معرفی و دانلود کتاب نوفهم گرایی در مطالعات برنامه درسی (از نوفهمی تا پسانوفهمی)

عکس جلد کتاب نوفهم گرایی در مطالعات برنامه درسی (از نوفهمی تا پسانوفهمی)
قیمت:
۳۵,۰۰۰ تومان
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب نوفهم گرایی در مطالعات برنامه درسی (از نوفهمی تا پسانوفهمی) و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب نوفهم گرایی در مطالعات برنامه درسی (از نوفهمی تا پسانوفهمی) و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب نوفهم گرایی در مطالعات برنامه درسی (از نوفهمی تا پسانوفهمی)

کتاب نوفهم گرایی در مطالعات برنامه درسی (از نوفهمی تا پسانوفهمی) نوشته مصطفی قادری، برنامه‌ریزی درسی و ارزشیابی برنامه‌های درسی را بررسی می‌کند. همچنین به تعریف مفهوم نوفهم‌گرایی و تاریخچه آن می‌پردازد.

فصل اول کتاب نوفهم‌گرایی در مطالعات برنامه درسی (Reconceotualism in curriculum studies) موضوع نوفهم‌گرایی و اندیشه نوفهم‌گرا را برای شما توضیح می‌دهد. مصطفی قادری سعی کرده تا برای شرح موضوع نوفهم‌گرایی به شکل جزئی‌تر ویژگی‌های اصلی نوفهم‌گرایی را تحلیل کند. او با توضیح این مسئله و بررسی جنبش‌های قبلی برنامه درسی و با اتکا به نظرات پروفسور ویلیام پاینار، فهم بهتری را در تحلیل این جنبش‌ها به شما ارائه دهد.

قادری در فصل اول، جنبش‌های برنامه درسی را به سه دسته سنت‌گرایان، متخصصان ادراکی - تجربی و نوفهم‌گرایان تقسیم می‌کند. در فصل دوم کتاب، تاریخچه نوفهم‌گرایی نقد و بررسی می‌شود. قادری با مطرح کردن مسائل نقد در نوفهم‌گرایی به نقد و بررسی کنترل فعالان برنامه درسی، نقد بی‌تاریخی، نقد جنسیت و نقد عملکرد مدارس می‌پردازد.

این کتاب همچنین نوفهم‌گرایی را از منظر جایگاه آن در عمل برنامه درسی، پژوهش برنامه درسی، تدریس و همچنین ارتباط نظریه و عمل تحلیل می‌کند و سپس بعد از بررسی مسئله پسانوفهمی، نوفهم‌گرایی را نقد می‌کند.

مصطفی قادری برای درک تأثیر این مسئله در مطالعات برنامه‌های درسی از مثال‌هایی ساده و بیان داستانی استفاده کرده است.

در بخشی از کتاب نوفهم‌گرایی در مطالعات برنامه درسی می‌خوانیم:

به طور سنتی، در حالی که توجیه عملی برای نجات حوزه‌ی برنامه‌ی درسی ضعیف شده، و حتی تلاش‌های مربوط به تربیت معلم نیز کند پیش می‌روند – توجیه‌های تازه‌ای ظاهر شدند. برنامه‌ی درسی و سایر گرایش‌های تعلیم و تربیت به طرز چشم‌گیری در برابر نقد‌گرایی همکاران رشته‌های علوم اجتماعی که نقدشان مبتنی بر معیارهای روشنفکری بود، آسیب‌پذیرتر شدند. به ویژه تحت تأثیر همکاران ما در رشته‌های علوم اجتماعی این نقدها را با وضوح بیشتری می‌توان دید که به حوزه‌ی برنامه‌ی درسی وارد می‌آمدند. در ادامه به موازات نقدهای روشنفکرانه‌ای که از بیرون حوزه‌ی برنامه‌ی درسی فرومی‌بارید تفوق سیاسی رشته‌های ظاهراً علمی‌تر در دانشگاه‌ها به صورت عام لحن نقدهای تندتر را از جانب متخصصان علوم اجتماعی بالاتر می‌برد. چونان‌چه به راستی پژوهش در تعلیم و تربیت در بسیاری موارد از تحقیق در علوم اجتماعی قابل تمایز نبود. در این میان ظهور و رواج جنبش ادراکی – تجربی در قلمرو برنامه‌ی درسی یک نمونه‌ی بارز از این پدیده‌ی عام [یعنی تأثیر علوم اجتماعی بر برنامه‌ی درسی] بود. در این‌جا باید این اندیشه ثابت می‌شد که پژوهش علوم اجتماعی کاربردهایی برای عمل در کلاس درس دارد. البته معمولاً طی سال‌ها [طرفداران جنبش ادراکی – تجربی] ادعا می‌کردند که پژوهش‌های مبسوطی باید انجام بگیرند تا لزوماً دلایل قابل توجیهی برای عملی کردن نتایج آن‌ها فراهم شود.

فهرست مطالب کتاب

پیشگفتار نویسنده
پیشگفتار چاپ دوم
فصل 1: نوفهم‌گرایی چیست و نوفهم‌گرا کیست؟
خصلت‌های اصلی نوفهم‌گرایی
تعریف نوفهم‌گرایی از طریق جنبش‌های قدیمی‌تر
جنبش‌های برنامه‌ی درسی از نظر پاینار (1978)
گروه اول: سنت‌گرایان
گروه دوم: متخصصان ادراکی – تجربی
گروه سوم: نوفهم‌گرایان
فصل 2: تاریخچه‌ی نوفهم‌گرایی
موضوعات نقد در نوفهم‌گرایی
نقد کنترل فعالان برنامه‌ی درسی
نقد بی‌تاریخی
نقد جنسیت
نقد عملکرد مدارس
موضوعات برای بازفهمی: عمل، نظریه، پژوهش و تدریس
نوفهمی در عمل برنامه‌ی درسی و اصلاحات قلابی
نوفهمی در پژوهش برنامه‌ی درسی: هر فرد یک متدولوژی
نوفهمی در تدریس: گذر تجربه در زمان و مکان
نوفهمی در رابطه‌ی نظریه – عمل: پاینار و گرومت
خود شرح‌حال‌نویسی مانند یک متدولوژی تحقیق
Currere به معنای گذر زندگی‌نامه‌ای
پژوهش مطالعه‌ی خود: داستان روزمره‌ی ما در مدرسه
مراحل گذر زندگی‌نامه‌ای: از بازگشت به خود تا کنش اجتماعی
برنامه‌ی درسی همچون گفت‌وگوهای پیچیده
بین‌المللی کردن رشته‌ی مطالعات برنامه‌ی درسی: گاف و پاینار
پسانوفهمی
نقد نوفهم‌گرایی
دفاعیه‌ها و امیدها
فهرست منابع

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب نوفهم گرایی در مطالعات برنامه درسی (از نوفهمی تا پسانوفهمی)
نویسنده
ناشر چاپیانتشارات آوای نور
سال انتشار۱۳۹۸
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات232
زبانفارسی
شابک978-600-309-045-3
موضوع کتابکتاب‌های مهارت‌های تدریس
قیمت نسخه الکترونیک

راهنمای مطالعه کتاب نوفهم گرایی در مطالعات برنامه درسی (از نوفهمی تا پسانوفهمی)

برای دریافت کتاب نوفهم گرایی در مطالعات برنامه درسی (از نوفهمی تا پسانوفهمی) و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.