معرفی و دانلود بهترین و پرطرفدارترین داستانهای کوتاه ایرانی
چرا باید داستان کوتاه ایرانی بخوانیم؟
پیش از هر چیز خوب است چیستی داستان کوتاه را بهعنوان یک فرم ادبی بررسی کنیم. ادگار آلن پو، پدر داستانهای کارآگاهی مدرن، داستان کوتاه را روایتی مختصر میداند که بتوان آن را در یک نشست بهطور کامل مطالعه کرد و تمام جزئیات آن حول یک موضوع واحد بگردد. در داستان کوتاه تعداد شخصیتها، گرهها و رخدادهای داستانی محدودند. درواقع داستان کوتاه، مثل دریچهای کوچک است که برای مدت کوتاهی رو به زندگی باز میشود و به شما اجازه میدهد در این بازه، وقایع آن سوی پنجره را از نظر بگذرانید.
تاریخچهی داستان کوتاه ایرانی
همه میدانیم که فرهنگ ایرانی از دیرباز با قصه، حکایت، تمثیل و داستان گره خورده است و حکایتهای گلستان سعدی، سیاستنامه و قابوسنامه از نمونههای برجسته و ارزشمند مجموعه داستان کوتاه ایرانی (البته نه در شکل مدرن و فعلی آن) بهشمار میآیند. آثاری که با چندین داستان کوتاه زیبا و تأثیرگذار، مفاهیم آموزنده و درعینحال جذاب و دلنشینی را به مخاطب منتقل میکنند. با این وجود داستاننویسی به سبک غرب و بهشیوهای که امروز با آن آشنا هستیم، بعد از ترجمهی آثار ادبیات غرب در ایران ظهور پیدا کرد. بسیاری، عبدالرحیم طالبوف تبریزی و محمدباقر میرزا خسروی و پس از آنها، مرتضی مشفق کاظمی را از پیشگامان نثر نوین ادبی در ایران میدانند.
اما با ورود به قرن چهاردهم و اوایل دههی 1300 شمسی، با انتشار مجموعه داستان کوتاه «یکی بود و یکی نبود» به قلم محمدعلی جمالزاده، تحول مهمی در داستاننویسی مدرن ایران رقم خورد. با وجود اینکه ادیبانی همچون علی اکبر دهخدا، کریم کشاورز و علی عمو، پیش از این، آثار شبهداستانی متعددی را به رشتهی تحریر درآورده بودند، اما جمالزاده اولین نویسندهی ایرانی محسوب میشد که با آگاهی و دانش کافی و بهطور جدی به نگارش داستان کوتاه پرداخت، بدون اینکه گرفتار گزارشنویسی شود. خلق داستان کوتاه طنز ایرانی با استفاده از یک فرم روایی نوین، از مهمترین خلاقیتهای محمدعلی جمالزاده بود. در کنار او، تقی رفعت نیز از مهمترین نظریهپردازان ادبی سالهای پس از مشروطه بهشمار میآمد که اعتقاد داشت ادبیات کهن، دیگر پاسخگوی نسل سرخوردهیِ گذرکرده از مشروطه نیست.
پس از آن، صادق هدایت با خلق بهترین داستانهای کوتاه فارسی، ادبیات داستانی ایران را وامدار خود ساخت. داستانهای کوتاه «زنده به گور»، «سایه و روشن»، «لاله»، «علویه خانم»، «سه قطره خون» و «سگ ولگرد»، از جمله داستانهای کوتاهی بودند که در طی سالهای 1300 تا 1320 به دست هدایت نوشته شدند. به این ترتیب جامعهی ادبی ایران از فرم ادبی داستان کوتاه در نسخهی قدیمی آن فاصله گرفت و بهمرور شکلی تازه پیدا کرد. در همین دوران بزرگ علوی نیز با خلق چندین داستان کوتاه عاشقانه و انتشار داستانهای «نامهها»، «ورق پارههای زندان» و «میرزا»، در محافل ادبی و در میان عموم مخاطبان به شهرت رسید.
با عبور از سال 1320 و وقایع مختلفی همچون سرنگونی رضاشاه و آغاز جنگ جهانی دوم، فضای سیاسی حاکم بر ایران و جهان بر فرهنگ و تفکر نویسندگان کشور نیز تأثیر بسیاری گذاشت و در عرصهی ادبیات، موجب ظهور داستانهای کوتاه «خیمهشببازی»، «انتری که لوطیش مرده بود» و «چراغ آخر» از صادق چوبک و داستانهای کوتاه «سه تار» و «زن زیادی» به قلم جلال آل احمد شد. ابراهیم گلستان با آثاری همچون «آذر، ماه آخر پاییز»، «شکار سایه»، «مد و مه» و رسول پرویزی با مجموعه داستان «شلوارهای وصلهدار» نیز در طی دهههای 1330 و 1340، به رشد عرصهی داستان کوتاه ایرانی کمک بسیاری کردند. در طی دههی 1340 شمسی، داستان کوتاه «ماهی سیاه کوچولو» اثر صمد بهرنگی، به مشهورترین داستان کوتاه ایرانی بدل شد. در دهههای 1350 تا 1370، بهتدریج ظهور نویسندگان زن ایرانی، همچون منیرو روانی پور، شهرنوش پارسی پور، زویا پیرزاد و گلی ترقی نیز، پای مسائل و دغدغههای زنان را به دنیای داستان کوتاه ایرانی باز کرد.
رشد عرصهی داستاننویسی و بهخصوص داستان کوتاه ایرانی در دهههای اخیر بسیار قابل توجه بوده است؛ بهطوری که بر طبق آمار در دههی 1390، حدود 400 مجموعه داستان منتشر و روانهی بازار کتاب کشور شده است. «من دانای کل هستم» اثر مصطفی مستور، «بلبل حلبی» به قلم محمد کشاورز، «مردی که گورش گم شد» نوشتهی حافظ خیاوی، «قلب نارنجی فرشته» به قلم مرتضی برگر و «میدان ونک، یازدهوپنج دقیقه» اثر سیامک گلشیری و «چشم سگ» نوشتهی عالیه عطایی، ازجملهی بهترین داستانهای کوتاه ایرانی و مجموعهداستانهای تألیفشده در دهههای 1380 و 1390 بهشمار میآیند که هر کدام، در جشنوارهها و رویدادهای مختلف ادبی، برندهی جوایزی شده و یا عناوین افتخارآمیزی را از آن خود کردهاند.
اهمیت مطالعهی داستان کوتاه ایرانی
مختصر بودن داستانهای کوتاه، یکی از مهمترین مزایاییست که موجب میشود بدون نگرانی از ناتمامماندن این آثار، به سراغ آنها برویم. داستان کوتاه بهترین شروع برای ورود به دنیای مطالعهی ادبیات داستانی است. چراکه در ابتدای راه، کمتر کسی توان و ظرفیت مطالعهی رمانهای حجیم را دارد. بنابراین اگر در ابتدای راه هستید، با مطالعهی داستانهای کوتاه مختلف میتوانید ژانرهای متفاوت را تجربه کنید و سلیقهی خودتان را بهتر بشناسید. به این ترتیب بهمرور متوجه خواهید شد که از این به بعد آثار کدام نویسنده و یا کدام سبک را باید انتخاب کنید تا از مطالعه، لذت بیشتری ببرید.
گاهی هم برای کتابخوانهای حرفهای پیش میآید که به دلایل مختلف، از عادت مطالعه دور شوند. داستانهای کوتاه در این مواقع میتوانند بهترین راهکار برای احیای این عادت پسندیده باشند. از سوی دیگر بهطور خاص مطالعهی کتابهای داستان کوتاه ایرانی، علاوهبر داشتن تمام این مزایا، میتواند در بستر ژانرهای مختلف عاشقانه، اجتماعی، سیاسی، تاریخی، ترسناک، معمایی و... شما را با آداب و رسوم، فرهنگها و تفکرات مردم گوشهوکنار کشورمان آشنا کند و با چاشنی داستان، درک این مسائل را لذتبخشتر سازد.
خواندن داستانهای کوتاه ایرانی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
اگر از آن دسته افرادی هستید که وقت کمی برای مطالعه دارند و یا تازه میخواهند مطالعهی جدی ادبیات را شروع کنند، توصیه میکنیم که کتابهای داستان کوتاه ایرانی را انتخاب کنید. اگر هم از خوانندگان جدی ادبیات داستانی هستید، بنابراین از مطالعهی داستان کوتاه ایرانی بیشتر لذت خواهید برد؛ چراکه دریافت مفهوم نهفته در این فرم ادبی، برای کسانی که با ادبیات بیشتر دستوپنجه نرم کردهاند، لذتبخشتر خواهد بود.
پرطرفدارترین داستانهای کوتاه ایرانی در کتابراه
داستانهای کوتاه ایرانی بهسبب جذابیتهای ویژهی خود طرفداران بسیاری دارند. از این رو کتابراه در تلاش است تا روزبهروز بر تعداد عناوین خود در این حوزه اضافه کند و با انتشار این آثار در نسخههای الکترونیک، صوتی و PDF، مسیر خرید کتاب را برای علاقهمندان آسانتر سازد. در این میان، برخی از آثار مورد توجه تعداد بیشتری از مخاطبان قرار گرفتهاند و افراد بیشتری برای خرید و دانلودشان اقدام کردهاند. برخی از این آثار پرطرفدار عبارتاند از:
- کتاب دال دوست داشتن، اثر حسین وحدانی
- کتاب طعم گس خرمالو، به قلم زویا پیرزاد
- کتاب محلل، نوشتهی صادق هدایت
- کتاب زن زیادی، اثر جلال آل احمد
- کتاب بچههای قالیباف خانه، نوشتهی هوشنگ مرادی کرمانی
پیشنهاد برای دانلود رایگان داستانهای کوتاه ایرانی در کتابراه
کتابراه برای جلب رضایت مخاطبانش، داستانهای کوتاه ایرانی مختلفی در قالب کتاب صوتی، الکترونیک و فایل PDF را بهصورت رایگان منتشر ساخته است. بنابراین اگر شما هم از دوستداران این فرم ادبی دلنشین و جذاب هستید، میتوانید بدون پرداخت هزینه و بهسادگی، با دانلود رایگان این عناوین که تعدادی از آنها را در فهرست زیر آوردهایم، بیش از پیش از مطالعه لذت ببرید.
- کتاب سنگ انداز، نوشتهی آذر نوری
- کتاب سه روز مانده به شهریور، به قلم ناهید سامانی
- کتاب هزارتوهای بنبست (جلد اول و دوم)، اثر گروهی از نویسندگان
- کتاب تعطیلات کجا برویم؟ به قلم فرحناز گلناری
- کتاب ارگنه، نوشتهی صحرا کلانتری
کتاب صوتی همشهری داستان شماره 102
- نویسنده: ایرج ضیایی
کتاب صوتی همشهری داستان شماره 102، مجموعهای از چند داستان کوتاه ایرانی است که شخصیتهای اصلی آن به روایت خاطرات زندگی خود میپردازند. اولین جملهی داستان همشهری شماره 93 در متن سردبیر به قلم حمید اسلامیراد اینگونه نوشته شده است: ما در داستان زندگی میکنیم و شاید هم میتوان گفت که داستانها در دل زندگی ما شکل میگیرند، یا اینکه داستان در ما زندگی میکند، اینگونه است که تمام متون مجله داستان... ادامه ›
کتاب این من ناشناس
- نویسنده: محمدعلی نعمتی
کتاب این من ناشناس نوشته محمدعلی نعمتی، مجموعه داستانهای کوتاه با محتوای اجتماعی است که روایتی ساده و روان دارند. هر قصه داستان مجزا و خاص خود را دارد و نقطه عطف یک زندگی، لحظهای حساس بین روزمرگیها، اتفاقی خاص و تکان دهنده و یا بخشی از یک ماجرای بزرگتر را بازگو میکند. در بخشی از کتاب این من ناشناس میخوانیم: مهندس رفت و من هنوز فکرم مشغول بود. داخل حمام رفتم و آخرین کاشیها را با احتیاط... ادامه ›
کتاب زمانی که دیر شد
- نویسنده: زهرا ملکی
کتاب زمانی که دیر شد اثر زهرا ملکی، شامل مجموعه داستانی واقعی است. در بخشی از کتاب زمانی که دیر شد میخوانیم: باید میآمدم و حرفم را بهت میگفتم، شاید با من میآمدی، وقتی به خودم آمدم دیر شده بود و تو رفته بودی و جای خالی تو نه تنها در جادهها بلکه در تمام وجودم خالی شده بود و از همان زمان فکر میکردم که دیگر این جای خالی با وجود هیچکس پر نمیشود و زمانی این حس بدتر شد که آمدم و شرایط تو را دیدم... ادامه ›
کتاب ماهی زنده در تابه
- نویسنده: ناصر ایرانی
کتاب ماهی زنده در تابه دربردارندهی پنج داستان کوتاه از ناصر ایرانی است که در حد فاصل دهههای 1340 و 50 نوشته و منتشر شدهاند. ایرانی در این داستانهای کمیک و خانوادگی وضعیت فرهنگی طبقهی متوسط جامعهی خود را نقد میکند و میکوشد کرختی و سکون انسانهای مدرنِ شهرنشین را نشان دهد. دربارهی کتاب ماهی زنده در تابه ادبیات داستانی فارسی در مفهوم مدرن کلمه حدود صد سال پیش پا به عرصه گذاشت. گرچه قصههای... ادامه ›
کتاب شهر سوخته کنسرنیا
- نویسنده: ساغر مرادخانی
کتاب شهر سوخته کنسرنیا نوشتهی ساغر مرادخانی به ماجرای شهری میپردازد که به دلیل شیوع یک بیماری واگیردار متروکه شده است. در این شهر مخروبه هیچ چیز پیدا نمیشود، به جز یک دختر جوان که زوجی مسافر او را مییابند. دربارهی کتاب شهر سوخته کنسرنیا: این رمان کوتاه داستانی تخیلی دارد و ماجرای جذاب جنیفر و جورج را روایت میکند که نامزد کردهاند و قصد دارند با هم به مسافرت بروند ولی طوفان آنها را از مسیر... ادامه ›
کتاب مغز کاغذی
- نویسنده: مهرداد اسمعیل پور
مهرداد اسماعیل پور در کتاب مغز کاغذی احساسات و عواطف مردی را به تصویر میکشد که در رابطهی عاشقانهی خود شکست خورده و اکنون غمگین و افسرده است. درباره کتاب مغز کاغذی: این داستان از زبان مردی روایت میشود که در آستانهی چهل سالگی، زندگی عاطفیاش را شکست خورده میداند. او در این داستان علاوه بر بیان چالشهای ذهنیاش شما را با سرگذشت پر فراز و نشیب خود آشنا میکند و از روزگاری میگوید که زندگیاش... ادامه ›
کتاب صوتی مترسک
- نویسنده: فرزاد عزیزی کدخدایی
دوران نگهبانی مترسک کهنه بهتر است یا دوران نگهبانی مترسک نو و جوان؟ فرزاد عزیزی کدخدایی در کتاب صوتی مترسک، داستان کوتاهی با سبکوسیاق فانتزی روایت کرده و ما را با این سؤال به چالش میکشد: آیا بهراحتی میتوان قضاوت کرد که گذشتهی آدمیان بیشتر لایق سرزنش است یا آیندهای که بهزودی از راه میرسد؟ دربارهی کتاب صوتی مترسک جزء به جزء مترسک پیر، از کلاهش گرفته تا کت و شلوار و حتی چشمهایش، تکههایی... ادامه ›
کتاب ولگردی در کوچههای زبان: یادداشتهایی درباره پدیدههای زبانی
- نویسنده: کورش علیانی
کتاب ولگردی در کوچههای زبان: یادداشتهایی درباره پدیدههای زبانی مجموعه یادداشتهای کورش علیانی است دربارهٔ پدیدههای زبانی که اغلب در مطبوعات چاپ شدهاند. در این مجموعه، چند یادداشت هم هست که در وبلاگم منتشر کردهام یا برای نشریهای نوشتهام، اما در دقایق آخر با یادداشتی دیگر، که در آن زمان به گمان من درخشانتر بوده، عوض کردهام و نزد خودم باقی ماندهاند. موضوع تمام این نوشتهها زبان و... ادامه ›
خلاصه کتاب صوتی آن سه نفر
- نویسنده: مسعود شامحمدی
خلاصه کتاب صوتی آن سه نفر نوشتهی مسعود شامحمدی، داستان کوتاهی از یک مرد و دو زن است که سرنوشتشان به یکدیگر گره خورده و بار ناکامیهای هم را به دوش میکشند. این مثلث عشقی که یکی از قصههای مجموعه داستانِ «گربه علف است و ماهی درخت» به شمار میرود، عمق و پیچیدگی احساسات و عواطف انسانها را روایت میکند. دربارهی خلاصه کتاب صوتی آن سه نفر خلاصه کتاب صوتی آن سه نفر، راویانی ناشناس و روندی غیرمعمول... ادامه ›
کتاب خواب با چشمان باز
- نویسنده: ندا کاووسی فر
مجموعهای از 14 داستان کوتاه که در عالم خواب و بیداری میگذرند! ندا کاووسی فر در کتاب خواب با چشمان باز از شخصیتهایی میگوید که در جهان خود تنها ماندهاند. مجموعهداستان پیش رو از کتابهای پرافتخار سالهای اخیر است و موفق شده جایزهی بنیاد گلشیری، مهرگان ادبی و هفت اقلیم را از آن خود کند. دربارهی کتاب خواب با چشمان باز: داستان «شصت دالی» نتیجهی کار روی نقاشیهای سالوادور دالی در جلسهی داستان... ادامه ›
کتاب ماهی جان
- نویسنده: زهرا محمودی
کتاب ماهی جان مجموعهای از داستانهای کوتاه زهرا محمودی است. داستانهای این کتاب به سبک واقعگرایانه نگاشته شدهاند و با عناصر زندگی روزمره در ارتباط هستند. این شما و این مجموعهای ارزنده از داستانهای کوتاه فارسی. دربارهی کتاب ماهی جان کتاب ماهی جان مجموعهای از داستانهای کوتاه رئالیستی، نوشتهی زهرا محمودی است. محمودی از عناصر زندگی روزمره بهره گرفته است تا به خلق داستانهای واقعنما و... ادامه ›
کتاب زلفهای پرماجرا
- نویسنده: محمدحسن سرائی
کتاب زلفهای پرماجرا، مجموعه داستانهای کوتاه از نویسنده معاصر، محمدحسن سرائی است. در این مجموعه که شامل 27 داستان کوتاه است، نویسنده سعی کرده تا داستانهایی با مضمون اجتماعی و عاشقانه را در قالب کوتاه و با ریتمی پرماجرا به رشته تحریر درآورد. عاشقانههای این اثر جنبه واقعگرایی دارند و پایان هر داستان غیرقابل پیشبینی است. در بخشی از کتاب زلفهای پرماجرا میخوانیم: حساسیت و دقت پیش از حد داشت،... ادامه ›
کتاب سرهنگ تمام
- نویسنده: آتوسا افشین نوید
کتاب سرهنگ تمام، مجموعهداستان آتوسا افشین نوید، نگاهی متفاوت به آدمهای امروز جامعهی ایران دارد و برخلاف جریان داستاننویسیِ آپارتمانی حرکت میکند. روایتهای نویسنده در هر پنج داستان کوتاه این مجموعه، آمیخته به اندوهی غریب با چاشنی غافلگیریهایی است که روند اتفاقها را غیرقابلپیشبینی میکند. ایدهی مرکزی در همهی داستانها، دربارهی آدمهایی تنهاست که گویی شهر و جامعه با آنها بیگانه است.... ادامه ›
کتاب وادی صنوبرهای لرزان
- نویسنده: پوروین محسنی آزاد
کتاب وادی صنوبرهای لرزان نوشتهی پوروین محسنی آزاد، مجموعه داستانهای کوتاهی است که از مضمونی اجتماعی و گاه عاشقانه برخوردارند و با بیان جذاب و لحن صمیمی خود شما را تا پایان مجذوب میکنند. کتاب وادی صنوبرهای لرزان برای چه کسانی مناسب است؟ اگر به داستانهای کوتاه ایرانی علاقهمند هستید، کتاب وادی صنوبرهای لرزان برای شماست. با پوروین محسنی آزاد بیشتر آشنا شویم: او در سال 1319 در بندر انزلی متولد... ادامه ›
کتاب دروازه بهشت و سه داستان دیگر
- نویسنده: زینب محمدپور
کتاب دروازه بهشت و سه داستان دیگر، شامل 4 داستان تاریخی در تجلیل از فرهنگ و تمدن ایران زمین به قلم زینب محمدپور، تحصیل کرده و محقق تاریخ ایران است. خواندن این اثر فرصتی برای آشنایی بیشتر با گوشهای از تاریخ پر فراز و نشیب این سرزمین در اختیار شما قرار میدهد. در بخشی از کتاب دروازه بهشت و سه داستان دیگر میخوانیم: در کاخ اختصاصی یزدگرد، سواران جاویدان بدون پلک بر هم زدنی ایستاده بودند. روشنک از... ادامه ›
کتاب صوتی صورتکها
- نویسنده: صادق هدایت
منوچهر، خجسته را مانند یک عروسک چینی معصوم و بیگناه میبیند و حتی دلش نمیآید به او دست بزند. کتاب صوتی صورتکها، از داستانهای کوتاه انتقادی و تأثیرگذار صادق هدایت، ماجرای مشکلاتی است که نگاه پوچ، احمقانه و سرکوبگر مردان به زنان ایجاد میکند. این کتاب، داستان مردی را روایت میکند که ناگهان، معشوقهی تا دیروز معصوم خود را خطاکار پنداشته و حالا باید تصمیم بگیرد که با این سرشکستگی و دلشکستگی چه... ادامه ›
کتاب صوتی با حافظ در آلاسکا
- نویسنده: زهره حاتمی
کتاب صوتی با حافظ در آلاسکا نوشتهی زهره حاتمی از یازده داستان کوتاه تشکیل شده است. داستانهای گردآمده در این کتاب طیف وسیعی از سبکهای ادبی را شامل میشوند. تنهایی و نوستالژیگرایی دو مضمون عمده و تکرارشونده در این مجموعه داستان صوتیاند. درباره کتاب صوتی با حافظ در آلاسکا: زهره حاتمی در مقدمهای که بر کتاب خود، «با حافظ در آلاسکا» نوشته است، داستانهای کوتاه این مجموعه را به نقشه راهنمایی... ادامه ›
کتاب اجتناب عالیجناب
- نویسنده: سید مهدی شجاعی
کتاب اجتناب عالیجناب دربردارندهی هفت داستان کوتاه از سید مهدی شجاعی با این عناوین است: «آگهی فروش خودرو»، «اجتناب عالیجناب»، «آرامش در حضور دیگران»، «خاطرنشان»، «یک بازی، دو بازیگر، سه بازنده»، «لباس عاریتی» و «کجا باید بخوابم». شجاعی در اکثر آثار خود از زبانی لطیف و شاعرانه بهره میگیرد ولی در این مجموعه داستان، بیان شیوا و جذاب خود را با طنز میآمیزد و به سراغ مشکلات جامعه میرود. او مسائل... ادامه ›
کتاب دستگاه گوارش
- نویسنده: آیین نوروزی
کتاب دستگاه گوارش رمانی کوتاه به قلم آیین نوروزی است که ماجرای عجیب سفر پدر و پسری به آلمان را بازگو میکند. آنها به قصد جراحی پیوند عضو پدر به این سفر رفتهاند. درباره کتاب دستگاه گوارش: پسری به همراه پدرش مشغول رانندگی در اتوبان است که پیش چشمانشان تصادفی بسیار هولناک و بزرگ اتفاق میافتد. این اتفاق به شدت بر روحیه آنها تاثیر میگذارد، آن هم درست هنگامی که قرار است پدر را برای یک عمل پیوند... ادامه ›
کتاب بوی ماه مهر
- نویسنده: ریحانه آشتیانی
کتاب بوی ماه مهر، مجموعهای از 6 داستان کوتاه به قلم ریحانه آشتیانی، نویسندهی جوان ایرانی است. نثر نویسنده در این کتاب بسیار ساده و روان است و درونمایهای طنزگونه در بر دارد. در بخشی از کتاب بوی ماه مهر میخوانیم همه چی رو روال بود تا بعد از چندین بار رفوزه شدن، اگه این بار رفوزه میشدم سال بعد با دخترعموی کوچیکم میشدم همکلاسی و این برای من برابر بود با سلب همهی خوشیهام و البته ضایع شدنم... ادامه ›
کتاب یک شب بیتو
- نویسنده: کبری سادات موسویان
کبری سادات موسویان در کتاب یک شب بیتو، با ارائهی داستانی دلنشین و خواندنی به شما نشان میدهد که مسیر زندگی همیشه هموار نیست و گاهی انسانها با سختیهایی روبهرو میشوند که هیچوقت فکرش را هم نمیکردند. دربارهی کتاب یک شب بیتو: داستان این کتاب میتواند قسمتی از سرنوشت واقعی هر فردی در این دنیا باشد. بدون شک زندگی همیشه آنگونه که ما میخواهیم پیش نمیرود و گاهی پیچ و خمهای آن غافلگیرمان... ادامه ›
کتاب مهدخت
- نویسنده: سایه مهری چمبلی
کتاب مهدخت، شامل مجموعه آثاری از منتخبین سومین جشنواره بینالمللی شعر و داستان کوتاه فاخته است که با تلاش سایه مهری چمبلی گردآوری شده. در بخشی از کتاب مهدخت میخوانیم: زمستان بود و شب قبلش برف بسیار سنگینی باریده بود در میان قاچاقچیان سه نفر با قدم هایی چابک جلوتر از بقیه تو راه برگشت بودند یکی از آنها که نامش محمد بود با صورتی رنگ پریده و لاغر اندام و یک بارانی سیاه رنگ به تن داشت با یک شلوار... ادامه ›
کتاب PDF در عمق صحنه
- نویسنده: فریبا وفی
چهارده نمونه از داستانهای اجتماعی ادبیات معاصر ایران، در کتاب در عمق صحنه گردآوری شدهاند. فریبا وفی در هر یک از این داستانها، به چالشی اجتماعی میپردازد و اگر نگاهی کلیتر به آنها بیفکنیم، میبینیم که گویی رشتهای نامرئی این چهارده اثر را به یکدیگر مرتبط میسازد. دربارهی کتاب در عمق صحنه نخستین مجموعه داستان یکی از پرآوازهترین نویسندگان معاصر ادبیات ایران، اکنون پیش... ادامه ›
کتاب صوتی کهور
- نویسنده: حسین حسنی زاده
کتاب صوتی کهور مجموعه داستانی به قلم و صدای حسین حسنی زاده است. رنگوبوی بومیِ زبان و ماجراها، در کنار طنازیای که خاص نویسندگان جنوبیست، از مهمترین خصیصههای داستانهای موجود در اثر حاضر به شمار میرود. درباره کتاب صوتی کهور: حسین حسنی زاده نویسنده و فیلمساز ایرانی است. او در مجموعه داستان کهور، با خلق شخصیتهایی واقعی و طراحی پیرنگهایی برآمده از زندگی روزمره، قصههایی باورپذیر را برایمان... ادامه ›