معرفی و دانلود بهترین داستانها و رمانهای عاشقانه ایرانی
چرا باید داستان و رمان عاشقانه ایرانی بخوانیم؟
اگرچه امروزه صاحبنظران اهل ادب، تفاوتهای متعددی میان داستان کوتاه و رمان قائل میشوند، اما در گذشته واژهی رمان یک اصطلاح کلی محسوب میشد و برای قصههای کوتاه عاشقانه مورد استفاده قرار میگرفت. اینطور که پیداست مفهوم عشق از همان ابتدا با داستان و رمان گره خورده است. داستانهای ژانر عاشقانه با در محور قرار دادن مسائلی همچون عشق، جدایی، ازدواج و شور جوانی، روایتهای واقعی یا تخیلی گوناگونی را بهتصویر میکشند که ممکن است در بستری از مفاهیم روانشناختی، اجتماعی، کمدی، مذهبی و یا رخدادهایی ترسناک، معمایی و هیجانانگیز جلو برود. این چندوجهی بودن را میتوان یکی از ویژگیهای مهم دنیای ادبیات مدرن دانست که تقریباً هیچ کدام از آثار آن را نمیتوان بهراحتی در یک ژانر خاص گنجاند.
سیر تاریخی داستان و رمان عاشقانه ایرانی
پیشینهی تاریخ پرسوزوگداز داستانهای عاشقانه در ادبیات کهن ایرانی، بر همهی ما آشکار است و میدانیم که اغلب این حکایات عاشقانه در قالب شعر به تصویر کشیده شدهاند (که البته این موضوع مختص ایرانیان نیست). گفته میشود که در ایران، داستاننویسی و رماننویسی به سبک و سیاق ادبیات غرب، از اواخر قرن نوزدهم و اوایل قرن بیستم میلادی و به موازات دوران مشروطه پا گرفت. کریستف بالایی، استاد ادبیات و زبان فارسی در فرانسه، کتابهای «امیرارسلان نامدار»، «سفینه طالبی یا کتاب احمد» و «سیاحتنامه ابراهیم بیگ» را بهعنوان مواردی از مهمترین آثار ادبی ایرانی که اولین نمونههای جدی نزدیک به سبک رماننویسی مدرن محسوب میشوند، معرفی میکند. بسیاری از صاحبنظران دیگر نیز کتاب «ستارگان فریبخورده» نوشتهی میرزافتحعلی آخوندزاده را که در سال 1253 منتشر شد، اولین رمان ایرانی میدانند.
اگرچه عشق همیشه در داستانها بهعنوان موضوعی محوری یا حداقل در شکل روایتی فرعی یا عنصری برای پیشبرد داستان حضور داشته است، اما با رشد ادبیات داستانی و توجه بیشتر به اصول و فرم روایت داستان و رمان، آثاری جدیتر در ژانر عاشقانه و رمانتیک خلق شدند. در سال 1311 صادق هدایت با انتشار داستان بلند «داش آکل»، یک روایت تلخ عاشقانه و در عین حال جذاب را برای همیشه در ادبیات عاشقانهی ایران ثبت کرد. او در سال 1315 نیز زن اثیریِ رمان «بوف کور» را آفرید و در داستان کوتاه «لاله» هم شکل متفاوتی از عشق را روایت کرد.
در اوایل دههی 1330 رمان «چشمهایش» نوشتهی بزرگ علوی بهعنوان اثری فاخر در ژانر عاشقانه مورد استقبال قرار گرفت. علی محمد افغانی نیز با انتشار رمان عاشقانه و اجتماعی «شوهر آهوخانم» در سال 1340 تحول بزرگی را در نگارش رمان در میان نویسندگان ایرانی رقم زد. در سال 1348 سیمین دانشور با رمان «سووشون» زنی ایرانی را شخصیت اصلی یک رمان قرار داد و با روایت عشق میان یک زن و شوهر، به مرور تاریخ سیاسی کشور پرداخت.
در سال 1351 انتشار رمان «شب یک، شب دو» به قلم بهمن فرسی، شکل نوینی از رماننویسی را در ایران ارائه داد. در اواخر دههی 1350، نادر ابراهیمی با آثاری مانند «یک عاشقانه آرام» و «آتش بدون دود»، در بسترهای متفاوتی به روایت ماجراهای گوناگونی از عشق پرداخت که یکی در گیلان و دیگری در ترکمنصحرا میگذشت. در دههی 1360 رمان «سمفونی مردگان» با در مرکز قرار دادن داستانی پرآب چشم، ماجرایی عاشقانه را به معضل نخبهکشی در جامعهی ایرانی گره زد که از نظر موضوع و شیوهی روایت، همچنان بهعنوان یکی از رمانهای منحصربهفرد ایرانی شناخته میشود.
در دههی 1370، با گذر از سالهای پرآشوب گذشته، نویسندگان فارسیزبان فرصتی یافتند تا بیشتر به عشق بپردازند. جدا از آثار عاشقانهی پرمخاطب به قلم م. مؤدبپور، فهمیه رحیمی، ر. اعتمادی و... که با ارائهی تصویری پرشور و حرارت از عشق، بهعنوان رمانهای عامهپسند شناخته میشدند، رمان «بامداد خمار» اثر فتانه حاج سید جوادی نیز به یکی از معروفترین رمانهای عاشقانه در این دهه تبدیل شد. در سال 1376 داستان کوتاه «درخت گلابی» که در قالب مجموعه داستان «جایی دیگر» نوشتهی گلی ترقی منتشر شده بود و با فیلم اقتباسی داریوش مهرجویی بر اساس آن، شهرت بیشتری پیدا کرد، روایت تازهای از عشق سوزان یک نوجوان را به تصویر میکشید. رمان «من او» اثر رضا امیرخانی هم پس از انتشار در سال 1378، توجه بسیاری از مخاطبان را به خود جلب کرد. کتاب «شرق بنفشه» نوشتهی شهریار مندنی پور، یکی دیگر از شناختهشدهترین مجموعه داستانهای عاشقانه ایرانی در این دهه است که با فرم زبانی خاص و نگاه استعاری ویژهاش، به شرح عشق میپردازد.
رمان وهمآلود «سلوک» نوشتهی محمود دولتآبادی، در سال 1381 به یکی از پرفروشترین رمانهای عاشقانه ایرانی بدل شد. رمان «چراغها را من خاموش میکنم» اثر زویا پیرزاد، یکی دیگر از آثار پرمخاطبی است که در دههی 1380 به انتشار رسید و با روایت جاری شدن عشق در زندگی ملالآور یک زن خانهدار، توجهات بسیاری را به خود جلب کرد. رمانهایی همچون «رهش» اثر رضا امیرخانی و «پاییز فصل آخر سال است» نوشتهی نسیم مرعشی نیز، ازجمله آثار پرمخاطب دههی 1390 بودند که در هر کدام از آنها به طریقی، روایتهای عاشقانه تجلی پیدا کردهاند.
اهمیت مطالعهی داستانها و رمانهای عاشقانه ایرانی
اغلب انسانها با شنیدن روایتهای عاشقانه به وجد میآیند. اغلب ما پیش از تجربهی عشق، از طریق داستانها و روایتها با این مفهوم آشنا شدهایم. مطالعهی داستانهای عاشقانه شما را با شکلهای مختلف عشق آشنا میکنند. علاوهبر این، داستانها و رمانهای عاشقانه به خوانندگان کمک میکنند تا موقعیتها و روابط پیچیدهی عاطفی را درک کنند و به این ترتیب، هوش هیجانی و مهارتهای اجتماعی خود را بهبود ببخشند.
اما بهطور خاص، داستانها و رمانهای عاشقانه ایرانی، وجه ملموستری از عشق را برای شما نمایان میکنند. از طرف دیگر نگاه هر خطهای از این مرز و بوم نسبت به این مقوله متفاوت است و از همین رو، مطالعهی آثار شاخص ژانر عاشقانهی ادبیات داستانی ایران، شما را با این دیدگاهها، رویکردها و جهانبینیهای مختلف سرزمینمان آشنا میکند. حتی اگر از شور و حرارتی که اینگونه آثار در دل زنده میکنند بگذریم، میتوان گفات که بررسی شیوهی برخورد افراد مختلف نسبت به این مقولهی جهانشمول در جایگاه خود ارزشمند و جذاب است و همچنین موجب همذاتپنداری و درک و تجربهی احساسات مختلفی مانند شگفتزدگی، همدلی، دلسوزی، ملامتگری و... میشود.
خواندن داستانها و رمانهای عاشقانه ایرانی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
اگر از تجربهی احساسات پرشور لذت میبرید و دلتان میخواهد که در کنار آن، با نگاه افراد مختلف جامعهمان به مفاهیمی مانند عشق، هجران و وصال آشنا شوید، مطالعهی داستانها و رمانهای عاشقانه ایرانی، بهترین انتخاب در رسیدن به این اهداف خواهد بود. از سوی دیگر هر نویسندهای به شیوهای متفاوت، عشق را در قالب داستان و اثر ادبیاش پرداخت میکند و همین موضوع میتواند محرکی برای مطالعهی انواع داستانهای عاشقانه ایرانی باشد.
پرطرفدارترین داستانها و رمانهای عاشقانه ایرانی در کتابراه
از آنجا که داستانها و رمانهای عاشقانه همواره هواخواهان بسیاری دارند، کتابراه آثار پرشماری را برای خرید و دانلود، بهشکل نسخهی الکترونیک، صوتی و فایل PDF در اختیار مخاطبان قرار داده است. در این میان، آمار بالای خرید و دانلود برخی عناوین نشان میدهد که این آثار جذابیت بیشتری برای مخاطبان داشتهاند. فهرست ذیل، تعدادی از این داستانها و رمانهای عاشقانه ایرانی محبوب در وبسایت و اپلیکیشن کتابراه را در بر میگیرد:
- کتاب بامداد خمار، نوشتهی فتانه حاج سید جوادی
- کتاب من چراغها را خاموش میکنم، به قلم زویا پیرزاد
- کتاب شهرو، تألیف مرسده کمالی
- کتاب فلکناز، اثر بهنوش قزوینی
- کتاب ماه بانو، نوشتهی عاطفه علی عوضی
- کتاب دال دوست داشتن، اثر حسین وحدانی
- کتاب سال بلوا، به قلم عباس معروفی
پیشنهاد برای دانلود رایگان داستانهای و رمانهای عاشقانه ایرانی در کتابراه
اگر از طرفداران کتاب داستانهای عاشقانه هستید، خبر خوش برای شما این است که لازم نیست برای خرید هر کتابی در این حوزه، هزینهای را کنار بگذارید؛ چراکه وبسایت و اپلیکیشن کتابراه بسیاری از این عناوین را بهصورت رایگان و در قالب کتاب صوتی، الکترونیک یا PDF در اختیار شما قرار داده است. بنابراین شما میتوانید با دانلود رایگان این کتابها، داستان و رمان موردعلاقهتان را بدون پرداخت هیچ هزینهای به کتابخانهی خود اضافه کنید. تعدادی از این آثار عبارتاند از:
- کتاب رذل شریف (جیران جورجیانا)، نوشتهی نیلوفر میرزاخانی
- کتاب بوف کور جام زن، اثر رویا وهمی
- کتاب چای سرد، به قلم نسرین سرومیلی
- کتاب تیامدا، تألیف معصوم ترکان
- کتاب و آن روز که گفتی دوستم داری، نوشتهی زهرا بوزار
- کتاب آهنگ عشق، اثر سوری رحیمی
کتاب ماجرای نیمرو
- نویسنده: پژواک سراج
داستانی متفاوت از عشق و ناکامی. کتاب ماجرای نیمرو رمانی خواندنی از ٰ پژواک سراج است که رابطهای خاص را به تصویر میکشد. این اثر صمیمی و خوشخوان، شما را به دنیای درونی پسری به نام کامی دعوت میکند که بعد از دل باختن به مهکامه، تجربیات عجیبی را از سر میگذراند... دربارهی کتاب ماجرای نیمرو کامی پسری سی ساله است که روزهایش به نشستن کنار پنجره و شمردن ماشینهایی که از بزرگراه عبور میکنند میگذرد.... ادامه ›
کتاب ستیز شوریدگان
- نویسنده: مجتبی خزائی
گاهی وقایعی که به صورت خاطره در ذهن شخصیتهای داستانی تکرار میشوند به مواد خامی آماده برای شکل دادن داستانها بدل میگردند. کتاب ستیز شوریدگان نوشتهی مجتبی خزائی دربارهی خاطرات جوانی یک سرباز است که وقایع متعددی را به صورت همزمان بازگو میکند. دربارهی کتاب ستیز شوریدگان جهان داستانهای رنگارنگ وقتی شکل میگیرد که شخصیتهای داستانی به اتفاقات اطراف خود مینگرند و یا دربارهی رویدادی در... ادامه ›
کتاب استخوانهای یخ زده
- نویسنده: فاطمه عسکری
کتاب استخوانهای یخ زده، مجموعه داستانکوتاهی با بنمایهی روانشناختی به قلم نویسندهی ایرانی فاطمه عسکری است. این کتاب از شش داستان کوتاه شکل گرفته و نقطهی اشتراک همگی این ماجراها، دغدغهی همیشگی بشر یعنی عشق و مرگ است. شخصیتها و قهرمانان این مجموعه هرکدام بهنوعی با رنج فقدان و ازدستدادن دستبهگریباناند و سعی دارند با موشکافی جهان دردهای خود، این رنجهای انسانی را بهتر تاب بیاورند.... ادامه ›
کتاب روزهای سخت میکائیل
- نویسنده: رسول یونان
کتاب روزهای سخت میکائیل داستان مردی به نام میکائیل است که به دلیل ابتلا به ویروس کرونا، در بیمارستان بستری شده و در میان خواب و بیداری و هذیان، به خاطرات گذشتهاش میاندیشد. او زمانی رابطهای عاشقانه با زنی به نام سارا داشته؛ اما رابطهی آنها به طلاق و جدایی ختم شده است. رسول یونان داستان کتاب را از زبان میکائیل نقل میکند. دربارهی کتاب روزهای سخت میکائیل وقتی به روزهای سخت فکر میکنید، بیشتر... ادامه ›
کتاب مگسها
- نویسنده: منصور زیرک
منصور زیرک، نویسندهی پرکار این سالهای ادبیات داستانی ایران، در نهمین اثر مستقل خود یعنی کتاب مگسها، بار دیگر استعداد و تواناییهای زبانی خویش را به مخاطب دنیای قصه و رمان نشان میدهد. این کتاب خواندنی یک ملودارم و عاشقانهی لطیف دربارهی زندگی آدمهای معمولی است؛ انسانهایی که ممکن است بارها در طول روز و در کوچه و خیابان به آنها برخورد کنیم، اما هیچگاه به گوشهای از ماجراهای رویاگونهی پشت... ادامه ›
کتاب تیراندازی طبق بخش نامه
- نویسنده: حسن بهرامی
کتاب تیراندازی طبق بخش نامه، از حسن بهرامی، شخصیتپردازی عجیب و جذابی دارد که تلفیق آن با شیوهی روایت داستان، رمانی گیرا و خاص را به وجود آورده است. شخصیت اصلی داستان، تمام دوران کودکی خود را در یک پرورشگاه گذرانده و تمام تاثیراتی که آن دوران بر زندگی او گذاشته شده را همراه با خود به بزرگسالی آورده است؛ داستانی از مردی خیالپرداز، که زندگی پر رمز و رازی دارد. دربارهی کتاب تیراندازی طبق بخش... ادامه ›
کتاب پیوست به نامه قبلی
- نویسنده: نوشین منصوری
کتاب پیوست به نامه قبلی داستان دختری را روایت میکند که پس از آشنایی با پسری جوان در یک هتل و عاشق شدنشان، پیوندی عاطفی میانشان شکل میگیرد اما در این میان حوادثی رخ میدهد که آنها را از یکدیگر جدا میکند. دربارهی کتاب پیوست به نامه قبلی: داستان کتاب پیوست به نامه قبلی (Attached to the previous letter) دربارهی دختری جوان است که در یک هتل کار میکند. بعد از آشنایی و دیدار با پسری جوان و عاشق و... ادامه ›
کتاب سینما مایاک
- نویسنده: سعید تشکری
کتاب سینما مایاک رمانی سیاسی و عاشقانه از سعید تشکری و روایتگر عشقی ناپذیرفتنی میان یک دختر روس و پسر ایرانی، درست در بحبوحهی لشکرکشی روسیه به ایران در زمان قاجار است. این عشق جنونآمیز با درگیری میان دختر و پدرش پیوند میخورد و با نزدیک شدن جنگ، به مخاطره کشیده میشود. دربارهی کتاب سینما مایاک گرایل، مردی روس، تاجر سینماتوگراف و صاحب سینما مایاک است و ثروت زیادی را از این راه به دست آورده.... ادامه ›
کتاب غروب روشن
- نویسنده: غلامعلی بهروزی
کتاب غروب روشن روایتگر داستانی عاشقانه در دوران جنگ ایران و عراق است. این اثر به قلم غلامعلی بهروزی بوده و از دیگر آثار وی میتوان به «دور از تو» «گلاره» و «دختر خان» اشاره کرد. درباره کتاب غروب روشن: کتاب حاضر داستان پسری جوان است که به علت جراحاتی که به او وارد شده، به بیمارستان منتقلش میکنند. در حالی که همه از جمله مادر این پسر بیتاب و نگران وضعیت سلامت او هستند، پزشکان اعلام میکنند که... ادامه ›
کتاب فتوای تنهایی
- نویسنده: عاطفه حیدرنیا فتح آباد
کتاب فتوای تنهایی نوشتهی عاطفه حیدرنیا فتح آباد، شما را با رنج و اندوه زنی همراه میکند که طی اتفاقاتی معشوقه خود را از دست داده است و در تنهایی به سر میبرد؛ داستان غمانگیزی که با خواندن آن حال و هوای متفاوتی را تجربه خواهید کرد. کتاب فتوای تنهایی برای چه کسانی مناسب است؟ این اثر را به علاقمندان رمانهای عاشقانه ایرانی پیشنهاد میکنیم. در بخشی از کتاب فتوای تنهایی میخوانیم: اینها را که... ادامه ›
کتاب به سوی تو میآیم و تو قسمتم نمیشوی
- نویسنده: عسل نجاتی
کتاب به سوی تو میآیم و تو قسمتم نمیشوی نوشتهی عسل نجاتی، داستان دختر جوانی را به تصویر میکشد که به مناسبت تولدش از پدرش یک اتومبیل هدیه میگیرد و یک روز با تصادفی دلخراش در مسیر دانشگاه، آغازگر ماجرایی بزرگ و عاشقانه میشود. کتاب به سوی تو میآیم و تو قسمتم نمیشوی برای چه کسانی مناسب است؟ اگر به داستانهای عاشقانه ایرانی علاقهمند هستید، این کتاب برای شماست. در بخشی از کتاب به سوی تو میآیم... ادامه ›
کتاب از جنس عشق
- نویسنده: میثم رهبریان
میثم رهبریان در کتاب از جنس عشق، با ارائهی داستانهایی آموزنده سعی دارد به شما کمک کند تا درک عمیقتری از یک زندگی عاشقانه داشته باشید. دربارهی کتاب از جنس عشق: امروزه بیشتر مردم آنقدر مشغول مشکلات مختلف زندگی هستند که دیگر به ارزیابی رفتارهای خود حتی فکر هم نمیکنند. همه مدام در تلاشاند تا فقط نیازهای مالی خود را رفع نمایند. اگر نگاهی به زندگی انسانهای مشهور و شاخص بیندازید متوجه خواهید شد... ادامه ›
کتاب از آبی بیداری تا سرخترین خواب
- نویسنده: ستاره کریمیان
کتاب از آبی بیداری تا سرخترین خواب داستانی عاشقانه و اجتماعی به قلم ستاره کریمیان است که در سه پردهی مجزا روایت میشود. این اثر جذاب سرگذشت دختری را به تصویر میکشد که در یک حادثهی ناگهانی عشق زندگیاش را از دست میدهد. دربارهی کتاب از آبی بیداری تا سرخترین خواب: این رمان دلنشین و جذاب از سه پرده با نامهای آبی بیداری، روزشمار قرنطینه و سرخترین خواب تشکیل شده است. در پردهی اول زندگی راوی... ادامه ›
کتاب هر شب بیداری
- نویسنده: نگار موقرمقدم
کتاب هر شب بیداری نوشتهی نگار موقرمقدم داستانی دراماتیک و احساسی درباره زندگی امروزی است. شخصیت محوری داستان سپیده نام دارد. او در آستانه ورود به دانشگاه است و در زندگیاش با مسائل و مشکلات مختلفی رو به رو میشود. پدر سپیده در حال از دست دادن بیناییاش است و با برادر خود بر سر میراث خانوادگیشان اختلاف دارد. انتخاب رشته و شغل پرستاری سپیده را وارد دنیای جدیدی میکند. سپیده در تلاش است تا با... ادامه ›
کتاب گاه رویش عشقه
- نویسنده: م. دهنوی
کتاب گاه رویش عشقه نوشتهی م. دهنوی، از هفت داستان در باب تقابل عشق و عقل، هستی و فنا و تلاش برای رسیدن به تغییر و آرامش تشکیل شده است. دربارهی کتاب گاه رویش عشقه: عشق چیست؟ آیا یک گیاه است؟ گیاهی با برگهایی به شکل قلب که میخزد و چنبره میزند؟ گیاهی که بعد از فنا در چرخه حیات از لابهلای ویرانی بیرون میآید و برگهایش را زیر آفتاب پهن میکند؟ یا بالا میرود و انگشت در خرابیهای خشونت... ادامه ›
کتاب رابطهها در گیتی
- نویسنده: راضیه یادگار
کتاب رابطهها در گیتی نوشتۀ راضیه یادگار، قصۀ مردی را به تصویر میکشد که بعد از جنگ با اسرائیل در خارج از ایران و سالها مفقودالاثر بودنش، به کشور و نزد خانوادهاش برمیگردد، غافل از اینکه در غیاب او اتفاقاتی رخ داده که از آنها خبر ندارد. دربارۀ کتاب رابطهها در گیتی: این کتاب ماجرای دختری است که پس از یک ازدواج ناموفق با پسری که او نیز ازدواج ناموفق داشته و برادر شوهر یکی از دوستانش است،... ادامه ›
کتاب داستان
- نویسنده: اکرم متولی
کتاب داستان به قلم اکرم متولی، روایتی از زندگی دختری نوجوان است که در رابطهی عاشقانهی خود ناکام مانده و در خیال دیدن عشقش با روزهای تکراری زندگی درگیر میشود. دربارهی کتاب داستان: راوی این کتاب دختری نوجوان است که در بطن تکرار روزهای زندگیاش روابط خانوادگی، اتفاقات تاثیرگذار اجتماع، اطرافیان و ... را ترسیم میکند. شخصیتی که اگر درست ببینید به نحوی هر یک از خود شما میتوانید باشید. انسانهایی... ادامه ›
کتاب مورگا
- نویسنده: محمدصادق صادقی
محمدصادق صادقی در دومین اثر خود، کتاب مورگا که داستانی نیمه واقعی، نیمه افسانهای و عاشقانه است و گاه به طور ظالمانهای عاقلانه میشود؛ به کشف رمز و راز نهفته در بین واژگان میپردازد. درباره کتاب مورگا: دلیل کشف بیشتر اختراعات بشری، روح جست و جوگر او بود. کنجکاوی بیحد و اندازهی انسان او را به سمت کاوشگری جسورانه سوق داد تا به حدی که اکنون در کرّات دیگر به دنبال زندگی میگردد. زمین که از دیرگاه... ادامه ›
کتاب روزها و رویاها
- نویسنده: پیام یزدانجو
قصه خودخواهی زن و صبوری مرد و عشق و جدایی در کتاب روزها و رویاها به تصویر کشیده میشود. پیام یزدانجو با روایتی متفاوت در قالب یک داستان، به فلسفه، موسیقی، ادبیات و از همه مهمتر عشق میپردازد و حکایت آشنایی زن و مردی را بازگو میکند که هر یک دغدغهها و نگرانیهای خاص خود را دارند. درباره کتاب روزها و رویاها: رمان روزها و رویاها قصهی آشنای دو انسان را روایت میکند، انسانهایی که نیروی عشق... ادامه ›
کتاب برمودای عشق
- نویسنده: میلاد داوری
کتاب برمودای عشق داستانی دربارهی معضلات و سختیهای زندگی بیماران روحی به قلم میلاد داوری است. برای درمان بیماریهای روحی و روانی راحتترین کار تجویز دارو و پاک کردن صورت مسأله است. اما پزشکانی هستند که به ریشهیابی مشکلات بیماران خود اهمیت میدهند و با بررسی بیماری آنها از مشکل روحی و بیماری فرد بیمار یک ابزار میسازند و در اختیار فرد بیمار قرار میدهند و دست در دست بیمار خود از سنگ بزرگی که... ادامه ›
کتاب ویلا
- نویسنده: راضیه ندیمی
کتاب ویلا نوشتهی راضیه ندیمی، داستانی بسیار شیرین و جذاب با مضمونی عاشقانه است. نویسنده کتاب راضیه ندیمی، از کودکی به هنر و به خصوص نقاشی و نوشتن، علاقمند بود. در سنین نوجوانی در نمایشنامهای به عنوان «مادر» با بازیگری دانشآموزان مدرسه، و به کارگردانی استاد «فضل اله جمالی» به روی صحنه رفت. پس از آن دو نمایشنامه را تحریر کرد، و به کارگردانی استاد «ناظم عسکریزاده» در سالن «صحبت لاری» به نمایش... ادامه ›
کتاب نردبازی عشق و تقدیر
- نویسنده: داود ابراهیمی
کتاب نردبازی عشق و تقدیر نوشتۀ داود ابراهیمی، حکایت عشق جوانی به نام کوروش به دختری به نام ساحل، و روایت داستان از زبان خود اوست. در بخشی از کتاب نردبازی عشق و تقدیر میخوانیم: صحبتهایمان در یک رستوران دنبال شد. قرار شد مقدمات کار را در جلسات بعدی مطرح کنیم. بعد از ساعتی از هم خداحافظی کردیم. او رفت و من ماندم و رؤیایی که بیش از پیش مرا در خود فرو میبرد. فرصت خوبی پیش آمده بود. افق پرفروغی... ادامه ›
کتاب چیزهایی پیش میآید
- نویسنده: نسیم عزیزی
کتاب چیزهایی پیش میآید، به تالیف نسیم عزیزی، کتابی است عاشقانه و خواندنی که از عشق، غم هجران و تنهایی سخن میگوید. یک نکته بیش نیست غم عشق و این عجب از هر زبان گله میشنوم، نامکرر است. در بخشی از کتاب چیزهایی پیش میآید میخوانیم: خدایا این غریبه کیست که این گونه دلم را به آتش میکشد؟ چه سوز عجیبی در صدایش است. راستی. . . چقدر صدایش برایم آشناست. مطمئنم که قبلا آن را در جایی شنیدهام. دوباره... ادامه ›
کتاب فصل چیدن گیلاس
- نویسنده: هومن هویدا
در کتاب فصل چیدن گیلاس، تالیف هومن هویدا، اتفاقهای جالبی رخ میدهد که تا این کتاب را نخوانید از آن مطلع نخواهید شد. در بخشی از کتاب فصل چیدن گیلاس میخوانیم: آدمیزاد وقتی عاشق میشود فراموش میکند که در همین آبادی دخترهای دیگری هم هستند که به او نزدیکترند و درکش میکنند. یادشان میرود که چه دخترهایی چشم به راه خواستگار او هستند و خودش چقدر معشوق است. فریدون در کلاس درس دکتر فشارکی در نگاه و... ادامه ›