معرفی و دانلود کتاب رهایی، طریقت تسلیم: سازوکاری برای شاد زیستن
برای دانلود قانونی کتاب رهایی، طریقت تسلیم و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب رهایی، طریقت تسلیم: سازوکاری برای شاد زیستن
بیخیال شوید. باور کنید راهی جز این وجود ندارد. بلاها و معجزهها میآیند و میروند و کاری از دست شما ساخته نیست. در نهایت باید آنچه رخ میدهد را بپذیرید و از حرص خوردن دست بردارید. کتاب رهایی، طریقت تسلیم در این مسیر که انتهایش آرامش است، با شما همراه خواهد بود. دیوید آر هاوکینز به شما نشان میدهد چطور در برابر رخدادهای زندگی به صلح و پذیرش برسید و شادمانی را بهدست آورید.
دربارهی کتاب رهایی، طریقت تسلیم
ما همیشه نگرانیم. میترسیم بیپول شویم. از جنگ و مشکلات اجتماعی و جهانی واهمه داریم. تنهایی و بیماری وحشتزدهمان میکند و چنگالهای استرس گلویمان را خراش میدهند. ما نمیدانیم حتی اگر بدترین بلاها هم نازل شود، باز هم بهتر از فاجعهای است که با غصه خوردن بر سر خودمان آوار میکنیم. بهقول سیمین دانشور: «غصه یعنی سرطان!». تسلیم شدن در دنیای امروزی ویژگی مثبتی نیست. همه میگویند باید برای همهچیز بجنگیم که این نبرد مقدس است. اما واقعاً درحال ستیز برای چه چیزی هستیم؟ آیا مدام دویدن و شبانهروز جنگیدن، حال ما را بهتر کرده است؟ بشر از زمانی که توانست خود را بشناسد، غم را شناخته و از همان موقع تاکنون به هزار راه و طریق متوسل شده تا درمان درد خود را بیابد، اما در هر قدم از آن دورتر شده است. این اکسیر جادویی که قرار است شادی و خوشبختی را در وجود ما جاری کند، تنها در یک چیز نهفته است: پذیرش و به صلح رسیدن. کتاب رهایی، طریقت تسلیم (Letting go: the pathway of surrende) دربارهی همین آشتی درونی است که قرار است ما را به مرحلهی رهایی و آزادی برساند.
از عارفی پرسیدند چه آرزویی داری، گفت: «اینکه هیچ آرزویی نداشته باشم.» طبیعتاً رسیدن به چنین مرحلهای خارج از توان ماست اما راهی که ما برای نزدیک شدن به آرامش درونی باید آن را طی کنیم، در نهایت به همین مرحله میرسد: وارستگی. ریشهی تمام دردها و غمهای ما در خواستن و نرسیدن است. تمام عمر رنج می کشیم و اضطراب را تحمل میکنیم تا به زندگی خوبی برسیم و نمیبینیم که بهای این رسیدن، عمر ماست. حافظ هشتصد سال پیش به این نتیجه رسید که باید کنار جوی بنشیند و گذر عمر ببیند، اما بشر امروزی با وجود اینهمه علم و دانش و فناوری، هرروز خود را از مسیر سعادت دورتر میکند.
دیوید آر هاوکینز (David R. Hawkins) رهاسازی و رها شدن را برای ما معنا کرده است. رهاسازی مانند پریدن در عمق اقیانوس و تجربهی حس بیوزنی در فضاست. گویی ناگهان تمام فشارها و سختیها را جا میگذاریم و به درون خود نگاه میکنیم. کتاب رهایی، طریقت تسلیم ما را با عوامل استرسزا و تأثیر بسیار مخربی که اضطرابها بر بدن و روان ما میگذارند، آشنا میکند و راههای جایگزین کردن احساسات منفی با احساسات مثبت را با ما در میان میگذارد.
دیوید آر هاوکینز منظور خود از رهایی را بازگو میکند تا آن را با افسردگی اشتباه نگیریم. فرد افسرده همیشه احساس میکند که نمیتواند کاری از پیش ببرد و توان و جانی برای ادامهی زندگی ندارد، اما فردی که خود را در تندباد زندگی رها کرده و سعی میکند به پیشامدها با دید نیک بنگرد، مملو از شادی و حال خوب است. کتاب رهایی، طریقت تسلیم راههای نجات یافتن از احساسات منفی مثل سوگ و فقدان و خشم را روی آوردن به اعمالی چون مراقبه، مدیتیشن و عشق معرفی میکند. عشق بیمنت و سالم همان اکسیری است که اجازه میدهد احساس امنیت کنیم و به ترسها و غمها اجازهی جولان ندهیم.
کتاب رهایی، طریقت تسلیم نمیخواهد که نسبت به زندگی خود بیمسئولیت باشیم و هیچچیز برایمان مهم نباشد، بلکه میخواهد با درونی آرام و عشقی بیانتها به خود و اطرافیان محبت کنیم و برای رویدادهای زندگیمان تصمیم بگیریم و فراموش نکنیم که در نهایت هرچه تقدیرمان باشد، همان اتفاق میافتد.
کتاب رهایی، طریقت تسلیم به کوشش شاهین غفاری و عباس زیدیزاده به زبان فارسی ترجمه و در مؤسسهی انتشارات فلسفه منتشر شده است.
کتاب رهایی، طریقت تسلیم برای چه کسانی مناسب است؟
ما بیش از هرچیز به آرامش و صلح درونی نیازمندیم و باید راهی برای نجات خود از اینهمه آشوب و اضطراب پیدا کنیم. کتاب رهایی، طریقت تسلیم به ما کمک میکند تا با خود آشتی کنیم و در برابر طوفانهای زندگی قوی و استوار باشیم.
در بخشی از کتاب رهایی، طریقت تسلیم: سازوکاری برای شاد زیستن میخوانیم
استرس، نتیجه فشار انباشتهشده احساسات سرکوب و مهارشده ماست. فشار، همواره در جستجوی فرونشستن و تسکین است و به همین خاطر، اتفاقات و شرایط بیرونی تنها باعث شعلهورشدن آگاهانه و ناآگاهانه آنچه ما سرکوب کردهایم میشود. انرژی احساسات مهارشده، دوباره از طریق واکنشهای خودکار سیستم عصبی ما به سطح میآید و باعث تغییرات جسمی میشود که نتیجه آن، بیماری است. یک احساس منفی بلافاصله حدود نیمی از قدرت ماهیچهها را میگیرد و دید فیزیکی و ذهنی ما را تنگ و محدود میسازد. استرس، در واقع واکنش احساسی ما به عوامل محرک بیرونی است و بر اساس باورهای ما و فشارهای روانی مربوط به آنها تعیین میشود. بنابراین، این محرکهای بیرونی نیستند که عامل استرساند، بلکه درجه واکنش و تأثیرپذیری ماست که آن را تعیین میکند.
هرچه بیشتر در حالت تسلیم قرار داشته باشیم، کمتر دستخوش استرس میشویم. تأثیر رهاکردن و کاهش پاسخ بدن به استرس در مطالعات علمی نشان داده شده است (فصل 14 را ببینید.) بسیاری از برنامههایی که امروزه برای کاهش استرس ارائه میشوند، این نکته اساسی را در نظر نمیگیرند و بهجای پرداختن به ریشه استرس، تنها سعی میکنند تأثیرات آن را کاهش دهند یا روی عوامل بیرونی تمرکز کنند. این موضوع مانند آن است که بدون مداوای عفونت بیمار، سعی کنیم تب او را کاهش دهیم. برای مثال، تنش عضلانی، ناشی از نگرانی و ترس، عصبانیت و احساس گناه است، بنابراین شرکت در یک دوره آموزشی درباره روشهای شُلکردن ماهیچهها فایده خیلی کمی برای رفع آن خواهد داشت. به جای آن، از بین بردن منبع تنش، که خشم، ترس، احساس گناه و بقیه احساسات منفی سرکوب و مهارشده است، بسیار مؤثرتر خواهد بود.
فهرست مطالب کتاب
پیشگفتار
مقدمه
جسمی
رفتاری
روابط شخصی
خودآگاهی، بیداری و معنویت
فصل اول: معرفی
فصل دوم: سازوکار رهاسازی
رهاسازی چیست؟
احساسات و سازوکارهای ذهنی
احساسات و استرس
رخدادهای زندگی و هیجانات
سازوکار رهاسازی
فصل سوم: آناتومی احساسات
هدف از بقا
مقیاس احساسات
درک احساسات
برخورد با بحرانهای احساسی
شفا و التیام گذشته
افزایشدادن احساسات مثبت
فصل چهارم: افسردگی و بیتفاوتی
«نمیتوانم» در برابر «نمیخواهم»
مقصردیدن دیگران
انتخاب مثبتها
انتخاب همنشین
فصل پنجم: اندوه و ماتم
میدان دادن به اندوه
برخورد با فقدان
جلوگیری از اندوه
فصل ششم: ترس
ترس از سخنرانی در جمع
اثر شفابخش عشق
پذیرش مسئولیت «سایه»
احساس گناه
فصل هفتم: اشتیاق و آرزومندی
آرزومندی به شکل یک مانع
داشتن انجامدادن بودن
زرقوبرق
قدرت تصمیم درونی
فصل هشتم: خشم
استفاده مثبت از خشم
ازخودگذشتگی
تصدیق و توجه
توقعات
آزردگی مزمن
فصل نهم: غرور
شکنندگی غرور
فروتنی
نشاط و سپاسگزاری
عقاید و دیدگاهها
فصل دهم: روحیه و شهامت
شهامت رهاسازی
خودیاری
توجه به دیگران
فصل یازدهم: پذیرش
همه چیز همانگونه که هست، بیعیب است
پذیرش خود و دیگران
مسئولیتپذیری شخصی
فصل دوازدهم: عشق
عشق در زندگی روزمره
عشق شفادهنده است
عشق نامشروط
یگانگی
فصل سیزدهم: آرامش
تأثیر عمیق آرامش
انتقال خاموش
تسلیم به واقعیت واپسین
فصل چهاردهم: کاهشدادن استرس و بیماریهای جسمی
جنبههای روانی و استعداد استرس
جنبههای پزشکی استرس
واکنش سیستم انرژی بدن به استرس و طب سوزنی
مداخلات پزشکی برای تسکین استرس
آزمون حرکتشناسی
تکنیک آزمون ماهیچهای
ارتباط خودآگاهی با استرس و بیماری
فصل پانزدهم: رابطه بین ذهن و بدن
تأثیر ذهن
باورهای بیماریزا
مقایسه با تکنیکهای دیگر
فصل شانزدهم: فواید رهاسازی
رشد عاطفی
حل مسائل
سبک زندگی
حل مشکلات روانی: مقایسه با رواندرمانی
فصل هفدهم: متحول شدن
سلامت
ثروت
خوشحالی
حالت آزادی درون
فصل هجدهم: روابط
احساسات منفی
خشم
احساس گناه
بیتفاوتی و اندوه
ترس
غرور
شرطیسازی بشری
احساسات مثبت
اتصال و همبستگی
رها کردن توقعات
روابط زناشویی
فصل نوزدهم: دستیابی به اهداف شغلی
احساسات و تواناییها
احساسات منفی مربوط به کار
احساسات مثبت مربوط به کار
احساسات و فرایند تصمیمگیری
احساسات و توانایی فروش محصولات
فصل بیستم: دکتر، خودت را شفا بده
اصول اولیه
شفای چندین بیماری
بهبود دید چشم
فصل بیست و یکم: پرسش و پاسخ
اهداف مذهبی و معنوی
مدیتیشن و تکنیکهای درونی
رواندرمانی
اعتیاد به الکل و مواد مخدر
روابط شخصی
سازوکار
رهاساختن در حد نهایی
پیوست A: نقشهی خودآگاهی
پیوست B: فرایند آزمایش ماهیچهای
اطلاعات عمومی
تکنیک
درجهبندی سطوح خاص
درجهبندی عددی
کاربردها
درجهبندی سطح A
اطلاعات عمومی
تخصص در آزمایش
محدودیتها
توضیح
عدم صلاحیت
تناقضات
یادداشت
درباره نویسنده
خلاصه زندگینامه
زندگینامه خودنوشت
منابع
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب رهایی، طریقت تسلیم: سازوکاری برای شاد زیستن |
نویسنده | دیوید آر هاوکینز |
مترجم | شاهین غفاری، عباس زیدی زاده |
ناشر چاپی | موسسه انتشارات فلسفه |
سال انتشار | ۱۴۰۳ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 388 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-622-7857-51-1 |
موضوع کتاب | کتابهای خودسازی |
این کتاب به مثابه یک روان درمان همراه میمونه
که به نظر من میتونه تا حدی به آرامش ذهنی آدم کمک کنه اگه استفاده بشه ازش
خوندنش خالی از لطف نیست
موفق و پیروز باشین