معرفی و دانلود کتاب برف در تابستان
برای دانلود قانونی کتاب برف در تابستان و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب برف در تابستان
جهان هیچگاه خالی از مشکلات نبوده است و همهی ما در طول زندگی، ناچار به تحمل رنجهایی هستیم؛ با این حال، سایاداو یو جوتیکا در کتاب برف در تابستان، براساس آیین بودایی توصیههایی برای بهتر زیستن و رسیدن به آرامش در چنین جهانی ارائه میدهد. این کتاب بیش از یک میلیون نسخه به چاپ رسیده و به ده زبان زندهی دنیا ترجمه شده است.
دربارهی کتاب برف در تابستان
زیستن در جهان پرهیاهوی امروز، توأم با تحمل مشکلات و رنجهایی است که گاه از حد انتظار فراتر میروند. ما در بسیاری از مواقع، این مشکلات را با جهان پیرامون خود مرتبط میدانیم و بدین ترتیب، فکر میکنیم برای تغییر این شرایط، کاری از دست ما ساخته نیست؛ اما کتاب برف در تابستان (Snow in the Summer)، به ما یادآوری میکند که ذهن، مهمترین یاریگر ما در رسیدن به خوشبختی است.
سایاداو یو جوتیکا، یکی از راهبان اعظم بودایی در میانمار، در این کتاب، روشهایی عملی را برای آموزش و تربیت ذهن ارائه میکند که در فلسفهی بودایی ریشه دارند؛ اما او، تجربیات شخصی خود را نیز به آنها افزوده است و به همین دلیل، ایدههای او سرشار از تازگی و جذابیت هستند. برجستگی این عامل، موجب شده است که این کتاب، نه تنها در شرق، که در کشورهای غربی نیز به کتابی پرفروش و تاثیرگذار تبدیل شود.
مفهوم کلیدی برای سایادو او جتیکا، مراقبه است. از نظر او، مراقبه حالتی است که در آن فرد در بیشترین ارتباط با ذهن خود است و از این طریق با پیرامون خود ارتباط برقرار میکند. هر کس که به دنبال آرامش است، باید طبیعت خود را بشناسد و این کار جز با مراقبه انجام نخواهد شد. خود نویسنده، رفتن و زندگی در جنگل را همان عاملی میداند که یاریگر او در رسیدن به آرامش است. او با پناه بردن به جنگل، از روزمرگیهای زندگی هر روزه جدا شده و ذهن خود را پرورش میدهد تا خوشبختی و آرامش را در درون خود احساس کند.
کتاب برف در تابستان، مجموعهای از نامهها است که این راهب و استاد بودایی به دو شاگرد خود در غرب نوشته است و در جریان آنها، نکات ارزشمندی را جهت رسیدن به آرامش و زندگی سرشار از نشاط بیان میکند. علاوه بر توصیههای عملی، این کتاب سرشار از فلسفه است و در آن ایدههایی در باب زندگی و مرگ مطرح میشود که از عمق و جذابیت بالایی برخوردارند.
کتاب برف در تابستان برای چه کسانی مناسب است؟
این اثر برای تمام کسانی که به دنبال زندگی بهتر و سرشار از آرامش هستند جذاب خواهد بود.
با سایاداو یو جوتیکا بیشتر آشنا شویم:
سایاداو یو جوتیکا (Sayadaw Jotika) راهب و نویسندهی اهل میانمار است که در سال 1959 متولد شد. او دارای تحصیلات دانشگاهی است و با متفکران شرقی و غربی زیادی از جمله فروید، یونگ، آدلر، سقراط، افلاطون، ارسطو، هگل، کانت، نیچه و غیره آشنایی دارد؛ اما بریدن از متعلقات و زندگی در جنگل به عنوان راهبی بودایی، آن سبکی از زندگی بود که بیش از همه به مذاق او خوش میآمد و باعث میشد به آزادی دست پیدا کند. کتابهای «برف در تابستان» و «نقشهی راه»، از مهمترین آثار او هستند که مقبولیت بالایی در سراسر جهان کسب کردهاند.
در بخشی از کتاب برف در تابستان میخوانیم
مردم فریفتۀ سرگرمی و دانستنیها میشوند و ذهنشان را از مسایل حقیقی و مهم زندگی دور میکنند. بررسی ذهن و زندگی خود، بسیار خرسندکنندهتر است، اما بسیاری از مردم از این کار میترسند. برعکس، آنها میخواهند خود را فراموش کنند. آنها از خودشان میگریزند. مردم آن قدر شجاع نیستند که با خودشان رو به رو شوند. یا میترسند؛ از این میترسند که اگر دربارﮤ خودشان زیاد فکر کنند، دیوانه شوند. اما من در بارﮤ فکر کردن حرف نمیزنم، از مشاهده کردن سخن میگویم. بله، اگر در بارﮤ خودتان زیاد فکر کنید، دیوانه میشوید.
مردم احساس پوچی و بیفایدگی میکنند و برای پوشاندن این احساس میکوشند خودشان را مشغول کنند. پرمشغله بودن احساس مهم بودن به آدمها میدهد.
چه کسی میتواند به شما بگوید چه کاری انجام دهید؟ من که نمیتوانم. خودتان باید راه را پیدا کنید. من فقط میتوانم به شما بگویم «هوشیار باشید و ساده زندگی کنید». البته گمان میکنم خودتان هم این کار را انجام میدهید. ما نمیتوانیم همه چیز داشته باشیم. باید مواردی را برگزینیم و بقیه را رها کنیم.
فهرست مطالب کتاب
سپاس نامه
پیش گفتار نویسنده
1: ذهن، توجه و مراقبه
2: خلوت گزینی
3: عشق پدرانه و راهنمایی
4: زندگی، زیستن و مرگ
5: آموزش و آموختن
6: معیار و فلسفه
7: دوستی، رابطه، مهر و محبت
واژه نامۀ پالی
واژهنامۀ میانماری
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب برف در تابستان |
نویسنده | سایاداو یو جوتیکا |
مترجم | فرناز فرود |
ناشر چاپی | انتشارات کلک آزادگان |
سال انتشار | ۱۴۰۰ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 204 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-600-799636-2 |
موضوع کتاب | کتابهای ادیان شرقی |
این که انسان بتواند در هر وضعیتی رها از حالت نامطلوب ذهن زندگی کند باید به روشنی مراقب واکنشهای ذهن و همچنین نسبت به هرآنچه میبیند و میشنود هوشیار باشد. اگر بتواند بدون قضاوت، ذهن را تماشا و پذیرش کند، با این عمل به آرامش و آسودگی دست میابد به رضایت درونی منجر میشود.
قبولیه بلاتکلیفی (ذهنِ نمیدانم) بسیار کمک کننده است.
با مردم مهربان باشیم اما سعی در به دست آوردن رضایت آنها نکنیم. آدمی باید این کج سلیقگی را که میخواهد با بقیه هم عقیده باشد دور بریزد.
آرزوها و خواستهها زندگی را غیرواقعی میکنند در عوض برای درک و شناخت عمیق از طبیعتِ راستینِ خود بکوشیم و بگذاریم عواطف و آرزوها بیایند و بروند. درمورد رابطه:
پذیرش، درک، مدارا، همراهان عشق هستند همچنین سهیم بودن و توجه داشتن در رابطه باعث بهبود آن میشود.
عشق بورزید بی آنکه به دوام رابطه دل ببندید، غروب باشکوه را تا وقتی هست تماشا کنید اما نمیتوانید آنرا به زور نگه دارید. 🌆🌸
ممنون از کتابراه که این کتاب بسیار ارزشمند رو در اختیار ما گذاشت.