معرفی و دانلود کتاب صوتی دانش گفتگو با خود: راهنمای ارتقای هوش هیجانی و پیشرفت سریع

عکس جلد کتاب صوتی دانش گفتگو با خود: راهنمای ارتقای هوش هیجانی و پیشرفت سریع
قیمت:
۳۳,۰۰۰ تومان
خرید کتاب صوتی
۳۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب صوتی دانش گفتگو با خود و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب صوتی دانش گفتگو با خود و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب صوتی دانش گفتگو با خود: راهنمای ارتقای هوش هیجانی و پیشرفت سریع

کتاب صوتی دانش گفتگو با خود نوشته‌ی یان توهوفسکی، روش مهار و درک یکی از مهم‌ترین و قدرتمندترین عوامل ذهنی، که همان صدای درونی باشد را، به شما یاد می‌دهد. نویسنده در این کتاب به شما می‌آموزد که چطور با کمک صدای درون، به اهداف خود در زندگی دست پیدا کنید.

درباره‌ی کتاب صوتی دانش گفتگو با خود

این حقیقت که تقریباً تمام انسان‌ها صدایی در ذهنشان دارند که درست مانند یک کارگردان، تمام اعمالشان را هدایت می‌کند، چیزی فرازمینی و معجزه‌وار به نظر می‌رسد. گویی ما تنها یک پوسته‌ی متحرکیم و صرفاً با فرمان همان صدا برای زندگی‌مان تصمیم می‌گیریم. این حقیقت شگفت‌انگیز درست مثل صدها معجزه‌ی دیگر در ساختار وجودی ما،‌ زیر بار روزمرگی پنهان شده و توجهی به آن نمی‌کنیم. هرچند هیچ‌وقت آموزشی هم در قبال آن به ما داده نشده و نمی‌دانیم که این صدا، تا چه حد می‌تواند قدرتمند باشد.

یان توهوفسکی (Ian Tuhovsky) در کتاب دانش گفتگو با خود (The Science of Self Talk) که هم‌اکنون نسخه‌ی صوتی آن پیش روی شماست، مخاطب را با این صدای درونی آشنا می‌کند. صدای درونی می‌تواند پرحرف یا کم‌حرف باشد، با صدای بلند یا به آرامی صحبت کند، مهربان و همدل باشد و یا خصمانه و منفی حرف بزند. تمام این خصایص و ویژگی‌ها، به محیطی که فرد در آن رشد می‌کند بستگی دارد. اگر شما عادت کرده باشید که از بچگی، با واکنش‌های سرزنش‌گرانه‌ی دیگران کنار بیاید، صدای درونتان نیز تبدیل به یک قاضی بی‌رحم می‌شود که مدام شما را بابت هرکاری قضاوت کرده و سرزنش می‌کند. روشن است که زندگی تحت سلطه‌ی چنین صدای بی‌رحمی، کار چندان ساده‌ای نخواهد بود.

معرفی و دانلود کتاب صوتی دانش گفتگو با خود

اگر به هر دلیلی، گرفتار این نوع از گفتگوی درونی شده‌اید، جای نگرانی نیست. صدای درونی علی‌رغم قدرت شگفت‌انگیزش، قابل مهار و تربیت‌پذیر است. شما می‌توانید با دریافت آموزش لازم، طرز کار ذهنتان را تغییر بدهید و صدای درونی را از نو برنامه‌ریزی کنید. می‌توانید مثبت‌نگر بودن، همدلی، حمایت‌گری و هر صفت مثبت دیگری را که نیاز دارید به آن آموزش دهید تا شما را در رسیدن به اهدافتان یاری کند و به جای کند کردن سرعت حرکت شما در مسیر پیشرفت، یاری‌گرتان باشد. کتاب صوتی گفتگوی درونی همان منبع آموزشی‌ای است که برای انجام این کار نیاز دارید.

به کمک کتاب صوتی دانش گفتگو با خود یاد می‌گیرید که صدای درونیتان را به خوبی بشنوید و معنای مستتر در حرف‌هایش را درک کنید، یاد خواهید گرفت که چگونه حرف‌های منفی صدای درون را در همان ابتدا شناسایی کنید و مانع از نفوذ آن در تصمیم‌گیری‌هایتان شوید و همین‌طور چگونه گفتگوی مثبت با صدای درون می‌تواند اثر شگفت‌انگیزی در بالا بردن اعتمادبه‌نفستان داشته باشد.

کتاب صوتی دانش گفتگو با خود توسط فاطمه اکیما به فارسی ترجمه شده و گویندگی آن نیز به عهده‌ی علی باقرلی بوده است. این کتاب توسط نشر صوتی شادن پژواک منتشر شده.

کتاب صوتی دانش گفتگو با خود برای چه کسانی مناسب است؟

اگر می‌خواهید به واسطه‌ی تغییر و کنترل صدای درونیتان، اعتمادبه‌نفس بالاتری پیدا کنید و به اهدافتان برسید، این کتاب برای شماست.

در بخشی از کتاب صوتی دانش گفتگو با خود: راهنمای ارتقای هوش هیجانی و پیشرفت سریع می‌شنویم

خودگویی منفی اثرات ناسالم متعددی داره. بدیهیه که این خودگویی باعث می‌شه که نسبت به خودتون احساس بدی داشته باشید و باعث اضطراب، افسردگی، استرس، عزت‌نفس پایین و احساس آسیب‌پذیری می‌شه. خودگویی منفی می‌تونه به پیش‌گویی تبدیل بشه، به عملکرد شما آسیب بزنه و حتی زندگیتون رو خراب کنه. یه تحقیق نشون می‌ده که نوجوانان سالم با وزن طبیعی که باور داشتن اضافه وزن دارن، در آینده بیشتر در معرض ابتلا به چاقی قرار می‌گرفتن. تحقیقات دیگه نشون دادن که خودگویی منفی می‌تونه عملکردتون در همه‌چیز،‌ از دانشگاه گرفته تا شغلتون رو بدتر کنه و حتی می‌تونه عملکردتون در بازی دارت رو هم بدتر کنه. خودگویی منفی با سطوح بالاتر استرس و مدیریت ضعف عواطف در هنگام مواجهه با استرس همراهه. همه‌ی ما استرس رو تجربه کردیم و می‌دونیم چه شکل و شمایلی داره. اما برای اینکه واقعاً بفهمیم استرس چیه نیاز به تعریف دقیق‌تری داریم.

فهرست مطالب کتاب صوتی

نمونه
3 دقیقه
معرفی ـ مقدمه
7 دقیقه
فصل اول: خودگویی یا صحبت با خود چیست؟
6 دقیقه
فصل دوم: خودگویی سازنده، خودگویی ناکارآمد
17 دقیقه
فصل سوم: تاثیرات خودگویی منفی
17 دقیقه
فصل چهارم: خودگویی مثبت
8 دقیقه
فصل پنجم: حد مطلوب
9 دقیقه
فصل ششم: فراهم کردن شرایط مطلوب برای انگیزه
6 دقیقه
فصل هفتم: خویشتن
8 دقیقه
فصل هشتم: دوست داشتن خودتان
13 دقیقه
فصل نهم: شناخت خویشتن
6 دقیقه
فصل دهم: چه کسی حرف می‌زند
5 دقیقه
فصل یازدهم: چه چیزی در یک ضمیر هست
4 دقیقه
فصل دوازدهم: کم کردن صدا
14 دقیقه
کاربردهای دقیق خودگویی

مشخصات کتاب صوتی

نام کتابکتاب صوتی دانش گفتگو با خود: راهنمای ارتقای هوش هیجانی و پیشرفت سریع
نویسنده
مترجمفاطمه اکیما
راویعلی باقرلی
ناشر صوتی شادن پژواک
سال انتشار۱۴۰۲
فرمت کتابMP3
مدت۲ ساعت و ۲ دقیقه
زبانفارسی
موضوع کتابکتاب‌های صوتی راه و رسم زندگی، کتاب‌های صوتی خودسازی
قیمت نسخه صوتی

نقد، بررسی و نظرات کتاب صوتی دانش گفتگو با خود

دانیال محمدی
۱۴۰۳/۰۵/۲۴
گفتگوی درونی عادتی است که همه انسان‌ها آن را به‌مقدار زیاد انجام می‌دهند. همان‌طور که نمی‌توانیم خوردن و آشامیدن را ترک کنیم، عادت صحبت کردن با خود را نیز نمی‌توانیم کنار بگذاریم. همه کاری که می‌توانیم بکنیم، کنترل ماهیت و جهت این گفتگوی درونی است. بیشتر ما نمی‌دانیم که همین گفتگوی درونی عامل ایجاد شرایط زندگی‌مان است.
گفتگوی درونی انسان، زندگی‌اش را جذب می‌کند. تا مادامی‌که تغییری در صحبت درونی‌اش ایجاد نشود، زندگی شخصی‌اش همانند گذشته باقی خواهد ماند. هرگونه تلاش برای تغییر دنیای اطراف، قبل از این‌که صحبت درونی خود را تغییر داده باشیم یک کشمکش برضد ماهیت این جهان است. انسان می‌تواند در یک چرخه بی‌نهایت از ناامیدی و بدشانسی گرفتار شود و نفهمد که علت آن، گفتگوی درونی منفی خود اوست و گمان کند که علت‌اش دیگران هستند. این ممکن است بعید به‌نظر برسد ولی یک موضوع مناسب برای تحقیق و آزمایش است. فرمول این علم که می‌گوید: “کلمات لباس واقعیت به تن می‌کنند. ” مثل فرمول‌های علم شیمی قایل اثبات است.
گفتگوهای درونی ما از جهات متعددی معرف جهانی هستند که در آن زندگی می‌کنیم. جهان تک‌تک ما خودآشکارسازی گفتار درونی ماست. به ما گفته شده: “هر کلمه بیهوده‌ای که بگوییم یک روز باید درمورد آن توضیح دهیم. براساس حرف‌هایمان ممکن است تبرئه شویم و به‌وسیله آن‌ها ممکن است محکوم شویم. ” ما خودمان را با گفتگوی درونی منفی تنها می‌گذاریم و درعین‌حال انتظار داریم فرماندهی زندگی را در دست بگیریم. گفتگو‌های ذهنی حال حاضر ما به سمت گذشته پس‌روی نمی‌کنند. بلکه آن‌ها به آینده پیش‌روی می‌کنند تا در آن‌جا با ما روبرو شوند. و یا به‌صورت کلمات بیهوده و یا به‌صورت سرمایه با ما روبرو می‌شوند.
Behrouz Por
۱۴۰۳/۰۸/۰۹
با سلام و احترام خدمت تمامی عزیزان
کسانی که این کتاب خواندند بیشتر به عمق عرایض من پی خواهند برد.
مثال: به شخص معتاد بگید تو معتادی، واکنش شخص چی خواهد بود؟
به افرادی که ذهن انباشته از افکار منفی مملو شده، بگو صفات بد خودشو و افکارشو بنویسه، محاله از افکار بدش بنویسه بلکه از اطرافیان و محیط و
اطراف خودش گله شکایت داره
به یکه دانش آموز متوسط یا ضعیف بگید اگه خوب درس بخونید موفق خواهی شد اکثرا میگن دروس سخته
و....
این کتاب راهکارهای ارائه داده که شخص مبتلا به هیچ عنوان قبول ندارم خودش مبتلا شده بلکه همه مصائب از پیرامون اطراف خودش می‌دونه و امکان ندارد این کتاب کاری براش انجام بده و این کتاب هیچ جنبه مثبتی برای این افراد ندارد.
تذکر
مطلب بالا صد در صد نمی‌باشد بلکه افرادی نیز می‌تواند با خواندن کتاب مسیر زندگیشون هم تغییر داد چنین افرادی استثنا می‌باشند
اما
این کتاب برای سایر افراد مفید می‌باشد، حتی راهکارهای هم ارائه می‌دهد که بآعث افزایش دانش و مهارت چنین افرادی خواهد شد.
نکته
به هیچ عنوان تلاش نکنید افراد که مخاطب این کتاب هستند راهنمایی یا اقدام به اصلاح نمایید بلکه این کار یک متخصص می‌باشد. نهایتا کتاب بهشون هدیه بدهید.
چوپان
۱۴۰۳/۱۰/۰۷
سلام و عرض ادب
اگر اشتباه نکنم تو ادبیات به گفتگویی که آدم با خودش می‌کنه میگن "حدیث نَفْس". این کتابم در مورد همینه از یه ابعادی جالب و قابل استفاده بود اینکه آدم یه وقتایی تو حدیث نفسش یعنی تو حرفهایی که به خودش می‌زنه خیلی بدجور می‌زنیم خودمونو تخریب می‌کنیم! که واقعا آثار بدی بجا می‌ذاره و به
اعتماد نفس و حتی ممکنه عزت نفسمونم بگیره. این کتاب برای این مواقع هم یه راهکارهایی میده حتی یه جاش نقل به مضمون گفته بود وقتی یه موفقیتی بدست میاری و به دوستات می‌گی بعضی از دوستات واکنش عجیب غریب نشون میدن مثلاً موفقیتتو کمرنگ و بی‌اهمیت جلوه میدن و میگن اینکه چیزی نیست! که این نشون دهنده حسادتشونه و ما باید حواسمون به اینجور دوستا! باشه؛ تو قرآن تو آیات ۱۱۹و۱۲۰ سوره آل‌عمران هم در مورد اون کسایی که وانمود می‌کنند دوستن ولی در حقیقت دشمنن، شاخص شناختن دوست از دشمن بهمون داده شده که این ثابت می‌کنه این کتاب، کتاب خوبی هست.
فقط کاش این کتاب که روی موضوع به این خوبی کار کرده، بر اساس دین هم می‌بود چون آدم نمی‌دونه تا چقدرش واقعا درست و قابل اعتماد هست.
در اسلام ما نفس لَوامه یعنی نفس ملامت کننده وسرزنشگر داریم که یعنی نفسی که صاحب خودش رو به خاطر گناهی که مرتکب شده و برای منافع حقیقی، کمالات انسانی ودرجات اخروی که از دست داده، ملامت می‌کنه.
ظاهراً نفس لوامه همون وجدان بیدار درونمون هست که وجودش ضروریه وخوبه ونباشه تبدیل میشیم به یه بی‌وجدان!
من نمی‌دونم بین این دوتا فرقی هست یا نه؟ دوست داشتم در مورد این بدونم.
چون اینکه ما خودمونو یه جوری تخریب بکنیم که تمام امیدمون رو هم از دست بدیم فکر کنم یه چیز دیگه باشه و این کار ابلیسه که آدما رو کلا از رحمت خدا ناامید می‌کنه.
کاش یکی در این مور
رهگذرِ دنیا
۱۴۰۳/۰۹/۱۹
اگر اشتباه نکنم تو ادبیات به گفتگویی که آدم با خودش می‌کنه میگن "حدیث نَفْس". این کتابم در مورد همینه از یه ابعادی جالب و قابل استفاده بود اینکه آدم یه وقتایی تو حدیث نفسش یعنی تو حرفهایی که به خودش می‌زنه خیلی بدجور می‌زنیم خودمونو تخریب می‌کنیم! که واقعا آثار بدی بجا می‌ذاره و اعتماد به نفس و حتی ممکنه عزت نفسمونم بگیره. این کتاب برای این مواقع هم یه راهکارهایی میده حتی یه جاش نقل به مضمون گفته بود وقتی یه موفقیتی بدست میاری و به دوستات می‌گی بعضی از دوستات واکنش عجیب غریب نشون میدن مثلاً موفقیتتو کمرنگ و بی‌اهمیت جلوه میدن و میگن اینکه چیزی نیست! که این نشون دهنده حسادتشونه و ما باید حواسمون به اینجور دوستا! باشه؛ تو قرآن تو آیات ۱۱۹و۱۲۰ سوره آل‌عمران هم در مورد اون کسایی که وانمود می‌کنند دوستن ولی در حقیقت دشمنن، شاخص شناختن دوست از دشمن بهمون داده شده که این ثابت می‌کنه این کتاب، کتاب خوبی هست.
فقط کاش این کتاب که روی موضوع به این خوبی کار کرده، بر اساس دین هم می‌بود چون آدم نمی‌دونه تا چقدرش واقعا درست و قابل اعتماد هست.
در اسلام ما نفس لَوامه یعنی نفس ملامت کننده وسرزنشگر داریم که یعنی نفسی که صاحب خودش رو به خاطر گناهی که مرتکب شده و برای منافع حقیقی، کمالات انسانی ودرجات اخروی که از دست داده، ملامت می‌کنه.
ظاهراً نفس لوامه همون وجدان بیدار درونمون هست که وجودش ضروریه وخوبه ونباشه تبدیل میشیم به یه بی‌وجدان!
من نمی‌دونم بین این دوتا فرقی هست یا نه؟ دوست داشتم در مورد این بدونم.
چون اینکه ما خودمونو یه جوری تخریب بکنیم که تمام امیدمون رو هم از دست بدیم فکر کنم یه چیز دیگه باشه و این کار ابلیسه که آدما رو کلا از رحمت خدا ناامید می‌کنه.
کاش یکی در این مورد یه کتاب می‌نوشت.
maryam mafakheri
۱۴۰۳/۰۸/۱۰
با تشکر از پدیدآورندگان کتاب شنیداری دانش گفتگو با خود ، کتابراه عزیز و با تشکر ویژه از مترجم، خانم فاطمه اکیما و آقای راوی: علی باقرلی برای اجرای عالی شان. لطفا در فصل پنجم در مطلب مربوط به گوگل اسکولار به جای اسناد، استناد ذکر شود. در این کتاب نویسنده، یان توهوفسکی، راهکار‌های خوبی در زمینه صدای درونی هم از خود و هم از افرادی چون نسیم طالب کارشناس ریسک و احتمال، مارتین سلیگمن، روانشناس مثبت گرا، دانیل کلمن، مبدع مفهوم هوش هیجانی... می نویسد. در این قسمت میشنویم   "بازنده کسی است که بعد از انجام اشتباه بدرون‌اش نگاه نمی‌کند از اشتباه استفاده نمی‌کند و شرمنده و تدافعی می‌شود به جای اینکه از اطلاعات جدید استفاده کند به جای رها کردن اشتباه سعی کند دلیل اشتباه‌اش را توضیح دهد. " نسیم طالب"
همچنین از درمان شناختی-رفتاری، تحریف شناختی،  قضاوت‌های ارزشی، خودگویی منفی و خودگویی مثبت می‌شنویم.
یان توهوفسکی پدیدآورنده کتب مختلف است مثل:
تمرین سرسختی ذهن (راه‌های شکوفایی و زندگی شادتر)  و چگونه با هرکسی راجع به هرچیزی صحبت کنیم است.
ن د ا ز ر ن د ی
۱۴۰۳/۰۸/۰۷
روانشناسی رفتاری دستمایه زمینه‌ای برای یان توهوفسکی شده است تا در کتاب دانش گفتگو با خود، بنویسد.
خودشناسی و خودآگاهی، ترند نوشتن کتاب‌هایی است که به رفتار و فردیت انسان‌ها بیشتر می‌پردازد.
یان توهوفسکی از درماندگی خودآموخته در فصول اولیه صحبت می‌کند و به نشخوار فکری نیز می‌پردازد.
در انتهای
هر فصل یان مخاطبانشان را رها نکرده و تمرین عملی برای آن موضوع در فصل ارائه می‌دهد که تمارین کارساز و کاربردی است.
واگویی‌های فردی برای همه وجود دارد اما یان توهوفسکی در کتاب صوتی دانش گفتگو با خود آن را برای شما و ما و هر مخاطب عادی باز می‌کند و تفاوت در اختیار گرفتم قدرت ذهن و احساس بیان می‌کند.
توهوفسکی قصد ندارد که کتاب علمی و پژوهشی بنویسد وی تلاش دارد تا با جملات ساده و عامه فهم، پدیده گفتگوی ذهن را برای همگان موشکافی کند و رهایی از آن را بیان کند.
حمیدرضا
۱۴۰۳/۰۸/۰۳
درود بر شمایکی از ویژگی های مثبت ش خلاصه بودن ش بود، و میشه گفت خلاصه ای از چند تا کتاب مختلف تو همین سبک بود، نقل قول های خوبی آورده بود تو کتاب و در کل ارزش یه بار شنیدن رو داره و البته نقدی که میشه گفت اینه که یسری مسائل رو نمیشه ساده بررسی کرد مثل روابط انسانی که آخرش میگه، پیچیدگی های خاص داره خودشو صرفاً نمیشه با اعتماد به نفس و شوخ طبعی توضیح ش داد یا اینکه بگی من آدم خوبی ام و یسری ویژگی ها برای ارائه دارم و مورد بعدی کسی که دچار اختلالات روانپزشکی و... مثل افسردگی عه صرفاً با گفت و گوی درونی سازنده و موثر قابل درمان نیست اما در کل کتاب خوب و ارزشمندی عه من لذت بردم
Nazanin
۱۴۰۳/۰۹/۱۰
به عنوان کسی که کتاب "گفتگو با خود" رو خونده، باید بگم که این کتاب واقعاً تجربه‌ای تغییر دهنده و الهام‌بخش برای من بود. نویسنده با نثری ساده و روان، ولی در عین حال عمیق، به بررسی دنیای درونی ما پرداخته و تکنیک‌هایی را ارائه می‌دهد که به ما کمک می‌کند تا با خودمان بهتر و صادقانه‌تر صحبت کنیم.
این
کتاب به من یاد داد که چگونه به گفتگوی درونی خود توجه کنم و الگوهای منفی و باورهای محدودکننده‌ام را شناسایی کنم. از همه مهم‌تر، یاد گرفتم که چگونه این الگوها را تغییر دهم و به جای آن‌ها افکار مثبت و سازنده را جایگزین کنم. این فرآیند نه تنها به من کمک کرد که استرس کمتری داشته باشم و اعتماد به نفس بیشتری پیدا کنم، بلکه روابط من با دیگران را نیز بهبود بخشید.
فائقه
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
این که کتاب خیلی خوبیه شک نکن حتی ارزش هدیه دادن به دیگران به عنوان آگاهی بیشتر رو هم داره ولی رعایت کردن نکاتی سخته و باید مرتب با خودت کلنجار بری مثلا خودم اصلا عادت ندارم با خودم صحبت کنم مگر اینکه افکار منفی داشته باشم و این کتاب میگه با افکار منفی با خودت صحبت نکن و... افکارت که مثبت باشه که احتیاجی نیست هی با خودت صحبت کنی ولی وقتی افکار منفی هست هی تو دهنت نشخوار میکنی وبا خودت حرف میزنی چون دوست نداری در موردش با دیگران صحبت کنی این کتاب بهت کمک میکنه آگاهانه افکار منفی وگپ زدن‌منفی با خودت رو به طور هوشمندانه کنار بزاری ولی شرط اول اینه که خودت قبول کنی که فقط با افکار منفی تو ذهنت گفتگو داری وگرنه به نتیجه مطلوب نمیرسی موفق باشید وبرقرار
محمد مجتبی علی دادیان
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
درود بر شمایکی از ویژگی‌های مثبت ش خلاصه بودن ش بود، و میشه گفت خلاصه‌ای از چند تا کتاب مختلف تو همین سبک بود، نقل قول‌های خوبی آورده بود تو کتاب و در کل ارزش یه بار شنیدن رو داره و البته نقدی که میشه گفت اینه که یسری مسائل رو نمیشه ساده بررسی کرد مثل روابط انسانی که آخرش میگه، پیچیدگی‌های خاص داره خودشو صرفاً نمیشه با اعتماد به نفس و شوخ طبعی توضیح ش داد یا اینکه بگی من آدم خوبی‌ام و یسری ویژگی‌ها برای ارائه دارم و مورد بعدی کسی که دچار اختلالات روانپزشکی و... مثل افسردگی عه صرفاً با گفت و گوی درونی سازنده و موثر قابل درمان نیست اما در کل کتاب خوب و ارزشمندی عه من لذت بردم
Javidan
۱۴۰۳/۰۸/۰۷
با سلام وعرض ادب کتاب پیش رو یک کتاب کاملا اموزشی و‌چکیده در مورد اختلال خودگویی که باعث خود خوری و کم شدن اعتماد به نفس میشه خیلی خلاصه وبسیار بی حاشیه در حدود دوساعت کتاب صوتی برای افرادیکه بعد از هر مراسم و حضور در جمع تمام رفتارها بخصوص رفتار خودشون و تحلیل میکنند و بدنبال عیب و حسن میگردد باعث واغلب منفی‌ها بارها وبارها نوشخوار فکریشون میشه بهترین انتخاب با توجه به حجم کم خیلی کامل مشکل وراه حل تحلیل شده گوینده خیلی قوی و با تاکید کتاب و زیباتر وجذابتر تفسیر میکنه خرید کتاب و به همه اقشار بخصوص خانمها که بیشتر نوشخوار فکری دارند توصیه میکنم
Mahmood kakouei
۱۴۰۳/۰۹/۰۵
با درود
کتاب حاضر با روشی گام به گام مسیر شناخت خودگویی و تاثیرات مثبت و منفی آن را بررسی کرده است. در انتهای هر بخش نیز تمرینی برای در ذهن ماندن مطالب و لمس کاربردهای آن بخش آورده شده و اگر با نگاه اصلاح و بهبود خود این کتاب را انتخاب و مطالعه کرده اید لازم است حتما تمرینات را بصورت کامل انجام یا
دهید. مطالعه گوش دادن به یک کتاب قطعا مفید خواهد بود ولی پیش از انجام این کار حتما شرایط لازم جهت داشتن تمرکز یا امکان نت برداری را برای خود فراهم کنید تا بتوانید از وقتی که گذاشته اید بهترین نتایج را بگیرید.
م کاظمی
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
در انتهای هر فصل یان مخاطبانشان را رها نکرده و تمرین عملی برای آن موضوع در فصل ارائه می‌دهد که تمارین کارساز و کاربردی است.
واگویی‌های فردی برای همه وجود دارد اما یان توهوفسکی در کتاب صوتی دانش گفتگو با خود آن را برای شما و ما و هر مخاطب عادی باز می‌کند و تفاوت در اختیار گرفتم قدرت ذهن و احساس که
بیان می‌کند.
توهوفسکی قصد ندارد کتاب علمی و پژوهشی بنویسد وی تلاش دارد تا با جملات ساده و عامه فهم، پدیده گفتگوی ذهن را برای همگان موشکافی کند و رهایی از آن را بیان کند.
سمانه نوری
۱۴۰۳/۰۸/۱۳
همه انسان‌ها با خود صحبت میکنند چه در حال برنامه ریزی که به صورت گفتار درونی برای نظم دادن به افکار و اعمالشان
اما این نکته اهمیت دارد که ما با چه کلامی به چه صورتی مفید یا عملا به صورت نشخوار فکری با خود صحبت میکنیم
صورت مفید ان منجر به پذیرش خطاها و اصلاح و پیشرفت میشود و نشخوار فکری یا خود و
سرزنش گری منجر به افت اعتماد به نفس عزت نفس خواهد شد مطالعه این کتاب یکی از لازمه‌های هر انسانی ست هنر دوست داشتن خود سخن گفتن با خود بسیار مهم است
سهیل برزگر
۱۴۰۳/۰۹/۲۰
ما الان داخل جامعه یا جهانی زندگی می‌کنیم که پر از تبلیغات و حرف‌ها و گفت و‌های منفی و نا امیدی است، که روی ما تاثیر گذاشته و باعث شده که منفی بافی هامون بیشتر از مثبت نگری‌ها باشه؛ با گوش کردن به این کتاب منشا خیلی از منفی بافی هام رو متوجه شدم و یاد گرفتم که حذفشون کنم و اون هارو با افکار مثبت و جایگزین کنم؛ واقعا این گفت گو‌های ساده درونی ماست که به نوع زندگی ما جهت می‌دهد
با تغییر اونها میتونیم مسیر زندگی خودمون رو هم تغیر بدهیم.
مشاهده همه نظرات 145

راهنمای مطالعه کتاب صوتی دانش گفتگو با خود

برای دریافت کتاب صوتی دانش گفتگو با خود و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.