معرفی و دانلود کتاب ده فرزند هرگز نداشته خانم مینگ

عکس جلد کتاب ده فرزند هرگز نداشته خانم مینگ
قیمت:
۷۰,۰۰۰ تومان
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب ده فرزند هرگز نداشته خانم مینگ و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب ده فرزند هرگز نداشته خانم مینگ و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب ده فرزند هرگز نداشته خانم مینگ

این بار اریک امانوئل اشمیت، این نویسنده‌ی فرانسوی، شما را در سفری به چین همراهی می‌کند. کتاب ده فرزند هرگز نداشته خانم مینگ از جمله آثار داستانی اشمیت است که شما را با شخصیتی جذاب و البته کمی مرموز آشنا می‌کند؛ زنی که ادعا می‌کند باوجود قانون اجباری تک‌فرزندی چین، ده بچه دارد.

درباره‌ی کتاب ده فرزند هرگز نداشته خانم مینگ

اگرچه کشور چین و شگفتی‌هایش مسافران را مجذوب می‌کند و سفری دل‌نشین و عجیب را رقم می‌زند، اما در کشور چین فرزندآوری با محدودیت‌هایی همراه است که با هدف کنترل جمعیت اعمال می‌شود. حال اگر در این سرزمین پهناور پیرزنی پیدا شود و ادعا کند که ده فرزند دارد، بدون شک هر مسافری با شنیدن این خبر همه‌ی بناهای تاریخی و جاذبه‌های گردشگری را رها کرده و مشتاقانه به دنبال داستان زندگی این شخصیت مرموز می‌رود. اریک امانوئل اشمیت (Eric Emmanuel Schmitt) در کتاب ده فرزند هرگز نداشته خانم مینگ (Les Dix Enfants Que Madame Ming N'a Jamais Eus) این مسئله را به داستانی شنیدنی تبدیل کرده که به زندگی زنی سالخورده به نام خانم مینگ مربوط می‌شود.

اریک امانوئل اشمیت در کتاب ده فرزند هرگز نداشته خانم مینگ با استفاده از موقعیتی بسیار ساده ملاقات دو شخصیت داستانی را صورت می‌دهد که ابعاد متضاد آن دو، جذابیت روایت را در پی دارد. داستان این کتاب در کشور چین اتفاق می‌افتد و اشمیت در خلال معرفی شخصیت‌های فرعی داستان، به تاریخ چین نیز رجوع می‌کند.

داستان کتاب ده فرزند هرگز نداشته خانم مینگ از سرویس بهداشتی یک شرکت تجاری آغاز می‌شود. مرد تاجر برای اینکه از هم‌صحبتی با همکارانش فرار کند و مجبور نباشد یکی از جلسه‌های کاری خسته‌کننده‌اش را تحمل کند، حرف شرکای خود را قطع کرده و طبق عادت به سرویس بهداشتی می‌رود. وقتی که قصد ترک دستشویی را دارد، پیرزنی را می‌بیند که وظیفه‌ی نظافت توالت‌ها را به عهده دارد. مرد تاجر قصد انعام دادن به پیرزن را دارد که عکس کوچکی از جیب کت او به زمین می‌افتد. افتادن عکس باعث شروع گفت‌وگویی شیرین بین این دو نفر می‌شود. پیرزن از تعداد فرزندان مرد تاجر می‌پرسد و داستان زندگی این دو به هم گره می‌خورد.

معرفی و دانلود کتاب ده فرزند هرگز نداشته خانم مینگ

داستان کتاب ده فرزند هرگز نداشته خانم مینگ با خاطره‌های جذاب خانم مینگ ادامه می‌یابد. او از ده فرزندی می‌گوید که در نقاط مختلف کشور چین زندگی می‌کنند. اگرچه مرد تاجر از شنیدن تعداد فرزندان خانم مینگ متعجب شده، اما چون از روزهای تکراری تجارت و معامله‌های بی‌فایده‌ی خود خسته است، ترجیح می‌دهد داستان زندگی بچه‌های خانم مینگ را بشنود. اریک امانوئل اشمیت در این کتاب هر دو شخصیت را با ویژگی‌های رفتاری طنزآمیز و با لحنی شوخ‌طبعانه به تصویر می‌کشد. در جریان خاطره‌گویی خانم مینگ، گویی این دو شخصیت می‌دانند که در جریان قصه‌ای خیالی و سفری غیرواقعی گردش می‌کنند. به همین دلیل لذت مطالعه‌ی کتاب برای خوانندگانی که آثار این نویسنده‌ی پرافتخار فرانسوی را دنبال می‌کنند دوچندان است.

کتاب ده فرزند هرگز نداشته خانم مینگ سرشار از گفت‌وگوهای جذاب و کوتاه است که این ویژگی در دیگر آثار اریک امانوئل اشمیت نیز وجود دارد. یکی از ویژگی‌های این کتاب به شناساندن فرهنگ چین باز می‌گردد. در این کتاب معرفی فرهنگ و تاریخ چین نیز مورد نظر نویسنده بوده و مخاطب از طریق آشنایی با شخصیت خانم مینگ می‌تواند با شرایط اجتماعی و تاریخی پیرامون او نیز آشنا گردد. خانم مینگ برای معرفی ده فرزند خود، مرد تاجر را به نقاط مختلف کشور چین دعوت می‌کند و با توصیف وضعیت اجتماعی هرکدام از فرزندانش مخاطب را با شرایط اجتماعی کنونی در کشور چین آشنا می‌سازد. اریک امانوئل اشمیت با طراحی شخصیت خانم مینگ، آرزوی دیدار با این زن سالخورده را در مخاطب برمی‌انگیزد. او از خلال این داستان، قانون فرزندآوری و محدودیت ایجاد شده برای شهروندان را مورد انتقاد قرار می‌دهد. از سوی دیگر حسرت خانم مینگ برای بازگشتن به روزهای گذشته و اشاره‌ی او به آئین‌های سنتی و آموزه‌های کنفوسیوس، باعث می‌شود که شرایط کنونی کشور چین با گذشته‌ مقایسه شود.

کتاب ده فرزند هرگز نداشته خانم مینگ نوشته‌ی اریک امانوئل اشمیت با ترجمه‌ی فهیمه موسوی توسط انتشارات افراز منتشر شده است.

کتاب ده فرزند هرگز نداشته خانم مینگ برای چه کسانی مناسب است؟

مطالعه‌ی این کتاب برای علاقه‌مندان به آثار اریک امانوئل اشمیت و همچنین خوانندگان ادبیات داستانی فرانسه لذت‌بخش خواهد بود.

در بخشی از کتاب ده فرزند هرگز نداشته خانم مینگ می‌خوانیم

ضربه سنگین بود. آن‌جا را ترک کردم و بالا به اتاقم رفتم. از تخت تماس گرفتم و قرارم را به‌بهانه‌ی ناخوش بودن به‌هم زدم. در این‌مورد درواقع اغراق نمی‌کردم چون کل روز را به استفراغ گذراندم. استفراغ به‌جای گریه. استفراغ به‌خاطر آزاد کردن محرومیت‌هایم. استفراغ به‌خاطر خالی کردن خودم از خود.

بله، خانم مینگ به هدف زده بود: من او را فریب داده بودم.

نه فقط باد به غبغب انداخته بودم، بلکه لاف‌زنی‌ام را فراموش کرده بودم. وقتی دو هفته پیش عکس خواهرزاده‌هایم از جیبم بیرون افتاد، گذاشته بودم خانم مینگ حدس بزند که عکس بچه‌هایم است؛ نه‌تنها در آن لحظه این اشتباه اهمیتی نداشت، بلکه سوءتفاهم لرزشی از لذت در من ایجاد کرده بود؛ بعد از آن جرأت نکرده بودم به عقب برگردم؛ بهتر است بگویم از این‌که این فریب ادامه پیدا کند لذت می‌بردم، سرخوش از دزدیدن نوباوه‌های خواهرم، سرمست از پدر معرفی کردن خودم.

سه‌شنبه‌صبح، با هدف به‌دست آوردن احترامم، ظرف سه ساعت قراردادها را نهایی کردم، مأموریت انجام شد، سپس، انگار که پاهایم برایم تصمیم می‌گیرند، به زیرزمین دویدم.

خانم مینگ که انتظارِ آمدنم را می‌کشید، وقتی ظاهر شدنم را دید، از خوشحالی این‌پا و آن‌پا کرد.

درحالی‌که با دست‌های آویزان سرپا ایستاده بودم، با خیرخواهی مرا مانند یک بیمارِ در نقاهت پذیرفت.

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب ده فرزند هرگز نداشته خانم مینگ
نویسنده
مترجمفهیمه موسوی
ناشر چاپیانتشارات افراز
سال انتشار۱۳۹۵
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات88
زبانفارسی
شابک978-964-243-851-8
موضوع کتابکتاب‌های داستان و رمان اجتماعی خارجی، کتاب‌های داستان کوتاه خارجی
قیمت نسخه الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات کتاب ده فرزند هرگز نداشته خانم مینگ

Mahnaz teimoury
۱۴۰۳/۱۰/۰۵
به نظرم دنیای باورنکردنی و حیرت‌انگیز خانم مینگ رازهایی نهفته در دل دارد که با چین قدیم و چین امروز پیوندهایی عمیق خورده است؛ کشوری که افکار مردمانش عقلانیت بی‌زمان کنفسیوس را منعکس می‌کند، راوی غربی ماجرا را که محصولی از عقلانیت زمانمند دنیای مدرن است به حیرت وا داشته و سرانجام زوایای ناپیدایی از زندگی را در برابر دیدگانش قرار می‌دهد
در واقع قصه از آن جا آغاز می‌شود که تاجری فرانسوی در هتل بزرگ یونهای واقع در ساحل شرقی چین با خانم مینگ ملاقات می‌کند و پای قصه‌هایی طنز‌آمیز، شاعرانه، پر از احساس و ظرافت او می‌نشیند. خانم مینگ فارغ از دنیای امروزی چینی که به بخشی از دنیای صنعتی مدرن بدل شده، قصه‌هایی حیرت‌انگیز در برابر خواننده و راوی ماجرا قرار می‌دهد.
او قدرتی عجیب در سر هم کردن قصه‌هایی درباره هر یک از 10 بچه‌اش دارد که در نگاه اول کسی نمی‌تواند آن‌ها را دروغین تلقی کند. با این حال گاهی قصه‌هایی تعریف می‌کند که خواننده را بدون توجه به واقعی یا غیرواقعی بودن آن در پرداخت شاعرانه و ظریف‌شان مبهوت می‌سازد
در نهایت این کتاب ارزش خواندن را دارد و می‌توان از تمام صفحات آن لذت برد
م کاظمی
۱۴۰۳/۱۰/۱۵
داستانی عمیق و احساسی است که به بررسی موضوعات خانواده، عشق و هویت می پردازد. این کتاب روایتگر زندگی زنی به نام "مادام میگ" است که در طول زندگی اش هیچ گاه فرزندی نداشته است. او با استفاده از تخیل و داستان سرایی، ده فرزند خیالی را خلق می کند و هر یک از آن ها را با ویژگی ها و سرنوشت های خاص خود کنددر معرفی می این کتاب اشمیت از زنی چینی سخن می گوید که ده فرزند دارد. بدیهی است که داشتن این تعداد فرزند سال هاست که در چین ممنوع است. خواننده در تعلیق و تردید سر در گم است و بیشتر می پندارد این ها همه توهمات خانم مینگ است، ولی در انتها همه ده فرزند جان می گیرند و کنار مادر می ایستند. انون تک فرزندی کشور چین، نگاه حسرت بار مردم این کشور و آشنایی با خرد و حکمت چین باستان می برد. در این سفر تاجری فرانسوی که راوی داستان است، با یک نگهبان توالت در هتلی چینی دیدار می کند و باب صحبت از فرزندان میان ایشان باز می شود. مرد که تاجری است خوش گذران و فراری از زن و تعهد، پای صحبت های خردمندانۀ خانم مینگ و آشنایی با کنفسیوس به سمت بلوغ عاطفی گام برمی دارد. این کتاب حاوی جملات جذاب و قصار هم بوده و لحظاتی انسان را از روزمرگی جدا نموده و به کندوکاو در مسائل عمیق زندگی خود وامی دارد
Mohammad Hossein Rakhshan
۱۴۰۴/۰۱/۱۵
ده فرزند هرگز نداشته‌ی خانم مینگ" اثری از اریک امانوئل اشمیت، نویسنده‌ی مشهور فرانسوی است. ✨
"داستان درباره‌ی خانم مینگ، زنی چینی است که در یک هتل کار می‌کند، او با یک تاجر فرانسوی از ده فرزندش صحبت می‌کند و درباره‌ی آموزه‌های خردمندانه‌ای که از آن‌ها یاد گرفته، سخن می‌گوید.
اما در چین (به دلیل
سیاست تک‌فرزندی) داشتن ده فرزند غیرممکن به نظر می‌رسد! تاجر فرانسوی که کنجکاو شده، کم‌کم متوجه راز بزرگی در زندگی خانم مینگ می‌شود... "👣🔎
این کتاب کوتاه اما عمیق، سرشار از تأملات فلسفی درباره‌ی زندگی و انسانیت است. اگر به داستان‌هایی با درون‌مایه‌های عاطفی و فلسفی علاقه دارید، این کتاب انتخاب بسیار خوبی است. 👌
عشق مادرانه و فداکاری
فلسفه‌ی زندگی شرقی
تقابل فرهنگ‌ شرق و غرب
نقد سیاست‌های اجتماعی دولت‌ها (چین)
موضوعاتی است که در این کتاب عمیقا با آن آشنا می‌شود و با روایتی جالب به فهم و درک آن خواهید رسید.
امیدوارم نظرم به انتخاب کتاب و مطالعه همراه با عشق و فهم آن کمک کند. دوست دار شما محراب💙
صدیقه محمدی
۱۴۰۴/۰۱/۱۵
این کتاب، داستان بازرگانی فرانسوی است که در سفرهایش به چین با زنی به اسم خانم مینگ آشنا می‌شود که ادعا می‌کند ده فرزند دارد. او که این موضوع را خلاف قوانین چین می‌بیند، سردرگم می‌شود و تلاش می‌کند اصل قضیه را بفهمد. در همین مسیر با مفاهیمی آشنا می‌شود که مسیر زندگی او را به‌کلی تغییر می‌دهند. خانم مینگ دوست دارد درباره‌ی ده فرزندش که در نقاط مختلف کشور پهناور چین زندگی می‌کنند، حرف بزند. آیا او در کشورِ تک‌فرزندی، افسانه می‌بافد؟ قانون را دور زده است؟ در جنونی خفیف فرو رفته است؟ اگر این بچه‌ها خیالی نباشند چه؟
راز باورنکردنیِ خانم مینگ، به راز چینِ گذشته و چینِ امروز می‌پیوندد، و با حکمت کهن کنفوسیوس خود را روشن می‌کند.
اغلب وقایع داستان این داستان در کشور چین اتفاق می‌افتند و داستان درباره تاجری فرانسوی است که در اثر سفرهای متعدد به چین از عقاید و باورهای زنی با نام «خانم مینگ» تاثیر می‌پذیرد. این زن در حالی که در کشور چین داشتن فرزندان متعدد جرم به حساب می‌آید، ادعا می‌کند که دارای ۱۰ فرزند است و تاجر می‌رود که ببیند آیا این مساله واقعیت دارد یا خیر.
این داستان در مرز میان واقعیت و خیال اتفاق می‌افتد؛ به گونه‌ای که در نهایت درمی یابیم که واقعیت چندان اعتبار ندارد و آنچه که مهم است، تفکری است که تاجر فرانسوی در حین گفتگوهای مکررش با خانم مینگ که متاثر از تعالیم کنفسیوس است، بدان دست می‌یابد و به نوعی سیر و سلوک درونی می‌رسد
ترجمه خیلی ضعیف بود و از اصلاحات و عبارات ثقیل و غیرکاربردی استفاده کرده
Ali20
۱۴۰۴/۰۱/۱۴
با عرض سلام. 🌹
بیشتر داستان در کشور چین پیش می‌رود، به همین خاطر این کتاب به دوستداران فرهنگ و فضاهای کشور چین پیشنهاد می‌شود.
تاجری فرانسوی در خلال سفرهایش به چین با خانم مینگ آشنا می‌شود. تاجر قوانین چین از جمله قانون تک‌فرزندی آن جا را می‌شناسد؛ اما خانم مینگ می‌گوید که در کشور چین ۱۰ فرزند
دارد. پس از این ادعا، تاجر کنجکاو می‌شود که از حقیقت ماجرا سر درآورد. او در این مسیر با سیر و سلوکی همراه می‌شود. مرز بین خیال و واقعیت از بین می‌رود و در همین فضا مخاطب تلاش می‌کند به راز ده فرزند هرگز نداشتهٔ خانم مینگ پی ببرد.
خانم مینگ دوست دارد درباره‌ی ده فرزندش که در نقاط مختلف کشور پهناور چین زندگی می‌کنند٬ حرف بزند. آیا او در کشور تک فرزندی٬ افسانه می‌بافد؟ قانون را دور زده است؟ در جنونی خفیف فرو رفته است؟ اگر این بچه‌ها خیالی نباشند چه؟ راز باور نکردنی خانم مینگ٬ به راز چین گذشته و چین امروز می‌پیوندد٬ و با حکمت کهن کنفوسیوس خود را روشن می‌کند. ده فرزند هرگز نداشته‌ی خانم مینگ در ادامه‌ی اسکار و خانم صورتی٬ موسیو ابراهیم و گل‌های قرآن و فرزند نوح٬ ششمین داستان از مجموعه‌ی "حلقه‌ی ناپیدا" را تشکیل می‌دهد.
مرتضی رحمانی
۱۴۰۴/۰۱/۱۲
کتاب ده فرزند نداشته خانم مینگ نوشته امانوئل اشمیت، داستانی کوتاه و فلسفی است که به مفاهیم هویت، خانواده، و معنای زندگی می‌پردازد. این اثر بخشی از مجموعه رویاهای فلسفی نویسنده است و با روایت زندگی خانم مینگ، یک خدمتکار ساده اما خردمند، خواننده را به تفکر درباره ارزش‌های انسانی دعوت می‌کند. خانم در مینگ گفت‌وگو با یک تاجر فرانسوی، داستان‌های فرزندان خیالی خود را بازگو می‌کند، فرزندانی که هر کدام نمادی از ارزش‌ها و آرمان‌های انسانی هستند. این داستان‌ها به‌ظاهر ساده‌اند اما در عین حال لایه‌های عمیق فلسفی و اجتماعی را در خود جای داده‌اند.
یکی از نقاط قوت کتاب، توانایی اشمیت در خلق شخصیت‌هایی زنده و باورپذیر است. خانم مینگ با خرد و نگاه متفاوتش به زندگی، نماینده دیدگاهی است که ارزش‌های اخلاقی و انسانی را بر اساس تجربه و تفکر بازتعریف می‌کند. نویسنده با استفاده از زبانی شاعرانه و سبک مینیمالیستی، احساسات عمیق و پیچیدگی‌های روانی شخصیت‌ها را به تصویر می‌کشد. همچنین، روایت داستان با استفاده از تضادهای فرهنگی میان چین و فرانسه، به بررسی تفاوت‌های ارزشی و انسانی در جوامع مختلف می‌پردازد.
با این حال، برخی ممکن است داستان را بیش از حد ساده‌سازی‌شده بدانند و از نبود پیچیدگی‌های بیشتر در طرح داستان انتقاد کنند. همچنین، نگاه فلسفی کتاب ممکن است برای خوانندگانی که به دنبال روایت‌های پرماجرا هستند، جذابیت کمتری داشته باشد.
به‌طور کلی، ده فرزند نداشته خانم مینگ اثری کوتاه اما تأثیرگذار است که مخاطب را به تفکر درباره ارزش‌های انسانی، روابط خانوادگی و معنای زندگی دعوت می‌کند. این کتاب با پیام‌های عمیق و سبک نگارش خاص اشمیت، برای علاقه‌مندان به داستان‌های فلسفی و تأمل‌برانگیز انتخابی ارزشمند
است
مهیار(محسن) جهان رخشان
۱۴۰۴/۰۱/۱۱
کتاب **"۱۰ فرزند خانم مینگ"** اثر اریک امانوئل اشمیت، داستانی جذاب و دلنشین است که به بررسی روابط انسانی و پیچیدگی‌های خانواده می‌پردازد. این اثر با نثر زیبا و طنزی دلپذیر، داستان خانم مینگ و فرزندانش را روایت می‌کند که هر یک با چالش‌ها و رویاهای خاص خود دست و پنجه نرم می‌کنند.
اشمیت با مهارت را
خاصی، شخصیت‌ها به‌خوبی توسعه می‌دهد و خواننده را به دنیای عواطف و درگیری‌های آن‌ها می‌برد. این کتاب نه تنها تفکری عمیق درباره زندگی و خانواده را به همراه دارد، بلکه با لحظات شیرین و انسانی‌اش، لبخند را بر لبان خواننده می‌نشاند.
نکته قوت این اثر، توانایی نویسنده در ایجاد فضایی صمیمی و قابل ارتباط است. "۱۰ فرزند خانم مینگ" به خوبی نشان می‌دهد که خانواده، با تمام چالش‌ها و زیبایی‌هایش، منبعی از عشق و حمایت است. این کتاب برای هر کسی که به دنبال داستانی آموزنده و احساس‌برانگیز است، خواندنی و الهام‌بخش خواهد بود.
اشکان عجم زاده
۱۴۰۴/۰۱/۰۹
کتاب "ده فرزند هرگز نداشته خانم مینگ" نوشته‌ی آنگی بیدرمن، داستانی جذاب و عمیق را به تصویر می‌کشد که موضوعاتی چون مادر، هویت و خانواده را در بستر اجتماعی و فرهنگی خاصی بررسی می‌کند. این کتاب نگاهی دقیق به زندگی زنی میانسال با عنوان خانم مینگ دارد که در پی کشف هویت واقعی‌اش و چالش‌هایی که در داشته، زندگی‌اش می‌باشد.
نقد و نظر کلی:
شخصیت‌پردازی قوی: خانم مینگ به عنوان شخصیت اصلی، بسیار عمیق و باورپذیر ترسیم شده است. نویسنده توانسته است پیچیدگی‌های روحی و روانی او را به خوبی منعکس کند و احساساتش را در دوره‌های مختلف زندگی‌اش به تصویر بکشد.
روند روایت جذاب: سبک نوشتن بیدرمن روان و دلنشین است و باعث می‌شود که خواننده به راحتی در داستان غرق شود. استفاده از تکنیک‌های مختلف روایی، به داستان عمق و جذابیت بیشتری بخشیده است.
تم‌های عمیق: کتاب به مسائلی چون هویت، توقعات اجتماعی، و چالش‌های مادرانه پرداخته و نحوه‌ی تأثیر این مسائل بر زندگی یک زن را بررسی می‌کند. این موضوعات ممکن است برای خوانندگانی که خود تجربیاتی مشابه دارند، بسیار مرتبط و قابل درک باشد.
تصویر فرهنگی: نویسنده با زبانی دقیق و حساس، تصویر روشنی از فرهنگ و جامعه‌ای که خانم مینگ در آن زندگی می‌کند، ترسیم کرده است. این امر به خواننده کمک می‌کند تا با زمینه‌های فرهنگی و اجتماعی داستان بهتر ارتباط برقرار کند.
پرسش‌های فلسفی: "ده فرزند هرگز نداشته" سوالات عمیق‌تری را درباره‌ی زندگی و آرزوهای ناکام در ذهن خواننده ایجاد می‌کند. این کتاب ما را به تفکر درباره‌ی "حسرت‌ها" و "آرزوهای نادیده" واداشته و تصویری واقع‌گرایانه از زندگی انسانی ارائه می‌دهد.
کتاب "ده فرزند هرگز نداشته خانم مینگ" یک اثر هنرمندانه و زیبا است که به دقت به موضو
Mahboubeh
۱۴۰۴/۰۱/۰۹
کتاب «ده فرزند هرگز نداشته خانم مینگ» اثر اریک امانوئل اشمیت برام جالب و البته دوست داشتنی بود.
این کتاب که اثر اریک امانوئل اشمیت، هست، کتابی است که نه تنها به روابط انسانی و پیچیدگی‌های آن می‌پردازد، بلکه به‌خوبی به روحیه‌ی انسان، امید و دلسردی و نیاز به اتصال‌های عاطفی عمیق اشاره دارد. در این
کتاب، خانم مینگ، معلمی در چین است که تصمیم می‌گیرد تا از طریق خاطراتش از ده کودک نیکوکار، داستان‌هایی در مورد زندگی و روابط انسانی روایت کند.
این اثر ترکیبی از عواطف، حکمت‌های زندگی و آموزه‌های انسان‌دوستانه است که به خواننده این امکان را می‌دهد تا با بررسی زندگی شخصیت‌های مختلف، به تفکر در مورد چگونگی تعاملات انسانی و تصمیمات زندگی بپردازد. اشمیت در این کتاب، با نگاهی فلسفی و عمیق، به این سوال می‌پردازد که چطور می‌توان از شکست‌ها و تلخی‌های زندگی، چیزی ارزشمند ساخت و رابطه‌های انسانی را به یک منبع رشد و محبت بدل کرد.
مهم‌ترین نکته‌ای که در این کتاب به چشم می‌آید، تلاش برای یافتن معنای زندگی در میان مشکلات و پذیرش این حقیقت است که حتی در سخت‌ترین شرایط نیز می‌توان از محبت و مهربانی به عنوان ابزاری برای تغییر جهان اطراف خود بهره برد. کتاب با شخصیت‌هایی که همگی در جستجوی حقیقت و دلیلی برای زیستن هستند، به خواننده یادآوری می‌کند که زندگی حتی در روزهای دشوار نیز ارزشمند است.
ممنونم از خانم موسوی برای ترجمه روون این کتاب و تشکر از کتابراه برای نشر این اثر.
محمد قربانی
۱۴۰۴/۰۱/۰۹
این کتاب، یکی از آن داستانهایی است که با ظرافت تمام، قلب و ذهن را لمس میکند. اشمیت، با نثری ساده اما عمیق، داستان زندگی خانم مینگ، یک زن چینی را روایت میکند که در دوران حکومت مائو و سیاست تک فرزندی، به دلیل داشتن ده فرزند، زندگی پرچالشی را تجربه میکند. داستان، ترکیبی از درد، عشق، فداکاری و مقاومت و است خواننده را به فکر فرو میبرد درباره معنای واقعی مادری، آزادی و انتخاب.
نقاط قوت:
- روایت گیرا و انسانی: اشمیت با مهارت، شخصیت خانم مینگ را میسازد؛ زنی که با وجود تمام فشارهای سیاسی و اجتماعی، هرگز از عشق به فرزندانش دست نمی‌کشد.
- پرداخت به مسائل اجتماعی: کتاب به سیاستهای سختگیرانه چین و تأثیر آن‌ها بر زندگی افراد عادی میپردازد، بدون اینکه به شعارزدگی بیفتد.
- ترجمه روان ترجمه‌های موجود از این اثر معمولاً روان و قابل فهم هستند و لطافت متن اصلی را حفظ کرده‌اند.
نقاط ضعف:
- کمی ایده آل گرایی: گاهی فداکاری‌های خانم مینگ آنقدر بزرگنمایی میشود که باورپذیری شخصیت زیر سؤال میرود.
- پایان باز یا عجولانه: برخی خوانندگان ممکن است از پایان داستان احساس کمبود کنند، انگار نویسنده میخواسته زودتر از موعد داستان را تمام کند.
جمع بندی:
ده فرزند هرگز نداشته خانم مینگ کتابی است که هم دل میسوزاند و هم امید میدهد. اگر به داستانهای خانوادگی با پسزمینه تاریخی علاقه دارید یا میخواهید درباره مقاومت انسانی در برابر سیستم‌های سختگیر بخوانید، این اثر انتخاب خوبی است. شاید بعد از خواندن آن، بیشتر به قدرت عشق بیقید و شرط مادرانه فکر کنید!
MDp
۱۴۰۴/۰۱/۰۷
یکی از ویژگی‌های برجسته کتاب *ده فرزند هرگز نداشته خانم مینگ* که آن را از دیگر آثار اریک امانوئل اشمیت متمایز می‌کند، گفت‌وگوهای جذاب و کوتاه است. این ویژگی به نویسنده اجازه می‌دهد که در عین سادگی، عمق و پیچیدگی شخصیت‌ها و روابط انسانی را به‌خوبی نمایش دهد. اشمیت از طریق این گفت‌وگوها توانسته است و احساسات افکار شخصیت‌ها را به شکلی ملموس و واقعی به مخاطب منتقل کند.
همچنین، بخش مهمی از جذابیت این کتاب در معرفی فرهنگ و تاریخ چین است. خانم مینگ، به عنوان یک شخصیت پیچیده و رازآلود، در سفرهایش به نقاط مختلف چین، نه تنها فرزندان فرضی‌اش را معرفی می‌کند، بلکه دنیای اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی چین را نیز از نگاه خود به نمایش می‌گذارد. این داستان‌ها و توصیفات از زندگی در مناطق مختلف چین، مخاطب را با شرایط اجتماعی و تاریخی این کشور آشنا می‌سازد. در حقیقت، از طریق روایت خانم مینگ، اشمیت به گونه‌ای هنرمندانه تاریخ و جامعه چین را برای خواننده جهانی باز می‌کند.
این طراحی ماهرانه از شخصیت خانم مینگ، که در عین ساده بودن و صراحت خود، احساسات و آرزوهای عمیق‌تری را به تصویر می‌کشد، باعث می‌شود که خواننده تمایل به ملاقات با این شخصیت جذاب و اسرارآمیز داشته باشد. داستان، هم جنبه‌ای انسانی و فردی دارد و هم به مسائل اجتماعی و تاریخی مهم پرداخته است. در نهایت، کتاب نه تنها به درک عمیق‌تری از شخصیت‌ها کمک می‌کند، بلکه خواننده را به تفکر درباره پیچیدگی‌های اجتماعی و فرهنگی در جوامع مختلف می‌برد.
علی کریمی
۱۴۰۴/۰۱/۰۶
کتاب «۱۰ فرزند هرگز نداشته خانم مینگ» نوشته‌ی اریک-امانوئل اشمیت، یه داستان کوتاه و تأثیرگذاره که با زبانی ساده ولی عمیق، به مسئله‌ی مادری، باورها و محدودیت‌های اجتماعی می‌پردازه.
داستان درباره‌ی خانم مینگ، یه زن چینی ساده اما پر از حکمت زندگیه که توی هتلی در چین کار می‌کنه. اون همیشه از ۱۰ حرف و
فرزندش می‌زنه، با عشق افتخار از سرگذشت هرکدوم می‌گه، اما مشکل اینجاست که توی چینِ تحت حکومت سیاست تک‌فرزندی، داشتن ۱۰ بچه غیرممکنه! راوی داستان که یه مرد غربیه، با شنیدن داستان‌های خانم مینگ دچار تناقض می‌شه و از خودش می‌پرسه: این حرف‌ها واقعیت دارن یا تخیل خانم مینگه؟
اما اصل داستان چیزی فراتر از اینه. اشمیت با ظرافت، تضاد بین فرهنگ شرق و غرب، واقعیت و خیال، و آزادی و محدودیت رو نشون می‌ده. خانم مینگ درحالی‌که به قانون‌های کشورش احترام می‌ذاره، در درونش دنیایی پر از رویا و امید ساخته. این زن یه جورایی نماد مادرانگی و عشقه؛ کسی که حتی اگه واقعاً ۱۰ بچه نداشته باشه، باز هم قلبش برای فرزندان خیالی خودش می‌تپه.
این کتاب یه داستان کوتاه اما پرمغزه که نشون می‌ده چطور آدم‌ها حتی توی سخت‌ترین شرایط، رویاهاشون رو زنده نگه می‌دارن. اشمیت با نثری روان و دلنشین، یه قصه‌ی انسانی می‌سازه که هر کسی می‌تونه باهاش ارتباط بگیره. پایان داستان هم یه غافلگیری شیرین داره که نشون می‌ده حقیقت همیشه اون چیزی نیست که به چشم میاد!
ریحانه یزدی
۱۴۰۴/۰۱/۰۳
کتاب **"ده فرزند هرگز نداشته‌ی خانم مینگ"** نوشته‌ی **اریک-امانوئل اشمیت** یه داستان فوق‌العاده درباره یه زن چینی به اسم خانم مینگه که داستان‌های زندگی‌شو از ده تا بچه‌ای که ادعا می‌کنه داره، برای یه مرد خارجی تعریف می‌کنه. حالا نقد خیلی ساده و امیخته شده با نظر خودمو براتون میگم
خانم مینگ اصلا یه
کیه؟
خانم مینگ شخصیت جذابه که به ظاهر ساده و معمولی میاد اما پشت حرف‌ها و داستان‌هاش یه دنیای بزرگ پنهونه. اون توی داستان از ده تا بچه‌اش حرف می‌زنه، ولی جوری که مخاطب شک می‌کنه آیا واقعا همچین بچه‌هایی وجود دارن یا فقط یه جورایی تخیلات خودشن.
-موضوع اصلی
داستان در ظاهر ساده‌اس ولی در عمقش داره درباره چیزای خیلی مهم مثل فلسفه‌ی زندگی، آرزوها، و چیزایی که آدم واسشون فداکاری می‌کنه حرف می‌زنه. خانم مینگ با حرف‌هاش به مخاطب نشون می‌ده که عشق به خانواده و ارزش‌های انسانی چقدر مهمه، حتی اگر اون خانواده تخیلی باشه.
خانم مینگ یه شخصیت پیچیده‌اس؛ اون هم ساده‌لوحانه حرف می‌زنه، هم خیلی خردمندانه. نویسنده جوری شخصیتش رو ساخته که آدم هم بخواد به حرفاش بخنده، هم بخواد کلی درباره‌ش فکر کنه.
اریک-امانوئل اشمیت جوری داستانو نوشته که راحت و روان باشه اما همین راحتی‌ش پر از عمقه. از یه زن معمولی، یه شخصیت خیلی بزرگ و فلسفی ساخته.
کتاب داره می‌گه که هر آدمی یه داستان داره، حتی کسی که ممکنه تو زندگی ساده به نظر بیاد. عشق، امید، و اهمیت آدمایی که تو زندگی داریم، همگی بخش‌هایی از پیامه این کتابن
اگر دنبال یه کتابی هستی که هم راحت بخونی و لذت ببری، هم یه عالمه درس زندگی یاد بگیری، این کتاب انتخاب خوبیه
م. ک
۱۴۰۴/۰۱/۰۳
کتاب ده فرزند هرگز نداشته خانم مینگ نوشته اریک امانوئل اشمیت، داستانی فلسفی و تأمل‌برانگیز است که در قالب گفتگوهای ساده، مفاهیم عمیقی را درباره زندگی، خانواده، و ارزش‌های انسانی به تصویر می‌کشد. این کتاب روایت ملاقات یک تاجر فرانسوی با خانم مینگ، زنی خردمند و متواضع در چین است که با روایت خیالی ده داستان‌های درباره فرزندش، مخاطب را در سفری از تفکر و احساس همراه می‌کند. سبک خاص اشمیت در خلق فضایی داستانی همراه با جستجوی حقیقت، از ویژگی‌های برجسته این اثر است.
یکی از نقاط قوت این کتاب، پیام‌های جهانی آن درباره عشق، شجاعت، و توانایی‌های انسانی است. نویسنده با استفاده از شخصیت خانم مینگ به عنوان نمادی از مادرانگی و فداکاری، خواننده را به درک عمیق‌تر از معنا و اهمیت خانواده و ارتباطات انسانی سوق می‌دهد. زبان روان و توصیفات دقیق اشمیت، به خوبی احساسات و محیط داستان را منتقل می‌کند و شخصیت خانم مینگ را به یک شخصیت فراموش‌نشدنی بدل می‌سازد.
ساده‌سازی موضوعات عمیق در قالب گفتگویی ساده و داستانی، می‌تواند محدودیت‌هایی ایجاد کند و از عمق فلسفی مورد انتظار بکاهد. همچنین، روایت خطی و تکرار ایده‌های مشابه ممکن است برای گروهی از مخاطبان کمی کسل‌کننده به نظر برسد. با وجود این، ده فرزند هرگز نداشته خانم مینگ اثری است که مخاطب را به تفکر و تأمل دعوت می‌کند و توانایی اشمیت در ترکیب ادبیات و فلسفه در قالبی ساده ولی تأثیرگذار به خوبی نشان می‌دهد.
چوپان
۱۴۰۳/۱۰/۰۶
به نظرم دنیای باورنکردنی و حیرت‌انگیز خانم مینگ رازهایی نهفته در دل دارد که با چین قدیم و چین امروز پیوندهایی عمیق خورده است؛ کشوری که افکار مردمانش عقلانیت بی‌زمان کنفسیوس را منعکس می‌کند، راوی غربی ماجرا را که محصولی از عقلانیت زمانمند دنیای مدرن است به حیرت وا داشته و سرانجام زوایای ناپیدایی از زندگی را در برابر دیدگانش قرار می‌دهد
در واقع قصه از آن جا آغاز می‌شود که تاجری فرانسوی در هتل بزرگ یونهای واقع در ساحل شرقی چین با خانم مینگ ملاقات می‌کند و پای قصه‌هایی طنز‌آمیز، شاعرانه، پر از احساس و ظرافت او می‌نشیند. خانم مینگ فارغ از دنیای امروزی چینی که به بخشی از دنیای صنعتی مدرن بدل شده، قصه‌هایی حیرت‌انگیز در برابر خواننده و راوی ماجرا قرار می‌دهد.
او قدرتی عجیب در سر هم کردن قصه‌هایی درباره هر یک از 10 بچه‌اش دارد که در نگاه اول کسی نمی‌تواند آن‌ها را دروغین تلقی کند. با این حال گاهی قصه‌هایی تعریف می‌کند که خواننده را بدون توجه به واقعی یا غیرواقعی بودن آن در پرداخت شاعرانه و ظریف‌شان مبهوت می‌سازد
در نهایت این کتاب ارزش خواندن را دارد و می‌توان از تمام صفحات آن لذت برد
مشاهده همه نظرات 162

راهنمای مطالعه کتاب ده فرزند هرگز نداشته خانم مینگ

برای دریافت کتاب ده فرزند هرگز نداشته خانم مینگ و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.