که فراریاش را فروخت نوشتهی رابین شارما، در مورد لحظهایست که معنویت در وجود یک وکیل موفق جرقه میزند و به بخشی از زندگی وی تبدیل میشود. وکیلی بهنام جولیان منتل پس از آنکه یک ایست قلبی خطرناک را تجربه میکند، رهسپار هندوستان میشود. مکانی سرشار از آئینهای بومی و باورهای عرفانی و شرقی که قرار است آرامش، امر متعالی و زندگی جدیدی را برای وی رقم بزند. این داستان مردیست که پیشتر تنها هدف زندگی خود را در رقابت با همکارانش بر سر پروندهها و کسب سرمایهی بیشتر و موفقیتهای گوناگون جستوجو میکرد. بهواقع چه چیزی در آن لحظهی تجربهی نزدیک به مرگ نهفته است که افراد نجاتیافته از آن، مسیر زندگیشان را بهکل تغییر میدهند. نجاتیافتگانی که تصمیم میگیرند فردا بهشیوهی دیگری بیدار شوند و صبح خود را شروع کنند.
جولیان منتل در کتاب راهبی که فراریاش را فروخت، همچون کودکیست که دوباره متولد میشود؛ اما بهجای آنکه همچون یک نوزاد در حال یادگیری اولین نکات زیستی باشد، مرد بالغیست که روحش از نو زاده شده و اکنون به سوی موفقیتها و مقامهایی والا حرکت میکند که نسخهی قبلیاش، حتی از آنها شناخت هم نداشت. جولیان منتل فراریِ خود را که روزی یکی از دستاوردهای بزرگ زندگیاش میدانست، میفروشد و به سوی سرزمین اعجابانگیز هندوستان میرود. هندوستان به نمادی تبدیل میشود که تحقق امر والا و معنویت را بازنمایی و نمایندگی میکند. سرزمینی که در آن خرافات، باورها و اعتقادات اعجابانگیز و تکثر فرهنگی و نژادی برجسته است. سرزمینی که متفاوت از ضیافتهای خوش رنگولعاب غربی مینماید.
جولیان، علاوهبر فراریاش، اکثر داراییهای خود را نیز میفروشد و بهکل، یک پاکسازی تمام و کمال را در شخصیتش رقم میزند؛ رفتارها و اعمالی که بیشک شجاعت و جسارت بسیار زیادی از یک فرد موفق طلب میکند. این کتاب از رابین شارما، در مورد آموزههاییست که باید در باب شیوهی زیست عرفانی بدانید و همچون یک چراغ راهنما، شما را رهسپار یک تجربهی معنوی غنی و ارزشمند میکند. با این کتاب رهسپار افقی روشن میشوید و خورشید خود را جستوجو میکنید. همانطور که خود کتاب راهبی که فراریاش را فروخت اشاره کرده، این افق و خورشید میتواند برای هر شخصی رنگ و بوی متفاوتی داشته باشد، اما مسئلهی اصلی نوع نگاه به جهان است: اینکه در نهایت کدام موارد در انتهای زندگی اهمیت مییابند و به اعماق وجود شخص رسوخ میکنند.
رابین شارما نویسندهی کتاب راهبی که فراریاش را فروخت، یکی از محبوبترین نویسندگان خارجی نزد مخاطبان ایرانی است و کتابهای او، مانند «باشگاه پنج صبحیها»، بارها توسط مترجمان و ناشران گوناگون منتشر شدهاند. رابین شارما از آن دسته نویسندگانیست که بهخوبی میدانند چگونه توجه عموم مخاطبان را به خود جلب کنند. او از نثری بهره میبرد که مخاطبان را برای ساعتها و روزها سرگرم میکند و درعینحال مطالب آموزشی و هیجانانگیزی را در اختیارشان قرار میدهد. شارما از نویسندگانیست که کوشش کردهاند تا با آثار خود مثبتاندیشی، خودسازی و خوددرمانی را به مخاطبان آموزش دهد. او با آثارش بر بسیاری از مخاطبان تأثیرات عمیقی بهجا گذاشته است و با توجه به همین موارد، باید گفت رابین شارما یکی از پرفروشترین نویسندگان در کشور ایران و همچنین در سطح بینالمللی است.
کتاب راهبی که فراریاش را فروخت، برگرفته از تجربیات شخصی خود مؤلف، یعنی رابین شارما است. او در زمانی که تنها بیستوپنج سال داشت، طی یک تصمیم بزرگ و چالشبرانگیز، برای همیشه شغلش بهعنوان یک وکیل را کنار گذاشت و دیگر به آن بازنگشت. تصمیمی که باعث شد به یک سخنران انگیزشی و نویسندهی پرآوازه در سراسر دنیا تبدیل شود. این کتاب از دو شخصیت اصلی برخوردار است؛ جولیان منتل و مردی به نام جان که دوست وی است. شیوهی روایت کتاب بیشتر بر محوریت مکالماتیست که میان این دو شخص شکل میگیرد که جولیان در آنها، از تجربیات بکر و تأثربرانگیز خود از سفرش به هیمالیا میگوید. مکالماتی که به مخاطبان از مباحثی چون خودسازی و راههای رسیدن به موفقیت در دنیا و زیستی پربار میگویند.
یکی از دلایل موفقیت رابین شارما در میان مخاطبان ایرانی را میتوان در گرایش این افراد به معنویت جستوجو کرد. مردم ایران از دیرباز، میل عجیبی به معنویت و امر والا نشان دادهاند. البته آشکار است که حضور اسلام نیز در این مسئله نقش داشته است، اما بهطور کلی میتوان گفت در اکثر بخشهای تاریخ این سرزمین، گرایش به معنویت و امر متعالی وجود داشته است. بنا بر دلایل مختلفی ازجمله همین مسئله، میتوان ادعا کرد که اعتقادات و گرایش اغلب مردم ایران به معنویت، آنها را بیشتر به آئینها و باورهای عرفانی شرقی نزدیک میکند. میتوان گفت به همین دلیل است که کتاب راهبی که فراریاش را فروخت، بارها در ایران به تجدید چاپ رسیده است.
کتاب راهبی که فراریاش را فروخت، صرفاً یک اثر تمثیلی ساده نیست. این اثر از رابین شارما، یک کتاب در زمینهی موفقیت و تجارت نیز محسوب میشود که به شیوهی حکایت و تمثیل نوشته شده است. در این کتاب، نویسنده قصد دارد تا گامبهگام به شما بایدها و نبایدهایی را که لازم است در طی مسیرتان رعایت کنید، توضیح دهد. در این اثر، در مورد شیوهها و اصولی میخوانید که برای رسیدن به توازن زیستی و دستیابی به زندگی بهتر به شما کمک میکنند. در این اثر، رابین شارما بهمنزلهی یک راهنما و حکیم دانا به شما از تجربیات غنی خود میگوید. او از اهدافی که پیشتر نسبت به آنها غافل مانده بودید حرف میزند و توصیهها و راهکارهایی برای دستیابی به آنها پیشنهاد میکند.
کتاب راهبی که فراریاش را فروخت کوشش دارد به ما از زندگی بهتر و شخصیت و ویژگیهای برترمان بگوید؛ از یافتن درونیاتمان و سپس حرکت به سوی پدیدهها و مکانهایی که میتوانند ما را به سوی امور ناشناخته و متعالی سوق دهند. این کتاب برای آغاز یک تغییر درونی نوشته شده است. تغییراتی که قرار است عظیم باشند و بهکلی شیوهای که به جهان مینگرید را تغییر دهند. پس اگر آمادهی این چالش هستید تا هدفهایی که تابهامروز برایتان بزرگ بوده را رها کنید و به سوی معنویت و افقی تازه حرکت کنید، کتاب راهبی که فراریاش را فروخت تألیف رابین شارما، میتواند راهنمای مناسب و الهامبخشی برای شما باشد. این کتاب بهدفعات به فارسی برگردانده شده و نسخهای که اکنون در اختیار دارید، توسط فرنوش کرمی ترجمه شده و انتشارات آینده درخشان آن را منتشر کرده است.
افتخارات کتاب راهبی که فراریاش را فروخت
- ازجمله کتابهای پرفروش در سرتاسر جهان
- فروختهشده در میلیونها نسخه
- ترجمهشده به دهها زبان زندهی دنیا
نکوداشتهای کتاب راهبی که فراریاش را فروخت
- این کتاب از رابین شارما، از یک داستان جذبکننده و گیرا بهرهمند است و توأمان تجربهای آموزنده و لذتبخش را برای مخاطب رقم میزند. (پائولو کوئیلو)
- کتاب راهبی که فراریاش را فروخت از آن دسته آثاریست که بر شما تأثیر میگذارد و قلبتان را تسلی میبخشد. (مارک ویکتور هانسن)
- رابین شارما کتابی نوشته که قادر است ابزارهای ارتباطی شناختهشده و قدیمی را به فلسفهای برای زیستن تبدیل کند. کتابی دلپذیر که زندگیتان را تغییر میدهد. (ایلین سنت. جیمز)
- یک ماجراجویی لذتبخش و ارزنده در قلمروی توسعهی درونی، سودمندی شخصی و خوشبختی فردی. کتاب راهبی که فراریاش را فروخت، خردی گرانبها در خود دارد که میتواند زندگی هر شخصی را ارتقا بخشیده و غنی سازد. (برایان تریسی)
- این کتاب سرشار از دیدگاههاییست که به شما در دنبال کردن اشتیاقتان کمک میکنند. خواندن این کتاب از رابین شارما تجربهی ممتازی محسوب میشود. (ژوستینه و مایکل تامز)
کتاب راهبی که فراریاش را فروخت برای چه کسانی مناسب است؟
اگر به آئینها و باورهای شرقی و عرفانی گرایش دارید، از خواندن این کتاب لذت خواهید برد. همچنین اگر میخواهید در مورد ابعاد معنوی زیستن و گزارههایی در باب خودسازی و موفقیت اطلاعات بیشتری کسب کنید، این اثر به قلم رابین شارما برایتان مفید واقع خواهد شد. گفتنیست که کتاب راهبی که فراریاش را فروخت، برای رهبران و مدیران و کسانی که بهطور کلی در تجارت و بازاریابی فعالیت میکنند نیز نکات ارزنده و آموزشی ویژهای در خود دارد.
در بخشی از کتاب راهبی که فراریاش را فروخت میخوانیم
«یوگی رامان به من گفت که وقتی بچه بوده، به رختخواب که میرفته، پدرش بهآرامی به کلبهی پوشیده از گل رزش میرفته و از او میپرسیده که امروز چه کارهای خوبی انجام داده است. شاید باورت نشود ولی اگر میگفته که کار خوبی انجام نداده، پدرش از او میخواسته که بلند شود و کار خوب و خدمت نوعدوستانهای انجام دهد تا بعد، اجازه داشته باشد بخوابد.»
جولیان ادامه داد: «جان، یکی از اساسیترین فضایل زندگی آگاهانه این است: بعد از همهی اینها، مهم نیست چه به دست آوردهای، چند تا ویلای تابستانی داری یا چند ماشین در پارکینگ خانهات پارک است؛ کیفیت زندگیات با کیفیت آنچه به دیگران میبخشی، سنجیده میشوی.»
«آیا این موضوع ربطی به رزهای زرد و تازهی یوگی رامان دارد؟»
«البته که همینطور است. گلها یادآور ضربالمثل قدیمی چینی هستند: ذرهای از رایحهی گل رز همیشه روی دستی که آن را به تو داده میماند. معنایش واضح است. وقتی برای بهبود زندگی دیگران زحمت میکشی، بهطور غیرمستقیم، زندگی خودت هم ارتقا مییابد. وقتی حواست هست که هر روز، بدون برنامهی قبلی، کارهایی از سر مهربانی انجام دهی، زندگی خودت غنیتر و پرمعناتر میشود. برای بیشتر کردن قداست و حرمت هر روزت، به هر شکلی شده، به دیگران خدمتی بکن.»
فهرست مطالب کتاب
پیشگفتار مترجم
تحسین راهبی که فراریاش را فروخت
سپاسگزاری
فصل اول: زنگ بیداری
فصل دوم: مهمانی مرموز
فصل سوم: دگرگونی معجزهآسای جولیان منتل
فصل چهارم: ملاقاتی جادویی با خردمندان سیوانا
فصل پنجم: دانشجوی معنوی خردمندان
فصل ششم: دانش دگرگونی فردی
فصل هفتم: باغ خارق العاده
فصل هشتم: برافروختن آتش درون
فصل نهم: هنر کهن هدایت خود
فصل دهم: قدرت انضباط فردی
فصل یازدهم: با ارزشترین دارایی
فصل دوازدهم: هدف غایی زندگی
فصل سیزدهم: راز جاودان یک عمرشادی
هفت فضیلت جاودان برای آگاهانه زندگی کردن
دربارهی رابین شارما
منبعی برای مدیریت و تعالی فردی
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب راهبی که فراریاش را فروخت |
نویسنده | رابین شارما |
مترجم | فرنوش کرمی |
ناشر چاپی | انتشارات آینده درخشان |
سال انتشار | ۱۳۹۲ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 236 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-600-5527-74-2 |
موضوع کتاب | کتابهای داستان و رمان روانشناسی خارجی |
این کتاب از اوناست که باید بلعیدش! بارها باید خونده بشه و از همه مهم تر بهش عمل بشه!