معرفی و دانلود کتاب آنچه در مدرسه یاد نگرفته‌اید

عکس جلد کتاب آنچه در مدرسه یاد نگرفته‌اید
قیمت:
۳۹,۰۰۰ تومان
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب آنچه در مدرسه یاد نگرفته‌اید و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب آنچه در مدرسه یاد نگرفته‌اید و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب آنچه در مدرسه یاد نگرفته‌اید

مجموعه‌ای از درس‌های عاطفی که هیچ‌کس به ما یاد نمی‌دهد! کتاب آنچه در مدرسه یاد نگرفته‌اید یکی دیگر از آثار خواندنی موسسه مدرسه زندگی است که سعی دارد خلاهای نظام آموزشی را جبران کند. این اثر که زیر نظر آلن دوباتن تالیف شده، شما را با آنچه لازم است درباره احساسات بدانید آشنا می‌کند و راه و رسم زندگی را آموزش می‌دهد.

درباره کتاب آنچه در مدرسه یاد نگرفته‌اید:

انرژی و هزینه‌ای که امروزه به رشد و پرورش ذهن نسل بعدی انسان اختصاص داده می‌شود در تاریخ بشریت بی‌سابقه است. در تمام کشورهای پیشرفته روال به این شکل شده است که یک فرد تا اوایل دهه سوم زندگی، کاری به‌جز درس خواندن و مطالعه ندارد: بیشتر خانواده‌ها انجام تکالیف مدرسه را از هر کاری ضروری‌تر می‌دانند، ارتشی از معلمان و مربیان آماده هستند تا به سوالات ریاضی و علوم پاسخ دهند و سیاستمداران همواره طرح‌های جدید برای آموزش و پرورش پیشنهاد می‌دهند. اما واقعیت این است که مدرسه، بسیاری از افراد جامعه را ناامید می‌کند. موضوعات فراوانی وجود دارد که هیچکس در مدرسه راجع به آن‌ها حرف نمی‌زند و کتاب آنچه در مدرسه یاد نگرفته‌اید (What they forgot to teach you at school) دقیقا برای بیان حرف‌های ناگفته تالیف شده است.

هم‌اکنون محتوای برنامه‌های درسی مدارس هیچ ارتباطی با چالش‌های واقعی زندگی بزرگسالی ندارد. ما به اشتباه تصور می‌کنیم آنچه که باعث شکستمان خواهد شد کمبود دانش در جبر، ریاضی، ادبیات و تاریخ است اما چنین چیزی واقعیت ندارد. دلیل اصلی شکست ما در زندگی بزرگسالی، ناتوانی در رشد و توسعه مهارت‌های عاطفی است: شناختی که از خود داریم، مهارت‌هایی که در مدیریت روابط عاشقانه داریم، توانایی ما در برقراری ارتباط با فرزندان و همکاران، میزان اعتمادبه‌نفس ما، توانایی کنترل آرامش و توانایی مهربان بودن با خودمان. آنچه که باعث از بین رفتن امید و آرزوهای انسان‌ها می‌شود بیشتر درنتیجه شکست و ناتوانی آن‌ها در حیطه‌های عاطفی است تا موضوعاتی که در مدرسه و دانشگاه ارائه می‌شوند.

وقتی به آنچه که می‌توانستیم در مدرسه یاد بگیریم فکر می‌کنیم، معمولاً ناامید می‌شویم و احساس می‌کنیم دیر شده است. تصور می‌کنیم نبود آن‌ها باعث می‌شود در زندگی بهای سنگینی بپردازیم و همچنین غیرممکن است بتوانیم مهارت‌های عاطفی موردنیاز را خودمان به‌تنهایی یاد بگیریم. اما موسسه مدرسه زندگی، نویسنده کتاب آنچه در مدرسه یاد نگرفته‌اید معتقد است که این کناره‌گیری هزینه سنگینی بر افراد تحمیل می‌کند. اگر در پی یادگیری آنچه که به ما یاد نداده‌اند نباشیم، نسل‌های بعد نیز مجبورند با مشکلات تکراری نسل قبل مواجه شوند و به عبارتی چرخ را از نو اختراع کنند! پس یادگیری درس‌های گفته نشده تنها راهی است که برای بزرگسالان باقی می‌ماند، هدفی که دستاوردش برای انسان، به تحمل سختی‌هایش می‌ارزد!

نکوداشت‌های کتاب آنچه در مدرسه یاد نگرفته‌اید:

- کتابی درخشان درباره ضروری‌ترین و مهم‌ترین موضوع دنیا! (Jo Good, BBC London)
- درس‌هایی مفید برای به حداقل رساندن آسیب‌هایی که به خودمان و دیگران می‌زنیم. (Irish Times)
- راهنمایی عملی برای رویارویی با چالش‌های واقعی زندگی در قرن بیست و یکم! (Waitrose Weekend)

کتاب آنچه در مدرسه یاد نگرفته‌اید مناسب چه کسانی است؟

فرقی نمی‌کند دانش‌آموز هستید یا اینکه سال‌ها از جشن فارغ‌التحصیلی دانشگاه‌تان گذشته است، مطالعه این اثر به تمام خوانندگانی که در جستجوی درس‌هایی آموزنده درباره زندگی هستند پیشنهاد می‌شود.

با آلن دوباتن بیشتر آشنا شویم:

او فیلسوف و نویسنده‌ای شناخته‌شده است که در آثار خود، از منظری فلسفی به موضوعاتی نظیر عشق، مرگ، شهرت، دوستی، افسردگی، اندوه، پوچی و... می‌پردازد. ویژگی متمایز آلن دوباتن (Alain de botton)، نگاه خاص او به مسائل گوناگون، و سبک نگارش شیرین و ساده‌اش است.

دوباتن در سال 2008 عضو هیئت مؤسس یک سازمان جدید آموزشی به نام مدرسه زندگی شد. از مهم‌ترین کتاب‌های او می‌توان به «جستارهایی در باب عشق»، «هنر سیروسفر»، «تسلی‌بخش‌های فلسفه»، «پروست چگونه می‌تواند زندگی شما را دگرگون کند»، «هنر همچون درمان»، «خوشی‌ها و مصائب کار»، «یک هفته در فرودگاه» و «در باب مشاهده و ادراک» اشاره کرد.

در بخشی از کتاب آنچه در مدرسه یاد نگرفته‌اید می‌خوانیم:

ما خود را مجاب می‌‌کنیم که بله، این کارها واقعاً خوب هستند. درواقع قدرت شک و تردید خودمان نسبت به مسائل مختلف را تضعیف می‌‌کنیم و از بین می‌‌بریم. ما آن میلیون‌ها پاسخ نه که از دیگران دریافت کرده‌‌ایم را هم‌اکنون درونی کرده‌‌ایم. بزرگسالِ خوب بودن مترادف با این است که مخالف خواسته‌های‌ خودمان عمل کنیم و با آن‌ها بجنگیم. صبور بودن را یاد می‌‌گیریم و در آن بسیار خوب عمل می‌‌کنیم. نسبت به خواسته‌هایمان احساس گناه پیدا می‌‌کنیم و به این دیدگاه می‌‌رسیم که اگر به دنبال نیاز‌‌های خودمان برویم ممکن است به دیگران آسیب برسانیم.

ما فقط به دنبال آن هستیم که نظر مثبت و تائید والدین، معلمان، قانون‌‌گذاران، صاحب‌منصبان دولتی و شاید خدایان را جلب کنیم. تصور می‌کنیم هر آنچه که هم‌اکنون وجود دارد حقیقت محض است و حقیقت دیگری به‌جز آن‌ها وجود ندارد. ما به این دیدگاه می‌‌رسیم که هیچ حقیقت دیگری غیر از مواردی که تاکنون وجود دارد، رخ نخواهد داد و به وجود نخواهد آمد. ما متقاعد می‌‌شویم که حتی اگر هدفی در ذهن داریم برای رسیدن به آن عجله نکنیم. مدام به ما گفته می‌‌شود که برای رسیدن به اهدافتان بهتر است یک یا دو دهه صبر کنید و با این کار ریسک حرکت عجولانه را نپذیرید.

این دیدگاه، دیدگاهی است که در برخی زمینه‌‌ها به خوبی به کمک ما می‌‌آید. ما با چنین دیدگاهی، دیگر می‌دانیم که چگونه خود را از شر برخی خواسته‌های زیان‌‌بخش خود نجات دهیم. ماجرا در اینجا خنده‌‌دار و نهایتاً حزن‌انگیز می‌‌شود، چراکه هر چه سنمان بالاتر می‌رود، آنچه می‌خواهیم دیگر احمقانه، بیهوده، زشت یا عجولانه نمی‌شوند. با افزایش سن ممکن است چیزهای بسیار معقول و بسیار ضروری را برای خود بخواهیم. هرچند این‌‌بار دیگر خواسته‌هایمان معقول و ضروری هستند اما دیگر یاد گرفته‌‌ایم در مقابل آن‌ها با خود بجنگیم، دقیقاً به همان سختی و شدتی که در دوران کودکی با خواسته‌‌هایمان می‌‌جنگیدیم.

فهرست مطالب کتاب

مقدمه
فصل اول: سوءظن نسبت به مدرسه
فصل دوم: نیازی به کسب اجازه ندارید
فصل سوم: هیچ‌کس اهمیتی نمی‌دهد
فصل چهارم: هیچ‌کس نمی‌داند
فصل پنجم: از دوران کودکی خود درک درستی حاصل کنید
فصل ششم: خودتان را دوست داشته باشید
فصل هفتم: دیگران خیلی شبیه شما هستند
فصل هشتم: مهربان باشید
فصل نهم: بازسازی روابط
فصل دهم: خلق‌و‌خوی خود را مدیریت کنید
فصل یازدهم: به بخش بالغ درونتان گوش کنید
فصل دوازدهم: هدف شما باید رسیدن به بلوغ عاطفی باشد
فصل سیزدهم: خودخواه‌تر باشید
فصل چهاردهم: دست از ارتباط با دیگران بردارید
فصل پانزدهم: شریک زندگی خود را با دقت انتخاب کنید
فصل شانزدهم: داشتن انعطاف‌پذیری هیجانی در ازدواج
فصل هفدهم: همیشه روال جایگزین وجود دارد
فصل هجدهم: زمان کوتاه است
فصل نوزدهم: رها و آزاد باشید
فصل بیستم: هیچ مقصدی وجود ندارد
فصل بیست و یکم: سبک‌بال زندگی کنید

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب آنچه در مدرسه یاد نگرفته‌اید
نویسنده
مترجمعلیرضا نظری انامق
ناشر چاپیانتشارات اندیشه آگاه
سال انتشار۱۴۰۰
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات136
زبانفارسی
شابک978-622-98183-9-8
موضوع کتابکتاب‌های راه و رسم زندگی
قیمت نسخه الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات کتاب آنچه در مدرسه یاد نگرفته‌اید

Ehsan Ahady123
۱۴۰۱/۱۱/۲۵
با مطالعه این کتاب ممکن هست همانند بنده این سوالات در ذهن خواننده نقش ببندد که از این همه تحصیلات در مدارس گوناگون و اخذ مدارک تحصیلاتی مختلف چه چیزهایی عایدشان میشود و چه چیزهایی را از دست میدهند؟ بی شک تحصیلات برای هر انسانی نقش پله برای رسیدن به کمال و خوشنودی در زندگی را خواهد داشت. اما ایا شدن فارغ التحصیل با بالاترین و بهترین نتایج از مدارس و دانشگاهها به تنهایی برای همه جنبه‌های زندگی میتواند کافی باشد؟ بی شک این واقعیت بر کسی پوشیده نیست که در مدارس به خیلی از جنبه‌ها و مهارت‌های مهم و حیاتی هیچ توجهی در رابطه با اموزش انها به افراد نمیشود. ۱_مهارت برقراری ارتباط با جنس مخالف که بی شک برای هر انسانی بسیار لازم و حیاتی به شمار می‌آید۲_در مدارس هیچ اموزش خاصی در رابطه با سواد مال و سرمایه گذاری داده نمیشه برعکس پول و ثروت را عامل بدبختی و فرومایگی قلمداد میکنند۳_اموزش اجباری مطالب زائد و اضافه فقط برای کسب نمره که شاید در طول زندگی هرگز به کار ادمی نیاید. به اعتقاد بنده تنها داشتن مدارک تحصیلاتی بالا ضامن موفقیت در زندگی نیست.
محمد رضا کریم زاده
۱۴۰۱/۰۳/۰۳
سلام. کتاب متوسط رو به پایینی هست. اما چرا اینو میگم:
۱. حرفی زیادی برای گفتن نداشت و همون جملات اول کتاب رو بهش شاخ و برگ داد تا اینکه شد نزدیک صد صفحه!!!!
کل ماه عسل این کتاب رو میشه توی یکی دو خط جمع بندی کرد: نیازی نیست برای هر کاری مثل بچه دبستانی‌ها از معلم و مربی‌ها اجازه بگیری اگه کاریو
دوست داری انجامش بده و منتظر اجازه کسی نباش.
۲. وسط کتاب از بحث خارج میشه و راجب مسائلی صحبت می‌کنه که ارتباطی با اسم روی جلد نداره.
۳. بخشی از افکار نویسنده جای بحث داره که آیا درست هست یا نه چه برسه به اینکه بخواد تبدیل به کتاب بشه. مثلاً یکی عنوان‌های کتاب اینه: «خوب تربیت نشده اید!» سوال اینه که تربیت خوب و بد رو چه کسی تعیین میکنه؟! و حالا خیلی چیزهای دیگه هست که جای بحث داره و فقط برا نمونه یکیش رو گفتم. با تشکر.
امیر شیری
۱۴۰۳/۰۱/۲۹
عده ای فکر می کنند اگر مانند کشورهای غربی رفتار کنند متمدن و با فرهنگ خواهند بود. عده ای دیگر گمان دارند تنها با کتاب خواندن به افرادی با فرهنگ مبدل می شوند. البته نمیتوان منکر تاثیر مطالعه در ارتقای فرهنگ شد، اما مطالعه تنها عامل تاثیر گذار نیست. عده ای دیگر معتقدند اگر از اصول دینی پیروی کنند، یک فرهنگشان نیز رشد پیدا خواهد کرد. تمامی این افکار ممکن است درست باشد اما مسئله اصلی این است که ایرانیان تنها به کلیات تمرکز دارند و توجهی به جزئیات ندارند. آن ها مدام از این مسئله که چرا سطح فرهنگ در ایران پایین است شکایت دارند و منتظر ناجی برای نجات از این جهل هستند و خودشان به صورت فردی اقدامی انجام نمی دهند.
positive psychology
۱۴۰۱/۰۲/۱۹
فکر می‌کنم همه باید این کتاب رو بخونند. اولا اینکه نویسنده‌اش آلن دوباتن هست که یک فیلسوف مشهوره و سعی داره آموزه‌های روانشناسی و فلسفی رو به صورت ساده و کاربردی توضیح بده. دوم اینکه کتاب بسیار عالی هست و خودشناسی خوبی به آدم می‌ده. در یک بخش نقاشی ایکاروس رو تحلیل کرده و نتیجه‌گیری‌اش این هست که و افراد دیگه خیلی توجهی به ما ندارن بهتره برای خودمون زندگی کنیم. در نهایت اینکه ترجمه بسیار بسیار عالی داره.
نگین هواری
۱۴۰۱/۰۴/۲۲
من این کتاب رو خیلی زیاد دوست داشتم چون به همه جنبه‌های زندگی توجه کرده بود خیلی جمله‌های جذاب و ترجمه قشنگ و روون و آلن دوباتن که فیلسوف مورد علاقه..
خلاصه که پکیج کامل و جامع و در عین حال مختصر و کوتاه که باعث بیشتر جذاب شدن محتوا برای مخاطبهایی میشه که کمتر کتاب میخونن.. شاید بگیم از این دسته
کتاب‌ها بیشتر باشه ولی خوندن این جور کتابا که تهش لبخند بزنی و بگی *بیخیال *همیشه به طور دائم تجویز میشه. =)
سمیرا آزادپیما
۱۴۰۱/۰۲/۱۹
چهار فصل اول کتاب و تا اینجا خوندم. آلن دوباتن مثل همیشه عالی هست و خوندن کتابهاش واقعا با جزئیاتی که بهشون دقت میکنه اطلاعات آدم و افزایش میده. فیلسوفیه که دست روی مسائل مختلف زندگی میزاره و به زیباترین شکل اونهارو روشن میکنه. اولین بار با کتاب تسلی بخشیهای فلسفه با کتابهای دوباتن آشنا شدم و بعد از اون بقیه کتابهاشو خوندم. حتما خوندن کتاب‌های آلن دوباتن و این کتاب و توصیه میکنم.
پریسا بخشی
۱۴۰۲/۰۷/۲۰
عالی بود! ترجمه روان و قابل فهم بود. محتوای کتاب بسیار کاربردیه تو زندگیه شخصی، بخصوص برای ما که خیلی وقت‌ها متوجه اون ۱۲ سال دوران سم مدرسه رفتن و اثراتی که در ناخودآگاهمون داشته نیستیم. اون ۱۲ سال گذشته ولی اثرات ناخودآگاهش در تصمیماتی که برای زندگیمون میگیریم در روابطمون و خیلی از ابعاد زندگیمون هنوز پابرجاست... شدیدا توصیه میکنم.
الهام برخورداری
۱۴۰۱/۰۴/۳۰
کتاب مفید یکی از چیزایی که همیشه بهش فکر میکردم این بود که از۱۶ سال وقتی که تو مدرسه و دانشگاه صرف کردم به غیر از خواندن و نوشتن و انجام چهار عمل اصلی ریاضی واقعا چقدر از باقی مطالب برام مفید بود و چقدر در زندگی کنونیم تأثیر داشت و همیشه جوابم این بود آنقدر که از بحثهای آزاد مدرسه و زنگ تفریحهاش درس زندگی گرفتم بلقیس برام فایده‌ای نداشته
Pantea Vahedi
۱۴۰۱/۰۴/۲۶
از خواندن کتاب لذت بردم چون مطالبی را بیان کرده که واقعا در مدرسه یاد نگرفته ایم، اینکه چرا باید مهربان باشیم و تشکر کنیم، که یه تشکر ساده به بقیه افراد انگیزه‌ای برای زندگی کردن میده. با خودمان مهربان باشیم چون خطای نابخشودنی نکردیم، در حالی که در مدرسه همیشه به خاطر کوچکترین خطا خودمان را سرزنش می‌کردیم.
الهام رجایی
۱۴۰۱/۰۲/۲۰
کتاب خیلی خوبی بود. بنظرم هرکسی که در سیستم آموزشی تحت تعلیم بوده حداقل یک بار به مطالب غیر ضروری که تحت نظر سیستم آموزشی دربرمی‌گیرد فکر کرده. این کتاب به بخشی از آنچه در سیستم آموزشی به آن پرداخته نشده ولی جزو مهارت‌های زندگیست پرداخته‌. سپاس از مترجم و ناشر
Karin
۱۴۰۱/۱۲/۰۳
من به این کتاب چهار ستاره دادم، به علت پنج واژه که شاید نظریه ناهوشیار رو بیشتر از اون چیزی که هست، جلوه داد، اما تأثیر اون (ناهوشیار) غیرقابل انکار هست و این کتاب به شما در خودشناسی این مسئله و پیدا کردن راه حل برای چالش‌هایی که بهشون اشاره می‌کنه، یاری می‌رسونه. امیدارم ازش لذت ببرین دوستان.
فائزه بخشی نژاد
۱۴۰۲/۱۱/۱۳
عالی بود، به خصوص برای من که فرزندم تازه به مدرسه رفت. ما والدین باید از قید و بند افکار سمی و قوانینی که فرزندانمون رو با چهارچوب غلط پرورش میده (به خصوص در دوران مدرسه) رها بشویم. واقعا خوندن این کتاب رو پیشنهاد میکنم. با تشکر از همراه همیشگی من، کتابراه عزیز.
هانیه پیران
۱۴۰۱/۰۵/۲۹
من اول فکر کردم نکات آموزشی درباره کودکان هست اما چندین صفحه خوندم دیدم درباره بزرگسال هست ادامه ندادم نمیدونم شاید بعدش به کودک میرسید شایدم نه ولی من دیگه نخوندم و ادامه ندادم چون درباره جامعه هدفم نبود
Masoudjafari
۱۴۰۲/۰۷/۰۶
صرفا نظرات شخصی نویسنده درباره چیزهاییست که از نظر او می‌توان در مدرسه آموزش داده شود. معلمان عزیز میتوانند از این کتاب استفاده کنند و نکات مثبت آن را در کلاس به دانش آموزان ارائه دهند
I
۱۴۰۲/۱۲/۰۲
دیدگاهتون نسبت به مدرسه و آموزش بعد از خوندن این کتاب تغییر خواهد کرد. اگر والد هستید همواره این دغدغه همراه شما خواهد بود که برای فرزندم و اینکه رشد کند چه کار باید بکنم؟
مشاهده همه نظرات 43

راهنمای مطالعه کتاب آنچه در مدرسه یاد نگرفته‌اید

برای دریافت کتاب آنچه در مدرسه یاد نگرفته‌اید و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.